Hepatitis Forum

Metastasen

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

Begin van de behandeling. pegasis + ribavirine

Moderator: Gudvin

  • Ga naar pagina:

Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Message Flower »18 dec 2012 09:34

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Post Sovok-59 »18 december 2012 09:43

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Bericht Ovsyanochka »18 december 2012 09:44

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Message Flower »18 december 2012 09:56

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

De boodschap van Amrit "18 dec 2012 10:03

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Bericht Ovsyanochka »18 december 2012 10:08

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Bericht Serega "18 dec. 2012 10:14

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Message Flower »18 dec 2012 10:15

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Bericht Ovsyanochka »18 december 2012 10:18

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Message Flower »18 december 2012 10:26

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Message Flower »18 december 2012 10:28

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Bericht Serega "18 december 2012 10:31

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Message Flower »18 december 2012 10:39

Re: Ik kies voor drugs. Vertel me welke beter is.

Bericht Ovsyanochka »18 december 2012 10:40

Pegasys beoordelingen

Formulier vrijgeven: Oplossing

Michael (positieve beoordeling)

Mijn stormachtige jeugd heeft een grote stempel gedrukt op mijn gezondheid. Toen ik op het goede pad kwam en een gezin stichtte, werd ik gediagnosticeerd met hepatitis B. Ik vermoedde dit niet eens, ik ben geslaagd voor een bloedchemie-test, ALT en AST zijn vele malen grootgebracht. Ze begonnen te begrijpen, enquêtes uit te voeren en als resultaat hepatitis B. Voorgeschreven Pegasys-injecties eenmaal per week en Ribavirine. Ik las bijwerkingen en het werd slecht, ik dacht dat ik het niet aankon. De dokter zei dat als ik wil leven, ik mezelf voorgoed moet oprichten en meteen met de behandeling moet beginnen. Het medicijn is erg duur, maar gezondheid is duurder en de dokter heeft beloofd dat ze Pegasys gratis zou krijgen, volgens het federale programma. De bijwerkingen zijn vreselijk, pijn over het hele lichaam, duizeligheid, gevoelloosheid van de armen en benen, maar dit alles gebeurt binnen een paar uur na de injectie, de volgende dag verbetert het welzijn. Ik maak een injectie op zaterdag, zodat ik op zondag kan rusten en maandag kan werken. De behandelingsduur is erg lang, minstens een half jaar, maar het is beter om een ​​jaar te behandelen. Ik ben op deze injecties voor iets meer dan 6 maanden. Ik heb twee keer tests gedaan, het virus zit niet meer in het bloed, de indicatoren naderen normaal. Ik ben blij dat de behandeling gunstig is en dat bijwerkingen het belangrijkste zijn om te verdragen, en de steun van geliefden is ook van groot belang. Als je erg ziek bent en een goede familie hebt, wordt het gemakkelijker.

Kira (positieve beoordeling)

Goed antiviraal medicijn

Hepatitis C werd gevonden toen sommige symptomen van leverfunctiestoornissen optraden. Pegasis werd lange tijd behandeld, mits 48 weken. De injectie werd één keer per week subcutaan in de maag gedaan. Ik zal zeggen dat de injectie absoluut pijnloos is. In eerste instantie, na de injectie, deed mijn hoofd erg pijn, het werd misselijk, maar geleidelijk aan verdween het ongemak. Even later begon de depressie en mijn benen begonnen pijn te doen. Maar aan het einde van de cursus waren de tests goed en verdwenen de virussen, toen ze verdwenen, niet meer. Het enige slechte ding is dat het medicijn erg duur is, en daarom heeft niet iedereen een kans op herstel.

Hepatitis C - het mysterieuze virus! Het forum is gewijd aan de problemen van revalidatie na therapie, natuurlijke methoden om immuniteit te versterken, gezonde voeding, geschiedenis van patiënten.

Navigatiemenu

Aangepaste koppelingen

Gebruikersinformatie

De waarheid over ribavirine - zoals de artsen zwijgen.

Berichten 31 pagina 48 van 48

Share312013-08-25 23:58:49

  • Auteur: Alina
  • nieuweling
  • Ingeschreven: 2013-08-25
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 1
  • Respect: +0
  • Positief: +0
  • Uw genotype: 1b
  • Bloedgroep: 3
  • Sterrenbeeld: leeuw
  • Op het forum:
    36 minuten
  • Laatste bezoek:
    2013-09-04 23:13:03

hallo iedereen! Vertel me wie er in Zwitserland werd behandeld? Wat is het resultaat?

Share322013-08-29 14:59:19

  • Geplaatst door: Kosmonavt
  • administrateur
  • Locatie: VK
  • Ingeschreven: 2009-11-29
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 242
  • Respect: +10
  • Positief: +19
  • Leeftijd: 40 [1978-01-25]
  • Uw genotype: 1
  • Bloedgroep: 1
  • Sterrenbeeld: Waterman
  • Op het forum:
    1 dag 12 uur
  • Laatste bezoek:
    2013-11-18 15:52:06

Medicijnen zijn overal hetzelfde en het resultaat is hetzelfde. Na de therapie zullen er nieuwe gezondheidsproblemen optreden, het hormonale systeem zal vliegen, de psyche zal worden gestoord, apathie en depressie zullen worden gekweld.
Een hepatoloog spreidt zijn handen en schrijft een verwijzing naar andere artsen, bekrompen specialisten en zegt: "We hebben al het mogelijke voor u gedaan, behandel uw nieuwe ziekten nu met andere artsen."
Dus het was met velen, niet alleen met mij. Bovendien waren we vóór de therapie gezond, niets, geen ziektes, behalve Hepatitis C.
Nu ben ik er 100% zeker van dat medicijnen tegen hepatitis niet worden behandeld, maar verminkt.

Share332013-08-30 13:20:19

  • Geplaatst door: ICQ
  • nieuweling
  • Locatie: Krasnodar
  • Ingeschreven: 2013-08-30
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 3
  • Respect: +0
  • Positief: +0
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 38 [1980-05-16]
  • Uw genotype: 1b
  • Bloedgroep: 2+
  • Sterrenbeeld: Stier
  • Op het forum:
    1 uur en 22 minuten
  • Laatste bezoek:
    2013-08-30 13:59:51

Wat een nachtmerrie, dus wat te doen? Om behandeld te worden en hoe?

Share342013-08-31 02:38:44

  • Geplaatst door: demis
  • nieuweling
  • Ingeschreven: 2012-09-30
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 9
  • Respect: +0
  • Positief: +0
  • Uw genotype: 3
  • Bloedgroep: 2+
  • Sterrenbeeld: Schorpioen
  • Op het forum:
    1 uur en 44 minuten
  • Laatste bezoek:
    2013-08-31 03:05:43

Medicijnen zijn overal hetzelfde en het resultaat is hetzelfde. Na de therapie zullen er nieuwe gezondheidsproblemen optreden, het hormonale systeem zal vliegen, de psyche zal worden gestoord, apathie en depressie zullen worden gekweld.
Een hepatoloog spreidt zijn handen en schrijft een verwijzing naar andere artsen, bekrompen specialisten en zegt: "We hebben al het mogelijke voor u gedaan, behandel uw nieuwe ziekten nu met andere artsen."
Dus het was met velen, niet alleen met mij. Bovendien waren we vóór de therapie gezond, niets, geen ziektes, behalve Hepatitis C.
Nu ben ik er 100% zeker van dat medicijnen tegen hepatitis niet worden behandeld, maar verminkt.

40 dagen na het einde van het lichamelijk leven voel ik me beter, maar de hoofdpijn en het lawaai dat je niet passeert, de mondsmaak en de golven zoals ribovirine worden minder opvallend maar zijn wel aanwezig.. de wervelkolom is valstrik geworden, er wordt gezegd dat de handleiding pas na 3 maanden mogelijk is na tery.

Share352013-11-04 23:23:53

  • Geplaatst door: Яна
  • nieuweling
  • Ingeschreven: 2013-11-04
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 1
  • Respect: +0
  • Positief: +0
  • Uw genotype: Kakoyto
  • Bloedgroep: 1 +
  • Sterrenbeeld: Boogschutter
  • Op het forum:
    10 minuten
  • Laatste bezoek:
    2013-12-05 10:13:37

Hallo, ik wil mijn geschiedenis van behandeling met ribaverine plus interferon delen. Toen ik hoorde dat ik hepatitis C had, was ik zwanger. In het diagnostische centrum zei het personeel: "geen probleem, laten we het genezen!" En adviseerde de hepatoloog. Trouwens, professor. Hij verbood het baren, stuurde hem een ​​abortus en zei dat hij een half jaar moest worden behandeld.Het kind wilde griezelig griezelen, maar om een ​​patiënt te baren? Noooo. We besloten: abortus, behandeling en opnieuw zwangerschap. Zes maanden onder deze zware, kostbare behandeling leek me een hel. Zowel lichamelijk als geestelijk leefde ik alleen met de hoop te herstellen, weer zwanger te worden en een gezonde baby te baren.
Zes maanden later waren er succesvolle tests. Het virus is in het bloed gebleven, maar mag niemand infecteren. Hij en mijn man, een hepatoloog, zeiden: "na 4 weken zal het effect van de medicijnen eindigen en kun je sparen." Om het te vieren werd ze na 4 weken zwanger.
Dientengevolge, een kind met een hartafwijking en de moeilijkste pathologie van visie. Zoon is 9 jaar oud. 9 jaar kwelling in ziekenhuizen, wroeging van geweten, hij is gehandicapt, hij ziet 1 procent op honderd met één oog, hij genas zelfs in Duitsland, 750.000 euro hielp niet. Hij werd geboren en na 10 dagen de eerste oogoperatie. Daarna elk jaar 2 operaties.
Vertel me, waarvoor? Maar waar werden ik behandeld en vriendinnen met hepatitis B en C kregen gezonde kinderen?
Waarom stond de arts-hepatoloog, hoogleraar zure soep, toe dat ik die na 4 weken kon bewaren? Wanneer zijn deze medicijnen zo giftig ?!
Dat in 2004, toen mijn zoon werd geboren, deze informatie niet beschikbaar was voor hepatologen?
Hoe kan ik ososnovaya leven dat mijn kind voor het leven is gedoemd en de schuld van de dokter is.

