Supplementenvisie. Recensies over prijs en prestaties

Behandeling

In het vorige deel van de Vision Review, dat u hier kunt vinden, zijn we begonnen met het bekijken van de producten van dit MLM-bedrijf. Laten we Badakh Vision nu eens nader bekijken. En laten we beginnen met de productkwaliteit. Er zijn verschillende nuances die het vermelden waard zijn:

  • In de eerste plaats bij de Vision product heeft de GMP-certificaat (Good Manufacturing Practice), die vrij zeldzaam in het netwerk marketing bedrijven (100 bedrijven onderzocht door mij op deze site, ze was er alleen in drie - Vitaline, Santegra en NSP). Kortom, deze certificaten betekenen dat de producten worden vervaardigd in hoogwaardige apparatuur, hoogwaardige ingrediënten, en in overeenstemming met allerlei regels.
  • Ten tweede zijn er op fora en blogs op internet veel positieve reviews over Vision-supplementen. Maar om iemand te dwingen te schrijven wat hij niet wil, is praktisch onwerkelijk.
  • Ten derde, en vooral - met producten van slechte kwaliteit, zou het bedrijf eenvoudigweg niet zo'n groot aantal distributeurs en klanten in veel landen over de hele wereld kunnen krijgen. Gebruikt u bijvoorbeeld regelmatig producten die al helemaal geen resultaten opleveren? Dat zouden ze toch zeker niet doen. Een ander ding is dat in de 15 jaar van het bestaan ​​van Vision-supplementen andere netwerkmarketingbedrijven op de markt zijn verschenen, soms met goedkopere of efficiëntere producten. Klanten van Just Vision weten niets over hen. Ja, en vind ze niet zo gemakkelijk. Maar over hen later.

En nu over de nadelen van bioactieve additieven. dus,

Bady Vision. Nadelen.

  • Ten eerste is de wetgeving inzake bioactieve additieven voortdurend aan het veranderen, en niet ten gunste van distributeurs van MLM-bedrijven. Het is bijvoorbeeld nu verboden voor hen om gezondheidsresultaten te garanderen. Dat wil zeggen, als u een persoon vraagt: "Bady Vision zal me helpen stenen of zand uit de nieren te verwijderen?", U kunt niet zeggen: "Ja". Het meeste wat je kunt zeggen is: "We hebben beoordelingen op de officiële website van mensen die geholpen werden door Vision-voedingssupplementen in een vergelijkbare situatie, maar in jouw geval kan niets worden gegarandeerd." En als u iedereen en alles overtuigt en overtuigt dat de producten van uw MLM-bedrijf de enige oplossing voor gezondheidsproblemen zijn, kunt u via de rechtbank verbannen worden in algemene reclameactiviteiten, zoals het geval was met de Tahitian Noni-distributeur.

Supplementen bedrijf Vision. Recensies over kwaliteit en prijzen.

Maar dat is niet alles. Er zijn nuances die niet in het voordeel van Vision-supplementen spreken en we zullen er in het volgende deel van de review over praten.

Welke recensies over de bedrijfsvisie en haar producten?

Hoe werkt classificatiebescherming?

Op de forums communiceert Ykt.Ru veel verschillende mensen. Statistieken tonen aan dat de meeste schendingen van de vereisten van de wet, vooral in de vorm van regelrechte beledigingen en gevallen van aanzetting tot etnische haat, plaatsvinden in anonieme modus. In dit verband krijgen onderwerpen, moderators en veteranen van het forum de status van ratingbescherming, gemarkeerd met R. Dit betekent dat anonieme of nieuw geregistreerde gebruikers geen opmerkingen in deze thread kunnen plaatsen. De minimumscore voor deze onderwerpen is momenteel ingesteld op 40. Om dit te verkrijgen, volstaat het om bijvoorbeeld een besproken top te maken of 40 reacties achter te laten. De volgende dag heeft de gebruiker al een classificatie nodig om deel te nemen aan de R-onderwerpen. Zoals de ervaring heeft aangetoond, volgen geregistreerde gebruikers hun geschiedenis en zijn ze niet zo gedachteloos beledigd, zoals vaak gebeurt bij anonieme auteurs. Beheer van het forum voor het forum om niet in te rollen.

Site vera.boosterhit.com - levert voedingssupplementen producten Visie (Visie, Visie, Visie, Visie, Visie) - Supplementen (supplementen) in alle steden van Rusland, Oekraïne, Kazachstan

Alexandria, Aleksandrovka, Alushta, Alchevsk, Artemovsk, Romney, Witte Kerk, Berdichev, Berdyansk, Bershad, Brovary, Brody, Burshtyn, Vasilkov, Vinnitsa, Vladimir-Volyn, Volochisk, Gadyach, globine, Glukhov, Gorlovka, Gusyatin, Dnipropetrovsk, Dnipropetrovsk donetsk, Drogobic Dunaevcy, Yevpatoriya Yenakievo Precies Zaporojie, Zolotonosha, Ivano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpen, Irshava, Kalush, Kamenets, Kerč, Kiev, Kirovograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kostjantynivka, Korosten, Kramatorsk, Krasnodon, Krasny Luch, Kremenchug, Kr huilende Horn, Kuznetsovsk, Lisichansk, Lugansk, Lutsk, Lvov, Makiyivka, Mariupol, Melitopol, Mogilev-Podlsky, Mukachevo, Nadvirna, Nizhyn, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Novograd Volyn, Oboechov, Ovruch, Odessa, Pavlograd, Pervomaisk, Poltava, Popasna, Priluki, Rovenki, Precies.

U kunt recensies lezen over voedingssupplementen Vision en de resultaten van producttoepassing geregistreerd door Vision International People Group.

Konovalova Katya, 13 jaar oud

Op de leeftijd van anderhalf vlucht van leed voedselvergiftiging in twee en een half jaar - salmonellose. Tegen de achtergrond van aangeboren gal dyskinesie en verworven dysbiosis kind dat ze was fysiek verzwakt, constant pijn in de maag, gemarteld misselijkheid, duizeligheid, had geen eetlust, onder de ogen - permanent kneuzingen. Nadat ze werd een regelmatige basis naar "Junior" te nemen, eetlust, maagpijn niet langer lastig gevallen nu meisje eet wat hij wil, is actief betrokken bij sport, professioneel - dansen, leren "4" en "5". Ook kan nu Kate lange reizen te maken, zelfs voor 8 uur op de bus zonder na te denken over de misselijkheid.

Konovalov Andrey, 37 jaar oud, Khabarovsk

Er was een maagzweer van de twaalfvingerige darm, met exacerbaties in de lente; en.

