Proteflazid

Metastasen

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

Proteflazid, beoordelingen van het medicijn

Proteflazid, beoordelingen van het medicijn

Bericht door AlexGalina »25 oktober 2012 09:06

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

Bericht Serega "25 oktober 2012 09:27

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

Bericht door AlexGalina »25 oktober 2012 10:08

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

De post Serega "25 oktober 2012 10:20

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

Bericht Zoya »25 oktober 2012 10:20

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

Bericht Zoya »25 oktober 2012 10:23

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

Bericht Serega "25 oktober 2012 10:26

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

De post Serega "25 oktober 2012 10:29

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

Het bericht is onbekend "25 okt 2012 12:49

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

Bericht door AlexGalina »25 oktober 2012 13:22

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

Bericht Zoya »25 oktober 2012 13:35

Re: Proteflazid, behandelt of verlamt?

Bericht Zoya »25 oktober 2012 13:44

Proteflazid Beoordelingen

Formulier vrijgeven: extract voor inname

Dina (positieve feedback)

Dankzij hem was ze in staat om te doen zonder serieuze medicijnen.

Ik ben nog steeds geschokt door het feit dat zo'n eenvoudig medicijn me genitale herpes kan genezen - en dat in slechts 2 weken. Proteflazid Ik zag het niet alleen, maar ook voor medische tampons. Wees voorzichtig hier - alcohol valt weg en de oplossing bereid volgens de verhoudingen beschreven in de instructies (3 ml druppels per 20 ml zoutoplossing) blijkt te heet te zijn - voor de eerste keer had ik het gevoel dat ik met zuur op de wond werd gegoten. Daarom raad ik aan om in plaats van 3 ml Proteflazid 2-2,5 ml in te nemen - afhankelijk van hoe je je voelt. Dan moet je in deze kant-en-klare oplossing een gaasje doen, wachten tot de vloeistof erin is geabsorbeerd en voorzichtig injecteren. Ik heb deze tampons 2 keer per dag gebruikt en voor de derde keer jeuk begon ik het los te laten. In feite was het bijna verdwenen vóór de achtste dag van de behandeling, maar tegen de tijd dat de uitslag er nog was, moest ik verder worden behandeld. Maar uiteindelijk slaagde ik erin te herstellen, vlogen er twee weken voorbij, en er waren zelfs geen herinneringen aan ongemak of uitslag. Het bevalt me ​​ook dat ik het zonder het gebruik van serieuze voorbereidingen voor herpes heb gedaan - ze veroorzaken sowieso hoe dan ook, maar Proteflazid bleek volkomen veilig en veroorzaakte geen schade aan mij.

Margarita (positieve beoordeling)

Veilig en effectief voor kinderen

In tegenstelling tot veel geneesmiddelen die zijn ontworpen om de immuniteit te verbeteren, bevat Proteflazid niets gevaarlijks, zoals interferonen, die nog steeds onbegrijpelijk zijn hoe ze werden gewonnen en hoe ze de natuurlijke immuniteit van het kind zullen beïnvloeden. Maar Proteflazid is alleen bedoeld om het te versterken - een keer, en bestaat alleen uit plantenextracten - twee. Baby's kunnen vanaf de geboorte een drug zijn en gebruiken het voor verschillende indicaties. Maar persoonlijk heb ik druppels voorgeschreven voor de preventie van acute respiratoire virale infecties bij een 4-jarige zoon, die 7-8 keer ziek is tijdens het koude seizoen. Het is gemakkelijk om ze te gebruiken - 2-3 druppels (de hoeveelheid is afhankelijk van de leeftijd) worden verdund met warm, gekookt water en mogen drinken voor het kind. Proteflazid ruikt naar kruiden, hij voelt de smaak niet, en we hebben absoluut geen problemen met de ontvangst. En de tool werkt perfect, hoewel de compositie vreselijk eenvoudig is. De zoon begon het te nemen vanaf september, en als resultaat daarvan werd hij slechts 4 keer ziek vóór de zomer, en zelfs dan waren er geen gebruikelijke complicaties - voor ons is dit een geweldige prestatie. Er waren helemaal geen bijwerkingen - geen allergieën, geen misselijkheid, niets anders was volledig voelbaar. Als er geen individuele onverdraagzaamheid is, denk ik dat Proteflazid geen enkel kind kan schaden. Van de minnen kan ik er slechts twee noemen, en dat is niet erg serieus: het was heel moeilijk om druppels te vinden, en ze zijn erg duur, dat is alles. Maar omdat het effect zo hoog is, is het de moeite waard om naar geld te zoeken en uit te geven, denk ik.

Veronica (negatieve beoordeling)

Het is niet veilig voor kinderen.