Pegasys beoordelingen

Beoordelingen van Pegasis

En mijn collega werd behandeld met pegasis + ribavirine, alleen onder toezicht van een arts, ze had geen kwalen, ze ontdekte toevallig haar hepatitis voor prof. Toen ik de examens deed, deed ik de tests, ze was erg belangrijk in deze kwestie, en zoals de artsen op het juiste moment zeiden, hielp Pegasys haar.

De schoonmoeder behandelde haar hepatitis Pegasus (ontdekt bij toeval en vooral na verloop van tijd) nadat het verloop van het virus niet was gevonden, tijdens de behandeling gepaard ging met misselijkheid en zwakte.

Pegasis is een goede remedie voor het hepatitis C-virus, ik prikte mijn buurman, ze benaderde het en hielp het virus te bestrijden, verdroeg eerst goed, er waren kwalen en daarna passeerde het.

Hij werd twee jaar geleden behandeld met pegasis. Tijdens de behandeling werd depresnyak en benen pijn gedaan. Maar het resultaat van de behandeling is uitstekend - de virussen zijn verdwenen omdat ze tot nu toe nog niet zijn verschenen. Ik sla de tests over, maar de dokter zegt dat ik al gezond ben. En veel van mijn vrienden die niet zijn behandeld, hebben al veel problemen met de lever gehad.

Ze werd ook behandeld met pegasis - de cursus duurde 48 weken. Maar ik ben van virussen af. In het begin was het moeilijk - na de injectie had ik constant hoofdpijn, maar toen ging alles weg. De testen werden normaal aan het einde van de behandeling en de virussen verdwenen al vóór het einde van de behandeling uit het bloed. Daarom zegt de arts dat er een zeer hoge kans op herstel is.

Ze onderging Pegasus behandeling twee jaar geleden. Zelfs toen nam ribavirin. Het werd lang behandeld, maar gelukkig effectief. In het begin was ze erg ziek na de injectie, maar toen ging alles weg. Al een jaar in het laboratorium worden virussen niet gedetecteerd. Ja, en je beter voelen.

Pegasis hielp me om van hepatitis C af te komen. Ik werd vroeger behandeld met interferon, maar het effect was tijdelijk. En met pegasis verlieten de virussen het bloed na 12 weken behandeling. In het begin werd ik gekweld door hoofdpijn en duizeligheid, maar tegen het einde van de maand van behandeling werd alles op de een of andere manier beter. Een ding is slecht - erg duur, maar dit is een reële kans op herstel.

Hepatitis C is al vele jaren mijn partner. Alle jaren bood mijn behandelend arts me verschillende medicijnen aan voor behandeling. In plaats van behandeld te worden, kon ik dat niet, omdat de activiteit van de virussen erg hoog is, wat zou leiden tot een snelle vernietiging van de lever (cirrose) en de dood. Een jaar geleden besloten we ons geluk met pegasus te proberen. Hij was geprikt met ribavirine. Zes maanden later werden geen virale deeltjes gedetecteerd in bloedonderzoek. Ik hoop dat dit herstel is. Over het algemeen was de behandeling normaal, maar in het begin waren er problemen met de darmen, en toen was er depressie,

Mijn oom kreeg hepatitis C na de operatie. Hij had geen klachten. Maar de testresultaten waren slecht. De arts legde uit dat dit virus langzaam de lever vernietigt, en het resultaat van dit alles zal cirrose zijn. Mijn oom besloot om een ​​behandeling met pegasis te ondergaan, omdat het bij cirrose een zin is. Naast maagproblemen (soms pijn in zijn maag) had hij een vreselijke depressie en moest hij zelfs naar een psycholoog voor hulp. Maar oom, als een bewust persoon, weigerde de behandeling niet. Na een half jaar zijn de testresultaten aanzienlijk verbeterd, wat ons hoop geeft

Ik werk als verpleegster - dus vroegen ze me om injecties te geven aan een buurman die aan hepatitis C leed. In het communicatieproces vertelde hij me dat hij de ziekte al lange tijd niet had kunnen doorstaan, wat leidde tot een ernstige leverbeschadiging. En hoewel pegasis erg duur is, besloten ze om hun geluk te beproeven. Na de behandeling verbeterde het welbevinden van mijn patiënt, en zijn testen waren beter. Het grootste voordeel van het medicijn is dat het eenmaal per week werd toegediend, waardoor iemand kan blijven werken, wat erg belangrijk is in verband met de behandelingskosten.

Beoordelingen van Pegasis

We hebben echte beoordelingen van Pegasys opgepikt, die door onze gebruikers zijn gepubliceerd. Meestal is de beoordeling geschreven door de moeders van jonge patiënten, maar ze beschrijven ook de persoonlijke geschiedenis van het gebruik van de medicatie op zichzelf.

Chronische hepatitis C:
- chronische hepatitis C bij volwassen patiënten met positief HCV-RNA, zonder cirrose of met gecompenseerde cirrose, incl. en met klinisch stabiele HIV-co-infectie (monotherapie of combinatie met ribavirine). De combinatie met ribavirine is geïndiceerd voor patiënten met chronische hepatitis C die nog niet eerder therapie hebben gehad, of als eerdere monotherapie met interferon-alfa (gepegyleerd of niet-gepegyleerd) of combinatietherapie met ribavirine niet effectief is. Monotherapie is geïndiceerd in gevallen van intolerantie of de aanwezigheid van contra-indicaties voor ribavirine. Chronische hepatitis B:
- chronische hepatitis B HBeAg-positief en HBeAg-negatief bij volwassen patiënten met gecompenseerde leverschade en tekenen van virale replicatie, verhoogde ALT-activiteit en histologisch bevestigde ontsteking van de lever en / of fibrose.

bespreking

. je kunt het. Ik geef PCR I al 1,5 jaar een minus, hoewel de antilichamen levenslang zijn gebleven. Tot op heden zijn PEGASYS-injecties en REBETOL de beste 2e generatie hepatitis C-medicatie, dus ze kunnen niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap en borstvoeding als iets beter is om de behandeling te starten als de baby wordt geboren en een beetje ouder is., zoals met een beetje moeilijk om een ​​behandeling te ondergaan, veel bijwerkingen, maar omkeerbaar. Er zijn nog steeds in Kransodar precies staatsprogramma's die gratis voor behandeling zorgen, je moet er gewoon komen, hoewel het moeilijk is, er zijn al mensen die cirrose hebben en geen antwoord op behandeling. In deze programma's al onderzoek.

Net terug van Alanya. Het beste strand, zand ideaal in hotels van het Pegasis-netwerk, er zijn 3 stuks, 4 * en 2 stuks 5 * daar. 8 nachten 5 * (koninklijk) voor 4 personen kostte ons 90t. Goed uitgerust.

. Kwe van Hepatitis C, werd gedurende zes maanden behandeld, behandeling is duur, als het voor hen is, maar je kunt winnen. Ik heb al 1,5 jaar na de behandeling - MINUS. Momenteel worden alleen de beste medicijnen Pegasis-injecties en Rebetol (alle interferonen) behandeld. Ja, de behandeling is moeilijk, veel bijwerkingen, maar het is het waard. Ontdekt na een jaar na de bevalling, tijdens de zwangerschap was er geen, zoon is gezond, antistoffen worden van moeder op kind overgedragen, kunnen tot 3 jaar oud zijn, moeten worden gecontroleerd.

. met zo'n verwaarloosde vorm van hepatitis, zoals mijn zoon, werkten de medicijnen niet. Bij het volgende consult bij de RCCH adviseerde de arts om de behandeling met Pegasys zo snel mogelijk te starten. Maar dit medicijn is erg duur. Ik kan het niet alleen kopen. Ik doe een beroep op u en ik hoop dat goede mensen zullen reageren en Maxim zullen helpen. Hij heeft echt een Pegasus nodig. Dit is onze enige hoop op herstel! " En kan u eraan herinneren: hoe goed het is dat u (uw kind) al bent ingeënt tegen hepatitis B.

. In de toekomst zal een dergelijk geneesmiddel in het algemeen worden uitgevonden, en misschien een vaccin, waarmee het gemakkelijk kan worden genezen. De wetenschap gaat vooruit. En de interferonen - ja, dit is moeilijk, ik werd nog steeds behandeld met Pegasis en Rebetol, eenmaal per week was er minder conditie op de behandeling, alleen een constant gevoel van vermoeidheid, maar uiteindelijk was het moeilijk, ik had niet eens 2 weken 2 schoten, maar dan een blikje, na de behandeling van worst, natuurlijk een maand ergens niet kinderachtig, ik dacht dat ik gek zou worden, Godzijdank hebben mijn familieleden me gesteund, je bent een goede kerel, die je helpt, podde.

Ribavirin, Sofosbuvir, Pegasys: de subtiliteiten van effectieve therapie

Behandeling van hepatitis C van een genotype wordt uitgebreid uitgevoerd, dat wil zeggen dat de arts twee of drie geneesmiddelen voorschrijft en corrigeert het schema bij afwezigheid van een virologisch antwoord. Tijdens het therapieproces wordt de dosisverandering niet gebruikt, maar worden de geneesmiddelen die de patiënt drinkt toegevoegd of vervangen. Een van de meest effectieve middelen zijn: Ribavirin, Pegasys, Sofosbuvir - een lijn van de nieuwste producten van buitenlandse apothekers.

Hoe is de complexe therapie van hepatitis C?