Welkom! Ik heb met een vertegenwoordiger van Vision gesproken (ik ben zelf een arts). Iets is alarmerend. sommige zinnen vallen uit hun vocabulaire dat me alarmeert. Ik las een deel van de capsules, net als alle natuurlijke vitaminen +, maar dat is zagvozka, zij dergelijke resultaten te brengen, dat is professoren behandeld kon niet worden genezen, maar we (alle zinnen die we hebben gealarmeerd) voor 2-3 maanden om een ​​kind op hun voeten te verhogen, en zo verder.d etc. Lieve mensen, doen kruiden kan gedurende 2 maanden de tijd om een ​​dergelijk resultaat, maar ik ben als persoon met een hogere medische opleiding heb ik nooit geloofde het niet. Het tweede ding dat me ongerust: ik al zei, en als ze bepaalde regelingen bestemming van deze drugs, en kreeg ik te horen no. Horror. Ik kreeg te horen dat je nodig hebt om een ​​potje van elke basiscursus te drinken, dat het kind een of andere manier aten pillen in plaats van 1-10 snoep stukken en er was niets. DIT IS EEN NACHTMERR. omdat elke vitamine, kruidengeneesmiddelen hebben een bepaalde dosering, maar hier zijn ze openlijk vertelde me dat gebeurde niet maak je geen zorgen.

Om de waarheid te vertellen, dan ik, moest ik me op straat aangesproken door vertegenwoordigers van de visie van het bedrijf te zien en word me te bieden aan de supplementen te kopen, is het waarschijnlijk dat ik dit product niet zou kopen, maar zoals mijn peettante gewerkt in dit bedrijf voor tien jaar geleidelijk aan begon ik naar dit bedrijf en het vertrouwen met een nauwkeurigheid van kunt vertellen dat de producten die zijn vervaardigd door het bedrijf genoeg fatsoenlijke kwaliteit, en er zijn openhartige musor.Musorom ik noem drugs, de prijs waarvoor de onderneming fabrikanten ten onrechte opgeblazen, en analogen van deze geneesmiddelen kunnen worden gekocht in elke Aptian e en het is veel goedkoper en krijgen dezelfde therapeutische werking. Dus dat is een kort gesprek over de detox formulering om me twee jaar geleden, heeft het kruis op de 8 maart en ik zeker weet dat de prijs van deze drug, verzegeld zijn drinken, want ten eerste was het voorjaar, en op zijn minst enige wat steun voor moe van de winter, het lichaam doet zelfs het was de manier waarop, plus ik wilde een beetje reinigen van de lever na een stormachtige winter, interieur ha loriynnyh.

Bij Vision is feedback over productgebruik een bewijs van hoge kwaliteit en effectiviteit.

In het bedrijf laten Vision-beoordelingen tevreden klanten achter. Velen van hen hebben lang aandacht besteed aan Vision-producten en gebruiken het periodiek zowel voor preventie als voor het oplossen van gezondheidsproblemen.

Marina Krylova 45 jaar oud, rp Lingua


Ik heb een groot aantal manieren geprobeerd om met mijn overgewicht om te gaan. Sommigen van hen werkten, maar toen kwam het gewicht terug, sommige waren moeilijk te volgen. Gebruik van het complex voor gewichtsverlies KG-Off bleek zeer comfortabel te zijn. Ik gebruikte het voor 3 maanden, ik was verbaasd over de resultaten. Ik liet 21 kg vallen, mijn tailleomvang nam af met 20 cm en mijn heupen waren 19 cm kleiner.

Irina Krishtal. 26 jaar oud. Lissabon.

Toen mijn familie de QuadraActiv-armband begon te gebruiken, was het belangrijkste dat we onmiddellijk voelden een buitengewone uitbarsting van energie, een essentiële.

In de vorige delen van de beoordeling, die u hier kunt vinden, zijn we gestopt met de tekortkomingen van Vision-voedingssupplementen. Waarom op de tekortkomingen? Het is heel eenvoudig. Er is zoveel geschreven over de verdiensten van de bioactieve supplementen van Vision dat het volgende artikel voor niemand interessant zou zijn. Laten we nu verder gaan. Dus, eerder hebben we besloten over het volgende:

In aanvulling op de Vision is nu meer dan 50 MLM bedrijven die bioactieve supplementen. En sommigen van hen hebben ook een GMP-certificaten (bijvoorbeeld NSP, Santegra, Vitaline). Bovendien voedingssupplementen NSP zijn goedkoper met 20% - 40% dan de Vision bioactieve supplementen en Vitalayn producten zijn echter zo veel, maar het is goedgekeurd voor verkoop in apotheken, en dus heeft een aantal medische tests doorstaan. Dus de bewering dat voedingssupplementen Vision de beste oplossing voor uw gezondheidsproblemen - althans onjuist. Er zijn alternatieven die op zijn minst begrepen moeten worden. De volgende conclusie had betrekking op de prijs van Vision-supplementen. De gemiddelde prijs van een pot is 30 - 40 dollar. En als.

De essentie van het product, "Products visie", een herziening van de kenmerken:

Intoxic (Intoxic) - een effectieve remedie voor parasieten, die geen contra-indicaties heeft en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar. Verwijdert voorzichtig al het onnodige, zonder het werk van inwendige organen te verstoren, elimineert.

De essentie van het product "Productvisie", beoordeling, kenmerken:

Alle beoordelingen van auteurs: 105

Feedback nuttig gevonden: 0

Beoordelingsdatum: 30 december 2015

Review: Productenvisie - Schoonheid en gezondheid in één fles.

Hallo iedereen die eruitzag. Als u dit leest, betekent dit.

1. Uw producten zijn getest in medische instellingen.
2. Ik zal een arts raadplegen.
3. Ben je een dokter?
4. Waarom hebben de artsen mij dit niet voorgesteld?
5. Moet ik getest en echografie ondergaan?
6. Kan ik voedingssupplementen gebruiken met chemicaliën?
7. Vroeger wilde ik ooit voedingssupplementen nemen, maar mijn arts verbood me.
8. Ik ben een arts en wil graag meer informatie.
9. Ik zal eerst de behandeling voltooien (ik zal een operatie ondergaan, de stenen verpletteren, een loop van therapie ondergaan (chemie)...) en dan zal ik voedingssupplementen nemen.
10. Hoe snel kan het resultaat komen?
11. Moet ik mijn hele leven duren?
12. Wat als er verslaving is?
13. Wat als er een medicijn is?
14. Ik geloof dat we kruiden moeten nemen die groeien in woonplaatsen.
15. Ik ben allergisch voor kruiden.
16. Ik eet veel fruit uit mijn tuin en ik heb genoeg vitamines...
17. Kan ik alcohol gebruiken?
18. Als ik lang en lang zal zijn.

Productbeoordelingen Vision (Vision)

Als degenen die regelmatig een slechte visie aannemen, zeggen dat hun gezondheid en immuniteit gestaag verbeteren, hoe reageren ze dan op het nemen van cosmetische producten? Schattingen zijn het hoogst: van het fel geïdentificeerde anti-aging effect op de huid en de versterking van haar en nagels tot de algemene gezondheidseffecten op het lichaam, ongeacht uw leeftijd!