Als het product is gebaseerd op plantenextracten, denken mensen op de machine dat het volkomen veilig is. Helaas, ik was net zo naïef en mijn kind leed vanwege mijn naïviteit. Ik gaf een druppel van 2-jarige dochter - een door Epefax voorgeschreven proteflazid vanwege herpes, dat uit het niets leek op het lichaam van een baby. Een kind op deze leeftijd kan niet praten en ik begreep niet meteen dat huilen, opgeblazen gevoel in de buik, rode vlekken op de huid en regurgitatie veroorzaakt door deze druppels. Toen las ze de compositie, en daar - 96% alcohol! Nee, hier is hoe je alcohol kunt toevoegen aan de toegestane druppels voor kinderen? Zelfs als je het kind slechts een paar druppels tegelijk geeft, is ethanol erg irriterend voor de maag, en bij kinderen is het heel gevoelig als het is - dat is de reden waarom mijn dochter boerde en zwoegde. Ten tweede, hoe kunnen we weten of het kind allergisch is voor de componenten van Proteflazid of niet? We kweken geen planten die in druppels zitten, we hoeven er niet mee om te gaan - het is goed mogelijk dat een kind reageert op deze vreemde extracten, zelfs anafylactische shock kan gebeuren, niet dat de huid rood wordt. Het feit dat mijn dochter allergisch was, besefte ik toen ik stopte met haar een druppel te geven - alle vlekken verdwenen en nooit meer verschenen. Godzijdank dat alles voor ons is gelukt, maar ik heb mezelf nog altijd voor scheld gehouden over wat ik toen onvoorwaardelijk van de kinderarts vond. En u raadt mij aan - omzeil de kant van Proteflazid, als u van uw kinderen houdt en niet de droevige gevolgen van het nemen van deze druppels wilt opruimen.

Reviews van het geneesmiddel Proteflazid

We hebben echte beoordelingen van het medicijn Proteflazid opgepikt, die onze gebruikers publiceren. Meestal is de beoordeling geschreven door de moeders van jonge patiënten, maar ze beschrijven ook de persoonlijke geschiedenis van het gebruik van de medicatie op zichzelf.

- Herpesvirusinfecties van de huid en slijmvliezen veroorzaakt door herpes simplex-virussen (Herpes simplex types 1 en 2), inclusief genitale herpes.

bespreking

Mijn vriend werd geholpen door proteflazid (druppels). En let op stress en tocht.

. otivovirusnye "en de zogenaamde immunomodulatoren met antivirale activiteit -. tsikloferon, likopid, polyoxidonium, timogen, Kagocel, panavir, neovir, izoprinozin, groprinosin, proteflazidum etc. Ook hebben vanwege klinische veiligheidsonderzoek en werkzaamheid zijn en mag niet worden gebruikt, vooral bij kinderen. De meeste van deze drugs zijn er al 10 jaar of minder, en nog steeds niet weten dat hun "long-playing" bijwerkingen (catamnesis), de mogelijkheid om te "stimuleren" van het immuunsysteem aan de ontwikkeling van auto-immuun- en systemische ziekten... "Post" Efficiency Viferon "Offline forums.rusmedserv.com infectioloog arts Vetrov Timofey Alexandrovich, een medische kandidaat.

tijdens de zwangerschap mag u acyclovir niet gebruiken.. de instructies moeten worden geschreven. Ik werd behandeld met proteflazid (maar eerst moet je G vragen of je het nodig hebt) gedurende 2 maanden. Ik help je ook goed.

Over sperma, histerosk. Al volledige antwoorden. ik doe mee Vanwege immuniteit hebben Proteflazid-druppels me veel geholpen! Zelfs nu heeft de dokter profylactisch benoemd. doeleinden in afwachting van eventuele virussen en influenza. Milun, doe geen pijn en veel geluk.

Goede middag, Elena! Ik heb hetzelfde verhaal. Maar vandaag bezocht ik mijn arts en zij schreef PROTHEFLAZIDE voor mij voor. Sinds ik op de rand van de verkoudheid ben, heb ik voor de derde dag de medicijninname geschreven volgens het volgende schema: 1 dag - 8 druppels elke 2 uur, 2-3 dagen - 7 druppels elke 3 uur, vanaf de 4e dag - 7 druppels 3 druppels 3 keer per dag (1 week), 2e week - 10 dop 3 keer per dag, 3e week - 6 capsules 3 keer per dag, 4 weken - 8 capsules 3 keer per dag. Druppels die buiten de maaltijd worden genomen, druipend op de suiker of een stuk brood. Ik wil zeggen dat dit medicijn werd genomen tijdens de eerste zwangerschap, omdat verslaving aan deze verkoudheid.

. otivovirusnye "en de zogenaamde immunomodulantia met antivirale activiteit - tsikloferon, likopid, polyoxidonium, timogen, Kagocel, panavir, neovir, izoprinozin, groprinosin, proteflazidum enz. - gewoon niet de juiste klinische testen van de veiligheid en werkzaamheid passeren en mag niet worden gebruikt, in het bijzonder bij kinderen De meeste van deze geneesmiddelen hebben ongeveer 10 jaar of minder bestaan, en hun "langdurige" bijwerkingen (catamnese), het vermogen om het immuunsysteem te "stimuleren" vóór de ontwikkeling van auto-immuunziekten en systemische ziekten zijn niet bekend. In het algemeen, als samenvatting, duurt ARVI tijdens de behandeling 7 dagen en zonder behandeling - binnen een week.

Proteflazid is een zeer goed medicijn. het zou heel goed zijn om het te drinken. Ik zag het zelf voor preventie, het hielp en nu helpt het.

drink Proteflazid - een zeer goede antivirale medicijn, ik werd voorgeschreven tijdens de zwangerschap, ik had net herpes genezen - er is een maand om volgens het regime te drinken (in de handleiding), ik herinner me nog steeds geen ttt. Echt geholpen

. blister, en laat het niet onwerkelijk groot worden. Wanneer de blaar leegloopt, cauteriseer je met een soort alcoholtinctuur. In het algemeen, tijdens mijn zwangerschap, werd mijn T Proteflazid voorgeschreven - dit is zo'n tinctuur, het is gemaakt volgens het recept. Maar het helpt goed. Ik heb een flesje gedronken en ben gedurende 2 jaar ontdaan van herpes, hoewel ze schrijven dat zijn acties grip hebben.

