Hepatitis Forum

Diëten

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

Phosphogliv, recensies

Phosphogliv, recensies

De boodschap van de zwerver »15 juni 2011 08:55

Re: Phosphogliv.

Bericht Sovok-59 »15 jun 2011 09:23

Re: Phosphogliv.

De boodschap Gudvin »15 juni 2011 10:35

Re: Phosphogliv.

Bericht Serega »04 dec 2011 13:27

Re: Phosphogliv.

Bericht inna81 »04 dec 2011 13:48

Beoordelingen van artsen en patiënten over Phosphogliv

Phosphogliv ontvangt regelmatig feedback van artsen, zowel in professionele gemeenschappen zoals Doctor at Work, als in open ruimtes, fora en conferenties waar artsen patiënten adviseren.

Beoordelingen van bestaande artsen over het medicijn Phosphogliv

We spraken met artsen op conferenties en hier zijn de meest interessante en onthullende feedback van artsen over het medicijn Phosphogliv:

Markina GP, therapeut "... Ik heb Phosphogliv ooit aan mijn patiënt toegewezen met vette hepatosis. Massaal zoals een man, gewicht 130 kg, metabool syndroom is aanwezig, plus hypertensie en diabetes van het tweede type. Therapie voor de correctie van glucose en bloeddruk, we zijn al lang door hem opgepikt, maar de lever kon niet genezen worden. Hoeveel heb ik niet uitgelegd dat je moet afvallen en meer bewegen, hij luisterde niet naar mij. Essentiale cursus dronk - niet geholpen. We hebben besloten om Phosphogliv te proberen, vooral omdat veel collega's goede recensies hebben over dit medicijn. Ik schreef een cursus intraveneuze injecties voor en stapte vervolgens 3 keer per dag over op onderhoudstherapie in 2 capsules. Een maand later maakten ze een controle-echografie - het beeld verbeterde, ik geloofde mijn ogen niet toen ik de resultaten zag. Biochemie kwam ook terug naar normaal. Nu blijft hij Phosphogliv gebruiken om het effect te consolideren "

Jorn A.A., gastro-enteroloog "Phosphogliv is natuurlijk een goed medicijn. Ik schrijf het vrij vaak voor, omdat ik elke tweede patiënt met ontsteking van de lever van het ene of het andere stadium heb. Het effect is vooral merkbaar bij patiënten met hepatitis en fibrose. Ze hebben meestal geen zin van gewone fosfolipiden, maar glycyrrhizinezuur in Phosphoglive werkt natuurlijk heel goed. Ontsteking verdwijnt in slechts drie maanden. Maar het is natuurlijk heel belangrijk dat de patiënt stopt met consumeren wat de vernietiging van de lever heeft veroorzaakt - alcohol of drugs, en dan kan geen Phosphogliv het hoofd bieden. Nog maar een week geleden stierf een patiënt met cirrose, die ik al lang had geleid. Behandelde hem, behandeld. Ze verbeterden zelfs hun prestaties op de analyse tijdens het gebruik van hepatoprotectors, maar hij nam het en hij begon opnieuw te drinken. Nou, al onze inspanningen liggen in de put... "

Patiëntenbeoordelingen voor Fossofogliv

Op tal van fora kun je ook beoordelingen vinden van patiënten die werden behandeld met het medicijn Phosphogliv.

Mama_galya, Kirov "Hepatitis B werd zes maanden geleden gediagnosticeerd. Tegelijkertijd voorgeschreven antivirale therapie. Nu heeft de arts Phosphogliv aangewezen, vanwege het feit dat niet erg goede tests. Ik heb de baan doorboord, het lijkt erop dat er verbeteringen zijn. "

Maar de beoordelingen van patiënten die Phosphogliv geen arts heeft aangesteld. Ze namen een onafhankelijk besluit om het medicijn te proberen na overleg met een apotheker bij de apotheek.

Victor74, Moskou "Ik ben over het algemeen voor een gezonde levensstijl, maar het is niet altijd mogelijk om eraan vast te houden;) Ik houd van vlees en bier, ik kan niets met mezelf doen. Hoewel ik weet dat dit schadelijk is, sta ik mezelf nog steeds een paar keer per week te ontspannen. En zodat de lever niet stoort, kocht ik Phosphogliv in een apotheek. De man van de apotheek zei dat deze remedie helpt tegen obesitas bij de lever en ontstekingen wegneemt, als die er is. "

De koningin, Perm "Vroeger had ik een zwaarte in de lever, probeerde verschillende medicijnen - Hofitol, Festal, Essentiale, voedingssupplementen zijn anders. Het hielp met wisselend succes. Iets werkte helemaal niet, iets wat de conditie een tijdje verlichtte. In de lente zag ik de advertentie van Phosphogliv en besloot ik het te proberen. En weet je, wel weg. Ik drink deze capsules een maand lang en de ernst is nog niet verschenen. Ik zal doorgaan met behandelen "

Bladeren door forumsites. Wat is er over het medicijn op internet geschreven?

Dus een beoordeling van websites en forums, evenals communicatie op conferenties, toont aan dat de recensies van artsen over Phosphoglive meestal positief zijn. Patiënten spreken ook voor het grootste deel goed over het medicijn. Echter, zowel artsen als patiënten hebben negatieve beoordelingen over het medicijn Phosphogliv.

Beoordelingen van Phosphogliv met gespecialiseerde honing. plaatsen

K.V. Merkulov, chirurg "Ik stel geen hepatoprotectoren voor aan mijn patiënten, waaronder Phosphogliv. Ik denk niet dat het effectief is. Als er een echt probleem is, dan is het beter om te opereren, dan om een ​​aantal maanden te wachten zal het effect zijn of niet. "

Uitleg van de redactie: omdat de arts een specialisatie heeft in 'chirurgie', moeten patiënten met een chirurgische pathologie, diegenen die een operatie nodig hebben, bij hem komen. In de postoperatieve periode bij patiënten met leverpathologie is het echter raadzaam om hepatoprotectors, waaronder Phosphogliv, te gebruiken.

Antwoorden van artsen van therapeutische specialiteiten op het geneesmiddel Phosphogliv zijn ook niet altijd positief.

Igrunova ZH.K., kinderarts "Ik gebruik Phosphogliv niet in mijn praktijk. Het is alleen bij kinderen vanaf 12 jaar toegestaan, maar ik heb praktisch geen dergelijke patiënten. "

Uitleg van het artikel: Fosfogliv is niet echt geïndiceerd voor kleine kinderen, omdat er geen veiligheidsstudies zijn uitgevoerd bij deze groep patiënten.

Herziening van de meningen over het medicijn van thematische fora

Artsen beoordelingen over Phosphogliv verschillen aanzienlijk van de verklaringen van patiënten. Hier zijn enkele reviews van patiënten die niet volledig tevreden zijn met het gebruik van Phosphogliv.

Docent "Ik heb cirrose. Artsen schrijven me constant wat medicijnen voor. Nu drink ik Phosphogliv, maar ik geloof niet dat ik zal herstellen. "

Uitleg van de tekst: cirrose is een zeer ernstige ziekte waarbij normaal leverweefsel wordt vervangen door fibreus. In feite is de lever bedekt met littekens. Het is onmogelijk om cirrose te genezen met alleen medicatie. De enige manier om een ​​gezonde lever voor dergelijke mensen te krijgen, is een orgaantransplantatie van een donor. Met behulp van medicijnen zoals Phosphogliv is het echter mogelijk om de progressie van de ziekte te vertragen en zo het menselijk leven te verlengen.

Barbarisk "Ik probeerde Phosphogliv te drinken voor preventie, maar voelde het effect niet."

Uitleg van de bewoording: het is waar dat het nemen van een medicijn voor profylaxe het moeilijk maakt om iets te voelen, omdat deze persoon gezond is en nergens last van heeft. Dit betekent echter niet dat het medicijn niet werkt.

Conclusies.

