beoordelingen

Diëten

Metro: Prospect Mira

Adres: Moskou, st. Schepkina 61/2 gebouw 1

Contact telefoon: BWW register: 8 (499) 674-07-09 multichannel (van 9.00 tot 16.00 uur), referentie-instituut: 8 (495) 681-35-09, betaalde honing. Diensten: 8 (495) 681-03-03

Aanvullende beschrijving

Momenteel GBUZ MO MONIKI hen. MF Vladimirsky is een uniek in Rusland wetenschappelijk, medisch en educatief complex (instituut, consultatieve en diagnostische afdeling, ziekenhuis, faculteit). Het ziekenhuis heeft 22 chirurgische en therapeutische klinieken met 1105 bedden.

Onderzoeksactiviteiten aan het instituut worden uitgevoerd in 40 gebieden van de medische wetenschap, nieuwe medische technologieën van wereldklasse worden geïntroduceerd.

GBUZ MO MONIKI hen. MF Vladimirsky is de grootste zorgstructuur van de regio Moskou en dient als een regionaal multidisciplinair centrum voor de verstrekking van hooggekwalificeerde medische, diagnostische en adviserende hulp aan de bevolking van de regio Moskou.

Het instituut heeft een consultatieve en diagnostische afdeling, waarvan de functies verschillen van die van poliklinieken, en biedt patiënten geen recepten voor medicijnen die gratis aan het publiek worden verstrekt, maar ook met een korting van 50%.

Neem contact op met GBUZ MO MONIKI hen. MF Vladimir:

Regisseur: Filipp Nikolayevich Paleev, tel. 8 (495) 681-55-85, e-mail: [email protected]
Hoofdarts: Kruglov Evgeny Efimovich, tel., Fax 8 (495) 681-41-70, e-mail: [email protected]
Wetenschappelijk secretaris: Kulikov Dmitry Alexandrovich, tel., Fax 8 (495) 681-93-90, e-mail: [email protected]

Referentie-instellingen van het Instituut: 8 (495) 681-35-09
Referentie van ziekenhuisopname: 8 (495) 681-55-69
Hulp in de wachtrij voor hospitalisatie: e-mail: [email protected]
Referentie- en registratiekantoor van de BWW (Consultative and Diagnostic Department) (gratis medische zorg, afspraak bij artsen): 8 (499) 674-07-09 multichannel (van 9.00 tot 16.00 uur)
Commerciële afdeling: 8 (495) 681-03-03 multichannel - ambulante en intramurale betaalde medische diensten
Faculteit 8 (495) 684-57-63

Routebeschrijving: Prospekt Mira metrostation, toegang tot het sportcomplex Olimpiysky en vervolgens te voet langs de Shchepkina-straat.

Monica neurochirurgie beoordelingen

2,3 van de 5

MONICA is het slechtste ziekenhuis dat ik ooit heb gezien. Wie heeft de mogelijkheid om niet naar dit ziekenhuis te gaan - ga niet naar bed! Ze ging van 09/13/2016 tot 21/09/2016 in de Afdeling Gastro-enterologie. Dit is een stille horror! In de eerste 2 dagen in het algemeen paste de dokter niet. Meerdere keren kwam ze naar de residency-kamer met een vraag over de dokter, iedereen zwaaide gewoon weg. Zet in de afdeling, die is omgezet van de voormalige residentie. De kamer is helemaal niet voor de afdeling - vijf bedden, je kunt alleen zijwaarts lopen, er is geen tafel, om de een of andere reden is de wastafel bij het raam - als je je gezicht wast op het nabijgelegen bed. Het toilet bevindt zich aan de andere kant van de gang, God verhoede 's nachts jeuk - je wordt gek als je het bereikt. Koude hond in de afdeling, het is onmogelijk om 's nachts te slapen. De deken is slechts één, dun, de matrassen op de bedden zijn stevige klonten, op welke stortplaats zij deze matrassen verzamelden. Ik vond niet dat MONIKI zo'n slecht ziekenhuis is. Nou, het zijn allemaal bloemen! Bessen zijn een dokter. Ik zal niets zeggen over anderen, maar ik had Volchkova - op de derde dag van mijn verblijf voorzag ik me genadig van deze zogenaamde dokter. Over het algemeen niets af, geen behandeling, geen diagnose, geen onderzoek. NIETS. Om de een of andere reden is het voor een arts onmogelijk om een ​​onderzoek te ondergaan - densitometrie werkt niet, een MRI-scan in MONICA blijkt ook afwezig te zijn. Voor alle dagen die ik in het ziekenhuis heb doorgebracht, heb ik nooit een omweg gehad, maar toen ik naar mijn kaart keek, bleek dat Volchkova en het hoofd, die ik nog nooit had gezien, naar mij keken. Kortom, je moet alles betalen. Omdat sommige patiënten tevreden lijken te zijn en er betere kamers zijn. Maar als u voor de eerste keer liegt en er geen vrienden zijn, is uw geld nutteloos. Volchkova zal dit zelfs een miljoen betalen - geen zin niet. Het blijkt dat je het op de een of andere manier moet uitzoeken voor jezelf - met wie je het eens moet zijn, om vast te houden. je begrijpt het. Niet iedereen is daartoe in staat, dus ga naar MONIC in de richting van een bezetting die leeg is, nou ja, al was het alleen maar geluk, wat ik sterk betwijfel. De duivel weet wie ze daar behandelen, doen zoveel kennissen? Ik las goede beoordelingen van patiënten over het hoofd van de afdeling gastro-enterologie, ik hoopte echt dat ze naar me zou kijken, om eerlijk te zijn, ik was klaar om te betalen. Maar ze is over het algemeen niet beschikbaar, medische rondes, nogmaals, dat is niet zo, dus het is niet duidelijk hoe haar te raadplegen. Toen werd deze hele nachtmerrie zo moe dat ze spuugde, het is gemakkelijker om voor geld te worden onderzocht, eerlijk gezegd, je zult je zenuwen tenminste redden.

Voordelen van de kliniek:
alleen goede locatie

Nadelen van de kliniek:
Het hele ziekenhuis is één continu minus

5,0 van de 5

Ik spreek mijn oprechte waardering en dank uit aan de arts - neurochirurg Kocheryozhkin Boris Alexandrovich, Ramazanov Ildar Shamilyevich, Mikhnevich Yuri Sergeyevich en alle medische staf van de afdeling Neurochirurgie voor een succesvolle operatie op 18 januari 2016. Heel erg bedankt voor je professionaliteit, vriendelijk hart en bekwame handen. Over dergelijke experts zeggen: een dokter van God. Bedankt dat je me met veel begrip en goede wil hebt behandeld toen ze me op jouw afdeling brachten. Geloof me, je aandacht en zorg behandelt niet alleen patiënten, maar geeft ook kracht aan onze familieleden. Elke dag, door je professionele taken te vervullen, creëer je een sfeer van goedheid en hoop in een ziekenhuisomgeving. Bedankt allemaal en buig voor je. Moge God u zegenen voor uw nobele zaak - om het leven van de mens te redden en te verlengen! Ik wens je succes in alle zaken in je harde werk! Liefde, geluk, geluk, voorspoed, gezondheid, gezondheid en nogmaals gezondheid voor jou voor vele jaren. Met respect en grote dankbaarheid aan u, Galina K. en mijn hele familie.

Voordelen van de kliniek:
Succesvolle operatie

1,0 van de 5

Onderzoek allergieën, stikken. Telkens als ik door spirometrie ga - astma is niet ingesteld, blijkbaar niet rendabel. Experts in geval 1 stom, kijk niet naar de patiënt, maar alleen in de computer. Allergist-arts Morozova maakt een voorbeeld van drugs in de computer en biedt. Probeer deze eens. Ik drink dit en dat al een jaar lang. Of is de diagnose misschien niet correct? En er zijn geen middelen meer om dure medicijnen te kopen. De longarts accepteerde het niet (het was leeg en ik vertelde het haar en ze vertelden me dat ik mijn rechten schudde, wat? Ik kwam over 100 km. Om morgen te komen en de neuroloog accepteerde het niet om dezelfde reden: ze zeggen, neem de kortingsbon en kom op een andere dag, dit is voor jou. En je weet niet waar ik werk, en God verhoede dat je me onder ogen moet komen, ik zal antwoorden: "Dit heb je nodig, kom binnen een maand." En niets, dat we allemaal uit de regio komen, leven en een halve dag krijgen we? Beste leiders, elimineer het pathos en de grofheid van artsen en maak de toegang ook beschikbaar voor andere specialisten m op de dag van het verblijf! Het was jammer om naar mijn grootmoeder te kijken, die 300 km verderop uit Serpukhovo kwam.Ze kreeg de opdracht om een ​​coupon te nemen voor morgen.Dokters, waar is je ethiek? Ben je verbluft geweest? Ik ga niet meer naar MONICA.Dank je voor je vriendelijkheid, begrip en behandeling En trouwens, de resultaten van de analyses zijn heel anders dan de vorige, alles is goed met hen!

Nadelen van de kliniek:
Grofheid. Het is moeilijk om op dezelfde dag in te schrijven in een arts. Deskundigen in geval 1 dom.

3,0 van de 5

Ik zou de ziekenhuisadministratie graag willen wijzen op de werkwijze van de opnameruimte voor de MRI-procedure. Een zeer lastig schema: het duurt erg lang om te wachten op het einde van de pauze (van 10-30 tot 13-00). Medische specialisten nemen het van 9-00 (nou ja, als ze op tijd met de receptie beginnen), dan schrijven ze de richting uit voor MRI en helaas heeft bijna niemand de tijd om zich voor de pauze aan te melden en dan begint het lange wachten. Als je geluk hebt, begint de opname om 13.00 uur, maar zelfs dan zijn er problemen: een wachtrij van ziekenhuismedewerkers wordt gevormd, die vanzelfsprekend geen wachtrij hebben. Dus de wachttijd is vertraagd. Als je de opname-ontwerpmodus opnieuw kunt overwegen, zal het voor velen handig zijn.

Voordelen van de kliniek:
Is normaal

Nadelen van de kliniek:
Zeer ongemakkelijk MRI-schema.

1,0 van de 5

Goede dag voor iedereen. Hij werd naar MONIKI gestuurd voor onderzoek naar het probleem van cataract. Geslaagd voor de enquête. Ik heb een verwijzing voor hospitalisatie afgegeven. Ik heb een heleboel tests doorstaan. Ik kwam aan, bleef 4 uur in de gang, het bleek dat er geen plaatsen waren, ze zonden naar huis om chronische ziektes te behandelen, die helaas niet worden behandeld, waardoor al deze manipulaties op mijn geld en de verzekeringsmaatschappij worden uitgegeven, en al het andere is prima. Over het algemeen zijn de artsen van MONIKI goed, maar helaas zit er in elk vat honing een lepel...

Voordelen van de kliniek:
Artsen in MONIKI goed

Nadelen van de kliniek:
Geen plaatsen in het ziekenhuis, naar huis gestuurd voor behandeling.