Ik was te lang ziek, ik kreeg prottiflazid voorgeschreven, het lijkt mij dat deze immunostimulator me heeft geholpen.

Ik werd goed geholpen door Proteflazidv beide zwangerschappen zag

"Proteflazid": beoordelingen en instructies voor gebruik

Elke tweede bewoner van de planeet moet een herpesvirusinfectie onder ogen zien. Het probleem is dat de pathologie niet altijd beperkt is tot lelijke huiduitslag op de lippen. Herpes kan een gevaar zijn voor de gezondheid en het leven in het algemeen. Helemaal van de infectie afkomen is onmogelijk. Tijdige therapie zal echter in de toekomst gevaarlijke complicaties en recidieven helpen voorkomen.

Voor de behandeling van ziekten veroorzaakt door het herpes simplex-virus, wordt Proteflazid veel gebruikt. Beoordelingen van artsen over deze tool zijn hoogst positief te horen. U kunt het geneesmiddel echter niet zelf gebruiken. Zelfmedicatie kan tot onvoorspelbare effecten leiden.

Waar komt herpes vandaan?

Infectie is geclassificeerd als besmettelijk. Weinig mensen weten dat dragers van herpes 90% van de bevolking van de hele planeet is. Het virus kan lange tijd in het menselijk lichaam bestaan ​​en zichzelf niet laten kennen. De ziekte manifesteert zich alleen wanneer de beschermende krachten (immuniteit) worden verminderd. Er zijn veel soorten herpesvirussen. Koud op de lippen, bij velen bekend - de meest voorkomende manifestatie. Herpes kan echter voorkomen op de hoofdhuid, geslachtsorganen, vingers, nagels, bindvlies, etc.

Herpes kan in geen geval worden genegeerd. Het virus kan interne organen treffen, evenals voortplantingscellen van beide geslachten. Het niet tijdig behandelen kan leiden tot ernstige complicaties, tot onvruchtbaarheid. Herpes ontwikkelt zich het snelst bij baby's vanwege een lage immuniteit. Daarom is de populaire tool "Proteflazid" voor kinderen. Beoordelingen van ouders laten zien dat tijdige medicatie het mogelijk maakt om het ontstekingsproces te stoppen.

Therapeutische oplossing

In deze vorm wordt het medicijn meestal voorgeschreven aan kinderen. Het voordeel is dat het geneesmiddel Proteflazid zowel uitwendig als inwendig kan worden ingenomen. Beoordelingen van specialisten tonen aan dat het medicijn echt universeel is. Als u begint met het nemen van de eerste tekenen van een ontstekingsproces, kunt u de ontwikkeling van de ziekte stoppen.

Plus het feit dat het medicijn een natuurlijke samenstelling heeft. Dit is een graszodenachtig en gemaaid rietgras. Ethanol wordt als hulpmiddel gebruikt. Vanwege het feit dat alcohol is opgenomen in de samenstelling, wordt het medicijn niet aanbevolen voor gebruik bij voorschoolse kinderen. Hoewel in Pediatrics veel gebruikt druppels "Proteflazid." Beoordelingen van artsen tonen aan dat ethanol aanzienlijk minder schadelijk is voor het lichaam dan het herpesvirus.

Zetpillen (kaarsen)

In deze vorm van het medicijn is erg populair. Kinderen kunnen ook worden toegewezen aan kaarsen van Proteflazid. Recensies laten zien dat kinderen deze behandeling veel beter waarnemen dan het gebruik van een oplossing met een onaangename nasmaak. De actieve componenten zijn hier hetzelfde als in de vorige beschrijving. Bovendien is polyethyleenglycol opgenomen in de antivirale formulering.

Kaarsen lossen snel op bij de temperatuur van het menselijk lichaam en veroorzaken daarom geen ongemak voor een volwassen patiënt of een kind. Kaarsen van Proteflazid helpen om snel te herstellen. Recensies laten zien dat de patiënt na de start van de therapie een grote opluchting voelt. Dergelijke onplezierige symptomen als pijn en jeuk verdwijnen, het aantal herpeszweren neemt af.

farmacokinetiek

De actieve componenten hebben een negatieve invloed op de vitale activiteit van pathogene micro-organismen, waardoor ze het vermogen om te reproduceren en te sterven verliezen in een korte tijd. Stimuleert de beschermende werking van het lichaam, Proteflazid. Beoordelingen laten zien dat na de behandeling de gevoeligheid voor het herpesvirus aanzienlijk is toegenomen. Een goed uitgevoerde therapie kan geen volledige eliminatie van de pathologie garanderen, maar de kans op het ontwikkelen van stabiele remissie neemt toe.

Wanneer het wordt gebruikt, wordt het snel geabsorbeerd in de maag of dunne darm. Volledige verwijdering van het medicijn uit het lichaam wordt waargenomen na 7-9 uur na inname. Het actieve bestanddeel verzamelt zich niet in het lichaam.

Wanneer kan medicatie worden gebruikt?

Velen zijn gewend om herpes te zien in de vorm van een lelijke uitslag op de lippen. Dit is echter niet de enige pathologie waarin Proteflazid kan worden gebruikt. Instructies voor gebruik, beoordelingen, meningen van deskundigen - al deze informatie moet worden bestudeerd voordat de behandeling wordt gestart. Genitale herpes komt steeds vaker voor. Ze kunnen niet worden besmet door geslachtsgemeenschap. Als er al een virus in het lichaam aanwezig is, kan het zich op de slijmvliezen manifesteren en de afweer van het lichaam verminderen. Genitale weefsels zijn ideaal voor de snelle reproductie van pathogene microflora.