Als u besluit om de strijd aan te gaan tegen gevaarlijke leverpathologie, moet u beginnen met het bezoeken van een arts, het uitvoeren van een aantal tests en het voorschrijven van een behandelingsregime. Samen met Daclatasvir, dokters voorschrijven medicijnen zoals:

  • Ribavirine - blokkeert effectief het virus van het virus, terwijl het immuunsysteem onafhankelijk hepatitis bestrijdt, heeft een minimum aantal contra-indicaties;
  • Sofosbuvir, het populairste medicijn dat wordt gebruikt in combinatie met Daclatasvir en andere geneesmiddelen, helpt de verspreiding van het virus door het hele lichaam te voorkomen;
  • Pegasis - een nieuwe tool met een vergelijkbaar werkingsprincipe, het wordt toegewezen aan Ribavirin en Sofosbuvir, als een hulpmechanisme voor therapie. En hoewel het product bijwerkingen heeft, merken de meeste patiënten ze niet op.

Dit is geen volledige lijst van effectieve en beproefde geneesmiddelen van de nieuwe generatie, maar het gebruik ervan zal zeer waarschijnlijk binnen enkele weken een positief resultaat opleveren.

Hoe Pegasys en andere medicijnen te nemen?

Het gebruik van Pegasis in combinatie met andere geneesmiddelen kan de behandelingsduur zelfs met 2 keer verkorten. Mee eens, een goed resultaat, gezien de hoge kosten van drugs? Pegasis, in tegenstelling tot andere geneesmiddelen, moet met inachtneming van dergelijke kenmerken worden ingenomen:

  • De patiënt neemt één keer per week één pil - terwijl ribavirine elke dag dronken is;
  • Het is niet toegestaan ​​om de dosering te veranderen om het resultaat te verbeteren;
  • Het gebruik van het medicijn is alleen mogelijk in combinatie met andere middelen;
  • U kunt lichte duizeligheid, misselijkheid en hoofdpijn ervaren, maar als de bijwerkingen mild zijn, moet de therapie worden voortgezet;
  • Op het moment van de behandeling moet afzien van gevaarlijk werk en activiteiten die concentratie vereisen.

Dergelijke eenvoudige aanbevelingen zullen u helpen een effectieve behandeling te beginnen en met succes uit te voeren, waarbij u een ernstige ziekte vergeet. Het virus zal worden verslagen en uw lever is volledig gezond, hoewel regelmatige vervolgonderzoeken niet overbodig zijn.

Ribavirin-prijs en functies van aankoop

Voor veel patiënten wordt het een raadsel waarom ribavirine en andere geneesmiddelen die worden gebruikt bij de behandeling van hepatitis C zo duur zijn. De prijs van geneesmiddelen is te wijten aan het feit dat er geen analogen zijn op de farmaceutische markt - de producten zijn enkele jaren geleden gemaakt, er waren enorme investeringen nodig om ze te ontwikkelen en nu wil de fabrikant de kosten terugverdienen.

De prijs van Ribavirin wordt ook bepaald door de kosten van grondstoffen, de noodzaak om arbeidskrachten aan te trekken. Als je echter niet genoeg geld hebt voor originele producten, kun je een generiek geneesmiddel met een licentie kopen - een medicijn dat in India of Egypte wordt gemaakt onder toezicht van westerse experts.

Het is niet zo eenvoudig om generieke geneesmiddelen te kopen in Rusland en de GOS vanwege bureaucratische vertragingen, en als u niet van plan bent om naar het land van productie te gaan, bestel dan bijvoorbeeld bij ons. De medicijnen worden in de kortst mogelijke tijd en zonder onnodige problemen voor u toegediend - het is handig, weldadig en zeer verleidelijk voor alle patiënten. Levering wordt uitgevoerd in alle regio's, kortingen en promoties voor onze klanten. Begin nu met uw behandeling met Sofosbuvir, Ribavirin en Pegasys, en uw lever zal gezond zijn en het gevaarlijke virus zal gemakkelijk worden verslagen!

Pegasys

Beschrijving vanaf 02/10/2015

  • Latijnse naam: Pegasys
  • ATC-code: L03AB11
  • Werkzaam bestanddeel: Peginterferon alfa-2a (Peginterferon alfa-2a)
  • Fabrikant: F.Hoffmann-La Roche (Zwitserland)

structuur

  • In één flacon van het geneesmiddel is Pegasys 180 of 135 μg alfa-2a peginterferon.
  • In één injectiespuit van het geneesmiddel is Pegasys 180 of 135 μg alfa-2a peginterferon.
  • In één Pro-Click auto-injector is Pegasis 180 of 135 μg alfa-2a peginterferon.

Hulpstoffen: azijnzuur, natriumchloride, benzylalcohol, polysorbaat 80, natriumacetaat, water.

Formulier vrijgeven

Transparante, kleurloze of tintelende oplossing voor subcutane toediening.

  • 1 ml oplossing in een fles, een of vier flessen in een kartonnen verpakking.
  • 0,5 ml oplossing in een injectiespuit compleet met een injectienaald, één spuitbuis in een kartonnen verpakking.
  • 0,5 ml van de oplossing in de ProKlik-auto-injector, één automatische injector met een injectiespuitbuis en een naald in een kartonnen verpakking.

Farmacologische werking

Farmacodynamiek en farmacokinetiek

farmacodynamiek

De structuur van de werkzame stof beïnvloedt rechtstreeks de klinische en farmacologische eigenschappen ervan. De grootte en vertakking van de structuur bepalen bijvoorbeeld de mate van absorptie, verdeling en verwijdering van alfa-2a peginterferon.

Het heeft antiproliferatieve en antivirale activiteit. Bij personen met hepatitis C vindt een afname in het gehalte van het RNA-virus in reactie op behandeling met het medicijn plaats in fasen 2. De eerste fase vindt plaats na 2 voor na de injectie, de tweede fase - binnen 1-3 maanden. Ribavirine heeft geen invloed op de kinetiek van het virus in de eerste 6 weken bij personen die de combinatiebehandeling met Ribavirine en alfa-2a peginterferon kregen.

farmacokinetiek

Na subcutane toediening begint het medicijn na 4-6 uur in het bloed te worden bepaald. Na nog eens 20 uur bereikt de concentratie 80% van het maximum. Het tijdstip van aanvang van de maximale concentratie is 3-4 dagen. Absolute biologische beschikbaarheid benadert 84%.

Gevonden in hoge concentraties in het bloed, de nieren, de lever en het beenmerg. Het geneesmiddel wordt voornamelijk in de urine uitgescheiden. De halfwaardetijd na intraveneuze toediening bereikt 80 uur en na subcutane toediening is dit ongeveer 7,5 dagen.

De farmacokinetiek bij mannen en vrouwen is niet anders.

Subcutane toediening van het medicijn moet worden gemaakt in het gebied van de buikwand vooraan en de dijen, omdat de mate van absorptie op deze plaatsen 20-30% hoger is.

Indicaties voor gebruik

  • Hepatitis C is een chronisch type bij volwassenen met een positief monster voor HCV-RNA, ook tegen de achtergrond van een HIV-infectie. Gecombineerde behandeling met Ribavirine is geïndiceerd voor patiënten met hepatitis C die nog geen therapie hebben ontvangen of in het geval van falen van alfa-interferon als monotherapie en combinatietherapie met Ribavirine. Pegasis monotherapie wordt uitgevoerd in het geval van contra-indicaties voor het nemen van Ribavirin.
  • Hepatitis B chronisch type HBeAg-positief en HBeAg-negatief bij patiënten met gecompenseerde leverfunctie en symptomen van virale replicatie, verhoogde ALT-activiteit en bevestigd histologisch inflammatoir proces van de lever of fibrose daarvan.

Contra

  • Auto-immune hepatitis.
  • Ernstige vorm van leverfalen.
  • Gedecompenseerde levercirrose.
  • Cirrose van de lever met meer dan zes punten op de Child-Pugh-schaal op de achtergrond van co-infectie met HIV-hepatitis C, als deze indicator niet wordt veroorzaakt door hyperbilirubinemie door het gebruik van Atazanavir, Indinavir en vergelijkbare geneesmiddelen.
  • Decompensatie van ernstige hart- en vaatziekten.
  • Leeftijd minder dan 3 jaar (vanwege de aanwezigheid van benzylalcohol in het preparaat).
  • Zwangerschap en borstvoeding.
  • Sensibilisatie voor alfa-interferon, preparaten die zijn verkregen door genetische manipulatie met behulp van E. coli of een van de bestanddelen van het geneesmiddel.

