GEVAARLIJKE GENEESKUNDE

Eten

Onlangs zijn er, op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen, uitvindingen: Paracelsus-7-apparaten (NPP * Svetozar *) en Uro-Biofon (Izjevsk). Hoe effectief is de behandeling van gynaecologische, urologische gebeurtenissen met deze apparaten? Als iemand heeft gebruikt - rapporteer de resultaten, want het nieuwe is nog niet bekend bij de massa.

07/14/2008 00:00, AngelA
Na het lezen van verschillende beoordelingen, besloot Paracelsus te slagen. In plaats daarvan kocht ze het apparaat Homeotone. Ik vond het apparaat leuk zonder verhalen over het * magische * effect van de plaat waarop de kruiden zijn opgenomen. Het apparaat genereert een magnetisch veld zoals in fysiotherapeutiekamers. Ik voel de impact al, waardoor het apparaat op zere plekken staat.

16/07/2008 12:00, Sasha
* er zijn geen circuits voor het lezen van informatie in het apparaat zelf * Zeer interessant! Kan ik meer informatie hebben?

16/07/2008 12:00, Sasha
Meester, ik lees op het forum * de Paracelsa-plaat 7 is gemaakt van met folie bedekt textoliet en er zijn geen kettingen in het apparaat zelf die de informatie lezen * leg uit wat wat is! In principe wil ik de waarheid vinden.

16/07/2008 12:00, Tim
Hallo voor alle forumgebruikers! (Nou, ik wens je gezondheid!) Nou, er zijn 3 weken verstreken sinds het begin van het gebruik van het MAG-BIO-apparaat (MAG-BIO), gisteren werd een tweede BDD (bioresonantiediagnostiek) aangenomen en daarom deel ik de resultaten, zoals ik beloofde. De resultaten zijn geweldig! De dynamiek is geweldig! Alle parasieten zijn verdwenen, opgelost. De arts zelf was zeer verrast door dit resultaat, gezien de gruwelijke resultaten van de eerste diagnose van 3 weken geleden: parasieten van alle soorten in grote aantallen door het hele lichaam, veel somatische aandoeningen en weefselschade overal. ie Ik schudde de dokter een tweede keer. Voor mij, bij haar receptie, was er een vrouw die al meer dan een maand werd behandeld, maar ze heeft nog steeds de parasieten over en de aangetaste weefsels zijn slecht hersteld. Zie gewoon niet erg veel, Madame wil genezen en lui zijn om de regels en voorschriften te volgen, en dat zijn er niet zo veel. Hieronder zal ik u in detail vertellen hoe te worden behandeld - voor degenen die geen diagnose en overleg met de "juiste" arts kunnen ondergaan. Stel in het algemeen een diagnose en raadpleeg, indien mogelijk, het advies van een ervaren arts. Ga gewoon niet naar 'freebies'-instellingen die BRD-machines hebben aangeschaft, ze' plunsen 'in diagnostiek en dat is alles: ze plaatsen een blad met diagnostische resultaten in uw tanden en proberen vervolgens wat u wilt. De resultaten van de behandeling zijn dus subjectief (uw eigen gevoelens) en objectief (diagnostisch).Tijdens het proces voelde ik bijna elke dag een verbetering bij alle patiënten op hun 'plaatsen'. Er waren aanvankelijk verslechtering: de achterkant was zo verschrikkelijk ziek gedurende 2 weken; kon niet zitten of bukken; Welnu, het proces ging behandeling, nu veel beter, bijna geen pijn; op de sluwe, uitsteeksels en hernia verdwijnen, weefsels worden hersteld. Mijn benen voelen geweldig aan, ik kon niet lang staan ​​of lopen, mijn benen deden altijd pijn en deden pijn, ondanks de operatie om aderen en injecties met injecties en pillen te verwijderen. Nu - geen probleem; of het zal zijn wanneer ik de vaten reinig. Het maagdarmkanaal is ook in orde, er zijn nog steeds kleine problemen - er is een kleine gastritis, reflux, etc. (Ik voel het zelf en de diagnose bevestigd), maar over het geheel genomen zonder problemen, zijn de zweer en alle andere "charmes" verdwenen! Maar ik kon niet normaal leven, zelfs met pillen, zalven, injecties, enz. Tijdens de behandeling, trouwens, consumeer ik geen honing. traditionele medicijnen. Ik zal al deze medicijnen weggooien: blaren, potten, dozen, buizen, nafig, hoewel jammer, ik heb zoveel geld uitgegeven voor niets, maar het is nog steeds veel ruimte in keukenladen;) Hoewel algemeen wordt aangenomen dat het gebruik van traditionele medicijnen voor de behandeling van BRT (bio-resonant therapie) versterkt het effect, maar ik nam ze nog steeds niet op advies van een arts. Velen op het forum schreven dat er weinig of geen effect is van behandeling met BRT-apparaten, enz. Dit betekent niet noodzakelijk dat je een nep of het model van het BRT-apparaat zelf hebt gekocht (Paracelsus of Uro-Biofon, etc.) Geen effect Ivna. Misschien slecht of verkeerd behandeld, heren. Het apparaat is geen wondermiddel, en de eliminatie van parasieten is ook niet alles, je moet zelf het lichaam helpen. Dus, nu over wat en hoe de behandeling werd uitgevoerd: 1) met het MAG-BIO-apparaat 2 keer per dag, beter 's ochtends en' s avonds, voor het naar bed gaan (je kunt het een keer doen, maar het proces van vechten met de "vijand" zal zich uitstrekken) volgens het schema: 1-2-3-4-5 (dat wil zeggen, alle modi op een rij) dan 10-15 minuten. breek en herhaal alle modi opnieuw. BELANGRIJK !: Vóór en tijdens de procedures moet u water drinken dat is aangezuurd met citroen (niet ascorbinezuur!) - 1 tabel. lepel sap per liter water. Citroensap is nodig om de zuur-base balans van de maag en het gehele maagdarmkanaal te behouden, die verstoord wordt tijdens de procedures, en om dode parasieten weg te wassen. Hoe meer je het water drinkt, hoe beter. En als het water tegelijkertijd wordt gestructureerd (talaya of "geladen" door hetzelfde apparaat), dan is dit absoluut geweldig. Na de procedures, drink geen water en vloeistoffen gedurende ten minste een uur, maar bij voorkeur 2, anders zullen veel parasieten zich herstellen. Plaats de schijven onder de pads op de armbanden bevochtigd met hetzelfde aangezuurde water - het contact zal beter zijn en het behandelingseffect respectievelijk. Het effect van de actie via de armbanden (doorlezen van het bloed) is veel groter

Paracelsus beoordelingen

Op deze pagina hebben we klantenrecensies verzameld over het apparaat APC Paracelsus. U kunt uw feedback sturen naar: [email protected]

Allemaal zijn ze echte gebruikers van onze producten, je kunt met hen communiceren via e-mail. Adressen zijn op verzoek en met toestemming van de auteurs beschikbaar.

U kunt nu feedback sturen!

Verkocht het apparaat Paracelsus terug in 2007. We behandelen de hele familie van seizoensgebonden virussen (ARVI) - echt helpt. Na de reis werd een vierjarig nichtje ziek met de trein - allemaal tekenen van griep. Ze bood aan om met het apparaat te behandelen, maar mijn broer lachte alleen maar. Ondanks het sarcasme van haar man heeft de schoondochter haar dochter nog steeds op 1 cursus gezet (drie keer gedurende 7 minuten). 'S Avonds, na haar terugkeer van het werk, aanvaardde ze de verontschuldigingen van haar broer en het bleek dat de ascaris 12 cm ook was vrijgegeven.

Ze adviseerde om een ​​apparaat te kopen voor een medewerker voor de behandeling van een kind, ook van haar kant hoorde ze dankbaarheid, rondwormen kwamen niet uit het kind, maar uit zichzelf. Ik, evenals je negatieve recensies gelezen, en ik vrees ook dat er nog steeds onontgonnen gevolgen zijn, maar ik wil nu leven. Dit jaar, sinds 5 jaar, gebruiken we, ik heb alleen een nieuw bord met PDU's besteld, het apparaat is hetzelfde gebleven (halfautomatisch).

Ik heb het apparaat Paracelsus 7 begin 2008 besteld. Er waren op relatief jonge leeftijd veel gezondheidsproblemen: chronische ontsteking van de aanhangsels, een cyste van de rechter eierstok (niet genezen gedurende 3 jaar), een hormonale stoornis, de eerste fase van de knoopvorming in de schildklier (de aandoening bleef 5-6 jaar), chronische cystitis, pijn in de kniegewrichten, frequente verkoudheid bij de minste afkoeling. En tegen de achtergrond van al deze afname van algemene vitaliteit, machteloosheid, depressie. Het apparaat bestelde met grote hoop, wachtend op hem met ongeduld. Helemaal aan het begin was er een zwakte en hoofdpijn en waren er problemen. Na een maand vanaf het begin van de behandeling wilde ik het apparaat zelfs terugbrengen en schreef ik zelfs naar de site dat ik geen resultaten had, en zij stelden dat voor aan mij, maar herinnerden me eraan dat het heel belangrijk is om gestructureerd water in grote hoeveelheden te drinken en een beetje te wachten met de terugkeer, worden behandeld door water toe te passen. Ik besloot om door te gaan met het water, geloofde absoluut niet in alles en wachtte niet, ik stopte met het volgen van de symptomen. En na 2 maanden behandeling merkte ze per ongeluk op dat de onderbuik niet meer pijn had en de rechterkant was gestopt om pijn in de kniegewrichten te voelen, de keelpijn in de ochtend stopte, de symptomen van blaasontsteking niet voelbaar waren, mijn humeur verbeterde, depressie ging, kracht verscheen alsof je een ander persoon wordt! Zelfs het wereldbeeld is op de een of andere manier helderder en optimistischer geworden! Dus gezonde mensen voelen! Ze bleef het apparaat gebruiken, maar weer zonder water en niet volgens het systeem. Na een half jaar na het begin van de behandeling, deed ik een geplande echografie van de schildklier en gynaecologie en was nog meer verrast: de eeuwige cyste werd niet gevonden, ook de knoop op de schildklier. Het leek mij dat dit niet het geval was en de dokters hadden ongelijk, maar toen bevestigde een herhaalde echografie dat alles was verdwenen! Ik heb mezelf niet geïnspireerd en ik heb het apparaat al uit gewoonte gebruikt en verwachtte geen wonderen. Tijdens de behandeling, realiseerde ik me dat iedereen alles individueel heeft en dat het chronische probleem slechts 4-6 maanden later kan verdwijnen, en al die tijd moet je alles volgens het systeem doen en zeker vervuild water drinken! Mijn resultaat is de enige manier. In 2009 gaf ze het apparaat 1,5 maand aan een vriend, ze had een huidaandoening, ze was erg tevreden, het werd veel beter, maar daarvoor hielp geen medicijnen, vervolgens verkocht ze op de website waar Paracelsus 7 werd verkocht Homeoton en werd ze geïnspireerd door het resultaat behandeling van de eerste, bestelde de tweede, denk er net zo veel aan dat het hetzelfde is! Zeer teleurgesteld, gelooft nu niet. Nu is mijn oude Paracelsus 7 bijna 5 jaar oud, hij is al helemaal versleten en de laatste 3,5 jaar heb ik hem amper gebruikt. Ik wist niet dat het nodig was om behandelingsprogramma's uit te voeren en water te drinken. Het spijt me heel erg, want een jaar geleden begonnen veel van de symptomen terug te komen, en ik nam mijn ontslag, ik dacht dat sinds de PDU meer dan 2 jaar oud is, het geen zin heeft om het te gebruiken. Deze site is 10 dagen geleden tegengekomen. Direct een nieuwe Paracels-machine besteld, nog steeds de resonator en de structurizer bestellen. Ik begon met de behandeling, het is vandaag de 4e dag, nu is het serieuzer. Het lichaam reageert ook als 5 jaar geleden, een hoofdpijn, zwakte, maar ik ben gelukkig, want binnenkort zal alles veel beter zijn! Ik wens iedereen een herstel en dat het sneller gaat, je moet veel gestructureerd water drinken, en het effect zal je niet laten wachten!