Over de drug Phosphogliv, artsenbeoordelingen spreken meestal goed: het medicijn is zeer effectief bij de behandeling van vette hepatosis en verschillende hepatitis, evenals leverfibrose. Sommige artsen vinden het niet gepast om Phosphogliv en andere hepatoprotectors te gebruiken bij patiënten met chirurgische pathologie, en ze zijn ook op hun hoede om ze voor te schrijven aan jonge kinderen.

Patiëntenbeoordelingen bevestigen de hoge werkzaamheid van Phosphogliv in verschillende leverpathologieën, evenals bewijs van een goede verdraagbaarheid van het geneesmiddel.

Phosphogliv

Vormen van vrijgave

Fosforglansinstructie

Phosphogliv is een binnenlandse hepatoprotector, een combinatie van fosfolipiden (fosfatidylcholine) en glycyrrhizinezuur. Bovendien, in feite hepatoprotectief, heeft het medicijn een membraanstabiliserend en antiviraal effect. Gebruikt voor de behandeling van virale hepatitis, hepaptosis en andere leverschade, evenals bij huidaandoeningen (psoriasis, eczeem, enz.).

Chronische virale hepatitis is een urgent probleem, zowel op Russische als op wereldschaal. Vaccinatie maakt het mogelijk acute hepatitis te voorkomen, maar helaas is het niet zo effectief in de strijd tegen chronische vormen van deze ziekte. De klassieke medicamenteuze behandeling van chronische hepatitis is een nogal gecompliceerde en dure oefening die farmacologen motiveert om nieuwe, effectievere medicijnen te maken. Een van deze veelbelovende medicijnen is het fosforglive-medicijn, dat volgens de makers geen analogen heeft op de wereldwijde farmaceutische markt en in veel opzichten een absolute pionier is. Dit is dus de enige hepatoprotector met zowel etiotropische als pathogenetische effecten. Het unieke van phosphoglive is ook in de unificatie onder het "dak" van een enkele doseringsvorm van het hepatoprotectieve en antivirale effect. Een van de componenten van dit medicijn - fosfatidylcholine - is begiftigd met het vermogen om de levercellen structureel te herstellen, en gedraagt ​​zich als een "membraansmeermiddel", dat lacunes in biologische membranen oplost. Dit farmacologisch actieve "ingrediënt" van fosfogliv is het belangrijkste actieve bestanddeel, normaliseert het metabolisme van eiwitten en lipiden en voorkomt dat de levercellen enzymen verliezen, herstelt de ontgiftende functie van dit orgaan. Fosfatidylcholine onderdrukt overmatige vorming van bindweefsel, resulterend in een verminderd risico op het ontwikkelen van hepatische fibrose en cirrose, evenals het verbeteren van de prognose en kwaliteit van leven van patiënten.

Een ander onderdeel van het medicijn is glycyrrhizinezuur - een stof met antivirale activiteit die de reproductie van virussen in het lichaam remt door de activering van de synthese van interferonen, de stimulatie van de vorming van fagocyten en de activiteit van natuurlijke moordenaars. Omdat het een antioxidant is en een membraanstabiliserend effect heeft, versterkt glycyrrhizinezuur het hepatoprotectieve effect van fosfolipiden, heeft het anti-allergische en ontstekingsremmende effecten. De nieuwheid van fosfogliv zit ook in onwetende analogen van de technologie van het creëren van een droge poedervorm van gegranuleerde fosfolipiden van sojabonen. Dit maakte het mogelijk om de houdbaarheid van de ingekapselde doseringsvorm te verlengen. De oorspronkelijke technologie voor het verkrijgen van een lyofilisaat voor intraveneuze toediening heeft de vorming mogelijk gemaakt van een stabiel fosfolipide-nanosysteem bestaande uit geëmulgeerde micellen en liposomen en geen giftige detergentia (oppervlakteactieve stoffen). Ingewikkelde micellen kunnen meerdere jaren actief worden gehouden, wat sindsdien van groot klinisch belang is de patiënt ontvangt in dit geval een actief medicijn en niet het product van metabolische processen van farmacologisch actieve stoffen.

Phosphogliv onderging een reeks tests in vooraanstaande Russische klinieken. Het effect werd geëvalueerd volgens vele criteria, waaronder verbetering van de algemene toestand van de patiënt, eliminatie van symptomen van intoxicatie, verdwijning van de gele huidkleur, aanwezigheid / afwezigheid van gal in de stoelgang, afname van de bilirubine-concentratie en leverenzymactiviteit. Als gevolg hiervan vertoonden alle patiënten die fosfoglive kregen een positieve trend. Zo werd aangetoond dat dit medicijn zeer effectief is bij de behandeling van leveraandoeningen. Het verbetert de synthetische functie van dit orgaan aanzienlijk en vermindert de manifestaties van leverfalen. In dit geval heeft het medicijn een goede tolerantie en een gunstig veiligheidsprofiel.

Artsen beoordelingen over Phosphogliv

  • Pharmstandard, Rusland
  • Vervaldatum: tot 01.05.2021
  • Pharmstandard, Rusland
  • Vervaldatum: tot 1 maart 2021
  • Pharmstandard-Ufavita, Rusland
  • Vervaldatum: tot 01.12.2019

Expert Reviews over Phosphogliv

Onlangs begon de misselijkheid me te storen. Omdat er niet veel op wordt gezegd, dacht ik dat ik niet genoeg verkeerd at. Toen misselijkheid regulier werd, ging naar de dokter. Daar heeft mijn al vette lever gediagnosticeerd. De reden voor alle alcohol, met hem, heb ik zeker meteen vastgemaakt. Gezondheid is duurder. Phosphogliv dronk precies drie maanden, dronk 3 keer per dag, 2 capsules. De gezondheidstoestand is verbeterd, de echografie liet goede resultaten zien. Maar ik heb mijn lever zwaar beschadigd, dus de koers zal moeten worden herhaald.

Ik ben het eens met de positieve beoordelingen over Phosphogliv. Hij hielp me, de ongemakken als gevolg van een vergrote lever verdwenen snel toen ze dit medicijn begon in te nemen. Maar natuurlijk moest ik de hele gang drie maanden lang drinken, zodat alles volledig voorbij was.

Er was een akelig gevoel van bitterheid in de mond, het werd constant aanwezig in de ochtend en soms merkte ze het overdag. Collega's waren het ermee eens dat het afkomstig was van de lever, velen hadden het, ze adviseerden Phosphogliv. Ik heb erover gelezen, de beoordelingen zijn goed en ongevaarlijk. Ik besloot dat ik het zou proberen, en als het niet helpt, ga dan naar de dokter. Natuurlijk adviseer ik niemand om dit te doen, maar ik was helemaal ziek! Dus het bleek dat we in orde waren, na de start van de behandeling was deze vervelende bitterheid voorbij!

Gebruikt fosfogliv wanneer hepatose werd gediagnosticeerd. Ze werd lange tijd behandeld, maar was genezen. Ik vond de drug leuk.

Ik heb 5 jaar met een maagzweer geleefd. Ik word alleen behandeld met medicijnen, geen operaties, omdat er geen complicaties zijn. Maar blijkbaar van een dergelijke behandeling had ik problemen met de lever. Aanvankelijk lette ze helemaal niet op de dagelijkse pijnen in het juiste hypochondrium, met misselijkheid. Onlangs werd ik onderzocht door een andere gastro-enteroloog, kreeg ik een ander medicijn voor de maag voorgeschreven en kreeg ik te horen dat ik een kuur met Fosfogliv voor de lever moest drinken. Na een volledige kuur te hebben ondergaan, stoort noch de maag noch de lever meer.

Ze nam Phosphogliv voor 2 maanden, schudde haar daarna op het werk, miste een paar keer een receptie en liet het achterwege. Maar hij voldeed aan zijn taak, biochemie is de norm, echografie is de norm. Ik leg uit dat ik geen wereldwijde gezondheidsproblemen had, maar toch. Goed medicijn.