Herpetische conjunctivitis komt ook veel voor. Het probleem is dat velen de ziekte de schuld geven voor een bacteriële infectie en de therapie verkeerd beginnen. En het enige dat u hoeft te doen, is Proteflazid-druppels gebruiken. Recensies over kinderen laten zien dat er verbetering is vanaf de eerste therapiedagen als het ontstekingsproces niet is gestart.

Als een familielid al aan herpes lijdt, wordt aanbevolen profylactische behandeling aan anderen te geven. Het moet echter eerst worden bestudeerd met de Proteflazid-tool. Recensies tonen aan dat, ondanks de natuurlijke samenstelling, het medicijn niet voor iedereen is.

Contra

Het eerste dat een patiënt die voor de eerste keer een medicijn gebruikt kan tegenkomen, is overgevoeligheid. Ten eerste lopen patiënten die de neiging hebben om allergische reacties te ontwikkelen een verhoogd risico. Het wordt aanbevolen om een ​​eenvoudige test te ondergaan voordat u met de therapie begint. Een kleine hoeveelheid van de oplossing moet op de binnenkant van de pols worden aangebracht en de reactie van het lichaam na 10 minuten waarnemen. Als er geen jeuk en roodheid is, kan het medicijn zonder beperkingen worden gebruikt.

Het geneesmiddel in de vorm van een oplossing is ongewenst voor kinderen, evenals voor patiënten met alcoholafhankelijkheid (vanwege de aanwezigheid van ethanol in de samenstelling). Binnen het geneesmiddel is ook gecontra-indiceerd om toe te passen op mensen met een maagzweer of darmzweer in de acute fase. Met voorzichtigheid wordt medicatie gebruikt voor gastritis. Het hulpmiddel in de vorm van een oplossing is niet bestemd voor vrouwen tijdens de dracht en lactatie. Kaarsen kunnen worden toegekend na evaluatie van de mogelijke voordelen voor de moeder en het risico voor het kind. Antivirale geneesmiddelen worden met voorzichtigheid gebruikt bij patiënten met nier- en leverinsufficiëntie.

Kenmerken van het medicijn

De methode van gebruik van het medicijn hangt af van waar precies het herpes-virus zich manifesteerde. In sommige gevallen beveelt de specialist een gecombineerde receptie aan: het medicijn wordt aangebracht op het beschadigde gebied en ook oraal ingenomen. In het laatste geval worden druppels van de oplossing aangebracht op een stuk geraffineerde suiker of aardappelzetmeel. Het is dus mogelijk om de bitterheid glad te strijken. Om de onplezierige symptomen van herpesinfectie te verwijderen, volstaat het om 5 druppels van het geneesmiddel drie keer per dag gedurende een week in te nemen. Beoordelingen laten zien dat de volgende dag een aanzienlijke verbetering optreedt.

Uiterlijk wordt het medicijn gebruikt in de vorm van lotions. Om dit te doen, moet 1,5 ml van het geneesmiddel worden verdund in 10 ml zoutoplossing en bevochtigd in de resulterende samenstelling van steriel gaas. Het wordt aanbevolen om drie keer per dag lotions te veranderen. Bij genitale herpes bij vrouwen kunnen vaginale tampons volgens hetzelfde principe worden gebruikt.

Zorg ervoor dat u wordt bestudeerd voordat u de drug "Proteflazid" -instructie gebruikt. Voor kinderen (beoordelingen zijn het bewijs) is het veel handiger om de medicatie in de vorm van kaarsen te gebruiken. Het verloop van de behandeling wordt bepaald door de kinderarts in overeenstemming met de vorm van de ziekte en de leeftijd van de patiënt.

Bijwerkingen

In de regel wordt Proteflazid goed verdragen door patiënten. Feedback van experts suggereert dat de meest voorkomende bijwerking een allergische reactie is. U kunt problemen voorkomen als u een geschikte test uitvoert voordat u met de therapie begint.

Onaangename effecten kunnen optreden bij interne medicatie met een overdosis. Vaak is er misselijkheid, die eindigt met braken. In gevaar zijn mensen met ziekten van het maag-darmkanaal. Voordat u met de behandeling begint, moet u de contra-indicaties zorgvuldig onderzoeken.

Tijdens de behandelingsperiode kan de patiënt enkele dagen na het begin van de kuur een korte temperatuurstijging ondervinden. Deze bijwerking gaat vanzelf over, dosisaanpassing of annulering van het geneesmiddel is niet vereist.

Licht heeft "Proteflazid" bijwerkingen. Recensies laten zien dat het gebruik van medicijnen in overeenstemming met de instructies onaangename symptomen tot een minimum beperkt.

Geneesmiddelinteractie

Therapie voor herpesinfectie kan niet worden beperkt tot het gebruik van een enkel medicijn. De patiënt kan koorts, pijn in het getroffen gebied ervaren. Elimineer onaangename symptomen slagen met de hulp van een niet-steroïde ontstekingsremmende medicijn. De producten Nurofen, Paracetamol en Panadol worden veel gebruikt. Deze geneesmiddelen kunnen worden gecombineerd met de oplossing of kaarsen "Proteflazid." De behandelmethode is echter beslist de moeite waard om met uw arts te bespreken.