---------------
Natalia
Paracelsus kocht mijn broer ongeveer 4 jaar geleden. Ik nam hem af voor tijdelijk gebruik. Ze probeerde lange tijd om ureaplasma te genezen met twee kuren antibiotica (zoals aanbevolen door de arts), na het drinken van de pillen, het nemen van testen en er waren geen veranderingen, ureaplasma was aanwezig. Al wanhopig, zoals geconfronteerd met Paracelsus. Onmiddellijk volgens de instructies die de cursus heeft gemaakt. Een paar maanden later herhaalde hij het en slaagde voor de tests - de dokter was verrast - de tests waren uitstekend! Tijdens de tweede loop van Paracelsus ging de lijsters weg. Er was altijd een probleem met een verkoudheid op mijn lippen - elke lente en herfst, na twee paracelsusparcels, heb ik sinds enkele jaren geen verkoudheid op mijn lippen. Ook is het algemene welbevinden aanzienlijk verbeterd, minder moe geworden. Mijn man, die naar mij keek, deed ook twee cursussen, hij had ook geen verkoudheid meer op zijn lippen, had prostatitis-symptomen, manifestaties van allergische rhinitis namen significant af. Sindsdien doen we een of twee keer per jaar de cursus met Paracelsus, vooral als er kwalen zijn (ARI of iets dergelijks). Behandeld met het apparaat en uw kat, hersteld vlak voor uw ogen!

---------------
Catherine
4 jaar geleden kocht ik het apparaat, na de eerste week van gebruik werd het moeilijk om 's nachts te ademen, ik stopte in een klysma - een wirwar van witte "draden" kwam uit, en dus met tussenpozen van een week, nog verschillende keren.

Influenza wordt 's avonds behandeld als je het apparaat constant inschakelt zonder pauzes. Vooral handig bij het reizen in India - het is niet bekend wat je eet en hoeveel vuil in het water. Kreeg een darmaandoening en alleen zij werden gered.

---------------
Natalia
Welkom! Ik heb Paracelsus ongeveer 1,5 maand gebruikt. Onmiddellijk na twee weken passeerden spruw en algemene ontstekingen daar. Toen kleine papilloma's op de plooien van mijn armen begonnen af ​​te vallen, was ik een beetje geschrokken! Ik had chronische tonsillitis en één neusgat ademde nooit goed. Dit probleem is opgelost! Plaats de versterkerplaat gedurende 7 minuten op één kant van de keel en vervolgens op de andere. Er is niet genoeg tijd voor een cursus van 7-20-7-20 -7. Ik heb 7 minuten meerdere keren per dag gedaan, soms 30 minuten. Zelfs zo'n niet-regulier gebruik had effect. Verbonden met het aanhangsel, wat pijn doet tijdens de menstruatie. Na 2 maanden doet het nog steeds pijn, maar aanzienlijk minder. De huid van het hele lichaam werd erg glad, kleine puistjes verdwenen allemaal. Verbeterde een kleine visie, die ook het resultaat op de rand van fantasie beschouwen. Zou niet geloven, zo niet persoonlijke ervaring van de applicatie. Nou, mycosis op de benen van de oudere familieleden vertrok gewoon speels. Geen jeukende ogen meer. Ongeveer een half jaar lang gedruppeld!
---------------
Anastasia
Drie jaar geleden had ik een Paracelsus-apparaat. Het probleem - aanhoudende allergieën - verstopte neus, zwelling, urticaria en andere symptomen. Letterlijk alles. Op stof, op stuifmeel, op bont, tot tandpasta. Ik kan niet zeggen dat ik zeker wist dat hij zou helpen. Maar alle tools zijn al geprobeerd. De meest destructieve pillen hielpen niet, ik was lang afhankelijk geweest van xymetazoline sredst (a la nazol, otrivin, etc.) en het duurde allemaal vier maanden. Het apparaat dat in juli werd aangeschaft, begon letterlijk in de eerste week. Over twee weken kon ik normaal ademen. In augustus ben ik allergieën vergeten.
Het medicijn heeft veel geholpen! Geen enkele dag betreurde zijn aankoop.
---------------
Natalia
Welkom! Ik kocht het apparaat in januari 2010. De eerste maand werd 3 keer per dag volgens het schema gebruikt, de 2e en 3e maand 2 keer per dag, de rest van de tijd 1 keer per dag. Er waren papillomen op de baarmoederhals verdwenen volledig, proberen herpes op de lippen te dwingen maar kwamen nooit uit - het droogde onmiddellijk uit, de griep en tonsillitis worden onmiddellijk in het embryo vernietigd. Ik ben de uitvinders erg dankbaar voor zo'n wonder, dank je.

---------------
jachthaven
Ik buig laag, God zegene je!
Aan het begin van de behandeling (verschillende chronische zweren) verdwenen verscheidene moedervlekken, in de derde week kwam er een worm van 30-40 cm lang naar buiten.

---------------
Raphael.
Ik ben 33 jaar oud. Ik gebruik het apparaat voor 6 maanden. Chronische atopische dermatitis. Constant opgeblazen gevoel na het eten, hoofdpijn na een lange werkdag. Na het aanbrengen van het apparaat verloor ik 5 kg., Geen opgezette buik, hoofdpijn verdwenen en er werden geen pillen meer ingenomen. Chronische neurodermatitis vanaf de leeftijd van 3 is geleidelijk verdwenen en maakt niet uit. Het apparaat werkt echt alleen met constant, regelmatig gebruik. Bedankt voor een geweldig apparaat! Een aanrader voor iedereen!

---------------
Alexander.
Ik ben 51 jaar oud. Ik gebruik het apparaat voor 2 jaar. Hij verloor gewicht van 140 kg tot 115. Er is geen acute respiratoire virale infectie en griep. Drie gangen voor 45 dagen met pauzes gedurende een half jaar. Zeer aan te bevelen!

---------------
Igor.
Verkregen het apparaat "Paracelsus", zeer tevreden, genezen chronische bronchitis,
behandelt griep en andere ziekten. Bedankt voor het geweldige apparaat.

---------------
Lily.
Welkom! Ik ben 49 jaar oud, ik heb polycystische nierziekte, een vriend heeft je apparaat aangeboden, wil me echt helpen, ik ben al op het spel gezet voor een niertransplantatie, ze hebben nog steeds geen dialyse. de nieren werken voor nog eens 10%, maar ik zwel niet, ik drink veel, ik gebruik het apparaat gedurende 10 dagen volgens het schema, ik drink geladen, gestructureerd water. Op de eerste dag krasten de plaatsen waar er nieren zijn, een punt op de voet die verantwoordelijk is voor de nieren, de lever tintelde verschillende keren, de darmen kookten, daarna zakte alles weg, de maag was licht en aangenaam, de hoofdpijn was pijnlijk gedurende 2 dagen, er was brandend maagzuur. Nu is het allemaal voorbij. Zelfs de gewrichten doen helemaal geen pijn, ik heb artrose, hier is nog een punt op mijn armen, zoals sproeten, alsof ze vervaagd zijn. Ogen, ook, zwellend in de hoeken, waar de bril zit, alles ging. Ik denk dat dit een normale reactie van het lichaam is, mijn visie is beter geworden, ik hoop echt op genezing, God kan geven, ik zal polycystisch ontdoen en ik zal niet geopereerd worden wanneer ik bloedtesten aan jou doorbreng.
Ik gebruik het apparaat 3 keer per dag, volgens het schema 7-20-7-20-7, al op de elfde dag, ik voel me goed, hier in de urine zijn er witte vlokken, zoals brokken sneeuw, maar klein, de urine zelf, alsof met opgelost zand, modderig, soms transparant en met allerlei afval. Ik geloof dat dit cysteeltjes zijn, sinds het begin van de procedures waren er veel van deze deeltjes, nu zijn er maar heel weinig, ik blijf zonder moeite water drinken, maar ik laad het flessenwater op, natuurlijk, ik heb ook een filter, maar het water is niet zo lekker. Ja, vanwege mijn gezondheid heb ik nu geen niergerelateerde ontstekingsprocessen, geen pijn, ik ben geregistreerd door een goede nefroloog, ik woon in België, dus mijn druk is weer normaal geworden en ik ben volledig gestopt met het innemen van pillen, maar Mijn arts therapeut overtuigde me om zelfs de helft te nemen om een ​​normale staat van druk te handhaven. Soms stijgt het een beetje, door polycystosis zie ik nog steeds dat mijn sklekryks geel zijn en de vlekken onder de ogen niet zo donker zijn.
Hier zal ik iets meer toevoegen aan de vorige brief, na de eerste paar procedures had ik een aanhoudende smaak van ammoniak in mijn mond, omdat ik gifstoffen in mijn bloed heb. Ik weet dat. Dus gedurende de hele tijd, d.w.z. tien dagen behandeling, dit gevoel is het niet.
Heel erg bedankt, nu zijn er veel goede en nuttige dingen in de wereld, voor ons mensen. Creatief succes en een goede gezondheid.

---------------
Julia K.
een kind van 8 jaar oude genezen pyelonefritis met een apparaat, of beter, ze hebben een ziekteverwekker, mycoplasma, overwonnen. Vermijd "dodelijke" antibiotica die geen genezing garanderen (volgens de arts).... Herpes harder - kruipt uit en na 2 dagen pelt het al af en verdwijnt. Optimistisch afgestemd. Bedankt voor het ontwikkelen van een geweldig apparaat!

---------------
Nina
Welkom! Ik ben erg tevreden met je antwoord, ik huurde Paracelsus, ik gebruik de tweede dag: op de 22ste - 2 keer, op de 23e - 4 p. De eerste nacht sliep min of meer, er stopte iemand rond te rennen in hun ogen, kon zelfs wassen (2,5 maanden had geen kracht), de pijn en jeuk van de huid - het haar van de kop van de linkerkant - nam af. Problemen: B. kettingeieren, Echinococcus-eieren, Mnogokamerny alveokokk, Ascaris (meestal larven), Vlasoglav, Ankylostoma douden., Ugrica...., Toxoplasmosis (gandy), Mycotische schimmel. Verergering tegen de achtergrond van de inname van het supplement van Siberische gezondheid -2,5 maanden geleden - tegen deze achtergrond kwamen 5 individuen van de lever vrij: witte stippen, zwarte stippen, donkerbruin voor 2 mm, gele tarwe en gele gezwollen meeldauw -1,5, melkachtig -2 mm... Zelfs deze 1,5 dagen hebben me een man gemaakt, heel erg bedankt.

---------------
Andrian
Paracelsus geniet van vrouw en zoon. Een 12-jarige zoon had giardiasis, na het verloop van de behandeling werd Giardia niet in het lichaam gedetecteerd. Mijn vrouw begon na het eerste gebruik gal over zichzelf te braken, blijkbaar reageerde het lichaam als volgt. Later, tijdens het gebruik van het apparaat, verloor mijn vrouw 19 kg in anderhalve maand zonder diëten uit te putten die geen gunstig effect op vrouwen hebben (je weet wat een hongerige persoon is), en voor de behandeling werd ze vaak gekweld door hoofdpijn en vermoeidheid. Genormaliseerde eetlust (verminderde behoefte aan de hoeveelheid voedsel) verhoogde de algehele lichaamstoon. Blijkbaar heeft ze niet alleen zichzelf gevoed, maar ook ongenode "huurders". Bedankt voor het apparaat.

---------------
Irene
Welkom! Allereerst wil ik u bedanken voor het apparaat. Ik ben 2 maanden behandeld. Ik heb osseochondrosis. Stoppen met zeurende pijn in het been.

---------------
Anna
Welkom! We hebben het apparaat Paracelsus bijna twee jaar geleden gekocht. Sinds die tijd zijn ze veel minder ziek geworden. Ik kon drie jaar lang niet zwanger worden, maar na 45 dagen behandeling gebeurde het meteen. Nu heb ik een geweldige baby.

Ik wil de resultaten van de behandeling van het kind delen.