Bijwerkingen van Pegasys

  • Bijwerkingen in de vorm van infecties: bronchitis, luchtweginfecties, herpes simplex, orale candidiasis, longontsteking, huidinfecties, endocarditis, otitis van het uitwendige oor, andere bacteriële of schimmelinfecties.
  • Neoplasmata: leverneoplasma (goedaardig en kwaadaardig).
  • Bloedeffecten: lymfadenopathie, bloedarmoede, trombocytopenie, pancytopenie, beenmergaplasie.
  • Immuniteitseffecten: anafylaxie, thyroiditis, systemische lupus erythematosus, sarcoïdose, trombocytopenische purpura, reumatoïde artritis, angio-oedeem.
  • Effecten van de hormonale sfeer: diabetes mellitus, hyperthyreoïdie, hypothyreoïdie, diabetische ketoacidose.
  • Effecten van metabolisme: anorexia, uitdroging.
  • Geestelijke effecten: angst, depressie, slapeloosheid, agressiviteit, emotionele stoornissen, nervositeit, suïcidale gedachten, verlies van libido, hallucinaties, moorddadige ideeën.
  • Zenuwactiviteit: paresthesie, hoofdpijn, tremor, duizeligheid, verminderde concentratie en geheugen, zwakte, syncope toestanden, migraine, hyperesthesie, hypesthesie, nachtmerries, slaperigheid, coma, perifere neuropathie, convulsies, gezichtszenuwontsteking, ischemische beschadiging.
  • Effecten van gezichtsvermogen: wazig zien, retinopathie, pijn in de ogen, ontsteking van de ogen, xeroftalmie, retinale bloeding, veranderingen in retinale vaten, hoornvlieszweer, verlies van gezichtsvermogen, netvliesloslating.
  • Gevolgen van het gehoor: oorpijn, duizeligheid, gehoorverlies.
  • Bloedcirculatie-effecten: tachycardie, perifeer oedeem, arteriële hypertensie, myocardiaal infarct, congestieve hartinsufficiëntie, supraventriculaire tachycardie, angina pectoris, bloeding in de hersenen, atriale fibrillatie, cardiomyopathie, pericarditis, vasculitis.
  • Effecten van ademhaling: kortademigheid, hoest, nasofaryngitis, neusbloedingen, sinuszwelling, rhinitis, interstitiële pneumonitis, keelpijn, longembolie.
  • Effecten van de spijsvertering: diarree, flatulentie, maagzweer, misselijkheid, buikpijn, braken, dyspepsie, ulceratie van de slijmvliezen van de mond, glossitis, bloedend tandvlees, stomatitis, gastro-intestinale bloedingen, pancreatitis.
  • Effecten van het hepatobiliaire systeem: cholangitis, abnormale leverfunctie, leververvetting, leverfalen.
  • Huideffecten: dermatitis, alopecia, droge huid, jeuk, huiduitslag, zweten, urticaria, psoriasis, eczeem, fotosensibilisatie, Stevens-Johnson-syndroom, toxische epidermale necrolyse, erythema multiforme.
  • Effecten van het bewegingsapparaat: convulsies, myalgie, spierzwakte, artralgie, artritis, rugpijn, myositis, rabdomyolyse.
  • Effecten van het urogenitale gebied: impotentie, nierfalen.
  • Algemene effecten: koorts, asthenie, pijn, prikkelbaarheid, zwakte, pijn op de borst, malaise, griepachtig syndroom, lethargie, dorst, opvliegers, gewichtsverlies.
  • Laboratoriumveranderingen: verhoogde ALT-activiteit, hyperglycemie, hyperbilirubinemie, hypocalciëmie, hypokaliëmie, hypofosfatemie, hypoglykemie, hypertriglyceridemie.

Bij 1-5% van de patiënten werd de vorming van antilichamen tegen interferon opgemerkt.

Instructies voor gebruik van Pegasys (methode en dosering)

De instructie over Pegasys schrijft een behandeling met het geneesmiddel alleen voor onder toezicht van een gekwalificeerde specialist die ervaring heeft met de behandeling van hepatitis B en C. Tijdens combinatietherapie moet ribavirine worden gebruikt volgens de instructies voor dit medicijn.

Standaardmodus

Het geneesmiddel wordt subcutaan voorgeschreven in het gebied van de buikwand aan de voorkant of dij eenmaal in 7 dagen.

Voor HBeAg-positieve en chronisch-type HBeAg-negatieve hepatitis B wordt het geneesmiddel aanbevolen in een dosis van 180 μg eenmaal per 7 dagen gedurende 48 weken.

Voor hepatitis C wordt 180 mg eenmaal per 7 dagen voorgeschreven als monotherapie of ribavirine.

Wanneer het wordt ingenomen samen met Ribavirine, zijn de duur van de behandeling en de dosering van Ribavirine direct afhankelijk van het genotype van de ziekteverwekker en worden ze ontwikkeld door een ervaren specialist.

De afgiftevorm van het medicijn in 135 mg wordt gebruikt in het geval van aandoeningen van de nieren of de lever.

overdosis

Met de introductie van verschillende doses van het geneesmiddel op hetzelfde moment waren er geen ernstige bijwerkingen die de therapie beïnvloeden.

Hemodialyse is niet effectief. Selectief tegengif ontbreekt.

wisselwerking

Er is geen farmacokinetische interactie tussen Pegasys en Ribavirin (of Lamivudine) aangetoond bij patiënten met chronische hepatitis C of B.

Wanneer het samen wordt gebruikt, kan het geneesmiddel de concentratie methadon verhogen.

Combinatie met Telbivudine kan het risico op het ontwikkelen van neuropathie van het perifere type verhogen.

Het wordt niet aanbevolen om het geneesmiddel met andere geneesmiddelen te mengen, omdat er geen onderzoek is gedaan naar de compatibiliteit ervan.

Verkoopvoorwaarden

Aankoop is alleen mogelijk op recept.

Opslagcondities

Het medicijn moet worden bewaard op een donkere plaats bij een temperatuur van 2-8 ° C, het is verboden om te bevriezen. Buiten het bereik van kinderen houden.

Houdbaarheid

Drie jaar voor spuitbuizen en twee jaar voor auto-injectoren.

Speciale instructies

Als tijdens de behandeling met het geneesmiddel tekenen van psychische stoornissen worden waargenomen of suïcidale gedachten worden gedetecteerd, wordt het aanbevolen om de behandeling met Pegasys te stoppen en de noodzakelijke behandeling te starten.

Het is mogelijk om medicamenteuze behandeling te starten met de volgende beginwaarden van de indicatoren: bloedplaatjes van meer dan 90.000 elementen / μl; neutrofielen meer dan 1500 cellen / μl, hormonen TSH en T4 binnen het normale bereik, CD4 + lymfocyten meer dan 200 elementen / μl, HIV-1 RNA minder dan 5000 kopieën / ml bij mensen met HIV.

Na het starten van de therapie moeten laboratoriumtesten regelmatig worden gecontroleerd.

Medicamenteuze therapie is geassocieerd met een tijdelijke afname van het aantal bloedplaatjes, leukocyten en neutrofielen, die weer terug zijn op het oorspronkelijke niveau.

Pegasys heeft weinig invloed op het vermogen om mobiele mechanismen te beheren. In het geval van slaperigheid of zwakte, is het raadzaam om dergelijke activiteiten te staken.

analogen

Pegferon Peg, Alphaferon, Blastopheron, Genferon, Viferon, Peg-Interferon, Rebif, Silatron, PegIntron, Algeron.

Algeron of Pegasis, wat is beter?

Algeron is een relatief jong medicijn, maar zijn makers beweren dat het effectiever is in vergelijking met zijn tegenhangers en veroorzaakt minder bijwerkingen. De samenstelling van geneesmiddelen is dichtbij, maar niet hetzelfde (verschillen in de structuur en de verhouding van de isomeren van de werkzame stof). De prijs van Algeron is veel lager, wat voor de meeste patiënten voelbaar is. Dit geeft toegang tot hepatitisbehandeling voor veel mensen die om economische redenen geen behandeling met gepegyleerd interferon konden betalen.

PegIntron of Pegasys, wat is beter?

PegIntron is, net als Pegasys, een effectief middel om het hepatitis B-virus te bestrijden, maar de eerste heeft meer doseringsvormen. Meer geneesmiddelen zijn niet anders (kosten, methode en frequentie van toediening). De keuze moet worden gemaakt door een gekwalificeerde specialist op basis van het genotype van de ziekteverwekker en de kliniek van de ziekte.

Voor kinderen

De geneesmiddeloplossing omvat benzylalcohol, die ernstige complicaties kan veroorzaken, zelfs dodelijk, bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Bij personen in de leeftijd van 5-17 jaar die Pegasys en Ribavirin gebruikten, na 48 weken behandeling, werd een vertraging in de fysieke ontwikkeling vastgesteld.

Tijdens zwangerschap en borstvoeding

Het medicijn is ten strengste verboden voor gebruik in deze periodes.

Pegasys beoordelingen

Pegasis-recensies op de forums zijn controversieel, maar de meeste laten een verbetering zien, zo niet een remedie. In sommige gevallen worden gewichtsverlies, misselijkheid, prikkelbaarheid en inefficiëntie in het algemeen geregistreerd. Dit is gedeeltelijk te wijten aan het feit dat de effectiviteit van de behandeling onder meer afhangt van het genotype van het virus en de individuele kenmerken van de patiënt, de aanwezigheid van co-infectie.

Pegasys-prijs, waar te kopen

Koop Pegasis in Moskou 180 mcg nummer 1 kost 6600-11000 roebel, de prijs van Pegasis 180 mcg nummer 1 gemiddeld in Rusland is bijna hetzelfde als hierboven.

De prijs in Oekraïne van Pegasys met dezelfde vorm van vrijgave ligt dicht bij UAH 2.950.

In zeldzame gevallen wordt het medicijn geannuleerd en vanwege de hoge kosten probeert de patiënt zijn eigen gekochte medicijnen te verkopen door advertenties zoals 'Pegasys verkopen' te plaatsen. Men moet niet vergeten dat het kopen van dergelijke drugs in de secundaire markt, niemand hun doeltreffendheid waarborgt.

Hepatitis C Forum over Geneesmiddelen (generieke geneesmiddelen)

Discussie over nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van hepatitis C (sofosbuvir, daclatasvir, ledipasvir, veltapasvir en anderen)

Ik vraag om hulp van degenen die Pegasis 180 bellen

Re: Ik vraag om hulp van degenen die Pegasis 180 noemen

Bericht Sovok-59 »16 december 2011 06:50

Re: Ik vraag om hulp van degenen die Pegasis 180 noemen

De vreugde van Urfin Joy »16 december 2011 11:12

Re: Ik vraag om hulp van degenen die Pegasis 180 noemen

Bericht Dasha »16 december 2011 14:15 uur

Re: Ik vraag om hulp van degenen die Pegasis 180 noemen

Bericht OksaNochka »16 december 2011 14:24 uur

Re: Ik vraag om hulp van degenen die Pegasis 180 noemen

Bericht dat ik Serega ben "11 maart 2013 18:33

Re: Ik vraag om hulp van degenen die Pegasis 180 noemen

Boodschap van Serega "11 maart 2013 11:18 uur

PEGASYS (PEGASYS)

PEGINTERFERONUM ALFA-2a L03A B11

Roche

SAMENSTELLING EN VORM VAN UITGIFTE:

rr d / in. 135 mkg spuitbuis 0,5 ml, № 1, № 4

Overige ingrediënten: natriumchloride, polysorbaat 80, benzylalcohol, natriumacetaat, ascorbinezuur, water voor injectie.

rr d / in. 180 mcg spuitbuis 0,5 ml, № 1, № 4

Overige ingrediënten: natriumchloride, polysorbaat 80, benzylalcohol, natriumacetaat, ascorbinezuur, water voor injectie.