In haar jeugd was ze slecht gevoerd, voelde ze zich al op 26-jarige leeftijd. Vergrote lever door echografie, obesitas werd gediagnosticeerd, slechte analyses. Het werd behandeld met Phosphogliv, allemaal op aanbeveling van een arts, twee kuren per jaar gedurende 3 maanden en 4 maanden. Zwaarlijvigheid en stijgingen zijn verdwenen, tests zijn bijna normaal. De cursus na 3 maanden moet opnieuw worden herhaald.

Eerder wist ze niet dat de toestand van de lever direct invloed heeft op de conditie en het uiterlijk van de huid. Ik had wat problemen met de huid en ik probeerde ze op te lossen met behulp van thuis- en aankoopmaskers, gezichtsreiniging en verschillende procedures in schoonheidssalons, maar dit hielp vooral niet. En de problemen stopten pas nadat ik Phosphogliv had gedronken en mijn dieet begon te volgen.

Zeer koel verloren bij het voorschrijven van een dieet nummer 5 en Phosphogliv. Aanvankelijk niets, daarna het lichaam blijkbaar opgeruimd, verdiend en de extra kilo's gingen meteen weg!

Fosfogliv werd aanbevolen als een uitstekend middel tegen intoxicatie. Ik herinnerde me dat ik het gevoel had dat ik te ver was gegaan op vakantie met bier en vlees. Ik besloot om spijt te hebben van de maag en de lever, elimineerde de schadelijkste producten, alcohol, en dronk Fosfogliv drie maanden lang. Gezondheid precies gecorrigeerd, ik voel me geweldig.

Drie maanden fosfogliv + tabel nummer 5 werden voorgeschreven. Natuurlijk is het moeilijk om op een dieet te zitten, maar nu ben ik tenminste gezond.

Als de vrouw niet naar de kliniek had gestuurd, zou ze tot voor kort niet geweten hebben dat de geelzucht ziek was geworden. Hij werd Fosfoglive behandeld, geholpen en snel.

Ik heb Phosphogliv op een geweldige manier ontmoet - de arts besloot dat dit de laatste keer was dat ik zeer slechte testen had (het bleek dat ze me verwarde met een andere dame) en raadde me aan om het te drinken. In het algemeen heeft geen enkele claim op het medicijn in ieder geval geprofiteerd, het zeldzame gezeur in mijn zij na gulzigheid liet me bijvoorbeeld achter. Maar ik zal deze doktoren de vijand niet toewensen! En Phosphogliv adviseren, als dat))))

Na behandeling met Phosphogliv na een kuur met een ander medicijn, was het niet geassocieerd met de lever, maar het had geen effect op de lever. Phosphogliv hielp de situatie op te lossen.

Fosfoglive wordt al lang behandeld, maar door mezelf zal ik zeggen dat het medicijn echt zal helpen.

We hebben bijna allemaal in het gezin Phosphogliv bij verschillende gelegenheden geprobeerd, ik kan uit onze ervaring het volgende zeggen: verlicht de symptomen snel genoeg, maar de loop moet tot het laatst dronken zijn - anders is er weinig nut. Pas na een volledige analyse laat je zien hoe je werkelijk bent. In ons geval was de uitbreiding van de cursus voor niemand verplicht - ze zijn volledig hersteld.

Ik kreeg Phosphogliv voorgeschreven toen ik op zoek was naar een manier om af te vallen. Ze zeiden dat het extra gewicht te wijten is aan onjuiste voeding, maar het is slecht voor de lever, de lever kan het niet aan, de algemene toestand is slecht en het is moeilijk om opnieuw een wandeling te maken - zo'n vicieuze cirkel is verkregen. Natuurlijk was het niet zonder dieet, maar het was de moeite waard om een ​​schema van normale voeding te maken en de lever te behandelen, de extra KG smolt voor onze ogen. Zeer tevreden met Phosphoglive!

Phosphogliv schreef haar echtgenoot voor na een zere keel. De lever had aanzienlijk te lijden nadat hij een dubbele slag had gekregen: in het begin werd hij behandeld met "folk" -methoden (wodka met peper) en toen alles al erg slecht was begonnen, was het noodzakelijk om antibiotica te drinken. De symptomen van de lever waren misselijkheid, vooral 's ochtends was er geen eetlust, de rechterkant was getekend, alles is in artikelen geschreven. Analyses bevestigden dat alles niet in orde was. Hij werd behandeld als een resultaat van drie maanden, Phosphogliv dronk drie keer per dag, twee capsules. Ze zeiden dat als de tests na de cursus nog steeds slecht zijn, de behandeling tot zes maanden wordt verlengd. Verlengd, maar slechts voor een maand. De tests waren natuurlijk veel beter, maar moesten nog steeds worden behandeld. Na vier maanden behandeling is alles weer normaal geworden.

Zoals velen waarschijnlijk, zet de lever op zijn eigen domheid. Ik was ten strengste verboden om alcohol te drinken, ik moest een streng dieet volgen. En Phosphogliv dronk. Ik ging snel verder met het amendement en keurde het voorgeschreven behandelingsregime en medicijn goed.

Ze diagnosticeerden dermatitis, begonnen iets van waar te begrijpen, alles wees naar de lever. Analyses zijn niet de beste, ontsteking, een toename. Het werd Phosphogliv behandeld. Eerst was de huid schoon, ging naar de dokter. Analyses besloten om te controleren

Alle functies van de lever na de loop van Phosphogliv verbeterd, tests zijn goed

Het werkt als je alle drie maanden drinkt (dit is de standaardcursus voor bijna iedereen als het niet om ernstige ziekten gaat).

Ik was op zoek naar de meest budgetvriendelijke variant van de hepatoprotector en koos tussen Fosfogliv en Essl. Ik stopte bij Phosphogliv omdat ik de informatie vond "Phosphogliv is de enige hepatoprotector met bewezen ontstekingsremmende werking, dat wil zeggen, de effectiviteit ervan is buiten twijfel zoals het is getest in talrijke klinische onderzoeken en in de praktijk." Helaas vinden we in open bronnen betrouwbare gegevens over klinische studies over het effect van Essl ra is niet mogelijk. "

Voor het eerst hoorde ik over leverproblemen op vakantie. Thuis was het blijkbaar gemakkelijker om te eten, en in het buitenland kochten ze fastfood, lokale gerechten met specerijen en kebab. De vakantie was bijna verwend, na elke lunch en diner zat ik bijna zonder te bewegen, ik drukte in mijn zij zodat mijn ribben pijn deden, ik kon mezelf alleen naar de kamer slepen en gaan liggen. Soms liet hij enkele uren niet los. We kwamen onmiddellijk thuis bij de dokter. Volgens analyses is alles slecht, een toename van de lever wordt uitgedrukt op echografie, leverovergewicht wordt ook gevonden. Zag Phosphogliv gedurende vier maanden, nadat de eerste twee testen hadden gedaan, was er al een verbetering, maar het is verre van herstel. Na vier maanden, bijna normaal. Ik heb wat meer tijd om te diëten en herhaal de cursus nu al drie maanden. Ik keur het medicijn goed, het helpt goed, zelfs in mijn verwaarloosde geval.

Ik denk dat het niemand periodiek pijn doet om Phosphogliv te drinken voor preventie. Het helpt me.

Ik begon al heel lang met Phosphogliv, ik denk dat het helpt, mijn lever is sindsdien niet meer ziek geweest.

In Phosphogliv is alles in orde behalve de duur van de cursus. Preventieve cursus is onzin, 1-3 maanden, zoals voorgeschreven. En ik moest vijf maanden lang met mijn zweren drinken. Genezen natuurlijk, die niet anders kan dan zich verheugen.

Het medicijn Phosphogliv is zeer effectief in de behandeling van hepatitis, hierover kunt u veel lezen in verschillende artikelen. Ik koos hem voor mijzelf precies volgens dit principe - als hij het voor elkaar kreeg om met zo'n ziekte om te gaan, met andere dingen zelfs nog meer.