Op dag 12 begonnen dode wormen te verschijnen. Lang en gedraaid. Ik weet de lengte niet, maar 2-3 mm in diameter. Twee dagen gingen eigenlijk in plaats van uitwerpselen (er was 4 keer een stoel). Direct na elke ontlasting werd de urine beter, maar niet voor lang. Ik heb pus in mijn urine, ik geef een furomag, het is duidelijk dat hij niet alle witte bloedcellen verwijdert, maar de hoeveelheid urine is iets meer. Het is de 15e dag van de behandeling. De uitwerpselen zijn normaal, maar soms klaagt het kind nog steeds over pijn rond de navel. Vaginale mucosa karmozijnrood en bakt. Ik ga door met de behandeling, hoewel ik de externe tekenen van allergie probeer te verwijderen met pillen en zalf. Wijzigingen worden gerapporteerd.

Hallo
Ik blijf je informeren over de behandeling van het kind. Vandaag is de 17e dag. Ik deed het met een furomag. kristalurine, zelfs de hoeveelheid bereikt soms 150 ml. 'S Nachts wordt het niet meer wakker (allemaal hetzelfde 3 keer per nacht). Ik ga door met de behandeling. Maar zelfs nu zie ik het resultaat. Heel erg bedankt.

Hallo
Wat de behandeling betreft: op de 18e dag vanaf het begin had het kind opnieuw wormen. Vandaag is het de 20e dag en dat zijn ze allemaal
nog steeds uit. Een kinderstoel 2 keer per dag, maar de laatste keer waren bijna alleen wormen en een beetje uitwerpselen. Breedte is maximaal 5 mm, ik weet de lengte niet, stukken van 3-4 cm, sommige uiteinden zijn scherp. De geur van urine is normaal, duidelijkheid en tellen zijn bijna altijd ook normaal. De uitslag op het gezicht ging echter gepaard met een soort metalen platen (een uitslag zoals diathese). 'S Avonds sterker, maar' s morgens wordt alles helderder. Nou ja, nogmaals, klachten als "plassen doet pijn". We gaan door met de behandeling.

21 dagen: wormen blijven gaan, maar ze zijn minder. De vraag rijst: hoeveel van hen zijn er nog in een klein kind? Is dit alles of zal er zijn? Als ze het niet met eigen ogen had gezien, zou ze besloten hebben dat ze overdreven waren. Al het andere van de kleuterschool bracht de griep - de temperatuur is 38-39, de neus ademt niet. We maken de procedure om de 2 uur.

Hallo
Bedankt voor het antwoord. Ik stop niet met de behandeling, voor de eerste keer na 2 jaar ziekte zie ik iets concreets en geen uitspraken als "Mama, wat verzin je." Ik vermoedde dat er iets in haar lichaam zat, maar wel in die mate... Over de behandeling: ze kreeg griep, de temperatuur fluctueerde tot 39.6. Nadat de procedure een beetje is verminderd (elke 2 uur gedaan). Een beetje beter de volgende dag. De hoeveelheid en transparantie van urine is normaal. Dag 22: Temperatuur rond 37-37.5. Tegen de avond, verminderde het aantal urine. Het kind heeft weer een vreselijke geur van uitwerpselen, de look is normaal. Stoel 4 keer
beetje bij beetje

Hallo
Nog een week behandeling is voorbij. We hebben vandaag 30 dagen. We blijven de procedure 3 keer per dag uitvoeren en drinken water. Wat betreft de toestand van het kind, is het beter, hoewel er soms een slechte geur van urine is en de hoeveelheid klein is, en soms is alles normaal. De uitwerpselen hebben nog steeds een specifieke bedorven geur, bevatten slecht verteerd voedsel, maar niets groots is er meer. Het enige, er zijn zwarte dunne strepen. Wat kan het geven, lever? Op de wang van het kind blijft een kleine ruwe uitslag. Alles voor nu. Ik zal je op de hoogte houden.

Ook is het apparaat door onze vrienden bij u gekocht. Na een week oud gebruik bij een 13-jarig kind werden blaren rond de navel en in de taille aan de zijkant gegoten. Zeer vergelijkbaar met gordelroos. Op een dag was er een temperatuur van 37.4. Ze vroegen me om te vragen: kan dit een apparaat geven? Wat nu te doen. Ze voeren de procedure verder uit, maar de acne is nog steeds aan het sprenkelen.

Welkom!
Jongen S., 4 jaar:
Enterocolitis vanaf de geboorte, enuresis, slechte slaap, gebrek aan eetlust, frequente acute respiratoire virale infecties, prikkelbaar.
Met de hulp van Paracelsa werden 70 sessies twee keer per dag gehouden. Tijdens de cursus dronk ik geladen water.
resultaat:
Op de 24e dag kwam een ​​lintworm met een lengte van maximaal 30 cm naar buiten, de slaap weer normaal, de eetlust verbeterde drastisch en er werd geen enuresis genoteerd. Een enorme toename in energie en stemming. Irritatie gebeurt nog steeds, maar steeds minder in de tijd.
Heel erg bedankt voor de gezondheid van je baby!
Met diep respect, N.ZH.

Yevgeny Doctor Blog

Het pad van kennis van de waarheid

Let op! Antiparasitaire apparaten - een verdwaalde voor het lijden van genezing!

Let op! Antiparasitaire apparaten - een verdwaalde voor het lijden van genezing!

Onlangs ontving ik in toenemende mate brieven van lezers met de vraag van het testen van bepaalde antiparasitaire apparaten zoals Paracelsus, Radamir, Noodsituaties, Homeoton, Lidomed BIO, enz., Op basis van het therapeutische effect waarvan, volgens hun fabrikanten, het effect is bio-resonantie. Ik wil mijn standpunt over deze kwestie niet herhalen en herhalen, omdat vrij duidelijk vermeld in zijn laatste artikel nr. 16, Behandeling van ziekten met behulp van bioresonantie.

Hier wil ik een paar fragmenten uit materialen over dit onderwerp geven van degenen die op de site zijn geplaatst Tomsk Forums / Children's World / Over de toepassing van "bio-resonantie" bij het verdrijven van wormen

http://forum.tomsk.ru/forum/35/1044672/ met de inhoud waarvan ik het volledig eens ben.

Volledig met de materialen over dit onderwerp kunt u op de site zelf vinden door op de bovenstaande link te klikken. De tekst van de fragmenten die onder uw aandacht worden gebracht, is cursief weergegeven.
"WAT ZIJN DE APPARATEN?"
PARACELS, HOMEOTON en anderen.

Over wat de bedreiging voor de gezondheid is, wordt gerepresenteerd door 'wondermiddelen' die op internet veel worden gebruikt voor 'thuisgebruik', Alexander G. Grigorievich, een in Duitsland wonende natuurkundige, die redelijkerwijs heeft besloten om zijn achternaam niet te geven, legde duidelijk en begrijpelijk uit adres van de "uitvinders" en distributeurs van deze "apparaten"). Hij deed dit op verzoek als een commentaar op het artikel "Hilda Clark en de zwendel, met codenaam" Zepper "- zie hieronder.

Wat ik over Zapp Hilda Clark zal schrijven, zal waarschijnlijk niet bevallen. Mijn naam is Alexander G. Ik ben 68 jaar oud, 2 universitaire diploma's. Hij werkte bij het Department of Nuclear Physics: ontwikkeling van apparatuur voor nucleaire spectrometrie. Gewerkt met isotopen. Ontwikkelde, gefabriceerde Spectrum-analyzers, afgestemde radiozenders en ontvangers tot op het millimeterbereik. Ontwerp en fabricage van verschillende ultrasone apparaten. Tegelijkertijd was hij bezig met computerapparatuur, reparatie van notebook-monitoren. Ontwikkelde medische apparatuur. Ik woon momenteel in Duitsland.

Ik zal proberen je vragen te beantwoorden.

Ik wil als professional zeggen dat Hilda Clark niets heeft uitgevonden. UHF generator 5-50 watt, 40-46 megahertz voor een lange tijd daar met de mogelijkheid van amplitudemodulatie, is er in elke fysiotherapeut. Een pulsgenerator genaamd Amplipulse om zenuwgeleiding te herstellen is in elke kliniek. Een bekend apparaat genaamd elektroforese van 0-50 volt, stroom 0-10 ma. met de mogelijkheid om het teken te veranderen. Een apparaat genaamd Dorsenval genereert hoogspanningspulsen van 5-20 kilovolts met de mogelijkheid van aero-ionisatie.

Het Clark-apparaat is een primitieve rechthoekige pulsgenerator tot 1,5 Megahertz, 8 volt, zoals ze zegt, van positieve polariteit. Als specialist heb ik een vraag: in relatie tot wat?

Het apparaat wordt gevoed door een Krone-batterij of een andere batterij en is daarom niet geaard. Als de gemeenschappelijke draad van de oscilloscoop als minus de batterij wordt genomen, dan zal de impuls positief zijn, en indien plus, zal de impuls negatief zijn.

Absoluut analfabetisme. Zelfs rekening houdend met de diëlektrische constante 80 voor water, varieert de resonantie vaak van grote microben van 50-300 GHz, en zijn de virussen zo klein dat hun resonantiefrequenties in ultraviolet en röntgenstralen zijn. Geen enkele cel heeft een resonantie zelfs bij een frequentie van 12 Gigahertz, anders heeft satelliet tv-wetenschap al heel lang iedereen gedood.

De methode van resonant scannen is absoluut stom. Stel je voor, zelfs een eenvoudige taak. Je hebt een processor in je videomonitor, deze heeft 80 poten en 50 duizend transistors erin. Zelfs al de signalen kent, is het onmogelijk om te bepalen welke van de 50.000 trasistors niet in orde is. Voor een normale werking van de processor is een volledige set signalen vereist.

Een organisme, zelfs een primitief, is veel gecompliceerder.

We gaan nu in op de overweging van het werk van de replicator.

De resonante eigenschappen van de kristalroosters van verschillende stoffen liggen niet in de lage frequentiegebieden, en complexe moleculaire structuren resoneren bij frequenties van 60 Gigabytes en hoger tot het röntgenbereik.

Niemand in de wereld is erin geslaagd om de frequentie van zelfs 1 Gigahertz op elke drager te registreren. Voor deze manier van opnemen vertrouwt de Nobelprijs.

Conclusie. Als u wordt verteld dat ze een manier hebben gevonden om stoffen op te nemen, laat hen dan een aanvraag indienen bij het Nobelcomité.

Persoonlijk heb ik vele jaren lang structurele röntgenstralenanalyse bestudeerd en heb daar niets over gelezen.

Overweeg de METHODE van het BESTAND.

Laten we ons voorstellen dat we een kerncentrale, distributiestations en een groot aantal kabelstructuren van verschillende lengten en verschillende parameters hebben, transformatoren en drukken zijn ermee verbonden. En hier zijn we, zo slim, door de DC-weerstand van deze kabels en transformatoren te meten, en in het geval van Clark, door de reactantie van de lijnen op verschillende frequenties te meten, proberen we te bepalen welke apparaten zich op het distributiehulpkantoor bevinden, bovendien of ze correct werken of niet. En trouwens, stom pulsgeluid van elektrische kabels om de instrumenten van de kerncentrale en de kettingreactie te regelen.

CONCLUSIE: DE METHODE VAN HILDA CLARK IS EEN VEELVOUDIGE TAAKVRIJE TAAK VOOR HET TEKENEN VAN GELD UIT DE BEVOLKING VAN VERSCHILLENDE LANDEN.

VOOR DIE DIE TWIJFEL ZIJN

Nu heeft iedereen computers, in hen werkt de netwerkkaart met een snelheid van 10 megabytes - 1 gigabit. Zet op de plus-uitgang van je zaper de weerstand van 2 kilomas, achtereenvolgens na 3 kilomas met één uiteinde op de minusdraad van de capper. Negatieve draad is verbonden met de computerbehuizing op het scheidingspunt van de twee weerstanden. Er zal een puls van ongeveer 5 volt zijn. Steek nu de netwerkkabel in de computer en stuur aan elk uiteinde van de netwerkkabel een pulssignaal van elke willekeurige frequentie van uw ZAPPER, maar niet meer dan 5 volt puls. Als het op de monitor van uw computer blijkt, is de Nobelprijs zinvol.

