hepatologist
Abdurahmanov Jamal Tinovich

Symptomen

Profiteer van de unieke kans om er jonger uit te zien!

VOLLEDIG GEZICHT Anti-verouderingsinjectie Gezichtsbehandeling is een complete transformatie in één bezoek!

Het resultaat wordt tot 2 jaar bewaard!

Wanneer heeft u een consult van een cardioloog nodig?

+kortademigheid, zwakte, vermoeidheid

+zwelling van de benen, snelle pols, hoofdpijn

+pijn op de borst

Bel per telefoon: Bel +7 (495) 212-08-85

Wanneer heb je een raadpleging van een uroloog nodig?

+verandering in het uiterlijk van de geslachtsorganen

+branden in de urogenitale organen

+ongemak in de onderbuik, onderrug, perineum

+de aanwezigheid van afscheiding uit de urethra

+verandering in geur, kleur en volume van urine

Bel per telefoon: Bel +7 (495) 212-08-85

Hoesten, kortademigheid of piepen in de borst?

Longonderzoek omvat:

+Receptie (onderzoek, consultatie) van de longarts, Ph.D.

Profiteer van de beste aanbieding!

Wanneer moet u dubbelzijdig de slagaders en aders van de onderste ledematen scannen?

+een gevoel van zwaarte, jeuk en zwelling in de benen

+pijn, vermoeide benen

+hoge bloeddruk

+sedentaire en sedentaire levensstijl, roken

Profiteer van de beste aanbieding!

Het programma voor gynaecologisch onderzoek omvat:

+Receptie (onderzoek, consultatie) van een gynaecoloog

+flora-uitstrijkje

+tests voor soa's en infecties van humaan papillomavirus

+Echografie van de baarmoeder en aanhangsels

Bel per telefoon: Bel +7 (495) 212-08-85

Samenvatting van

Hij studeerde af aan de Dagestan State Medical Academy.

Hij verdedigde zijn proefschrift over "De klinische en epidemiologische kenmerken van chronische HCV-infectie in Dagestan"

Hij verdedigde zijn proefschrift over het onderwerp "Klinische en morfologische kenmerken van chronische hepatitis B"

Jaarvergadering van de European Association of Liver Disease (2003-2012); American Association Study Liver Disease (2009, 2010), Asian Pacific Association Study Liver (2011)

specialisatie

ziekte

dokter video

vragen en antwoorden

Dr. Abdurakhmanov D.T. Beantwoord vragen van onze patiënten:

Kunnen enkele tests worden gedaan om te zien of alles in orde is met de lever?

Er zijn dergelijke onderzoeken en die zijn vrij eenvoudig. Als een patiënt zich zorgen maakt dat zijn lever op de een of andere manier wordt aangetast, heeft hij ervan gehoord, hij is er bang voor, ten eerste is het noodzakelijk om de lever te bestuderen op markers van hepatitis B en C, d.w.z. twee belangrijke virussen die tot chronisch leiden.

Misschien zijn er enkele genetische studies die de vatbaarheid voor een leveraandoening kunnen bepalen?

Sprekend over de genetische pathologie van de lever, moeten we twee groepen van leveraandoeningen aanroeren die minder vaak voorkomen in de populatie: auto-immuunziekten en erfelijke ziekten. Als het gezin een chronische leverziekte had, of als een familielid leed aan of stierf aan een leveraandoening.

Wat zijn uw aanbevelingen voor de preventie van leverziekte?

Als we het hebben over leverziekten, dan is dit uiteraard de primaire eliminatie of minimalisatie van het risico van blootstelling aan de belangrijkste etiologische factoren, aangezien de belangrijkste oorzaak van chronische leverziekte, cirrose en leverkanker hepatitis-virussen zijn - voornamelijk hepatitis B- en C-virussen.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

Willekeurige beoordeling

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Abdurahmanov Jamal Tinovich. beoordelingen

ALLEEN echte beoordelingen!

We publiceren alleen recensies die zijn ontvangen van mensen die deze afspraak hebben bijgewoond.