Er zijn nog nooit slechte testen geweest sinds ik met Phosphogliv begon voor preventie. Raadpleeg de dokter, ik werd in de kliniek voorgeschreven.

Ze wist van horen zeggen door Phosphogliv, persoonlijk willy-nilly ontmoet. Ik nam verschillende medicijnen, waaronder behoorlijk zware, en ik kreeg Phosphogliv voorgeschreven als een gelijktijdig medicijn. Ik denk dat dit de juiste beslissing is, er waren gevallen zoals deze onder kennissen, dit eindigde met problemen met de lever, en met mij gaat het goed

Er was eens hepatosis en het lijkt erop dat alles na de behandeling is verdwenen. Maar onlangs keerde hij terug, hij was al behandeld met Phosphogliv. Terwijl alles in orde is, is het beeld tijdens het onderzoek beter dan in het eerste geval na de loop van Phosphogliv. Ik voel me ook goed, ik hoop dat meer deze onzin niet zal terugkeren.

Phosphogliv helpt me goed, er zijn geen bijwerkingen. Ik raad aan.

Mama heeft een lange tijd een zieke lever, maar ze woont in de outback, er is een dorp daar, zelfs daar is geen ziekenhuis. En op de een of andere manier raakte ze gewend om alles te verdragen en niet om aandacht te schenken aan pijn, nou ja, alsof het zo zou zijn. Zozeer zelfs dat ik zelf niet eens oplette dat ze in de tussentijd soms klaagt over pijn. Dus in mijn stad heb ik een arts geraadpleegd, ik heb haar Phosphogliv meegenomen, ze heeft het bij het inpakken gesneden en gezegd dat de pijn achteruitgaat. Zorg voor je geliefden!

Ze vond onlangs informatie die de enige hepatoprotector is, waarvan de effectiviteit klinisch is bewezen - vreemd genoeg is het Phosphogliv. Het effect is, en de prijs is lager dan die van de bekende tegenpartij.

Toen ik eenmaal hoorde dat hepatoprotectoren bij drugsgebruikers worden geïnjecteerd en ook in toxicologie, besloot ik om ze zelf te proberen, kocht de meest winstgevende die ik in mijn apotheek, Phosphogliv, vond. Mijn vrienden hebben soms leuke avonden en na zo'n avond accepteerden ze het meteen, en dan in de ochtend en in de middag om het effect te consolideren. Het bleek waar te zijn, alleen een ontsnapping aan een kater!

Fosfoglive heeft me op elegante wijze geholpen met het omgaan met de onaangename sensaties die gepaard gaan met een ongezonde lever, ik had het niet eens verwacht. Zowel op de echo als op de resultaten van de tests, begon mijn lever veel beter aan te voelen (en kijk :)). In theorie, zoals de dokter zei, volstaat het om het dieet te volgen en dit medicijn opnieuw te drinken - en je kunt voor altijd genezen worden.

Ik voer zoals hoe dan ook, het werk is gespannen, het schema is niet genormaliseerd. Natuurlijk begon de lever geleidelijk na verloop van tijd over te gaan, maar ik had slechts 1 kuur Fosfogliv nodig zodat alle onaangename symptomen verdwenen. Omdat ik vanwege mijn werk geen slecht voedsel kan opgeven, zal ik de cursussen regelmatig herhalen als mijn lever weer pijn begint te doen.

Voorbij testen na de vakantie, hoge niveaus van ALT en AST, misschien was het niet zo erg, alleen de lever was in die periode overbelast. We hebben het advies gekregen om Phosphogliv minstens een maand te drinken en daarna de tests opnieuw uit te voeren. Ze deed het. De indicatoren zijn verbeterd, ik zal nog een maand nodig hebben om alles goed te laten voelen.

Er waren al eerder problemen met alcohol. Nu soms nee, nee, ja, en ik kan opnieuw breken. De lever geeft soms een harde glitch. Begint te laten voelen, niet de meest aangename sensaties. Dan begin ik met Phosphogliv. Een medicijn dat in mijn tijd is getest. Helpt altijd.

Ik ben al heel lang bekend met fosfogliv en mijn man dronk ook tijdens zijn leverproblemen. Ik drink bijna niet, ik eet normaal, maar tijdens langdurige behandeling en medicatie neem ik Phosphogliv om mijn lever te beschermen, het is beter om te voorkomen dan te genezen.

Ik werd gediagnosticeerd met een fibrotische verandering van de lever. Benoemd Phosphogliv. Ik dacht dat een dergelijke ziekte niet genezen kon worden en dat de zaag op de een of andere manier alleen maar voor de show was. Maar ik was zeer verrast toen ik na een paar weken verbeteringen in mijn fysieke conditie voelde, en toen verdwenen alle symptomen. Ga nu door 8 maanden opnieuw onderzoek.

Fosfogliv hielp me om ALT en AST te verminderen, na een week van inname begon ik me veel beter te voelen, na twee maanden niets herinnerde me aan gezondheidsproblemen en na een volledige behandelingskuur van een jaar, herinnerde het me niet aan mezelf, pah-pah-pah.

Phosphogliv werd aan haar dochter voorgeschreven, ze heeft lang last van nierstenen, maar ze zeiden dat de lever ook ondersteuning nodig heeft. De dochter nam het medicijn goed, de bijwerkingen hadden geen effect.

Ze leed lange tijd aan lacunaire tonsillitis, bijna meerdere keren op rij, eerst nam ze antibiotica thuis, daarna werd ze opgenomen in het ziekenhuis en injecteerde Ceftriaxon in stationaire omstandigheden. Over het algemeen sleepte mijn behandeling voort, zat een paar maanden lang op een sterk antibioticum, begon de lever te voelen, stelde Phosphogliv voor. Na anderhalve week ging de pijn weg en keerde nooit meer terug.

Ik heb onlangs Phosphogliv (50 capsules) gekocht. De verpakking is niet hetzelfde als hier op de foto, maar in blauw. Vertel me, kan het nep zijn? En toch drink ik de drug een week, de zuurgraad van de maag is toegenomen. Gooi een medicijn of probeer de zuurgraad van iets te verminderen?

Als gevolg van overeten begon mijn lever op te werken, omdat ik me realiseerde dat ik lange tijd leververvetting had, het kwam aanvankelijk niet tevoorschijn en ik onderging geen onderzoeken. Toen ze dit probleem ontdekten, schreven ze Phosphogliv toe met een kuur van drie maanden - een dergelijke behandeling herstelde de lever volledig, vanzelfsprekend tijdens de behandeling was het noodzakelijk om gefrituurd, gerookt vlees op te geven.

Niet beter dan andere hepoprotectors. Het heeft me niet geholpen. Maar de prijs! Madhouse.

Anderhalf jaar nam hij Lamivudin voor de behandeling van hepatitis B, parallel met hem adviseerde de arts hem om fosfogliv te drinken. Geslaagd voor twee kuren, met een receptie voor drie maanden. Nu voel ik me veel beter en mijn leverprestaties zijn verbeterd. De dokter zei dat terwijl het genoeg was en pauze nam. De behandeling is geldig, niet erg duur en effectief.

Voorbij een arts, ze zeiden dat de lever was vergroot, hij bloed gedoneerd voor ALT en AST, het bleek fibrose. Interferon, choleretic en phosphogliv werden voorgeschreven, nu is alles veel beter, en niet alleen door analyse, het is goed dat we het probleem op tijd hebben opgemerkt.

Leverproblemen begonnen na meer dan gebruikelijk drinken. Na enige tijd begon het op de rechterkant te drukken en soms waren er misslagen. Fosfogliv werd geadviseerd in een apotheek, gekocht vanwege de prijs, in vergelijking met andere pillen is goedkoop. Het helpt goed, omdat de juiste fade weg is en de warboel ophoudt.