EN INDIEN U, VIA DE SENSORERING, MET SUCCES DE PROCESSOR IN UW MACHINE EN VIDEOKAART, GELUIDSKAART, HEBT BEPAALD, KUNT U DE SOFTWARE EN HET VIRUSSEN IN DEZE BEGINNEN DOEN. AL DEZE OPENINGEN ZIJN GENOMEN VOOR DE NOBELPRIJS. VERTROUW DE BURGERS!

ORGANISME COMPLEX SYSTEEM. ZELFS ÉÉN CEL IN MILJOENEN KEERT MEER COMPLETE VAN ELKE COMPUTER. OPNAME VAN INFORMATIE IN EEN CEL GEBEURT OP ATOOMISCH EN MOLECULAIR NIVEAU. DIT DOELSTELSEL IS VOLLEDIG GEORGANISEERD MET ZIJN ELEKTRISCHE VERMOGEN. DE DRINGENDE ELEKTRONISCHE HAMER-IMPACT OP ALLE CELLEN VAN HET ORGANISME KAN DE HERDEIT VAN DE CODE WIJZIGEN, DAN ZAL OP VEEL OTTOL WORDEN GERAFFECT.

ELEKTRISCH GEBIED IN VLOEIBARE OMGEVINGEN KOMT IN EPSILON TIJD IN WATER. DIT IS 80 KEER. EN IN ALKALINE EN ZUUR - NOG MEER. Dus, bijvoorbeeld, in een water-alkalische omgeving bij 2,5 volt, wordt water ontleed in waterstof en zuurstof. ALLE WATERSTOFZUURSTOF LASMACHINES WERKEN AAN DIT BEGINSEL.

IN ZUURACCUMULATOREN VAN HET VELD ZIJN GROOT VOOR EEN GEWELD TEGEN DE KOSTEN VAN DE OPLOSSING DIËLEKTRISCHE TOELAATBAARHEID DAT DE LOODOXIDEN UITTREDEN EN OVERGAAN NAAR DE MINUSPLAAT. WANNEER DEZE REACTIE WORDT BESLOTEN, WATER WORDT VERWIJDERD MET WATERSTOF EN ZUURSTOF, DAT GIFTIGE OXIDEN VORMT, OMDAT WATERSTOF EN ZUURSTOF IN DE REACTIE KOMEN. SPREKEND, DIT IS ONZE MAAG MET HCL ZOUTZUUR EN DE VOLTAGE TOEGEPAST OP HET. Bij de afbraak van zuur en water worden chloor en giftige chlooroxiden gevormd. In de alkalische omgeving van de darm ontleedt de toegepaste spanning water en alkali met de vorming van giftige oxiden. EN HET SPREEKT GEEN ENKELE ROL IN ENIGE HAND IN UW PLUS ELEKTRODE EN IN WELKE MINUS. SNELLE FREQUENTIE VERHOOGT DE GEMIDDELDE ELEKTROLYSE STROOM EN ONDERWIJS IN HET ORGANISME VAN ACTIEVE CHLOORRADICEN MET ZUURSTOF.

In de alkalische omgeving van de darm ontleedt de aangelegde spanning water en alkali, waardoor alkalische actieve radicalen worden gevormd.

CHLOOR, CHLOOR OXIDEN, ACTIEVE RADICALEN, VERSCHILLEND ALLE ORGANISMEN, HET DODEN VAN DE WEG ALLES ZAL GEBEUREN.

HETzelfde gebeurt met actieve alken en hun radicalen.

ACTIEVE RADICIËN, IN ELKE CEL KOMEN, ZELFS EEN MICROB, KUNNEN DODELIJK ZIJN, MAAR KUNNEN DE HEREDITEIT VAN DE NORMALE CEL VAN HET ORGANISME VERANDEREN, ZET HET IN ROTS.

ALLES unipolaire CURRENT, positief of negatief, de bijlage van het lichaam, vergiften LEVER producten elektrolyse, en de producten van de elektrolyse - chloor en alkali - de wormen, nuttige en schadelijke flora in de dikke darm en in het gehele organisme te doden, ALSMEDE verminken en doden de normale cellen van het lichaam zonder SELECTIE.

ACTIVE RADICALS MUTE CELL.

TOEPASSING VAN HET APPARAAT CREËERT HET RISICO VAN KANKERZIEKTEN.

ELK APPARAAT HEEFT GEEN ENKELE RESONANTE EIGENSCHAPPEN, HAAR RISICO.

Let op. Na het lezen van dit artikel rijst de vraag onwillekeurig: waarom kijkt het ministerie van Volksgezondheid van de Russische Federatie, verplicht om de functies van het behoud en de bescherming van de gezondheid van Russische burgers "via de vingers" uit te oefenen naar de fraudeurs die in het land hebben gefokt, die met hun artikelen "medische hulpmiddelen" "voor thuisgebruik" gebruiken geld uit de zakken halen van goedgelovige mensen (het parket had dit probleem moeten aanpakken), maar, dat is vele malen erger, achter het duidelijke effect van een "placebo" of, zoals sommigen zeggen, "kashpirovsky", creëert een reële bedreiging (vooral in perspectief) gezondheid? Mensen die besluiten hun kwalen te verwijderen met de hulp van geadverteerde paramedische apparaten die de vereiste tests niet hebben doorstaan ​​(zie hieronder), moeten weten dat dergelijke apparaten hun gezondheid ernstig kunnen schaden.

Een interessante conclusie kan worden getrokken over de "effectiviteit" van deze "paracelsus", "homeotones", "goochelaars" en andere paramedische ambachten, die volgens hun makers "effectief" zijn voor 90% van de lijdenden, en voor de resterende 10% - niet Als we ons het nieuwe concept van antropogenese prof. Herinneren. Porshneva, volgens welke ongeveer 85% van de mensen licht of "diffuus" zijn (volgens B. Didenko), nog eens 10% zijn neoantropen, mensen zijn slecht geïnspireerd (de apparaten werken niet op hen), de rest zijn suggestors en supera-minima, die verspreiden zichzelf kan inspireren.

Is dit de reden voor de haastige vreugdevolle berichten over genezingen, hoewel ik er zeker van ben dat de meerderheid van dergelijke "boodschappen" wordt gemaakt door de oplichters zelf (één eigenaar van de "Shop of Life", toen ik hem vroeg waarom hij geen paracelsus heeft, dat er veel goede recensies over hen zijn grijn antwoordde dat "hij zelf veel goede recensies kan schrijven").

Klinische studies met behulp van de dubbelblinde controlemethode, die het placebo-effect elimineert, bevestigen niet de effectiviteit van bioresonantietherapie:
[http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrievedb=PubMedlist_uids=9066509dopt=Citation «Schoni M.H. et al. »Onderzoek naar werkzaamheid van bioresonantie bij kinderen met atopische dermatitis. Int Arch Allergy Immunol. 1997 Mar; 112 (3): 238-46.]
[http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrievedb=PubMedlist_uids=10077720dopt=Citatie "Wille A". Bioresonantietherapie (biofysische informatietherapie) bij het stotteren van kinderen. Forsch Komplementarmed. 1999 Feb; 6 Suppl 1: 50-2.]. Zie. ook: http://www.skeptik.net/clinic/brt1.htm

De term "bioresonantie" kwalificeert als pseudowetenschappelijk:
[http://content.karger.com/ProdukteDB/produkte.asp?Aktion=ShowAbstractArtikelNr=79446Ausgabe=230293ProduktNr=224242 "E. Ernst. " Bioresonantie, een studie van pseudo-wetenschappelijke taal. Forschende Komplement? Rmedizin und Klassische Naturheilkunde / Research in Complementary and Classical Natural Medicine 2004; 11: 171-173] (via internet - GS)

Al deze papieren met zegels en vergunningen ondertekend door medische functionarissen die graag op hun websites lohotron worden getoond, inspireren niet het vertrouwen in de timing van de "tests" en bij gebrek aan een programma om ze uit te voeren. (Zie - hier.).

Het lijdt geen twijfel dat apparaten die een elektromagnetisch effect hebben op zeer subtiele elektromagnetische en biochemische processen die in het menselijk lichaam plaatsvinden, aan complexe tests moeten worden onderworpen, met de verplichte deelname van artsen, biologen, biofysici, biochemici en andere hooggekwalificeerde specialisten. We hebben tenslotte het over de menselijke gezondheid! Het feit dat in een maand de "tests" van het "Paracelsus-07" apparaat werden uitgevoerd en een vergunning werd afgegeven voor de productie en realisatie ervan, zou je niet anders dan een misdaad worden genoemd (bijvoorbeeld, zoals ik schreef, ik had een aritmie na 8 maanden gebruik van de "Paracelsus" 7 ").

Het is interessant om het gestelde doel van de test te vermelden, dat duidelijk het doel heeft om het eigenlijke doel van het apparaat te verbergen: "beoordelen van de mogelijkheid om het apparaat te gebruiken voor het aanpassen van de antiparasitaire staat van het medium PARACELS-07, geproduceerd door Stroymedinvest XXI Century"

Er zijn vragen: wat is deze "woensdag", waarvoor het apparaat bedoeld is voor antiparasitaire aanpassing? Als het specifiek het menselijk lichaam was dat bedoeld was, en niet iets anders, dan had het geschreven moeten zijn en niet in de mist gelaten. Als er andere 'omgevingen' worden bedoeld waarin parasieten kunnen leven en die moeten worden gecontroleerd op hun afwezigheid, waarom worden deze apparaten dan geadverteerd als genezen van bijna alle ziekten en bedoeld voor 'thuisgebruik'? En meer. Als wordt aangegeven dat het apparaat is bedoeld voor gebruik 'in de medische praktijk van medische instellingen', wie heeft het dan toegestaan ​​het aan het publiek te verkopen? Zoals te zien is, zijn er meer dan genoeg vragen waar de onderzoeksautoriteiten in geïnteresseerd zouden moeten zijn. (GS)

ADVIES VAN DE SPECIALISTISCHE MEDISCHE
(Met afkortingen)

Antiparasitaire apparaten op basis van blootstelling aan parasieten van elektromagnetische straling op bepaalde frequenties zijn gevaarlijk voor de menselijke gezondheid!

Inderdaad verschijnen antiparasitaire apparaten nu, maar ze wekken geen vertrouwen in mij op. Ik zal uitleggen waarom.

We leven in een agressieve omgeving waarin het simpelweg niet realistisch is om niet besmet te raken met parasitosis. Eén familielid is besmet geraakt - iedereen wordt ziek. Parasitosis, het is niet alleen een ziekte van vuile handen, het is een maatschappelijk probleem, infectie vindt van persoon tot persoon plaats, door stof, waar parasietensporen opstijgen, enz.

Het apparaat doodt parasieten, maar het beïnvloedt niet alle stadia van hun ontwikkeling. Het apparaat kan volwassenen doden en hun larven en cysten blijven. Dit betekent dat er niets zal veranderen voor een persoon, de parasieten zullen zich opnieuw ontwikkelen en vermenigvuldigen.

Mensen die met het apparaat zijn behandeld, komen naar ons voor diagnostische doeleinden, maar de diagnostiek toont de aanwezigheid van parasieten in het lichaam.

De aanwezigheid van parasieten, het is een serieuze slag voor de lever (vergiften, verspilling van parasieten neemt de lever aan). Om het gevecht tegen parasieten te beginnen, is het noodzakelijk om je voor te bereiden op dit organisme, de lever te reinigen.

Het apparaat doet dit niet.

Het apparaat verwijdert geen dode parasieten uit het lichaam. En dode parasieten zijn nog gevaarlijker voor ons dan levende parasieten. Intoxicatie treedt op en als een persoon een sterke parasitosis heeft, kan dit zeer gevaarlijk zijn voor een persoon.

Volgende... parasieten verwonden inwendige organen. Dit kunnen schaafwonden zijn van hun uitlopers en haken, maar ook van end-to-end verwondingen aan de organen.

Het apparaat heeft niet de taak interne schade te herstellen.

