Hepatitis Forum

Behandeling

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

Altevir beoordelingen

Re: Altevir beoordelingen

Bericht Chib »23 Nov 2015 23:23

Re: Altevir beoordelingen

De boodschap van de Thraciër "23 nov 2015 23:24

$ 200) en verlaag de PVT tot 3-4 maanden. of duur?

Re: Altevir beoordelingen

Bericht Lelka »23 november 2015 23:25

Re: Altevir beoordelingen

Bericht Lelka »23 Nov 2015 23:32

Re: Altevir beoordelingen

Bericht Lelka »23 november 2015 23:33

Re: Altevir beoordelingen

Bericht Chib »23 november 2015 23:39

Re: Altevir beoordelingen

Bericht Chib »23 november 2015 23:40 uur

Re: Altevir beoordelingen

De boodschap van de Thraciër "23 nov 2015 23:52

Re: Altevir beoordelingen

Post fröken "24 nov 2015 08:23

Re: Altevir beoordelingen

Bericht LEXA »24 Nov 2015 08:42

Re: Altevir beoordelingen

Bericht lesitsa »24 november 2015 09:18

Altevir - Recensies

Altevir is een interferonmedicijn dat een belangrijke factor is in de menselijke immuniteit. Er zijn stoffen in de samenstelling van dit medicijn die antivirale activiteit hebben. Een van de belangrijkste componenten is recombinant interferon alfa-2 bèta. Deze stof remt de vermenigvuldiging van virussen, vermindert de intensiteit van pathologische reacties. Cellulaire immuniteit wordt gestimuleerd door blootstelling aan interferon, dat wil zeggen de activiteit van fagocytische cellen en T-cellen neemt toe. Door de aanwezigheid van deze stof in het menselijk lichaam neemt de snelheid en intensiteit van de tumorontwikkeling af. Daarom, in de behandeling van kanker en virale pathologieën, schrijven experts vaak interferon-preparaten voor, waaronder Altevira.

Gebruiksaanwijzing Altevira

Het wordt gebruikt door patiënten met chronische vormen van virale hepatitis B en C, evenals met papilloma's en condyloma's. Het wordt ook aanbevolen voor sommige kwaadaardige ziekten, zoals Kaposi-sarcoom, melanoom.

De afgiftevorm van Altevir voor parenterale toediening is subcutane of intramusculaire injectie, intraveneuze infusie met behulp van druppelaars. Tijdens de behandeling met Altevir-injecties moet de patiënt onder toezicht staan ​​van een arts. En dan kan de patiënt zelf de behandeling voortzetten. De Altevir-medicatie-instructies bevatten algemene informatie over de verschillende tactieken van het recept, afhankelijk van de pathologieën. Toegegeven, dergelijke informatie is samengevat en niemand annuleert de individuele benoeming door de arts, afhankelijk van de specifieke situatie.

Contra

Het is verboden om te gebruiken in het geval van ernstige pathologieën van de nieren en de lever, dat wil zeggen, in de behandeling met immunosuppressiva, bij pathologieën van het cardiovasculaire en zenuwstelsel. Het is ook gecontra-indiceerd voor personen met auto-immuunpathologieën en gelijktijdige behandeling met immunosuppressiva. Toepassing wordt niet aanbevolen voor ziekten van de schildklier, de longen of diabetes mellitus die niet vatbaar zijn voor correctie. Verboden Altevir zwangere en zogende moeders.

Bijwerkingen

Persoonlijke intolerantie voor het medicijn, het niet naleven van alle instructies in de instructies kan leiden tot dergelijke frequente bijwerkingen zoals koorts, koude rillingen, zwakte. Deze reacties zijn echter tijdelijk. Het zenuwstelsel kan worden blootgesteld aan het medicijn, wat zich uit in geïrriteerdheid, depressieve toestand, hoofdpijn. Ook kan de behandeling met Altevir spierpijn, indigestie, lage bloeddruk, een overtreding van bloedformules en zelfs dermatologische reacties veroorzaken.

Altevir beoordelingen

De meest gebruikte reviews over Altevira zijn van invloed op het onderwerp drugsgebruik. Er is geen twijfel over de effectiviteit van dit medicijn en de analogen ervan bij patiënten.

  • Gisteren voelde ik voor het eerst het effect van Altevira. De injectie werd gedaan in de buik, een zeer pijnlijke procedure. De vraag rees: is het mogelijk om te prikken met dezelfde kleine spuit, maar alleen in de bil? Ik realiseerde me net dat ik mezelf niet in mijn maag kon injecteren. De dokter zei dat je intramusculair kunt prikken in zowel het been als de bil. Maar de spuit moet niet worden ingenomen, maar normaal.
  • Ik geef dagelijks Altevira-opnamen. De arts voorgeschreven totdat de biochemie-indicatoren vallen. En dan is het mogelijk om het elke andere dag te doen, en in sommige gevallen kan het worden beperkt tot het voorschrijven van artsen drie keer per week.
  • Dr. Altevir heeft mij voorgeschreven. Na de eerste injectie waren de gewaarwordingen verschrikkelijk. De injectie zelf is erg pijnlijk en de algemene gezondheidstoestand is onmiddellijk verslechterd en mijn hoofd begon pijn te doen. Ik denk om een ​​aantal analogen van Altevir te proberen, omdat het mij niet past.

Het probleem van de injectieplaats is het populairst bij patiënten die dit hulpmiddel gebruiken. Therapie met dit medicijn kan oplopen tot zes maanden. En tijdens zo'n lange cursus kan het injecteren van het medicijn op dezelfde plaats nadelige effecten veroorzaken. In het geval van langdurig gebruik is de injectie subcutaan in de vouw van de buik het beste voor injectie.

Wat de frequentie van injecties van Altevira betreft, lopen de meningen uiteen. Dagelijkse injecties zijn nogal een serieuze belasting die niet elk organisme kan weerstaan. Om de kans op het ontwikkelen van bijwerkingen te verkleinen, is het aan te raden om de Altevir-remedie slechts driemaal per week te prikken.

Verpakking van Altevira met 5 ampullen van 1 ml, voor een prijs van 972 tot 1006 roebel.

Reviews van het medicijn Altevir

We hebben echte beoordelingen van de drug Altevir opgepikt, die door onze gebruikers zijn gepubliceerd. Meestal is de beoordeling geschreven door de moeders van jonge patiënten, maar ze beschrijven ook de persoonlijke geschiedenis van het gebruik van de medicatie op zichzelf.

Als onderdeel van een complexe therapie bij volwassenen:
- bij chronische virale hepatitis B zonder tekenen van cirrose van de lever;
- met chronische virale hepatitis C bij afwezigheid van symptomen van leverfalen (monotherapie of combinatietherapie met ribavirine);
- met papillomatose van het strottenhoofd;
- met genitale wratten;
- met harige cel leukemie, chronische myeloïde leukemie, non-Hodgkin-lymfoom, melanoom, multipel myeloom, Kaposi-sarcoom op de achtergrond van AIDS, progressieve nierkanker.

bespreking

. De eeuwige muur is zelfs bekend aan een eerstejaarsstudent. Ten tweede heeft het interferon-alfamedicijn alle leuke bijwerkingen (zie Hepatitis-therapie). Vergelijk de instructies, reikwijdte en bijwerkingen van Viferon en Altevir. Er zijn meningen van sommige kinderartsen dat kinderen die Viferon krijgen met ARVI een langere levensduur hebben en Art.