Nam duurdere tegenhangers en goedkopere graszaag. Bij het nemen van Phosphogliv zijn de testen anderhalf jaar stabiel geweest. Niet slecht, maar ook niet goed, hoewel om eerlijk te zijn met eten, ik mezelf helemaal niet beperk. Mijn moeder combineerde Phosphogliv en het nummer 5 dieet, alles was veel beter voor haar. Ik denk dat het medicijn helpt, in combinatie met andere maatregelen.

Toen ze hepatitis C gaven, stelden ze vpc voor met pertron, waarna fosfogliv werd toegevoegd. Het gevoel is relatief beter geworden en de biochemie is snel weer normaal geworden, net na het toevoegen ervan. Ze vroeg de dokter hoeveel meer fosfogliv zou moeten worden ingenomen. Tk met pvt alles is duidelijk. Ze zei 2 keer per jaar een cursus van drie maanden. Over het algemeen is de behandeling best tevreden.

Het werkt geweldig in combinatie met voeding en lichaamsbeweging. Ik merkte op de een of andere manier de resultaten op van het toepassen van zoiets dat de analyses sneller weer normaal worden als je Phosphogliv neemt, dan gewoon stoppen met drinken en observeren hoe het dieet zal uitpakken.

Hij werd gediagnosticeerd met hepatosis, het was onverwacht en onaangenaam. Het lijkt erop dat ze zichzelf geen excessen toestaat, ik drink helemaal geen alcohol. Voorgeschreven Phosphogliv gedurende 4 maanden, dieet en aanbevolen nat. load. Er is nu geen geld in de hal, ik ben thuis. Ik houd een dieet. Ik heb de tests twee keer gedaan, de tweede keer natuurlijk, alles is beter. Nu de cursus voorbij is, zal ik herhalen als een preventieve maatregel.

Over de pil een van de meest "aangename" prijzen voor dit medicijn. Hepatoprotectors zijn over het algemeen erg duur en ze moeten veel en veel worden gedronken. Daarom speelt de prijs een zeer belangrijke rol.

Ik probeer tot voor kort geen antibiotica te nemen, omdat ik 100% weet dat ik later de lever moet behandelen - dit is mijn zwakke punt. Maar wanneer het nodig is, besteed ik aan het drinken van de loop van Phosphogliv. Accepteer ongeveer 3 maanden zoals beschreven in de annotaties. Ik gebruik het medicijn normaal, zonder bijwerkingen.

Om een ​​fosfogliv-behandeling te ondergaan, adviseerde de arts om een ​​ontsteking in de lever te verlichten. Problemen met de huid, het veroorzaakte het, dus geen zalven en crèmes hielpen niet. En in combinatie met fosfogliv en voeding was het mogelijk om de huid volledig schoon te maken. Alle afspraken van de dokter hebben strikt gepresteerd. Na drie maanden van het nemen van fosfogliv-capsules, waren de testen bijna normaal, was de ontsteking verdwenen en begon zich over het algemeen veel beter en opgewekter te voelen.

Ze nam antibiotica tijdens de behandeling van longontsteking, het verloop van de injecties duurde een maand. Na de behandeling moest de lever haar helpen haar werk te herstellen, omdat ze ernstig gewond was vanwege de zware medicijnen. Voorgeschreven Phosphogliv. Ze nam de instructies voor 3 maanden, de behandeling hielp.

Meerdere keren in mijn leven was ik in het ziekenhuis met bronchitis en longontsteking - complicaties door de griep, en geen enkele arts heeft ooit een medicijn voor me voorgeschreven om mijn lever aan het werk te houden. Ik herinner me onaangename gewaarwordingen - ik was lang aan het herstellen, periodiek verscheen misselijkheid en ik werd onder de ribben naar rechts getrokken. Ik ben er altijd van verzekerd dat na de griep en complicaties de herstelperiode lang en onaangenaam is. Dit jaar was ze ziek en werd ze opnieuw met antibiotica ingespoten, voor het eerst kreeg ik een arts die een hepatoprotector voorschreef. Zag Phosphogliv. Na het ziekenhuis keerde ik snel terug naar normaal - er waren geen symptomen van problemen met de lever. Maar om te beginnen in het stadium van injecties met antibiotica - parallel. De cursus is alle drie maanden afgelopen. Zeer goed medicijn.

Elk jaar moeten we een behandeling van etterende tonsillitis ondergaan. Behandeling met antibiotica, is niet volledig voorbij, onlangs begon de lever te verstoren, gewicht te geven aan het juiste hypochondrium en misselijkheid te veroorzaken. Na analyse bleken de resultaten van ALT en AST te zijn toegenomen. Toegewezen ontvangst fosfogliv. Eén kuur van drie maanden was voldoende om het ontstekingsproces te verwijderen en na de behandeling werden de testen weer normaal. Nu blijft het alleen om regelmatig naar de dokter te gaan en de lever onder controle te houden.

Fosfogliv heeft een arts voorgeschreven. In principe doet niets pijn, maar blijkbaar is leeftijd al, en het leven is kieskeurig, hoe dan ook snacking dan + overgewichtsproblemen - op de leeftijd van 45 jaar woog 93kg, dit is met groei 158. Biochemie werd gedaan, echografie - volgens het standaardschema. Ze stelden 4 maanden een behandelingskuur voor om beter te kunnen handelen, begonnen een beetje te bewegen, zaten op een dieet. Al de derde maand die ik drink, onlangs herhaalde testen, zei de dokter dat de indicatoren beter zijn geworden. Ik verloor 10 kilo vanwege het dieet, ik begon me beter te voelen. Een goed medicijn, vooral in combinatie met een gezonde levensstijl.

Snel helpt bij het rehabiliteren van de lever na binge. Bij het misbruik van alcohol, altijd op de pick-up Phosphogliv. Ik beëindig gewoonlijk de cursus tot het einde - volledige drie maanden om de lever zo veel mogelijk te helpen. Ze lijdt het meest. Het medicijn helpt altijd - voor mij het belangrijkste argument voor.

Phosphogliv heeft drie maanden voorgeschreven om de grootmoeder te nemen. Ze is al oud (84 jaar) en zit voortdurend op krachtige medicijnen voor gewrichtspijn en de schildklier. Tegen het einde van de behandeling voelde oma zich al fit en druk door het huis, geen symptomen van leverziekte, ze was niet gestoord. Op de besturing waren de analyses goed.

Om eerlijk te zijn, de pillen waren verrast - ze helpen echt bij leverpijnen en zijn goedkoper dan de geadverteerde tegenhangers. Ze nam doktersbevel op en volgde de instructies strikt op. Ik heb geen onaangename gevoelens of bijwerkingen waargenomen tijdens de receptie, maar ook na de behandeling. Na een cursus van vier maanden is de bloed-biochemie weer normaal geworden.

Vader dronk in het zwart, dus de lever begon te falen. Ze zetten hem op een streng dieet, en om de lever fosfogliv te behouden werd voorgeschreven voor drie maanden, drie capsules drie keer per dag. Al na twee maanden behandeling zijn alle symptomen verdwenen en de klachten zeggen dat hij zich geweldig voelt. De behandeling is betaalbaar en effectief. Nu zou ik het gewoon niet meer vergeten.

Anderhalf jaar geleden deed ik een echo en de dokter zei dat mijn lever was vergroot. Waarom dit gebeurde nog steeds niet begrijpen. Ze zeggen dat met snel gewichtsverlies kan worden "vetgemest" lever. Ik eet bescheiden genoeg, ik eet geen vet, ik leef een mobiele levensstijl, ik drink of rook niet. Maar het feit blijft. De arts gaf opdracht om de cursus Phosphogliv te drinken. De vorm van toediening is niet het meest geschikt, want gedurende verschillende maanden moet u driemaal daags twee capsules drinken. De eerste paar dagen moest ik herinneringen aan de telefoon zetten, om niet te vergeten. In het begin voelde ik niets, d.w.z. Ik had nog geen symptomen. Na ongeveer twee weken begon ik op te merken dat de puistjes die me al lang achtervolgden, verdwenen en na ongeveer een maand van nemen met de vorige levenscyclus, slaagde ik erin een paar extra kilo's af te gooien. Ik weet niet of dit te maken heeft met de inname van fosfogliven, maar toch leuk. Na een kuur van het medicijn ging ze naar de echografie en de lever keerde terug naar normaal. Ik vond het effect leuk, nu heb ik een heldere huid, merkbaar verloren gewicht, en over het algemeen voel ik me veel beter.