Zoals ik al zei, is het in onze agressieve omgeving om niet geïnfecteerd te raken gewoon onrealistisch. Daarom kunnen we alleen vertrouwen op onze immuniteit. Alleen onze immuniteit kan ons redden, dus het is gewoon essentieel om uw lichaam te helpen deze immuniteit te ontwikkelen.

Alleen op deze manier kunnen we betrouwbare bescherming bieden tegen parasitosis.

Natuurlijk werd er veel werk verzet om de frequentie van de parasieten te bepalen en om instrumenten te creëren afgestemd op deze frequentie en de vernietiging van de parasieten. Er is echter geen onderzoek gedaan naar de effecten van deze apparaten op menselijk bloed.

Deze apparaten vernietigen de bloedcellen!

Al deze apparaten bederven het bloed, omdat de frequentie van parasieten vergelijkbaar is met de frequentie van bloedelementen!

De schadelijke effecten op parasieten zijn ook schadelijk voor onze bloed- en menselijke weefsels.

Mensen die het Paracelsus 7-apparaat en andere soortgelijke acties gebruikten, en het bloed dat we in hen waarnamen, maakten ons doodsbang, kwamen naar ons centrum voor hemoscanning (diagnostiek door druppel levend bloed).

Allereerst werden ze gevonden op verschillende soorten parasieten.

Ten tweede waren bij al deze mensen bijna alle rode bloedcellen beschadigd. Beschadigde spectrocyten (echinocyten - cellen met styloïde processen) worden beschadigd door de aanwezigheid van gifstoffen in het bloed. Gifstoffen in het bloed, dit is de bodem voor verschillende ziekten die niet kunnen worden genezen zonder het bloed op orde te brengen.

Het is niet bekend welke andere organen beschadigd zijn, onderzoek naar dit probleem is niet uitgevoerd.

Onbekende externe effecten van het apparaat op het lichaam, wat gebeurt er met een persoon in een jaar, vijf, tien, wat kunnen de gevolgen zijn van de impact van het apparaat op het lichaam?

Hoe het apparaat de biochemische reacties van metabole processen in het lichaam beïnvloedt. Remt, versnelt... hoe? Geen antwoord op deze vraag.

De frequenties van parasieten en bloedelementen zijn dichtbij en daarom verliezen erytrocyten energie wanneer ze worden blootgesteld aan het lichaam van het apparaat. De geringste fout in de configuratie van het apparaat zal leiden tot een heroriëntatie op een ander object.

Medische apparaten zouden alleen in de kliniek moeten werken. Daar worden ze regelmatig gecontroleerd op naleving van de speciale service. Huishoudapparatuur is hiervan beroofd en daarom niet immuun voor de offset-eigenschappen.

De moderne geneeskunde is niet meer dan 150 jaar oud, maar hoeveel nieuwe ziekten heeft de mensheid gekregen van het vermijden van natuurlijke kruidenremedies voor synthetische drugs! Kinderen worden niet gezond geboren! Ziekten die voorheen alleen op hoge leeftijd verschenen, treffen nu zeer jonge mensen.

Het apparaat bestaat al enkele jaren. Aan welke nieuwe ziekten zal het de weg banen?

Uitgevonden een andere kruk voor mensen. Het menselijk lichaam is praktisch de kans ontnomen om onafhankelijk om te gaan met opkomende problemen, d.w.z. zijn natuurlijke functie uitvoeren. Synthetische medicijnen schakelen de functie uit door functie in het lichaam, en zonder deze medicijnen kan het lichaam niet meer werken, waarom zou het iets doen als zijn taken werden vervangen door synthetische drugs? Dus het blijkt dat als iemand is begonnen met 'te worden behandeld', scheikunde, een persoon niet zonder kan.

Het apparaat, dezelfde kruk. Heel handig, heb het apparaat gekocht en er zullen geen parasieten zijn. Het immuunsysteem hoeft niet te werken, het werkt voor het apparaat. En bedenk dan een apparaat om de lever, het hart en andere organen te herstellen. En mensen zullen deze apparaten op een trolley meenemen of rondhangen met apparaten.

Iemand wil ooit een apparaat kopen en voor de rest van zijn leven zonder parasieten leven. Zal niet werken. Alleen onze eigen immuniteit kan ons beschermen tegen parasieten en om het immuunsysteem sterk te laten zijn, moet het lichaam schoon zijn. Dit is de enige manier om de gezondheid en het actieve leven te bevorderen. Maar om nieuwe problemen te krijgen, zittend op krukken, is dit absoluut.

Herinner je je een keer geadverteerd frequentie resonantie apparaat voor het overleven van hun privé huizen van muizen, ratten? Mensen horen het werk van dit apparaat niet en het lijkt erop dat ze niet voelen, omdat het is afgestemd op de frequentie van ratten.

Maar wat gebeurde er met de mensen die dit apparaat kochten? Ze begonnen gezondheidsproblemen te krijgen: hoofdpijn, misselijkheid... Het waren niet alleen ratten die overleefden, ALLEN overleefden. Dus in het geval van een antiparasitaire inrichting, zal het niet alleen de parasieten overleven, maar ook het menselijke vlees zelf. Niet alleen staan ​​er rode bloedcellen achteraan en veranderen in echinocyten. Denk er eens over na!

Je bent gewaarschuwd en daarom gewapend met informatie. Wees voorzichtig!

HILDA CLARK EN SCAM onder de codenaam "ZEPPER"

Als we het hebben over de charlatans van de 'domestic spill', het streven naar antiparasitaire scam, is het onmogelijk om niet te spreken over de 'klassiekers' van Hilda Clarke's anthelminthia en haar prachtige apparaten uit de Zepper-serie (Tsepper, Paracelsus, etc.).

Hilda Clark, de 'ontdekker' van de Golden Klondike door goedgelovige mensen te bedriegen.

In de VS kreeg deze dame de titel "Queen of Cancer Charlatanry". Een zelfbenoemde arts zonder medische vergunning, de natuurgeneeskundige Hilda Clark beweert al vele jaren dat hij kanker, aids en andere ernstige ziekten kan behandelen met laagfrequente straling en verschillende kruiden.

De methode is gebaseerd op de "ontdekking" dat alles op aarde laagfrequente golven uitzendt, en als de straling in het apparaat dat door Clark is uitgevonden op de juiste manier is afgestemd, kan een persoon zonder medicijnen worden behandeld en bijvoorbeeld de parasieten dwingen het lichaam onmiddellijk te verlaten.

Hilda Clarke publiceert gewillig haar ideeën voor boeken in boeken die een hele bibliotheek hebben verzameld: "Een remedie voor alle ziekten" (in het Russisch vertaald - "Er zijn geen ongeneeslijke ziekten"), "Wetenschappelijke en laboratoriumrichtlijnen over de syncrometer", "Preventie van alle kanker ziekten. "

De officiële site van Hilda Clark heeft echter een waarschuwing van de webmaster dat de technieken van Clark niet wetenschappelijk zijn getest, niet worden ondersteund door de medische wetenschap en dat de aangeboden apparaten niet als medisch worden beschouwd en niet als therapeutisch kunnen worden geadverteerd. Bovendien is bekend dat verschillende strafzaken tegen Hilda Clark in de Verenigde Staten zijn gestart.

In 1999 werd ze gearresteerd in de Californische stad San Diego. Even later werd ze op borgtocht vrijgelaten, maar werd opnieuw gearresteerd, nu in Indiana, waar de "Koningin van de Wormen" het nauwelijks lukte om een ​​gevangenisstraf voor illegale medische activiteiten te vermijden.

In 2001 werd een door Clark geëxploiteerde kliniek in Mexico gesloten. De administratie van de kliniek kreeg een boete voor werk zonder een vergunning. Clark zelf was ten strengste verboden om medische activiteiten in Mexico voort te zetten (inclusief het geven van consultaties), maar er zijn feiten over herhaalde schendingen van dit verbod.

Het was de wormverdiener Clark die haar Russische kloon voortbracht, T. Ya. Svishchev.

Als je op je gemak door de monografie van Academicus M. M. Nevyadomsky kijkt "Over de kwestie van de microparasitaire oorsprong van een kankercel" (M., 1952), dan blijkt dat "Wereldoncologie sinds 1796 de theorie van de parasitaire aard omvatte de tumor zelf, en sinds 1881 - de studie van de parasitaire aard van de tumorcel ". De monografie van Academicus Nevyadomsky is echter al lang als rommel afgeschreven.

Het is ook bekend dat de oprichter van de Russische oncologische school, professor M. M. Rudnev (1870), kanker als een "infectieus" proces beschouwde.

Eigenlijk kwam Hilda Clark niet met een parasitaire theorie van kanker, maar met een bioresonante methode om kanker te behandelen. Wat betreft haar beroemde boek... We zullen echter geen kritiek leveren op de transatlantische dame of fouten vinden in de juistheid van de vertaling. De essentie is belangrijk - de bioresonantiemethode om iets te behandelen heeft zichzelf niet volledig gerechtvaardigd.

Nu, dankzij gewetenloze uitgeverijen, kan men zich echter vertrouwd maken met de "werken" van de Russische helper Fistula, de mate van bekwaamheid waarmee zijn verklaring zegt: "Een hartaanval is hartkanker."

Hier is het. En niets anders. Om Trichomonas de schuld te geven. Bij kanker is Trichomonas uiteraard ook de schuldige (de huidige verslaggever van deze 'parasitaire theorie van kanker' is een zekere ingenieur Valentin Trum) en het is niet nodig P.A. Raus voor niets te herinneren, die in 1911 heeft bewezen dat de parasieten gescheiden zijn, kankercellen gescheiden zijn, waarvoor ontving de Nobelprijs. "

Aangezien de inhoud van de verstrekte informatie geen aanvullende uitleg behoeft, staat u mij toe met u te praten en niet te vallen voor de talloze trucs van de oplichters.

Met respect en liefde,

Je E.Doctor 16.01.2010

Let op. U kunt kennismaken met alle werken van de auteur op de website "Eugene Doctor Blog" https://evgdoctor.wordpress.com/

Ik vond dit leuk:

Voeg een reactie toe Antwoord annuleren

Goed artikel. Het was heel interessant om te lezen. Dit is niet vaak het geval. Ta zou zich waarschijnlijk moeten abonneren op uw RSS.

Het was heel nieuwsgierig om te lezen, - als een van meningen. Ik ben het niet eens met veel conclusies, maar ik zal niet betwisten... je probeert je conclusies te trekken... onvoorwaardelijk op basis van je enorme ervaring, maar hoogstwaarschijnlijk ben je meer geïrriteerd en daarom niet helemaal objectief... en daarom heb je niet veel van de werken van mensen uit de wetenschap zorgvuldig bestudeerd.

Beste Marina!
Als je het hebt over de inhoud van de fragmenten die ik heb gepresenteerd op de site "Tomskforums", met de mening van de auteur waar ik het in principe mee eens ben, dan moet je bericht natuurlijk naar hem worden gestuurd (Alexander G. uit Duitsland).
Als u wilt reageren op mijn mening over dit onderwerp, is het beter om dit te doen in de opmerkingen bij artikel 16, waar het wordt gepresenteerd.
Met vriendelijke groet,
Eugene.

Heeft de dokter gelijk of ongelijk? Dit is er een van meningen en meningen kunnen verschillen. Maar de dokter zonder een handtekening veroorzaakt geen vertrouwen. Misschien weet u dat u mensen kunt helpen om weer gezond te worden, mensen met ernstige ziekten? En voor degenen die regelmatig pillen nemen, er een behandelen en een andere vernietigen (lever, maag, enz.)? Zelfs in de vorige eeuw genas Rife zelfs de oncologie in de laatste fase. Waarom wordt deze methode nog steeds niet of zo weinig gebruikt? Misschien is het, net als in het geval van Rife, een strijd met concurrenten? Het is immers bekend dat farmacologische bedrijven geen inkomen zullen weigeren en op geen enkele manier zullen vechten. Je ziet hoeveel apotheken. Niemand denkt na over de bijwerkingen van medicijnen, die de lever aantasten. Veel verschillende apparaten en er zijn apparaten die toxines verwijderen na de vernietiging van parasieten, en dit programma moet worden opgenomen. Wees zeker! na de vernietiging van parasieten, schimmels, virussen. Er zijn programma's die de lever reinigen, organen afstemmen volgens het principe van de stemvork. En toch is het noodzakelijk om genoeg water te drinken. Er zijn al veel resultaten van deze apparaten.
Kritiseren is gemakkelijker dan uitvinden. Iedereen weet dat het beter is om gezond te zijn... Wat de kruk betreft, de dokter heeft gelijk en het is één ding om het apparaat te gebruiken om het lichaam te helpen, een ander ding is om alleen deze methode de hele tijd te gebruiken, zonder te denken waarom de ziekte is verschenen. Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid!