. sal zou nooit. Er is geen substantie met deze naam. En jij, als je een dokter was, zou dat weten. En als u geen arts bent, wie bent u dan? Advertentie-agent? MEER: Je schrijft over Intron en Altevir. Niet lui keek wat voor soort drugs. Beide worden intramusculair of via de mond toegediend. Als je een dokter was, Natalie, wist je dat de wijze van toediening grotendeels het aantal bijwerkingen bepaalt. Wat in één woord tegen de contra-indicaties voor dit medicijn wordt bedoeld, kan het griepachtig syndroom worden genoemd. Natuurlijk weet je het niet. Van waar In de culinaire universiteit wordt dit niet onderwezen. Ik kan niet discussiëren over andere feiten, ik ken deze drug niet goed genoeg om te beoordelen. En hier voor jou, lezers reko.

. Ik ken de darmwand, zelfs eerstejaars. De tweede is het medicijn interferon-alfa heeft alle leuke bijwerkingen (zie therapie voor hepatitis). Vergelijk de instructies voor Viferon en Altevir, bereik en bijwerkingen. Er zijn meningen van sommige kinderartsen dat kinderen die Viferon met SARS krijgen, een langere en aanhoudende koorts hebben... Andere bereidingen - "antiviraal" en de zogenaamde immunomodulerende middelen met antivirale activiteit -. Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, isoprinosine, groprinosin, proteflazid etc. hebben ook geen goede klinische veiligheid proeven en effectiviteit zijn en mag niet worden gebruikt, vooral

. veel. Voer ter wille van de interesse de zoekopdracht op internet in, bijvoorbeeld "Intron" (dit is interferon alpha 2b van buitenlandse productie, de werkzame stof is hetzelfde als in Viferon) of "Altevir" (dit is onze productie interferon alpha 2b en, interessant genoeg, met dezelfde plant is de substantie van interferon alfa 2b voor de productie van kaarsen Viferon). Zie het gedeelte over bijwerkingen. Kijk dan naar de bijwerkingen van Viferon (zij, volgens de instructies voor het medicijn, nee). ? Vreemd, is het niet ik denk dat deze discrepantie - nogal een interessante vraag om hem te vragen de arts die voorgeschreven Viferon "Hier, de informatie over SARS -. Http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. veel. Gewoon voor de lol, typt u in de zoektocht op het internet, bijvoorbeeld, "Intron" (dit interferon alfa-2b buitenlandse productie, de werkzame stof is dezelfde als in viferon) of "Altevir" (dit is onze productie van interferon alfa-2b, en, interessant, met Dezelfde plant is de stof van interferon alfa 2b voor de productie van kaarsen (Viferon). Zie het gedeelte over bijwerkingen. Kijk dan naar de bijwerkingen van Viferon (zij, volgens de instructies voor het medicijn, nee). Vreemd toch? Ik denk dat deze discrepantie - nogal een interessante vraag om hem te vragen de arts die voorgeschreven Viferon "Re-read voor de zoveelste keer, en kan er zeker van zijn dat u op..

. veel. Voer ter wille van de interesse de zoekopdracht op internet in, bijvoorbeeld "Intron" (dit is interferon alpha 2b van buitenlandse productie, de werkzame stof is hetzelfde als in Viferon) of "Altevir" (dit is onze productie interferon alpha 2b en, interessant genoeg, met dezelfde plant is de substantie van interferon alfa 2b voor de productie van kaarsen Viferon). Zie het gedeelte over bijwerkingen. Kijk dan naar de bijwerkingen van Viferon (zij, volgens de instructies voor het medicijn, nee). Vreemd toch? Ik denk dat deze discrepantie een interessant genoeg is om hem te vragen aan de arts die Viferon heeft voorgeschreven. "Herlees het voor de honderdste keer en weet het zeker.

. Zelfs de eerstejaars student kent de darmwand, ten tweede heeft het interferon-alfa medicijn alle leuke bijwerkingen (zie Hepatitis therapie). Vergelijk instructies viferon en alteviru, omvang en deystviya.Est zijaanzichten van enkele kinderartsen dat kinderen die viferon met SARS meer langdurige en stabiele lihoradku.Kipferon - dezelfde viferon die immunoglobulinen uit bloed toegevoegd. Ondanks alle mogelijke metingen van het onderzoek, is geen gedoneerd bloed gegarandeerd vrij van hepatitis virussen en HIV. Daarom moet het gebruik van bloedderivaten met uiterste voorzichtigheid worden uitgevoerd. Er is nog steeds een homeopathisch "loket".

. ruggengraat van het medicijn, breng dan de normale argumenten. Bijvoorbeeld de resultaten van internationaal onderzoek, gemaakt volgens de regels van evidence-based medicine. Heb je gelezen dat ze intron en Altevir behandelen? Heb je de lijst met bijwerkingen gezien? Je twijfelt er nog steeds niet aan dat interferon-preparaten veilig zijn voor kinderen, volgens de onze.

. ayu, we hebben iets dergelijks of helaas (((anagrelide is een pil die uitkomt? 5 pillen is het zo verschrikkelijk om te drinken (((gecommuniceerd met meisjes die ook de diagnose ET hebben, dus geven ze injecties, hetzij Altevir of Roferon, en bloedplaatjes vallen tot wel 300. zeggen ze, en je kunt ze redden, en ze worden normaal overgedragen. Hier ga ik naar een betaalde dokter, ik kom erachter.

Lees over Altevir, hoe, nou, hoe kan Viferon onschadelijk zijn als het werkt? Ofwel werkt het met bijwerkingen, of het werkt niet en is onschadelijk. En je moet ook lezen over de betekenis van interferon, wat het is en hoe het werkt. Het is immers noodzakelijk om ook zelf na te denken, misschien zijn alle ingrediënten van vitamine C en E aanwezig.

Beoordelingen: Altevir

  • Pharmapark, Rusland
  • Vervaldatum: tot 01.11.2019
  • Pharmstandard Ufavita
  • Vervaldatum: tot 01.06.2020

Klantrecensies van Altevir

Ik lees veel recensies op verschillende sites voordat ik dit medicijn gebruik. Ik was al van tevoren bang. En nu zal ik mijn ervaring vertellen. Ik had een opleiding in mijn linker nier en werd voorgeschreven om interferon gedurende 9 maanden per dag na de injectie te injecteren. In oncology waarschuwde dat het medicijn de temperatuur verhoogt en in de eerste keer tot 40, hiervoor is het noodzakelijk om een ​​aspirinepil een uur voor de injectie te drinken. En dus zal de temperatuur niet 40 zijn, maar in de eerste keer rond de 38,5. Ik deed precies dat. Ik injecteerde Altevir intramusculair en wachtte af. 4 uur na de injectie begon ik te draaien, rillen, zweten, pijn in de gewrichten, d.w.z. alle tekenen van hoge temperatuur en na een uur begon de temperatuur langzaam op te kruipen. Na een uur begon het breken geleidelijk af te nemen, maar de temperatuur bleef en daalde niet, was 38,8. Meer dan deze waarde, is het niet gestegen. Ik dacht dat ze een keer zou opstaan ​​en vallen en dat was alles, maar ze hield vol! En ik dronk nog een aspirientje, neergeschoten tot 38. Trouwens, je kunt naar beneden schieten, ik sprak met de dokter en de dokter zei om het lichaam te helpen en naar beneden te schieten. Na 6 uur (de temperatuur was rond de 37,8 en 38,1), belde ik een ambulance en vroeg naar de tijd, hoe lang zou het zijn? De dokter zei dat je geduldig moest zijn en als de verwijdering van dit medicijn uit het lichaam komt, zal de temperatuur dalen. Ze zei dat je nurofen, nimesil en drank kunt kopen, dit zal de symptomen van pijn in de gewrichten helpen verlichten en de conditie een beetje verlichten. Het was alleen dat de eerste keer dat een medicijn in het lichaam werd geïntroduceerd dat hem onbekend is en dat is waarom hij scherp reageert, dit is normaal. Ik kalmeerde, viel in slaap, het was de nacht voor de boeg (mijn man prikte me om 12 uur 's middags). De nacht ging goed, rustig en 's morgens werd ik wakker met een temperatuur van 37. En ergens rond 10 uur' s nachts sliep de temperatuur volledig. ie Het kostte mijn lichaam ongeveer een dag om ermee om te gaan. Maar zwakte en ongesteldheid waren aanwezig. Sliep de volgende dag. Het voelt als een beetje stress voor het lichaam. Het is als een langdurige acute virale aandoening. En toen kwam het moment om opnieuw te prikken. Ik was ongerust en vol met nurofen en nimesil, maar ik was verrast. Rillingen voelden bijna niet, de temperatuur is maximaal 37. Zwakte en pijn waren een beetje, maar over het geheel genomen is alles in orde. Godzijdank! Daarom verdragen. en alle symptomen zullen verdwijnen, bij elke injectie zullen ze in toenemende mate afgestompt zijn. Gezondheid voor iedereen!

