"Metropia-SE"

Diëten

Internationale naam: Honing (Mellis).

Doseringsvorm: oplossing voor subcutane toediening.

Farmacologische werking:
Het heeft een membraan stabiliserende, hepatoprotectieve en antioxiderende effecten; verhoogt de antitoxische functie van de lever.

indicaties:
Vettige degeneratie van de lever van verschillende etiologieën, chronische hepatitis, toxische leverschade.

Contra-indicaties:
Overgevoeligheid (inclusief bijenproducten). Met voorzichtigheid. Diabetes mellitus.

Dosering: P / c, 1 ml 1 keer per dag. De loop van de behandeling is 10-20 dagen.

Bijwerkingen: Allergische reacties.

Beoordelingen van dit product:
Larissa

Na een zware beroerte voltooide mijn broer een kuur van 10 injecties met Metrop GP. Nu gebruiken hij en zijn hele familie de Harmonizer. Hij begon zich beter te voelen. Harmonizer verwijdert vermoeidheid, verbetert de slaap.

Jonge man, 23 jaar oud. Breuk van het onderbeen zonder verplaatsing. Onmiddellijk Metrop subcutaan in het onderbeen. Opgelegd langethe. De chirurg zei - er zal zwelling zijn, perebintete (thuis liggen). Oedeem was dat bijna niet. Pectibon, Infors, BIM ADP werden gebruikt voor bindweefsel, een week later begonnen ze met het verwijderen van langetta, TDM en Pectibon-crème die regenereerden op scheenbeen werden afwisselend gebruikt (en opnieuw verbonden). Na 3 (!) Weken toonde een röntgenfoto een volledige fusie. Restoratieve behandeling voortgezet met Resurfin.

Vrouw, 92 jaar. Bij het vallen kantelde het heupgewricht. De chirurg zei dat hij zou blijven liggen. Metrop werd subcutaan gebruikt dicht bij de plaats van de verwonding na 3 dagen gedurende 1 maand, Pectibon 5 capsules 3 keer per dag, Pectibon-crème regenereerde naar buiten op het dijgebied. Na 10 dagen werd ontladen. Ik ging sluw, maar mezelf. Chirurgen zijn verrast.

Hepatitis Forum

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

Nieuwe hepatoprotector

Re: Nieuwe hepatoprotector

Bericht Sovok-59 »15 februari 2012 10:32

Re: Nieuwe hepatoprotector

Bericht Sovok-59 »15 februari 2012 10:32

Re: Nieuwe hepatoprotector

Bericht Hope Orenburg »15 feb 2012 11:12

Re: Nieuwe hepatoprotector

The Gudvin Post »15 februari 2012 12:04

Re: Nieuwe hepatoprotector

Post Sovok-59 »15 februari 2012 12:17

Re: Nieuwe hepatoprotector

Bericht Hope Orenburg "15 feb 2012 12:25

Re: Nieuwe hepatoprotector

Bericht Legron12 »15 februari 2012 22:24

Re: Nieuwe hepatoprotector

Post Sovok-59 »15 feb 2012 22:55

Re: Nieuwe hepatoprotector

Bericht Legron12 »15 februari 2012 23:16

Re: Nieuwe hepatoprotector

Bericht Sovok-59 »15 februari 2012 23:34

Re: Nieuwe hepatoprotector

Post Legron12 »15 februari 2012 11:41 uur

Re: Nieuwe hepatoprotector

Bericht Legron12 »15 feb 2012 23:44

Re: Nieuwe hepatoprotector

Bericht Legron12 »15 feb 2012 23:45

Re: Nieuwe hepatoprotector

Bericht Legron12 »15 februari 2012 23:47

Metro GP

Fabrikant: Samson-Med LLC Rusland

Vorm van afgifte: vloeibare toedieningsvormen. Subcutane oplossing.

Algemene kenmerken. ingrediënten:

Werkzaam bestanddeel: honing 4,5 mg / ml.

Farmacologische eigenschappen:

Farmacodynamiek. Metrop heeft een membraanstabiliserend en antioxiderend effect op het lichaam. Natuurlijk antihypoxisch complex, dat deel uitmaakt van het medicijn, versterkt in combinatie met zijn lage warmtecapaciteit aanzienlijk de wederzijdse penetratie van stoffen in het lichaam als gevolg van het effect van thermische diffusie. De productietechnologie is gepatenteerd.