Lieverd, Irina!
U zag zeer nauwkeurig de gelijkenis van het effect van het gebruik van verschillende elektronische apparaten die de markt overspoelden, genezing van vrijwel elke ziekte garanderend, met traditionele behandelmethoden (pillen, medicijnen, tabletten, enz.). Natuurlijk hebben we het alleen over degenen die echt kunnen helpen bij de behandeling van specifieke ziekten. Men moet echter niet vergeten dat zonder het normale functioneren van het energie-uitwisselingssysteem te herstellen, zonder de oorzaken van de ziekte te onthullen, niet kan worden gegarandeerd dat de ziekte na enige tijd niet meer terugkeert of dat we als gevolg van een dergelijke behandeling geen ernstiger zweer krijgen. Wanneer een persoon eindelijk begrijpt dat hij niet in de wereld bestaat en er nooit magische pillen zullen zijn die een persoon van alle ziekten kunnen genezen, als hij zijn ziel niet geneest. Dat wil zeggen, het zal die worteloorzaken niet wegnemen die liggen in het overweldigende aantal van die ziekten die al bestaan ​​en waarvan het aantal elk jaar toeneemt. Nieuwe zijn degenen die vervangen waartegen de mensheid manieren heeft gevonden om te vechten, en dit proces kan oneindig doorgaan en de progressie verhogen totdat mensen beseffen dat fysieke genezing onmogelijk is zonder spirituele genezing.
Op basis van dit concept zal elk nieuw opkomend middel om de gevolgen van de ziekte te behandelen, en niet de redenen voor zijn motivatie, alleen maar dienen om het spectrum van nieuwe ziekten uit te breiden en bij te dragen aan de geestelijke achteruitgang van de mensheid.
Met vriendelijke groet,
Eugene.

Zoals ik het begrijp, heeft het hele idee van blootstelling aan parasieten door vibratie, precies en doelbewust, ongetwijfeld het recht op leven. We hebben serieus onderzoek nodig: over welke zuiverheid de parasiet genereert. Ze schrijven die zeer schadelijke effecten. En welke pillen lijden een beetje? Het is gemakkelijk om te bekritiseren, en wat in ruil daarvoor? Kostbare medicatie en behandeling. Zoek een eenvoudige methode om kanker te genezen en je zult niet leven tot morgenochtend. Het woord van God zegt dat de wortel van al het kwaad zilverliefhebbend is. '
Ik vraag me af hoe de Paracelsus en de tovenaar Biot zijn gemaakt. Als ik het 's nachts aanzet, horen de buren het. Ingeschakeld, driemaal doorgevoerd. Schakelt uit - nog drie keer. Dit is hetzelfde als ik het licht in de keuken aanzet en het zal aan mij signaleren dat het licht aan is.
Als dergelijke middelmatigheid medische hulpmiddelen creëert, zijn de methoden dan misschien niet slecht, maar degene die ze construeert? En er is een groot wantrouwen: of deze mensen voldoende verstand hebben om alles goed te doen.
Ik heb vele jaren last gehad van infecties, ik heb in veel van hun manifestaties gestudeerd. En met vertrouwen kan ik zeggen dat de apparaten niet werken. Ja, de parasieten houden niet van iets, maar het lijkt erop dat ze "herschikt" zijn naar een andere zuiverheid. Daarom kan hun vernietiging en spraak niet zijn.
Bovendien belde ik de vrouw die ze distribueert. Ze kwam ook tot deze conclusie.
En ten slotte, de prijs van het apparaat, zegt dat de fabrikant zich meer zorgen maakt over de methode van behandeling of winst.

de prijs van dit apparaat als een set radiodelen is
een maximum van 1.000 roebel, en voor 20.000 roebels kan hij dat niet
niet helpen))))

Er is een goed spreekwoord "Als je zou weten waar je valt, dan strogeel je." Mensen in hun leven hetzij uit onwetendheid, hetzij uit onwetendheid of door hun natuurlijke luiheid leven zoals ze leven. en een vlaag van allerlei problemen en ziekten stort in hem in. En dan komen alle "sterren", vriendelijke doktoren en in het algemeen mensen die recepten en adviezen geven, te hulp. De reclame legt zijn eigen manieren op om gezondheidsproblemen op te lossen. hoe schadelijk is het om er een te nemen pillen, drankjes, enz. Maar het is alleen nodig om voor een aantal alternatieve bronnen te verschijnen - onmiddellijk de massa van de negatieve spills out.Ik ben een van degenen die zich niet hebben laten verscheurd door onze traditionele geneeskunde. En ik besloot om zelf te controleren hoe waar het is uit crisis voor de gezondheid zonder het gebruik van pillen, droppers, enz., excuseer de shit waarmee we beginnen te voeden. En nadat ik het resultaat voor mezelf had gekregen, maar zo'n resultaat dat ik geschokt was, besefte ik wat het is om de traditionele geneeskunde die ons winstgevend maakt voorwaardelijk gezond, wat zou d de stappen vielen niet en de auteur heeft gelijk dat de cyclus moet worden voltooid in termen van "natuur-mens-natuur". Maar er zijn verschillende gevallen in het leven en ik heb een apparaat Dit is Lidomed-Bio en ik krijg zeer sterke resultaten op mezelf. Heeft avrtor blog persoonlijke ervaring, test het op zijn minst op basis van het gebruik van verschillende apparaten, of gewoon niet-geklets, niet ondersteund door feiten? Wees gezond.

Ik ben erg blij dat je hele sterke resultaten behaalt. Met behulp van sommige apparaten kun je natuurlijk alle lokale problemen oplossen om je lichaam te verbeteren. De hele vraag is te wijten aan wat en voor hoe lang?
Het feit is dat het overweldigende aantal ziekten tot ons komt door de overeenkomstige schendingen in onze energie-informele structuur, die tot verschillende verstoringen in het werk van het energie-uitwisselingssysteem leiden. De oorzaken van schendingen in onze EI-structuur liggen op hun beurt in ons verleden (onze gedachten, emoties, intenties, acties, enz.).
Ik hoop dat je je goed bewust bent dat niet één, zelfs niet het meest perfecte apparaat, in staat is om deze diepgewortelde oorzaken te elimineren.
Daarom ben ik er absoluut zeker van dat zonder het energie-uitwisselingssysteem te herstellen, het mogelijk is om elk orgaan alleen ten koste van anderen (nog steeds gezond) te behandelen, waardoor de pijn van de ene plaats naar de andere wordt gestuurd.
Er is geen volledige fysieke genezing zonder spirituele genezing!
Daarom zijn alle paden die leiden tot de behandeling van de gevolgen, en niet de oorzaken van ziekten, doodlopende tijden, tijdelijk zelfbedrog en niets meer.
De auteur van de blog heeft ervaring met verschillende elektronische apparaten, maar de noodzaak om ze meer dan twee jaar geleden te gebruiken, is niet langer nodig.

Vergelijking van het menselijk lichaam met kathodestraalbuizen, transistors, kerncentrales en andere primitieve technologie is volledig analfabeet. In het algemeen ben ik al met zo'n probleem geconfronteerd, toen ik, als ik geen passende opleiding volgde, specialisten in kernfysica, radio-elektronica, machinaal melken, enz., Medische kwesties begon te beoordelen. Het menselijk lichaam is veel moeilijker voor de primitieve perceptie op het niveau van frequenties en conductanties en is heel anders dan de radar en de kerncentrale.
Als je wilt, niet ongegrond:
Alexander Grigorievich schrijft dat er 2 hogere opleidingen zijn, maar hij schrijft er geen - dus ze hebben duidelijk niets met medicijnen te maken. Hij werkte met isotopen, radiozenders, gerepareerde laptops, enz. - alle richtingen zijn duidelijk niet medisch, want medicijnen hebben waarschijnlijk iets primitiefs (of helemaal niet) gedaan, anders zou ik meer specifiek schrijven. Over het algemeen is het ver verwijderd van het onderwerp van zijn artikel.
Hilda Clark vond geen apparaat uit, maar een methode en noemde frequenties voor de behandeling van specifieke parasieten. Dit is zijn ontdekking, en niet in het apparaat - het is net als het verzamelen van een soldeerbout en ervan uitgaande dat het moederbord van de pc volslagen onzin is - ik deed de soldeerbout en het is heel gemakkelijk om het bord te solderen. En de computer dingen met OC en software is niets.
Het is vreemd dat de auteur, zoals hij schrijft, een elektronica-ingenieur, niet weet dat de positieve en negatieve elektroden ten opzichte van elkaar worden genomen, en niet ten opzichte van de voedingsspanning.
De resonantie van het menselijk lichaam - 7-9 Hz, ongeveer elke GHz-spraak is dat niet. En complexe moleculaire structuren resoneren op maximaal bij MHz-frequenties - waar heeft de auteur de UHF en EHF ontvangen? Dit is een voor de hand liggende verwarring van de oorzaak met het resultaat, de resonantiefrequenties van het organisme zelf of zijn componenten, en therapeutische frequenties die zijn resonantiefrequentie opleggen voor het therapeutisch effect (bijvoorbeeld de vernietiging van de eenvoudigste door een CONSTANT-frequentie)
Over de methode van Follya. Voll voor deze methode ontving de Nobelprijs en de bovenstaande vergelijking met een kerncentrale (waarom ermee?) - complete onzin. Het menselijk lichaam is net een kerncentrale, zoals een auto als een aap.
Een beschrijving van hoe de vulling van een computer met behulp van een zapper te bepalen veroorzaakt gelach. Laat de auteur in dit geval proberen te worden behandeld door Kaspersky Anti-Virus.
De auteur weet niet dat er in het menselijk lichaam geen vloeibare media in zuivere vorm bestaan, alle vloeistoffen in een persoon zijn colloïdaal. En de 'slimme' conclusies over de elektrische velden in vloeistoffen (trouwens, waarom juist de elektrische velden? Er zijn geen metalen geleiders in een persoon) is complete onzin. Microcurrenten (tot 20 μA) die in apparaten worden gebruikt, kunnen op geen enkele manier een dergelijk destructief galvanisch effect veroorzaken, om nog te zwijgen van penetratie van het huidoppervlak naar de maag (!) En het maagzuur in componenten te ontbinden! (Ter informatie: de weerstand van het menselijk lichaam is ongeveer 1MΩ). Laat de auteur proberen een spanning van 2V - 10 μA op het glas aan te brengen met opgelost zout en probeer op zijn minst enige ontleding en afgifte van chloor te ontdekken die door hem is beschreven.
In het algemeen - een complete onzin.

En de laatste. De auteur hield duidelijk niet eens de apparaten die hij vloekte, zelfs omdat hij verward was, zelfs in terminologie (Foyle in plaats van Voll, Dorsenval in plaats van Darsonval, etc.) - hij neemt ze duidelijk "op het gehoor" waar.

Beste Alexey!
Mijn verontschuldigingen voor de vertraging bij het reageren op uw boze opmerking bij de auteur van het artikel, die ik zojuist wilde verwijderen, omdat het uw houding ten opzichte van de instrumenten zelf niet bevat en ik het doel van uw opmerking niet helemaal begrijp.
Ik wil uw voorbeeld niet volgen en fouten in uw argumenten zoeken, die nogal dubieus en soms tegenstrijdig zijn. Ik denk dat je voor de details de essentie van het artikel niet zag of niet wilde zien.
Tot slot wil ik uw aandacht vestigen op de inhoud van de beoordeling van een vergelijkbare behandelmethode door een van degenen die betrokken waren bij hun ontwikkeling:
"Ik wil proberen de auteur te antwoorden op zijn begrip van de vraag over het apparaat van de mens.

