Productbeoordelingen Vision (Vision)

Diëten

Als degenen die regelmatig een slechte visie aannemen, zeggen dat hun gezondheid en immuniteit gestaag verbeteren, hoe reageren ze dan op het nemen van cosmetische producten? Schattingen zijn het hoogst: van het fel geïdentificeerde anti-aging effect op de huid en de versterking van haar en nagels tot de algemene gezondheidseffecten op het lichaam, ongeacht uw leeftijd!

Klantrecensies zijn net zo belangrijk voor ons als de opmerkingen van specialisten in onze regio. We proberen alert te zijn op alle opmerkingen en wensen van klanten en reageren snel op kritiek.

Als badavisies bij de kleinste worden aanbevolen, moet je niet aan hun nuttige eigenschappen twijfelen, de inwoners van Sint-Petersburg die Vision bada accepteren, zijn zeker: de feedback van hen is altijd het meest positief.

Supplementenvisie. Recensies over prijs en prestaties

In het vorige deel van de Vision Review, dat u hier kunt vinden, zijn we begonnen met het bekijken van de producten van dit MLM-bedrijf. Laten we Badakh Vision nu eens nader bekijken. En laten we beginnen met de productkwaliteit. Er zijn verschillende nuances die het vermelden waard zijn:

  • In de eerste plaats bij de Vision product heeft de GMP-certificaat (Good Manufacturing Practice), die vrij zeldzaam in het netwerk marketing bedrijven (100 bedrijven onderzocht door mij op deze site, ze was er alleen in drie - Vitaline, Santegra en NSP). Kortom, deze certificaten betekenen dat de producten worden vervaardigd in hoogwaardige apparatuur, hoogwaardige ingrediënten, en in overeenstemming met allerlei regels.
  • Ten tweede zijn er op fora en blogs op internet veel positieve reviews over Vision-supplementen. Maar om iemand te dwingen te schrijven wat hij niet wil, is praktisch onwerkelijk.
  • Ten derde, en vooral - met producten van slechte kwaliteit, zou het bedrijf eenvoudigweg niet zo'n groot aantal distributeurs en klanten in veel landen over de hele wereld kunnen krijgen. Gebruikt u bijvoorbeeld regelmatig producten die al helemaal geen resultaten opleveren? Dat zouden ze toch zeker niet doen. Een ander ding is dat in de 15 jaar van het bestaan ​​van Vision-supplementen andere netwerkmarketingbedrijven op de markt zijn verschenen, soms met goedkopere of efficiëntere producten. Klanten van Just Vision weten niets over hen. Ja, en vind ze niet zo gemakkelijk. Maar over hen later.

En nu over de nadelen van bioactieve additieven. dus,

Bady Vision. Nadelen.

  • Ten eerste is de wetgeving inzake bioactieve additieven voortdurend aan het veranderen, en niet ten gunste van distributeurs van MLM-bedrijven. Het is bijvoorbeeld nu verboden voor hen om gezondheidsresultaten te garanderen. Dat wil zeggen, als u een persoon vraagt: "Bady Vision zal me helpen stenen of zand uit de nieren te verwijderen?", U kunt niet zeggen: "Ja". Het meeste wat je kunt zeggen is: "We hebben beoordelingen op de officiële website van mensen die geholpen werden door Vision-voedingssupplementen in een vergelijkbare situatie, maar in jouw geval kan niets worden gegarandeerd." En als u iedereen en alles overtuigt en overtuigt dat de producten van uw MLM-bedrijf de enige oplossing voor gezondheidsproblemen zijn, kunt u via de rechtbank verbannen worden in algemene reclameactiviteiten, zoals het geval was met de Tahitian Noni-distributeur.

Supplementen bedrijf Vision. Recensies over kwaliteit en prijzen.

Maar dat is niet alles. Er zijn nuances die niet in het voordeel van Vision-supplementen spreken en we zullen er in het volgende deel van de review over praten.

Vitaminen Vision

Comments

Bedankt voor het antwoord.

Probeer het niet! Dit zijn voedingssupplementen! Volwassenen kunnen niet niet alleen kinderen! Rozenbottel is de beste manier om immuniteit te verhogen, maar geen SLAG! Veel succes!

Bedankt voor je antwoord. Ik zal het per se aan mijn vriend geven!

De moeder van mijn vriendin onderhandelt hiervoor, ik heb ook besloten om het te proberen, mijn broer heeft me (de dokter) afgeraden, zei: ga zitten, dan zou het heel moeilijk zijn zonder hen

Hmm, er is iets om over na te denken. Bedankt!

Ik heb een schoonmoeder in deze stad, een obsessie, een marteling en wij om te planten, maar. Ik heb de samenstelling van de apotheker gelezen, er zal geen schade aanrichten. het probleem is dat de supplementen niet genezen, ze geven de verborgen reserves van het lichaam vrij (mijn persoonlijke mening) en zullen bij langdurig gebruik ertoe leiden dat het lichaam op een kritiek moment eenvoudig geen reserve voor het gevecht zal vinden. deels is de versie al bevestigd: onze grootmoeder VISION consumeert een half jaar niet, omdat we behandelen een zieke pancreas, darmen, etc. Nu bij artsen voor en geen klein geld. opgehouden om voedingssupplementen te helpen. Ten koste van kinderen is er geen categorische. Polinoz en oma hebben 2 jaar geleden een dochter, ze probeerde haar te voeden met vitamines en gesprenkelde kapoenen (zelfs een kind van een jaar heeft niets uitgestort). De versie van de pushers van voedingssupplementen is belachelijk: de uitslag zou zelfs tot aan de korst moeten zijn, dit is normaal, aangezien het vuil uit het lichaam komt. een volwassen kind jeuken als een vlooien hond, en wat zal het kind doen? Sorry voor de hoeveelheid tekst, en mijn entot VISIE

Welke recensies over de bedrijfsvisie en haar producten?

Hoe werkt classificatiebescherming?

Op de forums communiceert Ykt.Ru veel verschillende mensen. Statistieken tonen aan dat de meeste schendingen van de vereisten van de wet, vooral in de vorm van regelrechte beledigingen en gevallen van aanzetting tot etnische haat, plaatsvinden in anonieme modus. In dit verband krijgen onderwerpen, moderators en veteranen van het forum de status van ratingbescherming, gemarkeerd met R. Dit betekent dat anonieme of nieuw geregistreerde gebruikers geen opmerkingen in deze thread kunnen plaatsen. De minimumscore voor deze onderwerpen is momenteel ingesteld op 40. Om dit te verkrijgen, volstaat het om bijvoorbeeld een besproken top te maken of 40 reacties achter te laten. De volgende dag heeft de gebruiker al een classificatie nodig om deel te nemen aan de R-onderwerpen. Zoals de ervaring heeft aangetoond, volgen geregistreerde gebruikers hun geschiedenis en zijn ze niet zo gedachteloos beledigd, zoals vaak gebeurt bij anonieme auteurs. Beheer van het forum voor het forum om niet in te rollen.

Site vera.boosterhit.com - levert voedingssupplementen producten Visie (Visie, Visie, Visie, Visie, Visie) - Supplementen (supplementen) in alle steden van Rusland, Oekraïne, Kazachstan

Alexandria, Aleksandrovka, Alushta, Alchevsk, Artemovsk, Romney, Witte Kerk, Berdichev, Berdyansk, Bershad, Brovary, Brody, Burshtyn, Vasilkov, Vinnitsa, Vladimir-Volyn, Volochisk, Gadyach, globine, Glukhov, Gorlovka, Gusyatin, Dnipropetrovsk, Dnipropetrovsk donetsk, Drogobic Dunaevcy, Yevpatoriya Yenakievo Precies Zaporojie, Zolotonosha, Ivano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpen, Irshava, Kalush, Kamenets, Kerč, Kiev, Kirovograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kostjantynivka, Korosten, Kramatorsk, Krasnodon, Krasny Luch, Kremenchug, Kr huilende Horn, Kuznetsovsk, Lisichansk, Lugansk, Lutsk, Lvov, Makiyivka, Mariupol, Melitopol, Mogilev-Podlsky, Mukachevo, Nadvirna, Nizhyn, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Novograd Volyn, Oboechov, Ovruch, Odessa, Pavlograd, Pervomaisk, Poltava, Popasna, Priluki, Rovenki, Precies.

U kunt recensies lezen over voedingssupplementen Vision en de resultaten van producttoepassing geregistreerd door Vision International People Group.

Konovalova Katya, 13 jaar oud

Op de leeftijd van anderhalf vlucht van leed voedselvergiftiging in twee en een half jaar - salmonellose. Tegen de achtergrond van aangeboren gal dyskinesie en verworven dysbiosis kind dat ze was fysiek verzwakt, constant pijn in de maag, gemarteld misselijkheid, duizeligheid, had geen eetlust, onder de ogen - permanent kneuzingen. Nadat ze werd een regelmatige basis naar "Junior" te nemen, eetlust, maagpijn niet langer lastig gevallen nu meisje eet wat hij wil, is actief betrokken bij sport, professioneel - dansen, leren "4" en "5". Ook kan nu Kate lange reizen te maken, zelfs voor 8 uur op de bus zonder na te denken over de misselijkheid.

Konovalov Andrey, 37 jaar oud, Khabarovsk

Er was een maagzweer van de twaalfvingerige darm, met exacerbaties in de lente; en.

Welkom! Ik heb met een vertegenwoordiger van Vision gesproken (ik ben zelf een arts). Iets is alarmerend. sommige zinnen vallen uit hun vocabulaire dat me alarmeert. Ik las een deel van de capsules, net als alle natuurlijke vitaminen +, maar dat is zagvozka, zij dergelijke resultaten te brengen, dat is professoren behandeld kon niet worden genezen, maar we (alle zinnen die we hebben gealarmeerd) voor 2-3 maanden om een ​​kind op hun voeten te verhogen, en zo verder.d etc. Lieve mensen, doen kruiden kan gedurende 2 maanden de tijd om een ​​dergelijk resultaat, maar ik ben als persoon met een hogere medische opleiding heb ik nooit geloofde het niet. Het tweede ding dat me ongerust: ik al zei, en als ze bepaalde regelingen bestemming van deze drugs, en kreeg ik te horen no. Horror. Ik kreeg te horen dat je nodig hebt om een ​​potje van elke basiscursus te drinken, dat het kind een of andere manier aten pillen in plaats van 1-10 snoep stukken en er was niets. DIT IS EEN NACHTMERR. omdat elke vitamine, kruidengeneesmiddelen hebben een bepaalde dosering, maar hier zijn ze openlijk vertelde me dat gebeurde niet maak je geen zorgen.

Om de waarheid te vertellen, dan ik, moest ik me op straat aangesproken door vertegenwoordigers van de visie van het bedrijf te zien en word me te bieden aan de supplementen te kopen, is het waarschijnlijk dat ik dit product niet zou kopen, maar zoals mijn peettante gewerkt in dit bedrijf voor tien jaar geleidelijk aan begon ik naar dit bedrijf en het vertrouwen met een nauwkeurigheid van kunt vertellen dat de producten die zijn vervaardigd door het bedrijf genoeg fatsoenlijke kwaliteit, en er zijn openhartige musor.Musorom ik noem drugs, de prijs waarvoor de onderneming fabrikanten ten onrechte opgeblazen, en analogen van deze geneesmiddelen kunnen worden gekocht in elke Aptian e en het is veel goedkoper en krijgen dezelfde therapeutische werking. Dus dat is een kort gesprek over de detox formulering om me twee jaar geleden, heeft het kruis op de 8 maart en ik zeker weet dat de prijs van deze drug, verzegeld zijn drinken, want ten eerste was het voorjaar, en op zijn minst enige wat steun voor moe van de winter, het lichaam doet zelfs het was de manier waarop, plus ik wilde een beetje reinigen van de lever na een stormachtige winter, interieur ha loriynnyh.

Bij Vision is feedback over productgebruik een bewijs van hoge kwaliteit en effectiviteit.

In het bedrijf laten Vision-beoordelingen tevreden klanten achter. Velen van hen hebben lang aandacht besteed aan Vision-producten en gebruiken het periodiek zowel voor preventie als voor het oplossen van gezondheidsproblemen.

Marina Krylova 45 jaar oud, rp Lingua


Ik heb een groot aantal manieren geprobeerd om met mijn overgewicht om te gaan. Sommigen van hen werkten, maar toen kwam het gewicht terug, sommige waren moeilijk te volgen. Gebruik van het complex voor gewichtsverlies KG-Off bleek zeer comfortabel te zijn. Ik gebruikte het voor 3 maanden, ik was verbaasd over de resultaten. Ik liet 21 kg vallen, mijn tailleomvang nam af met 20 cm en mijn heupen waren 19 cm kleiner.

Irina Krishtal. 26 jaar oud. Lissabon.

Toen mijn familie de QuadraActiv-armband begon te gebruiken, was het belangrijkste dat we onmiddellijk voelden een buitengewone uitbarsting van energie, een essentiële.

In de vorige delen van de beoordeling, die u hier kunt vinden, zijn we gestopt met de tekortkomingen van Vision-voedingssupplementen. Waarom op de tekortkomingen? Het is heel eenvoudig. Er is zoveel geschreven over de verdiensten van de bioactieve supplementen van Vision dat het volgende artikel voor niemand interessant zou zijn. Laten we nu verder gaan. Dus, eerder hebben we besloten over het volgende:

In aanvulling op de Vision is nu meer dan 50 MLM bedrijven die bioactieve supplementen. En sommigen van hen hebben ook een GMP-certificaten (bijvoorbeeld NSP, Santegra, Vitaline). Bovendien voedingssupplementen NSP zijn goedkoper met 20% - 40% dan de Vision bioactieve supplementen en Vitalayn producten zijn echter zo veel, maar het is goedgekeurd voor verkoop in apotheken, en dus heeft een aantal medische tests doorstaan. Dus de bewering dat voedingssupplementen Vision de beste oplossing voor uw gezondheidsproblemen - althans onjuist. Er zijn alternatieven die op zijn minst begrepen moeten worden. De volgende conclusie had betrekking op de prijs van Vision-supplementen. De gemiddelde prijs van een pot is 30 - 40 dollar. En als.

De essentie van het product, "Products visie", een herziening van de kenmerken:

Intoxic (Intoxic) - een effectieve remedie voor parasieten, die geen contra-indicaties heeft en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar. Verwijdert voorzichtig al het onnodige, zonder het werk van inwendige organen te verstoren, elimineert.

De essentie van het product "Productvisie", beoordeling, kenmerken:

Alle beoordelingen van auteurs: 105

Feedback nuttig gevonden: 0

Beoordelingsdatum: 30 december 2015

Review: Productenvisie - Schoonheid en gezondheid in één fles.

Hallo iedereen die eruitzag. Als u dit leest, betekent dit.

1. Uw producten zijn getest in medische instellingen.
2. Ik zal een arts raadplegen.
3. Ben je een dokter?
4. Waarom hebben de artsen mij dit niet voorgesteld?
5. Moet ik getest en echografie ondergaan?
6. Kan ik voedingssupplementen gebruiken met chemicaliën?
7. Vroeger wilde ik ooit voedingssupplementen nemen, maar mijn arts verbood me.
8. Ik ben een arts en wil graag meer informatie.
9. Ik zal eerst de behandeling voltooien (ik zal een operatie ondergaan, de stenen verpletteren, een loop van therapie ondergaan (chemie)...) en dan zal ik voedingssupplementen nemen.
10. Hoe snel kan het resultaat komen?
11. Moet ik mijn hele leven duren?
12. Wat als er verslaving is?
13. Wat als er een medicijn is?
14. Ik geloof dat we kruiden moeten nemen die groeien in woonplaatsen.
15. Ik ben allergisch voor kruiden.
16. Ik eet veel fruit uit mijn tuin en ik heb genoeg vitamines...
17. Kan ik alcohol gebruiken?
18. Als ik lang en lang zal zijn.

Farmaceutisch forum voor farmaceutische werknemers - PharmForum.ru

Pharmaceutical Forum www.pharmforum.ru is opgericht voor apothekerswerkers: apothekers, apothekers, managers en directeuren van apotheken. We vragen, bespreken, verduidelijken en helpen elkaar in onze business! Pharmaceutical Forum - een ontmoetingsplaats voor professionals!

  • Forums lijst
  • Verander lettergrootte
  • Vertel een vriend
  • Print versie
  • FAQ
  • • Registratie
  • • Inloggen

Bada Vision beoordelingen

Re: Bada Vision beoordelingen

JuliyaMoor »02 februari 2013, 12:44 uur

Re: Bada Vision beoordelingen

Sasha »26 feb 2013, 05:15

Re: Bada Vision beoordelingen

Inna "17 juli 2013, 23:30 uur

Re: Bada Vision beoordelingen

Vika "18 juli 2013, 19:26

Re: Bada Vision beoordelingen

Laila »19 juli 2013, 00:03

Re: Bada Vision beoordelingen

Almedica »12 februari 2014, 06:42

Re: Bada Vision beoordelingen

Rita "16 november 2014, 00:46

Re: Bada Vision beoordelingen

Tatiana 180 "25 feb 2015, 16:25

Re: Bada Vision beoordelingen

Pil "25 feb 2015, 17:08

Re: Bada Vision beoordelingen

Koroleva »31 aug 2015, 23:38 uur

Dokter beveelt aan

Vanwege de vele verzoeken van klanten, hun familieleden, vrienden, openen we het forum Doctor Recommends op onze website.

Op deze pagina in het onderstaande formulier kunt u elke vraag over gezondheid stellen en wij zullen deze beantwoorden. Het antwoord wordt overdag op deze pagina gepubliceerd (met minder werklast eerder). Stel vragen in de juiste vorm. Van onze kant garanderen wij:

  1. competentie

- Overleg met een specialist in het gebruik van voedingssupplementen die een speciale training hebben gevolgd, met meer dan 16 jaar praktisch werk met voedingssupplementen van de Vision International People Group.

2. Personalisatie

- opstellen van een individueel herstelprogramma voor u, redelijke selectie van producten (na registratie op de site).

3. Uw gemak en voordelen.

- helemaal gratis, zonder je huis te verlaten, zonder een lange tijd in de rij te staan ​​om een ​​arts te bezoeken, krijg je praktisch advies over het verbeteren van je kostbare organisme.

We hopen dat onze hulp op het juiste moment komt en dat positieve resultaten over de toepassing van ons advies niet lang zullen wachten.

De online winkel vitavision.ru wenst zijn geliefde klanten GEZONDHEID, JEUGD, ACTIVITEIT, LONGEVITEIT!

  • Klik hieronder in het formulier "Een reactie toevoegen".
  • Verplaats de schuifregelaar LINKS RECHTS en klik op verzenden om een ​​bericht te verzenden.
  • U ziet het antwoord op dezelfde pagina.

    Hallo, Natalia. Detox kan de beweging van zouten (stenen) uit de urinewegen veroorzaken. De lange-termijn praktijk van het nemen van slechte toonde aan dat in de aanwezigheid van nierstenen, Pax fungeert als een krampstillend zoals shpy. Detox 1x2 per dag voorzichtige profylactische dosis. In sommige schema's wordt dit voedingssupplement aanbevolen tot 10 capsules per dag of meer.

    Dokter: Hallo Natalia. De profylactische klassieker wordt 1x2 keer per dag genomen. Wanneer nierstenen voorzichtig zijn, is het noodzakelijk om de inname van detox en nutrimax te benaderen. Samen met deze voedingssupplementen is noodzakelijk Pax. "Sterk" effect in de vorm van "reiniging" treedt op als gevolg van het nemen van meer dan 2-3 items per dag voor mensen die geen ervaring hebben met het nemen van voedingssupplementen. In de regel slakken en de wens om het lichaam te reinigen. In de loop van de tijd leidt de ontvangst van het hele scala aan klassiekers niet tot onaangename reacties. Wat betreft systemische sclerodermie en andere ziekten van het bindweefsel, moet een monoloog worden gevolgd door een reumatoloog die voorgeschreven medicijnen inneemt. Bada is in de eerste plaats bedoeld voor preventie! In de tweede - voor gebruik in combinatie met de belangrijkste medicijnen voorgeschreven door de arts. Zegene jou

    Dokter: Hallo, Tatiana. Antiox wordt niet aanbevolen op deze leeftijd.

    Admin: Beste, Alevtina Pavlovna-schema's zijn beschikbaar na registratie op de site.

    Dokter: Hallo, Alevtina Pavlovna. Het is noodzakelijk om Bada te nemen en niet te bedenken welke van welke zijn. Dit aantal ziekten duidt op een stofwisselingsstoornis, inclusief op cellulair niveau. Dit is een vrij groot onderwerp. Mijn advies aan jou. Maak een overeenkomst. Je hebt veel en voor een lange tijd nodig

    Dokter: Hallo, Natalia. Het is noodzakelijk om te begrijpen dat badami niet wordt behandeld. Uncaria in de samenstelling van detox normaliseert mediatoren van immunitis. De kwaliteit van de immuunrespons hangt af van hun goed gecoördineerde werk. Daarom is detox effectief. Ik hoop dat je je antwoord hebt gekregen. Het beste voor jou

    Dokter: Beste Alexandra, niets te maken met potten. Bekijk het caloriegehalte van voedsel en verhoog de belasting. Let op http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/kupit-dlya-pohudeniya/

    Dokter: Hallo, Tatiana. Sveltform. Alginezuur in de samenstelling van de blaar-fucus heeft een omhullend effect op het maagslijmvlies, helpt bij maagzuur. Lees meer http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=sveltform in de propertysectie

    Dokter: Hallo, Lily. Meestal schrijven ze voor volwassenen 1 dop. 2 keer per dag. En dit wordt beschouwd als een profylactische dosis. U kunt uw kind veilig in de helft van de dosis geven voor preventie. Zegene jou

    Dokter: Galina, hallo. Ongetwijfeld helpt u vitamine-mineraalcomplex Vision - CardioDrayv. Is beschikbaar, koop hier http://vitavision.ru/dlya-serdtsa/ Wees gezond.

    Dokter: Hallo Nilufar. Je moet Vision-supplementen lang gebruiken, dus om een ​​korting te krijgen, raden we aan om een ​​overeenkomst te sluiten met het bedrijf (registreren). Schrijf ons uw e-mail en we sturen instructies. Onze contacten.

    Dokter: Je kunt alle drie tegelijk doen. Het effect zal zichtbaar en sensueel zijn. Vergeet niet water 2 liter per dag. Zachte actie - op het 1e pakket per maand. Sveltform voor darmreiniging, koper voor het reinigen van de lever. Zegene jou

    Dokter: Hallo, Olya. Ja, dat zullen ze. Voeg Artemis toe. Het gezicht is goed millennium

    Dokter: Hallo Tatiana. Zorg ervoor dat je onze bada neemt. Ze verlichten de staat van ongemak tijdens de behandeling, verwijderen metabolische producten als gevolg van chemie, beschermen organen. De situatie van je broer is serieus. Er is een schema voor het gebruik van detox en antiox. Schrijf uw e-mail op het feedbackformulier. Het beste voor jou

    Dokter: Hallo, Irina. De belangrijkste oorzaak van papilom is een virus. Antivirale effecten hebben: detox, antioxidant, ursul, chromovital. Versterk het immuunsysteem en het lichaam zal het hoofd bieden. Misschien heb je een gebroken metabolisme. Neem alle producten Vision, afhankelijk van de situatie. Alles is met elkaar verbonden. Zelfs stress kan het papiloma-virus activeren.

    Dokter: Hallo, Alla. Badami kan hersencellen beschermen, de epileptische stemming van het zenuwstelsel verminderen. Als uw kind medicijnen krijgt voorgeschreven, moet het worden ingenomen. Supplement de neo junior dieet 1x2 keer per dag, vermijd stress, volg het dagelijkse regime en epilepsie zal teruglopen.

    Dokter: Hallo, Irina. U hebt een algemene aanbeveling ontvangen. Maar er is een individuele benadering. Al deze voedingssupplementen hebben een positief effect op de spijsverteringsorganen. Gebruik ze in willekeurige volgorde.

    Dokter: Hallo Alsou. In één keer ben je een beetje te veel. Minder is langer. Constipatie, dermatitis en verminderde energie praten over slakken. Begin met het reinigen van de darmen, lever, nieren en cellen. Let op http://vitavision.ru/kupit-badvision/ochischenie-organizma/ Voeg nutrimax en hromvital toe. Binnenkort energetica in de vorm van kauwsnoepjes. In ieder geval is het noodzakelijk om met zuivering te beginnen.

    Dokter: Hallo Natalia. Tot een positief resultaat. Je wilt het tenslotte wel !?

    Alexander: Hallo Alexander. Dieet op de 1e plaats. Een brok in de keel kan een ernstig symptoom zijn. Niemand stierf aan het inslikken van een lamp. Diagnostiek zou moeten zijn. Neem voor herstel de Sveltform, Pax, Cooper, Di Guard Nano. Gebruik Gaviscon voor een snelle verlichting van symptomen van brandend maagzuur. Wees gezond en behandel niet zelfmedicijn.

    Dokter: Hallo, Natalia. Je hebt geen schildklierhormonen. Raadpleeg de endocrinoloog voor de selectie van dosisvervangende therapie. Van de slechte pasvorm: antioxidant, sveltform, hromvital, detox, directse. Van afwezig op het moment: Nortia, bisque

    Dokter: Hallo, Irina. Atrofische gastritis vereist niet alleen het slijmvlies, maar ook de functie van de maagklieren. We moeten geduld hebben voor een lang herstel. Dagelijkse inname van slechte Mega, Pax, Antiox 1x2 keer gedurende twee maanden, daarna aansluiten Coopers, Direset. Van boerderijmedicijnen, probeer Hilak Forte 40 druppels 3 keer per dag gedurende een maand en dien 10 mg 30 minuten vóór de maaltijd toe. Zorg dat je beter wordt.

    Dokter: Hallo, Alain. Als je bedoelt met slechte visie, dan bijna alles. Ze helpen organen te beschermen en te herstellen tegen agressieve behandeling van lymfomen. Voor de behandeling hebt u speciale middelen tegen kanker nodig, mogelijk bestralingstherapie. Ondersteunt de lever zeer goed na chemotherapie kuipers. Het hangt allemaal af van de kliniek van de ziekte. Hoe dan ook, patiënten met slechte gevoelens voelen zich beter dan zonder hen. Gecontroleerd!

    Dokter: Hallo, Eugene. Ervaring met het wegwerken van herpes is voldoende toegenomen. Tijdens exacerbatie: detox, antioxidant, Pax 2x3 maal daags gedurende minstens 10 dagen, daarna 1x3 keer gedurende 10 dagen, 1x2 keer gedurende 10 dagen. Vervolgens duurt de richting 1 capsule langdurig gedurende enkele maanden. Als er weer uitslag optreedt, herhaal dan opnieuw met detox, antioxidant, pax. Het virus leeft in de zenuwcellen. Wees geduldig. U heeft een ander product nodig.

    Dokter: Hallo, Irina. Waarom niet detoxen? Bada Vision gecombineerd met alle medicijnen en kruiden.

    Dokter: Hallo, Nikolay. Junior Neo P is verrijkt met jodium en selenium om de geestelijke vermogens te verbeteren en de immuniteit te verbeteren. Junior Bi Smart verhoogt intelligentie. Junior Bee Strong ondersteunt de energiestatus van het kind. Altijd welkom

    Dokter: Sergey hallo. Het programma voor oncopathologie wordt verzonden naar uw e-mailadres. De regeling is al 17 jaar van toepassing. Er moet altijd hoop zijn. Gezondheid voor u en uw geliefden. Uw arts

    Dokter: Hallo, Irina. Het lijkt erop dat u een probleem hebt met immunoglobuline A. Diresset met zijn bètaglucanen elke dag kan en zou in uw geval moeten zijn. Megu dagelijks lang. Dikke hepatosis wordt meestal gecombineerd met obesitas in de buik. De overtollige vouw zal weggaan - overtollig vet in een lever zal weggaan. Verbind de sweltform. Het verbrandt vetten goed, heeft een gunstig effect op de schildklier en alle spijsverteringsorganen. Wees geduldig voor herstel op de lange termijn. Vergeet het dieet niet. Ze is net zo belangrijk. Alles krijgt

    Dokter: Hallo, Olya. Bady Vision helpt bij het herstellen van het hormonale evenwicht bij vrouwen en helpt daardoor de vorming van cysten te voorkomen en bestaande cysten te verminderen. Al het beste.

    Hallo Elizabeth. Bij atopische dermatitis helpen vetzuren, vitamine A, E en D goed. Dit alles zit in de slimme junior. Uw dochter zal enkele maanden nodig hebben in een profylactische dosis. We moeten tenslotte streven naar een remedie. Slim is goed voor het versterken van de immuunorganen. Tonsils zijn een van hen. Het verbetert ook de geleidbaarheid in myocardcellen. Detox verwijdert goed alle allergieën met dermatitis, verlicht jeuk. Pax is nodig als kalmerend middel. Helaas heeft atopie erfelijkheid. Maar niet altijd gemanifesteerd. Het is jouw taak om je niet aan te sluiten bij andere ziekten, zoals bronchiale astma. Verwijder uit het dieet van eiwit, melk. Wanneer exacerbatie een dieet volgt, neem dan een detox met pax. Dieet en meer voeding. Geen antibiotica mogelijk. Wanneer de puberteit is bereikt, is er vaak een langdurige remissie om te genezen. Al het beste

    Dokter: Hallo, Vika. Het hangt allemaal af van wat je wilt bereiken met de hulp van slecht. Wat is je doel? Ik adviseer niet om te behandelen met de hulp van slechte, ik adviseer ze te gebruiken om de bijwerkingen van de behandeling te verminderen, te genezen. Een slecht voedingssupplement is immers een voedingssupplement dat goed wordt opgenomen en gunstig op het lichaam inwerkt. Wees gezond!

    Dokter: Nou, dat de problemen nog niet voorbij zijn? Of opnieuw verzameld? Als uw lichaam zo'n dosering nodig heeft, en dit is goed voor u, drink dan natuurlijk ook het Russische product.

    Dokter: Hallo Tatiana. Waarom heb je besloten dat het verhoogd is? Maagzuur is een reflux in de slokdarm met verhoogde druk in de maag en falen van de slokdarmsfincter. Misschien veroorzaakt het verhoogde gasvorming in de darm. Bada ruimt de functie van de maagcellen op. En ze beginnen te werken zoals het hoort. Conclusie: van verhoogde zuurgraad, drink pillen, herstel de maag met behulp van voedingssupplementen! Er zijn geen definitieve. Al het beste

    Dokter: Hallo, Marina. Seigneur + Mega-ondersteuning, Hromvital geeft kracht, Antioxion verbetert de bloedvaten (ze worden beschadigd door een hoge suiker). Hersenen over flex voor geheugen, veilige tu si voor ogen, Pax van zenuwen. Alle producten kunnen worden gebruikt. Opmerkelijk Bio in. Nuttige micro-organismen zullen helpen om een ​​metabolisme vast te stellen. Wanhoop niet

    Arts: Sveltform, Hromvital, Mega - indien specifiek.

    Dokter: Hallo, Tatiana. Omega-3 in Junior Be Smart heeft een anti-inflammatoir middel, inclusief voor gewrichten. Om de immuostatus van het kind te verbeteren, is Junior Neo nodig. Visie moet worden gebruikt. En voorgeschreven medicijnen ook. Beterschap snel!

    Dokter: Hallo, Irina. Als je niet ingaat op de details van problemen met de darmen, zal Mega je het hele jaar door dagelijks heel lang helpen. Het herstelt het epithelium van het slijmvlies. Sveltform met een glas water, Bioinjs-programma of van het Digistiko, Activigo in het bijzonder. Zegene jou!

    Dokter: Hallo, Olga. In de regel vindt het maximale herstel na een beroerte plaats binnen het eerste jaar en vervolgens binnen 3 jaar. De hand wijkt slechter. Het is echter mogelijk om te compenseren voor gestoorde functies, "slapende" hersencellen wakker te maken. Dit is eerst een brain-o-flex. Consequent of in combinatie: Pax, antioxidant. Mega is lang. Zorg ervoor dat je de bada neemt. Na een beroerte ontwikkelt encefalopathie (het vertraagt ​​met hersenen). Beterschap snel!

    Dokter: Hallo, Taisia. Nu is het geen probleem om betaalde tests door te geven zonder een verwijzing. U moet bloed doneren voor OSLO, SIAL ACIDS, URIC ACID om uw artritis te verduidelijken. Stuur de resultaten naar [email protected] Groeten, dokter

    Dokter: Hallo, Vera. Heeft baby hydrocephalus? De lente kan niet tot 3 jaar overwoekeren. Meestal gebeurt dit bij familieleden. Anders is het een manifestatie van rachitis of hydrocephalus. Hoe dan ook, Junior Neo, Junior Smart Beterschap

    Dokter: Hallo, Tatiana. Schrijf uw e-mail

    Dokter: Hallo, Gulnaz. Haarverlies komt vaak voor na de bevalling en de borstvoeding. U zult nuttig zijn: mega, senor dagelijks in een preventieve dosis van maximaal zes maanden. Je hebt je reserves gedeeld met de pasgeborene. Het is noodzakelijk om te herstellen. Maak je geen zorgen. De radioactieve neerslag stopt zodra je lichaam rust en ontvangt de nodige sporenelementen. Met vriendelijke groeten, uw dokter

    Dokter: Hallo, Tatiana. Supplementen zijn een toevoeging aan voedsel en worden meestal ingenomen bij de maaltijd. ie onmiddellijk vóór, tijdens, na. Als het doel reiniging is, dan een uur voor de maaltijd met veel water. Over welke pap - het is maar speculatie.

    Dokter: Hallo, Elena. Primaire hypothyreoïdie impliceert een schending van de structuur van de klier, er zijn niet voldoende cellen voor de vorming van hormonen. Vanaf hier is het noodzakelijk om hormonen te drinken. Probeer de dosis enkele dagen te verminderen, pas je eraan aan, controleer het niveau van hormonen. Verhoog vervolgens tot 25 μg. Bada helpt zeker om het probleem op te lossen, maar niet meteen. Ten eerste is voor de bouw van hormonen jodium nodig, en ten tweede voor het transport van het - selenium. Dagelijkse hoeveelheid jodium voor volwassenen - 150 mcg. In onze Bad is het verkrijgbaar in sveltform, neo junior. In voedsel: feijoa - 80-300 mcg; kabeljauwlever - 400-800 mcg; zeekool - 200-300 mcg; inktvis - 150-200 mcg; heek, koolvis, schelvis - 140-150 mcg; kabeljauw - 120-135 mcg; garnalen - 88-95 mcg; baars - 50-60 mcg; Lodde, meerval, bot, tonijn, meerval - 40-50 mcg. Superfoods zijn chlorella en spirulina (Dee Guard Nano en Hromvital). Selenium is voldoende antioxidant. Badami moet genezen en met medicijnen worden behandeld. Uw arts

    Dokter: Hallo, Olga. Ontvangstschema's voor revalidatie zijn anders. Er is een minimun, maar voor een lange tijd. Er zijn snel shock-doses. Allemaal individueel. Zelfs als je een voedingssupplement VISIE beetje bij beetje neemt, maar regelmatig en voor lange tijd zal het effect hebben. omdat we weten niet het beginpunt van waaruit disbanas in het lichaam begonnen. Ga door het reinigingsprogramma, voed de cellen, breng het immuunsysteem in balans en alles zal weer normaal worden. In het kort, op uw vraag, dan kunt u alle 8 tegelijk tegelijk drinken. Maar is het allemaal 12 maanden? Een observatie nodig. Ik hoop dat je me begrijpt.

    Dokter: Hallo, Olga. In de etiologie (oorzaak) van uw ziekte zijn auto-immuunprocessen. Bij patagenese (ontwikkeling) - ontsteking. Bad Vision gaat beide aan. Het is noodzakelijk om te begrijpen dat het genezingsproces lang duurt. Het schema gaat uit van 12 maanden: het is een klassieker, een bioin, iets van de richting hit. Doelgericht handelen: detox, antioxidant, nutrimaks, mega, ursul, vreugde. Bio-in voor immuniteit. Het beste voor jou

    Dokter: Hallo, Andrei. Na de operatie moet het lichaam herstellen. Om dit te doen, zijn de klassiekers geschikt met uitzondering van detox en zoetvorm in de aangegeven profylactische doses. Beter worden

    Dokter: Hallo, Olga. Symptomen van de menopauze treden op bij een afname van de ovariële functie. Met geconserveerde eierstokken en een afgelegen baarmoeder mag de menopauze geen hinder veroorzaken. Als er geen eierstokken zijn, heb je elke dag een medicijn nodig totdat de symptomen 1x2 keer per dag zijn verdwenen en daarna 1 keer per dag. Fyto-oestrogenen zijn gunstig voor vrouwen. Dit is medicijn. Manifestaties van de menopauze zijn gevarieerd, mogelijk hebt u het hele product nodig.

    Dokter: Beste Arina, drink Hlorella met een paar. Wat Cilantro betreft, het is een specerij. Het teveel kan het kind schaden. Het is niet duidelijk welk bedrijf u dit allemaal gebruikt. Dee Guard Nano is veilig voor uw kind in een dosis van 1/2 capsule per dag, rekening houdend met de samenstelling ervan.

    Dokter: Hallo, Arina. Van onze producten vertoont kwik slechte Dee Guard Nano http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=di-guard-nano Er zijn zulke resultaten. Direct na vergiftiging, 2 x 3 keer per dag. Volgende op de kliniek. In jouw geval is er enige tijd verstreken. Chlorella wordt driemaal daags 1 g 30 minuten vóór de maaltijd gedronken (protocol van Dr. Klinghardt). Maar ik raad ten zeerste aan om contact op te nemen met het antigifcentrum!

    Dokter: Hallo Eva. Je hebt een goede infectieziekte nodig. Plasmodia-malaria leeft vele jaren in het lichaam en alleen de juiste behandeling met speciale medicijnen elimineert terugval. Supplementen zijn niet bedoeld voor behandeling. U kunt de lever (malaria-doelorgaan) ondersteunen of de aangetaste microflora herstellen na bijvoorbeeld antibiotica. Ik hoop dat je me begrijpt.

    Dokter: Hallo, Lena. Wat voor soort resultaat wil je bereiken? En heb ik nodig voor deze livlon. Toch geef je borstvoeding! Individuele intolerantie, inclusief het kind, is niet geannuleerd. Met vriendelijke groet, dokter.

    Dokter: Hallo Natasha. Je zal serum Vision Skincare helpen

    http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=serum Ze omgaat met ouderdomsvlekken. Is er een rode rand rond het stipje? Als dat niet zo is, gebruik dan het serum minstens 2 keer per dag. Je kunt vaak meteen ter plekke zijn. Veel succes

    Dokter: Hallo, Alla. Een symbiotische waarde kan worden gegeven op zakjes van 1 / 2-1 per dag, zelfs voor een kind. Maar we moeten nadenken over waarom zo vaak uw kind ziek is. Ik zal het wiel niet opnieuw uitvinden. Laten we Junior Neo, Smart voor een lange tijd. Was je handen na het bezoeken van openbare plaatsen. Wanneer de infectie zelf wordt behandeld onder toezicht van een arts. Neem na probiotica antibiotica in. Met goede immuniteit is de rotovirus "niet genoeg". Babyvitaminen om u te helpen!

    Dokter: Hallo Hava. Als je 14-15 jaar oud bent, zal Senera dat doen. Daar en calcium is alles wat nodig is voor een groeiend lichaam. Hoewel junior is meer heerlijk. Hoe lang Voor het resultaat! Hebben meisjes osteoporose? Dan hebben we multivitaminecomplexen nodig. Al het beste

    Hallo, Hava. Het zal voor kinderen prettiger zijn om Junior Neo en Vishka te accepteren. Calcium wordt beter uit het voedsel opgenomen. Toch is er een babyproduct. De groei van een kind hangt af van de juiste hoeveelheid hormonen en ze hebben een verscheidenheid aan vitamines en sporenelementen nodig. De beste combinatie: Bi-big en Junior Neo. Het is niet duidelijk hoe oud kinderen zijn. Bedoelde u Junior Smart (visolie)?

    Dokter: Geweldig! Visieproducten werken soms wonderen. Maar als je kijkt, maakt het wonder het lichaam zelf. Per slot van rekening krijgt hij aanzienlijke hulp. Beide armbanden hebben hetzelfde werkingsmechanisme en actieve inserts. Ze verschillen alleen in design. Het beste voor jou

    Dokter: Goede middag. Krijgt de zoon insuline? Bioin best omgaat met moeilijke problemen van 2-3 gangen per jaar. Zeer nuttig voor diabetes mellitus spirulina. Dit is hromvital, direset. Slecht en vitamines: A, E, GR B gericht op het voorkomen van complicaties van goede kwaliteit. Chroom vermindert het verlangen naar snoep en meel. U kunt alle insignes van Vision gebruiken, afhankelijk van de situatie, met uitzondering van honing. Het belangrijkste is om de bloedsuikerspiegel te controleren en de aanbevelingen van een endocrinoloog te volgen. Zegene jou

    Arts: Van de herfst tot de lente wordt aangeraden om neo juniorvitaminen te nemen. Het hangt allemaal af van de immuniteit van het kind. Je kunt een pauze nemen, maar dat lukt niet als het kind vaak verkouden is. Met Pax ook. Wees gezond.

    Doctor. Hallo, Tatiana. Zorg ervoor dat u wordt gecontroleerd door een mammologist. Ze geven een goed resultaat: detox + Pax; Antiox + Pax; Antiox + detox. Verder is het, afhankelijk van de leeftijd, lang Artemis of Medico. Allemaal tegen de achtergrond van Mega. Als er problemen zijn met de schildklier, koolhydraatstofwisseling, overgewicht, sluit het dan aan op zweetvorm met chromavital. Zegene jou

    Dokter: Goede middag, Natalia. Voor chirurgische behandeling zijn er specifieke indicaties. Afgaande op je beschrijving van de gezondheidstoestand, heb je ze. Natuurlijk kunt u de functie van het lichaam herstellen met behulp van voedingssupplementen. Daar zijn ze geschikt voor, maar je hebt al organische veranderingen (een enorme schildklier). Wanhoop niet, start Bioin voor immuniteit. Het helpt de immuunrespons weer normaal te maken. En, natuurlijk, Pax in een dubbele dosis. Ga door met het innemen van het medicijn voorgeschreven door de endocrinoloog totdat het niveau van A / T tot TSH is hersteld. Zegene jou

    Dokter: Hallo, Elena. Het programma staat op uw e-mail na het uitgeven van een premium-kaart. Geneeskunde is ontworpen om de symptomen van de menopauze te verlichten. Zegene jou

    Dokter: Hallo, Angelina. Je bent duidelijk niet de microben die in de darmen leven. En er zijn paddestoelen. Begin met het Bio-in-programma voor de spijsvertering. Koop hier Bio-In voor de spijsvertering. Uw arts

    Inna hallo. We hebben u het antwoord op uw vraag per e-mail gestuurd. Pas goed op jezelf.

    Dokter: Hallo, Elena. En ja en nee. Het hangt allemaal af van welk resultaat u wilt krijgen en wat u gebruikt. oprecht

    Dokter: Hallo Alla. Met de hulp van Vision zijn er veel gezonde baby's geboren! Artemis zal helpen het hormonale evenwicht te herstellen. Voor een resultaat, minimaal 3 maanden. Gezondheid voor u en uw toekomstige kinderen! Doctor.

    Dokter: Nikolay, hallo. Natuurlijk zullen vitamine-minerale complexen VISION onschatbare hulp bieden. Het medicijn Lamin - voor een gerichte oplossing voor dit probleem (helpt bij het verbeteren van de voortplantingsfunctie, verhoogt het aantal, mobiliteit en vruchtbaarheid van spermatozoa). Maar je moet begrijpen dat het herstel vrij lang 3-6 maanden zal duren. en je moet een individueel schema ontwikkelen met de verbinding van de slechte klassieke lijn en het mannelijke complex. Neem contact met ons op voor het schrijven van een programma in de vorm van feedback. Uw arts

    Dokter: Beste Andrew, een van de vitaminen-mineralencomplexen Vision, natuurlijk, er zijn er die u zullen helpen bij het herstel. De cursus is minimaal 3 maanden vereist, daarom raden we aan om een ​​Premium Card (koper met korting) te geven en genieten van aanzienlijke kortingen voor alle Vision-producten. Gezondheid voor jou! Doctor.

    Dokter: Elena, goede dag. In jouw situatie adviseer ik je over de Vision-Pax en Mega-complexen voor 1 caps.2 p / d. Een dieet en de drug Omez-D op 1 X 2 p / d gedurende 30 minuten. voor de maaltijd. Proost, je dokter.

    Dokter: Maria, hallo. Sorry voor de trage reactie. In jouw geval, raad ik je ten zeerste aan aandacht te besteden aan Bio-In-programma's (slimme probiotica van de 5e generatie). Ze worden aanbevolen vanaf 12-14 jaar. U moet een dosisaanpassing voor uw baby maken. U kunt hier kennis maken met de compositie, het werkingsmechanisme. Er zullen vragen zijn, neem alsjeblieft weer contact met me op. gezondheid voor u en uw gezin! Uw arts

    Dokter: Begin met Mega, Brain o flex. Omega-zuren, je hebt echt een jaar lang min nodig. Als gevolg hiervan zult u merken dat de A / D zich op een goed niveau bevindt en niet verandert na het weer. Veel slechte dingen zijn meteen niet nodig. "Langzaam ga je - je gaat door." Wees gezond.

    Dokter: Hallo, Tatiana. Helaas stellen uw diagnoses geen snelle afwijzing van pillen voor. U hebt, zo genoemd, een tekort aan behandeling. Bada vervangt geen drugs! Het gaat niet om Cardio Drive, maar dat u bent gestopt met worden behandeld. Gedurende 3 maanden bent u nog niet hersteld van het cardiovasculaire systeem.

    Dokter: Hallo, Alexander. Adaptogenen worden niet aanbevolen voor hypertensie. Bewaak uw A / D tijdens het gebruik van dit medicijn. Een enkele dosis A / D zal niet toenemen. 135 tot 90 wordt als verhoogd beschouwd. 140/90 - arteriële hypertensie 1

    Dokter: Beste, Tatiana. Goed geplaatste T / B-verbindingen mogen geen ongemak veroorzaken. Allereerst moet u een traumatoloog raadplegen om een ​​röntgenonderzoek van de gewrichten te maken. Misschien iets met een ontwerp. Van het slechte effect heeft verdoving effect Angie, Ursul. Zegene jou

    Dokter: Olga, hallo. Om exacerbatie te verlichten geschikte combinatie van antioxidant, detox, pax. Uiterlijk - Roll-on Body-gel. Voor een hoofdoplossing van het probleem, is het noodzakelijk om kraakbeen en wervels te herstellen - dit wordt verlengd door Angoy, Osteosum. Wees gezond.

    Dokter: Hallo, Julia. Als uw doel niet wordt schoongemaakt, kunt u alle capsules in één keer nemen. Drink in dit geval de hoeveelheid water die voor u comfortabel is af. Voedselsupplement is tenslotte vooral een voedingssupplement.

    Dokter: Hallo, Nikolay. Junior Neo http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=junior-neo en Junior Bi Smart http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=be-smart zullen uw baby opvallend helpen -r. Ze vullen elkaar aan. Neem de hele zomer nodig om het lichaam tegen de herfst te versterken. U kunt telefonisch bestellen op de website of in de winkelwagen doen. Met vriendelijke groet, dokter.

    Dokter: Hallo, Olga. U hebt een zeer algemene vraag. Het antwoord zal hetzelfde zijn: sveltform, nutrimaks, artemis, medisoy. Met vriendelijke groet, dokter.

    Arts: genoeg 1 caps. op 1 glas water. t 50 0 Dring aan voor een uur.

    Dokter: Hallo, Alla. In de acute fase wordt u geholpen door HalSea om 1x4 r / d op te lossen, spoelen met antioxidant. Buiten de exacerbatie, zou je moeten beginnen met detox, antiox en pax bij 1x2 r / d gedurende een maand, daarna mega gedurende 4-6 maanden voor het herstellen van lokale immuniteit. Zegene jou!

    Dokter: Hallo, Olga. Bada bevat vitamines, sporenelementen, macronutriënten voor biologische activiteit. Ze zijn ingebed in de enzymen die nodig zijn voor levensprocessen en nemen deel aan de constructie van hormonen. Geef het lichaam bouwmateriaal. Hij zal een hormonale onbalans aankunnen. Goede vraag! Ik adviseer over de werking van voedingssupplementen zie http://vitavision.ru/

    Dokter: Hallo, Olga. Op de leeftijd van 16, een hormonale "explosie" optreedt bij jonge mannen. Hulp nodig. Seigneur om u enkele maanden te helpen. Probeer zinkzalf uitwendig. Alles komt goed!

    Dokter: Hallo Lina. Rotovirus-infectie is van verschillende mate van ernst. Genees niet zelf als het een kind is en braken komt vaak voor, mogelijk met vloeibare ontlasting. Tegen deze achtergrond sluit zich aan bij een microbiële infectie. Dan hebben we antibiotica nodig. Het meest effectief in dit geval zou DI GUARD NANO zijn. Wees voorzichtig.

    Dokter: Hallo, Alla. Hier zijn mijn aanbevelingen: 1 maand - Detox, Antiox, Pax 1 caps / 2 keer per dag; 2 maanden - Geniet van NT, Antiox, 1 capsule / 2 keer per dag. Beterschap, je dokter.

    Alla, omdat het programma van je herstel niet voor een maand is, raden we aan om een ​​Premium Card (koper met korting) te geven en te genieten van aanzienlijke kortingen op alle Vision-producten. Manager vitavision.ru

    Dokter: Hallo, Tatiana. Besteed aandacht aan slechte Mystic http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=mistik Californische couplet gebruikt in de volksgeneeskunde voor kinderen met enuresis. Knop aangevuld met vitamines van groep B, die hetzelfde doel dienen. Dosis vitamines is ongeveer 2 keer minder dan de dagelijkse behoefte gedurende 7 jaar. Gebruik 's nachts 1 capsule. En natuurlijk de beroemde Junior Neo. Wees gezond.

    Dokter: Hallo, Olga. Op basis van de beschikbaarheid van Vision-producten, raad ik je Antiox + Pax aan op 1x2 r / d + Geniet van 1x2 r / d. Osteosanum of Nutrimaks op 1x2 r / d zijn echter voordeliger voor u in de eerste 2 maanden van herstel na een fractuur. Beterschap snel.

    Dokter: Hallo, Olga. Het aanbevolen schema voor uteriene polyposis: 1 maand - Antiox, detox, pax 1x2 p / d; 2e Antiox, sweltform op 1х2 r / d; 3e Nutrimaks, chromevital op 1x2 p / d; 4e Antistress Complex; 5e vrouwencomplex; 6e Lamin, Ursul 1x2 p / d; 7e Probiotica voor de cursus vrouwelijk bol gedurende 70 dagen. Wees gezond. Uw arts

    Dokter: Beste Natalia. Uw probleem pijn in de harten van veel vrouwen. Het bedrijf had een uitstekend product Cheetah. Er wordt verwacht dat dit wordt bijgewerkt. Op dit moment kunt u gebruik maken van: Di ai gardo nano, detox, de foxhex detox (smart food). Uw arts

    Dokter: Goede dag, Natalia. Zoon toont de tab De Nol 1. 30 minuten vóór de maaltijd en 1 overnachting. Van de Vision-complexen, Pax, zal Mega beslissende voordelen bieden bij de restauratie. Beterschap, je dokter.

    Dokter: Hallo, Dilya. Je moeder heeft de volgende nadelen nodig: Sveltform, Mega, Pax, Antiox, Nutrimax, Osteosanum. Wees gezond.

    Dokter: Tatiana, hallo. Brain-o-flex, Revien, Bisk Ik raad aan om 's ochtends in te nemen. De rest - 2 keer per dag. Geneeskunde om samen met femiston gedurende zes maanden te drinken, controleer dan de dynamiek. Los problemen geleidelijk op, consequent, u hebt producten gekocht. Vitamine-minerale complexen Vision kan veilig in elke combinatie worden ingenomen. Wees gezond.

    Dokter: Beste Tatiana, in uw situatie zal de ontvangst van Bad Vision Medisoya optimaal zijn. Uw arts

    Beste Oleg, toegang tot het handelsbedrijf in Moskou slecht EnjoyNT is nog niet voorzien, maar dit vitamine-mineralencomplex is te koop in het Europese gedeelte van de Vision products-winkel. Vooruitbetaling. De keuze van bezorgopties.

    * Europese sectie vitavision.ru LOG ​​IN * Subsection OTHER PROVINCIES - INLOGGEN - Het juiste product kiezen. * Krijg een korting op Vision door de vragenlijst van de KOPER IN TE VULLEN MET KORTINGEN Vriendelijke groeten, manager

    Dokter: Hallo, Julia. Erysipelas is een besmettelijke ziekte. Behandel exacerbatie met antibiotica en extern met antiseptica. Een andere vraag is waarom het leek? Slechte immuniteit, spataderen, verminderde lymfedrainage als gevolg van ledematenletsel, etc. Om terugval te voorkomen, gebruik: detox, antioxidant, vinex, megu, venostrong en bio-in. Met vriendelijke groeten, uw dokter

    Dokter: Hallo, Oleg. Als u lang last heeft gehad van allergieën, dan is dit het gevolg van slakken, onvoldoende reactie van het immuunsysteem en de activiteit van pathogene microben. Detox, dingset. Bionin SYMBIOTICS Immuunsysteem http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/probiotiki/ past bij u. Van u, uw arts.

    Dokter: Hallo, Anna. Met spataderen, is het noodzakelijk om producten te nemen die rutine bevatten om de wanden van bloedvaten te versterken. Het verbetert de conditie van de bloedvaten van omega-zuur, die in het Junior Be Smart-product voor kinderen voorkomen. Koper in Junior Neo draagt ​​bij aan de productie van elastine om de bloedvaten te versterken. Ik beveel de gel aan LEG REFRESH http://vitavision.ru/kosmetika/roll-on/ Blijf gezond. Uw arts

    Dokter: Hallo, Oleg. Maak je geen zorgen, het herstelproces kost wat tijd. Vooral na een ernstige blessure blijft het asthenisch syndroom bestaan. Meet de bloeddruk tegen dergelijke klachten. Orthostatische hypotensie kan optreden. Elke dag zal beter gaan. Beterschap snel. Uw arts

    Dokter: Hallo, Tatiana. Multiple sclerose is een auto-immuunziekte. Het lichaam begint de schede van zenuwvezels te vernietigen. U zou basistherapie moeten krijgen. Misschien is dit B-interferon voor wekelijks gebruik. Het moet duidelijk zijn dat vitamines en antioxidanten gelijktijdige therapie zijn. Je bent een perfect bioin-programma voor immuniteit. Wees gezond.

    Beste Julia, het is niet nodig om antioxidant, detox en cardiodrive samen te nemen. In de laatste is er alles dat met de hulp van de eerste twee is opgelost. Long neemt medicijnen voor chronische ziekten. Bada moet een leven lang duren. De gebruikelijke aanbeveling is bij de maaltijden. En wat - hangt af van uw gezondheidssituatie. Van u, uw arts.

    Dokter: Beste Oleg, je hebt het probleem tot in detail beschreven, blijkbaar is het uit een uittreksel uit de medische geschiedenis. Mijn aanbevelingen blijven geldig. Besteed aandacht aan de kortingspremie-kaart. Voorgeschreven medicijnen hebben helaas bijwerkingen. Trombotische ezel verdunt het bloed en beschadigt het maagslijmvlies, omez vermindert de afscheiding van zoutzuur in de maag, wat de trombotische kont verhoogt. Detralex versterkt de veneuze wanden, trental verbetert de bloedcirculatie in de haarvaten, neuromedine verbetert de prestaties van zenuwimpulsen met veel bijwerkingen, milgamma-multivitamine. Om het botweefsel en de genezing te versterken, is er niets. Echt zitten voor een lange tijd kan niet zo zijn! Uw arts

    Dokter: Natalya Viktorovna, we moeten niet vergeten dat u eutirox heeft voorgeschreven om schildklierhormonen te vervangen. Nogmaals, de redenen voor het gebrek aan productie van de eigen hormonen moeten bekend zijn: jodiumtekort, strumectomie, auto-immune thyroïditis. Wat veroorzaakte in uw geval de noodzaak om eutirox te drinken? Het is bekend uit de fysiologie dat schildklierhormonen worden gevormd uit jodium en eiwit in de kliercel zelf. Jodium is te vinden in zeevruchten, enzovoort. in nortia, sweltform, bisque, chromevital, di ai gardo nano (waar algen voorkomen). Extra energie is ook nodig om dit jodium in de cel te brengen: livlon, granatin. In elk geval moet u de tests regelmatig controleren: TSH, T4, T3. De beslissing over de doses hormonen, zoals u schrijft op de schildklier, wordt door de arts gemaakt. Met vriendelijke groet, dokter.

    Dokter: Hallo, Natalia Viktorovna. Het is spijtig dat u na langdurige toediening van het medicijn Angelica een fractuur heeft gekregen. Het was immers specifiek bedoeld voor de preventie van osteoporose en het verminderen van het risico op compressiefracturen. Natuurlijk, tegen de achtergrond van de slopende symptomen van de menopauze, is hormoonvervangingstherapie voorgeschreven, maar het heeft veel consequenties. Ik raad u aan om de borstklieren en de schildklier te controleren. Vaak is de compressiefractuur van de 7e thoracale wervel geassocieerd met formaties in deze organen. U hebt tenslotte niet de reden voor uw breuk geschreven! Detox, Antiox, Pax, Osteosanum, Enjoy, Nutrimaks, Mega, Medysoya zijn geschikt voor het herstellen van voeding en zenuwgeleiding in het probleemgebied. Als gevolg hiervan zal de pijn verdwijnen. Heb geduld, je zult een positief resultaat hebben. Van u, uw arts.

    Dokter: Hallo, Natalia. Op zichzelf kan de ring NovaRing bacteriële vaginose of cervicitis veroorzaken. Het is een hormonaal combinatiemiddel en wordt gebruikt als anticonceptiemiddel. Gynaecologen schrijven hormonale middelen voor baarmoederhormonen voor. Ontdek zelf waarvoor u deze specifieke tool nodig heeft. Voor anticonceptie? Als je niet fit bent, vertel het dan aan je gynaecoloog. Alle Vision-producten zijn compatibel met alle medicijnen. Helaas zijn endometriale en cervicale poliepen gevoelig voor recidieven. Het is jouw hormonale disbalans die de schuld is. Het moet voor een lange tijd worden hersteld. Van u, uw arts.

    Dokter: Hallo, Oleg. Wat is een wervelfractuur? Spinale processen of wervellichamen, met of zonder compressie van het ruggenmerg, gecompliceerd door parese van de bekkenorganen of ledematen. De mate van slecht herstel hangt rechtstreeks af van de ernst van de verwonding. Het moet gezegd worden dat de succesvolle persoon van Vision volledig hersteld is van een ernstige wervelblessure. U moet de aanbevelingen van artsen volgen met betrekking tot de wijze van ziekenhuisopname, immobilisatie. Bada is nodig om de bloedcirculatie te verbeteren en calcium naar het letselgebied te brengen, de functie van de zenuwstammen en organen te herstellen, als deze beschadigd zijn. Ook voor pijnverlichting. Antiox 1x2 maal + nutrimax 1x2 p + osteosanum 1x2 p, de tweede maand antioxidant 1x2p + Geniet 1x2r. Maak een premium-klantkaart op het tabblad 'Kortingen' en ontvang een persoonlijke consultant. Beterschap snel. Uw arts

    Dokter: Hallo, Catherine. De junior neo heeft contra-indicaties - individuele intolerantie voor individuele componenten. Misschien bent u geïnteresseerd in de invloed van chocoladesmaak op het beloop van diabetes? Smaak bijgevoegde flavanols cacao. Dit zijn natuurlijke stoffen die een gunstig effect hebben op de gezondheid. Het is aangegeven in de dosering om 1x2 keer per dag uit 4 jaar te geven. Begin in uw geval bij 1 per dag. Vision heeft chocolade die nuttig is voor diabetici. Het kind heeft vitamines nodig, maar synthetisch met de toevoeging van zoetstoffen kan allergieën veroorzaken. Ik hoop dat je je antwoord hebt gekregen? Uw arts

    Dokter: Hallo Svetlana. Inderdaad op het pakket schriftelijke contra-indicaties die u hebt aangegeven. CardioDrayva bevat ginseng. Het is een adaptogeen. Alle adaptogenen schrijven deze contra-indicaties. U bent waarschijnlijk bekend met het geneesmiddel bisoprolol, voorgeschreven voor arteriële hypertensie en aritmieën. Ga ermee akkoord dat hij veel contra-indicaties heeft. Ginseng is in feite niet verschrikkelijk onder druk en hartritmestoornissen, omdat het in het CardioDrayv-preparaat in een veilige dosis wordt gepresenteerd en volledig wordt gecompenseerd door andere ingrediënten die een positief effect hebben op het hart en de bloedvaten, zoals: arjuna-schors, omega-zuur, rode biet-extract. Lees hier en trek conclusies http://vitavision.ru/sostavbad/ CardioDrive vervangt geen medicijnen, maar is een aanvulling. Voor atriale fibrillatie en hypertensie is het noodzakelijk om basale antirhythmica en antihypertensiva te gebruiken die zijn voorgeschreven door uw arts. Wees gezond.

    Dokter: Hallo, liefde. Ik kan aannemen dat je chronische sinusitis hebt. In ieder geval moet je de sinussen met behulp van de slechte verwijderen: detox 1x2 p / d + antioxidant 1x2 p / d + pax 1x2 p / d voor een maand. In de loop van dezelfde maand lost Bi Health meer dan 1x4 p / d op (babyproduct, maar het helpt volwassenen goed). Volgende maand: antioxidant 1x2 p / d + ursul 1x2 p / d + lamin 1x2 p / d, blijven Bi Halsey per 1x2 p / d oplossen. Het is voordelig voor u om een ​​overeenkomst / contract uit te voeren met een bedrijf dat recht geeft op een korting van maximaal 40% op de pagina http://vitavision.ru/skidki/registraciya/. Er zullen vragen worden geschreven. Uw probleem moet meer dan een maand worden opgelost.

    Van u, uw arts.

    Dokter: Hallo Valentine, Stalon elimineert de oorzaken van erectiestoornissen, dat wil zeggen, het heeft een genezend effect. Het is noodzakelijk om op de eerste capsule 2 keer per dag niet minder dan een maand te accepteren. Het is wenselijk om eraan en andere producten te hechten. Let op de CardioDrive, de ontvangst binnen 4 maanden is vergelijkbaar met de revisie van het hele organisme. CardioDrayv lost veel gezondheidsproblemen op, helpt bij adenoom, impotentie. Van u, uw arts.

    PS. Geef het e-mailadres op in de contactsectie http://vitavision.ru/konsultaciya-po-priemu-vitaminov/ Brieven gaan niet naar uw e-mailadres. U hebt een niet-bestaande box gespecificeerd. Met vriendelijke groet, de toediening van vitavision

    Dokter: Hallo, Elena. Pax is een prachtig product met magnesium, vitamine B, essentieel voor het hart. Melissa, lavendel, valeriaan in een complex verlichten de spasmen van de hartvaten, verbeteren de bloedcirculatie (voeding) van de hartspier. Namelijk, het stoppen van de bloedcirculatie leidt tot een hartaanval. Op deze leeftijd worden vitamines slechter geabsorbeerd dan bij jongeren. Daarom zijn 3 capsules Pax per dag naast de belangrijkste geneesmiddelen die door een arts zijn voorgeschreven niet overbodig. Russian Pax is ook goed in zijn resultaten. Met vriendelijke groet. Uw arts

    Dokter: Hallo, Olga. Onze praktijk toont het nut aan van het gebruik van vitamines en mineralen voor de moeder en de foetus. Dit zijn: Pax, Beauty, Mega, Bi Big, Junior Neo. Wees gezond. Uw arts

    Dokter: Hallo Natalia. In deze situatie is het beter om de poliepen te verwijderen. Meestal wordt LDV-interventie uitgevoerd, op basis waarvan het karakter van de poliep wordt onthuld (goedaardig, kwaadaardig). In de volgende fase is het noodzakelijk om de vrouwelijke hormonale balans en microflora van de geslachtsorganen te herstellen. Hiervoor is het goed om de vrouwelijke Vision http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/vitaminy-dlya-zhenschin/ complex en het Bio-In-programma (28 of 70 dagen) met symbiotica voor vrouwen te gebruiken http://vitavision.ru/ kupit-bad-vision / probiotiki / Er zullen vragen zijn neem contact op, wij zullen u antwoorden. Uw arts

    Arts: Beste Ekaterina, zeer gedetailleerde informatie over de juiste voeding voor zwangere en zogende vrouwen, over het handhaven van de gezondheid van vrouwen tijdens deze periodes met behulp van voedingssupplementen Vision, is beschikbaar op https://youtu.be/SYxx4qlGRoU. Gezondheid voor u en uw baby!

    Dokter: Hallo Katya. Vitamine-minerale complexen Vision kan in elke combinatie worden gebruikt. Het is jammer dat je niet hebt aangegeven welk resultaat je wilt behalen bij het gebruik van deze medicijnen. Van u, uw arts.

    Arts: Beste Lily, DiReset 1 capsule per dag is een profylactische dosis. Je hebt 3 keer per dag 1 capsule nodig. Met badami parlementazin accepteren en kunnen zijn. Het is noodzakelijk om de allergoloog te schijnen. Misschien ontwikkel je bronchiale astma, en dan moet je geschikte inhalatoren gebruiken, en voedingssupplementen zullen ongetwijfeld helpen tegen allergieën. Hier is een verwijzing naar het artikel http://vozz.org/zdravoteka/9777/ Heeft u nog vragen, neem dan contact op. We zullen zeker antwoorden. Al het beste.

    Dokter: Hallo, Lily. Het is geweldig dat je aandacht hebt besteed aan Vision-producten. Ze werken echt. In jouw geval. Blijkbaar heb je individuele intolerantie voor de componenten (je drinkt ze vrij veel). Dit staat op elke fles van het product aangegeven. Ik adviseer u om op DiReset te letten, wat de productie van serotonine door mastcellen vermindert - een stof die tot allergieën leidt. Lees meer over bad diResset http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=direset Gezondheid voor u en uw dierbaren. Uw arts

    Dokter: Hallo Olga. Je moet beginnen met - Detox, Antiox, Pax. Elk medicijn is 2 maal daags 1 capsule (programma ter bestrijding van allergieën en overgewicht). Accepteer, verkrijg het resultaat, er zullen vragen zijn - vragen. Altijd graag helpen. Uw arts

    Dokter: Hallo, Maria. Bepaal na 32 weken altijd de conditie van de baarmoederhals. Kan ze de foetus voor de geboorte houden? Er zijn situaties waarin de baarmoederhals begint te openen vanaf de zijkant van de baarmoeder, de lengte ervan wordt ingekort. Dit gebeurt meestal 2 weken voor de bevalling en dit is normaal. Gedurende 8 weken, zoals in uw geval - de dreiging van vroeggeboorte. In het ziekenhuis wordt u "gedwongen" om te voldoen aan het beschermende regime en onnodige belastingen te elimineren. Pax als krampstillend middel is goed voor een verhoogde baarmoedertint en krampende pijnen die sommige vrouwen kunnen hebben sinds de 20ste week van de zwangerschap. In uw geval kan een extra dosis pax de baarmoederhals nog steeds ontspannen. Ik raad aan dat u akkoord gaat met ziekenhuisopname. Bada kan niet alle problemen oplossen, zelfs niet de beste. U hebt dagelijks toezicht door een arts nodig. Ik wens u en uw kind gezondheid.

    Dokter: Hallo, Elena. U wordt gedurende de gehele bloeiperiode twee keer per dag geholpen door slechte detox + één capsule of één keer per dag een slechte Direset-capsule. Allergie is altijd een schending van de immuniteit. Van u, uw arts.

    Dokter: Hallo, Marina. Helaas is psoriasis een chronische ziekte. De boosdoeners kunnen auto-immuunveranderingen zijn, genetica. Exacerbaties veroorzaken eetstoornissen, hormonale veranderingen (zwangerschap, schildklieraandoeningen.), Verschillende infecties en nog veel meer. In het hart van chronische ontsteking van de huid. Bij chronische ontstekingen zijn antioxidanten nodig. Alle Bada Vision zijn antioxidanten. Detox niveaus van de immuunrespons, Ursul heeft een anti-inflammatoire werking vergelijkbaar met hormonale. Mega en schoonheid beschermen en voeden huidcellen. Nutrimaks, Pax, Seignères bevatten de nodige vitamines van groep B, D. Het belangrijkste is om te begrijpen dat het herstel van de huid tijdens psoriasisontsteking een lang proces is, in de praktijk is dit 8-9 maanden. Vervolgens anti-terugvalpreventie. Ik ken patiënten die al jarenlang geen ongemak hebben ervaren en die hun huidproblemen bijna vergeten zijn. Wat je wilt.

    Dokter: Hallo, Natalia. Bada is geen medicijn, daarom worden ze niet behandeld. Uw probleem - cystische mastopathie is het gevolg van een schending van de vrouwelijke hormonale achtergrond. Van de redenen: langdurig gebruik van anticonceptie, psycho-emotionele stress, ontstekingsziekten van de vrouwelijke genitaliën, abortus. Medicijnen elimineren de symptomen, slecht - de oorzaak van de ziekte. Je hebt verschillende cursussen nodig om de hormonale niveaus te herstellen. 1 maand: antioxidant + detox + pax. 2 maanden: antioxidant + sveltform. 3 maanden: nutrimaks + hromvital. 4 maand: vrouwelijk complex. Op de 1e capsule 2 keer per dag. Waarnemingen van een mammologist, borstultrasound minstens één keer per jaar. Beterschap snel.

    Dokter: Hallo, Alexey. Uw probleem zal worden opgelost door het Junior Bi-Big Children's Vitamin-Mineral Complex van Vision. De samenstelling ervan maakt remineralisatie mogelijk, dat wil zeggen, botweefsel herstellen, de vorming van de wortels van de tanden versnellen. Tot een bepaalde leeftijd is het botweefsel van de tand "zacht", dus diepe cariës kan zich ontwikkelen, zelfs met een klein glazuurtekort. Geef Junior Bee Big als het kind ouder is dan 6 jaar, 1 ton per dag gedurende 3 maanden. Onder de 6 jaar oud - tot 0,5 ton per dag. Observeer met de tandarts de integriteit van de tijdelijke vullingen. Als depulpatie niet kan worden vermeden, is het belangrijkste om te doen de wortels te helpen vormen.

    Dokter: Ze zeggen het goed. Je kunt overal kopen. Besteed aandacht aan kwaliteit. De producten van het bedrijf Vision heeft een GMP-certificaat - een garantie voor hoge kwaliteit.

    Dokter: Hallo, Alexander. Je bedoelt het mannelijke complex. Hij heeft een speciale formule voor het herstel van mannelijke problemen. Zoals u weet, accumuleren gezondheidsproblemen in de loop van de tijd en manifesteren zich op de meest ongelegen tijd. Om dit te voorkomen, moet u biologisch actieve voedingssupplementen (BAA) nemen. Hoe eerder hoe beter, hoe sneller helpt.

    Dokter: Hallo, Sergey. Uit de inhoud van uw brief is het duidelijk dat u aan reumatoïde polyartritis lijdt. Deze ziekte is auto-immuun, d.w.z. vanwege een schending van de immuniteit. Je lichaam neemt je gewrichten waar als vreemden en begint met hen te vechten. Methotrexaat remt de agressie van het lichaam. Je mag medicijnen niet weigeren. Biologisch actieve stoffen in voedingssupplementen na verloop van tijd kunnen de ontvangen dosis chemicaliën verminderen, verminderen hun bijwerkingen op organen en herstellen uiteindelijk de functie van het beschadigde orgaan. We moeten onthouden wat het uitgangspunt was voor polyartritis: intoxicatie, stress. In elk geval zal detox, ursul, mega, directo nuttig voor je zijn. Je kunt herstellen.

    Dokter: Hallo, Hope. Anemie is niet altijd ijzertekort en daarom was er geen effect van ijzerpreparaten. Je hebt ook andere sporenelementen nodig. Het is noodzakelijk dat ze worden opgenomen in de darmen. Misschien hebt u een verborgen worminfectie. Vision-producten passen bij u: Diklins, Ursul, Senor, Nutrimax, Bisk, Pax. Wees gezond.

    Dokter: Hallo, Tatiana. Hoogstwaarschijnlijk bent u al voldoende onderzocht en behandeld. Er zijn veel oorzaken van alopecia, waaronder immuun- en auto-immuunziekten. Bioin kan vele oorzaken elimineren. Een auto-immuunziekte is een verhoogde immuunrespons. Direkset reguleert immuniteit. Hij keert terug naar normaal. Herstel van totale alopecia gebeurt in de loop van de jaren, maar het is mogelijk. Om dit te doen, is het noodzakelijk om brandpunten van chronische infectie te behandelen, het zenuwstelsel, het maag-darmkanaal, de menstruatiecyclus, de schildklierhormonen te herstellen. Verschillende bioin-cursussen. Controleer periodiek de tests op verborgen tekort aan ijzer, hormonen. Veel geluk en geduld. Alles komt goed.

    Dokter: Hallo, Maria. U moet eerst uw schildklierhormonen controleren. Waarschijnlijk een afname van T4 en verhoogde TSH, het fenomeen van hypothyreoïdie. Bij een ontoereikende functie zijn Sveltform en Nortium geschikt. Beschermt de huid tegen uitdroging mega.

    Dokter: Hallo, Dmitry. Bij diabetes hoeft u zich niet 100% van uw favoriete voedsel te ontdoen. Koolhydraten in voedsel verhogen de glucosewaarden meer en sneller. Daarom moet u hiermee rekening houden. Hiervoor is er een tabel met broodeenheden (XE). 10-12 g koolhydraten zijn gelijk aan 1 XE. Er is een dagelijkse hoeveelheid koolhydraten in voedsel voor een dieet met diabetes. Voor obesitas - 100 g. Met een normaal gewicht - 200 g. Met een laag gewicht of zwaar lichamelijk werk of type I diabetes - 300-350g. Bijvoorbeeld 1XE = 20 g. wit brood of 25 g. chips of 70 g. druiven of 20 g. chocolade. Gebruik de tafel met broodeenheden en voel je niet beperkt. Eet op gezondheid.

    Dokter: Hallo, Elena. Allereerst moeten we begrijpen dat adenoïden een orgaan zijn van immuniteit en beschermende cellen produceren. Als ze groot zijn, moeten ze werken om het lichaam meer te beschermen, en dat is toegenomen. Het immuunsysteem van het kind is dus zwak. Het is noodzakelijk om het te versterken. In de regel groeien adenoïden terug, als het immuunsysteem zwak is. Van onze vitaminecomplexen heeft uw kind een tabblad Junior Neo voor 1. 2 keer per dag gedurende 4 maanden. Gebruik ter plaatse, voor irrigatie van het neusslijmvlies, een natuurlijk antimicrobieel middel - Detox. Verdun 1 dop. in 30 ml. water. 1 ml. in elke neusholte in de ochtend en 's avonds gedurende 5 dagen. De volgende 5 dagen gebruiken ook antioxidant - antioxidant, helpt het neusslijmvlies te herstellen. Nog eens 5 dagen - Senior op dezelfde manier. Een dergelijke 15-daagse kuur met lokale behandeling is 3-4 binnen 4 maanden na het innemen van Junior Neo. Junior lost alle onzichtbare gezondheidsproblemen van het kind op. Vergrote adenoïden zijn slechts een manifestatie. Er is niets overbodigs in het lichaam, de adenoïden zijn normaal gesproken klein - dit is de palatine beschermende amygdala. En u besluit het kind van deze bescherming te beroven of het te herstellen. Wees gezond.