Metrop heeft een tonisch effect, verbetert de kwaliteit van leven, recupereert na ziekte en operaties, verhoogt de weerstand van het lichaam tegen verschillende soorten infecties. Het medicijn verbetert de fysieke en mentale prestaties aanzienlijk, evenals normaliseert de seksuele functie.

Indicaties voor gebruik:

-chronische hepatitis, vette leverdystrofie van verschillende etiologieën, toxische hepatitis, levercirrose;
-therapeutisch en profylactisch effect bij hart- en vaatziekten en stralingsschade;
-antimutagene effect, vermindering van de ongewenste effecten van ultraviolette straling, bestralingstherapie, langdurige stresseffecten;
-posttraumatische encefalopathie en acuut trauma;
-verbetering van de levenskwaliteit en normalisatie van immunologische parameters bij patiënten met een HIV-infectie;
-in de complexe behandeling van verschillende ziekten om de effectiviteit van therapie te verhogen;
-in de postoperatieve en revalidatieperioden.

Dosering en toediening:

Het medicijn wordt gebruikt bij volwassenen. Subcutaan geïnjecteerd in 1 ml eenmaal daags. De loop van de behandeling is 10 - 20 dagen.

Toepassing kenmerken:

Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met diabetes.

Recensies van Metrop gp

Gemiddelde beoordeling
Niemand gewaardeerd

zonder recept

fabrikant

Canon 2
Reg. Nummer: LS-002655 van 10.26.12

We nodigen u uit om uw mening te geven, en om deel te nemen aan discussies via opmerkingen. Welkom openheid in de beoordelingen. Het beheer van de instelling kan, indien gewenst, reageren op uw beoordeling.

Schrijf een beoordeling of Beoordeel het medicijn

Recensies voor dit gedeelte zijn nog niet over.

Apotheker Online

Op deze site verzamelde ik instructies, beoordelingen en meningen over verschillende medische producten.

Er zijn geen aangepaste artikelen en de kosten worden betaald door advertentieblokken. Alle meningen, behalve die van materieel geïnteresseerde personen, worden gepubliceerd.

Een gecertificeerde apotheker werkt aan het project - dat wil zeggen ikzelf - en ik kan vragen stellen, aarzel niet. Bedankt!

Probeer de nieuwste referentie van medicijnen voor 10 000 artikelen met zoeken in volledige tekst:

Geptrong

Dmitry Sidelnikov 6 juni 2015

Beschrijving en instructies van het geneesmiddel Heptrong

Heptrong is een hepatoprotectief medicijn en een immunomodulator. Het heeft een anti-inflammatoir, antiviraal effect, activeert het immuunsysteem. Helpt bij het herstellen en verbeteren van de leverfunctie, het zorgt voor een regenererend effect op de cellen, vermindert het ontstekingsproces, vermindert de intensiteit van verschillende manifestaties van hepatitis. Het actieve ingrediënt is honing.

Onder invloed van Heptrong neemt de activiteit van de markers ALT, ALT, GGTP, AST, die verantwoordelijk zijn voor schade aan hepatocyten, in het bloed af, wordt het hepatitis C-viruseiwit geblokkeerd en wordt de regeneratie van levercellen gestimuleerd. Gepositioneerd als het enige medicijn dat bijdraagt ​​tot de omgekeerde stroom van vette hepatosis, daarom wordt het vaak voorgeschreven voor alcoholische en toxische leverschade. Gewoonlijk goed verdragen, veroorzaakt geen pijn op de injectieplaats.

Heptrong wordt gebruikt voor:

  • virale hepatitis van alle soorten;
  • medicinale en toxische, alcoholische leverschade in elk stadium;
  • vette hepatosis;
  • cirrose als onderdeel van een complexe therapie;
  • toxicose tijdens de zwangerschap als onderdeel van een complexe therapie.

Verkrijgbaar in de vorm van een oplossing van 1 ml of 3 ml in ampullen, 10 of 5 per doos. Heptrong heeft een hoge activiteit gedurende 24 uur, waardoor het eenmaal per dag kan worden gebruikt. Geïntroduceerd intramusculair, verschillende injecties per week (of 1 op de 3 dagen). Het behandelingsregime is afhankelijk van de diagnose en wordt bepaald door de arts. Met indicaties verlengt u de behandelingskuur en herhaalt u zich binnen 2-3 weken.