Ik word behandeld voor haarcelleukemie, terwijl er 8 zijn geïnjecteerd. Voorwaarde draaglijk.

Ze is sinds een half jaar voor hepatitis behandeld, in de hel geleefd. Ze stelde de behandeling uit, omdat ze waarschuwde dat het moeilijk was, maar ze had niet zo veel verwacht. Het is heel moeilijk, twee kinderen moeten worden gevoerd, verwijderd om te spelen, lessen te volgen en er is geen kracht, zelfs niet opstaan. De eerste week in het ziekenhuis viel flauw, de temperatuur was 39.8, nog erger. Ik verloor 15 kg, mijn haar viel naar beneden, de wortels van mijn haarpijn, de temperatuur is 34,8 in de intervallen en na de injectie 35,1. De poten zijn gedraaid waarna er kneuzingen blijven. Nu is er geen virus in het bloed, maar als ik terugkom, zal ik deze therapie niet een tweede keer nemen, ik zal het zelfs niet proberen.

Het medicijn is zwaar in zijn effect, maar het behandelt ook een ernstige zweer, ik heb een C-virus. De eerste shots, zelfs hang jezelf, maar ik moest, ik had koorts, mijn hoofd was niet van mezelf, en mijn spieren deden pijn en ik raakte mijn verstand kwijt! Toen het toleranter werd, of ik het aankon. Ik heb zes maanden lang gepierced, biochemie gehaald, alles is normaal, maar nu alleen een dieet, om geen pijn te veroorzaken.

Hij behandelde Altevir met hepatitis C. Eerst was alles in orde, de symptomen en zwakte namen duidelijk af. Maar toen ik een week later thuis injecties kreeg, verscheen er na de eerste thuisinjectie een sterke zwakte en begon mijn hoofd te draaien. Het is natuurlijk jammer, maar het medicijn moest worden vervangen.

onderging een behandeling van hepatitis B met dit medicijn - de bijwerkingen zijn ZEER sterk, na de injectie begon de rilling en de temperatuur was hoog, misselijkheid, hoofdpijn - je zou niet willen dat de vijand dit deed, maar mijn lever resulteerde in volledige orde, herhaling van pah-pah nul in al die tijd maanden).

Altevir

Ekaterina Ruchkina 25 september 2012

Beschrijving en instructies van het medicijn Altevir

Altevir is een interferon-medicatie, een van de belangrijkste factoren in de afweer van een persoon. De samenstelling van dit geneesmiddel omvat recombinant humaan interferon alfa-2 bèta. Deze stof heeft antivirale activiteit, remt de reproductie van virussen in weefselcellen en vermindert de intensiteit van pathologische reacties van de weefsels zelf op de penetratie van de ziekteverwekker (proliferatie). Blootstelling aan interferon stimuleert cellulaire immuniteit - de activiteit van fagocytische cellen, T-cellen, enzovoort. Bovendien vermindert de aanwezigheid van deze stof in het lichaam de ontwikkelingssnelheid van tumorprocessen. Daarom omvat de behandeling van virale en oncologische pathologieën het voorschrijven van interferonbereidingen, bijvoorbeeld Altevira.

Altevir wordt gebruikt wanneer:

  • Chronische vormen van virale hepatitis B en C;
  • Papilloma's en wratten;
  • Sommige kwaadaardige ziektes zijn Kaposi's sarcoom, melanoom, enzovoort.

Altevir wordt geproduceerd in de vorm voor parenterale toediening - subcutane of intramusculaire injecties, evenals intraveneuze infusies (infuus). Als injecties worden geïndiceerd, moet het starten van de therapie plaatsvinden onder toezicht van een arts, maar dan kan de patiënt de ondersteunende behandeling zelfstandig voortzetten. De instructie van het medicijn Altevir bevat algemene informatie over de tactiek van zijn doel in verschillende pathologieën. Natuurlijk wordt deze informatie gegeven voor algemene informatie van patiënten, maar individuele afspraken worden gemaakt door de behandelende arts, rekening houdend met de specifieke situatie.

Altevir is gecontra-indiceerd bij:

  • Ernstige pathologieën van de nieren en de lever (indien behandeld met immunosuppressiva);
  • Ernstige cardiovasculaire pathologieën (inclusief tijdens hypercoagulatie);
  • Ernstige pathologieën van het zenuwstelsel en de psyche;
  • Auto-immuunpathologieën en immunosuppressieve therapie;
  • Niet vatbaar voor correctie van ernstige ziekten van de longen, schildklier, diabetes, enzovoort;
  • Tijdens de zwangerschap, borstvoeding;

Altevira bijwerkingen

Vaak leidt de introductie van dit medicijn tot griepachtige toestanden - koorts, koude rillingen, zwakte. Deze reacties zijn tijdelijk. De gezondheid van het zenuwstelsel kan lijden, met als gevolg geïrriteerdheid, hoofdpijn, een depressieve toestand (tot suïcidale gedachten), enzovoort. Bovendien kunnen spierpijn, spijsverteringsstoornissen, drukval, bloedformule-stoornissen, dermatologische reacties, enz. Voorkomen tijdens de behandeling met Altevir.

Altevir beoordelingen

Over het algemeen zijn beoordelingen over Altevir gerelateerd aan discussies over hoe en waar je het kunt invoeren. De noodzaak van dit medicijn en zijn analogen roept in de regel geen twijfels op bij patiënten. Dus, op de forums waar patiënten communiceren met virale hepatitis, is er een gedetailleerde discussie over dit onderwerp:

- Gisteren heb ik de eerste injectie van Altevira in de maag gedaan. Het was zo pijnlijk! Ik weet niet zeker of ik mezelf zo kan prikken... En kan ik injecties in de bil doen met dezelfde kleine spuit?

- In de bil, in het been - je kunt prikken (al intramusculair, niet subcutaan). Maar hiervoor heeft u een normale (niet insuline) spuit nodig.

- Ik prik mezelf dagelijks Altevir, totdat de verhoogde biochemie-indexen geen minpuntje zijn. En dan zal ik het op een dag doen. Hoewel sommige artsen driemaal per week voorschrijven...

De kwestie van de injectieplaats is dringend voor deze patiënten. Immers, om een ​​lange cursus (bijvoorbeeld een half jaar) van Altevira te voeren, en het in de bil te injecteren, betekent het om beide spieren in een continue "rotzooi" te veranderen. Voor zo'n lange behandeling is het meest optimaal de introductie van het medicijn subcutaan in de vouw op de buik.

Met betrekking tot de frequentie van injecties - er zijn verschillende meningen. Het is duidelijk dat alleen een voldoende sterk lichaam bestand is tegen een dergelijke intense belasting (dagelijkse injecties). De aanbeveling om driemaal per week Altevir te prikken is voornamelijk gebaseerd op de noodzaak om de kans op bijwerkingen te verkleinen.