1,0 van de 5

Was gisteren bij de receptie in de tandheelkunde MOPE bij de chirurg. Het begon allemaal met het feit dat bij de receptie een oudere vrouw een kaartje voor me maakte gedurende een half uur, terwijl ze haar werk bleef doen (ze sprak met de een of de ander). Het nam een ​​kopie van het beleid, hun printer werkt niet - maak thuis een kopie van tevoren. Toen ik naar een dokter ging (ik had een consult nodig), zei de dokter niets tegen mij (dit is wat de uitdrukking "behandelen als een" verbruiksartikel "geschikt is), nam een ​​lekke analyse. Hij gaf me een spuit met analyses en stuurde me naar een ander gebouw, waarna de gruwel begon. Schelpen zijn ver genoeg over het gebied verspreid, ik ging naar de positie, met de maag ging kijken. Gevonden, gaf de spuit, de analyse bleek tot mijn verrassing betaald te zijn - 2030 roebel, hoewel het in alle ziekenhuizen gratis is volgens het beleid. Verzonden om terug te betalen aan het gebouw waar ik bij de dokter was, alleen de ingang is anders. Na registratie en betaling, maar dit zijn weer verschillende kasten, ging ik terug naar het gebouw, waar ze de tests afleggen. En alleen dan gaven ze me een kaartje om binnen een week terug te komen voor de resultaten. Een week later zal ik een afspraak hebben met een arts met de resultaten van tests, de gemoedsgesteldheid is al weg en er is geen humeur om daar van tevoren heen te gaan. Advies: als je nog steeds naar dit ziekenhuis moet - ga niet alleen, maar met iemand kun je vragen om rond de kasten te lopen, om de ondertekening of betaling van de bonnen te formaliseren. En neem geld mee.

Voordelen van de kliniek:
Het zogezegde ziekenhuis.

Nadelen van de kliniek:
Langzaam personeel bij de receptie. Bij de receptie zei de dokter niets tegen mij. Analyses worden betaald.

1,0 van de 5

Mijn moeder is naar DA Andreev gestuurd voor een consult. Deze dokter schopte ons naar de zijne, zoals hij zei, assistent die het kantoor op de vijfde verdieping innam. Dus zijn assistent kon de echoscopie van het hart niet eens verstaan, zei dat hij daar niets begreep en stuurde mijn moeder de echo opnieuw uit. Hij keek niet eens naar de archieven van de behandelende arts die door zijn moeder was gebracht. Waarschijnlijk wilde hij niet storen, dus was hij gefascineerd door het spel in je telefoon! Ik had niet verwacht dat dergelijke hartchirurgen bij MONIKI zouden werken!

Voordelen van de kliniek:
Ik weet het niet.

Nadelen van de kliniek:
Vreselijk ongeschoolde artsen.

3,0 van de 5

Bij kinderchirurgie was alles snel gedaan. Werking en ontslag per week. Geen speciale opmerkingen. Het eten is niet genoeg, ik wilde meer. Mijn zoon loog. Hij zei het. En dus is alles in orde.

Voordelen van de kliniek:
Snelle, hooggekwalificeerde hulp. Goed gedaan artsen.

Nadelen van de kliniek:
Voer een beetje.

4,0 van de 5

Hallo Ik heb een scheel gevoel van drie maanden. Ik ben 20 jaar oud, ik heb besloten om een ​​operatie te ondergaan. Mijn oogarts verwees me naar MONIKI. Ik ging naar mijn kliniek, ingeschreven in een elektronische rij voor K. B. Kunizhevoy. Twee weken later ging ik naar MONICA voor een afspraak. Er was geen wachtrij bij de receptie omdat ik een elektronisch kaartje had van mijn kliniek. Ik kreeg te horen waar ik moest gaan. Een kaartje gemaakt en vervolgens naar de zesde verdieping gestuurd. Ze ging door het kantoor van de pre-dokter, waar ze haar gezichtsvermogen en oogdruk controleerde. In het algemeen ging ik na ongeveer twee uur naar de dokter. Ze belde de chirurg V. Yu. Kokorev en binnen een uur sprak ik al tegen hem. Het was 12 maart. Hij is in het algemeen een kinderchirurg, maar hij stemde ermee in om met mij te werken, hij benoemde mij op de dag van de opname - 1 april. Op 1 april om 8:30 was ik op de spoedeisende hulp. Twee uur later was ik al op de afdeling. De volgende dag werd ik geopereerd onder algemene narcose, onder toezicht van een anesthesist, Vladislav Vladimirovich. Gevoed is er normaal voor het ziekenhuis. Leg in het 11e gebouw op de 4e verdieping, in de afdeling Oogheelkunde. In de zaal van 6 personen. Ik had geluk, de vrouwen die met me in de wijk lagen, bleken heel emotioneel en opgewekt te zijn, dankzij hen had ik niet eens het gevoel dat ik in het ziekenhuis was. Er is een koelkast, toilet en douche op de afdeling. Elektrische kachels zijn verboden, maar we hebben de sluwe gebruikt. Medisch personeel, artsen, schoonmakers - allemaal welwillend. De afdelingen zijn schoon. Over het algemeen kan ik niets slechts zeggen over dit ziekenhuis. Heeft me op 8 april ontslagen. Bovenkleding wordt weggehaald, dus als je gaat uitgaan, neem dan een extra bovenkleding mee, want tassen worden niet gecontroleerd. Ik nam gerechten mee, persoonlijke hygiëneproducten, verandering van kleding en kleding, föhn, slippers, handdoeken, bron, een speler, een boek en een snack. Suiker en thee, of koffie, kun je beter meenemen. Naast het ziekenhuis, als er iets is, is er Dixie. Over het algemeen werd de scheel gecorrigeerd, maar niet helemaal, maar de dokter zei, als je diplomatiek oefent, dan is alles fixeerbaar. Bedankt V. Yu. Kokorev en anesthesist Vladislav Vladimirovich, helaas ken ik de namen niet. Overigens deden ze alles volgens het beleid gratis. Alle gezondheid en veel succes.

Voordelen van de kliniek:
Er is een koelkast, toilet en douche op de afdeling.Voedsel is normaal. Medisch personeel, artsen, schoonmakers - allemaal welwillend. Artsen zijn geweldig.

Nadelen van de kliniek:
Er waren geen dergelijke momenten.

2,0 van de 5

Ga liggen met het kind, 2 jaar. Het vijfde korps kindergeneeskunde MONIKI is in een verschrikkelijke toestand. Vuil, verwoesting. Het gebouw heeft twee verdiepingen, het is gebouwd door Catherine 1 voor de armen! Er zijn geen kinderkamers. Voordat ik ging liggen, las ik reviews over het feit dat er een rotavirus liep, maar de laatste beoordeling was voor januari 2015. En dus was er hoop dat ze deze infectie opruimden. Helaas niet. Op de tweede nacht, opende het kind het braken! Het is koud in de zaal, het waait uit de ramen, alsof het buiten was. Zoals we gezegd hebben, heb ik een halve dag schoongemaakt. Twee pakken vochtige doekjes en een fles Miramistina die ze hebben uitgegeven, geprobeerd alles af te vegen, te verwerken. Maar het kind wordt gebruikt als thuis. Dat wil zeggen, het zijn eindeloze opmerkingen voor hem, om niet op de grond te zitten om te spelen. Kamer single, saai. Het kind wilde communiceren met andere kinderen, hij rende onze kamer uit naar anderen met hysterie. De verpleegsters en artsen maakten voortdurend opmerkingen zodat we onze afdeling niet zouden verlaten en onmiddellijk zouden vertellen of het kind zou overgeven, diarree. Het was noodzakelijk na deze waarschuwingen om onmiddellijk daar vandaan te gaan. Ze zeggen in gewone tekst dat deze infectie daar is besmet! We hebben tenslotte alleen voor een onderzoek gekozen, maar uiteindelijk zijn we met een infectie thuisgekomen! Ze slaagden erin om alleen tests af te leggen. Ik werd aangeboden om te blijven en mijn kind te behandelen voor rotavirus met hen. Maar onder dergelijke omstandigheden is het natuurlijk onwerkelijk. Toilet voor moeders aan het einde van de verre gang. Eetkamer voor kinderen op de vloer, voor moeders op de eerste verdieping. In de nacht dat het kind overgaf, had de mannelijke arts dienst. Ik heb het de zuster verteld, maar ze kon hem niet wekken. Toen de baby voor de derde keer in een uur had overgegeven, was ik al in paniek aan het schreeuwen: "Help" en pas daarna kwam de dokter naar ons toe, gaf me een kaars en Regidron. Onze dokter was Jiz Marina Stanislavovna. Veel dank aan haar! Over het algemeen zijn zulke uitstekende specialisten in onze tijd een zeldzaamheid! Ze bestudeerde alle informatie over het kind, te beginnen met hoe de zwangerschap verliep. Attente, begrijpelijke taal verklaart waarom het gebeurde en hoe ermee om te gaan. Ze maakte notities, notities voor zichzelf, en bestudeerde de eerder gemaakte analyses en onderzoeken. Het is jammer dat het niet mogelijk was om volledig onderzocht te worden onder begeleiding van zo'n geweldige specialist. Maar voordat ik de vrijstelling schreef en we vertrokken, had Marina Stanislavovna tijd om te vertellen over de tests die al klaar waren. Gaf een conclusie met aanbevelingen over hoe dit rotavirus te behandelen. Ik gaf psychologische steun aan mij, uit wanhoop en wrok stroomden tranen in een stroompje. Het speet haar oprecht dat alles met ons gebeurde. Geachte leiding GBUZ MO MONIKI, vriendelijk verzocht om aandacht te schenken aan de omstandigheden waarin onze kinderen worden behandeld!

Voordelen van de kliniek:
Dzis Marina Stanislavovna is een goede dokter.

Nadelen van de kliniek:
Krpus kindergeneeskunde MONIKI in een verschrikkelijke staat. Vuil, verwoesting. Geen kinderkamers. Een kind betrapt rotavirus in dit ziekenhuis. Het is koud in de zaal, het waait uit de ramen, alsof het buiten was.

1,0 van de 5

Verkregen op 24 maart. Ze werden na 2 uur op de afdeling gezet, in de afdeling een zwarte laag in de hoeken op de vensterbank (een laagje stof). Over het algemeen is de hele kamer niet schoongemaakt, de bedden kraken, veren uit de kussens, de koelkast maakt veel lawaai (dit is vooral 's nachts hoorbaar). In de eetkamer voeden ze zich vreselijk, als ze eenmaal een gezouten pap als ontbijt kregen en ze gooiden een omelet op de koop toe. Het vlees is volledig smakeloos en "rubber", het hele voedsel is niet zout en niet zoet. De enige compote hier is normaal en het sap, alleen met een smaak van verbeurdverklaringen. We zijn tijdens de vakantie naar bed gegaan, alle plaatsen waren bezet en een meisje was 7 keer van de ene plaats naar de andere verschoven! Een andere verpleegster is vaak boos (voor niets). Op de kinderafdeling ruikt het naar rook. Over het algemeen willen we niet langer hier komen!

Voordelen van de kliniek:
NO!

Nadelen van de kliniek:
In de afdeling bevindt zich een zwarte laag in de hoeken van de vensterbank (stoflaag). de kamer was niet schoongemaakt, de bedden kraakten, veren bolling uit de kussens, de koelkast is erg luidruchtig. Het eten is vreselijk. Op de kinderafdeling ruikt het naar rook. Kwaadaardige verpleegster.

1,0 van de 5

Walgelijke plaats, ik adviseer niet om hier te gaan! Ze voeden zich erg slecht, de nalatigheid van artsen tegenover patiënten (zowel kinderen als volwassenen).

Voordelen van de kliniek:
Dichtbij de metro.

Nadelen van de kliniek:
Ze voeden zich erg slecht, de nalatigheid van artsen tegenover patiënten.

2,0 van de 5

Ik zocht een tandheelkundige afdeling voor een uur, niemand van het personeel kon vertellen waar te gaan. Toen ik het ontdekte, bleek dat ze in dit gebouw niet eens wisten hoe de naam van de hoofdarts, die op de verdieping erboven werkt, naar een ander gebouw werd gestuurd! Conclusie: het register en de beveiliging komen niet overeen met hun positie.