Ik zal me aansluiten bij de positieve recensies. Werd gediagnosticeerd - NAFLD. Ze stelden voor om deze pillen drie maanden te nemen, vast te houden aan een dieet en alle vet te verwijderen, gefrituurd en gerookt. Na een maand begon ik verbeteringen te zien. Niet langer ziek zonder reden, de pijnlijke pijn onder de rechterribben maakte zich minder zorgen. Nu ga ik verder, ik hoop dat ze me zullen helpen om volledig te herstellen.

Toegewezen aan het complex voor dermatose, de cursus - een maand. Naar mijn mening werkt het, omdat behandeling gaf een positief resultaat. De sprekers verwijderden de laesie van de huid in het gezicht en na de geïmpregneerde loop van fosfoglive keerden de biochemische bloedparameters (gezien AST en ALT) terug naar normaal.

Ze nam Phosphogliv na langdurige behandeling met antibiotica. Het resultaat van de behandeling is dat er geen strengheid is in het rechter hypochondrium, zoals het vroeger was. Ik vond de betaalbare kosten van de behandeling leuk en dat wordt goed door het lichaam getolereerd.

Toen er problemen waren met de huid en de spijsvertering, heb ik een aantal testen doorstaan ​​en als gevolg daarvan kreeg ik een medicijn voor de behandeling van lever fosfogliv. Ze nam het voor drie maanden, de huid werd beter, opnieuw getest, de dokter zei dat er verbeteringen waren en voorgeschreven het medicijn voor nog eens 2 maanden. Ik hoop dat alles zal slagen.

Phosphogliv Ik neem regelmatig tweemaal per jaar op advies van een arts. De prijs van Phosphogliv in de apotheek Piluli is lager dan in andere apotheken

Behandelde zoon met toxische hepatitis. Hij werd benoemd tot arts na een kuur met intraveneuze heptora. De hele therapie hielp, en natuurlijk met een dieet

Helaas ben ik drager van het hepatitis C-virus en werd het medicijn door een arts voorgeschreven. Ik wil geloven dat het mijn lever helpt en dat het virus niet actief wordt. Ik accepteer Phosphogliv tweede jaar. Analyses tonen aan dat de toestand stabiel is. Natuurlijk volg ik de aanbevelingen over voeding en regime. Zonder dit, zal het medicijn niet opslaan.

prijzen zijn lager dan in andere online apotheken. geschenken en kortingen zijn SUPER.

Hepatitis C verbetert na de behandeling

5+ Goedkoper dan analogen + ontstekingsremmend effect Ik had geen bijwerkingen!

super medicijn. Al op de tweede dag voelde ik opluchting, die me met jarenlange vermoeiende gevoelens vergezelde. Blootsvoets niet opgemerkt.

geweldig medicijn, verpakt in 5+. Let erop dat het in de hitte het beste is om het in de koelkast te bewaren

goedkoop, plantaardige basis is zeer tevreden, maar het duurde synthetica na het verwijderen van de gal boven het dak. Gemakkelijk verteerbaar, maar helemaal niet gecombineerd met gefrituurd voedsel, at hij een stukje gehaktballen en nam het als het ware een pil - misselijk, waarna de helse bloeddruk onrealistisch sprong, dus niemand annuleerde een gezond dieet.

Na antibiotica bij de behandeling van infectieziekten verscheen er een scherpe pijn aan de rechterkant en een bittere smaak in de mond. Na een bezoek aan de dokter kreeg ik de opdracht om een ​​kuur met fosfogliv te drinken, de reden voor alles was een slechte verspilling van gal. Dag 3 Ik dronk en begon al de pijn los te laten, misselijkheid rolde niet, voelde geen felle bitterheid. Dit medicijn heeft mijn verzwakte antibiotische lever teruggebracht naar normaal. En de behandeling is niet uitputtend

Phosphogliv-beoordelingen

Schrijf je beoordeling over PHOSPHOGLIVE

Had hepatitis A, de levercellen waren aangetast. Om ze te herstellen, zag ik Phosphogliv, de lever herstelde niet onmiddellijk, maar volgens de analyses was er een verbetering. Geelheid van de huid kwam na ongeveer 2 weken vanaf het begin van het nemen van fosforgliving.

Fosfogliv werd voorgeschreven om 3 maanden te duren, na de eerste maand van ontvangst werd het beter. Tegen het einde van de behandeling was alles bijna tot normaal verbeterd. Phosphogliv loste het op en voor de prijs ging het goed.

Ik ben het ermee eens. Dieet is een lang, zes maanden of een jaar. Met fosfoglivami wordt deze periode meerdere keren verkort.

mandalinka, zeker! Dieet tijdens het gebruik van Phosphogliv en de rest van de geneesmiddelen is belangrijk. Anders, alsof je de lever en de respijt en phosphogliv niet bevecht met de huidige schadelijke factoren, en het herstel van de lever niet versnelt.

Ik heb ooit Phosphogliv genomen en ik kan zeggen dat de lever sneller opkwam toen ik ook dieet nr. 5 begon te volgen. En zonder een dieet gaat alle behandeling de afvoer in.

Geïnteresseerd in informatie over Phosphogliv. Ik accepteer al 2 maanden, er zijn veranderingen in asat en alat, maar op de echo van de lever is nog steeds niet alles duidelijk. Hoeveel fosfogliv moet nog meer worden gedronken, zodat alles weer normaal wordt in termen van leverfunctietests en echografie?

"Gelukkig" om ziek te worden met hepatitis en enkele weken in het ziekenhuis te liggen. Naast de standaardbehandeling, nam ze ook Phosphogliv, een hepatoprotector die de lever helpt bij zijn werk. Over het algemeen merkte ik geen onplezierige gevoelens op aan de rechterkant. Hoewel de buren in de wijk zeiden dat ze het recht zouden kunnen verpletteren en zich ziek zouden voelen. Dank aan Phosphogliv, ik, in eenvoudige bewoordingen, gedragen door.

Fosfogliv hielp de leverfunctie tijdens antibioticabehandeling ondersteunen (na longontsteking). Ze had geluk met de dokter, ze schreef dit medicijn voor naast de behandeling met injecties en prebiotica. Over het algemeen voelde ze zich niet eens ziek. Het medicijn is, naast goed helpen, ook goedkoop in zijn groep.

Ze lag in het ziekenhuis met een longontsteking. We hadden een zeer goede therapeut - iedereen schreef een hepatoprotector voor - voor de lever. Omdat ze ernstig lijdt aan een antibioticabehandeling. Dezelfde arts adviseerde Phosphogliv - het is goedkoop en goed in actie. Er waren drie van ons in de zaal, de meisjes kwamen voor me. En klaagde over misselijkheid en beklemmende gevoelens aan de rechterkant. Ik had nergens last van en de symptomen van leverproblemen kwamen niet op. Ik begon met het innemen van Phosphogliv vanaf de eerste dag dat antibiotica werden toegediend. We liggen bijna een maand samen. De meisjes merkten op dat er verbeteringen zijn. En aangezien ik nooit problemen had met mijn lever, concludeer ik dat Phosphogliv helpt.

Het probleem van overgewicht is niet het eerste jaar, nou, en als een gevolg van hepatosis van de lever. Voorgeschreven behandeling met hepatoprotectors. In de apotheek nam ze, op advies van een apotheker, fosfogliv in plaats van dure Essentiale. En geen beetje sorry. Een goed medicijn met een natuurlijke samenstelling, goed verdragen door het lichaam en niet erg getroffen door het gezinsbudget.