Beoordelingen van hepatitisbehandeling met Altevir en Ribavirin

Altevir

Beschrijving en instructies van het medicijn Altevir

Altevir is een geneesmiddel voor interferon. wat een van de belangrijkste factoren is voor de menselijke afweer. De samenstelling van dit geneesmiddel omvat recombinant humaan interferon alfa-2 bèta. Deze stof heeft antivirale activiteit, remt de reproductie van virussen in weefselcellen en vermindert de intensiteit van pathologische reacties van de weefsels zelf op de penetratie van de ziekteverwekker (proliferatie). Blootstelling aan interferon stimuleert cellulaire immuniteit - de activiteit van fagocytische cellen, T-cellen, enzovoort. Bovendien vermindert de aanwezigheid van deze stof in het lichaam de ontwikkelingssnelheid van tumorprocessen. Daarom omvat de behandeling van virale en oncologische pathologieën het voorschrijven van interferonbereidingen, bijvoorbeeld Altevira.

Altevir wordt gebruikt wanneer:

  • Chronische vormen van virale hepatitis B en C;
  • Papilloma's en wratten;
  • Sommige kwaadaardige ziektes zijn Kaposi's sarcoom, melanoom, enzovoort.

Altevir wordt geproduceerd in de vorm voor parenterale toediening - subcutane of intramusculaire injecties, evenals intraveneuze infusies (infuus). Als injecties worden geïndiceerd, moet het starten van de therapie plaatsvinden onder toezicht van een arts, maar dan kan de patiënt de ondersteunende behandeling zelfstandig voortzetten. De instructie van het medicijn Altevir bevat algemene informatie over de tactiek van zijn doel in verschillende pathologieën. Natuurlijk wordt deze informatie gegeven voor algemene informatie van patiënten, maar individuele afspraken worden gemaakt door de behandelende arts, rekening houdend met de specifieke situatie.

Altevir is gecontra-indiceerd bij:

  • Ernstige pathologieën van de nieren en de lever (indien behandeld met immunosuppressiva);
  • Ernstige cardiovasculaire pathologieën (inclusief tijdens hypercoagulatie);
  • Ernstige pathologieën van het zenuwstelsel en de psyche;
  • Auto-immuunpathologieën en immunosuppressieve therapie;
  • Niet vatbaar voor correctie van ernstige ziekten van de longen, schildklier, diabetes, enzovoort;
  • Tijdens de zwangerschap, borstvoeding;

Altevira bijwerkingen

Vaak leidt de introductie van dit medicijn tot griepachtige toestanden - koorts, koude rillingen, zwakte. Deze reacties zijn tijdelijk. De gezondheid van het zenuwstelsel kan lijden, met als gevolg geïrriteerdheid, hoofdpijn, een depressieve toestand (tot suïcidale gedachten), enzovoort. Bovendien kunnen spierpijn, spijsverteringsstoornissen, drukval, bloedformule-stoornissen, dermatologische reacties, enz. Voorkomen tijdens de behandeling met Altevir.

Altevir beoordelingen

Over het algemeen zijn beoordelingen over Altevir gerelateerd aan discussies over hoe en waar je het kunt invoeren. De noodzaak van dit medicijn en zijn analogen roept in de regel geen twijfels op bij patiënten. Dus, op de forums waar patiënten communiceren met virale hepatitis, is er een gedetailleerde discussie over dit onderwerp:

- Gisteren heb ik de eerste injectie van Altevira in de maag gedaan. Het was zo pijnlijk! Ik weet niet zeker of ik mezelf zo kan prikken... En kan ik injecties in de bil doen met dezelfde kleine spuit?

- In de bil, in het been - je kunt prikken (al intramusculair, niet subcutaan). Maar hiervoor heeft u een normale (niet insuline) spuit nodig.

- Ik prik mezelf dagelijks Altevir, totdat de verhoogde biochemie-indexen geen minpuntje zijn. En dan zal ik het op een dag doen. Hoewel sommige artsen driemaal per week voorschrijven...

De kwestie van de injectieplaats is dringend voor deze patiënten. Immers, om een ​​lange cursus (bijvoorbeeld een half jaar) van Altevira te voeren, en het in de bil te injecteren, betekent het om beide spieren in een continue "rotzooi" te veranderen. Voor zo'n lange behandeling is het meest optimaal de introductie van het medicijn subcutaan in de vouw op de buik.

Met betrekking tot de frequentie van injecties - er zijn verschillende meningen. Het is duidelijk dat alleen een voldoende sterk lichaam bestand is tegen een dergelijke intense belasting (dagelijkse injecties). De aanbeveling om driemaal per week Altevir te prikken is voornamelijk gebaseerd op de noodzaak om de kans op bijwerkingen te verkleinen.

Beoordeel Altevir!

Algemene waardering: 4,1 van de 5.243

Mijn man en ik begonnen Altevir 10.03.g. 3 keer per week intramusculair We hebben een hep-C, 2-gen. De eerste twee injecties (of liever de indrukken erna) blijven lang bestaan. Dit is een hoge temperatuur (tot 40) en pijnlijke spieren en gewrichten, en hoofdpijn en droge slijmvliezen. Maar omwille van herstel kan alles worden doorstaan. Het enige is dat het bij elke injectie steeds pijnlijker wordt (de injectie van het medicijn zelf). Een maand later keerde de temperatuur terug naar normaal, maar periodieke hoofdpijn, pijn in de gewrichten bleef. zal doorgaan!

De man begon Altevir in te nemen 04/29/14 Kolem per dag. De eerste dag is slechts een nachtmerrie, breken, schudden, vanaf de huidige in de film! de temperatuur is 39.2, valt niet en komt niet binnen 6 uur uit, beter om 's nachts neer te zetten zodat je in bed kunt uitrusten. Het was 37.5 in de ochtend. Dit is al goed. De volgende injectie werd met angst afgewacht, we hadden kaarsen op de temperatuur bewaard, maar godzijdank verliep alles soepel, elke dag was het gemakkelijker en gemakkelijker, de temperatuur was 37,2, 37,0. Er was geen schudden, er was geen pijn. Soms hoofdpijn, maar het is niet zo eng als de eerste dag. Wacht even, herstel, alles komt goed, we geloven er echt in!

Hier gaan we weer! Hier is het 3 maanden geleden sinds het begin van de HTP. We hebben een minpuntje. We gaan door met de behandeling. Mijn bijwerkingen zijn bijna verdwenen (alleen zorgen maken over het haar, waarvan ze zeggen dat ze er intensief uit gaan vallen). Mijn man tot de temperatuur stijgt na elke injectie. We drinken daarnaast melkdistel (het wordt veel gemakkelijker, de eetlust verschijnt, de gewrichten doen minder pijn). Injecties zijn nog steeds pijnlijk, maar je kunt het verdragen! We drinken ook siroop Gerbamarin voor de lever (met thee en citroen) - faciliteert ook bijwerkingen. Tatiana, we wensen jou en je man veel geduld en grote gezondheid toe.

HEPATITIS C. Te genezen of niet?

Mensen hebben gelijk. behalve dat interferon niets kan doen. De behandeling is erg moeilijk en duur. laat hem een ​​dieet volgen, drink melkdistel en wordt twee keer per jaar doorboord door phosphohlive in het ziekenhuis. Het is gratis. niet zo eng.


Mijn moeder is 57 en zij heeft chronische hepatitis B. Het zal problematisch zijn en waarschijnlijk niet herstellen van deze leeftijd bij B. Naast interferonen zijn er ook medicijnen die worden gebruikt en heel effectief, maar daar is de tijd langer en interferonen zijn de goedkoopste manier. Overigens is het niet nodig om hepatitis te verslaan, het is mogelijk om het effect ervan op het lichaam aanzienlijk te verminderen. Verwijs naar hepatologen in Zaporozhye. Als de fase actief is, is het veel effectiever om te behandelen.