Voordelen van de kliniek:
Ik weet het niet.

Nadelen van de kliniek:
Register en beveiliging komen niet overeen met hun positie.

3,0 van de 5

Welkom! Ik wil schrijven over ons verblijf bij de baby in kinderchirurgie MONICA. Begin april 2015 met de diagnose cryptorchidisme. Ik zal meteen zeggen wat er voorbij was: het kind had koorts op de derde dag en we werden naar huis gestuurd. Laten we opnieuw gaan. 1) Wat ze deden (aangekomen op 10-30): ga eerst naar de kinderchirurgie, zonder een kind met documenten. Ze controleren de testen, plaatsen een visum en sturen het naar de afdeling spoedeisende hulp. Het eerste venster controleert opnieuw de documenten en analyses. In een ander kantoor onderzoeken ze het kind, controleren ze de temperatuur en sturen ze naar de gang om te wachten (er zijn overal wachtrijen, het is beter om een ​​hapje en een drankje te nemen). Vanaf het derde kantoor roepen ze je achternaam en de bijbehorende persoon komt. De verpleegster bestelde ons snel met de dingen achter haar in de auto. En we werden naar de gazelka gebracht met documenten en andere dingen in het 15e gebouw. Vader kan 6 verdiepingen hooghouden. Wat ik niet leuk vond: ontslag na 12 en opname van nieuwe patiënten tot 12. Als gevolg daarvan zag ik vaak ongelukkige ouders met kinderen die lang op een ziekenhuisopname wachtten. En er waren geen gratis bedden. Bovenkleding moet worden gegeven aan de begeleider, maar er zijn er nog veel meer om naar de winkel te kunnen gaan. 2) Wat betreft de verblijfsvoorwaarden: voldoende schoon. Frisse reparatie. Was elke dag. Kamers voor 4-5 personen (respectievelijk 4 kinderen en 4 moeders). Meestal moeders met kinderen op hetzelfde bed met een kussen. Maar voor heel baby's zijn er babybedjes. Mijn kind is 1,7. We hadden geen speelkamer nodig. Het is heel behoorlijk. Veel speelgoed: rolstoelen, auto's, poppen, Lego en meer. Er is een tv met schijven Masha en de beer. Ervaren moeders waarschuwden ons onmiddellijk dat we niet naar de speelkamer hoeven te gaan, er is een broedplaats voor elke vorm van infectie. We zijn gegaan. Dus hoe ik mijn orkaan kan stoppen, is onmogelijk. En er is niets te doen behalve de game. Gang met deuren en alles. Op de eerste verdieping is er een apotheek en een aantal automaten met thee en koffie. Alles gerund door overeenstemming met de verpleegsters in de "Dixie" aan de overkant van de weg. Ze zweren allemaal dat ze tassen met zich meedragen. En hoe zonder hen? Potten zoals daar geven. Theepotten kunnen zijn. In elke kamer is er een toilet, een gootsteen, een koelkast en een vuilnisbak. Eén kast helemaal. Elk nachtkastje en stoel. Douch een op de vloer. Er zat geen warm water in. Er is een wasruimte, er is ook een badkamer. We hebben erin gebaad. Drogen van kleding is alleen mogelijk in deze "was". 3) Maaltijden: ontbijt, lunch en diner. Het leek me helemaal niet zo verschrikkelijk. Voor ontbijtgranen of omelet, braadpan, pasta, brood. Lunch: soep, en ten tweede, en pap dun. Diner: een bijgerecht en een haksel of iets dergelijks. Soms geven fruit. Kefir, Ryazhenka. Je zult geen honger hebben. Wat ik leuk vond: er is altijd wel een keuze. Ik nam ons 2 borden en 2 kopjes en vroeg om verschillende soorten voedsel. Tenminste iets, maar mijn kind heeft gegeten. Er zijn twee IKEA kinderstoelen. Eten is alleen toegestaan ​​in de eetkamer. Maar zoals elders zijn er natuurlijk uitzonderingen. Ik nam een ​​wrongel, een paar worstjes van tevoren gekookt, gescheiden pap. En voedde de welp. In de eetkamer is er een magnetron in gratis toegang en bergen. Water in de ketel. Borden, bekers, tafel. Hun apparaten. 4) Duur van het verblijf: bijna onmiddellijk na onze schikking kwam onze arts (chirurg) naar ons toe. Ik keek rond, ondertekende wat papieren en zei dat we ons voorbereiden op een operatie voor morgen en niet eten of eten vanaf 6 uur 's ochtends. Dit is het ergste! Het is heet in de afdeling. Het kind vraagt ​​constant om te drinken. We bevochtigden alleen sponzen en huilden. Toen liep hij door de vrije ruimte dat hij aan de andere bijzettafels kon zoeken en ging naar de kamers om te bedelen. Nou ja, horror! Uur 10-11 werd ons verteld dat de operatie niet zal zijn. Ontbijt was tegen de tijd voorbij. Hier wij en onze handige feed. De volgende dag is hetzelfde: niet drinken, niet eten. Hier zijn we uit de temperatuur gesprongen. Obiiidno. Maar het was zelfs meer beledigend voor een buur in de wijk, die zich ook aan het voorbereiden was en uithongerde met haar dochter. Op 11 uur werd hen verteld dat de operatie werd uitgesteld, eten. Ze slaagden erin 3-4 eetlepels te eten en water te drinken toen de dokter kwam aanlopen en zei dat de plaats was vrijgemaakt en dat ze zouden worden geopereerd. Maar wetende dat ze aten, nam ze natuurlijk niet. Dus daar kun je een week of zelfs twee liggen. In het weekend niet werken. Ook op vrijdagen, niet altijd (wasdag). Veel noodkinderen brengen mee. Kinderen van 5 jaar (schijnbaar) zijn zonder ouders. Moeders die in de wijk aanwezig zijn, zouden deze kinderen moeten helpen. Je kunt het niet als het ware bezoeken. Maar iedereen komt en ziet ze in de lobby bij de liften. 5) Dagelijkse routine: bij 9 ontbijt. Crawling op 10-10. 30. Om 13 uur lunch. Van 14-16 uur een rustig uur. Op 18, als een diner. 'S avonds rond 22. Alle rondes zijn zeer voorwaardelijk in tijd +/- uur. Het personeel is gezond. Niemand heeft ooit tegen ons geschreeuwd, hij heeft geen vuiligheid gesproken - het is niet langer slecht. Ultrasound gedaan alsof het trouwens is. Zonder wachtrijen en wachten, kwam net voor ons in de eetkamer, zeggen ze, naar de echografie kamer. We kwamen en deden het zonder problemen. Zeer aangename en oprechte dokter daar. Vond ons verloren ei en verzekerde voor altijd brullende moeder. Ik kan niets echt slecht zeggen. Het was moeilijk voor mij en mijn kind om te werken vanwege zijn hyperactiviteit en ons gezamenlijk onvermogen tot ziekenhuizen. Wachten op de operatie natuurlijk. Ik kan je adviseren om tegelijkertijd geduld op te doen (ze zullen snel werken - er zal een aangename verrassing zijn). Voorraad op Kipferon, Viferon, influenza en andere antivirale ondersteunende geneesmiddelen. Veel geluk voor ons allemaal en onze kinderen!

Voordelen van de kliniek:
Het personeel is gezond. Er is een speelkamer. Frisse reparatie: in elk toilet op de afdeling, gootsteen, koelkast en vuilnis.

Nadelen van de kliniek:
Kamers voor 4-5 personen. Het is heet in de afdeling..

1,0 van de 5

Ik heb in dit ziekenhuis kanker geconstateerd. Ze vertelden me om de nodige testen te doen en op de afgesproken dag bij de bestraling te komen. Toen alle tests klaar waren, ging ik. De dokter was zeer verrast dat ik alle tests gratis had doorstaan. En hier begonnen de excuses dat je eerst een reeks chemotherapieprocedures moet doen, en dan gewoon naar hen toe komt. Heeft een nieuwe richting gegeven op de plaats van verblijf. Vanaf het moment dat de arts de diagnose stelde, is er een maand verstreken, hoewel ze zeiden dat de weg elke minuut is en nu trappen ze naar ziekenhuizen en halen ze hun schouders op. En deze mensen hebben ook een eed afgelegd!

Nadelen van de kliniek:
Trap ziekenhuizen in en haal hun schouders op.

2,0 van de 5

In de pediatrische afdeling liggen (vroege leeftijd), in februari 2015. Kowtow aan de verpleegster Pylaeva Nina Alexeevna - aan een persoon van ziel, daad! Haar houding ten opzichte van kleine patiënten (voor elk van hen) is zeer gevoelig, responsief, altijd in dienst in een goed humeur, met kracht. Veel dank aan de goede tante in de keuken (met een vierkant), nooit, niets (in eten) is jammer! Ik zou graag (individueel) de keukenwerker willen noemen, vriendelijk willen zijn voor mijn kleine patiënten, ze kunnen niet op één plek zitten en dit moet begrepen worden!

Voordelen van de kliniek:
De service van de arts is goedwillend, tactvol, medisch personeel, verpleegkundigen en keukenarbeiders (singularly) goed. Medisch onderzoek effectief. De behandeling is effectief. Het comfort op de afdelingen is goed (pastel linnen is schoon, als er iets anders is).

Nadelen van de kliniek:
Kinderspeelkamer ontbreekt. Je kunt lopen, maar eenmaal per dag (hoewel volgens het schema, als er geen medotherapie is, 2, zal de bewaker het niet toestaan, zelfs als de behandelend arts vrij geeft). Eten laat te wensen over, zuivel geven weinig, kochten zichzelf.

4,0 van de 5

02.23.15. Van 22 januari tot 12 februari 2015 werd ik behandeld in het staatsbudget GGZ MONICA op de afdeling neurochirurgie (gebouw 11, verdieping 2). Gedurende deze tijd had ik een operatie om een ​​tumor (meningeoom) te verwijderen. De operatie werd uitgevoerd door de aanwezige neurochirurg, dokter Shipilin S. N. Voor zover ik weet, is de operatie door de gezondheidstoestand van vandaag succesvol geweest. Beoordelingen lezen op internet, op de website van MONICA, ik was aangenaam verrast door wat ik zag. In elke kamer douche, toilet, wastafel. Warm en koud water op elk moment van de dag. In alle kamers netheid en orde. Geneesmiddelen worden strikt voorgeschreven door artsen. Maaltijden op schema. De kwaliteit van het koken en een verscheidenheid aan gerechten komen hoogstwaarschijnlijk overeen met het profiel van de medische instelling. Het medisch personeel is vriendelijk, responsief en gekwalificeerd. Ik zou graag iedereen willen bedanken die direct aan mijn behandeling heeft meegewerkt, voor alles wat u voor mij hebt gedaan en, zoals ik opmerkte, voor alle patiënten op onze verdieping. Ik wil ook persoonlijk de dokter bedanken, anesthesist A. S. Mokhov, verpleegkundigen: Kovyrin TA, Lifatov I. V., Vasilyev O. A., Ivannikov V. N. en natuurlijk de neurochirurg Shipilina S., die de operatie op mij heeft uitgevoerd N.

Voordelen van de kliniek:
Goede doktoren. In elke kamer douche, toilet, wastafel. Warm en koud water op elk moment van de dag. In alle kamers netheid en orde. Geneesmiddelen worden strikt voorgeschreven door artsen. Voeding is normaal.

