Hepatitis Forum

Metastasen

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

BAA "VISION"

BAA "VISION"

Bericht svetochka345 "10 oktober 2011 16:07

Re: BAA "VISION"

Bericht Yugo69 »10 oktober 2011 16:15

Re: BAA "VISION"

The Gudvin Post »11 oktober 2011 12:50

Re: BAA "VISION"

Bericht aan BORON »11 oktober 2011 16:40

Re: BAA "VISION"

Bericht door Yugo69 »11 oktober 2011 16:42

Re: BAA "VISION"

De Romeinse boodschap "11 oktober 2011 16:44

Re: BAA "VISION"

Bericht svetochka345 »12 oktober 2011 10:03

Re: BAA "VISION"

Bericht Sovok-59 »12 oktober 2011 10:06

Re: BAA "VISION"

The Gudvin Post »12 oktober 2011 10:22

Re: BAA "VISION"

Bericht ivanov824 »13 oktober 2011 20:10

Re: BAA "VISION"

Bericht door nik-mika »24 februari 2012 01:45

Re: BAA "VISION"

Bericht Sergio »24 feb 2012 05:46

beoordelingen

LEES HIER MEER

Nierstenen

antritis

Er zijn veel resultaten over het wegwerken van antritis. Hier is een van hen.

Recensies van voedingssupplementen Hromvital +

Veel beoordelingen over voedingssupplementen Hromvital in de tape Sessia. Bekijk de schermafbeelding van een klein deel van de beoordelingen, download de Sessia-applicatie op uw mobiele telefoon en blijf op de hoogte van al het bedrijfsnieuws over Vision-producten.

psoriasis

Vision Skincare Night Cream

Tatyana K., Land: Rusland, Krasnoyarsk Leeftijd: 71

Met de leeftijd is mijn huid erg droog geworden en zijn rimpels merkbaarder. Dit is vooral duidelijk in de winter, vanwege de droge binnenlucht en de koude buitenlucht. Toen VISION Skincare-cosmetica verscheen, kocht ik de hele set voor mezelf.
De nachtcrème maakte een sterke indruk. Het hydrateert en voedt de huid. Het geheim van de doeltreffendheid is dat bij de samenstelling van de ingesmeerde crème smeltwater uit een bron in de Zwitserse Alpen het water rijk is aan mineralen die de huid gunstig beïnvloeden.Ik begon deze crème 's avonds en' s ochtends te gebruiken en op een gereinigde huid te zetten. Deze winter werd mijn huid gladder en fluweelzacht en nam het aantal rimpels af.

Verhoudingen over voedingssupplementen Senor

Zeer gevoelig onderwerp. Ik probeer altijd bij te houden wat ik eet en wanneer. En toen ging ik op vakantie naar India. En het begon. Opgeblazen gevoel, winderigheid, diarree. Niet de meest romantische symptomen, om eerlijk te zijn. Met een jongeman het laatst samen. Hier besloten we om samen te ontspannen. Hij begreep op een of andere manier mijn probleem en begreep Señor. Ik weet niet dat hij werd gedwongen om deze tool te gebruiken, maar het bleek erg nuttig te zijn. Alles is hersteld. En ik voelde me heel goed! Bij aankomst besloot ik de loop van de Senor te gebruiken om de darmmicroflora volledig te herstellen. Ze deed het. En ik heb er geen spijt van. Nu kunt u veilig naar de volgende reis gaan!

Onlangs ging met een meisje in sushi. Of de vis niet vers was, of de kok was niet bijzonder professioneel. Over het algemeen zijn we ziek. Diarree, misselijkheid gecombineerd met pijn in de buik waren niet de beste ingrediënten van onze avond. Ze trok zich uit de zak van de senor. Je dronk een capsule. En alles werd beter. De volgende dag waren de symptomen volledig verdwenen. Het is waarschijnlijk de moeite waard om deze remedie als preventieve maatregel te drinken. Wij en zo brengen elke keer het lichaam in gevaar. Stress, onregelmatige en niet altijd goede voedingshulp.

Ik kies altijd zorgvuldig voedsel om te koken. Daarom hebben kinderen nog nooit geleden aan dysbiose. Maar wat eten ze tijdens de dag dat ik op het werk ben? Unknown. Toen ze eenmaal bleek terugkwamen van de kleuterschool. En loop niet eens zoals gewoonlijk. En de hele nacht kwellen we ze met diarree. De volgende dag bleef iedereen thuis. En ik herinnerde me dat iemand me een pot Señor had gegeven. De compositie leek redelijk veilig. Kinderen gegeven. Zeer snel overleed diarree, maagpijn deed geen pijn meer. De volgende dag renden ze naar de kleuterschool. En ik besloot ze elke dag capsules te geven om de darmmicroflora volledig te herstellen.

Laag hemoglobine

Nina S., land: Rusland, Wolgograd leeftijd: 67

Door de jaren heen was hemoglobine altijd laag. Gekwelde duizeligheid, koude rillingen, ernstige vermoeidheid. Periodiek werd de aandoening verergerd door het optreden van een ander type anemie - macrocytisch. De behandeling gaf slechts een tijdelijk effect. En alles herhaalde opnieuw. Gewrichtsproblemen en slapeloze nachten werden toegevoegd, knieën begonnen te zwellen, enorme veneuze netten, er kwamen ernstige pijnen.

In het voorjaar van 2012 begon ze, op advies van haar dochter, een consultant bij het bedrijf, het hele klassieke complex te accepteren, evenals Megu. Plus Senor Neo, zonder pauze voor 4 maanden. Op hetzelfde moment, geen medicijnen voor apotheken! Twee weken later nam de hemoglobineconcentratie toe tot normaal, een maand later verdween een tweede bloedarmoede. Tegen het einde van de derde maand was de zwelling in de knieën en het veneuze netwerk volledig verdwenen. Tot op heden zijn de indicatoren normaal. Zeer tevreden met het resultaat! Dank aan het bedrijf en het prachtige product!

Spataderen

Elena, land: Rusland, St. Petersburg: 55 jaar

In mei 2003 kreeg ik een operatie voor spataderen aangeboden. In het rechterbeen was een bloedstolsel. Voeten gezwollen, voeten alsof de hel. Vroeger moest ik in de chirurgie werken, op de vaatafdeling (ik ben een medisch man). Het vooruitzicht van een operatie maakte me bang. Maar er werd mij verteld dat er geen alternatief is, alleen een operatie!

Maar er gebeuren wonderen. Toen ik over Vision-producten werd verteld, besloot ik pas na een maand het voedingssupplementprogramma te gaan gebruiken (Antiox +, Pax + forte, Nutrimax +,

Detox +, Sveltform +, Hromvital +, Senor). In de eerste maand was er een brandend gevoel in de voeten, zwelling, zwaarte en temperatuur in het rechterbeen. De operatie is geannuleerd, tot mijn geluk!

Ook gestopt met sterke maagzuur (gastritis met hoge zuurgraad van de schoolbank), vegetatieve-vasculaire dystonie. Al 10 jaar lang gebruik ik het hele assortiment, ik ben dol op onze cosmetische lijn, ik doe geen dag of nacht met de armband. Vandaag voel ik me jong en gezond.

Gezondheid van kinderen

Vanaf het eerste jaar van zijn leven was de jongen overweldigd door chronische verkoudheid en bronchitis. Dientengevolge, werd hij op de leeftijd van 3 met bronchiale astma gediagnostiseerd, op de leeftijd van 6 hij hormoontherapie werd voorgeschreven. Mam besloot om een ​​alternatief voor hormonen te vinden, en zij werd Vision-supplementen. Nam ze in de volgende volgorde: 1 maand. - Pax +, Detox +, Antiox +; 2 maanden - Antiox +, Pax +, Junior +; 3 maanden - Pax +, Sveltform +, Junior +; 4-5 maanden - Mega, Junior +.

Al vanaf de eerste maand nam de frequentie van aanvallen af, de kortademigheid verdween, de ademhaling werd gemakkelijk, de slaap was kalm, de eetlust verscheen. Na 2 maanden is de jongen zijn problemen vergeten en leeft hij actief, hij behaagt zijn ouders met succes op school, ook in de lichamelijke opvoeding. Tegenwoordig is het een gezond, vrolijk kind, en ouders hebben vertrouwen in de goede toekomst van hun zoon.

Resultaat geleverd door Misyk A.