Constantijn. je begrijpt het niet. dat Viriad hepatitis B behandelt, maar geen hepatitis C.


Georgy, voor het eerst lees je onoplettend de post met de vraag, voor haar moeder en C en B, en ten tweede, ik heb zojuist aangeboden te lezen. Verschijn constant nieuwe behandeltechnologieën. Ik raad aan om HEPATOCENTER te contacteren. Voor mensen die vanwege hun lichamelijke conditie geen behandeling kunnen ondergaan, bieden ze een zachtere behandeling. Interferonen zijn geschikt voor mensen die een normale fysieke conditie hebben en / of maandenlang de gelegenheid hebben om laag te liggen. Maar het is noodzakelijk om naar een professionele HEPATOLOGIST te gaan en naar een agent in Besmettelijke ziekte. En ik zei over Veriad, alleen maar om een ​​voorbeeld te geven van het feit dat de wetenschap niet stil staat en om geen cerose te krijgen, het is niet nodig om de ziekte honderd procent te verslaan, je kunt het effect van virussen aanzienlijk verminderen en de lever de kans geven om zichzelf te herstellen naar een acceptabel niveau. Houd echter rekening met het feit dat u een potentieel gevaar voor infectie voor anderen vertegenwoordigt.

465. George | 28.08., 14:12:52 [3409021155]

Georgy, voor het eerst lees je onoplettend de post met de vraag, voor haar moeder en C en B, en ten tweede, ik heb zojuist aangeboden te lezen. Verschijn constant nieuwe behandeltechnologieën. Ik raad aan om HEPATOCENTER te contacteren. Voor mensen die vanwege hun lichamelijke conditie geen behandeling kunnen ondergaan, bieden ze een zachtere behandeling. Interferonen zijn geschikt voor mensen die een normale fysieke conditie hebben en / of maandenlang de gelegenheid hebben om laag te liggen. Maar het is noodzakelijk om naar een professionele HEPATOLOGIST te gaan en naar een agent in Besmettelijke ziekte. En ik zei over Veriad, alleen maar om een ​​voorbeeld te geven van het feit dat de wetenschap niet stil staat en om geen cerose te krijgen, het is niet nodig om de ziekte honderd procent te verslaan, je kunt het effect van virussen aanzienlijk verminderen en de lever de kans geven om zichzelf te herstellen naar een acceptabel niveau. Houd echter rekening met het feit dat u een potentieel gevaar voor infectie voor anderen vertegenwoordigt.


Ja, ik ben het met je eens, ik heb je verkeerd gelezen en verkeerd begrepen, mijn excuses, maar je hebt me niet begrepen in eerdere berichten.

De gebruiker van de site Woman.ru begrijpt en aanvaardt dat hij volledig verantwoordelijk is voor alle materialen die gedeeltelijk of volledig door hem zijn gepubliceerd met behulp van de dienst Woman.ru.
De gebruiker van de site Woman.ru garandeert dat de plaatsing van het materiaal dat aan hem wordt voorgelegd geen inbreuk maakt op de rechten van derden (inclusief maar niet beperkt tot auteursrechten), en doet geen afbreuk aan hun eer en waardigheid.
De gebruiker van de site Woman.ru, die het materiaal verzendt, is dus geïnteresseerd in publicatie op de site en geeft zijn toestemming voor verder gebruik door de redactie van de site Woman.ru.
Alle materialen van de Woman.ru-site, ongeacht de vorm en datum van plaatsing op de site, kunnen alleen worden gebruikt met toestemming van de redactie van de site. Herdrukken van materialen van Woman.ru is onmogelijk zonder de schriftelijke toestemming van de uitgever.

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van advertenties en artikelen. De mening van de auteurs mag niet samenvallen met het standpunt van de redactie.

Het materiaal in de sectie Seks wordt niet aanbevolen voor het bekijken van personen jonger dan 18 jaar (18+)

Wanneer u een site woman.ru bezoekt, accepteert u de Gebruiksvoorwaarden van Woman.ru. inclusief en in termen van cookies.

Netwerkpublicatie Woman.ru (mediacertificaat EL nr. FS 77 - 65950, uitgegeven door Roskomnadzor op 10 juni van het jaar).

Altevir - Recensies

Altevir is een interferonmedicijn dat een belangrijke factor is in de menselijke immuniteit. Er zijn stoffen in de samenstelling van dit medicijn die antivirale activiteit hebben. Een van de belangrijkste componenten is recombinant interferon alfa-2 bèta. Deze stof remt de vermenigvuldiging van virussen, vermindert de intensiteit van pathologische reacties. Cellulaire immuniteit wordt gestimuleerd door blootstelling aan interferon, dat wil zeggen de activiteit van fagocytische cellen en T-cellen neemt toe. Door de aanwezigheid van deze stof in het menselijk lichaam neemt de snelheid en intensiteit van de tumorontwikkeling af. Daarom, in de behandeling van kanker en virale pathologieën, schrijven experts vaak interferon-preparaten voor, waaronder Altevira.

Gebruiksaanwijzing Altevira

Het wordt gebruikt door patiënten met chronische vormen van virale hepatitis B en C, evenals met papilloma's en condyloma's. Het wordt ook aanbevolen voor sommige kwaadaardige ziekten, zoals Kaposi-sarcoom, melanoom.

De afgiftevorm van Altevir voor parenterale toediening is subcutane of intramusculaire injectie, intraveneuze infusie met behulp van druppelaars. Tijdens de behandeling met Altevir-injecties moet de patiënt onder toezicht staan ​​van een arts. En dan kan de patiënt zelf de behandeling voortzetten. De Altevir-medicatie-instructies bevatten algemene informatie over de verschillende tactieken van het recept, afhankelijk van de pathologieën. Toegegeven, dergelijke informatie is samengevat en niemand annuleert de individuele benoeming door de arts, afhankelijk van de specifieke situatie.

Contra

Het is verboden om te gebruiken in het geval van ernstige pathologieën van de nieren en de lever, dat wil zeggen, in de behandeling met immunosuppressiva, bij pathologieën van het cardiovasculaire en zenuwstelsel. Het is ook gecontra-indiceerd voor personen met auto-immuunpathologieën en gelijktijdige behandeling met immunosuppressiva. Toepassing wordt niet aanbevolen voor ziekten van de schildklier, de longen of diabetes mellitus die niet vatbaar zijn voor correctie. Verboden Altevir zwangere en zogende moeders.

Bijwerkingen

Persoonlijke intolerantie voor het medicijn, het niet naleven van alle instructies in de instructies kan leiden tot dergelijke frequente bijwerkingen zoals koorts, koude rillingen, zwakte. Deze reacties zijn echter tijdelijk. Het zenuwstelsel kan worden blootgesteld aan het medicijn, wat zich uit in geïrriteerdheid, depressieve toestand, hoofdpijn. Ook kan de behandeling met Altevir spierpijn, indigestie, lage bloeddruk, een overtreding van bloedformules en zelfs dermatologische reacties veroorzaken.

Altevir beoordelingen

De meest gebruikte reviews over Altevira zijn van invloed op het onderwerp drugsgebruik. Er is geen twijfel over de effectiviteit van dit medicijn en de analogen ervan bij patiënten.