Klantrecensies zijn net zo belangrijk voor ons als de opmerkingen van specialisten in onze regio. We proberen alert te zijn op alle opmerkingen en wensen van klanten en reageren snel op kritiek.

Als badavisies bij de kleinste worden aanbevolen, moet je niet aan hun nuttige eigenschappen twijfelen, de inwoners van Sint-Petersburg die Vision bada accepteren, zijn zeker: de feedback van hen is altijd het meest positief.

Farmaceutisch forum voor farmaceutische werknemers - PharmForum.ru

Pharmaceutical Forum www.pharmforum.ru is opgericht voor apothekerswerkers: apothekers, apothekers, managers en directeuren van apotheken. We vragen, bespreken, verduidelijken en helpen elkaar in onze business! Pharmaceutical Forum - een ontmoetingsplaats voor professionals!

  • Forums lijst
  • Verander lettergrootte
  • Vertel een vriend
  • Print versie
  • FAQ
  • • Registratie
  • • Inloggen

Bada Vision beoordelingen

Re: Bada Vision beoordelingen

JuliyaMoor »02 februari 2013, 12:44 uur

Re: Bada Vision beoordelingen

Sasha »26 feb 2013, 05:15

Re: Bada Vision beoordelingen

Inna "17 juli 2013, 23:30 uur

Re: Bada Vision beoordelingen

Vika "18 juli 2013, 19:26

Re: Bada Vision beoordelingen

Laila »19 juli 2013, 00:03

Re: Bada Vision beoordelingen

Almedica »12 februari 2014, 06:42

Re: Bada Vision beoordelingen

Rita "16 november 2014, 00:46

Re: Bada Vision beoordelingen

Tatiana 180 "25 feb 2015, 16:25

Re: Bada Vision beoordelingen

Pil "25 feb 2015, 17:08

Re: Bada Vision beoordelingen

Koroleva »31 aug 2015, 23:38 uur

De helderste resultaten en beoordelingen van voedingssupplementen, vooral op CardioDrive en Bio-In

- Mijn zeer goede vriend heeft op korte termijn een hartstilstand gehad gedurende meer dan 20 jaar, dit wordt een systole genoemd, ik ben geen arts, dat kan ik niet met zekerheid zeggen, maar na het nemen van één doos CardioDrive zijn deze momenten na 2 weken volledig gestopt. Al meer dan 20 jaar zijn dit deze kwellingen en na 2 weken zijn ze dat niet. Ze zijn niet langer dan 2 maanden!

- Ik heb een heel goed resultaat op de CardioDrayve, mijn bloeddruk is weer normaal geworden. Bovendien hielden gewonden en gewrichten op met me lastig te vallen, ik ga sporten, ik heb een langdurige blessure en nu is ze gestopt me lastig te vallen en leef ik normaal.

- Ik gebruik het product vandaag voor preventie en een week geleden werd ik 55 jaar oud!

- Toen ik zes jaar oud was, had ik acute otitis media, die eindigde in perforatie van het membraan. Op het einde hoorde ik één oor niet helemaal. In de derde week van de Classic Line ontdekte ik per ongeluk dat ik aan de telefoon kon praten en onderscheid kon maken tussen menselijke spraak. Ik ben er erg blij mee! Bedankt Vision.

- Anna. Dokter, 30 jaar ervaring in klinieken in de stad Voronezh. 58 jaar oud. Dankzij CardioDrayv en Bio-Inu wilden mijn laatste bezoeken aan het zwembad geen geld van mij als gepensioneerde nemen, ze zeiden dat u betaalt, u bent onze werknemer en u bent nog lang niet met pensioen, zij hebben mij 10 (!) Jaar jonger gegeven. Dankzij de CardioDrive en Bio-In zijn er geen pillen in mijn huis. Voorheen was dit niet het geval. Ik beschouwde mezelf als gezond, maar ze waren altijd antibiotica, ze waren altijd krampstillend, een volle zak met medicijnen toen ik ergens heen ging. En vandaag reis ik veel, doe ik veel, vooral zwemmen met plezier. In de ochtend dat je opstaat, weet je, wil je leven! Met een CardioDrive en Bio-In is het leven net begonnen. Bedankt!

- Goede dag! Hier ben ik 70 jaar oud, ik heb een aritmie, extrasystolen, 3 dagen na het innemen van CardioDrayv, voelde ik me veel beter en nu gebruik ik ook crèmes. Mijn dochter herkende me niet!

- Ik ben een arts met 40 jaar ervaring. Mijn man heeft levercirrose, maar ik zal eerlijk zeggen - hij is ook een dokter bij mij - tegen de achtergrond van een zeer groot gebruik van bier. Hij is een radioloog, schadelijke productie. Als een resultaat, twee jaar geleden was ik hier op het evenement, de bel - kom dringend, ik sterf. Ik kom, zijn adertjes van de slokdarm zijn verwijd tegen de achtergrond van cirrose van de lever, en het bloeden verliest ongeveer 3 liter bloed voor zijn ogen. Het ziekenhuis bevestigde de noodzaak van een levertransplantatie. Als gevolg daarvan werden we met 75 eenheden hemoglobine naar huis ontslagen om te wachten op de transplantatie. Ik gaf hem ons hele product 10 capsules, minstens drie keer per dag om te geven, plus 10 stukjes voor elk van deze. En hij begon een hekel te krijgen - wat is er zo? Drugs, zei - Ik zal niet drinken! Elke week droeg een bloedtest de kliniek - de resultaten worden elke keer beter en beter! Vandaag gaat alles goed met ons, we hebben geen transplantatie nodig! Ik zal binnenkort ook 70 jaar oud zijn, ik drink een product, ik heb een maagzweer, ik was kandidaat voor gedeeltelijke verwijdering van de twaalfvingerige darm, ik had een ernstige samentrekking... Na vier maanden gebruik van het product, stopte ik met alles pijn te doen! Ik heb alles volledig hersteld! Ik heb het allemaal in medische dossiers. Bedankt voor het product!

- Ik wilde ervaren hoe het product de longen aantast, waarom de longen, want gedurende 25 jaar was de ervaring met astma over het algemeen ernstig, en 3 jaar geleden deed ik een spirogram - het resultaat is een uitademing van een 70-jarige man! Dat is precies waarom ik de eerste twee capsules van de CardioDrive heb geprobeerd. Het was iets ongelooflijks! Zo'n golf van zuurstof, zo'n gevoel van energie, dat heb ik nog lang niet meegemaakt! Awesome! Ik vond het echt leuk! Bedankt!