  • Allergieën voor het medicijn (bijenproducten);
  • Allergische reacties op insectenbeten.

Met de nodige voorzichtigheid en alleen met de controle van de bloedglucosewaarden. Heptrong wordt gebruikt bij diabetes mellitus, bronchiale astma, allergische rhinitis en chronische luchtweginfecties. Alcohol wordt niet aanbevolen tijdens de behandeling.

Bijwerkingen

Allergische reacties. In sommige gevallen kan slapeloosheid voorkomen. Soms is er een verhoogde eetlust als gevolg van de activering van de lever. Een overdosis van het medicijn vóór die tijd werd niet waargenomen.

Analogen van Heptrong

Analogen van Heptrong zijn:

Cryomelt MN en Metrop GP zijn geneesmiddelen die volledig analoog zijn aan het geneesmiddel, met dezelfde werkzame stof - honing. Verschillen daarin dat ze enzymen en vitamines bevatten, die niet in Heptrong voorkomen.

Momenteel zijn Heptrong en zijn synoniemen in het apotheeknetwerk moeilijk te kopen. Eerder was het te vinden in het netwerk van apotheken in St. Petersburg. Geregistreerd NUVOMED LLC (Rusland).

U kunt analogen kopen goedkoper Heptrong, vergelijkbaar in actie en behorende tot dezelfde farmacologische groep. Dit zijn Heptral, Glutargin, Thiotriazolin, Essentiale en anderen. Het is beter om uw arts te raadplegen over welke drug Heptrong beter kan vervangen.

Recensies van Heptrong

Heptrong is eigenlijk een oplossing van honing met water, dus veel mensen behandelen het nieuwe medicijn met wantrouwen en vragen zich af wat de effectiviteit ervan is. Echter, beoordelingen van Heptrong van mensen die het medicijn gebruikten, meestal positief. Er is een positieve trend in de behandeling van verschillende leveraandoeningen, evenals een volledige genezing van virale hepatitis B, C, cirrose van de lever.

Momenteel worden geen gegevens over de productie van Heptrong gepubliceerd. Er is informatie dat een verbeterde versie van het medicijn H-Cyclomedon in Kazachstan is geregistreerd, maar het is ook problematisch om het te kopen.

Volgens sommige gegevens was de Heptrong-prijs per pakket eerder ongeveer 5000 roebel.

Metro van Moskou

13 raad aan om in een bedrijf te werken.

82 raad een bedrijf niet aan voor tewerkstelling.

Office-foto

Sleep foto's naar dit venster of selecteer bestanden.

Foto Moskou metro

Beoordelingen van Moskou Metro

Inspecteur DZ

Pluspunten: dat zijn ze niet. Ze doen me denken aan een wortel over een snuit van een ezel, zodat hij rent en rent, maar niet als hij deze wortel niet inhaalt.