Een effectief medicijn, als je de loop blijft volgen en geen capsules mist. Ze heeft een medicinale hepatitis verdiend na een chemie. Zelfs niemand waarschuwde dat je hepatoprotectors moet drinken). Na drie maanden van deze drug werd het veel gemakkelijker. Preciezer gezegd, het ongemak vertrok veel eerder dan het einde van de kuur, maar dronk het tot het einde volgens het schema voorgeschreven in de instructie: 2 capsules 3 keer per dag.

Leverproblemen zijn niet het eerste jaar geweest. Is door veel hepatoprotectors behandeld. Sommigen hielpen helemaal niet, anderen hadden een neveneffect, en weer anderen waren een half vliegtuig waard. Bij het laatste bezoek aan de dokter werd mij aangeraden een cursus phosphogliv te drinken. Het bleek dat dit een van de goedkoopste hepatoprotectors is (melkdistel en ik neem geen medicijnen op basis daarvan, ze hebben me helemaal niet geholpen). Ik heb de cursus gezien, ik heb geen bijwerkingen ondervonden, hoewel ze in de instructies staan. Ik besloot voor mezelf dat ik Phosphogliv zou blijven drinken, omdat indicatoren verbeterden aanzienlijk, evenals de toestand.

Na een behandelingsperiode van drie maanden met fosfogliv, die werd voorgeschreven voor vette hepatosis, werd het effect bijna onmiddellijk waargenomen. De gezondheidstoestand is verbeterd en de lever is niet ernstiger. Bij de echografie bleek dat een vergrote lever nog steeds aanwezig was, maar de hepatische indices daalden aanzienlijk en benaderden geleidelijk de norm.

Toen de problemen begonnen met de huid, passeerde ik vele tests, en als resultaat bleek dat het probleem met de lever ontstoken was. De arts liet fosforgliv drie maanden drinken. Na deze behandeling waren de verbeteringen merkbaar, de huid helderder en de gezondheidstoestand verbeterd, maar de lever was nog steeds vergroot, dus verlengde de arts de fosfoglivbehandeling nog twee maanden. Ik hoop dat de lever na volledige behandeling weer normaal wordt en dat de tests langverwachte, goede resultaten zullen opleveren.

Na het nemen van antibiotica, adviseerde de arts om een ​​kuur met fosfogliv te nemen om de lever te ondersteunen en te helpen herstellen, omdat ze was al heel lang ziek, injecties geprikt voor bijna een maand - natuurlijk leverde de lever rebellie op - problemen met de ontlasting begonnen, misselijkheid, gebrek aan eetlust. Na de cursus begon fosforgliving zich beter te voelen, nu zijn de beschreven symptomen niet langer storend.

Fosfogliv werd voorgeschreven na een antibioticabehandeling. Een bijwerking van het lichaam op antibiotica is een ontsteking van de lever en huiduitslag. Een drie maanden durende kuur met Phosphoglive, een streng dieet, hielp de lever min of meer op orde te houden en E zalfzalf verlichtte dermatitis. De behandeling was goedkoop in vergelijking met het kopen van dezelfde antibiotica, en het was een echte redding voor mij. Hoe eng het ook klinkt, de vreselijke vlekken op de huid beangstigden me meer dan het ontstekingsproces in de lever. Gelukkig zijn beide geëlimineerd dankzij het bevoegde recept van de arts.

Aangezien er problemen zijn met de lever, werd hij behandeld met Phosphogliv. De behandeling duurde lang, drie hele maanden, maar het resultaat was het waard. Het aantal bloedcellen in het bloed werd weer normaal, mijn toestand verbeterde en mijn lichaam onderging de behandeling goed, zonder bijwerkingen.

Aan de vooravond van de jaarwisseling begon ze een onderhoudstherapie met Phosphogliv. Op vakantie, eet en drink alles. Maar met hepatosis zijn er verschrikkelijke gevolgen. Daarom begon Phosphogliv van te voren te nemen. Het ondersteunt de lever en helpt de vakantie te overleven.

Het medicijn is goed. Ze nam hem toen ze chemotherapie onderging en het was noodzakelijk dat de lever niet zou sterven aan zo'n grote hoeveelheid vergif. Dientengevolge, pah-pah-pah, en het gaat goed, en de lever functioneert normaal)

Phosphogliv helpt me om de lever te herstellen na de stormachtige vakanties en feesten, wanneer een grote hoeveelheid vet en junkfood wordt gegeten, plus alcohol. Ik besteed aan het drinken van een kuur - twee maanden en de lever keert terug naar normaal.

Ze werd behandeld met Phosphogliv, de eerste cursus van drie maanden, haar toestand verbeterde, de testen toonden een stabiele conditie, een echografie toonde een toename van de lever, meer dan één gang was nodig en naleving van voedingsrichtlijnen. Na zes maanden ben ik van plan een tweede behandelingskuur uit te voeren, ik hoop dat mijn opluchting een stabiele staat zal worden.

De dokter bestelde mijn vader samen met een streng dieet. Na de eerste behandelingskuur verbeterden de testresultaten en het welzijn nog verder! De behandeling werd goed verdragen, de dokter zei dat hij in een half jaar een tweede kuur nodig had om de lever volledig te normaliseren.

Niet slechter dan Essentiale Forte en goedkoper met de helft.

Phosphogliv-beoordelingen

Phosphogliv - een medicijn voor uw lever. Zodra we al reviews hebben gegeven over een vergelijkbaar medicijn - Heptral, geven we nu beoordelingen over Phosphoglive:

Phosphogliv-beoordelingen

Ik heb chronische hepatitis C, het helpt echt de huidige Heptral-cursussen (eerste injecties, dan pillen), nou, ik voeg meer Hepatrice... of Essentiality toe of niets anders hielp. waarheid fosfogliv niet geprobeerd. ))))

Nikolay, wat voor soort infectieziekte heeft Heptral je gegeven in hepatitis C.? Indicaties voor de voorbereiding: Chronische cholecystitis, cholangitis, intrahepatische cholestase, toxische leverschade.
Maak kennis met het geneesmiddel Phosphogliv, overleg met uw arts, want met Hep hepatitis C, je koopt Heptral, je gooit veel geld in de afvoer.
Tegenwoordig is Phosphogliv het enige alternatief voor interferontherapie.

Na een week van het innemen van het medicijn, was alles wat mogelijk pijn deed: de lever, milt, maag, zelfs de nieren. Gaf iets te drinken, de pijn verdween. Ik geef toe dat dit individueel is, en het is onmogelijk om te voorspellen wat de reactie op het medicijn zal zijn.

Phosphogliv heeft me veel geholpen. Ik begon me veel beter te voelen. Essentiale is gewoon water en Heptral is een antidepressivum en geen hepatoprotector. Ik adviseer iedereen om Phosphogliv in te nemen en niet alleen voor hepatitis.

Ik neem het medicijn Phosphogliv 6 maanden. met andere medicijnen voel ik me goed AST-36., ALT-44

Echt grappig om te lezen. "niet helpen, leeg, nep." Dit is geen magische pil om te helpen het is noodzakelijk om het dieet te volgen, als de vette hepatosis-cholesterol wordt verminderd, als de virale hepatitis wordt genomen en antiviral drugs. Essentiale / Phosphogliv (tabbladen) + Heptrale injecties zijn de beste manier om te herstellen. Heptral versnelt fosfolipiden afkomstig van Essentiale en dit versnelt meerdere keren regeneratie.

Ik heb Heptral 10 dagen geprikt, daarna pillen. Geen resultaat. Essentiale-kuur voor 3 maanden 2 capsules driemaal daags verminderde AST tot normaal (was 110), ALT tot 70 (was 250), fosforoglive heeft nog niet geprobeerd

Beoordelingen van artsen en patiënten over Phosphogliv

Phosphogliv ontvangt regelmatig feedback van artsen, zowel in professionele gemeenschappen zoals Doctor at Work, als in open ruimtes, fora en conferenties waar artsen patiënten adviseren.