Op een gegeven moment, ongeveer 30 jaar geleden, was ik gefascineerd door elektronische apparaten voor de behandeling van de mens. Om de een of andere reden leek het me dat ik hier moest graven. Het was een droom om een ​​universeel elektronisch apparaat te maken om de gezondheid te herstellen. Ik heb veel ontwikkelingen, maakte apparaten, er zijn indrukwekkende resultaten bij het genezen van eventuele zweren, zoals ischias, diabetes, druk, verschillende infectieziekten...
Ik ben geen arts door onderwijs, - een elektronica-ingenieur. Alles leek zo eenvoudig - klikte op de knop, en hier is het Gezondheid....

Hilda Clark - ja, ze heeft geen apparaat uitgevonden, maar een methode waarmee je een genezend effect kunt krijgen, nou ja, laten we zeggen van de griep. Maar dit effect komt alleen als je er sterk in gelooft. Dit wordt niet alleen door mij opgemerkt, maar ook vóór mij. Dus het ding is iets anders, maar wat. Stop, merk op - wanneer je sterk gelooft!

Foll-methode. Deze methode bleek een luxueus geschenk voor charlatans te zijn. Hiermee kun je alles bewijzen wat in je opkomt - de effectiviteit van homeopathie, het voordeel van gebeden, zelfs een zijdelingse blik in jouw richting - de pijl zal laten zien. Let op - het voordeel van gebeden en registreert negatieve energie.

Ik weet dat deze methode in 1970 in de Verenigde Staten werd verboden, omdat het als charlatan werd erkend. Wij, in de voormalige USSR, werden in 1989 geadopteerd door het ministerie van Volksgezondheid.

Er zijn veel meer voorbeelden om op elektronische apparaten aan te halen en merken dat ze echt helpen bij het juiste gebruik van de behandeling, dat wil zeggen, met de juiste diagnose. Het is niet nodig om alle acties van deze apparaten teniet te doen. Maar het is ook noodzakelijk op te merken dat veel wordt gebruikt voor charlatanism en het pompen van geld van de patiënt met verschillende know-how.
Vooral als je leest over de toepassing in dit apparaat van een nieuw type straling en effecten op het lichaam. En juist de beschrijving van deze nieuwigheid veroorzaakt een glimlach bij mensen die de betekenis kennen en begrijpen van wat er is geschreven, dat dit onzin is.

... En toen had ik een ongeluk. Ik werd ziek. Artsen kunnen mijn pijn niet bepalen, overbrengen naar elkaar en niemand kan mijn ziekte bepalen. Mijn kennis van elektronica bij de behandeling van ziekten hielp niet. En ik verdwijn en vervaag elke dag. Ik ben al mijn interesse in het leven kwijt, ik verlies voor mijn ogen... al met alles verzoend. Maar toen verscheen mijn vriend tot mijn blijdschap en nam me mee naar mijn grootmoeder in het dorp, waar ze vaststelde dat het mij was aangedaan door de dood van één persoon, dat wil zeggen, de aanblik van het oog.

Voor mij was dit concept wild, toch een communist met 18 jaar ervaring. Het kon me niet schelen, ik geloof er niet in. Maar grootmoeder bracht me over een maand wakker met haar gebeden. Ik zag niet wat ze nog steeds aan het doen was... En hier werd ik geherstructureerd in mijn eigen ideeën over menselijke gezondheid. Hij begon geïnteresseerd te zijn in verschillende literatuur, alternatieve geneeskunde, biolocatie.

Ik lees alles dat me interesseerde. Ik werd meegesleept door verschillende attitudes en technieken. En hier kreeg ik de tweede slag. Luisteren naar een audionastroy, gedownload van Ineta, leverde opnieuw pijn. Gelukkig had ik een grootmoeder, die me weer op mijn voeten zette.
Ik begon te zoeken naar uitleg over wat er met me gebeurde en vond het antwoord - een woord of gedachte geneest niet alleen, maar het kan me ook doden. Nadat ik dit alles had opgelost en besefte dat het moeilijk zou zijn om het alleen te bedenken, ging ik op zoek naar waar ik kon leren en antwoorden vinden op alle vragen die ik had. Gezocht op internet. Ik vond het niet leuk, veel van hen moesten geld betalen voor lesgeld, wat mij niet goed uitkwam, omdat je volgens mijn ideeën geen geld kunt verdienen.
Trouwens, de grootmoeder die me behandelde, nam geen geld voor haar hulp en ik nam geen geld van de mensen die ik gebruikte om mijn instrumenten te maken. Ik merkte dat als je het apparaat maakte voor geld - hij het niet behandelde, en als je het gratis weggeeft - het hielp.

... En toen bracht het lot me naar Eugene Doctor, of liever gezegd zijn aankondiging over rekruteren voor de groep Cognize the Path of Truth. En voor twee maanden les in deze groep begreep ik veel. Ik begreep waarom we ziek zijn, waarom veel voor mij gesloten was, wat ik nog niet eerder had gezien.

Ik begreep dat er geen elektronische apparaten, geen medicijnen en dokters nodig zijn voor de behandeling van een persoon, natuurlijk, ik heb het niet over een chirurg. Een mens die zichzelf gekend heeft, is in staat zichzelf te genezen, omdat de Schepper alles in zich heeft. Alleen Het is noodzakelijk om in jezelf te vinden en te kunnen ontdekken. En veel - veel van onze ziekten vergeten we, als we de eenvoudige regels van het leven op onze planeet volgen. Als er enige twijfel in mijn schrijven is, probeer dan het pad van de kennis van de waarheid te volgen.
Met vriendelijke groet, Yuri.

d.day, en je kunt meer leren over de groep van Kennis van het pad van de Geschiedenis

De basisinformatie over de groepen (eindrapporten over het werk en de verslagen van de deelnemers) wordt op de blog en op het forum http://www.evgdoctor.ru/forum/index.php geplaatst.
Waar ben je nog meer specifiek in geïnteresseerd?

Alle groepen zijn een soort van woorden.De woorden zijn normaal, maar hierachter, zoals gewoonlijk, is de promotie van een andere sekte meestal de moeite waard.Akel Misschien kun je soms wel eens naar de tempel gaan, tenminste?

Ik verontschuldig me, maar ook jij 'flapeert' hoe dan ook, zonder na te denken over wat je schrijft. Wat is de resonantie van het menselijk lichaam bij frequenties van 7 - 9 Hz? Lees aandachtig de definitie van wat resonantie is.

Hallo allemaal, ik heb een ontmoeting gehad met artsen van de Foll-kliniek in Hannover, en hun diagnostiek wordt uitgevoerd in een afgeschermde ruimte om ongewenste elektromagnetische interferentie te elimineren.Dat doen we nergens.De resultaten van de methode zijn afhankelijk van de kwalificaties van de specialist, maar ook van elk type behandeling of diagnostiek.Ik heb Hilda Clark's boek "Ongeneeslijke Ziekten Nee" gelezen en ze heeft een goede indruk achtergelaten met bedachtzaamheid en concreetheid.Ook als osteopatische specialist, gebruik ik bioresonantie diagnostiek indien nodig, en ik ben Ik help in het werk.De resultaten bevestigen in de regel mijn aannames.De arts voert diagnostiek uit in een ander centrum.De aanwezigheid van misvormde bloedcellen kan niet alleen spreken over de schade van het Paracelsus-apparaat, maar ook over de oude helmintische invasie, waarmee het apparaat niet kon omgaan. Omdat een complex van maatregelen nodig is - het reinigen van de galblaas, buikmassage, het herstellen van de afscheiding van spijsverteringsenzymen als de belangrijkste anti-parasitaire factor.Ik laat me niet leiden door reclame, ik controleer en controleer alles. De mening van een ingenieur als een specialist in de geneeskunde brengen, is op zijn minst niet serieus. Wat de andere meningen en conclusies betreft, kunnen ze ook vooringenomen zijn. Iedereen is zich bewust van de strijd van farmacologische bedrijven met bedrijven voor de distributie van voedingssupplementen voor de markt We willen allemaal verslaafd raken Mezim bewijst en suggereert dat het onvervangbaar is De inkomsten van tabletmedewerkers zijn het afgelopen jaar met 10% gestegen! Hierdoor is de onderdrukking van de chemische en niet-chirurgische takken van de geneeskunde. Daarom kan het apparaat een alternatief zijn voor tablets Cam in combinatie met andere methoden van anti-parasitaire therapie. Deze therapie zou een manier van leven moeten worden, preventie is nodig, dan zul je geen toevlucht nemen tot krachtig en schadelijk voor het lichaam.
Met betrekking tot bezoekers van de site, Andrei Andreyevich Tolstonosov.

Beste Andrej Andrejevitsj!
Bedankt voor je reactie.
Ik denk dat geen van de lezers twijfels heeft dat de methoden van instrumentale diagnostiek bestaansrecht hebben en in veel gevallen kunnen helpen bij het maken van de juiste diagnose, net zo goed dat moderne middelen en methoden van traditionele geneeskunde echt kunnen helpen bij genezing. ziekten van specifieke organen en lichaamssystemen.
Om de een of andere reden geeft geen van de vertegenwoordigers, zowel medicijn als takken van het veld die erop parasiteren, niet om de oorzaak van de ziekten en om die bijwerkingen die gepaard gaan met het gebruik bij de behandeling van de bovengenoemde medische preparaten en verschillende soorten instrumentele middelen geadverteerd als van alle zweren.
Misschien is het tijd voor ons allemaal om over dit onderwerp na te denken en te stoppen met het behandelen van een persoon als een 'soeppakket' en toch te proberen te begrijpen dat dit het hoogtepunt van de schepping is en dat het zo'n enorm potentieel heeft voor zelfgenezing waar de moderne geneeskunde alleen maar van kan dromen.
Is het echt zo moeilijk om te begrijpen dat een persoon in de eerste plaats het meest complexe en meest gesofisticeerde energie-informatiesysteem is, over het apparaat en de structuur waarvan we praktisch niets weten, en we kunnen er amper achter komen of we alleen hardwaretools gebruiken voor analyse en diagnostiek.
Soms wil ik echt in de ogen kijken van al diegenen die geen idee hebben van de ware aard van de mens, niet begrijpen hoe ze worden beheerst en hoe de basisprocessen van vorming, groei en ontwikkeling doorgaan, zelfs op het niveau van de eenvoudigste cel, probeer maak "Universele" apparaten voor zijn genezing.
Natuurlijk kan ik begrijpen welke krachten worden gedreven door ontwikkelaars en fabrikanten van dit soort knowhow, maar soms is het voor mij volkomen onbegrijpelijk dat mensen voor dergelijke advertenties kopen en soms hun laatste spaargeld voor snoeppapiertjes betalen.
Is de ervaring die ieder van ons heeft opgedaan nog steeds onvoldoende om niet meer op dezelfde rake te stappen en te beseffen dat er nooit magische en universele wonderpillen, -hulpmiddelen en -apparaten in de wereld zijn geweest, nooit zullen zijn en nooit zullen zijn?
In uw commentaar pleit u voor de ontwikkeling van een alternatieve richting in de traditionele geneesmiddeltherapie om het risico van "het gebruik van krachtige en schadelijke stoffen in het lichaam" te verminderen. Ja, een goede intentie, maar nu is het onwaarschijnlijk dat de implementatie, zelfs één jota, ons dichter bij het oplossen van de hoofdtaak brengt - om de diepere oorzaken van onze kwalen te identificeren en te elimineren.
Misschien is het al tijd, in plaats van ziekten te voorkomen en te behandelen, om het ontstaan ​​en de eliminatie van de oorzaken die deze veroorzaken te voorkomen, dan zal er niemand te genezen zijn, en van daaruit kan het nuttiger zijn om voor een dergelijk alternatief te kiezen. (Vooral omdat de kosten van de implementatie onevenredig veel lager zijn dan wat nu wordt uitgegeven).
Met vriendelijke groet,
Eugene.

Volledige demagogie, zelfs voor mij is het duidelijk, geen dokter, wel, maar verstop je je achternaam of wat?