Wat kan worden verbeterd: jongens, het spijt me oprecht voor de veiligheidsdienst, de jonge dienst die 5 jaar geleden werd opgericht, is vernietigd. Ik zal alles op orde beginnen, ga zitten, giet thee, neem koekjes en luister. Ik heb me in februari 2017 in de beveiligingsdienst gevestigd. Eerlijk gezegd was ik geschokt over hoe de personeelsafdeling werkt, de wachtrijen, mensen nemen 50 minuten, zelfs op kantoor zijn er 3 personeelsafdelingen, en meer precies, voor elke afstand is er een personeelsafdeling en de RRT heeft ook zijn personeelsafdeling, dat wil zeggen jij je begrijpt wat personeel van personeelsfunctionarissen, de hele tweede verdieping wordt door hen bezet, ze dwalen van kantoor naar kantoor, worden gecoördineerd en gaan drie uur roken voor een uur. Neem in het algemeen nog eens 25-30 minuten van het hele uur, en waarom vraag je het zo lang, het is simpel, het zijn "meisjes", ze staan ​​op je hielen totdat je naar beneden gaat, totdat je de rookkamer bereikt, terwijl je terugkomt, terwijl je opstaat, zoiets. Het maakt deel uit van het bedrijfsbeleid dat een persoon een verklaring van goed gedrag, een certificaat van de PAN en een certificaat van een behandelingskliniek bijbrengt.Je kunt lang discussiëren over wat voor soort onzin, dit is een hele beveiligingsdienst en een persoon kan slaan, waarom een ​​maand wachten op een strafblad, maar nee, ze hebben belangrijkere zaken waarover ik je later zal vertellen. Het pakket documenten dat nodig is voor tewerkstelling door de drie certificaten die ik hierboven heb aangegeven, moet u in de kliniek een uittreksel van whitewash opnemen voor de afgelopen vijf jaar en een gezondheidspaspoort, dat wil zeggen een paspoort met alle vaccinaties die u hebt gedaan en voor wie de periode voorbij is, Je kunt het ter plekke in mijn kliniek doen (persoonlijk heb ik vier dagen lang gerend voor de verpleegster die in de vaccinatiekamer is, misschien heb je geluk en misschien ren je nog langer). Maar denk je dat alles? Nee, je bent bijna klaar met de politie of met een ander krachtorgel. Nu is het tijd om een ​​medisch onderzoek te ondergaan bij de grootstedelijke polikliniek))) als je armen en benen hebt, zullen ze nemen en schrijven dat je gezond bent))) In het algemeen, houd er rekening mee dat je ongeveer 1,5-2 maanden aan werk zult besteden. Dan studeer))) oh dit is over het algemeen een leuke eigenschap van hen. Laat me uitleggen waarom, ik kwam in Sat toen dit alles er niet was, en nu ga je een studentenovereenkomst aan, waarin staat dat als je na een maand training examens aflegt, je geld ontvangt voor training en naar het station gaat als stagiair voor 4 dagen, en dan Je gaat aan een shift werken, nou, zoals tijdens een dienst, zal ik alles hieronder beschrijven. U stelt een vraag en als u niet slaagt, wordt iedereen in schande uitgezet en mag u niet werken? Nee, kalmeer, je wordt gewoon niet betaald voor deze maand van studie en je bent al 3 maanden zonder geld. Nadat je tot de dienst bent gekomen, en dit is op papier, in feite, mensen missen het vreselijk, je begint te werken van dag tot dag, dan drie nachten op een rij, dan dumpen, dan vijf dagen op een rij, vertellen ze je, we zullen alles weer terug komen in de tijd, maar deze Je krijgt alleen vrije tijd als de diensten zijn voltooid, mijn station heeft het alle drie maanden in totale complexiteit gehad. Mensen stoppen ermee, welke formule we hieruit afgeleid hebben, want 5 ontslagen mensen 5 komen, maar na training 2 verlaten ze zichzelf, na de stage gaan er 2 meer mensen weg en blijft er één over, en deze is meestal een man in 45 jaar, die nergens kan worden meegenomen Dus hij houdt het, maar zijn zenuwen zijn niet ijzer en hij zal over zes maanden of een jaar vertrekken. U zult een vraag stellen in welk stadium het systeem faalde? Mijn antwoord: vanaf het moment dat we ex-politieagenten en militairen gingen werven bij de veiligheidsdienst. Waarom je het vraagt, ze weten ook hoe ze de schuld aan het moederland moeten geven. Ze weten hoe, maar niet allemaal. De meeste agenten die op het station staan, bonzen op zwart, omdat ze werkten van de jaren 90 tot midden 00, en daar was het de norm om aan het glas te trekken als je dienst hebt in de nacht of in de versterking na het einde van de dienst zit je op kantoor en als een dwaas versterkt. Krijgers uit dezelfde jaren, alcohol, thuis brouwen een nobel doel in de dienst om te tekenen. En wie zijn de leiders hierboven (alweer, niet alle) het spreekwoord van het leger is van toepassing (vierkant Katy, rond dragen, bevelen worden niet besproken) in de kantoren van Schepkin worden serieuze zaken besproken, zoals wie er tegenwoordig met iemand pingpongt en wie, wie hij doet, bespreekt hoe deze of die volgorde correct is gespeld. Alle bestellingen worden met terugwerkende kracht uitgegeven en ondertekend. En over het ontslag houd ik meestal stil. Terwijl ik wachtte op de baas om een ​​ontslagaanvraag bij mij te ondertekenen, de jonge meisjes, het