Nierstenen hoe je jezelf kunt helpen

Nadezhda K., land: Rusland, Korolev leeftijd: 47

Zes jaar geleden, in mijn linker nier, werd ik een steen van 5 mm gevonden. In de loop der jaren is het verdubbeld en is er een steen in de rechter nier verschenen, 4 mm groot. Sinds maart 2003 begon ik met voedingssupplementen Vision - Nutrimaks +, en de overige supplementen wisselden elkaar af. Na 6 maanden kreeg ik een steen uit de linker nier en vervolgens van rechts. De echo liet zien dat de nieren "schoon" zijn, niet alleen stenen, maar ook zand. Bedankt V. Sysoeva voor de kennismaking met dit product!

De conclusie van dokter Zelnkov:

Alle programma's voor het terugtrekken van stenen zijn ontworpen voor 7-8 maanden, met de eerste 4-5 maanden met stenen, alsof ALLES niet voorkomt, met ultrasone golven ze vaak "toenemen" in grootte, of SLEEP, voordat ze in fragmenten uiteenvallen en als zand uitgaan. De eerste 2 maanden - Antiox, Pax, Sveltform en Senor in de gebruikelijke dosering.

Het is niet één supplement dat helpt, maar een ontvangst gedurende 6-8 maanden van het BADOv-complex. Gedurende deze tijd verandert het metabolisme enigszins en verandert de steenvormende functie van urine. Stenen worden verpletterd en er komt zand uit. De eerste 3 maanden is het helemaal niet nodig om stenen te DENKEN, neem dan 4 flessen naar keuze. dan 3 maanden Nutrimaks, Hromvital, Pax, Antiox, Detox 1 st 3 keer per dag.

Problemen van vrouwen

Galina K., land: Rusland, Penza leeftijd: 42

Sinds 1995 houdt ze zich bezig met mastopathie en ontsteking van de aanhangsels, die ze 2-3 keer per jaar behandelde, inclusief met hormonen. In 2000 hebben ze een operatie aan de borst aangeboden, omdat verdichting nam toe van een erwt tot walnoot. Ik deed de operatie niet, omdat ik BAA Vision (Detox +, Antiox +, Pax +, Sveltform +, Hromvital + en "Women's Complex" (Beauty, Nortia, Medoia, Artemis)) ging nemen. Na 6 maanden kreeg ik een geweldig resultaat.

Ik vergat ontsteking en mastopathie. Ik leef nu al 11 jaar en geniet van het leven! Ik ben de mensen dankbaar die me hebben gevonden en hebben verteld over dergelijke effectieve producten en ik ben dankbaar dat ik deze gelegenheid heb gehoord en benut. Nu help ik andere mensen. Dankzij Vision-producten werden 13 gezonde baby's in onvruchtbare paren geboren. Dit is geluk! Ik ben tenslotte een verloskundige-gynaecoloog.

Schildklier

Lyudmila B., land: Rusland, New Urengoy leeftijd: 42

Hoofdproblemen: hoofdpijn (in het voorste deel) in de ochtend, overtreding van de cyclus, broze nagels. Maar mijn grootste probleem is de diagnose, die in april 2003 werd gesteld: een diffuse struma, een cyste van de linker schildklier.De belangrijkste problemen zijn hoofdpijn (in het voorste deel) in de ochtend, cyclusstoornissen, broze nagels. Sinds juni 2004 begon ze Vision-supplementen van het bedrijf te nemen: 1-2 maanden: Antiox +, Detox +, Pax +; 3 - 4 maanden: Antioxion +, Detox +, Pax +, Sveltform +, Hromvital +. Vervolgens het hele productassortiment.

Als gevolg hiervan is de pijn in de maxillaire sinussen afgenomen, is de cyclus genormaliseerd, is de structuur van de nagels verbeterd. Maar het belangrijkste: de echografische gegevens toonden aan dat het volume van de schildklier met 57% daalde! En de cyste van de linker kwab wordt omgezet in een retentiefolletje! En dat allemaal dankzij de ontvangst van voedingssupplementen. Nu blijft Lyudmila het product innemen.

Schildklier en andere problemen

C 25 jaar gekweld door wilde hoofdpijnen, op de schildklier waren 2 knopen aan de linkerkant en 2 aan de rechterkant, lymfeklieren waren vergroot (de grootte van een walnoot), gekwelde mastopathie, chronische pyelonefritis. Na de operatie aan de ogen was er loslaten van het netvlies en vertroebeling van het glaslichaam - dat wil zeggen, ik zag de wereld als door een vuile bril.

Beoordelingen BAA Senor VISION

Hij viel van een hoogte van 11 meter, kreeg meerdere kneuzingen, hemangiomen, een duimbreuk, fragmentatie fracturen van de schouder en ellebooggewrichten. De operatie werd uitgevoerd onder algemene anesthesie, ingebrachte bouten en breinaalden. Voor de operatie begonnen ze antioxidant +, detox +, Pax +, Nutrimaks +, Layfpak Senior te gebruiken. Van anesthesie vertrok gemakkelijk, zonder complicaties.

Een jonge vrouw kan lange tijd niet zwanger raken vanwege zieke nieren. Ze begon voedingssupplementen Vision te gebruiken volgens een individueel samengesteld programma voor meerdere maanden, waarin de Senior, Artemis, Northia en Medysoya waren opgenomen. Svetlana werd zwanger in de eerste maand! En een tijdlang nam ze de senor. Er is een gezonde baby geboren en mama en papa zijn er zo enthousiast over!

De belangrijkste problemen: frequente neusbloedingen, bloedarmoede, verminderde immuniteit, zwakte, zweten. Ze nam Senor en Junior +. 3 maanden na het begin van het nemen van de producten begon de nasale bloeding te stoppen, het hemoglobine-bloedbeeld begon te stijgen en gedurende het jaar had ze geen verkoudheid. Nu is het een energiek, gezond meisje!

De volgende problemen maakten zich zorgen: gastritis, hoofdpijn, vermoeidheid. Tijdens de maand waarin Detox +, Antioxa +, Senora, Nutrimaks +, Hromvital + werden ingenomen, waren de problemen opgelost. Dank aan Vision en het product!

Paradontosis, de beweeglijkheid van tanden 3 graden. Na het nemen van de Classic Hit-lijn (Senor, Nutrimaks +) gedurende drie maanden en voor twee maanden Geneeskunde, de tanden verhard, het botweefsel gevormd, gingivitis en parodontitis verdwenen.

4 slagen gemigreerd. Artsen zeiden dat ze op elk moment kon sterven. Na de laatste beroerte aan het einde van augustus 2000, lag verlamd. Toen mijn man Antiox + en Senor kocht en begon te geven in de voorgeschreven dosering, ging Nina na een maand door het huis. Nu ligt de nadruk vooral op het handhaven van de normale druk. Sinds 3 jaar heeft ze geen dokter geraadpleegd en heeft ze alle complexen ingenomen. Kowtow voor iedereen die dit prachtige product maakt en distribueert!

In 2004 waren er klachten over overwerk, veelvuldige verkoudheid, pijn in de maag en gewrichten. Nam: april - Antiox + en Senor; Mei - Junior +; Juni - Senor. Daarna is de gezondheidstoestand merkbaar verbeterd, er zijn geen eerdere klachten. Sasha voelt geweldig, dankzij het product!

Sinds mijn kindertijd had ik een verzwakt immuunsysteem. Als een resultaat verschenen een aantal ziekten die niet erg geneesbaar waren. Het gebruik van antibiotica heeft geleid tot dysbiose, ziekten van het spijsverteringsstelsel. Sinds 1994 was bij de apotheek. Onlangs zijn chronische vermoeidheid, hoofdpijnen, droge huid en stoornissen van het zenuwstelsel verschenen. In juni 2003, de grote teen op de linkervoet ziek werd, werd gediagnosticeerd met osteomyelitis. Behandeling met traditionele methoden hielp niet, de toestand verslechterde. Artsen suggereerden een operatie, ik weigerde. Begin juli 2003 leerde ik over het Vision-product. Na het consumeren van het Classic Hit voedingssupplement verbeterde mijn toestand, mijn hoofdpijn stopte met pijnigen, het vertrouwen verscheen, het werk van het maag-darmkanaal en de slaap weer normaal. Het product werd als volgt genomen:

1e en 2e maand - Antiox +, Detox +, Lifepack Senior, Pax +, Nutrimax +;

3e en 4e maand - Antiox +, Detox +, Lifepack Senior, Pax +, Hromvital +;

5e maand - Antioxis +, Detox +, Lifepack Senior, Pax +;

6e maand - Lamin Vision, Mystic.

