Apotheek Shuvalovskaya, Moskou - beoordeling

Diëten

Vandaag zijn er geen beoordelingen. Als u iets te zeggen heeft over "Shuvalovskaya", laat dan hieronder uw mening achter, ook als uw beoordeling negatief is.
We verwijderen geen negatieve beoordelingen zonder reden. Wij zijn voor eerlijkheid en fatsoen in zaken! Details over de moderatie van beoordelingen.
Geen registratie vereist!
U kunt ook de recensies van concurrenten lezen:

Beoordelingen van vergelijkbare bedrijven

Ik had cosmetica voor het gezicht nodig, maar ik was op zoek naar Crystaline-acne-vlekjescrème. Bij Pharmacy Online vond ik het juiste product zonder problemen, en zelfs met een korting van bijna 50%. Alles geleverd, de crème is uitstekend, niet geopend. Ik was tevreden. Nu bestelde ik alleen goederen via Pharmacy Online! Het bereik daar is goed en de prijzen zijn veel lager.

Deze winkel is erg handig in gebruik, managers zijn altijd vriendelijk en sociaal, bestellingen worden verzonden op de dag van registratie en stellen niet uit, zoals in onze tijd. Gebruikte hun diensten meer dan eens, en alles is goed. Bedankt.

Een bril voor mijn vrouw gekocht, fotochromische bril besteld om mee te rijden. Na betaling en ontvangst van de bestelling. 's Avonds was er een nadeel:' s avonds op straat met kunstlicht, 's avonds binnenshuis met een combinatie van verlichting, in de auto tijdens het rijden is er veel schittering in de bril, waardoor het moeilijk is om de omgeving waar te nemen. Deze tekortkomingen konden niet direct na aankoop worden ontdekt. Zoals later bleek, werden we niet op de hoogte gebracht en opzettelijk de afwezigheid van een antischittering verborgen (hoewel ze bij de aankoop de bril toonden die de echtgenote nu draagt ​​en mijn meekleurende bril die ik bestelde in de normale optiek, is er ontspiegeld). Ze dienden een claim in bij de winkel binnen 14 dagen na de aankoop, met als gevolg dat ze weigeren om de lenzen te veranderen, ook om geld terug te krijgen. Houding tegenover klanten lomp. Het hoofd van de Leora van Optics, Alexander Hamit, spreekt niet als een verkoper met een koper, een oogarts rolt met zijn ogen en grijnst dat we zelf de naam van de lens moeten begrijpen, de adviseur weet niet welk product hij verkoopt.

Ik overhandigde mijn nieuwe bril aan deze optiek. Helaas, maar het bleek dat ik de bril in mijn achterzak stopte en het een beetje gaf en het frame brak, maar voor slechts 1000 roebel, herstelde de bedrijfsmeester ze aan mij, maar deed alles alsof er niets kapot was gegaan) Bedankt!))

Ik bestelde mezelf punten door de site, de hele procedure, rekening houdend met de oproep van de consultant, duurde niet meer dan vijf minuten, was ook snel gedaan, de levering kwam op tijd aan en de kwaliteit van het werk was goed.

Apotheek Shuvalovskaya

"Apotheek Shuvalovskaya" - Moskouse apotheken met een breed scala aan farmaceutische producten, met een rijk assortiment van de meest eenvoudige en vaak gebruikte en zeldzame geneesmiddelen en parafarmaceutische producten.

In de apotheek vindt u alles wat u nodig hebt - van aspirine tot zeldzame medicijnen, koop babyvoeding en medische apparatuur voor thuis, en ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van medische cosmetica- en hygiëneproducten.

Shuvalovskaya-apotheek op Michurinsky Avenue - Ik kan niets slecht zeggen, bijna altijd zijn alle medicijnen beschikbaar, de service is zoals gebruikelijk in alle apotheken. Minus één, in deze apotheek, geeft voortdurend valse informatie over de prijs van medicijnen op de sites en misleidt mensen. Voor de toekomst, geloof niet, bel en ontdek het en zal enorm verrast worden door het prijsverschil

Shuvalovskaya, apotheek

Zou u Shuvalovskaya, apotheekdiensten aan uw vrienden kunnen aanbevelen?