college waarschijnlijk net klaar met 4, 3, 5 verdiepingen in 40 minuten van het vinden van mij op straat ging naar de rookruimte 7 keer, 7 keer. Dat is hoe ze werken. Hij vroeg me uit eigen beweging te ontslaan, het hoofd begon twee weken te duren om dat te zeggen, hij schreef trouwens 23 nummers, om een ​​of andere reden telde hij mijn ontslag als de 13e. Ik was overrompeld, zeg ik, en hoe vond je dat? Hij zegt dat alles eenvoudig is (we hebben dag, nacht, dumping, vrije dag), hij telde me in ploegendiensten. Ik stelde de volgende vraag, waardoor hij tot stilstand kwam, en als ik een dag na drie werkte, zou je me binnen twee maanden ontslagen hebben? Waarop hij zei, ik zal deze informatie verduidelijken, zeg ik, mijn uiterste dag voor kalender twee weken, als we werken aan de arbeidswetgeving van de Russische Federatie eindigt op de 5e dag, omdat in de arbeidswet staat dat een medewerker twee kalenderweken werkt. Ik was toen erg boos op hem, dat het intelligente systeem, maar waarom dan aangeworven met hoger onderwijs?) En nu laten we ons onderdompelen in de wereld van wonderen die op het station plaatsvinden. En dus, de passagiers haten je, vergeten alles wat je tijdens de training werd verteld dat in een shift van 4 mensen aan de ene kant en 4 aan de andere kant staan, maximaal, als je geluk hebt, sta je bij KAPPochka (dit is een grootmoeder die in een hokje zit en niets zal je helpen als je geluk hebt als je oma stil is en gewoon slaapt of een tijdschrift leest, en als ze in conflict is, dan zul je proberen, tegen het einde van je dienst zul je in God geloven als je niet eerder geloofde. Waarom? Omdat God je vergeven heeft vanwege de straf van yazhma, heeft deze grootmoeder haar dochter niet gemist, omdat papa kan komen rennen, die haar grootmoeders gezicht wil oppoetsen, en, ten eerste, dat je oude vrouw niet kalmeerde, vertel me, hoe zit het met de politieagent? Oh nee, hij is er niet, hij is overal, maar niet bij jou, hoewel ik op mijn station een dienst had, bouwde ik zeer goede werkrelaties met de politie en ze waren altijd bij ons, het hangt allemaal af van de seniorenploegen en de baas object. Buiten het onderwerp, sta je met een grootmoederspet, bij de tweede uitgang, als je geluk hebt, dan zijn er twee mannen, en als je plotseling jeukt, hebben ze tijd om je te veranderen, maar meestal gebeurt het, aan de ene kant ben je met KAPPochka en aan de andere kant handinspecteur bij KAPPochka, de inspecteur komt naar je toe vanuit een ander station en geeft die pauze van 20 minuten elke ochtend en avond, als je tijd hebt, nou ja, lunch voor een uur elk. Ik zal uitleggen dat iedereen in het spitsuur in de zones is en de grote broer kijkt, nee, hij berekent niet iemand die verdacht is of die wordt gezocht, hij houdt je in de gaten, hiervoor is een hele dienst gecreëerd die een beloning ontvangt die de inspecteur straft voor hij miste de rugzak. We hebben een rietsysteem, je moet elk metaal aan je tas, rugzak, verpakking vastmaken. Ik zal het uitleggen: het metaal in de handen van de inspecteur reageert op elk metaal, evenals het frame waardoor de passagier passeert, dat wil zeggen, de inspecteur moet de passagier meenemen naar het inspectiegebied en de bagage door het kanon of inspecteur rijden, dan zal hij zien wat er is, maar Dit kan worden gedaan door mensen met een A-categorie die zijn opgeleid voor bestraling en vaak niet genoeg zijn, dan zegt het management dat degenen die niet over de categorie beschikken Mione moeten gebruiken (dit is een apparaat dat geuren absorbeert die zich in handbagage bevinden) lijkt alles te zijn cool we zullen n vinden estupnika, maar het probleem is dat hij niet reageert op wapens, zelfs in rekening gebracht, machinegeweren en scherpe wapens. Dat wil zeggen, het verkeer van koude en vuurwapens kan worden aangepast via de metro, maar u, als inspecteurs, tekende een document dat u strafrechtelijk verantwoordelijk bent als er iets gebeurt, dat wil zeggen, als dit pistool schiet en de draad het punt bereikt dat het langs u en u passeert ze konden hem niet identificeren, je zit, niet de jongens van Shchepkin, die pingpong spelen en meer dan 100 duizend salarissen krijgen. Over het algemeen, om aan je te denken, besteed je tijd aan clownerie of zoek een fatsoenlijke baan. Ik zou het volgende willen opsommen. Wat kan worden verbeterd in het werk van de Veiligheidsraad: 1- Om de werkstroom aan te passen, breng het in digitaal formaat, zodat de verbinding tussen de stations en de telefonist via een computer was, en niet via een telefoon, de telefoon moet voor noodcommunicatie zijn. 2- om de innovatie te horen van mensen die op het station staan, voor effectief werk van de veiligheidsdienst; 3- voor het openen van een secundaire gespecialiseerde opleiding op het gebied van transportbeveiliging en over 5-7 jaar zal er een enorm tekort aan personeel zijn, je moet werken voor de prospect en niet één dag leven. Bedankt en mijn excuses als iemand aanstoot neemt.