Doctor beoordelingen

  • Prioritaire gebieden van onderzoek en therapeutische activiteiten zijn:
    • auto-immune hepatitis;
    • chronische virale hepatitis B, C, delta;
    • primaire scleroserende cholangitis;
    • primaire biliaire cirrose;
    • alcohol, giftige, medicinale en erfelijke leverziekten (ziekte van Wilson-Konovalov, hemochromatose, enz.).
  • Freiburg-leverweek, Falk Symposium, Duitsland (2003)
  • "Annual Meeting of the European Association of Liver Disease", Genève (2003)
  • "American Association Study Liver Disease" (2010)
  • "Interne ziekten" (2006)
  • "Asian Pacific Association Study Liver" (2011)
  • Gastroenterology (2010)

Abdurahmanov Jamal Tinovich. Waar neemt

Medinterkom

Medinterkom

Online schrijven naar de kliniek

Medinterkom

Dokter Abdurakhmanov Dzhamal Tinovich

of bel telefonisch

Na spoedig met u te hebben verzonden
de call center specialist neemt contact met u op en verduidelijkt alles
vragen waarin je geïnteresseerd bent

Zeer rustige dokter, zonder enige paniek. Ik had geen serieus probleem, hij raadde me eenvoudig aan de enquêtes in te vullen om kalm te blijven over alle kwesties.

Ik ben heel tevreden, ik vond alles echt leuk. De dokter legde me alles op intelligente wijze uit en het bleek dat het goed was.

Zeer goede dokter, gaf veel advies. Alles legt goed uit, laat zien dat, hoe, welke invloeden, alles competent is, heel beleefd, een goede behandeling. Bij deze arts was het mogelijk om duurder te worden, vergeleken met andere artsen. Het enige ding, ik was niet tevreden dat je extra testen moet nemen wanneer fl.

Receptie werd gehouden op de "trojka" van de "vijf". Ik vond het niet leuk dat de specialist zich onmiddellijk richt op het schrijven van enorme hoeveelheden enquêtes die ik niet nodig heb. Ik vond het niet leuk. Verder, met de vraag: "antibiotica of niet?", Heb ik ze nog steeds opgeschreven. De receptie was gemiddeld, ik verwachtte meer. Atmosphere.

Ik kan niets slechts zeggen. Ik heb alleen positieve feedback. Tatiana Nikolaevna - een professional in hun vakgebied. We hebben haar het eerste jaar niet onderzocht, dit is de enige arts die in staat was om mijn moeder te diagnosticeren. Nu behandelen we onszelf exclusief met haar, we vertrouwen haar.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

Ам Abdurakhmanov Dzhamal Tinovich - Hepatologist, 22 jaar ervaring. Korting op doktersafspraak! Alle beoordelingen over de dokter. Neem online of telefonisch op.

Hoogleraar Afdeling Therapie, Beroepsziekten en Longziekten van de Eerste Medische Universiteit van Moskou. IM Sechenov. Hoofd van het educatieve deel van de propedeuse (3-cursus medische faculteit, medische en preventieve faculteit). Hij heeft 45 publicaties over interne ziekten, chronische virale hepatitis in de tijdschriften "Klinische geneeskunde", "Arts", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive". gedetailleerde informatie over de arts

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Agrinskaya O.V.

3 beoordelingen
hepatologist
Str. Alexander Solzhenitsyn, 5, bld. 1
Clinic "Trustmed"

Ryazantsev M.A.

3 beoordelingen
hepatologist
Str. Alexander Solzhenitsyn, 5, bld. 1
Clinic "Trustmed"

cursussen

Beoordelingen (2)

Ik betuig mijn dankbaarheid aan Jamal Tinovich voor zijn opleiding en menselijkheid. Hij richtte vele vragen en grote opwinding voor zijn gezondheid. De dokter stelde me allereerst gerust en dwong me aanvullende onderzoeken te ondergaan om zeker te weten of er enige reden was om me zorgen te maken. Uiteindelijk bleek dat ik tevergeefs in paniek raakte dat alles goed met me ging. En goed, ik ben blij dat ik het volledig heb gecontroleerd, ik had ook geluk met de dokter, hij maakte geen angst, bedacht diagnoses om meer geld te verdienen. Ik was in zo'n staat dat ik alles zou geloven. Bedankt voor alles, nu weet ik zeker dat ik gezond ben.

Mijn grootste gezondheidsprobleem is een zieke lever. Ik heb eerder gesolliciteerd bij artsen, maar ze suggereerden niets verstandigs, het probleem was zoals het was en bleef op zijn plaats. Ik besloot ergens in een privékliniek een gekwalificeerde arts te zoeken. Geld betalen is geen vraag, het belangrijkste is om zeker te weten dat een echte specialist je accepteert en kan helpen. Jamal Tinovich werd zo'n dokter voor mij. Bij onze eerste kennismaking leek hij een hoogopgeleide, beschaafde persoon. Veroorzaakt vertrouwen en respect voor jezelf. Hij bestudeerde mijn eerdere analyseresultaten, schreef aanwijzingen op voor wat ik anders moest doen, las de documenten zorgvuldig door en sprak met mij. De arts gaf me een nauwkeurige diagnose en nam een ​​behandeling die werkt, ik begrijp hoe ik me voel. Al snel, nogmaals, om een ​​dokter te bezoeken, zal ik met vertrouwen naar hem toe gaan. Ik raad deze hepatoloog aan, een zeer bekwame arts.