Nu is de conditie goed, krachtig, dankzij Vision Company voor de producten!

In het product van het bedrijf werd Vision verliefd op het gebruik ervan. Als gevolg van het nemen van voedingssupplementen was het mogelijk om gewicht te verliezen en het volume te verminderen. Iedereen maakt complimenten, en ik ben zeer tevreden. Favoriet product - Senor. Ik hoop dat ik BAA Vision altijd zal gebruiken.

Gedurende drie jaar gebruikte gekwelde bronchiale astma constant een inhalator, herpes 1-2 keer per maand, constipatie, overgewicht, broze nagels. Sinds september 2002 neemt u 1 capsule Señor per dag. Dientengevolge, tegen het eind van 2003, keerde de intestinale functie terug naar normaal, waren er geen astma-aanvallen en stopte ze met het gieten van herpes. Gedurende deze tijd heb ik nooit verkoudheid gehad, ik verloor 13 kg, mijn nagels werden sterk en mooi. Voedingssupplementen Vision - gewoon een uitkomst!

Probleem: ureaplasmosis. Tijdens de eerste maand nam ik detox + (4 capsules per dag), Antiox + + (2 capsules per dag), het voedingssupplement "Male Complex" (Artum, Ursul, Lamin Vision, Stalon). Tweede maand: Senor, Detox +, Antiox + en het voedingssupplement "Mannelijk Complex" in de aanbevolen dosering. Hierna is de getuigenis van de analyse "normaal". Bedankt voor het product!

Belangrijkste problemen: chronische gastritis, chronische antisritis, neurodermitis, frequente neusbloedingen, bloedarmoede, hoofdpijn, frequente verkoudheid en chronische vermoeidheid. Ze nam Senor, Junior +. Na inname van het supplement waren neusbloedingen verdwenen, maagpijn, hoofdpijn gestopt, hemoglobine verhoogd tot 140 g / l, de conditie van de huid verbeterd.

Sinds drie jaar - dysbacteriose, die 10 jaar later overging in gastritis. Er was een slechte eetlust, nerveuze prikkelbaarheid, chronische vermoeidheid. Gedurende 8 maanden nam ze Lifepack Junior +, de komende 2 maanden - Lifepack Senior. Tijdens dit jaar ben ik nooit ziek geweest, de diagnose van gastritis is verwijderd, Nastya eet alle producten, haar eetlust is verbeterd. Eerder was het meisje 's avonds erg moe, maar nu voelt ze zich goed aan het einde van de dag.

Het resultaat werd geleverd door de moeder, Alla U.

Vanaf de leeftijd van 16, uitgesproken polycystische eierstok, cyclusstoornis en pijnsyndroom. De medische diagnose is onvruchtbaarheid. Nam: detox +, antioxidant +, schoonheid, coopers, junior +, senor. 6 maanden na inname werd het product zwanger. De zwangerschap verliep normaal, zonder toxicose, met een hoog niveau van hemoglobine. De dochter Xenia werd geboren op 4 juli 2003, 9-10 punten op de Apgar-schaal.

Alena werd gediagnosticeerd met matige infectieuze mononucleosis. Mijn kleindochter had geen koorts, had een loopneus, neusademhaling was moeilijk, het was pijnlijk om door te slikken, haar lymfeklieren waren vergroot. Bovendien was de lever vergroot (+4 cm), milt (+3 cm).

Hij kreeg de diagnose meningitis. Samen met de traditionele behandeling nam hij antioxidant +, Pax +, Senor, het herstel kwam snel, maar stotteren leek een complicatie van de ziekte. Na het innemen van Antioxa + stoort dit probleem niet langer, nu voelt Levan volledig gezond en bedankt voor zo'n geweldig product!

Mijn moeder lijdt al lang aan coronaire hartziekten, atherosclerose, tromboflebitis en dysbacteriose. Haar gezondheidstoestand is merkbaar verbeterd na het nemen van de Classic Hit-producten volgens het schema: 1e maand - Pax + en Antiox +, 2e maand - Senor, 3e maand - Pax + en Antiox +. Mama maakte zich niet langer zorgen over de pijn in haar hart en benen. Nu kan ze onafhankelijk over lange afstanden bewegen. Weg met hoofdpijn, verscheen levendig, prestaties, verbeterde geheugen!

Ik wil informatie delen over de resultaten van het nemen van voedingssupplementen Vision. Mijn negentienjarige zoon klaagde over slechte gezondheid en buikpijn. In de zomer van 1999 werd hij geopereerd wegens blindedarmontsteking. Na de operatie, om zijn herstel te versnellen, begon ik hem antioxidant + en detox + te geven. De postoperatieve periode was rustig.

Tijdens de oorlog werd ze ziek met ernstige dysenterie. Mijn hele leven probeerde ik de problemen van het maag-darmkanaal op te lossen. Gezondheidsprogramma's van sanatoria verbeterden de gezondheid, maar niet lang. En in 1998, tijdens de volgende verslechtering van de conditie, dronk ik de Señor en kreeg uitstekende resultaten! De volgende 2 jaar bezocht ik geen enkele arts, ik had geen griep tijdens de epidemie. In mei 2000 heeft het 'Recovery Complex' (MEGA, Ektivi, Coopers, Bisk) Direct Hit-cut in juni - Hromvital + en Junior +. Ik voel me goed, ik verdraag alle problemen van het leven rustig.

Bij de geboorte, gewonde halswervels. Hij werd geregistreerd door een neuroloog met de diagnose epilepsie. Het werd luminale behandeling voorgeschreven. Het kind was langzamer, trager en had een achterstand in fysieke en mentale ontwikkeling van zijn leeftijdsgenoten. Nam Junior +, Antiox +, Pax + en een keer per jaar - Senor. Vandaag de dag is Vladislav een van de beste studenten op school, heeft hij zijn leeftijdsgenoten in de lengte (170 cm) ingehaald, is hij aan sport bezig, schrijft hij fantastische verhalen.

De belangrijkste problemen zijn: linker adnexitis, buikpijn en pijn in de onderrug, evenals hoofdpijn, depressie, vermoeidheid, slaapstoornissen. De eerste maand nam ik Nutrimaks +, Detox +, Antiox +, vervolgens Detox +, Artemis en Senor. Als gevolg hiervan was het probleem met adnexitis verdwenen, abdominale pijn verdwenen en de prestaties hersteld.

De helderste resultaten en beoordelingen van voedingssupplementen, vooral op CardioDrive en Bio-In

- Mijn zeer goede vriend heeft op korte termijn een hartstilstand gehad gedurende meer dan 20 jaar, dit wordt een systole genoemd, ik ben geen arts, dat kan ik niet met zekerheid zeggen, maar na het nemen van één doos CardioDrive zijn deze momenten na 2 weken volledig gestopt. Al meer dan 20 jaar zijn dit deze kwellingen en na 2 weken zijn ze dat niet. Ze zijn niet langer dan 2 maanden!

- Ik heb een heel goed resultaat op de CardioDrayve, mijn bloeddruk is weer normaal geworden. Bovendien hielden gewonden en gewrichten op met me lastig te vallen, ik ga sporten, ik heb een langdurige blessure en nu is ze gestopt me lastig te vallen en leef ik normaal.

- Ik gebruik het product vandaag voor preventie en een week geleden werd ik 55 jaar oud!

- Toen ik zes jaar oud was, had ik acute otitis media, die eindigde in perforatie van het membraan. Op het einde hoorde ik één oor niet helemaal. In de derde week van de Classic Line ontdekte ik per ongeluk dat ik aan de telefoon kon praten en onderscheid kon maken tussen menselijke spraak. Ik ben er erg blij mee! Bedankt Vision.

- Anna. Dokter, 30 jaar ervaring in klinieken in de stad Voronezh. 58 jaar oud. Dankzij CardioDrayv en Bio-Inu wilden mijn laatste bezoeken aan het zwembad geen geld van mij als gepensioneerde nemen, ze zeiden dat u betaalt, u bent onze werknemer en u bent nog lang niet met pensioen, zij hebben mij 10 (!) Jaar jonger gegeven. Dankzij de CardioDrive en Bio-In zijn er geen pillen in mijn huis. Voorheen was dit niet het geval. Ik beschouwde mezelf als gezond, maar ze waren altijd antibiotica, ze waren altijd krampstillend, een volle zak met medicijnen toen ik ergens heen ging. En vandaag reis ik veel, doe ik veel, vooral zwemmen met plezier. In de ochtend dat je opstaat, weet je, wil je leven! Met een CardioDrive en Bio-In is het leven net begonnen. Bedankt!