№ 323 / 07-300200000 van 21 augustus 2007 tot 21 augustus 2012

Peginterferon alfa-2a wordt verkregen door binding van biosynthetisch recombinant interferon-alfa-2a (verkregen door introductie van het gekloonde humane leukocyteninterferon-gen in E. coli-bacterie en de expressie ervan) met PEG (bis-monomethoxypolyethyleenglycol).
De structuur van de PEG bepaalt direct de farmacokinetische eigenschappen van Pegasys. In het bijzonder bepalen de grootte en mate van vertakking van PEG met een molecuulgewicht van 40 kDa het niveau van absorptie, distributie en uitscheiding van de werkzame stof - interferon-alfa-2a. Het laatste, dat het actieve deel van Pegasys vertegenwoordigt, heeft een antiviraal en antiproliferatief effect.
Interferonen binden zich aan specifieke receptoren op het celoppervlak en veroorzaken een complex intracellulair signaalmechanisme en de snelle activering van gentranscriptie. Door interferon gestimuleerde genen moduleren verschillende biologische effecten, waaronder remming van virale replicatie in geïnfecteerde cellen, remming van celproliferatie en immunomodulatie.
De afname van de RNA-concentratie van het hepatitis C-virus bij patiënten met virale hepatitis C tijdens de behandeling met Pegasys vindt plaats in twee fasen. De eerste fase van verlaging van de concentratie bij patiënten met een adequaat therapeutisch effect - van 24 tot 36 uur na de eerste dosis Pegasys, de tweede - in de komende 4-16 weken. Pegasis in een dosis van 180 mcg per week versnelt de eliminatie van virionen en verbetert het resultaat van virologische controle in vergelijking met standaard interferon-alfabehandeling.
Pegasys stimuleert de aanmaak van effector-eiwitten, zoals serum neopterine en 2,5-oligoadenylate synthetase, op een dosisafhankelijke manier. Stimulatie van de productie van 2,5-oligoadenylaatsynthetase na toediening van Pegasys in een enkele dosis van 135-180 mcg is maximaal en blijft zo voor een interval van één week tussen de doses. Het niveau en de duur van de activiteit van 2,5-oligoadenylaatsynthetase, gestimuleerd door Pegasys, is verminderd bij personen ouder dan 62 jaar en bij patiënten met ernstige nierinsufficiëntie (creatinineklaring 20-40 ml / min). De klinische betekenis van dit feit is nog niet vastgesteld.
effectiviteit
Chronische hepatitis B
Bij monotherapie gedurende 48 weken is Pegasys effectief bij de behandeling van patiënten met HBeAg-positieve en HBeAg-negatieve / anti-HBeAg-positieve chronische virale hepatitis B in de replicatiefase, bepaald door het niveau van DNA van hepatitis B-virus (HBV) in het bloed, verhoogde ALT-activiteit en leverbiopsieresultaten die chronische hepatitis bevestigden. Pegasis-therapie werd vergeleken met lamivudine-monotherapie bij een dosis van 100 mg en een combinatie van Pegasys / lamivudine in een dosis van 180 μg / 100 mg. Het HBV-DNA-niveau werd gemeten met behulp van de COBAS AMPLICOR HBV MONITOR-test (detectiegrens: 200 kopieën / ml). Pegasis monotherapie bij patiënten met HBeAg-positieve chronische virale hepatitis B resulteerde in HBeAg-seroconversie bij 32% van de patiënten vergeleken met 19% in de groep die lamivudine kreeg, een verlaging van HBV DNA onder de detectielimiet bij 32 en 22% van de patiënten en normalisatie van AlAT-activiteit bij 41 en 28% van de patiënten, respectievelijk.
Wanneer Pegasis monotherapie werd gebruikt bij patiënten met HBeAg-negatieve chronische virale hepatitis B, werd de virologische respons (een afname in HBV DNA-concentratie onder de detectiegrens) waargenomen bij 43% van de patiënten vergeleken met 29% bij patiënten met lamivudine monotherapie, een biochemische respons (normalisatie van ALAT-spiegels) bij 59 en 44 % van de patiënten, respectievelijk.
In beide onderzoeken werd HBsAg-seroconversie alleen bij 2-3% van de patiënten waargenomen in de groepen die Pegasys kregen. De voordelen van gecombineerd gebruik van Pegasys met lamivudine zijn niet geïdentificeerd.
Chronische hepatitis C
Klinische studies hebben aangetoond dat Pegasis, als monotherapie of in combinatie met ribavirine, effectief is bij de behandeling van patiënten met virale hepatitis C, waaronder patiënten met gecompenseerde levercirrose en patiënten met een co-infectie met hiv / hepatitis C.
De virologische respons, die tot uitdrukking komt in het bereiken van het niveau van HCV-RNA, dat niet wordt gedetecteerd wanneer het wordt gemeten met de COBAS AMPLICOR HCV-test, versie 2 (detectiegrens van 100 kopieën / ml, wat overeenkomt met 50 IE / ml), een persistent virologisch respons wordt gedefinieerd als een negatief resultaat door 24 weken (ongeveer 6 maanden) na het einde van de behandeling.
Pegasys in monotherapie-modus biedt meer uitgesproken resistente virologische, biochemische en histologische responsen in vergelijking met conventionele interferontherapie in elke categorie patiënten, in het bijzonder geïnfecteerd met resistente genotypes van virussen, patiënten met een hoge mate van viremie, cirrose en vertegenwoordigers van het zwarte ras, verbetert de resultaten van histologische studies van de lever bij patiënten zonder virologische remissie. Met Pegasis als monotherapie in een dosis van 180 μg / week gedurende 48 weken, werd een persisterende virologische respons waargenomen bij 28-39% van de patiënten met chronische hepatitis C zonder cirrose en cirrose die niet eerder een interferonbehandeling hadden ondergaan, vergeleken met 11-19% van de patiënten tijdens de therapie interferon-alfa-2a in een dosis van 6 miljoen IE / 3 miljoen IE gedurende 48 weken.
Bij patiënten zonder cirrose en levercirrose leidde de behandeling met Pegasys in een dosis van 180 μg en ribavirine bij een dosis van 1000/1200 mg / dag gedurende 48 weken tot de ontwikkeling van een aanhoudende virologische respons bij respectievelijk 54 en 65% van de patiënten. Virologische respons is afhankelijk van het genotype van het virus. In onderzoeken werd een redenering verkregen voor de keuze van het behandelingsregime, waarbij rekening werd gehouden met het genotype van het virus. Verschillen in behandelingsregimes worden niet beïnvloed door virale belasting en de aanwezigheid of afwezigheid van cirrose, daarom zijn aanbevelingen voor genotypen 1, 2, 3 niet afhankelijk van deze initiële indicatoren. Na combinatietherapie met Pegasys in een dosis van 180 mcg / week en ribavirine 800 mg / dag gedurende 24 weken bij volwassen patiënten met gecompenseerde chronische hepatitis C, verhoogde AlAT-activiteit en een histologische diagnose van virale hepatitis C, die niet eerder zijn behandeld met interferon en / of ribavirine, resistente virologische respons werd bereikt bij 84 en 85% van de patiënten met genotypes 2-3 (met respectievelijk lage en hoge virale load). De combinatie van Pegasis in een dosis van 180 μg / non en ribavirine 1000/1200 mg / dag was effectief bij 65 en 47% van de patiënten met het genotype 1-virus (met respectievelijk lage en hoge virale lading). Bij de meerderheid van de patiënten die Pegasys kregen, is de serum-ALT-activiteit genormaliseerd of verminderd. Desalniettemin kan de AlAT-indicator niet normaliseren om de voltooiing van de behandeling met Pegasys volledig te voltooien, zelfs bij patiënten bij wie het hepatitis C-virus-RNA verdwijnt. Ongeacht de normalisatie van de AlAT-indicator maakt het bepalen van de concentratie van viraal RNA het mogelijk om de effectiviteit van de Pegasys-behandeling betrouwbaarder te evalueren. Het voordeel van de Pegasys-therapie in vergelijking met de behandeling met interferon-alfa-2a werd aangetoond aan de hand van de resultaten van een histologisch onderzoek, waaronder patiënten met cirrose en patiënten met een co-infectie met hiv / hepatitis C. Het geneesmiddel biedt complete suppressie van replicatie van het hepatitis C-virus gedurende het 7-daagse interdose-interval.
De mogelijkheid om de duur van de behandeling tot 24 weken te verlagen bij patiënten met 1 en 4 genotypen van het virus en een snelle virologische respons na 4 weken behandeling was gebaseerd op de resultaten van een onderzoek volgens welke een aanhoudende virologische respons werd verkregen bij 93% van deze patiënten.
Chronische hepatitis C bij patiënten die niet hebben gereageerd op eerdere interferontherapie
In het onderzoek MV17150 werden patiënten die niet reageerden op de eerdere combinatietherapie met gepegyleerd interferon-alfa-2b en ribavirine gerandomiseerd naar 4 verschillende behandelingsgroepen: Pegasys 360 μg / week gedurende 12 weken, daarna 180 μg / week gedurende 60 weken; Pegasis 360 mcg / week gedurende 12 weken, daarna 180 mcg / week gedurende 36 weken; Pegasis 180 mcg / week gedurende 72 weken; Pegasis 180 mcg / week gedurende 48 weken. Alle patiënten kregen ribavirine (1000 of 1200 mg / dag) in combinatie met Pegasys. De observatieperiode na het einde van de behandeling duurde 24 weken. De resultaten van de behandeling (UHV) worden in de tabel gepresenteerd. 1.
Tabel 1
UHV bij patiënten die niet hebben gereageerd op eerdere behandeling met gepegyleerd interferon-alfa-2b / ribavirine

Beoordelingen over de behandeling van hepatitis met pegasis met ribavirine

Recensies van de behandeling met sofosbuvir en daclatasvir prijs
Kan een hond hepatitis C krijgen van een persoon?