Per ongeluk struikelde je op je site zal een reeks artikelen voorbereiden
uw site over bioresonantietherapie als dit het geval is
belang. Dit is een vraag voor de moderator.

U hebt een van mijn artikelen op uw site gepubliceerd.

Duitsland. Alexander G.

Bedankt voor de suggestie!
Er is niet alleen interesse, maar ook de noodzaak om lezers te helpen dit onderwerp te begrijpen.
Ik zal graag samenwerken. Ik woon ook in Duitsland, dus we kunnen deze kwesties op TF bespreken. (mijn № 03585 455679) of persoonlijk.
Met vriendelijke groet,
Eugene.

Hallo Je hebt niet het belangrijkste ding geschreven dat het apparaat niet door Clark maar Royal Raymond Rife is uitgevonden.

Ik wil je jarenlang antwoorden, ik heb gefotografeerd
spectra van verschillende apparaten met in hun
verwijdering Spectrumanalysetoestellen van 1 Hertz tot 70
Gigahertz naar hogere frequenties
hebben converters in de vorm van consoles naar
Spectrumanalysator C4-60 als u dat wordt verteld
dat ze erin slaagden om resonantiespectra te nemen
biologische structuren dan geloof je ze niet echt
signaalniveaus zijn zo klein dat ze zelfs van toepassing zijn
vloeistofconversiekoeling
Stikstof in een afgeschermde doos is moeilijk te onderscheiden
signaal van ontvangstapparatuurruis.
Bovendien is spectrum-afdruk een relatie
AMPLITUDES VAN VERSCHILLENDE FREQUENTIES en schrijf het op
knabbel of water of iets anders is onmogelijk.
Bijvoorbeeld als een pakket genereert
in het spectrum van 100 GHz is er geen dergelijke drager
die deze frequentie niet kan opnemen
kwam met. Instrumenten met lichaamsspectra
vervolgens uitzenden in antiphase
dit is niet alleen onzin, dit is idioot als de lengte
zwaait een paar millimeter dan in
afhankelijk van de afstand of het diëlektricum
de permeabiliteit verandert van fase en wordt bestraald
signaal, stevig ingedrukt of niet, zweterig of niet,
at zout of niet, bestraling
spectra van therapeutische medicijnen complete onzin VRAAG
ZEER KORT BIJ WELKE FREQUENTIE
RELEASE NOODZAKELIJK VOOR DE FREQUENTIE DIE IS VERWIJDERD
SPECTRUM VAN HOEVEEL A GIGAHERTZ
AFGIFTE EN REACTIEVE MEETINSTRUMENTEN
WEERSTAND EN STRALING
RECHTHOEKIGE PULSEN ZONDER GENEESMIDDELEN
EIGENSCHAPPEN HEBBEN NIET
PLACEBO VOOR HET FACILITEREN VAN DE PAKKET VAN DE KOPER. CAN
KOOP APPARATEN
HILDS CLARK PARACELS RADOMIR EN ANDERE ANDERE
DIT ZAL HELPEN
VERDERE ZAKEN.
Voor zeer intelligente ontwerpers
Instrumenten bieden een testoptie.
Waarom een ​​complex scala aan stoffen opnemen?
en kruiden (hoewel het een oplichterij is)
Ik stel voor om op een korrel of water te schrijven
op zijn minst een paar woorden platte tekst
in binaire code in Word en vervolgens
lees deze tekst met griesmeel of water
Als dit lukt. Dringende toepassing
aan het NOBEL-COMITÉ.

"Schrijf in binaire code".. waarom? Spreek een frase of betere toon over de vloeibare oplossing en bevries. Het interferentiepatroon van gereflecteerde geluidsgolven zal uniek zijn. Alleen is het geen binaire code, het is een ruimtelijk driedimensionaal coderingssysteem dat de natuur gebruikt. Het ontbreken van binaire code.. laat me niet lachen

Voor wat ik zoveel artikelen op het forum schreef, wilde ik mijn mening geven over het beheer en de diagnose van het lichaam
Stel dat we op de een of andere manier een controlepunt van de lever hebben gevonden. Dit is een zeer complexe chemische synthesebedrijf.
Ik zal dit complexe systeem niet overwegen. Vereenvoudig de taak, stel je voor dat er een computer met software op deze machine is
een primitieve microcomputer die deze machine bestuurt Deze machine heeft verschillende besturingsingangen voor deze machine.
1. USB-poort.
2, Radio poort 2,4 GHz LAN
3 Poortradio LAN 5.0 GHz
4. Infraroodpoort
5.Ulfree poort

Als gevolg van de fout van de programmeur, laten we zeggen een machineprogramma-crash, laten we het een virus noemen.
WIJ weten niet in welke taal het programma van controle van de machine is geschreven zoals we in het leven het programma van controle over de lever niet kennen
1. We testen de eerste USB-poort, we detecteren op een van de draden de spanning die we meten met een ohmmeter de resterende drie draden één
de draad toont nul ohm. twee andere van een soort van weerstand die we toepassen op een van de twee draden signalen het resultaat is nul.
2. We testen poort 2, we detecteren straling met een frequentie van 2400 megahertz, laten we zeggen dat we het naar galliumarsenide schrijven en het uitstralen
terug in ieder geval in de fase, zelfs in tegenfase is het resultaat nul..
3 We testen poort 3, we detecteren straling met een frequentie van 5000 megahertz, laten we zeggen dat we het neerschrijven op arsenide gallium en het uitstralen
tenminste in de fase tenminste in antiphase is het resultaat nul
4. We testen poort 4, we detecteren straling in het infrarode gebied van het spectrum, zetten een infraroodzender op en beginnen met het uitzenden van signalen
met elke fase en antifase op het ontvangende element van deze poort, is het resultaat nul
5. We testen poort 5, we detecteren straling in het ultraviolette deel van het spectrum, we plaatsen een laser en beginnen met het uitstralen van signalen met elke fase en
antiphase op het ontvangende element van deze poort. Resultaat nul

In theorie kunt u via deze poorten deze machine besturen, maar onder één voorwaarde moeten we dezelfde taal spreken
als ik Russisch spreek en de machine in het Chinees is, begrijpen we elkaar niet, dat wil zeggen dat we het besturingsprogramma van de machine of het lichaam moeten kennen
om het aan te passen. Als u het interne programma van de computer body en het beheer van de toegangscode voor de poorten niet kent, kunt u dat nooit doen
om zijn zelfs defecte programma te bereiken, des te correcter het is

Zoals je aan het voorbeeld kunt zien, zenden alle poorten signalen uit met verschillende frequenties tot aan ultraviolet, maar zelfs een
primitief apparaat is niet mogelijk.
Ik hou vooral van het idee van de viocorrector, we beschouwen het programma van het lichaam samen met virussen, dat wil zeggen met gebreken in informatie, en dan schrijven we het op
en keer terug in antiphase. Ik wil een idee voorstellen om de schijf van je computer geïnfecteerd met virussen te nemen, naar een schone schijf te schrijven en vervolgens opnieuw te schrijven
terug in ieder geval naar de fase, zelfs in antiphase, waarom Kashpersky en Doctor Web nodig zijn, zodat iedereen kan ademen.
Virussen en microben zijn programma's in het levende systeem, althans in het levenloze. De computer maakt een complete analyse van het virusconstructieprogramma en schrijft
Het programma voor de vernietiging van elk virus heeft zijn eigen programma. In een levend systeem wordt dit een ander woord immuniteit genoemd, maar de essentie niet
het veranderen van het lichaam creëert moordenaars met een bepaald programma voor de vernietiging van bepaalde soorten virussen en microben.
In die gevallen waarin hij het niet kan, helpen we hem, teach hem dode microbiële serums maken, dan synthetiseert hij alles zelf
Een voorbeeld van een vaccin is een griep die voortdurend verandert en elke keer dat een nieuw programma nodig is om het te vernietigen.
De conclusie is eenvoudig, ongeacht hoe het systeem Asgrad, Vieoresonance wordt genoemd of anderszins. Om iets te lezen en iets en iets te beheren
om te synthetiseren is het noodzakelijk om precies te weten met welk programma het gedaan is. Om het microbe-programma te vernietigen, moet je eerst
ontdek hoe het werkt, heb begrepen een antimicrobieel programma te schrijven en start dan de synthese, die het lichaam daadwerkelijk doet wanneer het kan.
We overwegen schrijven en vervolgens terugzenden uit fase verandering in de fase van het signaal is slechts een verschuiving van hetzelfde signaal in de tijd
Zodat we een kapot werkend programma van het lichaam nemen, we overwegen het en sturen het dan terug met een verandering in de tijd zonder zelfs begrip
wat we lezen, is dit idee precies voor een boos huis. Op zo'n manier om een ​​verkeerd functionerend organisme-programma te corrigeren
antimicrobieel of antivirus onmogelijk

Ik heb het over Hilda Clark en haar resonante frequenties tot 1500 kilogetz en we zullen ze berekenen. De snelheid van voortplanting van radiogolven 300000 km / s
we verdelen 300000 bij 1500 en we krijgen 200 meter resonante lengte van de worm. Als je een worm krijgt van 200 meter lang. Neem een ​​persoon maximaal 2 meter.
300.000 delen door 2 we krijgen een resonantie van 150 megahertz. 10 centimeter lange wormresonantie 3000 megahertz 3cm lengte reznans 10.000 megahertz
dat wil zeggen 10 gigahertz, maar deze frequenties zijn al gevaarlijk voor het organisme. De grootte cel microbe virus wie dan ook kan de frequentie berekenen
De berekeningen zijn vereenvoudigd zonder rekening te houden met de diëlektrische permeabiliteit van epsilon.
Dit zijn honderden en duizenden GIGAHERTZ. Hilda Clark en haar volgelingen met rechthoekige pulsen van positieve polariteit lieten hen gaan en rusten.

Laten we nu vertrouwen op de Foll-methode. Ik weet dat veel mensen het niet leuk vinden.
Laten we uiteindelijk de computers vergeten: het medische forum zal de ambulance onthouden die tien jaar heeft geduurd.
Laten we de circulatoire en lymfatische systemen nemen. Beschouw deze systemen vanuit het gezichtspunt van hun samenstelling medium en main
elektrische geleiding van deze systemen. We nemen twee contacten aan de rechterkant, een andere aan de linkerkant, zetten ze op. En meet de gemiddelde temperatuur
in het ziekenhuis zal ze 36.6 zijn. Dit is een grapje. We beginnen dit conglomeraat te meten, de weerstand van de vaten zelf is meestal constant
wat niet gezegd kan worden over stromende lymfe en bloed, en daarnaast hebben schepen één interessante eigenschap waarvan metalen geleiders geen hebben
ze kunnen hun doorsnede veranderen om zich te versmallen en uit te breiden op een bepaald punt in het lichaam. Het is voldoende om het been van de arm te strekken terwijl het verandert
doorsnede van geleiders. Bovendien varieert de bloedweerstand afhankelijk van de stemming van de patiënt, adrenaline en andere hormonen komen vrij in
de bloedbaan is ZEER VEEL OM TE BEGRIJPEN WAT DE GEMETENIS OP DIT MOMENT IS. Bovendien hangt de geleidbaarheid af van de snelheid
elektrolyt gegoten lymfe of bloed. En nog een variabele parameter: hoe gemeten is ademen op het moment van meten, hoeveel
Bloedzuurstof en hoeveel koolstofdioxide, bovendien, gisteren aten de patiënt komkommers of haringzout samen met vervolgens op
de huid op het contactpunt van de sensor van de sensor en verbetert de geleidbaarheid, en als vocht verdampt, neemt de weerstand dramatisch toe. Droge zoutisolator.
Alles is natuurlijk nog ingewikkelder en de variabelen zijn veel groter, maar deze zijn voldoende.
Sommige in het mortuarium in de andere 40, maar de gemiddelde temperatuur in het ziekenhuis is 36,6
De vraag is dat we de gemiddelde temperatuur met deze methode meten of niet.

Vergelijk nooit primitieve techniek met het menselijk lichaam! Dit is een grote fout.

Volgende Artikel

Levercirrose