- A. Kazarin, 51 jaar oud. Ik begon op mijn 33e kennis te maken met het product en vond mezelf helemaal gezond, want 3-4 uur sporten per dag, werd de kampioen van Rusland, alles is goed. Maar wanneer je elke twee maanden zo opgekruld in je rug zit dat je vanaf de 3e of 4e verdieping in je armen wordt gesloopt, kun je niet alleen lopen, begin je te denken aan 33, en wat zal er daarna gebeuren, voel je je op een of andere manier slecht? ! En ik beschouwde mezelf als gezond! Kennismaking met het product - Detox, Antiox, Pax. Deze drie producten hebben het probleem in een maand opgelost. Daarna ben ik de afgelopen 18 jaar nooit helemaal vast geweest, ik voel me geweldig, ik gebruik alle producten, tenminste 5-6 sets van onze voedingssupplementen, ook cosmetica nu! En ik draag twee (!) Armbanden.

- Vrouw. 70 jaar. Ivanovo - Ik wil het resultaat vertellen van een nieuw product, CardioDrayvu. In augustus was het heel slecht met het hart, tachycardie. Ik wendde me tot een cardioloog, hij stuurde voor diagnose. Ik ging niet meteen naar de diagnostiek, ik herinnerde me dat ik een CardioDrive heb, ik ben ermee begonnen. Na een paar dagen, misschien weken na twee doses ging ik naar de diagnose. De dokter vraagt ​​het me - en je bent echt 70 jaar oud? Je hebt zeer goede resultaten. Ik was heel blij. En bovendien controleerde de oogarts mijn gezichtsvermogen, mijn zicht verbeterde. In plaats van 3, 2-2.25 dioptrieën.

- Vrouw. 42 jaar, Moskou. - In het bijzonder, volgens het Bio-In-programma, nam ik een klein programma van Oralkea gedurende 14 dagen, en ik wil zeggen dat ik een probleem had gedurende 10 dagen, dat 23 jaar was geweest - de geur uit de mond. Dit is een probleem voor velen. Op het instituut zag ik me bijna nooit zonder kauwgom, dit zijn nog steeds de jaren 90. En mijn verrassing was dat het na 10 dagen was dat dit probleem verdwenen was, en daarom ben ik rustig klaar met de laatste 4 dagen van het product en het was een redelijk stabiel resultaat. En daarom kijk ik ernaar uit om via de CRP een nieuw programma te bestellen, omdat het heel snel en efficiënt werkt. Veel dank aan de ontwikkelaars.

Durneva Irina - Ik wil een heel belangrijk resultaat voor me delen. Een jaar geleden had mijn man een toestand van vóór het infarct, hij werkt in de luchtvaart, wat betekent - er zijn geen vrije dagen, dit zijn eindeloze vluchten, dit is een privébedrijf. Hij voelde de druk niet, die boven de 170 was. En toen hij zei dat hij iets achter zijn borst had, was ik geschokt. Ik begreep dat dit de eerste symptomen zijn van een hartaanval. Toen we een cardiogram maakten, werden mijn angsten bevestigd. Dat is net toen Bio-In kwam. En haar man moest op zakenreis naar Dagestan. En hij begon deze Bio-In te nemen. na 26 dagen aangekomen hebben we meteen een cardiogram gemaakt, ik was natuurlijk constant in contact met hem. Toen we een herhaald cardiogram maakten, zei de dokter, toen hij naar de foto's keek, "als ik je niet kende, zou ik nooit geloofd hebben, hier op de foto's heb je een voorwaarde voor een infarct, en hier is het hart van een jonge, gezonde persoon. Nu is er een jaar verstreken. En we nemen nu CardioDrayv, en ik wil zeggen dat niet alleen de symptomen, we hebben een perfect gezond hart, dat klinisch bevestigd is, zijn biologische leeftijd is niet 52 jaar oud, maar 26 (!), Vandaag ben ik blij! Omdat zo'n product in dergelijke situaties levens kan redden! Heel erg bedankt aan het bedrijf!

- Alla Z. Vyazma - Ik dronk een Bio-In, 120 dagen, na een beroerte in 2009 gebruik ik de producten van het bedrijf. Bio-In gaf een algemene goede conditie, mijn hart is in orde, er is een cardiale aritmie opgetreden op de CardioDrive. En nog een belangrijk resultaat, dankzij het bedrijf en het product, had ik twee kleinzonen! De schoonzus werd zodanig behandeld dat de cyclus was gestopt, en pas nadat de hulp van Tamara Vasilievna Pshennikova aan mijn kleinzoon Demyan nu 2,5 jaar oud is!

- S.Irina, 59, Kaluga - Ik wil het over een dergelijk onderwerp hebben, er zijn vrouwen die na 55 begrijpen dat dat alles is, ons vrouwelijke leven is voorbij. We hebben de onze al gediend en er is geen vreugde meer. Weet je, na de Bio-In voelde ik me veel jonger! Toen mijn man en ik verhuisden van Vladivostok naar Kaluga, hebben we anderhalf jaar, begrijp je, er was niets. En dan is het niet alleen elke nacht... Het is gewoon fantastisch! Ik begreep dat het leven mooi is, ik begreep wat een actieve levensduur is! Dit is niet alleen een sport, het is niet alleen een gezond brein! Dit is het volledige bereik van het leven! (Commentaar van T.V. Pshennikova - Dit is een belangrijk onderdeel van ons leven, absoluut eerlijk!)

- Valentina Doroshenko - Ze zeggen alles over alle orgels, maar vooral praten ze niet over de hersenen. Ik heb de hersenen 4 jaar lang bestudeerd, ik studeer aan het instituut, het is erg interessant. Weet je, nu heeft de hele wereld opgemerkt dat wereldberoemde wetenschappers de hersenen bestuderen. Waarom bloeit de ziekte van Alzheimer nu? In Wit-Rusland weten dokters dat elke tweede bejaarde persoon sterft aan de ziekte van Alzheimer, maar zij melden dit niet. Hoewel dit een mysterie is. Weet je, in CardioDrive en Bio-In is dit allemaal hersenwerk! CardioDrayve heeft alles wat je nodig hebt voor de hersenen. Ik eet onophoudelijk CardioDrive en Bio-In! Ik wens dat je slim en actief bent! Leeftijd zegt niet, omdat ze mij niet geloven. Ik schaats op schaatsen gewoon ongelooflijk! (T.V.Pshennikova - Vertel je leeftijd voor nieuwe mensen!) Ik ben pas 76 jaar oud!