Bovendien kunnen antiseptische oplossingen, zoals Furaciline, Miramistin, enz., Bovendien worden gebruikt om de epidermis te behandelen die door herpes wordt beïnvloed.

analogen

Het vinden van een medicijn voorgeschreven door een specialist in een apotheek is niet altijd mogelijk. De patiënt moet weten hoe het geneesmiddel moet worden vervangen. Het medicijn "Acyclovir" wordt vaak gebruikt in plaats van de oplossing "Proteflazid" voor kinderen. Beoordelingen laten zien dat het medicijn zeer effectief is. Het voordeel is dat Acyclovir in verschillende vormen verkrijgbaar is. Dit zijn tabletten, zalf en oplossing. Lage prijs is een ander pluspunt. Voor een tube zalf moet je slechts 16 roebel betalen, terwijl het Proteflazid-product ongeveer 200 roebel kost.

In de rol van het actieve bestanddeel is een stof met dezelfde naam - aciclovir. De samenstelling van de zalf is ook inbegrepen vaseline. Het medicijn vertoont hoge activiteit tegen het herpes-virus van het eerste en tweede type. Het onderdrukt de reproductie van pathogene microflora, zodat onaangename symptomen snel verdwijnen.

Het geneesmiddel is niet gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap. Tijdens het geven van borstvoeding moet het geneesmiddel "Acyclovir" met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt. Het is bewezen dat het actieve ingrediënt de melk binnenkomt.

Andere effectieve analogen zijn de volgende geneesmiddelen: Valaciclovir, Gerperax, Zovirax, enz.

Memo voor herpes-patiënten

Wanneer uitslag op de lippen of andere delen van het lichaam verschijnt, wordt de persoon bijzonder besmettelijk. Tegelijkertijd is het gebruik van Proteflazid niet genoeg om familie en vrienden te beschermen. De patiënt is verplicht om de volgende regels in acht te nemen:

  • raak de plek niet aan die getroffen is door huiduitslag;
  • het is noodzakelijk om persoonlijke gerechten en hygiëneproducten (inclusief een handdoek) te gebruiken;
  • tijdelijk het gebruik van contactlenzen verlaten (het virus kan zich verspreiden naar het slijmvlies van het oog);
  • Medische zalf op het getroffen gebied mag niet met uw handen worden aangebracht, maar met een wattenstaafje.

Geneesmiddelenreviews

Patiënten merken op dat "Proteflazid" betekent dat snel onaangename symptomen worden verwijderd. Instructies voor gebruik voor kinderen, beoordelingen - al deze informatie moet absoluut worden bestudeerd voordat de behandeling wordt gestart. In dit geval is het mogelijk het beste therapeutische effect te bereiken.

Experts herinneren eraan dat u niet moet stoppen met het nemen van het medicijn nadat de symptomen zijn verdwenen. Het is belangrijk om een ​​volledige therapiekuur te ondergaan.

Recensies over proteflazid

Justin's bericht "Do 20 aug. 2009 14:54

The Alex Bericht »Do 20 aug., 2009 15:01

Bericht Uil »Fri 21 augustus 2009 11:49

Justin's bericht "vr 21 augustus 2009 12:54

Bericht van Bysinka26 »Fri 02 oktober, 2009 14:14

Justin's bericht "Vrijdag 02 oktober 2009 18:41

proteflazidum

Bericht sakura29 "di 17 nov. 2009 10:35

Proteflazid

Beschrijving vanaf 07/21/2014

  • Latijnse naam: Proteflazidum
  • ATC-code: J05AX10
  • Actief bestanddeel: kruidenextract
  • Fabrikant: NPK "Ecopharm", Oekraïne

structuur

De samenstelling van 100 ml van het medicijn is een vloeibaar extract van een mengsel van planten: grasspike soddy en grass veinik land.

Het bevat ten minste 0,32 mg flavonoïden in termen van rutine en niet minder dan 0,3 mg van de hoeveelheid carbonzuren in termen van appelzuur.

Bovendien is de samenstelling van het hulpmiddel opgenomen als aanvullend ingrediënt ethylalcohol 96%.

Formulier vrijgeven

Proteflazid wordt geproduceerd als een oplossing voor orale en plaatselijke toepassing. Het is een donkergroene vloeistof met een specifiek aroma. Tijdens langdurige opslag kan een gelachtige structuur worden gevormd, die tijdens het schudden wordt vernietigd.

Druppels zitten in een plastic of glazen injectieflacon, 25, 30 of 50 ml.

Farmacologische werking

Flavonoïden van wilde granen, die deel uitmaken van dit hulpmiddel, hebben het vermogen om DNA-polymerase en thymidinekinase te remmen (het zijn specifieke enzymen van virussen). Deze processen vinden plaats in de cellen van het lichaam die zijn geïnfecteerd met virussen. Vanwege de remming van deze enzymen wordt de replicatie van het DNA van het virus opgeschort. Als gevolg hiervan stopt het met vermenigvuldigen in de cellen.

Onder invloed van Proteflazid wordt niet-specifieke immuniteit versterkt. Het lichaam verhoogt het niveau van endogeen interferon. Dit verhoogt de algehele weerstand van het lichaam tegen zowel virussen als bacteriën.

Het gereedschap heeft antioxiderende eigenschappen, met het oog op het opschorten van de accumulatie van lipide peroxidatieproducten in het lichaam. Bij langdurige dagelijkse behandeling betekent dit genormaliseerde indicatoren van de immuunstatus van een persoon. Daarom kan Proteflazid gedurende een lange periode worden gebruikt voor de behandeling van chronische recidiverende infectieziekten.