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Hoogleraar Afdeling Therapie, Beroepsziekten en Longziekten van de Eerste Medische Universiteit van Moskou. IM Sechenov. Hoofd van het educatieve deel van de propedeuse (3-cursus medische faculteit, medische en preventieve faculteit). Hij heeft 45 publicaties over interne ziekten, chronische virale hepatitis in de tijdschriften "Klinische geneeskunde", "Arts", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

De toegangsprijs - 7000 roebel.

Abdurahmanov Jamal Tinovich. beoordelingen

We publiceren alleen de feedback van mensen die via onze service bij de arts zijn geregistreerd.

De ontvangst verliep goed, ik ben tevreden. De dokter was zeer attent en had een lang gesprek met mij, keek naar alles en gaf een competente conclusie. Ik kreeg wat ik wilde. Ik heb er geen spijt van dat ik me tot deze arts heb gewend, zeer gekwalificeerd, zegt ze in wezen. Ik vond alles leuk.

Zeer intelligente arts, zeer attent, luisterde naar alles, schreef alles op en gaf aanbevelingen.

Alles paste bij mij, de ontvangst verliep goed. Ik kreeg antwoorden op al mijn vragen, ik vond de houding leuk, de arts gaf de nodige aanbevelingen.

De arts is zeer attent, zeer responsief, intelligent, kent zijn beroep goed, heeft me een enquête toegewezen. Goede indrukken over.

Alles was in orde, de ontvangst was normaal. Deze dokter heeft alles voor me geregeld.

We hebben er erg van genoten. De dokter heeft ons goed ontmoet en geaccepteerd voor een afspraak.

Heb je een afspraak gemaakt om een ​​dokter op onze website te zien? Laat uw beoordeling achter, we zullen deze na verificatie plaatsen.

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Toegang tot: "Clinic Medinterkom"

Ontvangst van - 10.000 roebel.

Hoogleraar Afdeling Therapie, Beroepsziekten en Longziekten van de Eerste Medische Universiteit van Moskou. IM Sechenov. Hoofd van het educatieve deel van de propedeuse (3-cursus medische faculteit, medische en preventieve faculteit). Hij heeft 45 publicaties over interne ziekten, chronische virale hepatitis in de tijdschriften "Klinische geneeskunde", "Arts", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Abdurahmanov Jamal Tinovich

De kosten van opname - 10000r.

Hoogleraar Afdeling Therapie, Beroepsziekten en Longziekten van de Eerste Medische Universiteit van Moskou. IM Sechenov. Hoofd van het educatieve deel van de propedeuse (3-cursus medische faculteit, medische en preventieve faculteit). Hij heeft 45 publicaties over interne ziekten, chronische virale hepatitis in de tijdschriften "Klinische geneeskunde", "Arts", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Hoogleraar Afdeling Therapie, Beroepsziekten en Longziekten van de Eerste Medische Universiteit van Moskou. IM Sechenov. Hoofd van het educatieve deel van de propedeuse (3-cursus medische faculteit, medische en preventieve faculteit). Hij heeft 45 publicaties over interne ziekten, chronische virale hepatitis in de tijdschriften "Klinische geneeskunde", "Arts", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

afspraken

Om een ​​afspraak te maken met een arts Abdurakhmanov Jamal Tinovich, hoeft u alleen maar een eenvoudig formulier in te vullen door op 'Een afspraak boeken' te klikken. De arts Abdurakhmanov Jamal Tinovich leidt een receptie in de kliniek "Clinic Medinterkom" op het adres Moskou, district Tverskoy, Milutinsky per. 15

Als u een verzoek om een ​​record achterlaat, neemt de operator binnen 10 minuten contact met u op, verstrekt u gratis professioneel advies en vindt u een geschikt tijdstip om te ontvangen.

95% van de patiënten adviseerde Abdurakhmanov Jamal Tinovich als een gekwalificeerde specialist en was tevreden met de ontvangst.