- Basyrova Veronika, Nizhny Novgorod - Ik heb 30 jaar op Bio-In gewacht, ik ben medicijnen gaan leren om mijn genetica te beheren, als alles heel groot is in het maternale geslacht. Ik drink nu de 4e Bio-In, dus ik ben aan het inpakken en inpakken! Volumes gaan op de ogen! Het belangrijkste is dat lymfe- retentie verdwijnt! Uitwisselingsprocessen verbeteren soms! Ik heb een traumatische visie omdat ik professioneel bezig was met sporten, er waren verwondingen. Nu is het nachtvisie, ik zit 's nachts achter het stuur en de kinderen zeggen: "Mam, heb je ons bedrogen dat je niet goed in het donker kunt zien?" En de gezondheidstoestand is nu veel beter. Meer dan 100 Bio-In-s hebben mensen in het team gedronken, 118-119 wachten op ons de andere dag! 7e tweeling! Er is een team met genetisch bepaalde ziekten, zoals Down. Bio-In heeft invloed op de fundamentele veranderingen in de genetische code van het kind, dat wil zeggen dat we 10 maanden hebben geduurd toen het kind zijn hoofd niet hield, en nu 1 jaar en 4 maanden, zien we dat het kind al vreemd gaat - grootvader zegt, geef een appel, kind verbergt een appel achter zijn rug en zegt - nee! Dat wil zeggen, het betekent met logica, met denken, het zal compleet anders zijn. Daarom is Bio-In voor mij zeer krachtig! Volgens CardioDrive zijn de resultaten geweldig, er zijn veel accountants, ik kijk naar de pols die overgaat, omdat het jaarverslag, op CardioDraive snel 2-3 weken duurt en de puls van 120 naar 80 gaat! Ik ben dol op Vision-producten! Bedankt allemaal!

- Vrouw - Hier zie je wat voor soort persoon (toont TV Pshennikova foto op de telefoon), dit is prednison, het zijn gewoon enge dingen, 4 innames van prednisontabletten per dag. En op ons product, op de Classic en op andere was er geen dergelijk effect, omdat er werd gereinigd, het product werd gereinigd, verergeringen, constant krabben, ontsteking, angio-oedeem, urticaria, deze behandeling in ziekenhuizen, 3-4 keer lag, injecties niet gestopt met doen! Alleen op Bio-In, op de 35ste dag, was het alsof ik werd opgenomen en mijn ziekte uit de kom werd getrokken en ik niet terugkwam bij voedselinname van voedsel!

Kopen voedingssupplementen Vision in Novosibirsk +7 923 240 2575

Krijg een kortingskaart Premium en gebruik VISION-producten met 20% -30% -40% korting

Vitaminen Vision

Comments

Bedankt voor het antwoord.

Probeer het niet! Dit zijn voedingssupplementen! Volwassenen kunnen niet niet alleen kinderen! Rozenbottel is de beste manier om immuniteit te verhogen, maar geen SLAG! Veel succes!

Bedankt voor je antwoord. Ik zal het per se aan mijn vriend geven!

De moeder van mijn vriendin onderhandelt hiervoor, ik heb ook besloten om het te proberen, mijn broer heeft me (de dokter) afgeraden, zei: ga zitten, dan zou het heel moeilijk zijn zonder hen

Hmm, er is iets om over na te denken. Bedankt!

Ik heb een schoonmoeder in deze stad, een obsessie, een marteling en wij om te planten, maar. Ik heb de samenstelling van de apotheker gelezen, er zal geen schade aanrichten. het probleem is dat de supplementen niet genezen, ze geven de verborgen reserves van het lichaam vrij (mijn persoonlijke mening) en zullen bij langdurig gebruik ertoe leiden dat het lichaam op een kritiek moment eenvoudig geen reserve voor het gevecht zal vinden. deels is de versie al bevestigd: onze grootmoeder VISION consumeert een half jaar niet, omdat we behandelen een zieke pancreas, darmen, etc. Nu bij artsen voor en geen klein geld. opgehouden om voedingssupplementen te helpen. Ten koste van kinderen is er geen categorische. Polinoz en oma hebben 2 jaar geleden een dochter, ze probeerde haar te voeden met vitamines en gesprenkelde kapoenen (zelfs een kind van een jaar heeft niets uitgestort). De versie van de pushers van voedingssupplementen is belachelijk: de uitslag zou zelfs tot aan de korst moeten zijn, dit is normaal, aangezien het vuil uit het lichaam komt. een volwassen kind jeuken als een vlooien hond, en wat zal het kind doen? Sorry voor de hoeveelheid tekst, en mijn entot VISIE

Mijn blog

Een ander sitenetwerk "WordPress.com"

FEEDBACK OVER VISIE

Valentina Morar - klant BAA Vision. Oekraïne, Chernivtsi.

En dus kreeg ik aan het begin van deze zomer een vieze, droge hoest. Ik wendde me opnieuw tot de artsen. Overbrugd drie, voorgeschreven een stelletje dure medicijnen, hoewel geen van hen besloot tot de definitieve diagnose. Ik dronk regelmatig alle pillen............ Ja, een lange ellips. Het resultaat is opnieuw een nul. En hier is mijn derde oproep aan Vision. In de derde week na het innemen van het product stopte de hoest. Nu ben ik er vast van overtuigd dat mijn samenwerking met Vision PERMANENT zal zijn.

Echte beoordelingen van de tool voor ogen Vision Plus

Vision + (Vision Plus, Vision +, BUD Vision Plus) is een unieke tool die is ontwikkeld om oogziekten te behandelen en het voorkomen ervan te voorkomen. BAA is een verpakking met bruistabletten voor inname. Volgens de fabrikant en de echte beoordelingen van kopers en specialisten, keert de visie terug na een maandelijkse cursus van het nemen van het medicijn.

BAA Vision Plus - echte beoordelingen van tablets voor visie

  1. Rose, 57 jaar oud, Tula:

"Gedurende mijn hele leven had ik altijd een uitstekende visie, ondanks het langdurige computerwerk als copywriter. Na verloop van tijd hebben de jaren echter hun tol geëist en tegen mijn laatste verjaardag begon ik na een werkdag een sterke oogspanning te ervaren, onaangename en soms pijnlijke gevoelens, een gevoel van consistentie, enz. Ik begon het slechter te zien in het donker en steeds meer verloren te raken in de sluier van afgedrukte of elektronische tekst.

Ik besloot om eerst een bril te kopen die mijn ogen beschermt wanneer ik met een computer werk. Ik heb genoeg geld uitgegeven, ik heb lang gewacht met het leveren van de bestelling aan mijn stad, maar ik was buitengewoon verrast toen het dragen van een bril geen resultaat opleverde. Zijn ogen werden ook elke avond moe, het leek zelfs alsof de situatie verder verslechterd.

Ik wilde niet naar de oogarts. Ik was er zeker van dat ik een stel dure gereedschappen had voorgeschreven. Ja, ik bewaar mijn gezondheid soms echt, maar er is geen andere keuze, ik moet mijn kleinkinderen en een echtgenoot met longontsteking helpen ondersteunen. Begon op het internet te zoeken naar effectieve, maar goedkope middelen. Stuitte op Vision Plus.

Beoordelingen van Vision + die ik echt leuk vond. Ik weet niet waarom ik niet dacht de meningen van echte mensen te lezen voordat ik punten bestelde. Kon contant verliezen voorkomen. En hier op de officiële website van de fabrikant van het complex, werden verschillende klantverhalen over het verloop van de behandeling, resultaten, verpakkingsfoto's en instructies van het medicijn, enz. Verstrekt voor het uitzicht.