Farmacodynamiek en farmacokinetiek

Na ontvangst van de middelen van zijn gedeeltelijke absorptie optreedt in de maag, en dan is de rest van het geabsorbeerd in de dunne darm.

Een klein deel van het flavonoïden verval als gevolg van presystemisch metabolisme, dat wil zeggen tijdens de eerste passage door de lever. Hun belangrijkste hoeveelheid komt de cellen van organen en weefsels binnen, doordringend in die cellen die met het virus zijn geïnfecteerd.

Die cellen die niet werden onderworpen aan een infectie en daarom niet worden gekenmerkt door een hoog niveau van activiteit van virus-specifieke enzymen, heeft de tool geen effect. Enzymen worden uitsluitend onderdrukt in geïnfecteerde cellen.

De halfwaardetijd bij een volwassene is van 5 tot 9 uur, dus het is raadzaam om het medicijn drie keer per dag in te nemen.

Indicaties voor gebruik

De tool wordt gebruikt bij de volgende ziekten en aandoeningen:

  • virale infecties die zijn veroorzaakt door het herpes simplex-virus van het eerste en tweede type (vesiculaire dermatitis, eczeem, faryngotonsillitis, gingivostomatitis, meningitis en encefalitis, herpetische oogziekten, genitale herpes);
  • herpes zoster;
  • infectieziekten die worden veroorzaakt door de effecten van het herpes-virus van het vierde type, zowel acuut als chronisch;
  • infectieziekten veroorzaakt door het herpes-virus van de vijfde soort;
  • hepatitis B (complexe therapie);
  • virale, fungale, bacteriële infecties (complexe therapie);
  • griep, ARVI (preventie, behandeling);
  • HIV-infectie en AIDS (complexe therapie).

Contra

Proteflazid is niet van toepassing als het wordt opgemerkt:

Bijwerkingen

In de meeste gevallen worden de bijwerkingen van het behandelmiddel niet waargenomen. In geïsoleerde gevallen traden aandoeningen van het maagdarmkanaal op, die gepaard gingen met braken, misselijkheid en pijn in het epigastrische gebied. Na 3-10 dagen therapie werd een toename van de lichaamstemperatuur tot 38 ° C waargenomen.

In zeldzame gevallen werd de ontwikkeling van allergische reacties opgemerkt, voornamelijk manifesteerden ze zich in de vorm van erythemateuze uitslag op de huid. Zelden gemanifesteerde hoofdpijn, die verdween nadat de dosis van het medicijn was aangepast.

Tijdens de behandeling van hepatitis verhoogde ongeveer 15% van de mensen met cytolytisch syndroom de activiteit van aminotransferasen.

Mensen die leden aan de chronische vorm van gastroduodenitis vertoonden een verergering van de ziekte, de ontwikkeling van gastro-oesofageale reflux.

Als Proteflazid topisch wordt aangebracht, kan zich een gevoel van jeuk, een branderige, droge huid ontwikkelen. In dit geval is het noodzakelijk om de concentratie van het geneesmiddel te verminderen.

Gebruiksaanwijzing Proteflazid (methode en dosering)

De instructie op Proteflazid bepaalt dat de druppels vóór orale toediening worden aangebracht op suiker of op een stuk brood. Hoe het medicijn te nemen, beschrijft in detail de arts, en schrijft een behandelingskuur voor.

Standaardbehandeling met het geneesmiddel Proteflazid beschrijft de gebruiksaanwijzing als volgt: in de eerste week van de behandeling moeten dagelijks 15 druppels van het geneesmiddel worden ingenomen, deze dosis wordt verdeeld in drie doses. De tweede en derde weken van de behandeling - 30 druppels, die verdeeld moeten worden in 3 doses. Vanaf de vierde behandelweek moeten elke dag 24 druppels worden ingenomen, terwijl ze ook in drie doses worden verdeeld.

In het algemeen duurt de behandeling gedurende één maand voort, als er een dergelijke behoefte is, is het mogelijk om een ​​herhaalde therapiekuur uit te voeren.

Voor kinderen bepaalt de arts de dosering van Proteflazid. In de regel wordt 1 druppel per dag gegeven aan een kind vanaf de geboorte tot de leeftijd van twee. Kinderen van 2-4 jaar krijgen in de eerste behandelingsweek 1 druppel tweemaal per dag, de tweede 2 druppels tweemaal daags. Kinderen van 4-6 jaar krijgen driemaal daags 2 druppels in de eerste week van de behandeling en drie druppels driemaal daags de tweede. Kinderen van 6-9 jaar krijgen driemaal daags 3 druppels in de eerste week van de behandeling en 6 druppels driemaal daags de tweede. Kinderen van 9-12 jaar oud ontvangen driemaal daags 4 druppels in de eerste week van de behandeling en 7 druppels driemaal daags de tweede. Na de leeftijd van 12 krijgt het kind driemaal daags 5 druppels per dag in de eerste week van de behandeling en 8 druppels driemaal per dag de tweede.

Vanwege de aanwezigheid in de samenstelling van ethylalcohol voor kinderen tot de leeftijd van zes, worden druppels gegeven, nadat de vereiste dosis in een kleine hoeveelheid gezoet water is opgelost.

Als een patiënt frequente recidieven van infectieziekten heeft, worden 3-4 cursussen Protelazid toediening per jaar in de praktijk gebracht. Als de infectie latent is, zijn twee van dergelijke behandelingen per jaar aangegeven.