Arts Abdurakhmanov Jamal Tinovich, specialisatie: hepatoloog

Doctor in de geneeskunde

Werkervaring gedurende 22 jaar

De kosten voor het ontvangen van 10.000 roebel.

Moskou, Milutinsky per., D. 15

Metrostations: m Kitay-Gorod m Kitay-Gorod m Krasnye Vorota m Kuznetsky Meeste brug m Lubyanka m Revolutie Vierkant m Sukharevskaya m Teatralnaya m Trubnaya m Toergenevskaya m Tsvetnoy Boulevard m Chistye Prudy

Hoogleraar Afdeling Therapie, Beroepsziekten en Longziekten van de Eerste Medische Universiteit van Moskou. IM Sechenov. Hoofd van het educatieve deel van de propedeuse (3-cursus medische faculteit, medische en preventieve faculteit). Hij heeft 45 publicaties over interne ziekten, chronische virale hepatitis in de tijdschriften "Klinische geneeskunde", "Arts", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

formatie

  • Dagestan Medical Academy (1992)
  • Graduate School, Dagestan Medical Academy (1997)
  • Dagestan Medical Academy (2003)

Opfriscursussen

"Annual Meeting of the European Association of Liver Disease", Genève (2003)
Freiburg-leverweek, Falk Symposium, Duitsland (2003)
"Interne ziekten" (2006)
"American Association Study Liver Disease" (2010)
Gastroenterology (2010)
"Asian Pacific Association Study Liver" (2011)

De kosten voor het ontvangen van 10.000 roebel. Meld je aan met een arts

Doctor beoordelingen

Patimat. Evaluatie - Uitstekend (10/10) Datum: 2018-02-15
De arts is zeer attent, zeer responsief, intelligent, kent zijn beroep goed, heeft me een enquête toegewezen. Goede indrukken over.

Denis. Evaluatie - Uitstekende (10/10) Datum: 2017-11-14
Alles was in orde, de ontvangst was normaal. Deze dokter heeft alles voor me geregeld.

Abbas. Evaluatie - Uitstekende (10/10) Datum: 2017-11-14
We hebben er erg van genoten. De dokter heeft ons goed ontmoet en geaccepteerd voor een afspraak.

Andrew. Evaluatie - Uitstekend (10/10) Datum: 2017-04-26
Alles paste bij mij, de ontvangst verliep goed. Ik kreeg antwoorden op al mijn vragen, ik vond de houding leuk, de arts gaf de nodige aanbevelingen.

Hadizhat. Evaluatie - Uitstekend (10/10) Datum: 2017-01-30
Zeer intelligente arts, zeer attent, luisterde naar alles, schreef alles op en gaf aanbevelingen.

Anoniem. De rating is uitstekend (10/10) Datum: 2016-11-25
De ontvangst verliep goed, ik ben tevreden. De dokter was zeer attent en had een lang gesprek met mij, keek naar alles en gaf een competente conclusie. Ik kreeg wat ik wilde. Ik heb er geen spijt van dat ik me tot deze arts heb gewend, zeer gekwalificeerd, zegt ze in wezen. Ik vond alles leuk.

Abdurahmanov Jamal Tinovich (hepatoloog), maak een afspraak met een arts, beoordelingen en prijzen

Abdurahmanov Jamal Tinovich

22 jaar ervaring, doctor in de medische wetenschappen.

Toegangskosten - vanaf 10.000

Informatie over de arts: Abdurakhmanov Jamal Tinovich

Hoogleraar Afdeling Therapie, Beroepsziekten en Longziekten van de Eerste Medische Universiteit van Moskou. IM Sechenov. Hoofd van het educatieve deel van de propedeuse (3-cursus medische faculteit, medische en preventieve faculteit). Hij heeft 45 publicaties over interne ziekten, chronische virale hepatitis in de tijdschriften "Klinische geneeskunde", "Arts", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Het schema van de dokter: Jamal Tinovich Abdurakhmanov

1) Multidisciplinair medisch centrum - Medinterkom

Adressen van de klinieken waar de arts accepteert: Jamal Tinovich Abdurakhmanov

1) Multidisciplinair medisch centrum - Medinterkom

In de kliniek kunt u beide een eerste consult krijgen en kunt u de noodzakelijke eerste onderzoeken doorstaan ​​en allerlei tests doorstaan. In de kliniek bestaat de mogelijkheid van minimaal invasieve chirurgische ingrepen waarvoor geen diepe anesthesie en reanimatie nodig zijn.

Volgende Artikel

Phosphogliv