1,0 van de 5

Welke goede feedback kan er zijn? Ze achtervolgden haar dochter, met een 4-jarig kind, twee keer van 2 gebouwen tot 15, hoewel ze een richting in haar armen had. Hier is het ons Russische medicijn. De rotzooi.

Nadelen van de kliniek:
De rotzooi. Achtervolgen van dokter naar dokter.

1,0 van de 5

Afdeling Kindergeneeskunde MONIKI - geneesmiddelen, in het algemeen, nee, geef niets. Het uitgangspunt van "sovok-tijden" is sindsdien niet meer hersteld. De houding van de hele medische staf is onverschillig (hoe zit het met de kinderen, hoe zit het met hun moeders). Maaltijden zijn gewoon walgelijk: koolstoofpot is leeg, pap is leeg, aardappelen zijn leeg, met zo'n geur, enzovoort.

Voordelen van de kliniek:
Handig geografisch.

Nadelen van de kliniek:
Geneesmiddelen, in het algemeen, nee, geven niets. Het uitgangspunt van "sovok-tijden" is sindsdien niet meer hersteld. De houding van alle medische staf is onverschillig. Power walgelijk.

3,0 van de 5

De artsen van het ziekenhuis hebben mijn mening niet gerechtvaardigd, ik vond de artsen van de hoofdstad helaas azen.

Voordelen van de kliniek:
Communiceren met nieuwe mensen op de afdelingen, hetzelfde, verstoken van de vriendelijkheid en zorg van medisch personeel.

Nadelen van de kliniek:
Artsen praten helemaal niet met patiënten, zij geven niet om ons, ziekenhuisopname 2 weken voor de operatie, gedurende deze tijd kunt u gek worden.

4,0 van de 5

Ik wil hartchirurgen Ivashkina B.V. en Martakova M. A. bedanken. Mijn kind werd 4 jaar geopereerd. Alles ging goed. Ik herinner het me met dankbaarheid!

Voordelen van de kliniek:
Cardiale chirurgen Ivashkin B.V. en Martakov M.A. opmerkelijke specialisten.

Nadelen van de kliniek:
Ze voeden zich slecht.

3,0 van de 5

10.30.2014, om 11.30 uur, ontving ik een elektronisch ticket voor het registratienummer 269, voor mij zijn er 14 personen. Om 12.00 uur kwam de beurt. De kaart is uitgegeven en heeft zeer snel een kaartje uitgegeven. Om 12:15 was ze al op het spreekkamerkantoor. Er staan ​​10 mensen voor me, sommigen wachten om 9 uur (?), De dokter duurt maximaal 15 uur. Sommige voor 10-15 minuten, en iemand voor 30-40, plus begunstigden op hun beurt fit. Als gevolg van het wachten kwam ze aan het begin van de vierde dag in de spreekkamer (toen de mensen in de rij zich zorgen begonnen te maken over "ze zal niet accepteren, ze zal op tijd zijn, ze zal geen tijd hebben"), verzekerde de arts iedereen dat ze iedereen zou accepteren. Uiteindelijk is iedereen begonnen. Conclusie: niet "breken" in MONIKI dark, een paar uur voor de opening, "met het eerste paard"! Makkelijk ontbijt, rustig gaan, komen, snel opgemaakt bij de receptie, en als de specialist die je nodig hebt, wacht op je "uur". P. S. Degenen die in de rij stonden, kwamen na 5-6 uur wachten in het kantoor van de dokter (ja, plus staan ​​in een rij voordat de registrar werd geopend) en ik had ongeveer 4 uur voor alles! Ik veronderstel niet te zeggen dat alles hierboven beschreven alle specialisten van MONIKA betreft, ik persoonlijk bij de receptie van de endocrinoloog was. Trek uw conclusies.

Voordelen van de kliniek:
Normale artsen.

Nadelen van de kliniek:
De wachtrij.

1,0 van de 5

Het was het geval dat bij de baby lag (1 maand) in dit ziekenhuis. Tijdens de maand dat we daar verbleven, veranderden we verschillende keren de diagnose. Toen ze besloten dat de laatste correct was, benoemde ze de operatie de volgende dag, maar 's avonds werd het geannuleerd, net als de volgende twee. Ergens in een halve maand waren we eindelijk klaar. De dressing na de operatie was niet veel veranderd, niet een beetje - 3 keer! Zelf rende ze zelf voor de green en werkte ze aan de naden. Elke dag kruipen - 's morgens en voor het naar bed gaan - van 9:10 tot 21:22. Op donderdagochtend hebben ze een mega-ronde, een hele delegatie snelt de afdeling binnen (ongeveer 7 mensen, soms meer), gooit mama's uit, overlegt iets en verlaat ons stil (ik had het gevoel in een dierentuin te wonen, we waren kleine dieren!). Eerlijk gezegd weet ik niet eens wie ons heeft behandeld en geopereerd, en allemaal omdat geen van hen zich ooit heeft voorgesteld en niemand een badge heeft, en het is onduidelijk wie een dokter is en wie schoner is. Trouwens, de laatsten wassen de vloeren elke dag in de afdeling, maar de vensterbanken werden een keer per maand schoongeveegd, nooit uit de kast, en daar lag trouwens een laag stof van 1,5 cm (ik controleerde het zelf). De ramen blazen vreselijk, de dokters zijn up-to-date, maar er wordt niets aan gedaan en ze houden ook van het ventileren van de kamers na het avondeten, waardoor sterke luchtstromen ontstaan, het is gemakkelijk om te vergeven. De meeste artsen en verpleegkundigen zijn erg jong. De verpleegsters zijn attent, er zijn natuurlijk de trucjes. Met dank aan Maria, Yana en Maria. Meisjes, je bent super! De echografie kamer is slechts een sprookje. En er zit echt een expert. Hoofdverpleegster Khokhlova, onthoud deze achternaam! Deze vrouw heeft duidelijk geen kinderen, een onplezierig persoon! De eetzaal is heel mooi ingericht, maar het eten laat veel te wensen over, pap in de ochtend, tijdens de lunch de eerste en tweede, meestal erwtensoep, koolsoep, pilaf, aardappelen, voor het avondeten, meestal solyanka of aardappelen. Kortom, een maand lang haatte ik kool en aardappelen, en te oordelen naar de lege eetkamer ben ik niet de enige. Over het algemeen was deze maand een hel voor ons! Ik kan nog steeds een heleboel dingen schrijven, "Oorlog en vrede" zal dunner zijn en helaas zijn er meer minnen dan plussen! God verbiedt het iemand om daar te komen! Zorg voor je kinderen, jezelf en je dierbaren!

Voordelen van de kliniek:
De eetzaal is zeer mooi ingericht. Verpleegkundigen zijn attent.

Nadelen van de kliniek:
Meerdere keren veranderde de diagnose. Het verband na de operatie was slechts 3 keer veranderd! Eten is niet erg. Vanuit de ramen vreselijk blazend.

4,0 van de 5

Hallo Het ziekenhuis was tevreden. In de kinderoogafdeling, het 11e gebouw, attente artsen. Goede benadering van kinderen. Schoon beddengoed. Ik spreek mijn oprechte dank uit.

Voordelen van de kliniek:
Goede benadering van kinderen. Schoon beddengoed.

Nadelen van de kliniek:
Het kan beter zijn.

1,0 van de 5

Wees uiterst voorzichtig wanneer u contact opneemt met dit ziekenhuis en als u huidproblemen heeft, is het beter om een ​​ander ziekenhuis te kiezen! In mijn geval werd een verkeerde diagnose gesteld door 2 artsen. Voorgeschreven behandeling, geef niet om geld, maar ik dronk veel medicijnen en maakte schoten van de ziekte, wat ik niet kan zijn! Dit is natuurlijk niet het enige ziekenhuis waar ik ben geweest en koos haar op aanbeveling, en nu wil ik huilen! Sorry voor de tijd die je hebt doorgebracht! Er zijn geen competente specialisten op het gebied van geneeskunde! Sterker nog, psoriasis! En het bleek atopische dermatitis! Hoeveel zenuwen zijn er uitgegeven! Leer beter vóór het nemen van patiënten, en als u niet weet hoe u moet genezen, stap dan in een bedrijf dat voordeliger is voor het leven van mensen!

Voordelen van de kliniek:
Schoon, netjes.

Nadelen van de kliniek:
Een verkeerde diagnose werd gesteld door 2 artsen. Voorgeschreven behandeling, geef niet om geld, maar ik dronk veel medicijnen en maakte schoten van de ziekte, wat ik niet kan zijn!

1,0 van de 5

Gastroenterology. Dokter M. Tsodikova, vreselijke en incompetente arts. Zonder naar de tests te kijken, zonder naar de geschiedenis van de ziekte te kijken, vroeg ze me wat ermee kwam. Ik vertelde haar dat ik cirrose heb. Als reactie noemden ze me een alcoholist, zeiden dat cirrose alleen van alcohol is en dat ik naar hen toe moet voor een onderzoek. Stel je voor dat je in mijn plaats bent, als iemand nooit in zijn leven heeft gedronken, en hij werd zonder onderscheid opgenomen als alcoholist. Het is over het algemeen op geen enkele manier klimmen. Horror, ga nooit naar dit ziekenhuis.

Voordelen van de kliniek:
niet gevonden

Nadelen van de kliniek:
Tsodikova O. M. Vreselijke en incompetente arts. Grofheid.

1,0 van de 5

Afdeling pediatrische chirurgie. Artsen zijn nalatig in hun werk, verpleegkundigen zijn lui - ze babbelen voortdurend, drinken thee, kijken tv (in de verpleging), ze worden niet ontvangen. Constante "oorlog", en veel misverstanden tussen de afdelingen: pediatrische chirurgie en de afdeling pediatrische intensive care, anesthesiologen eisen impliciet "bedankt" - zelfs vóór de operatie.

Nadelen van de kliniek:
Artsen zijn nalatig in hun werk, verpleegkundigen zijn lui.

3,0 van de 5

In principe in een ziekenhuis zijn, kan je in principe niet. Maar het 3-daagse verblijf in de zomer van 2013 en de operatie om het fibroadenoom te verwijderen waren uitstekend. Aanvankelijk was ze bang voor de houding en bureaucratie in dit ziekenhuis. Geconfigureerd om tot het einde te vechten, volgens de wet. Maar er was niets nodig. Ja, het ontwerp is nog steeds een beetje lang en de wachtrij voor een geplande operatie kan lang zijn. Ik ben begonnen met testen en ben in maart geregistreerd. Eind juni was ze al in het ziekenhuis en zonder geld. Daarom, als er een mogelijkheid is om te wachten, is dit logisch. Maar de hoofdarts moet nog steeds aan zichzelf worden herinnerd. Ze hebben echt veel werk, en je hebt dit eerst nodig. Na al deze formaliteiten begreep ik waarom iedereen in de buurt zo slecht is: het is geschreven, uitgelegd, laat zien wat te doen. Mensen zien koppig niet, horen niets en beginnen onmiddellijk weerzin te tonen! Het geduld van mensen is niet onbeperkt. Gedurende de tijd dat ik in de rij was voor een operatie, was ik nooit naham! Alles werd uitgelegd en verteld. Niemand heeft geld geëist. Misschien was de operatie natuurlijk een pleidooi, maar toch. Ik probeerde eerlijk te bieden voor de operatie. Ze hebben het niet van mij afgepakt. De houding van zowel artsen als verpleegkundigen is goed. Allemaal attent en responsief, voor zover mogelijk met hun hoeveelheid werk! Deze mensen moeten monumenten plaatsen! Elke dag is het heel moeilijk om met de zieke, boze en soms wanhopige mensen om te gaan. Liggend in de afdeling thoracale chirurgie, de behandelend arts Krieger (stille, strikte arts). Operated, te oordelen naar het certificaat, een jonge dokter of stagiair, omdat de naam anders was, helaas, ik weet het niet meer. Maar de naad op de borst is heel netjes en onopvallend: alle artsen, die toen werden onderzocht, bewonderden de esthetische schoonheid. Na ontslag heb ik de verpleegsters en de dokter hartelijk bedankt. God zegene hen!