Beoordelingen van bestaande artsen over het medicijn Phosphogliv

We spraken met artsen op conferenties en hier zijn de meest interessante en onthullende feedback van artsen over het medicijn Phosphogliv:

Markina GP, therapeut "... Ik heb Phosphogliv ooit aan mijn patiënt toegewezen met vette hepatosis. Massaal zoals een man, gewicht 130 kg, metabool syndroom is aanwezig, plus hypertensie en diabetes van het tweede type. Therapie voor de correctie van glucose en bloeddruk, we zijn al lang door hem opgepikt, maar de lever kon niet genezen worden. Hoeveel heb ik niet uitgelegd dat je moet afvallen en meer bewegen, hij luisterde niet naar mij. Essentiale cursus dronk - niet geholpen. We hebben besloten om Phosphogliv te proberen, vooral omdat veel collega's goede recensies hebben over dit medicijn. Ik schreef een cursus intraveneuze injecties voor en stapte vervolgens 3 keer per dag over op onderhoudstherapie in 2 capsules. Een maand later maakten ze een controle-echografie - het beeld verbeterde, ik geloofde mijn ogen niet toen ik de resultaten zag. Biochemie kwam ook terug naar normaal. Nu blijft hij Phosphogliv gebruiken om het effect te consolideren "

Jorn A.A., gastro-enteroloog "Phosphogliv is natuurlijk een goed medicijn. Ik schrijf het vrij vaak voor, omdat ik elke tweede patiënt met ontsteking van de lever van het ene of het andere stadium heb. Het effect is vooral merkbaar bij patiënten met hepatitis en fibrose. Ze hebben meestal geen zin van gewone fosfolipiden, maar glycyrrhizinezuur in Phosphoglive werkt natuurlijk heel goed. Ontsteking verdwijnt in slechts drie maanden. Maar het is natuurlijk heel belangrijk dat de patiënt stopt met consumeren wat de vernietiging van de lever heeft veroorzaakt - alcohol of drugs, en dan kan geen Phosphogliv het hoofd bieden. Nog maar een week geleden stierf een patiënt met cirrose, die ik al lang had geleid. Behandelde hem, behandeld. Ze verbeterden zelfs hun prestaties op de analyse tijdens het gebruik van hepatoprotectors, maar hij nam het en hij begon opnieuw te drinken. Nou, al onze inspanningen liggen in de put... "

Patiëntenbeoordelingen voor Fossofogliv

Op tal van fora kun je ook beoordelingen vinden van patiënten die werden behandeld met het medicijn Phosphogliv.

Mama_galya, Kirov "Hepatitis B werd zes maanden geleden gediagnosticeerd. Tegelijkertijd voorgeschreven antivirale therapie. Nu heeft de arts Phosphogliv aangewezen, vanwege het feit dat niet erg goede tests. Ik heb de baan doorboord, het lijkt erop dat er verbeteringen zijn. "

Maar de beoordelingen van patiënten die Phosphogliv geen arts heeft aangesteld. Ze namen een onafhankelijk besluit om het medicijn te proberen na overleg met een apotheker bij de apotheek.

Victor74, Moskou "Ik ben over het algemeen voor een gezonde levensstijl, maar het is niet altijd mogelijk om eraan vast te houden;) Ik houd van vlees en bier, ik kan niets met mezelf doen. Hoewel ik weet dat dit schadelijk is, sta ik mezelf nog steeds een paar keer per week te ontspannen. En zodat de lever niet stoort, kocht ik Phosphogliv in een apotheek. De man van de apotheek zei dat deze remedie helpt tegen obesitas bij de lever en ontstekingen wegneemt, als die er is. "

De koningin, Perm "Vroeger had ik een zwaarte in de lever, probeerde verschillende medicijnen - Hofitol, Festal, Essentiale, voedingssupplementen zijn anders. Het hielp met wisselend succes. Iets werkte helemaal niet, iets wat de conditie een tijdje verlichtte. In de lente zag ik de advertentie van Phosphogliv en besloot ik het te proberen. En weet je, wel weg. Ik drink deze capsules een maand lang en de ernst is nog niet verschenen. Ik zal doorgaan met behandelen "

Bladeren door forumsites. Wat is er over het medicijn op internet geschreven?

Dus een beoordeling van websites en forums, evenals communicatie op conferenties, toont aan dat de recensies van artsen over Phosphoglive meestal positief zijn. Patiënten spreken ook voor het grootste deel goed over het medicijn. Echter, zowel artsen als patiënten hebben negatieve beoordelingen over het medicijn Phosphogliv.

Beoordelingen van Phosphogliv met gespecialiseerde honing. plaatsen

K.V. Merkulov, chirurg "Ik stel geen hepatoprotectoren voor aan mijn patiënten, waaronder Phosphogliv. Ik denk niet dat het effectief is. Als er een echt probleem is, dan is het beter om te opereren, dan om een ​​aantal maanden te wachten zal het effect zijn of niet. "

Uitleg van de redactie: omdat de arts een specialisatie heeft in 'chirurgie', moeten patiënten met een chirurgische pathologie, diegenen die een operatie nodig hebben, bij hem komen. In de postoperatieve periode bij patiënten met leverpathologie is het echter raadzaam om hepatoprotectors, waaronder Phosphogliv, te gebruiken.

Antwoorden van artsen van therapeutische specialiteiten op het geneesmiddel Phosphogliv zijn ook niet altijd positief.

Igrunova ZH.K., kinderarts "Ik gebruik Phosphogliv niet in mijn praktijk. Het is alleen bij kinderen vanaf 12 jaar toegestaan, maar ik heb praktisch geen dergelijke patiënten. "

Uitleg van het artikel: Fosfogliv is niet echt geïndiceerd voor kleine kinderen, omdat er geen veiligheidsstudies zijn uitgevoerd bij deze groep patiënten.

Herziening van de meningen over het medicijn van thematische fora

Artsen beoordelingen over Phosphogliv verschillen aanzienlijk van de verklaringen van patiënten. Hier zijn enkele reviews van patiënten die niet volledig tevreden zijn met het gebruik van Phosphogliv.

Docent "Ik heb cirrose. Artsen schrijven me constant wat medicijnen voor. Nu drink ik Phosphogliv, maar ik geloof niet dat ik zal herstellen. "

Uitleg van de tekst: cirrose is een zeer ernstige ziekte waarbij normaal leverweefsel wordt vervangen door fibreus. In feite is de lever bedekt met littekens. Het is onmogelijk om cirrose te genezen met alleen medicatie. De enige manier om een ​​gezonde lever voor dergelijke mensen te krijgen, is een orgaantransplantatie van een donor. Met behulp van medicijnen zoals Phosphogliv is het echter mogelijk om de progressie van de ziekte te vertragen en zo het menselijk leven te verlengen.

Barbarisk "Ik probeerde Phosphogliv te drinken voor preventie, maar voelde het effect niet."

Uitleg van de bewoording: het is waar dat het nemen van een medicijn voor profylaxe het moeilijk maakt om iets te voelen, omdat deze persoon gezond is en nergens last van heeft. Dit betekent echter niet dat het medicijn niet werkt.

Conclusies.

Over de drug Phosphogliv, artsenbeoordelingen spreken meestal goed: het medicijn is zeer effectief bij de behandeling van vette hepatosis en verschillende hepatitis, evenals leverfibrose. Sommige artsen vinden het niet gepast om Phosphogliv en andere hepatoprotectors te gebruiken bij patiënten met chirurgische pathologie, en ze zijn ook op hun hoede om ze voor te schrijven aan jonge kinderen.

Patiëntenbeoordelingen bevestigen de hoge werkzaamheid van Phosphogliv in verschillende leverpathologieën, evenals bewijs van een goede verdraagbaarheid van het geneesmiddel.