- Goede dag! Hier ben ik 70 jaar oud, ik heb een aritmie, extrasystolen, 3 dagen na het innemen van CardioDrayv, voelde ik me veel beter en nu gebruik ik ook crèmes. Mijn dochter herkende me niet!

- Ik ben een arts met 40 jaar ervaring. Mijn man heeft levercirrose, maar ik zal eerlijk zeggen - hij is ook een dokter bij mij - tegen de achtergrond van een zeer groot gebruik van bier. Hij is een radioloog, schadelijke productie. Als een resultaat, twee jaar geleden was ik hier op het evenement, de bel - kom dringend, ik sterf. Ik kom, zijn adertjes van de slokdarm zijn verwijd tegen de achtergrond van cirrose van de lever, en het bloeden verliest ongeveer 3 liter bloed voor zijn ogen. Het ziekenhuis bevestigde de noodzaak van een levertransplantatie. Als gevolg daarvan werden we met 75 eenheden hemoglobine naar huis ontslagen om te wachten op de transplantatie. Ik gaf hem ons hele product 10 capsules, minstens drie keer per dag om te geven, plus 10 stukjes voor elk van deze. En hij begon een hekel te krijgen - wat is er zo? Drugs, zei - Ik zal niet drinken! Elke week droeg een bloedtest de kliniek - de resultaten worden elke keer beter en beter! Vandaag gaat alles goed met ons, we hebben geen transplantatie nodig! Ik zal binnenkort ook 70 jaar oud zijn, ik drink een product, ik heb een maagzweer, ik was kandidaat voor gedeeltelijke verwijdering van de twaalfvingerige darm, ik had een ernstige samentrekking... Na vier maanden gebruik van het product, stopte ik met alles pijn te doen! Ik heb alles volledig hersteld! Ik heb het allemaal in medische dossiers. Bedankt voor het product!

- Ik wilde ervaren hoe het product de longen aantast, waarom de longen, want gedurende 25 jaar was de ervaring met astma over het algemeen ernstig, en 3 jaar geleden deed ik een spirogram - het resultaat is een uitademing van een 70-jarige man! Dat is precies waarom ik de eerste twee capsules van de CardioDrive heb geprobeerd. Het was iets ongelooflijks! Zo'n golf van zuurstof, zo'n gevoel van energie, dat heb ik nog lang niet meegemaakt! Awesome! Ik vond het echt leuk! Bedankt!

- A. Kazarin, 51 jaar oud. Ik begon op mijn 33e kennis te maken met het product en vond mezelf helemaal gezond, want 3-4 uur sporten per dag, werd de kampioen van Rusland, alles is goed. Maar wanneer je elke twee maanden zo opgekruld in je rug zit dat je vanaf de 3e of 4e verdieping in je armen wordt gesloopt, kun je niet alleen lopen, begin je te denken aan 33, en wat zal er daarna gebeuren, voel je je op een of andere manier slecht? ! En ik beschouwde mezelf als gezond! Kennismaking met het product - Detox, Antiox, Pax. Deze drie producten hebben het probleem in een maand opgelost. Daarna ben ik de afgelopen 18 jaar nooit helemaal vast geweest, ik voel me geweldig, ik gebruik alle producten, tenminste 5-6 sets van onze voedingssupplementen, ook cosmetica nu! En ik draag twee (!) Armbanden.

- Vrouw. 70 jaar. Ivanovo - Ik wil het resultaat vertellen van een nieuw product, CardioDrayvu. In augustus was het heel slecht met het hart, tachycardie. Ik wendde me tot een cardioloog, hij stuurde voor diagnose. Ik ging niet meteen naar de diagnostiek, ik herinnerde me dat ik een CardioDrive heb, ik ben ermee begonnen. Na een paar dagen, misschien weken na twee doses ging ik naar de diagnose. De dokter vraagt ​​het me - en je bent echt 70 jaar oud? Je hebt zeer goede resultaten. Ik was heel blij. En bovendien controleerde de oogarts mijn gezichtsvermogen, mijn zicht verbeterde. In plaats van 3, 2-2.25 dioptrieën.

- Vrouw. 42 jaar, Moskou. - In het bijzonder, volgens het Bio-In-programma, nam ik een klein programma van Oralkea gedurende 14 dagen, en ik wil zeggen dat ik een probleem had gedurende 10 dagen, dat 23 jaar was geweest - de geur uit de mond. Dit is een probleem voor velen. Op het instituut zag ik me bijna nooit zonder kauwgom, dit zijn nog steeds de jaren 90. En mijn verrassing was dat het na 10 dagen was dat dit probleem verdwenen was, en daarom ben ik rustig klaar met de laatste 4 dagen van het product en het was een redelijk stabiel resultaat. En daarom kijk ik ernaar uit om via de CRP een nieuw programma te bestellen, omdat het heel snel en efficiënt werkt. Veel dank aan de ontwikkelaars.

Durneva Irina - Ik wil een heel belangrijk resultaat voor me delen. Een jaar geleden had mijn man een toestand van vóór het infarct, hij werkt in de luchtvaart, wat betekent - er zijn geen vrije dagen, dit zijn eindeloze vluchten, dit is een privébedrijf. Hij voelde de druk niet, die boven de 170 was. En toen hij zei dat hij iets achter zijn borst had, was ik geschokt. Ik begreep dat dit de eerste symptomen zijn van een hartaanval. Toen we een cardiogram maakten, werden mijn angsten bevestigd. Dat is net toen Bio-In kwam. En haar man moest op zakenreis naar Dagestan. En hij begon deze Bio-In te nemen. na 26 dagen aangekomen hebben we meteen een cardiogram gemaakt, ik was natuurlijk constant in contact met hem. Toen we een herhaald cardiogram maakten, zei de dokter, toen hij naar de foto's keek, "als ik je niet kende, zou ik nooit geloofd hebben, hier op de foto's heb je een voorwaarde voor een infarct, en hier is het hart van een jonge, gezonde persoon. Nu is er een jaar verstreken. En we nemen nu CardioDrayv, en ik wil zeggen dat niet alleen de symptomen, we hebben een perfect gezond hart, dat klinisch bevestigd is, zijn biologische leeftijd is niet 52 jaar oud, maar 26 (!), Vandaag ben ik blij! Omdat zo'n product in dergelijke situaties levens kan redden! Heel erg bedankt aan het bedrijf!

- Alla Z. Vyazma - Ik dronk een Bio-In, 120 dagen, na een beroerte in 2009 gebruik ik de producten van het bedrijf. Bio-In gaf een algemene goede conditie, mijn hart is in orde, er is een cardiale aritmie opgetreden op de CardioDrive. En nog een belangrijk resultaat, dankzij het bedrijf en het product, had ik twee kleinzonen! De schoonzus werd zodanig behandeld dat de cyclus was gestopt, en pas nadat de hulp van Tamara Vasilievna Pshennikova aan mijn kleinzoon Demyan nu 2,5 jaar oud is!

- S.Irina, 59, Kaluga - Ik wil het over een dergelijk onderwerp hebben, er zijn vrouwen die na 55 begrijpen dat dat alles is, ons vrouwelijke leven is voorbij. We hebben de onze al gediend en er is geen vreugde meer. Weet je, na de Bio-In voelde ik me veel jonger! Toen mijn man en ik verhuisden van Vladivostok naar Kaluga, hebben we anderhalf jaar, begrijp je, er was niets. En dan is het niet alleen elke nacht... Het is gewoon fantastisch! Ik begreep dat het leven mooi is, ik begreep wat een actieve levensduur is! Dit is niet alleen een sport, het is niet alleen een gezond brein! Dit is het volledige bereik van het leven! (Commentaar van T.V. Pshennikova - Dit is een belangrijk onderdeel van ons leven, absoluut eerlijk!)