Voordelen van de kliniek:
Beste patiënten en hun familieleden! Behandel mensen zoals jij wilt dat ze je behandelen. Verwacht van de artsen niet een vuile truc en de eisen van geld en je komt wel goed! Gezondheid voor u en uw gezin.

Nadelen van de kliniek:
Niet erg lekker eten, meer bepaald - helemaal niet smakelijk. De afdeling is vrij, douche en toilet op de afdeling. Het enige dat het meest van alles hinderde tijdens mijn verblijf, waren de kankerpatiënten met wie ik lag. Dit is heel, heel moreel. Als het verblijf in het ziekenhuis meer dan 3 dagen duurt, is het toch de moeite waard om met de dokter de mogelijkheid van een aparte afdeling te bespreken. Maar dit is natuurlijk waarschijnlijk voor denyuzhku. Ik vroeg het niet. 3 dagen was een morele test voor mij.

1,0 van de 5

De wachtrijen zijn enorm. Je schrijft je van tevoren in, de kortingsbon geeft het tijdstip van ontvangst aan, dus je zit nog steeds en wacht. Persoonlijk zat ik 5 uur in de rij. Medische werkers gaan zonder wachtrij, ik begrijp natuurlijk alles - maar mensen komen uit de hele regio Moskou, ze zitten uren om een ​​afspraak te maken. Bepaal dus bepaalde uren voor uw werknemers. Houding natuurlijk. Alle zenuwen, schreeuwen.

Nadelen van de kliniek:
De wachtrijen zijn enorm. Alle zenuwen, schreeuwen.

Recensies van het ziekenhuis MONIKI in Moskou

Artsen zijn goed, maar de afdeling ziekenhuisopname is een gruwel. Het is onmogelijk om er doorheen te komen, ze zijn onbeleefd, ze laten de pijpen vallen, eerst zeggen ze één term, daarna herhalen ze het. Dringend personeel daar veranderen.

Namens mijn moeder, die in januari 2018 op de afdeling oogheelkunde werd behandeld, willen we onze dankbaarheid betuigen aan alle medewerkers van de afdeling, met name Larisa Olegovna Nazarova en Irina Mikhailovna Tarabanka. Voor non-onverschilligheid, professionaliteit en menselijkheid. Ik wens je gezondheid en het allerbeste.

Ik heb zoveel emoties nu het moeilijk is om correct te formuleren. Ze stuurden ons naar dit ziekenhuis voor een geplande operatie voor het kind. Kamers zijn normaal, elk heeft een toilet, een douche op de vloer. Ze voeden monotoon, maar verdraagzaam. Voor moeders haring met aardappelpuree voor het ontbijt, natuurlijk, te veel. Maar wat te doen, geen sanatorium. We hadden een operatie. De chirurg kwam elke dag kijken. En de operatie lijkt in orde te zijn. Maar het kind begon te hoesten, koorts en diarree! We kregen 's nachts antipyretica en zeiden: "Alles is in orde." De volgende dag kwam de dokter en zei: "Het is goed, in de volgende kamer heeft de jongen hetzelfde, ik zal de kinderarts bellen." Kinderarts kwam alleen om 5 uur. Ze zei: "Het is goed," - en voorgeschreven "Smektu" en dieet. Ik bedoel dat we zelf alle medicijnen voor het kind hebben gekocht. Naast de injecties "Analgin" + "Dimedrol". Ik vroeg de kinderarts om ons wat tests te geven om de oorzaak van de diarree te begrijpen. De arts antwoordde dat ze de aanbevelingen aan de arts zou overlaten. Op de een of andere manier verliet ik het kind: "Regidron", "Smekta", dieet en gelijktijdige medicatie. Hoest is er nog steeds. Op mijn dringende verzoek werd naar het kind geluisterd en gezegd: "Alles is normaal." Op de 10e dag na de operatie keek de chirurg naar ons en zei: "Alles is goed met een hechting, ga naar huis." We hebben geen analyses uitgevoerd vanaf de dag van de operatie. De verklaring schreef niet over hoest of koorts. Dreef ons gewoon naar huis. Thuis, 's avonds had het kind hoest en herhaalde diarree. En we gingen alleen naar het ziekenhuis voor hen. Speransky. En we liggen hier voor de 4e dag met bronchitis en darminfectie. En lokale artsen zijn in shock, omdat we in deze staat werden ontslagen. Gedurende 4 dagen hebben we meer tests gedaan dan vóór de operatie en we hebben niet gevraagd om een ​​enkel medicijn te kopen. En als de temperatuur van het kind boven de 38 stijgt, is er binnen 15 minuten een dienstdoende arts in de afdeling. Welnu, vanuit het goede, zal de naad na de operatie in MONIKI echt goed genezen. Dus als u verwacht dat iemand om u geeft en in het ziekenhuis staat u onder toezicht, dan bent u niet in MONICA. Daar moet je een waardige houding ten opzichte van jezelf uitschakelen!

Ik kwam in de richting van Sargsyan op dermatoscopie. Bij de receptie konden twee niet-Slavische dames mijn gegevens niet in de computer invoeren. Ik ben er eerder geweest, mijn naam is veranderd. Ik heb mijn beurt gemist. Ze zeiden: "De kaart zal in het kantoor van de dokter zijn." Het gevolg was dat de arts op kantoor nadrukkelijk een stapel kaarten voor me neerlegde, de namen telde: "U hebt geen kaart! Volgende!" En er is een rij bij de receptie. En hiervoor vroeg ik om verlof van het werk en zwierf ik door de zon op het grondgebied op zoek naar het gewenste korps? Verfrommelde aanwijzingen en gooide op de grond bij de receptie, mijn benen zullen er niet meer zijn.

Zo'n scheiding heeft nog niet gezien! Gewaagd om het kniegewricht te vervangen. En het begon! Onderzoek en analyse kosten 50.000 p. De voorlopige berekening van de operatie is 125000, dan is een scheiding te wijten aan het feit dat er problemen zijn met de nieren, en de operatie zal 3 keer duurder zijn. Daarna een consult en betaalde 156.000 voor de operatie. Maar bij de definitieve afwijzing vonden ze een trofische zweer. Super razvodchiki! Alles hier!

God, godzijdank dat je in MONICA bent. Dankbaarheid voor alle neurochirurgie, Anatoly Mikhailovich Kiselev, Andrei Anatolyevich - voor alle artsen, Ekaterina Konstantinovna, alle verpleegkundigen en alle sanitaire voorzieningen (speciale dank). Dankzij jou ben ik levend en adequaat en een jaar na twee operaties voor het knippen van aneurysmata schrijf ik! Ik herinner me jou! En liefde!

Ik zou graag een paar woorden willen zeggen over een man met een hoofdletter, hoofd. Afdeling Hartchirurgie Dudakov Vladimir Alexandrovich. Ze hebben ons vanuit Podolsk naar het instituut gestuurd. Er was geen manier om een ​​hersteloperatie voor de coronaire arterie uit te voeren. In het beginstadium kon de dokter (we zullen zijn naam niet noemen om niet te beledigen) de video en de diagnose in het probleem niet achterhalen en gaf ons de lichamen. Dudakova V.A. En hier ontmoetten we een echte professional in hun vakgebied. Bij het bekijken van een video van de operatie, heeft de arts het probleem zeer zorgvuldig en snel uitgezocht. Daarna heb ik geadviseerd de patiënt niet te snijden, maar probeer een stent in te brengen om de slagader te repareren. Hij stuurde voor verder overleg, zette hem in de kliniek en een paar dagen later waren we al ontslagen. Weet je, het is een wonder dat er zulke attente en responsieve artsen zijn in de wereld. In onze tijd wordt alles in geld gemeten. Ik heb nog nooit zo'n echt professionalisme en menselijkheid ontmoet. Heel erg bedankt, God geeft je gezondheid en geluk. Zorg voor zo'n waardevolle arts.

Douche en toilet op de afdeling. Gewoon gevoed, ik ben geen fijnproever.

Ik hield niet van de houding om te werken. Het is om te werken. Diagnoses worden bijna vanaf de lantaarn geschreven en steunen alleen op de woorden van de patiënt. Er was een gevoel dat ze specifiek vóór de operatie aan het trekken waren en na een paar weken werden ze ontslagen. In mijn geval, gedurende 1,5 weken van het verblijf, keek de dokter me een keer aan en dat bij de opname, de CT-scan alleen keek na de 3e herinnering, en de moeite niet nam met de rest. Verpleegkundigen zijn lui en lomp. Ja, nog een keer zag ik de bewoner, en daarna was mijn toestand na een week van niets doen sterk verslechterd. Over de aankomende tests waarschuwen niet. Biochemie en suiker werden direct na het ontbijt gemaakt. Als gevolg daarvan brachten ze ze door een berg andere artsen en ontdekten dat mijn suiker na het ontbijt opliep. Ze zeiden dat ik moest genezen, en alleen dan de operatie. En toen ze in het ziekenhuis kwamen, legden ze de nadruk op het versnellen van het woord. Op deze belangrijke notitie en uitgeschreven. Het was hetzelfde met 2 buren in de wijk. Trouwens, ik heb suiker op 5.4, en na het ontbijt 7.5. Ze schreven - "diabetes". Over het algemeen verwachtte ik dit niet van het instituut.

Dit is gewoon een stille horror. Het personeel is onbeleefd. Ze was op het spreekkamerkantoor van Lyubimov N. G., een otolaryngoloog (kamer 707), en sprak alsof ze haar iets schuldig was. Ik zei niet echt iets over de ziekte, maar in plaats daarvan zat en praatte ik over mij (dat is het niet, getatoeëerde wenkbrauwen, beugels voor 200.000 roebel, enz.). Na de receptie stuurde ze naar haar verpleegster voor een zegel, ze weet niet eens hoe ze met mensen moet praten. De houding is gewoon verschrikkelijk. Tot zover gratis medicijnen. Ze kwam voor een diagnose, ging weg met discussies over zichzelf zonder diagnose en met een verwende stemming!

Ik kwam op een bepaald moment naar de dokter in het 614-kantoor! Ze komen niet om beurten, als gevolg daarvan zitten mensen een halve dag. Medewerkers pesten! Vreselijke plaats. Het personeel is allemaal onbeleefd.

We kwamen met een kind (2 jaar 8 maanden) op 24 maart 2018 in een ernstige toestand op het departement pediatrische chirurgie (slechte maag en tests ook), de dienstdoende chirurg en de verpleegster werkte onmiddellijk, deed alle noodzakelijke procedures (echografie, röntgenfoto's, ECG). Het was dringend noodzakelijk om te opereren, ze noemden het hoofd van Pykhteev Dmitry Anatolyevich (die mijn kind bediende en redde), een enorme dank aan hem en de hele dienst die dienst had die dag. Het personeel is zeer behulpzaam, attent. We hebben artsen van God! Helaas weet ik nog steeds niet de naam van de chirurg die dienst had op 24 maart 2018, en hij bedankt hem ook enorm!

Goede middag, werd behandeld in de afdeling neurochirurgie vanaf 23.01. tot 20.02. Ik spreek mijn dank uit aan de onderzoeker Igor Y. Lissitsky, MD. AM Kiselev, junior onderzoekers, schat. zussen voor eerlijk werk, attente houding ten opzichte van patiënten. Gezondheid, geduld, succes in werk.