HEPATITIS C ‥ mysterieus virus! Het forum is gewijd aan de problemen van revalidatie na therapie, natuurlijke methoden om immuniteit te versterken, gezonde voeding, geschiedenis van patiënten.

Navigatiemenu

Aangepaste koppelingen

Gebruikersinformatie

De waarheid over ribavirine over wat artsen zwijgen.

Posts 1 Pagina 30 van 48

Share18 (800) 511 36 18:27:47

  • Geplaatst door: Kosmonavt
  • administrateur
  • Locatie: VK
  • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 242
  • Respect: +10
  • Positief: +19
  • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
  • Uw genotype: 1
  • Bloedgroep: 1
  • Sterrenbeeld: Waterman
  • Op het forum:

1 dag 29 uur

  • Laatste bezoek:

    Synthetisch medicijn, vergelijkbaar in structuur met de nucleotide guanosine. Het heeft een breed werkingsspectrum tegen veel DNA- en RNA-virussen en is zeer toxisch.

    Overgevoeligheid voor ribavirine.

    Ernstig lever- en / of nierfalen.

    Ernstig hartfalen.

    Gedecompenseerde diabetes mellitus (met aanvallen van ketoacidose).

    Longembolie.

    Ziekten van de schildklier.

    Depressie, zelfmoordneiging.

    Ribavirine voor inhalatie wordt alleen gebruikt in gespecialiseerde ICU's. Medisch personeel dat met het medicijn werkt, moet rekening houden met de teratogeniciteit ervan.

    Om het medicijn in de vorm van een oplossing voor inhalatie te gebruiken bij zuigelingen die op een beademingstoestel zitten, moeten medische hulpverleners zijn die goed thuis zijn in de inhalatietechniek.

    Om het medisch personeel te beschermen, is toediening van ribavirine via inhalatie alleen toegestaan ​​met een speciale inhalator (vernevelaar).

    Zwangerschap. Ribavirine heeft een teratogeen effect, daarom is het gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap en gevaarlijk in het geval van zwangerschap bij de medische staf.

    Borstvoeding. Ribavirine is strikt gecontra-indiceerd voor borstvoeding.

    Kindergeneeskunde. Inhalatie is alleen toegestaan ​​bij kinderen met een serologisch bevestigde RSV-infectie.

    Verminderde nierfunctie en lever. Ribavirine is gecontra-indiceerd bij patiënten met ernstig nier- en / of leverfalen.

    Share28 (800) 511 36 18:32:23

    • Geplaatst door: Kosmonavt
    • administrateur
    • Locatie: VK
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 242
    • Respect: +10
    • Positief: +19
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: 1
    • Sterrenbeeld: Waterman
    • Op het forum:

    1 dag 29 uur

  • Laatste bezoek:

    Ribavirine voor inhalatie wordt alleen gebruikt in gespecialiseerde ICU's. Medisch personeel dat met het medicijn werkt, moet rekening houden met de teratogeniciteit ervan.

    Teratogeen effect (uit het Grieks. # 964, # 949, # 961, # 945, # 964, # 959, # 962, "monster, freak, misvorming") is een schending van embryonale ontwikkeling onder invloed van teratogene factoren - sommige fysisch, chemisch (inclusief medicijnen) en biologische agentia (bijv. virussen) met de opkomst van morfologische afwijkingen en misvormingen.

    Vooral in het midden van de 20e eeuw was er sterke aandacht voor het probleem van de teratogeniciteit van het geneesmiddel, na een schandaal met een hypnotisch thalidomide, dat in Europese landen massale ontwikkelingsstoornissen veroorzaakte van de extremiteiten bij kinderen van wie de moeder dit medicijn tijdens de zwangerschap gebruikte, werd deze gebeurtenis later de 'Talidomid-tragedie' genoemd en was belangrijk bij het vormgeven van het medicijncontrolesysteem.

    Delen38 (800) 511 36 18:39:54

    • Geplaatst door: Kosmonavt
    • administrateur
    • Locatie: VK
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 242
    • Respect: +10
    • Positief: +19
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: 1
    • Sterrenbeeld: Waterman
    • Op het forum:

    1 dag 29 uur

  • Laatste bezoek:

    De uitscheiding van ribavirine uit het lichaam verloopt traag. Uitscheiden in de urine in de vorm van metabolieten en onveranderd. 10% wordt uitgescheiden in de feces. T1 / 2 bij orale inname een enkele dosis - 27-36 uur, bij het bereiken van een stabiele concentratie - 151 ‥ 298 uur, wat erop wijst dat het langzaam vrijkomt uit andere delen van het lichaam, behalve plasma. Na intraveneuze toediening wordt 19% van het geneesmiddel onveranderd uitgescheiden door de nieren binnen 24 uur en 24% binnen 48 uur Na toediening wordt 30-55% uitgescheiden door inhalatie door de nieren binnen 72-80 uur.

    De waargenomen effecten zijn meestal reversibel, beïnvloeden de effectiviteit van de behandeling niet en stoppen na het einde van de receptie. De meeste afwijkingen van laboratoriumparameters kunnen worden gecorrigeerd door de dosis te selecteren.

    Zenuwstelselaandoeningen: hoofdpijn, slapeloosheid, asthenisch syndroom, depressie.

    Sinds het cardiovasculaire systeem: arteriële hypotensie, bradycardie, hartstilstand (uiterst zeldzaam).

    Van de kant van de bloedvormende organen: hemolytische anemie, leukopenie, neutropenie, granulocytopenie, trombocytopenie (in de meeste gevallen weinig tot expressie gebracht). De meest voorkomende bijwerking is hemolytische anemie. Hemolyse is het belangrijkste toxische effect van ribavirine. In klinische studies hoefden ze in geen geval de therapie te stoppen alleen vanwege een afname van het hemoglobinegehalte. Normalisatie van hemoglobine wordt waargenomen na een tijdelijke verlaging van de dosis.

    Van de kant van het ademhalingssysteem: dyspnoe, hoest, bronchospasmen, longoedeem, hypoventilatiesyndroom, pneumothorax, longatelectase, apneu (tijdens inhalatie).

    Aan de kant van het spijsverteringsstelsel: anorexia, gewichtsverlies, misselijkheid, maagpijn, flatulentie, verhoogde niveaus van indirect bilirubine in het bloed.

    Allergische reacties: huiduitslag, urticaria, bronchospasmen, anafylaxie, exantheem, griepachtige symptomen met temperatuur, gewrichtspijn, enz.

    Overig: haarverlies, veranderingen in het TSH-gehalte (disfunctie van de schildklier), symptomen van auto-immuunziekten (uiterst zeldzaam).

    Met een straalinjectie zijn rillingen mogelijk (daarom wordt het medicijn aangeraden om langzaam gedurende 10-15 minuten te injecteren).

    Medische professionals die geïnhaleerde toediening van het medicijn uitvoeren: hoofdpijn, jeuk, oogspoeling of ooglidoedeem.

    Speciale instructies en voorzorgsmaatregelen:

    Voorafgaand aan de behandeling, na 2, 4, 8 weken en daarna, indien nodig, regelmatig follow-up laboratoriumtests (klinische bloedtest met een berekening van de leukocytenformule en het aantal bloedplaatjes, controle van hemoglobine, elektrolytanalyse, leverfunctietests, creatinine, bilirubine en serumurinezuur).

    Tijdens de behandeling met ribavirine wordt de maximale afname van het hemoglobinegehalte in de meeste gevallen waargenomen na 4 ‥ 8 weken vanaf het begin van de behandeling. Bij een daling van het hemoglobine lager dan 11 g / dsL moet de dosis tijdelijk worden verlaagd tot 50% van de startdosis. In de meeste gevallen zorgen de aanbevolen dosisaanpassingen voor herstel van het hemoglobinegehalte. Als het hemoglobine echter lager is dan 8,5 g / dtsL, moet het medicijn worden gestopt.

    Hoewel ribavirine geen direct effect op het cardiovasculaire systeem had, kan bloedarmoede geassocieerd met het gebruik van ribavirine een toename van hartfalen en / of verergering van de symptomen van coronaire aandoeningen veroorzaken. In dit verband dient de behandeling met ribavirine met de nodige voorzichtigheid te worden toegepast bij patiënten met hartaandoeningen en pas na adequaat onderzoek. Tijdens de behandeling vereisen dergelijke patiënten speciale monitoring. In het geval van verslechtering van het cardiovasculaire systeem, dient de behandeling te worden gestaakt.

    Ribavirine moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij de behandeling van patiënten die lijden aan ernstige longziekten (in het bijzonder chronische obstructieve longaandoeningen) of diabetes mellitus met aanvallen van ketoacidose. Voorzichtigheid is ook geboden in het geval van een overtreding van de bloedstolling (bijvoorbeeld met tromboflebitis, longembolie) of een aanzienlijke onderdrukking van het beenmerg.

    In verband met de mogelijke verslechtering van de nierfunctie bij oudere patiënten, voordat het geneesmiddel wordt gebruikt, is het noodzakelijk om de nierfunctie te bepalen, met name de creatinineklaring.

    Bij acute allergische reacties (urticaria, angio-oedeem, bronchospasmen, anafylaxie) moet het geneesmiddel worden gestaakt en moet een passende behandeling worden voorgeschreven. Voorbijgaande uitslag is geen reden voor onderbreking van de behandeling.

    De veiligheid van het geneesmiddel bij de behandeling van hepatitis C bij kinderen en adolescenten is niet vastgesteld, daarom wordt het gebruik ervan bij patiënten jonger dan 18 jaar met deze pathologie niet aanbevolen.

    Mannen en vrouwen in de vruchtbare leeftijd tijdens de behandeling en gedurende 7 maanden na het einde van de behandeling moeten effectieve voorbehoedmiddelen gebruiken.

    Medisch personeel dat met het medicijn werkt, moet rekening houden met de potentiële teratogeniciteit ervan.

    De oplossing voor IV-infusies en inhalaties wordt alleen gebruikt in het ziekenhuis met een gespecialiseerde intensive care-afdeling.

    Alleen medisch personeel dat bekend is met deze toedieningsweg (een speciaal hulpmiddel gebruiken) moet het medicijn gebruiken in de vorm van een oplossing voor inhalatie bij zuigelingen met mechanische ventilatie. Voor inhalatietherapie moet een zuurstofscherm of zuurstofmasker worden gebruikt.

    De crème is niet bedoeld voor de behandeling van oftalmische herpes. Om de effectiviteit van de therapie te verhogen, is het noodzakelijk om te beginnen wanneer de eerste symptomen van de ziekte verschijnen.

    Invloed op het vermogen om te rijden en te werken met mechanismen:

    Tijdens de behandelperiode moeten personen die vermoeidheid, slaperigheid of desoriëntatie ervaren, geen voertuigen besturen en andere mogelijk gevaarlijke activiteiten beoefenen die een hoge concentratie van aandacht en psychomotorische snelheid vereisen.

    Delen48 (800) 511 36 18:42:48

    • Geplaatst door: Kosmonavt
    • administrateur
    • Locatie: VK
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 242
    • Respect: +10
    • Positief: +19
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: 1
    • Sterrenbeeld: Waterman
    • Op het forum:

    1 dag 29 uur

  • Laatste bezoek:

    Het werkingsmechanisme van ribavirine is niet duidelijk genoeg. Er is vastgesteld dat ribavirine inosine monofosfaat dehydrogenase remt, dit effect leidt tot een uitgesproken daling van het niveau van intracellulair guanosinetrifosfaat, wat op zijn beurt gepaard gaat met onderdrukking van de synthese van viraal RNA en virus-specifieke eiwitten. Ribavirine remt de replicatie van nieuwe virionen, die de virale lading vermindert, remt selectief de synthese van viraal RNA, zonder de synthese van RNA in normaal functionerende cellen te beïnvloeden.

    Aandeel58 (800) 511 36 18:49:24

    • Geplaatst door: Kosmonavt
    • administrateur
    • Locatie: VK
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 242
    • Respect: +10
    • Positief: +19
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: 1
    • Sterrenbeeld: Waterman
    • Op het forum:

    1 dag 29 uur

  • Laatste bezoek:

    Zieke mannen en hun partners bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd moeten ook betrouwbare anticonceptiemethoden gebruiken. Ribarin hoopt zich intracellulair op en wordt heel langzaam uit het lichaam verwijderd. Om de mogelijke teratogene effecten van Ribarin uit te sluiten, moet elk van de partners effectieve anticonceptiva gebruiken tijdens de behandeling, evenals ten minste 7 maanden na het einde van het geneesmiddel.

    Het is niet bekend of een bestanddeel van Ribarin in de melk wordt uitgescheiden. Vanwege het grote risico op bijwerkingen van Ribarin voor de baby, moet het geven van borstvoeding worden gestopt voordat het medicijn wordt gestart.

    In experimentele dierstudies is aangetoond dat ribavirine embryotoxische en teratogene effecten heeft bij doses die veel lager zijn dan die worden aanbevolen voor klinisch gebruik. Bij dieren veroorzaakt ribavirine veranderingen in het sperma bij doses die lager zijn dan het therapeutische.

    Share68 (800) 511 36 18:00:44

    • Geplaatst door: Kosmonavt
    • administrateur
    • Locatie: VK
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 242
    • Respect: +10
    • Positief: +19
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: 1
    • Sterrenbeeld: Waterman
    • Op het forum:

    1 dag 29 uur

  • Laatste bezoek:

    Onderzoekers onderzoeken nieuwe vormen van ribavirine die mogelijk effectiever en minder toxisch zijn bij inname. Levovirine en viramidine, twee geneesmiddelen zoals ribavirine, zijn in ontwikkeling. In dierstudies werd vastgesteld dat deze geneesmiddelen minder bijwerkingen hebben, omdat ze zich richten op de lever en een minder schadelijk effect hebben op de rode bloedcellen.

    Share78 (800) 511 36 18:25:44

    • Geplaatst door: Phoenix
    • Actief lid
    • Van: Italië
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 34
    • Respect: +7
    • Positief: +0
    • Geslacht: vrouwelijk
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Bloedgroep: 2+
    • Sterrenbeeld: Ram / Stier
    • Op het forum:

    11 uur en 22 minuten

  • Laatste bezoek:

    dus als het zo giftig is, is het dan de moeite waard om therapie te ondergaan? is het het waard?

    Share88 (800) 511 36 18:38:32

    • Geplaatst door: Kosmonavt
    • administrateur
    • Locatie: VK
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 242
    • Respect: +10
    • Positief: +19
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: 1
    • Sterrenbeeld: Waterman
    • Op het forum:

    1 dag 29 uur

  • Laatste bezoek:

    dus als het zo giftig is, is het dan de moeite waard om therapie te ondergaan? is het het waard?

    Niemand dacht eraan vóór de therapie, iedereen haastte zich om de behandeling te starten en het virus zo snel mogelijk te verwijderen.

    Wat er na de therapie zou gebeuren, stoorde ons niet. omdat ze dom waren.

    Velen hebben spijt gehad van het ondergaan van een therapie, maar zwijgen hierover.

    Deel98 (800) 511 36 18:11:00

    • Geplaatst door: Phoenix
    • Actief lid
    • Van: Italië
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 34
    • Respect: +7
    • Positief: +0
    • Geslacht: vrouwelijk
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Bloedgroep: 2+
    • Sterrenbeeld: Ram / Stier
    • Op het forum:

    11 uur en 22 minuten

  • Laatste bezoek:

    Ik begin me nu te herinneren dat ik een aantal klachten kreeg aangeboden, en zei dat ik om de twee dagen om de twee dagen bloedonderzoek moest ondergaan, volgens welke ze zouden bepalen welke behandelingskuur ik zou moeten ondergaan... maar dat zou ik niet doen Ik was in staat om al deze analyses te genereren.. en daarom was ik de therapie helemaal vergeten.. Ik denk dat nu dit gesprek over deze therapie werd besproken.. omdat ik me herinner wat ze zeiden over een zeer sterke voorbereiding, en dat niet iedereen het kan doen.. het betekent mijn luiheid heeft me gered. Luister, kosmonaut, of je nu genezen bent of niet. waarschijnlijk heb je ergens op deze vraag geantwoord, maar tot nu toe heb ik het niet gevonden.. vergeef me..

    Share108 (800) 511 36 18:14:02

    • Geplaatst door: Kosmonavt
    • administrateur
    • Locatie: VK
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 242
    • Respect: +10
    • Positief: +19
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: 1
    • Sterrenbeeld: Waterman
    • Op het forum:

    1 dag 29 uur

  • Laatste bezoek:

    Ik was niet genezen! Mijn virus is te oud. In 1978 kreeg ik een bloedtransfusie, blijkbaar toen Hepatitis C werd geïntroduceerd.Blijkbaar zullen we onafscheidelijk van hem zijn tot het einde.

    Share118 (800) 511 36 18:21:47

    • Geplaatst door: Phoenix
    • Actief lid
    • Van: Italië
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 34
    • Respect: +7
    • Positief: +0
    • Geslacht: vrouwelijk
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Bloedgroep: 2+
    • Sterrenbeeld: Ram / Stier
    • Op het forum:

    11 uur en 22 minuten

  • Laatste bezoek:

    Blijkbaar zijn we tot het einde onafscheidbaar van hem

    Welnu, en ik zie hem als een buurman in de komunalka, vermoedelijk stoor hem niet, wel, laat het jou niet zijn.

    Share298 (800) 511 36 18:18:41

    • Auteur: Marmeladka
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 3
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 3
    • Bloedgroep: 1
    • Sterrenbeeld: Ram
    • Op het forum:

    34 minuten

  • Laatste bezoek:

    wees niet zo categorisch. niet allemaal spijt HTP. velen gingen er voorbij, doodden het virus, recupereerden en leefden gelukkig. En te denken: "het is goed dat ik niet genezen ben" is een beetje lichtzinnig. laten we niet vergeten dat HepS ook geen verkoudheid is.

    Share138 (800) 511 36 18:26:08

    • Geplaatst door: lars
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 4
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Op het forum:

    19 minuten

  • Laatste bezoek:

    Ja, hoewel het virus de ptt aan het slaan is, draagt ​​het niet bij aan de rest van de gezondheid.

    Share148 (800) 511 36 18:39:09

    • Geplaatst door: Cat
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 3
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Op het forum:

    53 minuten

  • Laatste bezoek:

    jongens, je hebt te weinig informatie over je pijn, maak gewoon een conclusie stel, mogen we er evenwijdig aan zijn, niemand stoort iemand.

    Aandeel158 (800) 511 36 18:42:05

    • Geplaatst door: Cat
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 3
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Op het forum:

    53 minuten

  • Laatste bezoek:

    lars, helaas, anders, byak ‥ serieus en om het te verwijderen met eenvoudige ascorbine, helaas, zal het je niet lukken (((daarom, naast het nemen van medicijnen en injecties, zou het goed zijn om gezondheid, wandelingen en gezonde voeding te versterken in termen van immuniteit, etc.) Itp, nou ja, het belangrijkste is de sfeer voor herstel.)))