- Valentina Doroshenko - Ze zeggen alles over alle orgels, maar vooral praten ze niet over de hersenen. Ik heb de hersenen 4 jaar lang bestudeerd, ik studeer aan het instituut, het is erg interessant. Weet je, nu heeft de hele wereld opgemerkt dat wereldberoemde wetenschappers de hersenen bestuderen. Waarom bloeit de ziekte van Alzheimer nu? In Wit-Rusland weten dokters dat elke tweede bejaarde persoon sterft aan de ziekte van Alzheimer, maar zij melden dit niet. Hoewel dit een mysterie is. Weet je, in CardioDrive en Bio-In is dit allemaal hersenwerk! CardioDrayve heeft alles wat je nodig hebt voor de hersenen. Ik eet onophoudelijk CardioDrive en Bio-In! Ik wens dat je slim en actief bent! Leeftijd zegt niet, omdat ze mij niet geloven. Ik schaats op schaatsen gewoon ongelooflijk! (T.V.Pshennikova - Vertel je leeftijd voor nieuwe mensen!) Ik ben pas 76 jaar oud!

- Basyrova Veronika, Nizhny Novgorod - Ik heb 30 jaar op Bio-In gewacht, ik ben medicijnen gaan leren om mijn genetica te beheren, als alles heel groot is in het maternale geslacht. Ik drink nu de 4e Bio-In, dus ik ben aan het inpakken en inpakken! Volumes gaan op de ogen! Het belangrijkste is dat lymfe- retentie verdwijnt! Uitwisselingsprocessen verbeteren soms! Ik heb een traumatische visie omdat ik professioneel bezig was met sporten, er waren verwondingen. Nu is het nachtvisie, ik zit 's nachts achter het stuur en de kinderen zeggen: "Mam, heb je ons bedrogen dat je niet goed in het donker kunt zien?" En de gezondheidstoestand is nu veel beter. Meer dan 100 Bio-In-s hebben mensen in het team gedronken, 118-119 wachten op ons de andere dag! 7e tweeling! Er is een team met genetisch bepaalde ziekten, zoals Down. Bio-In heeft invloed op de fundamentele veranderingen in de genetische code van het kind, dat wil zeggen dat we 10 maanden hebben geduurd toen het kind zijn hoofd niet hield, en nu 1 jaar en 4 maanden, zien we dat het kind al vreemd gaat - grootvader zegt, geef een appel, kind verbergt een appel achter zijn rug en zegt - nee! Dat wil zeggen, het betekent met logica, met denken, het zal compleet anders zijn. Daarom is Bio-In voor mij zeer krachtig! Volgens CardioDrive zijn de resultaten geweldig, er zijn veel accountants, ik kijk naar de pols die overgaat, omdat het jaarverslag, op CardioDraive snel 2-3 weken duurt en de puls van 120 naar 80 gaat! Ik ben dol op Vision-producten! Bedankt allemaal!

- Vrouw - Hier zie je wat voor soort persoon (toont TV Pshennikova foto op de telefoon), dit is prednison, het zijn gewoon enge dingen, 4 innames van prednisontabletten per dag. En op ons product, op de Classic en op andere was er geen dergelijk effect, omdat er werd gereinigd, het product werd gereinigd, verergeringen, constant krabben, ontsteking, angio-oedeem, urticaria, deze behandeling in ziekenhuizen, 3-4 keer lag, injecties niet gestopt met doen! Alleen op Bio-In, op de 35ste dag, was het alsof ik werd opgenomen en mijn ziekte uit de kom werd getrokken en ik niet terugkwam bij voedselinname van voedsel!

Kopen voedingssupplementen Vision in Novosibirsk +7 923 240 2575

Krijg een kortingskaart Premium en gebruik VISION-producten met 20% -30% -40% korting

Visieproducten - consultatie, bestelling en levering 8 (495) 772-33-25; 8 (910) 40-777-37

mand

Leversterkte

De lever is een uniek orgaan, het voert verschillende acties tegelijk uit: het reinigt het lichaam, produceert de stoffen die nodig zijn voor het lichaam, produceert glucose en dus energie voor de persoon. Maar het meest interessante is dat als zelfs meer dan 50% van het weefsel verloren gaat, de lever zichzelf kan herstellen! Dit wordt leverregeneratie genoemd.

Werkdag - de lever.

In feite is het bovenstaande geval niet beperkt tot, de lever heeft meer dan 500 belangrijke gevallen.

De werker ontwapent gifstoffen en breekt ze af in veilige verbindingen die je uit het lichaam vindt. In slechts één minuut wordt 1,5 liter bloed gefilterd en op een dag -1080 liter. De lever slaat vitaminen, sporenelementen en suiker voor ons op, terwijl ze hun constante bloedspiegels behouden. Gedurende de dag produceert de lever tot 1,5 liter gal. En het orgel is verantwoordelijk voor de synthese van eiwitten die verantwoordelijk zijn voor bloedstolling.

Handige producten voor de lever.

Om een ​​gezonde oven gedurende lange tijd te conserveren, heeft het de voorkeur om niet-vette voedingsmiddelen van plantaardige oorsprong te eten. Groenten en fruit bevatten de nodige vitamines en sporenelementen om de lever in goede conditie te houden. De meest vriendelijke groenten zijn kool, wortels, bieten, pompoenen, komkommers, tomaten, courgette, peterselie en dille zijn ook erg handig. En van gedroogde vruchten, pruimen en rozijnen, en vergeet niet je bak te verwennen met bananen. Van granen ter ere van havermout en boekweit.

Opgemerkt moet worden een belangrijk element SELEN, het voorkomen van de vernietiging en necrose van levercellen, het is in zeevruchten, knoflook, broccoli spruiten van granen.

Liefhebbers van vleesgerechten, het is beter om de voorkeur te geven aan vetarme kalkoen of kalfsvlees. Kook alle producten die je nodig hebt zo gezond mogelijk - gestoomd, gekookt of gestoofd. Razende lever kan worden gelegd om te rusten met vers geperst wortelsap met een theelepel zure room of plantaardige olie, evenals bouillon van rozenbottels of kamille.

Schadelijk voor de lever

De lever is het moeilijkst om alcohol, roken en vet voedsel te verdragen. Gifstoffen, slakken, chemische conserveermiddelen - een echte blitzkrieg in de strijd voor de menselijke gezondheid. Favoriet door velen, de combinatie van pittig-vet-zout, zal ook niet behagen. De lever ziet immers een brandend gerecht als zijn persoonlijke vijand en produceert een dubbele portie gal om het lichaam te beschermen tegen gevaarlijke stoffen. Gal stagneert in de kokers, en in een zeer korte tijd kunnen zich daar stenen vormen.

Men moet niet vergeten dat, ondanks de unieke kwaliteit van de lever voor zelfreparatie, de snelheid waarmee cellen worden geregenereerd veel langzamer is dan die van vernietiging. Moderne afwijzing van slechte gewoonten en een gezonde levensstijl zullen je beschermen tegen acuut leverfalen of cirrose. Maar als er problemen zijn die beginnen, zal het nemen van profylactische geneesmiddelen het orgel beschermen en helpen herstellen.

Preventie en behandeling van de lever

In de meeste pathologieën doet onze lever geen pijn, maar lijdt hij in stilte. Maar als de leverfuncties aangetast zijn, kan het gifstoffen niet neutraliseren en komen ze in de bloedbaan terecht, verspreiden het door het lichaam, vergiftigen het en vernietigen het.

Coopers Neo (natuurlijke vitaminesupplementen) houden de lever gezond en herstellen de functie. BAA biedt de lever en alle ondersteuning door derden: reinigt zachtjes, herstelt en beschermt de cellen, en begint daarmee de functie van zelfreiniging van het lichaam. Stimuleert de productie en uitstroom van gal, vermindert de viscositeit ervan, voorkomt de vorming van stenen, versterkt de membranen van levercellen en voorkomt schade. Het verbetert de spijsvertering en vermindert zo de belasting van de lever.

Eigenschappen Coopers Neo

  • Herstelt de leverfunctie.
  • Draagt ​​bij tot de bescherming, zuivering en het herstel van levercellen.
  • Draagt ​​bij tot een significante toename van de activiteit van de ontgiftings- en antioxidantsystemen van de lever.
  • Vermindert het risico op leverziekte en galwegen.
  • Stimuleert de productie en uitstroom van gal, vermindert de viscositeit ervan, voorkomt de vorming van stenen.
  • Draagt ​​bij tot de normalisatie van het spijsverteringsstelsel.