Gekwalificeerd personeel, een goede houding tegenover patiënten, variërend van artsen en verpleegkundigen.

Ongemakkelijke bedden, maar dit is een minpuntje.

Werden behandeld in de afdeling oogheelkunde (gebouw 11, 4e verdieping) van 4 april tot 10 april 2018 met haar zoon. Uitgevoerd vanwege vriendelijke strabismus. Na het lezen van recensies over de laffe houding, eindeloze wachtrijen, uitgehongerde kinderen die de dag van de operatie van dag tot dag hadden uitgesteld, arriveerde Monica in een toestand van milde hysterie. Gelukkig zijn al mijn angsten niet bevestigd. In onze handen hadden we een doorverwijzing naar de ziekenhuisopname van de kliniek en alle noodzakelijke tests, dus we hebben het snel geregeld, in ongeveer anderhalf uur - dit, samen met een onderzoek door een oogarts en kinderarts. De volgende dag werd een operatie voorgeschreven en die werd 's ochtends uitgevoerd, zodat het kind geen tijd had om te verhongeren. Ik wil Kokorev Vasily Yuryevich bedanken, die ons heeft geopereerd. De man die hij is, natuurlijk streng en laconiek, maar super professioneel en zijn handen zijn goudkleurig. Speciale dank aan onze anesthesist Nechaev Vladislav Vladimirovich, het is slechts twee meter vriendelijkheid. Hij houdt van kinderen en ze zijn dol op hem. Vóór de operatie, sprak met het kind, vrienden gemaakt. De zoon kreeg zoveel vertrouwen in hem dat hij met een glimlach naar de operatie ging (of liever gezegd, hij was tevreden met de handen van de anesthesist, ruzie met hem die meer op een hamster of een cavia lijkt, en vergat zelfs om naar me te zwaaien). Na de operatie kwam Vladislav Vladimirovich verschillende keren, was geïnteresseerd in welzijn en zijn zoon noemde zijn zoon niet anders dan de 'goede dokter'. Alle medewerkers zijn zeer attent. Dank aan de verpleegsters die onze ogen droegen, soms tegen schreeuwen en weerstand. Dank aan het personeel dat ons in de eetkamer heeft gevoed, die onze afdeling heeft schoongemaakt. Over het algemeen waren zeer tevreden.

Ik wil mijn dankbaarheid uitspreken aan de geweldige dokter (zoals ze van God zeggen) Natalia Vitalevna en stagiaire Viktoriya Gennadievna (uitstekend team, lage menselijke buiging voor het behandelen van hun patiënten als verwanten), voor de operatie kunnen ze kalmeren en afstemmen op positief. Ik zou vooral ook het hoofd willen noemen. afdeling van Selina Vitaly Nikolayevich, in het begin was ik boos dat het lange proces van deze hele carrousel, maar toen ik eenmaal daar was begreep ik hoeveel deze persoon van zijn vaartuig, maar hij is strikt maar eerlijk. Hij heeft alleen artsen met gouden handen op zijn afdeling! Mijn dankbaarheid kent geen grenzen, ik zal niet stoppen met bewonderen! Bedankt! Heel erg bedankt!

6 corpsafdeling van de transplantologie. Gewoon verschrikkelijk! Patiënten na transplantatie liggen op de algemene afdelingen. Vervangbaar pastel linnen is niet genoeg. Slecht schoongemaakt, onhygiënische omstandigheden. Het eten is erg slecht. En hoeveel jaar ben ik genezen - er verandert niets, het wordt alleen maar erger.

Waren 03/30/2018 in het consult bij een endocrinoloog met een kind van 1 jaar. Lezend vóór het verschrikkingsbezoek. Coupons in het register voor een coupon voor de dokter. Wachtrijen in kilometers. Wachten op uren. We kwamen om 12.00 uur aan. In de afdeling die we nodig hebben, ging de receptioniste naar buiten. Ze nam alle documenten voor registratie. Vertoonde waar het toilet, waar de tafels voor de kinderen waren, waar het café was. In het café gingen we eerlijk gezegd niet naar binnen, maar ze beloofden om ons compote te drinken. Dus hier. Erg nerveus, bezorgd voor het bezoeken. Hetzelfde meisje uit het register gerustgesteld. Ze zei hoeveel vóór de receptie om op te gaan en een wandeling te sturen, te kalmeren (op een goede manier). Het record was om 13.30 uur. Om 12.45 was de dokter op zijn plaats en was klaar om ons te ontvangen. Dokter Aksenova Svetlana Igorevna (met een patroniem zou ik me kunnen vergissen). Kinder-endocrinoloog. Rustige communicatie. Antwoorden op alle vragen. Je kunt zeggen, "gekauwd" als kinderen. We waren tevreden. Alle ervaringen verdwenen. Bedankt!

Ondanks het feit dat het in het ziekenhuis verblijven over het algemeen niet prettig is, heb ik alleen positieve indrukken over het verblijf op de afdeling hartchirurgie (gebouw 15). Ontvangen daar met een diagnose van "pericarditis" na de "succesvolle" behandeling in de stad Domodedovo. Het was in MONIKI, zo blijkt, van 5 tot 13 maart. In wezen hield ik van alles: de houding van artsen, verpleegkundigen. Op dezelfde dag, nadat ik was overgebracht van de therapie naar deze afdeling, ontving ik een punctie van het hartzakje. Daarna was de aanwezige arts Ananko Vadim Aleksandrovich vaak geïnteresseerd in zijn. De cardioloog van het departement, Irina Viktorovna (helaas ken ik haar achternaam niet) luisterde naar mijn moeder, beantwoordde al haar vragen grondig en duidelijk; Ik koos voor een behandeling, waardoor mijn gezondheidsprobleem werd opgelost. Als we het hebben over de niet-medische kant van het probleem, namelijk de afdelingen, dan werkte alles voor mij: ze werden elke dag schoongemaakt, het vuilnis stapelde zich niet op in de emmer, er was geen probleem met het nachtkastje (ik kreeg geen nachtkastje in Domodedovo), het eten was ook goed, hoewel Ik heb het niet altijd aangenomen. Een koelkast in de afdeling was ook beschikbaar.

Verschrikkelijk ziekenhuis! En specifiek - Afdeling Urologie! Mijn moeder was in pyelonefritis gestopt. Na 1 operatie (zet nefrostomie) in één moeder werd ziek en ze had een zuurstofmasker nodig! Artsen vonden haar nauwelijks, voor 600 patiënten 1 masker. En toch, aan het einde van de operatie, viel de bank waarop de moeder zich bevond! En dokter Beyzer Iosif Markovich, communiceert in het begin mooi, en dan is het geld van patiënten niet ziekelijk trekt!

Onlangs lagen ze met een kind in de afdeling van de afdelingen (15e gebouw, 10e verdieping). Voor een gratis ziekenhuis zijn de omstandigheden heel normaal: toilet, douche, kledingkast in de afdeling. Eetkamer - op de vloer. Het personeel liegt niet, maar het doet zijn werk duidelijk, het is niet meer nodig. Ze namen bloed uit een ader, urine, maakten een ECG, na 3 dagen opereerden ze. Het gebeurt dat mensen echt lang wachten op een wachtrij voor een operatie - dit komt door een groot aantal mensen, maar dit is een budgetziekenhuis. Van de minnen, voor mij persoonlijk, het ontbreken van stoelen voor het voeden van baby's en de afwezigheid van op zijn minst een minimale speelruimte. Een jaar oud kind is moeilijk om iets te nemen zonder de mogelijkheid om zelfs te kruipen, bijvoorbeeld. Maar dit is allemaal de tekst. Het belangrijkste is de competentie van artsen en de gezondheid van mijn kind. Dank aan alle medische staf! En vooral Karachunsky Grigory Mikhailovich! Deze man is ongetwijfeld in zijn plaats! Een meer oplettende arts dan Olga Andreevna die ik al lang niet meer ontmoet. Bedankt!

Ik belde naar de telefoon die ze ons hadden gegeven voor opname in het ziekenhuis. We hebben een geplande operatie, het kind is 13 jaar oud. De vrouw die ik vroeg om de diagnose te stellen, nam de telefoon op. De operatie zal deze dag of een andere zijn. Ik moet plannen hoe ik mezelf kan zijn. Aan welke dergelijke boerse houding heb ik nog nooit gehoord. Ik begrijp alles (ik hoef de ezel niet te kussen), maar alleen om mijn vraag te beantwoorden is menselijk mogelijk! We zijn allemaal mensen en kunnen zich in deze situatie bevinden! Hoe is dat? En we moeten nog steeds naar dit ziekenhuis! Gewoon vreselijk, ik heb geen woorden!

Ze lag op de afdeling urologie, de houding van de artsen was heel goed. Ik wil speciaal dank zeggen aan Khanaliyev Ruslan Vyacheslavovich. Zeer goede bewoner, zal alle vragen beantwoorden en alles vertellen.

Mijn zoon zat op de afdeling pediatrische chirurgie in het ziekenhuis van MONICA. Niet alleen lag hij zomaar een week, hij deed zelfs geen enkele test. Een week later, met verdriet in tweeën, onderging een operatie, met gebogen steken. Over het algemeen is dit gewoon horror, geen ziekenhuis. Het medisch personeel rookt overal, en ik zou graag speciale aandacht willen schenken aan de hoofdverpleegkundige Khokhlova, deze persoon is gewoon het toppunt van onbeschaamdheid!

Monica Tandheelkunde betaald - ******! Kwam één tand verzegelen. Maak een foto - panoramische twee kaken voor 1200 r! Op een vijg een overmatige straling, op kanker? Srevnaya Ekaterina Andreevna en Botanova, nou ja, gewoon verkoopmanagers, ze weten hoe ze de tong moeten uitsteken en het met geld erin moeten gooien, noedels moeten ophangen, dat in plaats van vullen, het beter was om een ​​keramisch lapje te plaatsen, verzonden naar een orthopedist, het bleek dat er geen patch in de natuur was. **** De orthopedist Natryndel mij alle oren over de kronen en implantaten, zoals ik niet weet over hen, uiteindelijk nam zijn lege gebabbel 750 p. Schaamteloos draaien mensen op prothesen, deze therapie wordt in de tandheelkunde van Monica genoemd. Zeehonden kunnen niet worden afgeleverd en hepatitis niet infecteren via hun vuile uitrusting, maar implantaten leggen ook hun ijzeren kronen op, waaronder je eerst de zenuwen in je tanden moet verwijderen. Parasieten! En de prijzen daar zijn gewoon ruimte! Ze vertrok toen ze met een gat in de tand kwam, op zoek naar een andere tandheelkunde. Maar betaalde 2000 p. voor een panoramische foto van de twee kaken en het lege gebabbel van een orthopedist, wat is er dringend nodig bruggen, kronen, implantaten te rennen om in te stellen - van oor tot oor.

We kwamen met een kind om een ​​tandarts te raadplegen. Tanden zijn verzilverd. Ik begrijp niet wat ze nog meer hebben gedaan, maar het kind brult, weigert stevig te kauwen, laat zijn tanden zien. Ik heb de mancoat nauwelijks gevoed.

We doen mee aan de terugroepactie en mogen in geen geval de kinderen in dit ziekenhuis plaatsen, maar in de intensive care op de 7e verdieping, het 15e gebouw. Onze zoon was eenvoudigweg genezen tot de dood, er zijn geen woorden om ons verdriet over te brengen, hij was 7 maanden oud.