  • Gisteren voelde ik voor het eerst het effect van Altevira. De injectie werd gedaan in de buik, een zeer pijnlijke procedure. De vraag rees: is het mogelijk om te prikken met dezelfde kleine spuit, maar alleen in de bil? Ik realiseerde me net dat ik mezelf niet in mijn maag kon injecteren. De dokter zei dat je intramusculair kunt prikken in zowel het been als de bil. Maar de spuit moet niet worden ingenomen, maar normaal.
  • Ik geef dagelijks Altevira-opnamen. De arts voorgeschreven totdat de biochemie-indicatoren vallen. En dan is het mogelijk om het elke andere dag te doen, en in sommige gevallen kan het worden beperkt tot het voorschrijven van artsen drie keer per week.
  • Dr. Altevir heeft mij voorgeschreven. Na de eerste injectie waren de gewaarwordingen verschrikkelijk. De injectie zelf is erg pijnlijk en de algemene gezondheidstoestand is onmiddellijk verslechterd en mijn hoofd begon pijn te doen. Ik denk om een ​​aantal analogen van Altevir te proberen, omdat het mij niet past.

Het probleem van de injectieplaats is het populairst bij patiënten die dit hulpmiddel gebruiken. Therapie met dit medicijn kan oplopen tot zes maanden. En tijdens zo'n lange cursus kan het injecteren van het medicijn op dezelfde plaats nadelige effecten veroorzaken. In het geval van langdurig gebruik is de injectie subcutaan in de vouw van de buik het beste voor injectie.

Wat de frequentie van injecties van Altevira betreft, lopen de meningen uiteen. Dagelijkse injecties zijn nogal een serieuze belasting die niet elk organisme kan weerstaan. Om de kans op het ontwikkelen van bijwerkingen te verkleinen, is het aan te raden om de Altevir-remedie slechts driemaal per week te prikken.

Verpakking van Altevira met 5 ampullen van 1 ml, voor een prijs van 972 tot 1006 roebel.

Altevir

Beschrijving vanaf 19 augustus 2014

  • Latijnse naam: Altevir
  • ATX-code: L03AB05
  • Werkzaam bestanddeel: Interferon-alfa-2b menselijke recombinant (interferon-alfa-2b menselijke recombinant)
  • Fabrikant: Pharmapark (Rusland)

structuur

De oplossing bevat interferon-alfa-2b menselijke recombinant als een actieve component, evenals dergelijke additionele componenten als natriumacetaat, ethyleendiamine-tetra-azijnzuur, dinatriumzout, dextran 40, natriumchloride, gezuiverd water voor injectie, Tween 80.

Formulier vrijgeven

Het medicijn wordt gemaakt in de vorm van een oplossing voor injectie.

Farmacologische werking

Het medicijn heeft antivirale, antiproliferatieve, immunomodulerende en antitumor eigenschappen.

Farmacodynamiek en farmacokinetiek

De werkzame stof van het geneesmiddel interageert met receptoren op het celoppervlak, waardoor een complexe keten van transformaties wordt geïnitieerd (bijvoorbeeld inductie van de synthese van cytokinen en enzymen), en voorkomt ook de synthese van viraal RNA en viruseiwitten. Dit veroorzaakt de antivirale en antiproliferatieve effecten van het medicijn.

Bovendien activeert de werkzame stof Altevira de presentatie van antigeen immunocompetente cellen. Het stimuleert ook het cytotoxische effect van T-cellen en de fagocytische activiteit van macrofagen, remt de synthese van bepaalde oncogenen en interfereert met celproliferatie, waaronder tumorcellen.

De biologische beschikbaarheid van het medicijn is ongeveer 90%. De halfwaardetijd is 2-6 uur. Het geneesmiddel wordt via de nieren uitgescheiden door glomerulaire filtratie. Na 16-24 uur wordt de werkzame stof in het bloed niet gedetecteerd. Verdeelt in de lever.

Indicaties voor gebruik

Het medicijn wordt gebruikt voor:

  • harige cel leukemie;
  • chronische virale hepatitis B (als er geen levercirrose en tekenen van levercirrose zijn);
  • non-Hodgkin-lymfoom;
  • laryngeale papillomatose;
  • multipel myeloom;
  • genitale wratten;
  • geavanceerde nierkanker;
  • chronische virale hepatitis C (als er geen leverfalen en de tekenen ervan zijn) - ribavirine wordt toegevoegd aan de complexe therapie;
  • chronische myeloïde leukemie;
  • melanoom;
  • Kaposi-sarcoom bij AIDS.

Contra

Altevir is niet van toepassing op:

  • overgevoeligheid voor het medicijn;
  • ernstig nierfalen;
  • chronische hepatitis met gedecompenseerde levercirrose;
  • het nemen van immunosuppressiva;
  • gedecompenseerde longziekte;
  • hypercoagulabele;
  • ernstig leverfalen;
  • zwangerschap;
  • lactatie;
  • ernstige hart- en vaatziekten;
  • ernstige aandoeningen in het centrale zenuwstelsel (vooral in het geval van epilepsie, depressie);
  • auto-immuunziekten;
  • gedecompenseerde diabetes;
  • ernstige beenmergsuppressie.

Bijwerkingen van Altevira

De bijwerkingen van Altevir komen meestal tot uiting in koorts, hoofdpijn, koude rillingen, misselijkheid, algemene zwakte, spierpijn, mateloosheid van de eetlust.

In zeldzame gevallen verschijnen buikpijn, nervositeit, angst, dyspepsie, auto-immune thyroiditis. Veranderingen in laboratoriumparameters (reversibel) kunnen optreden: leukopenie, afname van het hemoglobinegehalte, verhoogde activiteit van leverenzymen, granulocytopenie, trombocytopenie.

Instructies over Altevir

Het medicijn wordt intramusculair, intraveneus, intraperitoneaal, subcutaan, intrathecaal, in de laesie toegediend. De instructie voor Altevir geeft de volgende enkele dosering voor volwassenen - 3-6 miljoen IE. Indien nodig kan het rijzen. Kinderen krijgen 500-100 duizend IE per kilogram gewicht voorgeschreven.

Afhankelijk van de ziekte, bevatten de instructies voor gebruik ook de volgende regimes:

  • laryngeale papillomatose - volwassenen 6 miljoen IE 5 keer in 7 dagen of 3-6 miljoen IU driemaal in 7 dagen (behandeling - een maand), 3 miljoen IE tweemaal per dag in 7 dagen (behandeling - 12 weken), 3 miljoen IE in 7 dagen (behandelingskuur - 28 weken); kinderen 50-100 duizend IU driemaal in 7 dagen (verloop van de behandeling - een maand), 50 duizend IU eenmaal per 7 dagen (behandeling - 28 weken), 50 duizend IU tweemaal in 7 dagen (verloop van de behandeling - 12 weken ). In het geval van ziekteprogressie, kan de dosering worden verhoogd;
  • ernstig leverfalen bij zuigelingen - 3-6 miljoen IE / m², de arts schrijft intraperitoneaal gedurende de week voor, moet dagelijks worden toegediend. Tijdens de tweede behandelingsweek wordt dezelfde dosering intramusculair toegediend. De toelatingsfrequentie kan vanaf de derde week tot 3 keer per week worden verlaagd;
  • chronische hepatitis B - specialisten voor volwassen patiënten adviseren om elke dag 6 miljoen IE intramusculair in te nemen gedurende twee weken, daarna twee keer gedurende 7 dagen (behandelingskuur - 16 weken) en drie keer gedurende 7 dagen (behandelingskuur - een maand); kinderen jonger dan 12 jaar moeten 3-6 miljoen IE / m² intramusculair driemaal innemen in 7 dagen (de behandeling duurt 16 weken); kinderen vanaf 12 jaar krijgen een eenmalige dosis van 6 miljoen IE;
  • chronische hepatitis C - deskundigen geven aan dat 3 miljoen IU in subcutane of intramusculaire injecties door volwassenen 3 keer in 7 dagen moet worden gebruikt (de behandeling duurt 9 maanden), kinderen moeten op dezelfde manier 3 miljoen IE / m² innemen;
  • HIV-infectie - u moet 3 miljoen IE drie keer innemen in 7 dagen. Als er neutraliserende antilichamen verschijnen, wordt het medicijn vervangen door natuurlijk interferon;
  • Dengue-koorts - gedurende 72 uur na het begin van de symptomen worden volwassenen voorgeschreven om 3-6 miljoen IE 3 dagen per dag te nemen, kinderen nemen op dezelfde manier 50-100 duizend IU per kilogram gewicht;
  • non-Hodgkin-lymfoom (gemiddelde of lage maligniteit) - het geneesmiddel wordt ingenomen na remissie, wat wordt bereikt door middel van polychemotherapie. 6 miljoen IE moet drie keer worden toegediend in 7 dagen;
  • genitale wratten - aan volwassen patiënten moet dagelijks 6 miljoen IE (de hele behandelingsduur is 6 weken) dagelijks in combinatie met interferon-alfa2b (zalf) worden toegediend; patiënten in de jeugd krijgen 50-100 duizend IE per kilogram voorgeschreven;
  • virale hepatitis - eerste 12-15 miljoen IE (moet worden gebruikt - 3-5 dagen) intramusculair of intraperitoneaal per dag, vervolgens 6 miljoen IE in de vorm van intramusculaire injecties op een dag, totdat negatieve resultaten bekend zijn met betrekking tot virale markers van hepatitis; in het geval van subacute virale hepatitis bij kinderen na 1 jaar, moet u 3-6 miljoen IE / m² nemen gedurende 1-2 weken (eerste week intraperitoneaal, dan intramusculair), waarna de behandeling kan worden voortgezet met dezelfde dosering, maar driemaal in 7 dagen voordat negatieve indicatoren voor ziektemarkeringen worden bereikt;
  • Kaposi-sarcoom - voorgeschreven 30 miljoen IU voor dagelijkse inname, met vroege diagnose - 6 miljoen IE (moet dagelijks worden gebruikt - 6 weken), dezelfde dosering wordt voorgeschreven voor kinderen;
  • chronische myeloïde leukemie - na hematologische remissie 3 miljoen IE / m² per dag vóór cytogenetische remissie of regressie van de ziekte;
  • herpes zoster - artsen raden aan dagelijks 6 miljoen IU (behandelingskuur - een week) toe te passen, en vervolgens, indien nodig, 6 miljoen IU om de andere dag gedurende twee weken. Het moet elke 6 uur worden gecombineerd met het gebruik van interferon-alfa-2b (als zalf);
  • solide tumoren - volwassen patiënten moeten elke dag 9 miljoen IE in de vorm van injecties intramusculair of subcutaan innemen, de onderhoudsdosis is driemaal 6 miljoen IE in 7 dagen (behandelingsduur is 3 maanden), kinderen moeten 3-6 miljoen IE / toegediend worden sq.m volgens hetzelfde ontvangstschema. Als het effect positief is, kan de behandeling gedurende een jaar worden verlengd in een onderhoudsdosering.

In sommige gevallen kunnen behandelingsregimes variëren. De maximale dosering mag in dit geval niet hoger zijn dan 3 miljoen IE.

overdosis

Met betrekking tot overdosering zijn gegevens over Altevir niet verstrekt.

wisselwerking

Mogelijke reacties op de combinatie van Altevira met andere geneesmiddelen zijn niet volledig bekend. Met de nodige voorzichtigheid moet dit geneesmiddel worden ingenomen met slaappillen en sedativa, evenals met geneesmiddelen die een myelosuppressief effect hebben en narcotische analgetica.

Als Altevir tegelijk met Theophylline wordt gebruikt, moet u de concentratie van deze laatste in het bloed controleren, de dosering kan worden aangepast.

De combinatie van het geneesmiddel met chemotherapeutische middelen tegen kanker verhoogt het risico op toxische effecten.

Verkoopvoorwaarden

Het geneesmiddel is verkrijgbaar in de apotheek met een recept.

Opslagcondities

Bewaar dit medicijn moet op een temperatuur van ongeveer 2-8 ° C zijn, in geen geval mag niet worden bevroren. De plaats zou niet toegankelijk moeten zijn voor kinderen.

Houdbaarheid

U moet het geneesmiddel niet langer dan 18 maanden bewaren.

Altevir beoordelingen

Beoordelingen van Altevira geven aan dat veel patiënten het medicijn behoorlijk hard verdragen. Heel vaak bevat het forum waarop deze tool wordt besproken berichten over het verschijnen van bijwerkingen. Desondanks zijn de beoordelingen over Altevir overwegend positief, veel patiënten klagen over negatieve effecten, maar noteer de onmiskenbare effectiviteit van deze tool.

Prijs Altevira waar te kopen

U kunt Altevir 3 miljoen IE of 5 miljoen IE in Russische apotheken kopen, uitsluitend op recept. Deze tool is vrij duur. De prijs van Altevir is 3 miljoen IU - ongeveer 1.100 roebel. In ampullen van 5 miljoen IE kan het medicijn gemiddeld voor 1500 roebel worden gekocht.

Altevir - stop virussen

Altevir - menselijk recombinant interferon-alfa-2b, kunstmatig afgeleid van intestinale bacillus van Escherichia coli, in de genetische

waarvan de structuur wordt ingevoegd in het humane interferon-gen alfa2b.

Recombinant eiwit (geneesmiddel Altevir) is identiek aan humaan interferon.

Altevir is een medicijn waarvan de werking gericht is tegen tumoren, virussen en het stimuleren van de immuuncellen van het lichaam.

Altevir, die een directe invloed uitoefent op de elementen van het menselijke immuunsysteem, richt ze op de reproductie van virussen en tumorcellen.

Vanwege de hoge modulerende activiteit is Altevir effectief bij de behandeling van virale hepatitis en verschillende soorten neoplasmata, inclusief die welke AIDS-patiënten beïnvloeden.

Formulier vrijgeven

Kleurloze oplossing voor parenterale toediening, die 3, 5, 10 of 15 miljoen IE / ml bevat. actief ingrediënt. In ampullen, injectieflacons, spuiten.

Farmacologische groep

  • Interferonen.
  • Antivirale medicijnen.
  • Antimicrobiële en antiparasitaire middelen.

structuur

De werkzame stof is interferon-alfa2b.

Hulpstoffen:

  • ethyleendiaminetetra-azijnzuur-dinatriumzout.
  • natriumacetaat.
  • natriumchloride.
  • Twin 80.
  • Water voor injectie.
  • Dextran 40.

Indicaties voor gebruik

Altevir wordt gebruikt voor de behandeling van volwassenen in complexe therapie:

  • chronische virale hepatitis B zonder tekenen van een cirrotisch proces in de lever,
  • chronische virale hepatitis C zonder symptomen van leverfalen,
  • papillomatose van het strottenhoofd,
  • genitale wratten,
  • harige cel leukemie,
  • chronische myeloïde leukemie,
  • non-Hodgkin lymfoom,
  • melanomen, waaronder meerdere,
  • Kaposi-sarcoom met AIDS,
  • nierkanker in een progressief stadium.

1. Wijze van toediening

Video over het onderwerp: hoe een subcutane injectie te maken

Altevir toegediend: subcutaan, intramusculair, intraveneus, in de vorm van druppelaars.

Bij chronische hepatitis B: 4-10 miljoen IU driemaal per week. Cursus: 16-24 weken. Als de dynamiek van de ziekte na 3-4 weken behandeling met Altevir niet positief wordt, wordt deze geannuleerd.

Bij chronische hepatitis C: 3 miljoen IE driemaal per week. Cursus: 24-48 weken. U kunt de effectiviteit van de behandeling met Altevir met Ribaverin verhogen.

Bij haarcelleukemie: 2 miljoen IE / 2-3 maal per week. Cursus 2-6 maanden.

Het doel van de cursus is om het bloedbeeld te normaliseren. De aanwezigheid of afwezigheid van splenectomie in de geschiedenis is niet belangrijk.