Di Guard nano (Natural Vitamin BAD) herstelt de levercellen en verbetert de ontgiftingsfuncties. Het beschermt en reinigt het lichaam van zouten van zware metalen, afbraakproducten, vergiften, pesticiden en allergenen. Vermindert de impact van negatieve omgevingsfactoren, waaronder een verhoogde straling overal om ons heen (mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten). Bindt en verwijdert allergenen. Het beïnvloedt actief antioxidatieve processen, evenals ontgiftingsprocessen, waardoor wordt voorkomen dat schadelijke stoffen in het lichaam achterblijven. Verwijdert verschillende intoxicaties, helpt bij vergiftiging. Beschermt tegen ontstekingsziekten en allergieën.

Eigenschappen Di Ai Gard Nano

  • Beschermt tegen ontstekingsziekten en allergieën.
  • Stimuleert het immuunsysteem.
  • Het heeft een krachtig antioxidanteffect.
  • Bevordert de eliminatie van toxines en zware metalen uit het lichaam.
  • Het helpt beschermen tegen de effecten van huishoudelijke straling.
  • Bindt en verwijdert allergenen.
  • Het heeft een gunstig effect op het spijsverteringsstelsel.
  • Herstelt de levercellen en verbetert de ontgiftingsfunctie.
  • Verwijdert verschillende intoxicaties, helpt bij vergiftiging.
  • Helpt bij het wegwerken van een kater.

OVERZICHT

De lever is de grootste klier in ons lichaam, die zich in het rechter hypochondrium bevindt. Gemiddeld is het gewicht ongeveer 1,5 kilogram (2,5% van het lichaamsgewicht van een volwassene). De lever heeft weinig sensorische zenuwen, dus het orgel lost zijn probleem vaak in stilte op, en we voelen geen pijn wanneer het orgel het moeilijk heeft.

geschiedenis OVER LIVER

In het oude Griekenland was de lever het belangrijkste orgaan, en niet het hart of de hersenen. In de mythe van Prometheus wordt de eigenschap van de lever tot regeneratie weerspiegeld. In Afrika en Azië geloofde men dat het eten van de vijandelijke lever bedoeld om zijn moed te krijgen - het lichaam werd beschouwd als een opslagplaats van energie en kracht. De leer van ayurveda markeert de lever in het centrum van pita (gal). Pita, draagt ​​op zichzelf "vurige" emoties, zowel positief als negatief. Volgens oude leringen kun je de lever kalmeren en woedende emoties kalmeren met specerijen, kruiden en specerijen.

Productbeoordelingen Vision (Vision)

Als degenen die regelmatig een slechte visie aannemen, zeggen dat hun gezondheid en immuniteit gestaag verbeteren, hoe reageren ze dan op het nemen van cosmetische producten? Schattingen zijn het hoogst: van het fel geïdentificeerde anti-aging effect op de huid en de versterking van haar en nagels tot de algemene gezondheidseffecten op het lichaam, ongeacht uw leeftijd!

Klantrecensies zijn net zo belangrijk voor ons als de opmerkingen van specialisten in onze regio. We proberen alert te zijn op alle opmerkingen en wensen van klanten en reageren snel op kritiek.

Als badavisies bij de kleinste worden aanbevolen, moet je niet aan hun nuttige eigenschappen twijfelen, de inwoners van Sint-Petersburg die Vision bada accepteren, zijn zeker: de feedback van hen is altijd het meest positief.

Beoordelingen van experts, artsen over het bedrijf Vision

Vision-producten genieten van het welverdiende vertrouwen van miljoenen mensen over de hele wereld, niet alleen om hun verwachtingen te rechtvaardigen, maar ook te overtreffen.

Het bedrijf volgt de hoogste normen en biedt producten van de hoogste kwaliteit.

De ontwikkeling van de nieuwste Vision-producten wordt uitgevoerd door het DEM4-onderzoekslaboratorium.

Producten worden vervaardigd onder de omstandigheden van de Europese farmaceutische productie. Gebruikte grondstoffen van superieure kwaliteit, waarmee een maximaal effect voor het lichaam kan worden bereikt.

Op de conferentie van artsen in Vladimir erkende de geneeskunde dat "de ziekte makkelijker te spapen is dan te genezen en dat voedingssupplementen noodzakelijk zijn", omdat de belangrijkste oorzaak van chronische ziekten een gebrek aan vitamines is.

Artsen zijn ervan overtuigd dat met behulp van voedingssupplementen (BAA), je kwaadaardige tumoren kunt voorkomen, slakken van het lichaam minimaliseren.

Artsen beweren dat voedingssupplementen het meest effectief zijn in de pulmonologie en cardiologie, en dit is vooral belangrijk voor pediatrische geneeskunde, aangezien een zeer groot percentage kinderziekten.

Artsen zullen alleen die voedingssupplementen voorschrijven die zijn opgenomen in het geneesmiddelenregister, die aan alle medische vereisten voldoen en die voldoen aan de voedingssupplementen van Vision Company.

Artsen erkenden het belang van voedingssupplementen Vision.

Viktor Tutelyan, directeur van het Research Institute of Nutrition van de RAMS, academicus:

Vision is het enige bedrijf dat samenwerkt met de Wereldgezondheidsorganisatie en dat deelneemt aan de studie van de kwaliteit van het leven van mensen in verschillende regio's. Ik wil opmerken dat deze organisatie zeer strikt en selectief is in het kiezen van partners.

Visie biedt om de kwaliteit van het menselijk leven te verbeteren de modernste methoden, de modernste technologieën, inclusief uitgebreide educatieve programma's.

Op het gebied van beveiliging verdienen Vision-producten de hoogste lof.


Vladimir Dadali, hoofd van de afdeling biochemie, St. Petersburg State Medical Academy. I.I. Mechnikova, doctor in de chemische wetenschappen van de academie:

Visie is zeer verantwoordelijk voor de kwaliteit van producten en verklarend werk. We ontvangen niet veel stoffen die ons lichaam nodig heeft. Dit zijn niet alleen vitaminen en mineralen, maar ook voedingsstoffen die onze voorouders eeuwenlang hebben gebruikt en waaraan ons lichaam zich heeft aangepast. Gebrekkige kinderen worden geboren uit voedseltekorten, en die kinderen hebben nog meer gebrekkige nakomelingen. Visie helpt weerstand bieden.

Michael Power, een professor aan de Universiteit van Edinburgh (Schotland), een expert van de Wereldgezondheidsorganisatie:

Biologisch actieve voedingssupplementen Vision International People Group is zeer nuttig, ongeacht of uw dieet gezond is of liever gezegd ongezond kan worden genoemd.

Leo Bokeria, vooraanstaande hartchirurg van Rusland, academicus van RAS en RAMS:

De gezondheid van een natie is wat vooral belangrijk is voor een land, zodat het zich effectief kan ontwikkelen. Vision Company heeft in dit opzicht veel aanzien, omdat het zich bezighoudt met het probleem van de gezondheid van de bevolking van ons land. En het is duidelijk dat we samen veel kunnen doen.

B. P. Sukhanov - Doctor in de Medische Wetenschappen, hoogleraar Afdeling Voedselhygiëne en Toxicologie van het Eerste Moskouse Staats Medisch Instituut genoemd naar I.I. Sechenov van het Ministerie van Volksgezondheid van Rusland. Hij is de auteur van meer dan 300 wetenschappelijke werken, 28 monografieën, studieboeken en leermiddelen, naslagwerken en handleidingen voor artsen.

Mening van professor Sukhanov over Vision Company

Supplementen Visie (Visie, Visie) is geen gril, maar een vitale noodzaak.

Het is mogelijk om voedingssupplementen, Vision-vitamines te kopen in onze online winkel welvisit.ru in elke stad van Rusland, Oekraïne en ook Europa. De bestelling wordt gedaan via de officiële online winkel van Vision Company.

Consumenten feedback op Vision-producten

Visieproducten - consultatie, bestelling en levering 8 (495) 772-33-25; 8 (910) 40-777-37

mand

Leversterkte

De lever is een uniek orgaan, het voert verschillende acties tegelijk uit: het reinigt het lichaam, produceert de stoffen die nodig zijn voor het lichaam, produceert glucose en dus energie voor de persoon. Maar het meest interessante is dat als zelfs meer dan 50% van het weefsel verloren gaat, de lever zichzelf kan herstellen! Dit wordt leverregeneratie genoemd.

Werkdag - de lever.

In feite is het bovenstaande geval niet beperkt tot, de lever heeft meer dan 500 belangrijke gevallen.