Verder betalen was alleen nodig bij ontvangst van het pakket bij de hand. Nou, ik dacht, zeker niet bedrogen. En het bleek te kloppen. De bestelling kwam binnen enkele dagen per koerier binnen in Tula. Nette verpakking, geneesmiddel in de vorm van bruistabletten voor inname en instructies - alles zoals verwacht.

Ik begon de loop van de behandeling en na twee weken merkte ik de eerste resultaten op! Mijn ogen stopten met het moe worden van de lange rit op de computer, ik begon dingen beter te onderscheiden in het donker, mijn hypermetropie nam toe.

Ik was zo blij dat ik een nieuw pakket bestelde, zonder de eerste te hebben gebruikt. Sinds twee maanden drink ik pillen voor het gezichtsvermogen, omdat ze ook kunnen worden geconsumeerd met het oog op preventie. Mijn man hield ook van het medicijn. Veel dank aan de fabrikant en de mensen die positieve feedback hebben gegeven over het complex voor Vision Plus-visie! "

  1. Grigory, 37 jaar oud, Lipetsk:

"Onze dochter besteedt regelmatig haar tijd aan het leren van lessen, en het weekend neemt de stress weg van computerspellen. Ze is slechts 10 jaar oud. Toen ze begon te klagen over de pijn van het kijkgaatje, beperkten we haar tot het tijdverdrijf op de computer. En een paar weken later hield de pijn niet op. Volgens haar lijken haar ogen geprikkeld met zand.

Een bezoek gebracht aan de oogarts en hij raadde ten sterkste aan om het medicijn Vision Plus voor de ogen te kopen. Maar er was één ding. Apotheken in de stad kunnen geen pillen krijgen, je kunt alleen online bestellen. Mijn vrouw en ik begonnen voor het eerst te twijfelen, dus begonnen we recensies over het Vision Plus-complex te bestuderen.

Er waren geen negatieve beoordelingen. En niet alleen op de website van de fabrikant, maar ook op thematische forums en otzovik-sites. Iedereen schreef over de onmiddellijke verbetering van het gezichtsvermogen, de eliminatie van pijn en overbelasting, en het medicijn hielp mensen van alle leeftijden. Natuurlijk onmiddellijk besteld. Betaal voor de bestelling die u contant bij aflevering nodig hebt, dus de eerlijkheid van de fabrikant was ook niet twijfelachtig.

Ze kwamen pillen bij ons halen en de dochter wilde ze niet nemen. Ik dacht dat ze smaakt, zoals de meeste. Op de een of andere manier werden ze gedwongen en het meisje veroorzaakte geen ongemak. Ze werd blij om een ​​behandeling te ondergaan, wachtend op resultaten.

Na een week van het gebruik van bruistabletten ging Vision Plus voor zicht opnieuw naar de oogarts. Zei dat die waakzaamheid toenam. Daarom is de ontvangst niet geannuleerd. En nu zijn er drie maanden verstreken sinds overbelasting en stekelige pijn onze dochter niet martelen.

Het meisje is blij om te leren en haar vrije tijd door te brengen, en de tool wordt nog steeds genomen met als doel preventie. De prijs van Vision + voor zicht is immers erg laag - slechts 990 roebel per pakket. "

Dankzij de positieve recensies, samengesteld door kopers en artsen, kunt u de effectiviteit van bruistabletten voor Vision + -visie zien. Je kunt ze bestellen op de officiële website van de fabrikant voor een extreem lage prijs.

beoordelingen

LEES HIER MEER

Nierstenen

antritis

Er zijn veel resultaten over het wegwerken van antritis. Hier is een van hen.

Recensies van voedingssupplementen Hromvital +

Veel beoordelingen over voedingssupplementen Hromvital in de tape Sessia. Bekijk de schermafbeelding van een klein deel van de beoordelingen, download de Sessia-applicatie op uw mobiele telefoon en blijf op de hoogte van al het bedrijfsnieuws over Vision-producten.

psoriasis

Vision Skincare Night Cream

Tatyana K., Land: Rusland, Krasnoyarsk Leeftijd: 71

Met de leeftijd is mijn huid erg droog geworden en zijn rimpels merkbaarder. Dit is vooral duidelijk in de winter, vanwege de droge binnenlucht en de koude buitenlucht. Toen VISION Skincare-cosmetica verscheen, kocht ik de hele set voor mezelf.
De nachtcrème maakte een sterke indruk. Het hydrateert en voedt de huid. Het geheim van de doeltreffendheid is dat bij de samenstelling van de ingesmeerde crème smeltwater uit een bron in de Zwitserse Alpen het water rijk is aan mineralen die de huid gunstig beïnvloeden.Ik begon deze crème 's avonds en' s ochtends te gebruiken en op een gereinigde huid te zetten. Deze winter werd mijn huid gladder en fluweelzacht en nam het aantal rimpels af.

Verhoudingen over voedingssupplementen Senor

Zeer gevoelig onderwerp. Ik probeer altijd bij te houden wat ik eet en wanneer. En toen ging ik op vakantie naar India. En het begon. Opgeblazen gevoel, winderigheid, diarree. Niet de meest romantische symptomen, om eerlijk te zijn. Met een jongeman het laatst samen. Hier besloten we om samen te ontspannen. Hij begreep op een of andere manier mijn probleem en begreep Señor. Ik weet niet dat hij werd gedwongen om deze tool te gebruiken, maar het bleek erg nuttig te zijn. Alles is hersteld. En ik voelde me heel goed! Bij aankomst besloot ik de loop van de Senor te gebruiken om de darmmicroflora volledig te herstellen. Ze deed het. En ik heb er geen spijt van. Nu kunt u veilig naar de volgende reis gaan!

Onlangs ging met een meisje in sushi. Of de vis niet vers was, of de kok was niet bijzonder professioneel. Over het algemeen zijn we ziek. Diarree, misselijkheid gecombineerd met pijn in de buik waren niet de beste ingrediënten van onze avond. Ze trok zich uit de zak van de senor. Je dronk een capsule. En alles werd beter. De volgende dag waren de symptomen volledig verdwenen. Het is waarschijnlijk de moeite waard om deze remedie als preventieve maatregel te drinken. Wij en zo brengen elke keer het lichaam in gevaar. Stress, onregelmatige en niet altijd goede voedingshulp.

Ik kies altijd zorgvuldig voedsel om te koken. Daarom hebben kinderen nog nooit geleden aan dysbiose. Maar wat eten ze tijdens de dag dat ik op het werk ben? Unknown. Toen ze eenmaal bleek terugkwamen van de kleuterschool. En loop niet eens zoals gewoonlijk. En de hele nacht kwellen we ze met diarree. De volgende dag bleef iedereen thuis. En ik herinnerde me dat iemand me een pot Señor had gegeven. De compositie leek redelijk veilig. Kinderen gegeven. Zeer snel overleed diarree, maagpijn deed geen pijn meer. De volgende dag renden ze naar de kleuterschool. En ik besloot ze elke dag capsules te geven om de darmmicroflora volledig te herstellen.