Passagiersspecialist

Voors: tijdige loonlijst

Wat kan worden verbeterd: slopen bestaande informatiebalies Live communicatie en leveren nieuwe informatiebureaus, rekening houdend met arbeidswetgeving en sanitaire normen. Wissel aan de voorkant 11 uur lang in de kou en tocht. Wild vuil, niemand wast ooit de kraampjes, zodat de schoonmaker de vloer tenminste met een dweil zou afvegen, je moet een halve dag achter hem rennen. We moeten overal het hele boeket straatvuil ademen, zwarte vlokken stof. Griezelige rokerige gemeenschappelijke ruimtes, ga daar om te roken en kassiers, en zat, en de politie non-stop, ga naar het toilet nadat dit een echt probleem is - je begint te stikken. Constante bewaking van het personeel, een soort gevangenismodus. Ik ging naar het toilet - bel de oudere terug, kom terug - bel terug, zij noteren de tijd. Salaris voor dergelijke omstandigheden is slechts één traan - 35 tr. Maar je moet vriendelijk en hoffelijk zijn tegenover passagiers, als medewerker van de kassa van een beroemd fastfood, wordt dit gevolgd. Je moet ook souvenirs verkopen voor 3% van de premie, die zijn onderverdeeld in alle professionals die aan het loket per maand hebben gewerkt. Aambeien zijn onuitsprekelijk, omdat We werken met de kassa, het invullen van rapporten, alle tekortkomingen uit eigen zak, voor fouten - depremirovanie. Het is waar dat iedereen incompetent leiderschap viert. Een team van managers kwam tegelijk met de Russische Spoorwegen. Twee jaar lang heeft niemand de carrièreladder kunnen opgroeien. Het management heeft uw nominaties niet nodig op kantoor. Aan specialisten worden rekken behandeld als vlees, niet gezien als mensen. Nou, het laatste ding - het management krijgt een drop-chat, waar iedereen gedwongen wordt toe te voegen. En het plezier begint - het hoofd van de racks spot met de gewone werknemers in de chat om welke reden dan ook, om te laten zien hoe effectief hij is in het gezicht van zijn superieuren. Bovendien is de incompetentie en uncouthness van het hoofd van de rekken gewoon flagrant! Je kunt alleen aan complete hopeloosheid aan racks Live Communication werken.

Metrop ® GP (Metrop GP)

Farmacologische groep

Opslagcondities van het Metrop® GP-medicijn

Buiten het bereik van kinderen houden.

De houdbaarheid van het Metrop® GP-medicijn

Niet gebruiken na de vervaldatum die op de verpakking staat vermeld.

Laat je reactie achter

Kentekenbewijzen Metrop ® GP

Actuele informatie vraagindex, ‰

  • Eerste hulp kit
  • Online winkel
  • Over het bedrijf
  • Neem contact met ons op
  • Contacten van de uitgever:
  • +7 (495) 258-97-03
  • +7 (495) 258-97-06
  • E-mail: [email protected]
  • Adres: Rusland, 123007, Moskou, st. 5e Mainline, 12.