De werker ontwapent gifstoffen en breekt ze af in veilige verbindingen die je uit het lichaam vindt. In slechts één minuut wordt 1,5 liter bloed gefilterd en op een dag -1080 liter. De lever slaat vitaminen, sporenelementen en suiker voor ons op, terwijl ze hun constante bloedspiegels behouden. Gedurende de dag produceert de lever tot 1,5 liter gal. En het orgel is verantwoordelijk voor de synthese van eiwitten die verantwoordelijk zijn voor bloedstolling.

Handige producten voor de lever.

Om een ​​gezonde oven gedurende lange tijd te conserveren, heeft het de voorkeur om niet-vette voedingsmiddelen van plantaardige oorsprong te eten. Groenten en fruit bevatten de nodige vitamines en sporenelementen om de lever in goede conditie te houden. De meest vriendelijke groenten zijn kool, wortels, bieten, pompoenen, komkommers, tomaten, courgette, peterselie en dille zijn ook erg handig. En van gedroogde vruchten, pruimen en rozijnen, en vergeet niet je bak te verwennen met bananen. Van granen ter ere van havermout en boekweit.

Opgemerkt moet worden een belangrijk element SELEN, het voorkomen van de vernietiging en necrose van levercellen, het is in zeevruchten, knoflook, broccoli spruiten van granen.

Liefhebbers van vleesgerechten, het is beter om de voorkeur te geven aan vetarme kalkoen of kalfsvlees. Kook alle producten die je nodig hebt zo gezond mogelijk - gestoomd, gekookt of gestoofd. Razende lever kan worden gelegd om te rusten met vers geperst wortelsap met een theelepel zure room of plantaardige olie, evenals bouillon van rozenbottels of kamille.

Schadelijk voor de lever

De lever is het moeilijkst om alcohol, roken en vet voedsel te verdragen. Gifstoffen, slakken, chemische conserveermiddelen - een echte blitzkrieg in de strijd voor de menselijke gezondheid. Favoriet door velen, de combinatie van pittig-vet-zout, zal ook niet behagen. De lever ziet immers een brandend gerecht als zijn persoonlijke vijand en produceert een dubbele portie gal om het lichaam te beschermen tegen gevaarlijke stoffen. Gal stagneert in de kokers, en in een zeer korte tijd kunnen zich daar stenen vormen.

Men moet niet vergeten dat, ondanks de unieke kwaliteit van de lever voor zelfreparatie, de snelheid waarmee cellen worden geregenereerd veel langzamer is dan die van vernietiging. Moderne afwijzing van slechte gewoonten en een gezonde levensstijl zullen je beschermen tegen acuut leverfalen of cirrose. Maar als er problemen zijn die beginnen, zal het nemen van profylactische geneesmiddelen het orgel beschermen en helpen herstellen.

Preventie en behandeling van de lever

In de meeste pathologieën doet onze lever geen pijn, maar lijdt hij in stilte. Maar als de leverfuncties aangetast zijn, kan het gifstoffen niet neutraliseren en komen ze in de bloedbaan terecht, verspreiden het door het lichaam, vergiftigen het en vernietigen het.

Coopers Neo (natuurlijke vitaminesupplementen) houden de lever gezond en herstellen de functie. BAA biedt de lever en alle ondersteuning door derden: reinigt zachtjes, herstelt en beschermt de cellen, en begint daarmee de functie van zelfreiniging van het lichaam. Stimuleert de productie en uitstroom van gal, vermindert de viscositeit ervan, voorkomt de vorming van stenen, versterkt de membranen van levercellen en voorkomt schade. Het verbetert de spijsvertering en vermindert zo de belasting van de lever.

Eigenschappen Coopers Neo

  • Herstelt de leverfunctie.
  • Draagt ​​bij tot de bescherming, zuivering en het herstel van levercellen.
  • Draagt ​​bij tot een significante toename van de activiteit van de ontgiftings- en antioxidantsystemen van de lever.
  • Vermindert het risico op leverziekte en galwegen.
  • Stimuleert de productie en uitstroom van gal, vermindert de viscositeit ervan, voorkomt de vorming van stenen.
  • Draagt ​​bij tot de normalisatie van het spijsverteringsstelsel.

Di Guard nano (Natural Vitamin BAD) herstelt de levercellen en verbetert de ontgiftingsfuncties. Het beschermt en reinigt het lichaam van zouten van zware metalen, afbraakproducten, vergiften, pesticiden en allergenen. Vermindert de impact van negatieve omgevingsfactoren, waaronder een verhoogde straling overal om ons heen (mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten). Bindt en verwijdert allergenen. Het beïnvloedt actief antioxidatieve processen, evenals ontgiftingsprocessen, waardoor wordt voorkomen dat schadelijke stoffen in het lichaam achterblijven. Verwijdert verschillende intoxicaties, helpt bij vergiftiging. Beschermt tegen ontstekingsziekten en allergieën.

Eigenschappen Di Ai Gard Nano

  • Beschermt tegen ontstekingsziekten en allergieën.
  • Stimuleert het immuunsysteem.
  • Het heeft een krachtig antioxidanteffect.
  • Bevordert de eliminatie van toxines en zware metalen uit het lichaam.
  • Het helpt beschermen tegen de effecten van huishoudelijke straling.
  • Bindt en verwijdert allergenen.
  • Het heeft een gunstig effect op het spijsverteringsstelsel.
  • Herstelt de levercellen en verbetert de ontgiftingsfunctie.
  • Verwijdert verschillende intoxicaties, helpt bij vergiftiging.
  • Helpt bij het wegwerken van een kater.

OVERZICHT

De lever is de grootste klier in ons lichaam, die zich in het rechter hypochondrium bevindt. Gemiddeld is het gewicht ongeveer 1,5 kilogram (2,5% van het lichaamsgewicht van een volwassene). De lever heeft weinig sensorische zenuwen, dus het orgel lost zijn probleem vaak in stilte op, en we voelen geen pijn wanneer het orgel het moeilijk heeft.

geschiedenis OVER LIVER

In het oude Griekenland was de lever het belangrijkste orgaan, en niet het hart of de hersenen. In de mythe van Prometheus wordt de eigenschap van de lever tot regeneratie weerspiegeld. In Afrika en Azië geloofde men dat het eten van de vijandelijke lever bedoeld om zijn moed te krijgen - het lichaam werd beschouwd als een opslagplaats van energie en kracht. De leer van ayurveda markeert de lever in het centrum van pita (gal). Pita, draagt ​​op zichzelf "vurige" emoties, zowel positief als negatief. Volgens oude leringen kun je de lever kalmeren en woedende emoties kalmeren met specerijen, kruiden en specerijen.

Welke recensies over de bedrijfsvisie en haar producten?

Hoe werkt classificatiebescherming?

Op de forums communiceert Ykt.Ru veel verschillende mensen. Statistieken tonen aan dat de meeste schendingen van de vereisten van de wet, vooral in de vorm van regelrechte beledigingen en gevallen van aanzetting tot etnische haat, plaatsvinden in anonieme modus. In dit verband krijgen onderwerpen, moderators en veteranen van het forum de status van ratingbescherming, gemarkeerd met R. Dit betekent dat anonieme of nieuw geregistreerde gebruikers geen opmerkingen in deze thread kunnen plaatsen. De minimumscore voor deze onderwerpen is momenteel ingesteld op 40. Om dit te verkrijgen, volstaat het om bijvoorbeeld een besproken top te maken of 40 reacties achter te laten. De volgende dag heeft de gebruiker al een classificatie nodig om deel te nemen aan de R-onderwerpen. Zoals de ervaring heeft aangetoond, volgen geregistreerde gebruikers hun geschiedenis en zijn ze niet zo gedachteloos beledigd, zoals vaak gebeurt bij anonieme auteurs. Beheer van het forum voor het forum om niet in te rollen.

Site vera.boosterhit.com - levert voedingssupplementen producten Visie (Visie, Visie, Visie, Visie, Visie) - Supplementen (supplementen) in alle steden van Rusland, Oekraïne, Kazachstan

Alexandria, Aleksandrovka, Alushta, Alchevsk, Artemovsk, Romney, Witte Kerk, Berdichev, Berdyansk, Bershad, Brovary, Brody, Burshtyn, Vasilkov, Vinnitsa, Vladimir-Volyn, Volochisk, Gadyach, globine, Glukhov, Gorlovka, Gusyatin, Dnipropetrovsk, Dnipropetrovsk donetsk, Drogobic Dunaevcy, Yevpatoriya Yenakievo Precies Zaporojie, Zolotonosha, Ivano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpen, Irshava, Kalush, Kamenets, Kerč, Kiev, Kirovograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kostjantynivka, Korosten, Kramatorsk, Krasnodon, Krasny Luch, Kremenchug, Kr huilende Horn, Kuznetsovsk, Lisichansk, Lugansk, Lutsk, Lvov, Makiyivka, Mariupol, Melitopol, Mogilev-Podlsky, Mukachevo, Nadvirna, Nizhyn, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Novograd Volyn, Oboechov, Ovruch, Odessa, Pavlograd, Pervomaisk, Poltava, Popasna, Priluki, Rovenki, Precies.