Bedankt voor je waardering! Andere gebruikers zullen je erg dankbaar zijn!

Als u iets te vertellen heeft over het bedrijf Shuvalovskaya, Pharmacy, laat dan alstublieft uw beoordeling achter.

  • Voor eigenaren:
  • Sterren op de site
  • opkomst
  • Advertenties verbergen
  • Verhoog het bedrijf
  • In het goudgedeelte
  • boomer
  • voor het bewerken van Shuvalovskaya, Pharmacy "> Verkrijg de rechten om te bewerken
  • Maak een website

DRUGSTORE SHUVALOVSKAYA, TOV

Apotheek Shuvalovskaya

"Apotheek Shuvalovskaya" - Moskouse apotheken met een breed scala aan farmaceutische producten, met een rijk assortiment van de meest eenvoudige en vaak gebruikte en zeldzame geneesmiddelen en parafarmaceutische producten. Hier vindt u alles wat u nodig hebt - van aspirine tot zeldzame medicijnen, koop babyvoeding en medische apparatuur voor thuis, en onze ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van medische cosmetica en hygiëneproducten. Om uw tijd te sparen, regelen wij de levering van medicijnen bij u thuis en nemen uw bestelling op voor een individuele zoekopdracht voor zeldzame geneesmiddelen, als deze momenteel niet beschikbaar zijn. We volgen voortdurend de geavanceerde technologieën van de apotheek, de nieuwste prestaties van de moderne geneeskunde en de schoonheidsindustrie, we breiden ons assortiment uit en met de grootst mogelijke consciëntieusheid benaderen we de kwaliteit van onze producten. Alle geneesmiddelen die in apotheken worden aangeboden, zijn gecertificeerd, de mogelijkheid van namaak is uitgesloten vanwege directe contracten met fabrikanten en de grootste distributeurs. In onze apotheken worden de bewaaromstandigheden en de houdbaarheid van geneesmiddelen strikt in acht genomen. "Apotheek Shuvalovskaya" is een team van professionele hooggekwalificeerde apothekers en apothekers, wier activiteiten gericht zijn op de hoogste kwaliteit, snelle en culturele service aan onze klanten. Het behouden van uw gezondheid is onze roeping!

Vergeet niet dat u altijd de meest gedetailleerde informatie over de organisatie Shuvalovskaya, een apotheek in Moskou kunt krijgen op de officiële website, op het kantoor van het bedrijf of door te bellen naar ↓

Klachten "Apotheek"

Apotheek Aptemir

Ik heb Esenzeale forte n 30 caps gekocht voor een prijs van 845 roebel. De volgende batch is 990 roebel. In andere apotheken is de prijs van hetzelfde geneesmiddel niet hoger dan 500 roebel. Er is geen apotheeksticker op de doos met de prijs, zoals eerder, het is noodzakelijk om diegenen te straffen die prijzen opdrijven door een licentie te kiezen! Ik dacht dat de klacht niet was gelukt en per ongeluk de tweede keer werd uitgelegd!

midden-

Pharmacy network medial network of unlimited prices! ! !.. Ik kreeg injecties met ferrum.. Door naïviteit ging ik naar de dichtstbijzijnde apotheek, het was een apotheekmediaal... TK K. Eerder waren de prijzen niet geïnteresseerd in gekocht tegen de prijs van 5 ampullen van 1150 r. De volgende dag ging ik naar een andere apotheek om te vragen, maar hoeveel kost het medicijn ook.. Het bleek 400 roebel te zijn. Goedkoper! ! !... Ja, niet 50 niet 100, maar 400! ! ! Voltooi chaos! ! ! Waar is de overheid over. !

Gorzdrav

Goede dag! Op de vitrine een prijs (815), geslagen op de andere (1022). Tabletten Femibion ​​2. Kassier Ismailova D.M. heeft niet gewaarschuwd dat de prijs is veranderd. Ik wilde terugkeren, maar ze weigerden dit te accepteren, daarbij verwijzend naar het feit dat de cheque al is uitgegeven. Behandel alstublieft deze apotheek en met Ismailova persoonlijk. Laat ze mensen niet bedriegen. Bedankt! Ik kan een kopie van de cheque voorleggen

Apotheek Nevis

In het metalen constructiecentrum centraal 10, 01.31.2015 om 9.30 uur kwam ik voor hoestsiroop voor kinderen jonger dan 1 jaar oud, de apotheker bood me een prijs van 350 wrijven aan. Ik vroeg of ze me een medicijn voor minder kon aanbieden, ze zei nee! Ik vestigde de aandacht op het raam, daar stond de ambrobene siroop op de voorraad voor 114 roebel, vroeg, en deze past niet? Waarop zij mij antwoordde dat hij werd vrijgelaten volgens een recept en zelfs voor een kind onder de leeftijd van 1, het was onmogelijk, ik geloofde zeker, ik dacht dat ze het beter wist. Ik heb het gekocht.

Apotheek "Wees gezond"

Gisteren 11/12/14 om ongeveer 16.30 uur in de apotheek "Wees gezond" op Mira 11/1, mijn moeder kocht in de apotheek Venoruton zalf voor pijn voor 342 roebel, toen ze thuis kwam en de doos opende, vonden ze dat de zalf al open was, bovendien al gebruikt. Heel verontwaardigd. Controleer alstublieft deze apotheek.

LLC "Rusbyuty"

10.21.2014, een bedrag in de hoeveelheid van 1.848 roebel werd overgedragen aan de LLC "Rusbyuty". Het doel van betaling: magnetische knieschijf (hoofdproduct), halsdoek en parfum (belasting). Kennisgeving van betaling voor de ontvangen goederen 05.11.2014 Tot op heden zijn de goederen niet verzonden. Roep op opgegeven telefoonnummers. Vóór de jaarwisseling werd de reden verklaard door de werkdruk van de werknemers. Nu moeten ze een cheque opnieuw verzenden voor betaling. Het maakt niet uit hoeveel ze deze organisatie prijzen, mijn mening is "sharashkin office".

enterosgel

Ik heb net een apotheek gekocht op straat. Rogova in Moskou geneeskunde "Enterosgel" voor 670 p. De gemiddelde prijs in Moskou op het internet 260r. Ontvangen van zijn vrouw op de dop. Gezond niets doen, hebben een winst van 250%.

CJSC "Hope - Farm"

VORDERING wegens niet-nakoming van verplichtingen door IF Nadezhda-Farm CJSC werd betaald op basis van facturen voor betaling nr. 14 - 00193178398/1 van 13 oktober voor een bedrag van 400,00 (vierhonderd roebel), nr. 14-00163031915 / 1 dd 13 oktober 2014 het bedrag van 21.713,88 (eenentwintig duizend zevenhonderd dertien roebels 88 kopeken), nr. 14-00165009408 van 6 oktober 2014 in de hoeveelheid van 100,00 (honderd roebels 00 kopeken). IF CJSC "Nadezhda-Farm" middelen overgemaakt naar de details van LLC "Business lines" dat.

Lekrus

Ik kocht een vaccin (pentaxim vaccin) voor een kind in deze apotheek, ze weigerden het om het in het ziekenhuis te plaatsen, het te rechtvaardigen door te zeggen dat de kliniek met deze apotheek werkt en dat ik het vaccin niet op mijn handen moet geven, maar specials moet sturen. transport naar de kliniek. In de apotheek werd mij hierover niets verteld, noch naar het nummer van het ziekenhuis gevraagd, noch naar mijn naam, ze gaven me het vaccin en dat is het. De volgende dag belde ik de apotheek, de manager nam de telefoon, ik legde de situatie uit.

Apotheek aan Liebknecht 72

Ik ging naar de bovengenoemde apotheek en vroeg om difenhydramine. De apotheker, zonder zijn hoofd op te heffen, vroeg: "Heb je een doktersrecept?" Ik antwoordde dat ik dit medicijn zonder vragen gebruikte. Ze antwoordde opnieuw, zonder haar hoofd voor haar zaken op te lichten: "Dat was daarvoor." Daarna bleef ze hun werk doen. Haar gedrag kan worden geïnterpreteerd als grofheid. Ik ging naar een andere apotheek waar ik werd vrijgelaten. Ik vertelde over het gedrag van de hierboven beschreven apotheker. Er werd me verteld dat er momenteel geen beperkingen zijn voor de afgifte van dit medicijn en zij begrijpen deze truc niet door de apotheker.

Familie-apotheek №19

Het gedrag van de jonge apotheker Eremenko Anastasia Sergeyevna was verbaasd en geschokt. Het meisje is volledig verstoken van opleiding, tact en respect voor oudere mensen. Gedroeg zich extreem onfatsoenlijk, want elk medicijn op het recept schoof schaamteloos duurder analoog, en op onschadelijke vragen wat anders is en als er precies is wat je nodig hebt, rolde ze haar ogen en zei met tegenzin: "Wat is het verschil." Nadoy luisterde hiernaar. Ze vroegen iedereen om dit verschil uit te leggen en raakten grijnzend. Sorry dat we dat zijn.

Apotheek "Ave"

Ik wilde 10 minuten voor sluitingstijd naar de apotheek gaan. Op de deur hing een bord OPEN. De deur was gesloten. de lichten waren aan en er waren kopers aan de kassa. Ik klopte op de deur en zei: - Open alsjeblieft, er is nog geen tijd 10. Waarop de verkoper (een volwassen vrouw, van Georgische verschijning) mij antwoordde zonder de kassa te verlaten: "Maar ik zal het niet openen vanwege jouw toon." Hmm)) wel, ik weet niet wat ze niet leuk vond in mijn toon, maar het feit is: 1) De deur van de apotheek was gesloten, hoewel de sluitingstijd nog niet was aangebroken. 2.

Eerste hulp

Goedemiddag, vandaag kwam ik naar de apotheek bij Admiral Ushakov Blvd 5, Moskou. De verkoper vroeg eerst het "Sirdalud" -geneesmiddel om de dosering te vragen omdat Ik wist niet meer dat ik moest vragen om beide pakketten te laten zien, waarop de verkoper, Shabginova Lidia Pavlovna, grof reageerde: "Heb ik niets meer te doen?" Toen ik vroeg waarom ze me onbeschoft begon te voelen, hoorde ik in reactie daarop dat ik hier vandaan kwam, toen ik om het klachtenboek vroeg. Ik kreeg ook grof te horen dat ze het me niet zou geven en dat ik eruit moest.

Apotheken voor diabetici

Beste Aman Gumirovich! Ik vraag je om de situatie te begrijpen! Mijn man is een diabeet (afhankelijk van insuline). Hij is ziek en werkt daarom praktisch niet. Ik heb gewoon niet genoeg geld om door alle artsen te gaan, ik werk alleen, er zijn twee kinderen ten laste, dochter is een student in een voltijdafdeling en de betaling per jaar is 70000 r. De zoon van een schooljongen Op het moment dat we bij de apotheek een aanvraag indienden voor preferentiële insuline, werden we een dergelijke weigering ontzegd! Alleen voor geld. Als insuline 300 kost in mei.

Transfarma

Zeer hoge prijzen. Radicaal anders dan andere apotheken. Naphthyzinum in de druppels kost 50 roebel per stuk. Ik begrijp het zeker. Maar we moeten kapellen hebben

Apotheekzon

De apotheek is echt niemand om de orde te herstellen. Een enorme hoeveelheid klachten, maar niemand om te klagen. De apotheek stinkt constant naar de cateringafdeling, omdat ze koken voedsel in de apotheek zelf, als er een rij is, dan is het onmogelijk om op te staan ​​vanwege de stank. De dronkaards zijn er constant, 's morgens en' s middags en 's avonds, en staan ​​daar voor een aseptolina of voor een eikentinctuur, de verkopers zelf, die daar werken, communiceren met mensen met mat, de eigenaar Olesya Sergeyevna zelf, werkt als een manager, en niet met medicijnen naar de kopers, alleen met mat.

Apotheekzon

Hallo, help alsjeblieft. Ik, Natalya Alekseevna, een inwoner van het Kirzavodsky-massief, zou bij de SUNNY APOTHEEK graag klagen. De apotheek verkoopt alles zonder recept, broncholitine in 10 flessen wordt door een buurman ingenomen en het recept wordt niet eens gesteld. Ze verkopen asseptolynom de vloer van de array vergiftigd door deze oplossing en ze blijven het verkopen. Mijn nicht heeft er een week geleden een Goldline-pil gekocht, ze hebben haar daar geadviseerd. ze hebben een bloeding gm.ele gered. het personeel doet het niet eens.

Gorzdrav

Prijzen zijn goed, maar er is geen informatie over de beschikbaarheid van goederen via de helpdesk. Niemand kan het werkelijke bedrag zeggen, je moet altijd langskomen en geïnteresseerd zijn. Tegenwoordig werkt geen enkele apotheek, vooral een netwerkapotheek, op deze manier.

Apotheek 36.6

Vandaag 07/06/2014 Ik ging naar de apotheek 36.6 Niet alleen is een zekere kassier N. Kondratieva. Ik stond mezelf toe onbeleefd en grof te zijn, dus verkocht ik ook niet wat ik vroeg. Ik had crème D panthenol nodig, ze verkocht ook depantol. Ik ben absoluut schuldig dat ik het pakket dat de kassier overhandigde niet heb gecontroleerd, maar vanwege zijn ziekelijke toestand, raakte ik uit mijn gedachten. Maar het probleem is dat ze voor het pleisteren ook niet opmerkte dat ze me iets verkeerds hadden verkocht. En van de room ging een vreemde reactie los, niet scherp.

De oude dokter 03

De apotheek is een oude dokter in het winkelcentrum Planernaya, apotheker Nishanova S. Dient langzaam, grofweg, de prijzen van medicijnen. De medicijnen zijn erg hoog.

SHUVALOVSKAYA APOTHEEK

SHUVALOVSKAYA APOTHEEK

Adres: Rusland Western Administrative District, Moskou, 119607, Moskou, Michurinsky Ave., 7

Banen en werk

Bedrijfsmodus

producten

beschrijving

Recensies over: Shuvalovskaya apotheek

Uw beoordeling toevoegen over: SHUVALOVSKAYA PHARMACY

Banen en werk in de SHUVALOVSKAYA APOTHEEK

Voor werkgelegenheidsaangelegenheden in de regio Rusland moet West-Moskou AO Moskou 119607, Moskou, Michurinsky Ave., 7 worden gecontacteerd door de personeelsafdeling of op de gespecificeerde telefoons

Om een ​​nieuwe job toe te voegen of een bestaande te bewerken, inclusief de werkplek, het salarisniveau en de bonussen, klikt u op de link in het onderste menu. De huidige vacatures zijn relevant voor juni 2018

Contacten SHUVALOVSKAYA APOTHEEK

Om een ​​kaart te maken voor de organisatie, gebruikt u de afstand naar de dichtstbijzijnde steden: Mytishchi 18 km, Korolev 19 km, Khimki 24 km, Lyubertsy 34 km, Schelkovo 36 km, Balashikha 39 km.

Lijst van werkende bedrijven in deze richting:

Rusland Magnitogorsk 455044 Chelyabinsk region. Magnitogorsk stad Karl Marx pr. 161/111

Rusland Ulan-Ude Ulan-Ude oktober ul. 48

Rusland Barnaul Barnaul Yurina st. 202

Rusland Zelenodolsk 422540 Tatarstan Zelenodolsk city Karl Marx ul. 58

Rusland Chelyabinsk 454071 Chelyabinsk Bazhov st. 52

Apotheek Shuvalovskaya

"Apotheek Shuvalovskaya" - Moskouse apotheken met een breed scala aan farmaceutische producten, met een rijk assortiment van de meest eenvoudige en vaak gebruikte en zeldzame geneesmiddelen en parafarmaceutische producten.

Hier vindt u alles wat u nodig hebt - van aspirine tot zeldzame medicijnen, koop babyvoeding en medische apparatuur voor thuis, en onze ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van medische cosmetica en hygiëneproducten.

Om uw tijd te sparen, regelen wij de levering van medicijnen bij u thuis en nemen uw bestelling op voor een individuele zoekopdracht voor zeldzame geneesmiddelen, als deze momenteel niet beschikbaar zijn.

We volgen voortdurend de geavanceerde technologieën van de apotheek, de nieuwste prestaties van de moderne geneeskunde en de schoonheidsindustrie, we breiden ons assortiment uit en met de grootst mogelijke consciëntieusheid benaderen we de kwaliteit van onze producten. Alle geneesmiddelen die in apotheken worden aangeboden, zijn gecertificeerd, de mogelijkheid van namaak is uitgesloten vanwege directe contracten met fabrikanten en de grootste distributeurs. In onze apotheken worden de bewaaromstandigheden en de houdbaarheid van geneesmiddelen strikt in acht genomen.

"Apotheek Shuvalovskaya" is een team van professionele hooggekwalificeerde apothekers en apothekers, wier activiteiten gericht zijn op de hoogste kwaliteit, snelle en culturele service aan onze klanten.

Het behouden van uw gezondheid is onze roeping!

Apotheek Shuvalovskaya op Varshavka

Recensies van Apotheek Shuvalovskaya op Varshavka

Een kleine kamer, die constant vol zit met een rij van 30-40 personen. Ze zweren allemaal, proberen er eerst doorheen te komen en er zijn maar twee loketten. Kassiers (het is heel moeilijk om deze personeelsapothekers te bellen) werken langzaam en met tegenzin. De lompe en vijandige houding tegenover alle kopers springt in het oog. Mensen draaien zich gewoon om en gaan. Ondanks de relatief lage prijzen zal ik er nooit meer heen gaan en ik adviseer u niet.

Niets zoals dat. De houding van het personeel is normaal en ze communiceren goed via de telefoon. Wat de wachtrijen betreft, ze zijn niet altijd het geval. Kom in de middag als er minder mensen zijn. Wie telt het geld, hij is klaar om in de rij te staan.

Zeer aangename apotheek en beleefde werknemers. En als iemand niet tevreden is met de wachtrij, kom dan op zaterdagochtend - u zult de eerste en enige zijn.

Apotheek Shuvalovskaya

"Apotheek Shuvalovskaya" - Moskouse apotheken met een breed scala aan farmaceutische producten, met een rijk assortiment van de meest eenvoudige en vaak gebruikte en zeldzame geneesmiddelen en parafarmaceutische producten.

Hier vindt u alles wat u nodig hebt - van aspirine tot zeldzame medicijnen, koop babyvoeding en medische apparatuur voor thuis, en onze ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van medische cosmetica en hygiëneproducten.

Om uw tijd te sparen, regelen wij de levering van medicijnen bij u thuis en nemen uw bestelling op voor een individuele zoekopdracht voor zeldzame geneesmiddelen, als deze momenteel niet beschikbaar zijn.

We volgen voortdurend de geavanceerde technologieën van de apotheek, de nieuwste prestaties van de moderne geneeskunde en de schoonheidsindustrie, we breiden ons assortiment uit en met de grootst mogelijke consciëntieusheid benaderen we de kwaliteit van onze producten. Alle geneesmiddelen die in apotheken worden aangeboden, zijn gecertificeerd, de mogelijkheid van namaak is uitgesloten vanwege directe contracten met fabrikanten en de grootste distributeurs. In onze apotheken worden de bewaaromstandigheden en de houdbaarheid van geneesmiddelen strikt in acht genomen.

"Apotheek Shuvalovskaya" is een team van professionele hooggekwalificeerde apothekers en apothekers, wier activiteiten gericht zijn op de hoogste kwaliteit, snelle en culturele service aan onze klanten.

Het behouden van uw gezondheid is onze roeping!