    Share168 (800) 511 36 18:48:57

    • De auteur: Angelica
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 4
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 1b
    • Bloedgroep: 1 positief
    • Sterrenbeeld: Maagd
    • Op het forum:

    1 uur 13 minuten

  • Laatste bezoek:

    Oefening is nodig, ik las in een aantal forum van patiënten met hepatitis, dat de man dagelijks werd genezen door te hardlopen, uiteraard sloot voeding ook niet uit. Hier nouzheo alomvattende aanpak

    Share178 (800) 511 36 18:57:05

    • De auteur: Galina
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 2
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Geslacht: vrouwelijk
    • Leeftijd: 41 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: II +
    • Sterrenbeeld: leeuw
    • Op het forum:

    49 minuten

  • Laatste bezoek:

    Hallo allemaal! Ik ben op het HTP (3e maand) Layferron ‥ 3 ml. om de andere dag en rabavirine 1000 mg. Ik heb het Hep C 1-genotype. De therapie is heel moeilijk, de artsen zeggen dat het lichaam zich na verloop van tijd aanpast en de gezondheidstoestand verbetert, maar tot nu toe gaat alles erg hard. Voor de behandeling was ze helemaal niet ziek, behalve dat één keer per jaar. Sinds het begin van de behandeling houden alle ziekten zich constant vast, vooral virale luchtweginfecties. De temperatuur gedurende de dag is 37,5 in de avond van 38,5, pijn in de gewrichten, gedurende meer dan een maand, een hartverscheurende hoest, droge huid, haaruitval, gewichtsverlies na drie maanden therapie ‥ 8 kg hebben me gekweld. Nu is mijn gewicht 59 kg. met hoogte 164. aan het begin van de therapie 67 kg. Het was. Constante zwakte en zweten, koude rillingen, slecht geheugen, gevoel quot, maak een vel schoon, in het hoofd, dat kan het werk niet beïnvloeden. Wie passeert het HTP of is het al geweest? Hoe pas je je conditie aan om de kwaliteit van leven te verbeteren?

    Delen188 (800) 511 36 18:20:40

    • De auteur: Galina
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 2
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Geslacht: vrouwelijk
    • Leeftijd: 41 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: II +
    • Sterrenbeeld: leeuw
    • Op het forum:

    49 minuten

  • Laatste bezoek:

    Wat zijn de kansen op genezing van hepatitis B-genotype 1? Maar toch 1 jaar therapie. Ontdekt door toeval, voorbereidingen voor operatie in 2010. Ik weet niet wanneer ik geïnfecteerd raakte. Man en kind zijn gezond. Getrouwd 17 jaar. Interessant in 1999, toen ik een bevalling had, werden ze getest op hepatitis C? Als je nam, toen was ik gezond. Dan na 1999 zijn er tandartsen en gynaecologen. Ik weet dat de prognose voor een genezing ook afhangt van de leeftijd van de infectie. In 2010 identificeerde viral load8 (800) 511 36 18 1 genotype, in 2011 oktober, zonder behandeling, zakte de belasting naar 4600, RNA was in een lage concentratie en het genotype werd niet bepaald, 2029 viral load8 (800) 511 36 18, het genotype werd opnieuw bepaald 1. In februari 2029 startte HTP, na de eerste maand van behandeling daalde de belasting naar 4100, ALT en AST in normaal staal. Maar de dokter zei dat de reactie van het organisme er is, maar het zou beter negatief zijn. Binnenkort zal ik opnieuw de virale lading (3e maand) van de behandeling nemen, ik hoop echt dat er een minpuntje zal zijn. Toch zou ik graag willen dat al mijn lijden en inspanningen in de strijd tegen dit virus tevergeefs worden besteed. Ik wil echt zo snel mogelijk herstellen en herstellen.

    Share198 (800) 511 36 18:56:30

    • Auteur: Irinka-foto
    • nieuweling
    • Locatie: Rostov aan de Don
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 5
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Geslacht: vrouwelijk
    • Leeftijd: 30 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1b
    • Bloedgroep: 2 +
    • Sterrenbeeld: Maagd
    • Op het forum:

    51 minuten

  • Laatste bezoek:

    Goede dag! En wat weet jij van Pegasys? Ik kreeg de opdracht hem een ​​jaar lang te prikken. Ik heb 1b.

    Share208 (800) 511 36 18:30:10

    • Geplaatst door: Kosmonavt
    • administrateur
    • Locatie: VK
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 242
    • Respect: +10
    • Positief: +19
    • Leeftijd: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: 1
    • Sterrenbeeld: Waterman
    • Op het forum:

    1 dag 29 uur

  • Laatste bezoek:

    Het belangrijkste waar artsen stil over zijn, zijn bijwerkingen die na de behandeling blijven bestaan. Van mijn vrienden die werden behandeld, is er geen enkele volledig gezonde persoon, hoewel vóór de behandeling het allemaal praktisch gezonde mensen waren. Vrouwen herstellen sneller, maar mentale problemen blijven de rest van hun leven. Over het algemeen zijn de effecten van de behandeling onomkeerbaar. Medicijnfabrikanten adverteren dit niet, omdat ze geen klanten willen verliezen en geen grote winst willen maken. Onthoud dit wanneer u de zogenaamde neemt quot, drugs, voor hepatitis c.

    Share218 (800) 511 36 18:46:00

    • Auteur: Vlad
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 4
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Geslacht: mannelijk
    • Leeftijd: 37 [8 (800) 511 36 18]
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: 2+
    • Sterrenbeeld: Kreeft
    • Op het forum:

    3 uur en 47 minuten

  • Laatste bezoek:

    Het lijkt erop dat al deze HTP, een echtscheiding. De samenzwering van apothekers en artsen.

    Share228 (800) 511 36 18:36:29

    • Geplaatst door: uil
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 2
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 1a
    • Bloedgroep: 2
    • Sterrenbeeld: Steenbok
    • Op het forum:

    55 minuten

  • Laatste bezoek:

    Ik ben het met Vlad eens. alles lijkt veel op een samenzwering. Artsen infecteren en behandelen. en de behandeling is erg duur en er is geen garantie voor herstel

    Delen238 (800) 511 36 18:37:26

    • Geplaatst door: marmaris
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 5
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 1
    • Bloedgroep: +1
    • Sterrenbeeld: Maagd
    • Op het forum:

    25 minuten

  • Laatste bezoek:

    Hee is heel grappig voor mij met de mening van advocaat pvt. letterlijk geschopt uit een heel beroemd forum gewijd aan hepatitis. Ik werd letterlijk gedwongen om naar Pvt te gaan. en zei of ga naar de Pvt die we met je zullen communiceren of vertrek vanaf hier nafig. Ik zat ook en ruzie met hen. Hier ben je behandeld, en dan wat al de zieken. en vóór de therapie hadden sommigen zelfs geen fibrose. maar nu al dagenlang op therapie. Ik denk dat ze nodig is als er geen hoop meer is op een andere behandeling. wat denk je?

    Share248 (800) 511 36 18:58:35

    • Geplaatst door: dmitrii
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 1
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 1b
    • Bloedgroep: 3
    • Sterrenbeeld: schorpioen
    • Op het forum:

    53 minuten

  • Laatste bezoek:

    POSLE 1 MESEATA PRIEMA -PEGASISA I COPGUSA. PODNEALISI TRANSMINAZIII OCENI. VRAC SKAZAL CEREZ 2 NEDELI POVTORITI ANALIZI I DALISE POSMOTRIM. U KOGOTO TAKOE BILO.

    Share258 (800) 511 36 18:21:30

    • Geplaatst door: Martha
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 3
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 1b
    • Bloedgroep: ‥
    • Sterrenbeeld: tweeling
    • Op het forum:

    18 minuten

  • Laatste bezoek:

    Ik heb veel gelezen en heb gehoord dat in India rib wordt gebruikt om de griep te behandelen.

    Share268 (800) 511 36 18:23:49

    • Geplaatst door: Martha
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 3
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 1b
    • Bloedgroep: ‥
    • Sterrenbeeld: tweeling
    • Op het forum:

    18 minuten

  • Laatste bezoek:

    Er is ook veel informatie over de waarde van dit spul. En voor ons is het duurkoop, de gemiddelde prijs van een tablet is 10 UAH.

    Share278 (800) 511 36 18:10:45

    • Auteur: Svetlana
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 1
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 1b ziek 14y.o.
    • Bloedgroep: ||
    • Teken van de dierenriem: Archer
    • Op het forum:

    25 minuten

  • Laatste bezoek:

    Hallo..Dus wordt dan niet behandeld. Ik heb genotype fibrose van 1b voor virale lading8 (800) 511 36 18 wat is normaal. IL 28B CT en T-G zijn allemaal moeilijk te reageren op behandeling. Het wordt een jaar behandeld, zei..

    Dus wees door mij behandeld of niet. Je kunt een adequaat antwoord krijgen.

    Share288 (800) 511 36 18:16:30

    • Auteur: Artem
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 4
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 1b
    • Bloedgroep: 2
    • Sterrenbeeld: Waterman
    • Op het forum:

    20 minuten

  • Laatste bezoek:

    Ik word nog maar een maand behandeld en mijn immuniteit is al nergens geweest.Ik ben nu niet ziek geworden op de binnenplaats in juli. Ik zit met een zere keel, mijn oren doen pijn, mijn tandvlees bloedt en ik wil niet meer eten.

    Share298 (800) 511 36 18:52:47

    • Geplaatst door: demis
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 9
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 3
    • Bloedgroep: 2+
    • Sterrenbeeld: Schorpioen
    • Op het forum:

    1 uur en 44 minuten

  • Laatste bezoek:

    Niemand dacht eraan vóór de therapie, iedereen haastte zich om de behandeling te starten en het virus zo snel mogelijk te verwijderen.

    Wat er na de therapie zou gebeuren, stoorde ons niet. omdat ze dom waren.

    Velen hebben spijt gehad van het ondergaan van een therapie, maar zwijgen hierover.

    dus ik begon ook in een haast.

    Share308 (800) 511 36 18:09:50

    • Geplaatst door: евгения
    • nieuweling
    • Geregistreerd: 8 (800) 511 36 18
    • Uitnodigingen: 0
    • Berichten: 1
    • Respect: +0
    • Positief: +0
    • Uw genotype: 3
    • Bloedgroep: 3
    • Sterrenbeeld: Steenbok
    • Op het forum:

    22 minuten

  • Laatste bezoek:

    wees niet zo categorisch. niet allemaal spijt HTP. velen gingen er voorbij, doodden het virus, recupereerden en leefden gelukkig. En te denken: "het is goed dat ik niet genezen ben" is een beetje lichtzinnig. laten we niet vergeten dat HepS ook geen verkoudheid is.