Bij chronische myeloïde leukemie: 4-5 miljoen IE / dag. De cursus is gericht op het handhaven van het aantal leukocyten in het gebied van 0,5-10 miljoen IU. Als hematologische remissie niet optreedt, wordt Altevir geannuleerd na 2-2,5 maanden.

In non-Hodgkin-lymfomen: 5 miljoen IU in multicomponent-chemotherapie-regimes Altevir wordt toegediend als een adjuvans (een stof die de immuunrespons van het lichaam verbetert, wanneer toegediend met een immunogeen). Cursus: 2-3 maanden.

Om het risico van herhaling van huidkanker na de operatie te elimineren: 15 miljoen IU / 5 keer per week (intraveneus) en 10 miljoen IU / 3 keer per week. Cursus: tot 48 weken.

Met Kaposi-sarcoom: de optimale dosis van Altevira is niet vastgesteld, deze wordt nog steeds genomen tot een zichtbare regressie van de tumor. Voor nierkanker worden het beloop en de dosering individueel gekozen.

Antiviraal mechanisme

Altevir veroorzaakt een reeks reacties en interacties tussen cellen die de vermenigvuldiging van virussen blokkeren.

De impact van het medicijn berooft virale cellen van het vermogen om:

  • om eiwitten te synthetiseren die nodig zijn voor hun reproductie,
  • lees snel genetische codes, waardoor ze niet kunnen reproduceren.

De immuunrespons van het lichaam, veroorzaakt door Altevir, neutraliseert ziekteverwekkers en vernietigt geïnfecteerde menselijke cellen.

Beïnvloedende gezonde cellen, het medicijn maakt hun membraan impermeabel voor virussen. Door Altevira te ontvangen, kunt u het virus uit het lichaam verwijderen, herinfectie en complicaties na een infectie elimineren.

Het mechanisme van antitumoractiviteit

Het effect van het remmen van de groei van nieuwe kankercellen wordt bereikt door de toestand van het celmembraan en de interne structuur van de cel te veranderen. Onder invloed van een medicijn wordt een soort metabolisme in de cel gevestigd, waardoor het onmogelijk wordt om zelf-reproductie van oncogene structuren uit te voeren.

Daarom verlaagt Altevir snel en aanzienlijk de snelheid van tumorgroei, onderdrukt het de synthese van oncogenen, stopt het celmutaties en keert het terug naar normaal functioneren.

Het mechanisme van immunomodulerende effecten

Altevir biedt herstel van de structuren van het immuunsysteem door de activiteit van macrofagen en NK-cellen (natuurlijke killercellen) te verbeteren, die zorgen voor de snelle vernietiging van geïnfecteerde cellen en pathologische agentia. Natuurlijke moordenaars vernietigen zowel pathogene microben als tumorcellen.

Het actieve ingrediënt van het medicijn verbetert de activiteit van T- en B-lymfocyten, die geïnfecteerde cellen herkennen en vernietigen. De activatie van leukocytenactiviteit vernietigt de bron van infectie en hervat de productie van immunoglobuline A, dat de pathologische flora uit de slijmvliezen verwijdert.

Interactie met medicijnen

Uitsluiting van Altevira of het onder controle houden moet worden gecombineerd:

  • met sedativa en kalmerende middelen,
  • met anesthetica van de druggroep,
  • met geneesmiddelen die de vorming van bloedcellen in het beenmerg verminderen.

2. Bijwerkingen

gemeen:

  • koorts, griepachtige toestanden, rillingen,
  • spierpijn, hoofdpijn,
  • verlies van eetlust, aanvallen van misselijkheid.

Minder vaak:

  • braken, diarree,
  • duizeligheid, slaperigheid, asthenie,
  • depressie, zelfmoordgedachten,
  • toegenomen zweten
  • haaruitval
  • nervositeit, slapeloosheid,
  • bloeddruk verlagen.

Zelden aangetroffen:

  • buikpijn
  • gewichtsverlies
  • tachycardie,
  • toegenomen angst
  • daling van het hemoglobinegehalte.

Contra

  • chronisch hartfalen
  • Onlangs geleden een hartaanval
  • hartritmestoornissen
  • lever- en / of nierfalen,
  • epilepsie,
  • auto-immune hepatitis,
  • schildklier ziekte,
  • diabetes mellitus
  • tromboflebitis,
  • longembolie,
  • overgevoeligheid voor de werkzame stof.

Gebruik tijdens zwangerschap

Het is verboden.

Geef op het moment van ontvangst van Altevira de borstvoeding af.

3. Opslagcondities

Binnen het temperatuurbereik van 2-8 ° С, niet invriezen.
Houdbaarheid - 18 maanden.

4. Analogen

Dit zijn geneesmiddelen van een farmacologische groep dichtbij Altevir door het werkingsmechanisme:

  • AVONEX;
  • Betaferon;
  • Alfaferon;
  • Genfakson;
  • Interal P;
  • Ingaron;
  • interlock;
  • Rekolin;
  • Infibeta;
  • Pegasys;
  • Rebif;
  • Sinnoveks;
  • Ekstavia.

Het is onwenselijk om een ​​onafhankelijke beslissing te nemen over de vervanging van het voorgeschreven medicijn door een analoog. Raadpleeg een arts of een specialist!

5. Prijs

In Rusland

  • Altevir 3 miljoen IU in ampullen nummer 5 - van 1115 roebel. tot 1380 roebel
  • Altevir 5 miljoen IU in ampullen nummer 5 - vanaf 1810 roebel. tot 2150 wrijven.

In Oekraïne

  • Altevir 3 miljoen IU in ampullen nummer 5 - van 990 UAH. tot 1180 UAH
  • Altevir 5 miljoen IU in ampullen nummer 5 - vanaf 1270 UAH. tot 1590 UAH

6. Beoordelingen

Wetenschappers, praktiserende artsen en patiënten geven zelf een positieve beoordeling van Altevir.

Patiëntenbeoordelingen over het medicijn zijn te vinden aan het einde van het artikel.

Het wordt gekenmerkt als:

  • effectief medicijn tegen virussen, neoplasmata, infectieuze hepatitis,
  • medicatie is relatief goedkoop
  • een medicijn met een aantal bijwerkingen die moeilijk te verdragen zijn.

Ernstig getolereerde bijeffecten leiden ertoe dat patiënten nadenken over de lage werkzaamheid van Altevir, maar dit is helemaal niet het geval.

De ernst van ongewenste manifestaties na het innemen van het medicijn hangt af van de eigenschappen van het interferon, dat deel uitmaakt van het medicijn.

Altevir omvat interferon verkregen uit menselijke E. coli, dit is te wijten aan een groot aantal bijwerkingen, maar de hoge effectiviteit van het geneesmiddel is onmiskenbaar.

Altevir heeft een reputatie opgebouwd als een effectief medicijn met een aanvaardbare prijs-prestatieverhouding.
Degenen die de groei van een neoplasma stopten en volledig herstelden van hepatitis reageren goed op het medicijn. Hoogstwaarschijnlijk werd het medicijn op tijd en in de juiste dosering aan hen toegewezen.

  1. Een medicijn dat de immuunactiviteit van het lichaam tegen de verspreiding van virussen en tumoren stimuleert.
  2. Het wordt gebruikt om acute virale infecties in het lichaam te doden.
  3. Parenteraal geïnjecteerd om het maag-darmkanaal niet te gebruiken.
  4. Gemetaboliseerd in de lever, uitgescheiden door de nieren.
  5. Het heeft veel analogen en synoniemen.
  6. Het heeft een relatief lage prijs.
  7. Zijn gebruik kan in verband worden gebracht met ernstige bijwerkingen.
  8. Verdiende positieve feedback op de effectiviteit.

Deel informatie met vrienden! Klik op een van de knoppen: