Hepatitis Forum

Metastasen

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? Genotype 3a

Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? Genotype 3a

De boodschap Viktor1978 »15 mei 2015 23:17

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

Bericht yuk "15 mei 2015 23:43

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

De boodschap van ZhengipS »16 mei 2015 00:04

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

De boodschap Viktor1978 »16 mei 2015 00:16

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

De boodschap Viktor1978 »16 mei 2015 00:20

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

De boodschap van ZhengipS »16 mei 2015 00:24

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

Bericht van Viktor1978 »16 mei 2015 00:30

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

Bericht LEXA »16 mei 2015 06:35

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

Het bericht Viktor1978 »16 mei 2015 08:03

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

Het bericht xamer »16 mei 2015 08:06

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

Het bericht Viktor1978 »16 mei 2015 08:17

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

Bericht LEXA »16 mei 2015 08:19

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

Bericht Adler »16 mei 2015 09:48

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

Bericht LEXA »16 mei 2015 09:55

Re: Sofosbuvir + ribavirine of Sofosbuvir + daclatasvir? genotype

De boodschap Viktor1978 »16 mei 2015 09:57

Antivirale Natco pfarma beperkte Sofosbuvir (Sofosbuvir) 400 mg - beoordeling

Wonder. HEPATITIS "C" GEWONNEN. persoonlijk voorbeeld


Hepatitis C Vreselijke diagnose. Voor velen is het een doorgang voor zo'n deel van het leven geworden, dat "puin" kan worden genoemd. Iedereen die naar de bergen is geweest en weet wat een puinhoop is, begrijpt wat ik bedoel. Wandelen op de puinhoop kan geen amusement worden genoemd, het is constante zorg, constante aandacht, angst en meditatie op veel dingen die gewoon lijken voor anderen. Bij het ontmoeten van nieuwe mensen, vooral bij het andere geslacht, moeten we nadenken over de diagnose en denken: om meteen te zeggen, of het is beter om de relatie te onderbreken tijdens de oppervlakkige dateringsfase. Niet alle vrienden vertellen het, familieleden. Eens werd ik gekweld door een obsessieve gedachte dat als er een ongeluk met me gebeurde (een ongeluk, een verwonding, enz.), Het belangrijkste is niet te flauw te vallen en te schreeuwen tegen iedereen dat ze mijn bloed niet zouden aanraken. Eigenlijk is het eng. Voor een normaal persoon. Angst dat op het werk het bekend zal worden (om daar geïnfecteerd te raken of om iemand met een kans op nul te infecteren - werk met stukjes papier, maar je kunt het niet aan iedereen uitleggen). Overdenkingen over het onderwerp "waar ze zich hebben opgepikt" gaven niets: de tand werd verwijderd bij 12 jaar oud, de injectie werd gemaakt met een injectiespuit, die herbruikbaar is (glas); er werd een operatie gedaan om de tumor na 11 jaar te verwijderen; ze namen bloed op school met een stompe spuit (misschien, voor mij, ze namen ook bloed van verschillende mensen); Het gevecht was een student, daarin sloeg een drug narcosa door mijn hand. Dat is alles, want op het moment van detectie van het virus werd de seksuele manier uitgesloten.
Ze ontdekten het virus in 2005, hebben 1,5 weken lang gehuild, ik begon informatie te zoeken over deze pijn. Nadat ik strikt professionele literatuur over infectieziekten had opgeslagen, ontdekte ik daarin informatie dat hepatitis "C" werd behandeld en in 43% van de gevallen is er sprake van herstel, hoewel de behandeling lang (van 6 maanden tot 1 jaar) en met ernstige gevolgen is. Ik ontdekte dat hepatitis "C" is onderverdeeld in genotypen (ik bleek genotype 3a te hebben) en afhankelijk van het effect op het lichaam in de toekomst (kwaliteit en levensduur, evenals de kans op infectie van familieleden - op dat moment trouwde ik) afhankelijk van de virale lading. Virale belasting was hoog. Zeer hoog - miljoenen kopieën van het virus in 1 ml bloed. Ik heb afgestemd op behandeling. Maar al mijn plannen verwoestten de kosten van de behandeling. Voor die tijd ongeveer 1.000.000 roebel. Ik had dat soort geld niet, er is niets te verkopen (plat, auto). Stel je voor dat er niets was.

Nadat ik door de ziekenhuizen was gelopen en zelfs het ministerie van Volksgezondheid van mijn republiek bezocht, besefte ik dat een gratis of zelfs een voorkeursbehandeling niet kon worden bereikt - alleen cirrose werd gratis behandeld, maar ik (pah-pah) was ver weg geweest. Deze hele moeite duurde ongeveer 8 maanden. Daarna ben ik overgestapt op onderhoudstherapie: Ursosan, Fosfogliv, Pecto, die ik tot voor kort heb voortgezet. Eens per jaar was zij in het ziekenhuis, droppers werden geplaatst: Heptral, Hepasol, Magnesia. Ik bezocht een kruidkundige (trouwens, volgens de resultaten van de kruidenbehandeling kon de virale lading 30% verminderen, maar volgens herbalists is dit alles wat ze kunnen doen voor deze ziekte, maar ze beloofden dat ik 90 zou worden)))). En zo ging het tot vorig jaar. Getrouwd is trouwens niet uitgekomen. De man zei onmiddellijk over de diagnose, op zijn naam stond hij toen niet meer weg. We zijn na 2 jaar uit elkaar gegaan. Het gebeurde.
Vorig jaar, na weer een mislukte poging van een vriendin om me een jonge man te leren kennen, temidden van het gevoel dat ik een "zieke persoon" was, klom ik weer op de website "Stop Hepatitis C". En, oh hemel! er zijn enorme veranderingen: het blijkt al dat er nieuwe medicijnen zijn, nieuwe regimes, nieuwe behandelingsvoorwaarden! Er zijn niet eens de originelen van deze medicijnen (omdat voor veel het probleem de kosten van behandeling zijn), maar hun generieke geneesmiddelen gemaakt door India, Egypte en zelfs China - de prijs en de smaakstof))). Er is alleen het leveringsprobleem, omdat generieke geneesmiddelen niet in Rusland kunnen worden verkocht, omdat "Rusland niet behoort tot landen waar er een epidemie van hepatitis is en de bevolking vrij rijk is om originele medicijnen te kopen op basis van sofosbuvir." De medicijnen zijn remmers en werken direct op het virus, De korte naam voor DAA's (direct werkende antivirale geneesmiddelen).Voorheen was de therapie gebaseerd op interferon, d.w.z. kunstmatig verhoogde immuniteit tot dergelijke hoogten dat de immuniteit begon te vechten het komt met het virus zelf. Vandaar dat de constante status van valse griep (de strijd tegen het virus tijdens interferon was vreselijk, zeiden ze, de behandeling is zodanig dat mensen van de wikkelingen af ​​vliegen, schendingen krijgen die vergeleken kunnen worden met chemotherapie.) Nu is herstel beschikbaar zonder bijwerkingen en percentage behandeling steeg tot 97%, maar de kosten van de originelen "Sovaldi" "(werkzame stof SOFOSBUVIR) op 100.000 roebel en" Daklins "(werkzame stof DAKLATASVIR) 80.000 roebel. voor een pakket, en ik met mijn genotype had minimaal 3 sofosbuvir en 3 daclatasvir nodig (sofosbuvir is niet alleen, een bijbehorend geneesmiddel is vereist, in mijn geval daclatasvir), en idealiter gedurende 28 weken, 6 verpakkingen van elk. Alleen de generieken zijn gebleven.

Natco Pharma ontving een licentie voor de productie van generieke geneesmiddelen van de eerste Indiase bedrijven.

Omdat ik uit vrije wil in Moskou ben, heb ik geprobeerd een erkend laboratorium te vinden om de kwaliteit van medicijnen te testen. Het bleek dat dit helemaal geen optie is. Onder de geaccrediteerde laboratoria (de lijst op de Rosakkreditation-website, een zeer kleine) wilde niemand contact opnemen met een persoon. Allerlei LLC's zijn het hiermee eens, maar de prijs van één monster is gelijk aan de prijs van één blikje. Ik zag de betekenis van dergelijke uitgaven niet, ik besloot om eenvoudigweg door de "-" te bepalen in de resultaten van de analyses.

Zag in de ochtend met een kleine hoeveelheid voedsel en veel water. Tijdens de behandeling veel vloeistof drinken (niet minder dan een liter). U hoeft alleen medicijnen te nemen, strikt op een bepaald moment van de dag, als u de tijd nodig hebt om het in te nemen en het vervolgens soepel te verplaatsen: een uur per dag. In het geval van het overslaan van het tijdstip van opname, als een normale dosis binnen 12 uur wordt geaccepteerd (verhoog de dosis niet vanwege de overslaan!) EN GEEN ALCOHOL TIJDENS HTP-remmers.


Tabel van interacties van anti-hepatitis medicijnen met anderen (HET IS ZEER BELANGRIJK Omdat STRIKT VERBODEN: grapefruit en sint-janskruid en onderzoek gaat door) drugs en voedsel. De tabel is in het Engels, maar het is niet moeilijk te begrijpen (vind de naam van de werkzame stoffen). [Link]

Recensies Een beoordeling toevoegen

Eldar, 50,
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, 3 genotype, F3, virale belasting - 5,2x10 * 7

arts benoeming:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, cursusduur 12 weken

Hepatitis teruggevonden in de jaren 90. Op dat moment was er geen dergelijke progressieve therapie, het was nodig om te werken, er was geen tijd om ziek te zijn, ik was constant aan het zwemmen. Hij steunde zichzelf voor hepatoprotectors, eerder voor persoonlijke geruststelling, ik denk niet dat dit in het bijzonder heeft geholpen. De afgelopen jaren was ik verbaasd over de behandeling, lag ik in een ziekenhuis voor besmettelijke ziekten, genas ik, dronk hij Heptral om de virale lading te verminderen. En zes maanden geleden vertelde mijn arts me dat er al nieuwe medicijnen zijn tegen betaalbare prijzen die een hoog rendement vertoonden, een afspraak met mij hadden gemaakt en me op internet moesten laten kijken,. pas op dat je geen nep tegenkomt. Mijn vrouw zocht me, ik ging er niet op in, ik heb een specialist in dit geval, ze martelt de doden, maar ze mist haar niet en zal het beste krijgen, dus ik was kalm. Het bleek niet ver te lopen, alles is in Krasnodar, op voorraad. Aangename prijzen verrasten me, de dokter noemde me een hoger tarief. Gratis levering op dezelfde dag, nam de plant Hetero, de dokter raadde het mij aan. Voorbereidingen met alle markeringen, zelfs de prijs in Indiase roepies is, een certificaat van de plant, een hologram. Dus het product is tevreden, kwaliteitsproduct, voel je vrij om aan te bevelen. Ik zal het hele proces van behandeling niet beschrijven, alles ging goed, er waren wat kleine kwalen, maar jaren waren niet genoeg voor mij, ik was klaar, maar dit alles was kleinigheden, ik kreeg het resultaat! Ik liet de lading zoveel jaren achterwege, ik dacht niet dat ik hem zo gemakkelijk kwijt zou raken, dat ik er zelfs jaren aan gewend was geraakt. Hoe gelukkig zijn we om te leven met dergelijke technologieën en de jaren van ons leven uit te breiden naar de vreugde van kinderen en kleinkinderen.

Dmitry, 38,
Moskou

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, genotype 2, virale belasting - geen gegevens, fibrose - F1

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, daclatasvir 60 mg, cursusduur 12 weken

Hij wist van zijn ziekte al heel lang... de gevolgen van onstuimige jeugd. Maar ik was te bang voor de bijwerkingen van de vorige interferontherapie, hij was een getuige, een vriend werd behandeld, hij was erg slecht, het virus leek te hebben gewonnen, maar zijn gezondheid was enorm toen hij werd behandeld. Ik dacht dat het goed ging, ik zou het niet doen. Maar onlangs werden verschillende kennissen, die al in de pre-Cyro-staat waren, naar het ziekenhuis gebracht en ik werd bang. Hij begon te leren dat ja, zoals nu, het bleek dat een nieuwe therapie verscheen, Indiase generieke geneesmiddelen, die niet zulke harde bijwerkingen hebben. Gezocht via internet, een geschikte optie voor de prijs en leveringsvoorwaarden. Hij stopte bij de online winkel "Medfarm". Regelde de prijs en het gebrek aan betaling. Ze hebben alle voorbereidingen op voorraad, dus in 4 dagen heb ik alles bij de hand, levering werd uitgevoerd door de EMS-koeriersdienst. Ze stuurden me een tracknummer na het versturen van het pakket, volgde het verkeer op de site, de koerier nam contact met mij op voor ontvangst, na ontvangst werd een inventaris van de goederen bijgevoegd met de mogelijkheid om de goederen vóór betaling te openen. Ik keek naar alles voor naleving, rummelde vooraf op de forums, ontdekte de belangrijkste punten waarmee je de authenticiteit kunt verifiëren. Overigens hebben ze ook een video op de site waarop je kunt zien hoe hun voorbereidingen eruitzien. Over het algemeen was er niets om over te klagen. Over de behandeling voelde ik me prima, mijn toestand verschilde niet van de gebruikelijke, natuurlijk was ik erg verrast, hoewel ik las dat de bijwerkingen minimaal waren, wel, ik was er helemaal mee)) Ik heb twee weken een kwantitatieve PCR-test doorstaan, de hoeveelheid virus was aanzienlijk verminderd. En in de maand dat ik mijn ogen niet geloofde, werd het virus niet gedetecteerd !! Dus ik heb er geen spijt van dat ik zo lang met de behandeling heb gedaan, maar met minimale schade heb ik medelijden met degenen die gedwongen werden te lijden aan interferonen. Dankzij de jongens voor de kwaliteitsdienst, het fatsoen en het geduld, martelden ze hen veel, met hun nauwgezette vragen.