Laag hemoglobine

Nina S., land: Rusland, Wolgograd leeftijd: 67

Door de jaren heen was hemoglobine altijd laag. Gekwelde duizeligheid, koude rillingen, ernstige vermoeidheid. Periodiek werd de aandoening verergerd door het optreden van een ander type anemie - macrocytisch. De behandeling gaf slechts een tijdelijk effect. En alles herhaalde opnieuw. Gewrichtsproblemen en slapeloze nachten werden toegevoegd, knieën begonnen te zwellen, enorme veneuze netten, er kwamen ernstige pijnen.

In het voorjaar van 2012 begon ze, op advies van haar dochter, een consultant bij het bedrijf, het hele klassieke complex te accepteren, evenals Megu. Plus Senor Neo, zonder pauze voor 4 maanden. Op hetzelfde moment, geen medicijnen voor apotheken! Twee weken later nam de hemoglobineconcentratie toe tot normaal, een maand later verdween een tweede bloedarmoede. Tegen het einde van de derde maand was de zwelling in de knieën en het veneuze netwerk volledig verdwenen. Tot op heden zijn de indicatoren normaal. Zeer tevreden met het resultaat! Dank aan het bedrijf en het prachtige product!

Spataderen

Elena, land: Rusland, St. Petersburg: 55 jaar

In mei 2003 kreeg ik een operatie voor spataderen aangeboden. In het rechterbeen was een bloedstolsel. Voeten gezwollen, voeten alsof de hel. Vroeger moest ik in de chirurgie werken, op de vaatafdeling (ik ben een medisch man). Het vooruitzicht van een operatie maakte me bang. Maar er werd mij verteld dat er geen alternatief is, alleen een operatie!

Maar er gebeuren wonderen. Toen ik over Vision-producten werd verteld, besloot ik pas na een maand het voedingssupplementprogramma te gaan gebruiken (Antiox +, Pax + forte, Nutrimax +,

Detox +, Sveltform +, Hromvital +, Senor). In de eerste maand was er een brandend gevoel in de voeten, zwelling, zwaarte en temperatuur in het rechterbeen. De operatie is geannuleerd, tot mijn geluk!

Ook gestopt met sterke maagzuur (gastritis met hoge zuurgraad van de schoolbank), vegetatieve-vasculaire dystonie. Al 10 jaar lang gebruik ik het hele assortiment, ik ben dol op onze cosmetische lijn, ik doe geen dag of nacht met de armband. Vandaag voel ik me jong en gezond.

Gezondheid van kinderen

Vanaf het eerste jaar van zijn leven was de jongen overweldigd door chronische verkoudheid en bronchitis. Dientengevolge, werd hij op de leeftijd van 3 met bronchiale astma gediagnostiseerd, op de leeftijd van 6 hij hormoontherapie werd voorgeschreven. Mam besloot om een ​​alternatief voor hormonen te vinden, en zij werd Vision-supplementen. Nam ze in de volgende volgorde: 1 maand. - Pax +, Detox +, Antiox +; 2 maanden - Antiox +, Pax +, Junior +; 3 maanden - Pax +, Sveltform +, Junior +; 4-5 maanden - Mega, Junior +.

Al vanaf de eerste maand nam de frequentie van aanvallen af, de kortademigheid verdween, de ademhaling werd gemakkelijk, de slaap was kalm, de eetlust verscheen. Na 2 maanden is de jongen zijn problemen vergeten en leeft hij actief, hij behaagt zijn ouders met succes op school, ook in de lichamelijke opvoeding. Tegenwoordig is het een gezond, vrolijk kind, en ouders hebben vertrouwen in de goede toekomst van hun zoon.

Resultaat geleverd door Misyk A.

Nierstenen hoe je jezelf kunt helpen

Nadezhda K., land: Rusland, Korolev leeftijd: 47

Zes jaar geleden, in mijn linker nier, werd ik een steen van 5 mm gevonden. In de loop der jaren is het verdubbeld en is er een steen in de rechter nier verschenen, 4 mm groot. Sinds maart 2003 begon ik met voedingssupplementen Vision - Nutrimaks +, en de overige supplementen wisselden elkaar af. Na 6 maanden kreeg ik een steen uit de linker nier en vervolgens van rechts. De echo liet zien dat de nieren "schoon" zijn, niet alleen stenen, maar ook zand. Bedankt V. Sysoeva voor de kennismaking met dit product!

De conclusie van dokter Zelnkov:

Alle programma's voor het terugtrekken van stenen zijn ontworpen voor 7-8 maanden, met de eerste 4-5 maanden met stenen, alsof ALLES niet voorkomt, met ultrasone golven ze vaak "toenemen" in grootte, of SLEEP, voordat ze in fragmenten uiteenvallen en als zand uitgaan. De eerste 2 maanden - Antiox, Pax, Sveltform en Senor in de gebruikelijke dosering.

Het is niet één supplement dat helpt, maar een ontvangst gedurende 6-8 maanden van het BADOv-complex. Gedurende deze tijd verandert het metabolisme enigszins en verandert de steenvormende functie van urine. Stenen worden verpletterd en er komt zand uit. De eerste 3 maanden is het helemaal niet nodig om stenen te DENKEN, neem dan 4 flessen naar keuze. dan 3 maanden Nutrimaks, Hromvital, Pax, Antiox, Detox 1 st 3 keer per dag.

Problemen van vrouwen

Galina K., land: Rusland, Penza leeftijd: 42

Sinds 1995 houdt ze zich bezig met mastopathie en ontsteking van de aanhangsels, die ze 2-3 keer per jaar behandelde, inclusief met hormonen. In 2000 hebben ze een operatie aan de borst aangeboden, omdat verdichting nam toe van een erwt tot walnoot. Ik deed de operatie niet, omdat ik BAA Vision (Detox +, Antiox +, Pax +, Sveltform +, Hromvital + en "Women's Complex" (Beauty, Nortia, Medoia, Artemis)) ging nemen. Na 6 maanden kreeg ik een geweldig resultaat.

Ik vergat ontsteking en mastopathie. Ik leef nu al 11 jaar en geniet van het leven! Ik ben de mensen dankbaar die me hebben gevonden en hebben verteld over dergelijke effectieve producten en ik ben dankbaar dat ik deze gelegenheid heb gehoord en benut. Nu help ik andere mensen. Dankzij Vision-producten werden 13 gezonde baby's in onvruchtbare paren geboren. Dit is geluk! Ik ben tenslotte een verloskundige-gynaecoloog.