Behandeling is bijna onmogelijk. Ze zullen de tabletten raadplegen, voelen, uitschrijven en ze doen geen hardware-onderzoek.

Hartelijk dank aan de artsen van de afdeling abdominale chirurgie! Zeer vriendelijke en attente mensen, uitstekende experts! Jij bent de beste!

Wat jammer dat de moderne geneeskunde, die enorme kansen biedt om mensen te helpen in de vroege stadia van de ziekte, medische hulp aan mensen ontkent. Waar gaan we heen? Het hele regionale ziekenhuis heeft geen elementaire uitrusting voor het uitvoeren van een gratis operatie. Maar als u betaalt voor de operatie, verschijnt de apparatuur onmiddellijk. Ik wil trots zijn op mijn land, maar vanwege sommige artsen is er een negatieve houding tegenover ons medicijn.

Adenoïden en amandelen verwijderd 12/27/17. Betaalde kamer, we hebben het volledig uitgekocht, de prijs is 7500 per dag. Ze voeden zich goed. De dokter Mustafayev Javanshir Mamedovich verwijderd. We werden hem in "Neuroprofi" behandeld. Alles ging goed, nam het kind om 10:00, al om 10:45 uur gebracht. Hij huilde een beetje, viel toen in slaap, werd wakker, dronk, at een paar uur later en alles was in orde. De temperatuur kan oplopen tot 37, maar dit is de norm. Morgen 28.12 thuis. Alles ging goed. Dank aan Mustafayev en het hoofd. Branch Galina Sergeyevna voor het warme welkom. Zeer goede specialisten. Ik adviseer iedereen.

Ik wil schrijven voor diegenen die een consult bij MONIKI gaan bij een immunoloog. Als er een keuze is, ga dan niet naar Moskalets, verkwist tijd. Ik geloof geen positieve beoordelingen. Op de ene site probeerde ik een echte recensie achter te laten, ik kreeg geen toegang. Ik kan niet voor de tweede keer in de kliniek worden gediagnosticeerd, ze stuurden me met een heleboel tests naar Moskalets in MONIKI. Ga ver, vroeg een buurman om het kind te zien. Er was een kaartje, maar ik vergat de richting, omdat er ernstige problemen begonnen met het geheugen en het vermogen om de aandacht te vestigen vanwege ziekte. Ze ontmoetten me lang negatief, en brachten zorgvuldig alles wat ze nodig hadden naar de computer. Verder werden al mijn klachten met sarcasme beantwoord, er werd nooit naar een analyse gekeken, en liet me weten dat ik niet in goede gezondheid was met mijn hoofd. Ik schreef een conclusie dat er geen tekenen van immunodeficiëntie waren, ondanks het feit dat ik vreselijke candida had van de geslachtsorganen en herpes op de lippen, ESR was toen 40. Ik had veel geluk dat ik hier bij MONIKI naar een hepatoloog Trofimova was gegaan, die aandachtig naar me luisterde, de lever in- en uittrok, hepatitis B en C verwijderde, aanbevelingen deed en een aantal andere tests uitvoerde met zeer laag ferritine (het is ijzer) en verhoogde TSH schildklier. Een aantal van mijn symptomen uitgelegd. Bovendien ga ik na het nieuwe jaar een CT-scan van de hersenen doen, omdat mijn symptomen verband houden met mijn hoofd, het vermoeden bestaat dat ze een teken zijn van een infectie, waardoor ik mijn zicht en geheugen verlies. Ik ben geschokt door de dokter van Moskalets, ze heeft niet alleen op geen enkele manier geholpen, maar heeft me ook psychologisch trauma bezorgd, met het argument dat ik alleen de hulp van een psychotherapeut nodig heb.

De kinderafdeling op de zesde verdieping is verschrikkelijk, het is onmogelijk om daar te zijn. Als je een kind om een ​​supplement vraagt, geven ze geen eten, de algemene kamers zijn hard, er is geen warm water, er is geen plaats voor moeders om zich te wassen. Een betaalde kamer kost 5.000 roebel. per dag, waarin er niets is, het is het niet waard. We kopen medicijnen op eigen kosten, zelfs als er geen groen is, is de houding onverschillig voor iedereen. En het is bijna in het centrum van Moskou.

We willen graag de artsen van de kinderafdeling MONIKA, en afzonderlijk de chirurg Yuriy Nikolayevich, bedanken voor het geven van het leven aan ons kleine meisje, voor de rest van de mooie zomer, voor de herfstbladval, voor de nieuwjaarsboom, voor deze wereld! Lage boog voor jou! En al het personeel van onze familie voor ons geluk!

Mijn kind is drie jaar oud en wordt gestuurd om adenoïden te verwijderen. 11/12/2017 in het ziekenhuisgebouw 2 bracht vier uur door, van 10 tot 14, werd de KNO-afdeling gecontroleerd op de aanwezigheid van waterpokken. Totdat ik naar Corps 1 ging om te klagen bij de hoofdarts. We kregen een afdeling om drie uur 's middags. Hierop eindigde onze kwelling. De volgende dag werden we geopereerd door D. M. Mustafayev en anesthesist Tatjana Viktorovna (ik ken zijn achternaam niet). De operatie verliep goed, 's avonds liep het kind al rond op de afdeling. De dokter kwam twee keer dezelfde dag en keek de volgende ochtend naar het kind. Mustafayev heel erg bedankt! Het personeel vraagt ​​niet om geld, ze kunnen goed opschieten met de kinderen. Ja, de afdeling is overvol, kinder- en volwassenenafdeling samen. Je slaapt in hetzelfde bed met een kind, het maakt niet uit. Maar het belangrijkste is het resultaat! Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid!

Ik kwam uit de regio Moskou, vanuit Serpoechov, in de richting. Echt geschokt, helemaal niets georganiseerd. In de wachtrijen besteed je 3-4 uur, hoewel opgenomen in de tijd. Geregistreerd voor een dag - aangekomen, maar het bleek, de dokter werkt nu op andere dagen. In het algemeen was de indruk dat achter de luide inscripties "verdiend" en "hoogste categorie" lege mensen zijn en duidelijk hun zaken niet doen. En dan is het hele personeel zo.

Ik kwam daar met een hersencyste, had de resultaten van de tomografie bij me, keek ernaar en luisterde naar mijn verhaal over mijn hoofdpijn, aanvankelijk aangeboden om elk jaar "Diacarb" te drinken en de tomografie te herhalen. Toen ik mezelf begon af te vragen wat ik moest doen om op de een of andere manier het uiterlijk van hoofdpijn te verminderen die eindigde in braken, rondde de dokter zijn ogen, hoorde dat ik moest overgeven tegen de achtergrond van hoofdpijn en zei dat ik geopereerd moest worden. Natuurlijk was ik bang en begon ik te vragen hoe de operatie kon worden vermeden of dat er een alternatief veiliger was dan craniotomie, of het nu gevaarlijk was of niet, wat de gevolgen zouden kunnen zijn. Ze schreven me meteen dat ik de operatie had geweigerd en geen van mijn vragen had beantwoord, en bood een jaar later alleen "Diakarb" en herhaalde tomografie aan. Dus ik ging daar met niets weg. Maar tot slot las ik dat ik druk en temperatuur had en dat mijn hartslag normaal was. Hoewel de arts dit niet heeft gemeten en niet heeft geluisterd. Kort gezegd: ik ben een ander criterium voor salaris en ze geven absoluut niets om ons, omdat het me pijn doet en niet hen.

Er is alleen maar om te sterven. Dat is waar de hel op aarde is. Van zussen tot artsen. Betaald of gratis - maakt niet uit. De zuster vertelt de stervende patiënt dat ze doet alsof ze gekwetst is door haar echtgenoot. De arts Vysotskaya schrijft pijnstillers voor, die er niet zijn en rustig in het weekend gaat, terwijl de patiënt door een stuivermedicijn aan pijn lacht. Hell.

Verschrikkelijk. Behouden en betaald en gratis. Geld verspild, tijd verspild. Nu is er een vraag om geopereerd te worden. Ik wil ze absoluut niet. De houding van veel professionals is negatief. Wachtrijen per kilometer. Naar mijn mening is Monica overladen met patiënten. Waar komt de relatie vandaan?

Ik zal het kort houden: ik kwam naar Monica met quota voor vaatchirurgie (7e verdieping, gebouw 15). De houding van artsen, artsen verschrikkelijk. Ze zien je als een zak geld. Ze voerden de operatie uit en dronken voorzichtig honderdvijftigduizend afgeperst Kolesnikov Yury Yuryevich. Ja, ze zijn daar vastgebonden met de hele afdeling, mensen huilen, maar 90% betaalt - ze zijn bang voor hun gezondheid. Ik ben geschrokken, iedereen weet het, maar ze doen niets met deze t ******.

Over kinderreanimatie op de 7e verdieping in het 15e gebouw. Ze brachten een pasgeboren dochter mee. Sprak verschillende ziektes dat de hersenen zijn verdwenen, er is geen long, een vreselijke hartziekte. De diagnoses werden niet bevestigd, behalve dat er een klein defect is dat niet moet worden geopereerd. Alle artsen zijn anders, je kunt niks vragen, heel grof. Werk aan de achterkant. Een ellendige afdeling, absoluut niet voorzien voor pasgeborenen, het kind is daar koud en eng. Het is ouders verboden om naar het kind te komen, ze voeden hen niet wat en wanneer, moedermelk kan niet worden gebracht, ons kind wordt daar afgevallen. Op de vraag wat medicijnen geven, is er geen antwoord. Op oproepen over de toestand van het kind geef dezelfde antwoorden. God verhoede om daar te komen! Ik ben alleen dankbaar voor het redden van het leven van onze meid en, erkenning van hun incompetentie, gaf richting aan de Filatovskaya-kwekerij.

Goede middag Veel negatieve recensies, maar we hadden geluk. Ze lagen op de afdeling endocrinologie in juli 2017. Anna Vinogradova, een zeer aangename, aardige persoon en ook een gekwalificeerde arts. Alle noodzakelijke onderzoeken en procedures uitgevoerd, alles is duidelijk, snel. Heel erg bedankt. Met vriendelijke groet, Elena Akinina.