Lokaal Proteflazid wordt gebruikt voor de behandeling van herpetische laesies op de slijmvliezen en de huid. Voor dit doel wordt 1,5 ml van het geneesmiddel opgelost in 10 ml 0,9% NaCl, waarna het als een lotion op de laesieplaats wordt aangebracht. Patiënten met genitale herpes kunnen de tool gebruiken voor de vervaardiging van vaginale tampons. Hiertoe wordt 3 ml van het geneesmiddel opgelost in 20 ml 0,9% NaCl. In de resulterende oplossing moet u een wattenstaafje uit gaas bevochtigen, dat vervolgens in de vagina wordt ingebracht. Deze procedure wordt twee keer per dag herhaald gedurende ten minste twee weken.

overdosis

Geen gegevens over overdosis Proteflazid.

wisselwerking

Er is bewijs van de mogelijkheid en haalbaarheid van het gelijktijdig gebruik van Proteflazid met antibiotica, evenals met geneesmiddelen die antischimmeleffecten hebben bij de behandeling van virale en schimmelinfecties en virale en bacteriële infectieziekten.

Er zijn geen aanwijzingen voor negatieve interacties met andere geneesmiddelen.

Verkoopvoorwaarden

De tool kan op recept worden gekocht.

Opslagcondities

Proteflazid moet op een donkere plaats worden bewaard, de luchttemperatuur mag 25 ° C niet overschrijden. Bevriezing van druppels is niet toegestaan.

Houdbaarheid

Houdbaarheid - 3 jaar

Speciale instructies

Als tijdens de behandeling met een medicijn de lichaamstemperatuur stijgt tot 38 ° C, is het noodzakelijk om gedurende een bepaalde periode (2-3 dagen) de dosis van het medicijn met de helft te verminderen.

Ontvangst betekent geen invloed op de reactiesnelheid, daarom wordt een negatief effect op het vermogen om transport te beheren en te werken met precieze mechanismen niet opgemerkt

Analogs Proteflazida

Analogen van deze remedie voor effecten op het lichaam zijn de geneesmiddelen: Herpes simplex, Arbidol, Detoxopyrol, Ingavirin, Imustat, Armenicum, Ferrovir, Kagocel, Panavir, Flavozid, Jodantipirin. Elke analoog van dit geneesmiddel kan alleen worden gebruikt in plaats van Proteflazid na raadpleging van een arts.

Voor kinderen

Het is mogelijk om middelen toe te passen voor de behandeling van kinderen vanaf de eerste levensdagen.

Met alcohol

Er zijn geen strikte contra-indicaties met betrekking tot het gecombineerde gebruik van Proteflazid en alcohol. Alcohol vermindert echter aanzienlijk het effect van het medicijn op het menselijk lichaam.

Proteflazid tijdens zwangerschap en borstvoeding

In elk trimester tijdens de zwangerschap wordt dit medicijn met de nodige voorzichtigheid aan een vrouw voorgeschreven, de arts moet noodzakelijk de voordelen en mogelijke risico's voor de foetus en moeder evalueren. Negatieve effecten op de foetus in het proces van preklinische studies werden niet gevonden. Ervaring met medicamenteuze behandeling in het tweede en derde trimester van de zwangerschap, evenals bij het voeden van een baby met moedermelk, geeft de afwezigheid van negatieve effecten aan.

Beoordelingen Protephlazid

Er zijn talloze positieve beoordelingen van artsen en patiënten over de effectiviteit van deze tool bij de behandeling van infectieziekten. In het bijzonder merken ouders op dat de druppels die voor kinderen werden gebruikt een uitgesproken antiviraal effect hadden.

Het is ook effectief als immunomodulator: in de reviews over Proteflazid wordt vaak gezegd dat de patiënt na een dergelijke behandeling veel minder vaak ziek begon te worden.

Er is een opmerkelijk positief effect van Proteflazid op de behandeling van herpesinfecties, een afname van de frequentie van recidieven na een dergelijke behandeling. Als een negatieve indruk van het medicijn, wordt de onaangename smaak genoteerd, evenals de hoge prijs.

Prijs Proteflazid, waar te kopen

In Oekraïne kun je dit medicijn bij elke apotheek kopen. De prijs van Proteflazid in Kharkov, in Odessa, in Donetsk en in andere steden varieert van 200 tot 230 hryvnia per fles van 30 ml.

Je kunt Proteflazid in Moskou kopen voor een gemiddelde van 2.000 roebel.

Basale temperatuur van A tot Z

* Beste vrienden! Ja, dit is adverteren, zo ronddraaien!

Proteflazid - voors en tegens

Meisjes, schat! Wie heeft proteflazid voorgeschreven? Ik heb verhoogde cytomegalovirustiters. De dokter heeft deze druppels voorgeschreven. Beoordelingen op internet zijn anders!

Lees reacties 17:

Ik dronk ooit van herpes, normale druppels, groente, maar ze hielpen niet. Toen werd ik behandeld met herpevir-pillen en bijna hergebruikt voor herpes. Ik weet het niet van cytomegalovirus. Welnu, ik denk dat ze niet overbodig zijn omdat ze plantaardig zijn

De dokter zei met haar man te drinken. Aangezien er een fles van 150 UAH is, maar je hebt er twee nodig, ik heb niet echt haast om te kopen. Als het echt helpt, dan is geld geen jammerklacht.

Ik zag. Tegen het papiloma-virus voelde ik me goed.

het is zoiets als een biologisch additief, nu zou ik het niet meer kopen, het is duur en niet erg effectief

Man, als ik een cytomegalovirus heb, betekent het ook hij. De arts zei dat het virus in mijn acute vorm, het noodzakelijk is om te vertalen in chronisch.