U kunt recensies lezen over voedingssupplementen Vision en de resultaten van producttoepassing geregistreerd door Vision International People Group.

Konovalova Katya, 13 jaar oud

Op de leeftijd van anderhalf vlucht van leed voedselvergiftiging in twee en een half jaar - salmonellose. Tegen de achtergrond van aangeboren gal dyskinesie en verworven dysbiosis kind dat ze was fysiek verzwakt, constant pijn in de maag, gemarteld misselijkheid, duizeligheid, had geen eetlust, onder de ogen - permanent kneuzingen. Nadat ze werd een regelmatige basis naar "Junior" te nemen, eetlust, maagpijn niet langer lastig gevallen nu meisje eet wat hij wil, is actief betrokken bij sport, professioneel - dansen, leren "4" en "5". Ook kan nu Kate lange reizen te maken, zelfs voor 8 uur op de bus zonder na te denken over de misselijkheid.

Konovalov Andrey, 37 jaar oud, Khabarovsk

Er was een maagzweer van de twaalfvingerige darm, met exacerbaties in de lente; en.

Welkom! Ik heb met een vertegenwoordiger van Vision gesproken (ik ben zelf een arts). Iets is alarmerend. sommige zinnen vallen uit hun vocabulaire dat me alarmeert. Ik las een deel van de capsules, net als alle natuurlijke vitaminen +, maar dat is zagvozka, zij dergelijke resultaten te brengen, dat is professoren behandeld kon niet worden genezen, maar we (alle zinnen die we hebben gealarmeerd) voor 2-3 maanden om een ​​kind op hun voeten te verhogen, en zo verder.d etc. Lieve mensen, doen kruiden kan gedurende 2 maanden de tijd om een ​​dergelijk resultaat, maar ik ben als persoon met een hogere medische opleiding heb ik nooit geloofde het niet. Het tweede ding dat me ongerust: ik al zei, en als ze bepaalde regelingen bestemming van deze drugs, en kreeg ik te horen no. Horror. Ik kreeg te horen dat je nodig hebt om een ​​potje van elke basiscursus te drinken, dat het kind een of andere manier aten pillen in plaats van 1-10 snoep stukken en er was niets. DIT IS EEN NACHTMERR. omdat elke vitamine, kruidengeneesmiddelen hebben een bepaalde dosering, maar hier zijn ze openlijk vertelde me dat gebeurde niet maak je geen zorgen.

Om de waarheid te vertellen, dan ik, moest ik me op straat aangesproken door vertegenwoordigers van de visie van het bedrijf te zien en word me te bieden aan de supplementen te kopen, is het waarschijnlijk dat ik dit product niet zou kopen, maar zoals mijn peettante gewerkt in dit bedrijf voor tien jaar geleidelijk aan begon ik naar dit bedrijf en het vertrouwen met een nauwkeurigheid van kunt vertellen dat de producten die zijn vervaardigd door het bedrijf genoeg fatsoenlijke kwaliteit, en er zijn openhartige musor.Musorom ik noem drugs, de prijs waarvoor de onderneming fabrikanten ten onrechte opgeblazen, en analogen van deze geneesmiddelen kunnen worden gekocht in elke Aptian e en het is veel goedkoper en krijgen dezelfde therapeutische werking. Dus dat is een kort gesprek over de detox formulering om me twee jaar geleden, heeft het kruis op de 8 maart en ik zeker weet dat de prijs van deze drug, verzegeld zijn drinken, want ten eerste was het voorjaar, en op zijn minst enige wat steun voor moe van de winter, het lichaam doet zelfs het was de manier waarop, plus ik wilde een beetje reinigen van de lever na een stormachtige winter, interieur ha loriynnyh.

Bij Vision is feedback over productgebruik een bewijs van hoge kwaliteit en effectiviteit.

In het bedrijf laten Vision-beoordelingen tevreden klanten achter. Velen van hen hebben lang aandacht besteed aan Vision-producten en gebruiken het periodiek zowel voor preventie als voor het oplossen van gezondheidsproblemen.

Marina Krylova 45 jaar oud, rp Lingua


Ik heb een groot aantal manieren geprobeerd om met mijn overgewicht om te gaan. Sommigen van hen werkten, maar toen kwam het gewicht terug, sommige waren moeilijk te volgen. Gebruik van het complex voor gewichtsverlies KG-Off bleek zeer comfortabel te zijn. Ik gebruikte het voor 3 maanden, ik was verbaasd over de resultaten. Ik liet 21 kg vallen, mijn tailleomvang nam af met 20 cm en mijn heupen waren 19 cm kleiner.

Irina Krishtal. 26 jaar oud. Lissabon.

Toen mijn familie de QuadraActiv-armband begon te gebruiken, was het belangrijkste dat we onmiddellijk voelden een buitengewone uitbarsting van energie, een essentiële.

In de vorige delen van de beoordeling, die u hier kunt vinden, zijn we gestopt met de tekortkomingen van Vision-voedingssupplementen. Waarom op de tekortkomingen? Het is heel eenvoudig. Er is zoveel geschreven over de verdiensten van de bioactieve supplementen van Vision dat het volgende artikel voor niemand interessant zou zijn. Laten we nu verder gaan. Dus, eerder hebben we besloten over het volgende:

In aanvulling op de Vision is nu meer dan 50 MLM bedrijven die bioactieve supplementen. En sommigen van hen hebben ook een GMP-certificaten (bijvoorbeeld NSP, Santegra, Vitaline). Bovendien voedingssupplementen NSP zijn goedkoper met 20% - 40% dan de Vision bioactieve supplementen en Vitalayn producten zijn echter zo veel, maar het is goedgekeurd voor verkoop in apotheken, en dus heeft een aantal medische tests doorstaan. Dus de bewering dat voedingssupplementen Vision de beste oplossing voor uw gezondheidsproblemen - althans onjuist. Er zijn alternatieven die op zijn minst begrepen moeten worden. De volgende conclusie had betrekking op de prijs van Vision-supplementen. De gemiddelde prijs van een pot is 30 - 40 dollar. En als.

De essentie van het product, "Products visie", een herziening van de kenmerken:

Intoxic (Intoxic) - een effectieve remedie voor parasieten, die geen contra-indicaties heeft en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar. Verwijdert voorzichtig al het onnodige, zonder het werk van inwendige organen te verstoren, elimineert.

De essentie van het product "Productvisie", beoordeling, kenmerken:

Alle beoordelingen van auteurs: 105

Feedback nuttig gevonden: 0

Beoordelingsdatum: 30 december 2015

Review: Productenvisie - Schoonheid en gezondheid in één fles.

Hallo iedereen die eruitzag. Als u dit leest, betekent dit.

1. Uw producten zijn getest in medische instellingen.
2. Ik zal een arts raadplegen.
3. Ben je een dokter?
4. Waarom hebben de artsen mij dit niet voorgesteld?
5. Moet ik getest en echografie ondergaan?
6. Kan ik voedingssupplementen gebruiken met chemicaliën?
7. Vroeger wilde ik ooit voedingssupplementen nemen, maar mijn arts verbood me.
8. Ik ben een arts en wil graag meer informatie.
9. Ik zal eerst de behandeling voltooien (ik zal een operatie ondergaan, de stenen verpletteren, een loop van therapie ondergaan (chemie)...) en dan zal ik voedingssupplementen nemen.
10. Hoe snel kan het resultaat komen?
11. Moet ik mijn hele leven duren?
12. Wat als er verslaving is?
13. Wat als er een medicijn is?
14. Ik geloof dat we kruiden moeten nemen die groeien in woonplaatsen.
15. Ik ben allergisch voor kruiden.
16. Ik eet veel fruit uit mijn tuin en ik heb genoeg vitamines...
17. Kan ik alcohol gebruiken?
18. Als ik lang en lang zal zijn.