We bevinden ons in sociale netwerken:

© 2000-2018. REGISTER VAN MEDIA RUSSIA ® RLS ®

Alle rechten voorbehouden.

Commercieel gebruik van materialen is niet toegestaan.

Informatie bedoeld voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Metrop® GP (Metrop GP)

Alle geregistreerde vrijgaveformulieren (16)

  • oplossing voor subcutane injectie (16)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 5, kartonnen verpakking 1; № ЛС-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 5, kartonnen verpakking 2; № ЛС-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 5, kartonnen verpakking 5; № ЛС-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 5, kartonverpakking 10; № ЛС-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; 1 ml ampul met ampulla mes, cel blisterverpakking 10, kartonnen verpakking 1; № ЛС-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 10, kartonnen verpakking 2; № ЛС-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 10, kartonnen verpakking 5; № ЛС-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 10, kartonverpakking 10; № ЛС-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 5, kartonnen verpakking 1; Nr. LS-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland); fabrikant: Samson-Med (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 5, kartonnen verpakking 2; EAN-code: 4602072021639; Nr. LS-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland); fabrikant: Samson-Med (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 5, kartonnen verpakking 5; Nr. LS-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland); fabrikant: Samson-Med (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 5, kartonverpakking 10; Nr. LS-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland); fabrikant: Samson-Med (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; 1 ml ampul met ampulla mes, cel blisterverpakking 10, kartonnen verpakking 1; Nr. LS-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland); fabrikant: Samson-Med (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 10, kartonnen verpakking 2; Nr. LS-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland); fabrikant: Samson-Med (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 10, kartonnen verpakking 5; Nr. LS-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland); fabrikant: Samson-Med (Rusland)
    • Metrop® GP-oplossing voor subcutane injectie van 4,5 mg / ml; ampul 1 ml ampul met mes, blisterverpakking 10, kartonverpakking 10; Nr. LS-002655, 2012-10-26 van Canon-2 (Rusland); fabrikant: Samson-Med (Rusland)

Farmacologische groep

  • hepatoprotectors

Opslagcondities van het Metrop® GP-medicijn

Buiten het bereik van kinderen houden.

Vervaldatum van het Metrop® GP-medicijn

Niet gebruiken na de vervaldatum die op de verpakking staat vermeld.

Het uiterlijk van het product komt mogelijk niet overeen met de foto, die alleen voor informatiedoeleinden is.

* We zijn NIET betrokken bij de verkoop van geneesmiddelen op afstand, sinds de levering van drugs aan het huis, de levering van drugs in Moskou is verboden in overeenstemming met het decreet van de regering van de Russische Federatie van 6 februari 2002, nr. 81 (zoals gewijzigd op 04.10.2012) "over wijzigingen en aanvullingen op de regels voor de verkoop van bepaalde soorten goederen en de lijst...", behalve bepaald door de wetgeving van de Russische Federatie, in het bijzonder, levering door een apotheek wordt alleen uitgevoerd voor de bevoorrechte categorie van burgers op basis van de federale wet van de Russische Federatie van 9 januari 1997 N 5-FZ "Op het verstrekken van sociale garanties aan de helden van socialistische arbeid en volledige cavaliers van de Orde van de Arbeid Glorie" (zoals gewijzigd op 07/02/2013) en de wet van de Russische Federatie van 15 januari 1993 N 4301-1 "Over de status van de helden van de Sovjet-Unie, helden van de Russische Federatie en volledige cavaliers van de Orde van de Heerlijkheid", artikel 1.1 en artikel 4. Alle bestellingen worden gevormd in een apotheek (licentie) en worden alleen verzameld door gekwalificeerde apothekers. Het vrijgeven van medicijnen wordt alleen gemaakt als u een recept van een arts heeft. Online-apotheek De gegeven wetenschappelijke informatie is gegeneraliseerd en kan niet worden gebruikt om een ​​beslissing te nemen over de mogelijkheid om een ​​bepaald medicijn te gebruiken. Er zijn contra-indicaties, raadpleeg uw arts.

Metrop® GP

Subcutane oplossing.

Samenstelling (1 ml):

  • actieve ingrediënt: honing 4,5 mg.

1,0 ml in een ampul van kleurloos glas van de 1e hydrolytische klasse met een capaciteit van 2 ml met speciale tekens voor breuk (punt, ring). Houd de ampul vast! papieretiketpapier of etiket of zelfklevend etiket.