Schildklier

Lyudmila B., land: Rusland, New Urengoy leeftijd: 42

Hoofdproblemen: hoofdpijn (in het voorste deel) in de ochtend, overtreding van de cyclus, broze nagels. Maar mijn grootste probleem is de diagnose, die in april 2003 werd gesteld: een diffuse struma, een cyste van de linker schildklier.De belangrijkste problemen zijn hoofdpijn (in het voorste deel) in de ochtend, cyclusstoornissen, broze nagels. Sinds juni 2004 begon ze Vision-supplementen van het bedrijf te nemen: 1-2 maanden: Antiox +, Detox +, Pax +; 3 - 4 maanden: Antioxion +, Detox +, Pax +, Sveltform +, Hromvital +. Vervolgens het hele productassortiment.

Als gevolg hiervan is de pijn in de maxillaire sinussen afgenomen, is de cyclus genormaliseerd, is de structuur van de nagels verbeterd. Maar het belangrijkste: de echografische gegevens toonden aan dat het volume van de schildklier met 57% daalde! En de cyste van de linker kwab wordt omgezet in een retentiefolletje! En dat allemaal dankzij de ontvangst van voedingssupplementen. Nu blijft Lyudmila het product innemen.

Schildklier en andere problemen

C 25 jaar gekweld door wilde hoofdpijnen, op de schildklier waren 2 knopen aan de linkerkant en 2 aan de rechterkant, lymfeklieren waren vergroot (de grootte van een walnoot), gekwelde mastopathie, chronische pyelonefritis. Na de operatie aan de ogen was er loslaten van het netvlies en vertroebeling van het glaslichaam - dat wil zeggen, ik zag de wereld als door een vuile bril.

Basale temperatuur van A tot Z

* Beste vrienden! Ja, dit is adverteren, zo ronddraaien!

Voedingssupplementen van het bedrijf VISION. Verzamel meningen en beoordelingen.

NIET RECLAME! De hele vraag in de titel van de blog. Verzamel meningen.

Ik wil de kinderen proberen. Vooral voor Eugene.

Opmerkingen lezen 18:

Het bedrijf "VISION". Verzamel meningen en beoordelingen. NIET RECLAME.

Om een ​​of andere reden is de naam van de blog gevlogen. (((

Ik vraag moderators om toe te voegen.

Persoonlijk geloof ik niet in voedingssupplementen... Alle vitamines, mineralen, etc. - dit zijn groenten, fruit, granen, noten, bessen (geen winkel!). Supplementen - geld pompen!

Ik nam een ​​keer de loop van deze slechte tijden, maar ik weet niet meer wat het was. Na een paar maanden merkte ik dat de gevoeligheid van de tanden verdwenen was - onverwachts kauwde ik ongeveer 6 appels, hoewel ik er nog geen één kon eten. Later keerde de gevoeligheid na ongeveer een jaar terug, maar in veel mindere mate. En ontdoen zich van constant terugkerende lijster.

Ik drink FOUTE voedingssupplementen, ik vind het leuk, maar helaas weet ik niet welke kinderen beter zijn voor kinderen!

Guzel, voor dit specifieke merk weet ik het niet. maar het supplement dat ik echt leuk vond in mijn tijd. Ik denk nu, en niet als ik een dochter tot 4 kilogram in de baarmoeder heb laten groeien..

toegevoegd na 2 minuten

En ik nam het voedingssupplement ESTROVEL. Ik had een heel goed endometrium dat erop groeide !! zelfs op proginova, op gels, vergat ik hoe ze worden genoemd, wanneer oestrogenen in de buik worden gewreven, zodat het endometrium niet groeide zoals bij een Estrovel!

dat wil zeggen, ik geloof over het algemeen in de goedheid van individuele voedingssupplementen

Ik weet het niet van jou

De zuster van mijn man, kocht de dochter van voedingssupplementen van dit bedrijf voor het zicht, het gezichtsvermogen van haar dochter begon scherp te vallen, voor een jaar een oog -4, 5, het tweede -5, 5... opnieuw 8 jaar oud, draagt ​​al een bril, artsen uit Moskou hebben deze voorgeschreven Supplementen en een wonder, want het jaar dat het visioen helemaal niet viel, drinken ze het nu constant voor stabiliteit

Ik ken dit meisje al 6-7 jaar
we wonen in hetzelfde huis, met haar man ging naar de bar toen de jongere was - dat ze allebei in slecht gezelschap werken
http://vk.com/lpervushina

toegevoegd minder dan een minuut geleden

En eerlijk gezegd, ik ken de naam van hun bedrijf niet, dus je kunt het maar beter zelf weten)

Recensies in het net alleen positief. En ze zijn zelf gewoon perfect van samenstelling. Hier wil ik het proberen. Net zoals vitamines voor kinderen.

Nosorozhka, mijn man en ik namen deze supplementen. Ik denk dat zij het waren die ons hielpen zwanger te raken, plus de algemene toestand van het lichaam verbeterde, die winter, toen we ze dronken, werden we niet ziek, maar voor mijn man is het zeldzaam, ik vond ze leuk. Het enige negatieve is de prijs, vooral nadat de valuta is gestegen... Ik heb een vriend die bij hen in dienst is en hun hele gezin gebruikt, haar kinderen worden zelden ziek en als ze dat wel doen, herstellen ze snel. Eerlijk gezegd, als het geen vriend was, zou ik het niet durven, maar nu heb ik er geen spijt van, integendeel, ik ben blij dat ze me heeft kunnen overtuigen. Ik zou je aanraden om het te proberen, het zal zeker niet slechter zijn, God verhoede, alleen maar beter

Neushoorns, als je kinderen voedingssupplementen geeft, moet je begrijpen waarom deze prachtige supplementen niet 'medicijn' worden genoemd. Hun samenstelling staat in de regel niet vast. Ze ondergaan een veiligheidsonderzoek voor mensen, daarna worden ze opgenomen in het rijksregister. Ze geven geen klinische proeven door bij mensen voor werkzaamheid, d.w.z. hun positieve impact is niet bevestigd, behalve voor beoordelingen in de pers en op internet, die kunnen worden aangepast. Persoonlijk weet ik niet wat ik mijn kind moet opvoeden. En zo stopte ik het niet, voor mijn troost.

Mijn man en ik gebruikten deze slechte dingen voordat de prijs sprong (en dus werd het lichaam goed schoongemaakt na hen, met name het maagdarmkanaal, het immuunsysteem werd door de echtgenoot grootgebracht, minder snel verkouden.

Nestkat, dit is de enige bada voor zover ik de dokter ken die op de radar is gekomen enz. Bovendien heb ik geen reden om het kind met kruiden te behandelen. Maar versterk het immuunsysteem volledig. Waarom niet?

om niet willekeurig te zijn. Ik vraag het hier. En in het algemeen studeer ik.

Nosorozhka, ik heb ook heel lang op internet gestudeerd voordat ik besloot.