Herhaal de analyse in een ander laboratorium Misschien heb je dit virus niet.

Meisjes, als iemand dit medicijn voorschrijft, vertel ik je wat. Vandaag heb ik de arts van de medische wetenschap geraadpleegd, verloskundige-gynaecoloog (hij is de vader van de jongen met wie ik Engels studeer, soms wil ik zoveel met hem bespreken mijn hele situatie met niet-zwangerschap, maar het lijkt op de een of andere manier onethisch). Dus hij zei dat het gewoon een antiviraal middel is, het kan niks schaden, en het is zelfs voorgeschreven voor zwangere vrouwen, als de titers voor herpes of cytomegalovirus verhoogd zijn, MAAR het rechtvaardigt niet de prijs (150 UAH), je kunt dezelfde aflubin gebruiken (ongeveer 45 UAH).) Het is voorgeschreven omdat artsen voor interesse werken (zoals ik vermoedde)!

Het feit dat artsen smeergeld krijgen van fabrikanten van dure medicijnen is al lang geen geheim meer. haar man kreeg proteflazid voorgeschreven bij de behandeling van ureaplasma en HPV, hij voelde zich normaal. vervolgens heeft de arts me immunoflazid voorgeschreven voor de preventie van influenza en ARVI (bij deze bereiding is het actieve bestanddeel proteflazide). Ik heb ook gezaagd en me goed gevoeld, hoewel ik een maand later erg hees was, maar mijn moeder was ziek op dat moment en hoogstwaarschijnlijk greep ik uit contact met haar. Ik weet niet hoe ik commentaar moet geven op het effect van het medicijn, maar het deed zeker geen pijn. Wat betreft de kosten - nou, wat kun je doen? kijk naar de compositie! misschien is gewone imunal niet slechter

Proteflazid beoordelingen

proteflazidum.

Proteflazid

Om eerlijk te zijn, vertrouw ik veel meer op kruidenpreparaten dan welke dan ook, bijvoorbeeld ocillococcinum, dat onbegrijpelijke enzymen uit de lever van een niet-bestaande eend bevat. Hier is het echt geadverteerd vuilnis en dummy.

Immunostimulant zal zeker niet genezen, maar het zal beschermen tegen complicaties, bronchitis, longontsteking, antritis
Die zullen niet slechter zijn

Het heeft me geholpen. Ik weet niet of de placebo of het echt werkt, maar het heeft me geholpen om de blijvende pijnlijke keel te verwijderen.

Wie heeft Proteflazid tijdens de zwangerschap in druppels genomen?

Ik had typische ernstige verkoudheden en zonder tests kon herpes op de lippen worden gezien. En zo constant. De dokter schreef voor, zei dat het in mijn geval noodzakelijk is. Ik had twee maanden te drinken.

Trouwens, meisjes, ik voelde geen onaangename geur en smaak. Hoewel de hele B altijd stonk. Ze nam met wat water. Wel, weggespoeld met wat water. Toch hou ik niet van de smaak van alcohol.

In het algemeen, als ik het voor de tweede keer moet nemen tijdens B, zal ik niet bang zijn. Ja, dokters zijn een apart onderwerp. U moet uw arts vinden om hem te vertrouwen. En zonder vertrouwen wil ik niets accepteren. En met eng. Ik had geluk.

Nu ben ik met mijn zoon, hij is gezond en sterk. En ik heb dit jaar maximaal 2 keer pijn gedaan. En dat is zwak.

Proteflazid

Druppels Proteflazid vertegenwoordigen een kruidenremedie met een uitgesproken antiviraal effect. Tijdens opslag is het toegestaan ​​om een ​​gelachtige structuur te vormen die breekt wanneer hij wordt geschud.

Proteflazid

Nata82 »24 september 2014, 02:59

Re: Proteflazid

Larisa "30 sep. 2014, 12:44

Re: Proteflazid

Nata82 »30 september 2014, 12:52

Re: Proteflazid

Barbara "1 oktober 2014, 9:56 uur

Re: Proteflazid

Nata82 »01 oktober 2014, 22:03

Re: Proteflazid

Olga »02 okt 2014, 20:02

Re: Proteflazid

Barbara "02 oktober 2014, 8:34

Re: Proteflazid

Nata82 »03 oktober 2014, 00:41

Re: Proteflazid

Nata82 »03 okt 2014, 00:43

Re: Proteflazid

Olga "29 jun. 2015, 12:39

Actieve bestanddelen van het medicijn: extracten van grasweidegras en laag rietgras. Geïmplementeerd door recepten. De analogen van Proteflazid omvatten: Detoxopyrol, Imustat, Panavir, Flavozid.

Volgens de instructies, bij gebruik van het geneesmiddel in de druppels moet worden toegepast op een klein suikerstuk, voedsel zetmeel.

Het gebruik van Proteflazid is geïndiceerd voor:

  • preventie van AIDS, HIV;
  • ARVI, griep;
  • infectieziekten veroorzaakt door het herpesvirus.

Proteflazid mag niet worden ontvangen in het geval van het diagnosticeren van zweren, intolerantie voor de elementen van de samenstelling.

Klinische studies hebben de haalbaarheid en de mogelijkheid van het gebruik van kruidenremedies met antibiotica, antischimmelmiddelen aangetoond.

Volgens de voorkomende beoordelingen over Proteflazid lokt de receptie ervan de productie uit van:

  • allergische manifestaties;
  • verergeringen van gastroduodenitis;
  • aanvallen van plotselinge misselijkheid, algemene zwakte.