5 ampullen in een cassette-blisterstrip van polyethyleentereftalaat of polyvinylchloride-tape. 1 of 2 cassette-doordrukstripverpakkingen, samen met instructies voor gebruik in een kartonnen verpakking.

Contra-indicaties:

  • Overgevoeligheid voor het geneesmiddel en bijenproducten.
  • Leeftijd van kinderen tot 18 jaar.
Ik vraag me af:

Het geneesmiddel is gecontra-indiceerd voor gebruik tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.

Overdosering: er zijn geen gevallen van overdosering vastgesteld. Speciale instructies:

Invloed op het vermogen om voertuigen, mechanismen te sturen

Het gebruik van het medicijn heeft geen invloed op het vermogen om mogelijk gevaarlijke activiteiten uit te voeren. een verhoogde concentratie van aandacht en snelheid van psychomotorische reacties vereisen (besturen van een voertuig, werken met bewegende mechanismen, werk van de coördinator en operator).

In het donker bij een temperatuur van 15-25 ° C.

Buiten het bereik van kinderen houden.

Werkzaam bestanddeel: Honing Analogons van de werkzame stof:

  • Geptrong®
  • Cryomelt MN
Vormen van vrijgave:
  1. Metrop® GP, ampul 1 ml met ampulmes, celblisterverpakking 10, doosverpakking 1 Nr. RU: LC-002655, 2006-12-29, 1 ml ampul met ampulmes, blisterverpakking 10, doosverpakking 1, oplossing voor subcutane injectie, Canon-2, Rusland
  2. Metrop® GP, ampul 1 ml met ampulmes, blisterverpakking 10, kartonverpakking 10 Nr. RU: № ЛС-002655, 2006-12-29, 1 ml ampul met ampulmes, blisterverpakking 10, kartonverpakking 10, oplossing voor subcutane injectie, Canon-2, Rusland
  3. Metrop® GP, ampul 1 ml met ampulmes, blisterverpakking 10, kartonverpakking 2 Nr. RU: № ЛС-002655, 2006-12-29, 1 ml ampul met ampulmes, blisterverpakking 10, doosverpakking 2, oplossing voor subcutane injectie, Canon-2, Rusland
  4. Metrop® GP, ampul 1 ml met ampulmes, blisterverpakking 10, kartonnen verpakking 5 Aantal RF: № ЛС-002655, 2006-12-29, 1 ml ampul met ampulmes, blisterverpakking 10, kartonnen verpakking 5, oplossing voor subcutane injectie, Canon-2, Rusland
  5. Metrop® GP, ampul 1 ml met ampulmes, celblisterverpakking 5, doosverpakking 1 Nr. RU: LC-002655, 2006-12-29, 1 ml ampul met ampulmes, celblisterverpakking 5, kartonverpakking 1, oplossing voor subcutane injectie, Canon-2, Rusland
  6. Metrop® GP, ampul 1 ml met ampulmes, blisterverpakking 5, kartonverpakking 10 Nr. RU: № ЛС-002655, 2006-12-29, 1 ml ampul met ampulmes, blisterverpakking 5, kartonverpakking 10, oplossing voor subcutane injectie, Canon-2, Rusland
  7. Metrop® GP, ampul 1 ml met ampulmes, blisterverpakking 5, doosverpakking 2 Nr. RU: № ЛС-002655, 2006-12-29, 1 ml ampul met ampulmes, blisterverpakking 5, verpakking 2, oplossing voor subcutane injectie, Canon-2, Rusland
  8. Metrop® GP, ampul 1 ml met ampulmes, celverpakking 5, doosverpakking 2, № РУ: № ЛС-002655, 2012-10-26, barcode: 4602072021639, 1 ml ampul met ampulmes, blisterverpakking 5, doosverpakking 2, oplossing voor subcutane injectie 4,5 mg / ml, Canon-2, Rusland
  9. Metrop® GP, ampul 1 ml met ampulmes, blisterverpakking 5, kartonverpakking 5 Nr. RU: № ЛС-002655, 2006-12-29, 1 ml ampul met ampulmes, blisterverpakking 5, kartonverpakking 5, oplossing voor subcutane injectie, Canon-2, Rusland