Welkom! Ik heb nooit reviews geschreven, maar ik heb niet de kracht om deze pijn in mij te houden! Ik wil mijn indrukken over het ziekenhuis van Monica delen! Mijn vader ging naar het ziekenhuis voor spoedoperaties in de afdeling vaatchirurgie op vrijdag 10/29/2017. De diagnose was teleurstellend, en de verloren tijd in een ander ziekenhuis speelde ook een rol, en de leeftijd van zijn vader was ook niet in zijn voordeel. Het gebeurde allemaal in de ochtend om 9.00 uur, ze belden een ambulance, hij werd naar het ziekenhuis in Domodedovo gebracht. Op ongeveer 12 uur belde hij en zei dat hij daar was achtergebleven, maar toen we daar aankwamen, en het was rond 15.30 uur, werd ons verteld dat hij acute pancreatitis had, werd hij overgebracht naar Monica. Rond 18.00 uur kregen we een telefoontje van het ziekenhuis van Monica en kregen te horen dat ze hem aan het voorbereiden waren voor een noodoperatie vanwege een aorta-ruptuur in de buikholte. De operatie duurt 6-7 uur, verlaat de telefoon, die u kunt bellen. De hele nacht doorgegeven aan pinnen en naalden. Ikzelf ben een arts en ik realiseerde me dat het overlevingspercentage met zo'n diagnose en verloren tijd niet meer dan 10% is. Ik ben een verpleegster en respecteer altijd de artsen, maar wat hierna begon, droomt ook niet in een "nachtmerrie". De hele zaterdagochtend, beginnend om 10 uur, probeerden we een telefoongesprek te voeren dat we achterlieten. De jonge stem antwoordde voortdurend: "Bel binnen 30 minuten" (blijkbaar, een bewoner of een verpleegster). Eindelijk, tegen 15.00 uur, belde ik en de jongeman antwoordde dat de dokter was benaderd. Toen hoorde ik de woorden die me doodsbang maakten, zei de dokter tegen de jongeman, letterlijk, zeggende: "Vul iedereen." Een verwarde inwoner of verpleegster antwoordde dat familieleden elke 30 minuten moesten bellen. De dokter pakte eindelijk de telefoon en vroeg met een koude stem wie ik was, beantwoordde al zijn vragen, hij gaf de diagnose, zei welke uren je kunt bellen, er is alles wat je nodig hebt, er is geen noodzaak om te komen. De nacht ging weer voorbij zonder slaap. Op zondag, op de afgesproken tijd, begon ik opnieuw te bellen, maar niemand nam de oproep aan. Via mijn kanalen ontdekte ik zijn toestand en om 23.30 uur kregen we een telefoontje en kregen te horen dat mijn vader was overleden en ik moest van 10.00 uur tot 11.00 uur aankomen met zijn documenten, hoewel hij alle documenten bij zich had. Toen begon ik alleen maar met ons te spotten. Onderweg belden ze ons en vroegen of ze een autopsie moesten uitvoeren of niet. We antwoordden dat we dat niet zouden doen. Tegen elf uur kwamen we aan in het ziekenhuis, het was gewoon onmogelijk om de lift van de eerste keer in te komen, we moesten 15 minuten wachten, tegen de tijd dat het aankwam was een enorm aantal mensen gevuld, en ze namen het gewoon in een storm, maar niet iedereen slaagde. Nadat hij op de grond was gekomen, kwam er na enige tijd een verpleegster naar buiten die ons zijn documenten en persoonlijke bezittingen gaf. Toen kwam er een andere verpleegster naar buiten die ons zei naar het mortuarium te gaan en daar te wachten. Geen van de artsen: noch de dokter van de afdeling die hem heeft aangenomen, noch de chirurg die hem heeft geopereerd - niemand kwam naar buiten en sprak met ons. Maar we vertrouwen deze levens aan deze mensen. Er waren toch geen twee minuten om op menselijke wijze met familieleden te praten en praten, omdat het hun directe verantwoordelijkheid is. In het mortuarium begon het volgende deel van onze kwelling. Eerst werd de receptioniste gevraagd om de vorm van weigering om te openen in te vullen, op voorhand wetende dat niemand het aan ons zou ondertekenen. Het was een "stompje" van papier, met een kopie van het formulier met vage kleine letters dat het zelfs met een bril onmogelijk was om te zien wat daar werd geschreven. Toen we het invulden, gingen we opnieuw naar het register en werden we opnieuw naar het gebouw van de dokter in gebouw 15 gestuurd, die onze vader ontving. Zonder op de lift te wachten, gingen we naar het kantoor. Niemand had dienst. Tien minuten later kwam een ​​verpleegster de stafkamer uit, ik vroeg haar waar ze een dokter kon vinden, ze nam het formulier en ging weer terug naar de stafkamer. De dokter kwam niet meer uit. Na enige tijd kwam de verpleegster naar buiten en stuurde ons naar het administratiegebouw om de hoofdarts te zien. Buiten die dag was er zware regen en wind, en het administratiegebouw staat helemaal aan het begin, bij de hoofdingang van het ziekenhuis, en de 15e en 13e gebouwen - helemaal aan het einde. Er was geen hoofdarts ter plaatse, we wendden ons tot zijn plaatsvervanger, die buitengewoon verrast was dat hij een kwestie moest oplossen die binnen de bevoegdheid van de afdelingsarts valt. Verwijzend naar de federale wet op de autopsie van patiënten die in het ziekenhuis overleden, weigerde hij. Ik weet zeker dat alle medische hulpverleners in dit ziekenhuis deze wet kennen. Van zijn kant beloofde hij om het proces van uitgifte van het lichaam te versnellen. Na meer dan vier uur in het mortuarium te hebben gewacht, periodiek op bezoek bij het registerpersoneel, die ons antwoordde dat er geen informatie was, hadden ze het verhaal nog niet vrijgegeven, toen er een autopsie was, wisten ze het niet. Maar van de hoeveelheid thee die ze dronken, was het mogelijk om te 'barsten'. Ten slotte meldde een van de registrars na vier en een half uur dat het het wachten niet waard was, de autopsie is 's morgens en we moeten uiterlijk om 14.00 uur aankomen, want vóór 12.00 uur zal het verhaal niet worden verlaagd en kunnen we het certificaat pas om 14.00 uur ontvangen. Bovendien, waarom de hulpverleners niet alles in één keer wilden regelen en de agenten niet meteen hadden gebeld, hoewel ze zagen dat we zaten en wachten, en hen op de hoogte brachten dat we ze zouden verslaan. Na 40 minuten arriveerde er een agent, we regelden het allemaal. Opgemerkt moet worden dat ze goed en harmonieus werkten, alles was georganiseerd op het hoogste niveau. Wij danken Elena Vladimirovna en Ekaterina Georgievna, zij kennen hun werk goed. Ik zou graag zien dat deze beoordeling door het management van dit ziekenhuis wordt gezien. Beste dokters! Wees meer humaan en respectvol tegenover mensen die een geliefde hebben verloren. Is het echt onmogelijk om al deze problemen sneller en op een andere manier op te lossen, zonder mensen te martelen, en zo gedood door verdriet!

Mijn naam is Elena, ik wil graag mijn emoties delen die werden ontvangen in Monica. Onze moeder werd 12 jaar lang geobserveerd in de afdeling Gastro-enterologie, waarvoor een speciale dank aan Nikitina Natalia Vasilyevna is, een zeer gekwalificeerde, responsieve arts. Maar helaas waren de ziektes van mama niet compatibel met het leven. We kregen een telefoontje van de afdeling en kregen het bittere nieuws te horen. We vroegen om de volgende dag om 8 uur te komen, we wachten op de regio Moskou, zijn om 9:00 uur aangekomen. Na al het werk op de afdeling gedaan te hebben, kwamen ze om half tien naar het mortuarium. Hier begonnen onze beproevingen. Medische geschiedenis - ze konden niet vinden waar ze verdwaald waren (de afdeling werd naar het mortuarium gestuurd, het mortuarium zegt dat ze het niet hadden gebracht), met als gevolg dat het om 12:00 was, eindelijk was het verhaal in het mortuarium. Zit, wacht. In het mortuarium is er een rituele dienst, we willen Elena Tsvetkova en Ekaterina Georgievna bedanken, zeer zorgvuldig en verantwoordelijk omgaan met hun werk, diensten in elke portemonnee, ze doen alles voor mensen, niet voor hen. Wat kan niet zeggen over de arbeiders in het mortuarium. Om één uur lag onze moeder al op de tafel en wachtte op de dokter (de ordent zei dat ze alleen in het mortuarium was), om twee uur was ons geduld uitgeput, we gingen naar het hoofd van Gaganov, Leonid Evgenievich, hij, als de koning, keek ons ​​toegeeflijk aan. Toen hoorde ik dat de schoondochter niemand is, hij stemde er alleen mee in om met haar dochter te praten, het belangrijkste is dat het roeren begon. De autopsie duurde anderhalf uur, daarna kwam de dokter naar buiten, vroeg ons om vergeving en vertelde alles, waarschuwde dat als de meisjes bij de receptioniste een fout maakten, ze dan nog steeds hier is. En de meisjes bij de receptie waren overal mee bezig behalve onze hulp. Ik heb ze herhaaldelijk geadresseerd, ze hebben het registervenster voor mijn gezicht gesloten en na anderhalf uur eisten ze documenten die de relatie bevestigen. Dit is na zoveel uren wachten! Ze hebben dit certificaat toch allemaal geschreven (de agent van de uitvaartdiensten zat bij ons, ze controleerde het certificaat, nogmaals bedankt aan Ekaterina Georgievna). De begrafenis moest natuurlijk worden verplaatst, omdat we verlieten het mortuarium om 17:50 uur en deden niets zonder een overlijdensakte. Ik wil zeggen: mensen, mensen blijven, omdat zo'n ongeluk op zichzelf moeilijk is om te overleven.

Gewerkt op de cataract van het linker oog. De operatie was gecompliceerd. En ik wil mijn diepe dank betuigen aan Yugai Maria Pavlovna! Zeer professionele, attente en zorgzame arts! Zoals ze zeggen, een dokter van God! En heel erg bedankt aan de hele afdeling voor oogheelkunde! De verblijfsvoorwaarden zijn geweldig, net als thuis!

Op 8 oktober lag ze met haar kind in het 15e gebouw op de 9e verdieping, met een betaalde doos. Ze verwijderden de adenoïden aan het kind, alles ging goed, de houding is goed, in de afdeling is er een badkamer, een koelkast, een tv, een gratis wifi. Minus - ik sliep op hetzelfde bed. Kosten per dag 5500 één bed. Gemeenschappelijke eetkamer met waterkoker, koeler, servies. Geef alleen baby.

Ze lagen bij het kind in de operatie van het KNO-departement en verwijderden de adenoïden. Alles is duidelijk, netjes. We sliepen met het kind op hetzelfde bed, maar het bed is vrij breed (in andere ziekenhuizen kwamen we al tegen), het matras is hard, de kussens zijn goed voor zowel moeder als kind. Ik was blij dat de badkamer in de afdeling: toilet, wastafel, douche. Dezar wordt op de afdeling geïnstalleerd. Zuiverheid wordt gecontroleerd. Het personeel is niet onbeleefd, de artsen zijn competent, de verpleegsters zijn niet onverschillig. Eten was zelfs lekker, maar soms verschrikkelijk. Er is een koelkast, er is nergens om voedsel te verwarmen. De algemene indruk is gunstig.

Verkregen op de Chirurgische Thoraxafdeling 09.10.2017, om medische redenen. Bij onderzoek werd een competente en professionele diagnose gesteld. Ik wil mijn arts Anipchenko A.N. en zijn klinische stagiair Ryabchikov IV hartelijk bedanken voor hun professionaliteit, gevoeligheid, aandacht en begrip. Het medisch personeel - iedereen vervult zijn missie en is de hoop voor zijn patiënten. Veel dank aan de Thoracic-afdeling. Gezondheid voor jou, geluk en welzijn.

De arts van de kliniek stuurde een dringend (!) Consult naar de endocrinoloog over de punctie van de schildklier. Het resultaat van het consult van 40 minuten is het telefoonnummer waarvoor u zich moet registreren voor een lekke band. Ik bel, ik bied aan om volgend jaar februari aan te melden (meer dan 4 maanden wachten). Ik had geen tijd om mijn mond te openen en vroeg of het mogelijk was om dit onderzoek sneller en tegen een vergoeding uit te voeren, omdat een medewerker ophing. Ik probeerde terug te bellen, mijn nummer was geblokkeerd! Ik probeerde terug te bellen van een ander nummer, neem de oproep niet aan! Afgezien van het feit dat het niet erg cultureel is, is het onprofessioneel en eerlijk gezegd dom vanuit een commercieel oogpunt. De kliniek biedt betaalde diensten en verwerpt potentiële winsten als deze. Uiteindelijk heb ik net een nieuwe kliniek gevonden. Het voordeel is geweldig. Wel, om lomp te zijn - een persoonlijke kwestie, maar niet op de werkplek.