Valery, 41,
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, 3-genotype, F4-fibrose, virale belasting - 7,3 x 10 * 7

arts benoeming:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, cursusduur 24 weken

Ik heb ongeveer 7 jaar hepatitis gehad, dit is precies wat ik weet. Om eerlijk te zijn, verwachtte ik geen speciaal resultaat. In infectieziekten in de rij voor de dokter gaf de telefoon en de site Medpharma, veel mensen namen van hen en hadden een positief resultaat. Ik kocht in delen, omdat er niet een klein bedrag uitkwam omdat ik voorgeschreven was om 6 maanden te drinken, ik wilde eerst 3 maanden ribavirine geven, maar ik heb een bad beat, ik moest ribavirine nemen en de behandeling verlengen tot 6 maanden. De eerste keer dat hij de controle over de maand passeerde, toen op twee, toonde de tweede alleen de afwezigheid van hepatitis. Ik ben klaar met de behandeling voor het nieuwe jaar, ik schrijf een beoordeling in maart 2018, nu hoop ik dat de lever zich zal herstellen na cirrose, er is nog steeds iets om aan te werken.

Rolands, 50,
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, 1 genotype, virale belasting - geen gegevens, fibrose F3

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Velpatasvir 100 mg
Cursusduur is 12 weken.

Ik zal mijn vijf kopeken toevoegen. De eerste keer werd zeven jaar geleden behandeld, met injecties met gepegyleerde interferonen met ribavirine, was er vrijwel onmiddellijk na de behandeling een terugkeer. Mijn arts, een gastro-oberoloog met wie ik de maag zag, vertelde in 2016 over een nieuwe behandeling met pillen, maar die bleek pas in december 2017 met de behandeling te beginnen. Ik bestelde een arts om sofosbuvir + velpatasvir Velpanat van Natco te nemen. De behandeling ging zonder complicaties, na de eerste maand werd hepatitis niet gedetecteerd. Ik passeer de tweede analyse in maart 2018, alles is in orde, de behandeling was succesvol. Ik bestelde de medicijnen via Medpharm, de site werd mij door mijn arts aanbevolen.

Alexander, 48 jaar oud
Rostov aan de Don

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, genotype 3, virale lading 12 miljoen, fibrose F2.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Zoals de meeste waar en wanneer ik deze infectie heb opgepikt, weet ik het niet. Ze gaven me een afspraak in onze kliniek.Voordat ik met de behandeling begon, had ik eerst een dip, omdat ik een grote lading had.

Via internet vond ik de MedFarma-apotheek, het bleek de dichtstbijzijnde plaats bij ons te zijn, waar de min of meer georganiseerde prijs, zoals ik later hoorde, nog goedkoper kon worden, maar je moet een halve maand wachten en vooruit betalen. Het resultaat was in de tweede maand, ik heb het niet eerder gehaald. Ribavirine dronk alleen de eerste twee maanden.

Ik zou graag meer organisatie willen, aan degenen die verantwoordelijk zijn voor uw levering, ik wachtte vier dagen te sturen, dan een andere koerier dreef mijn bestelling voor twee dagen in Rostov, ik kon niet overdragen. Over het algemeen was ik tevreden, de tests die ik aan het einde van de behandeling heb afgelegd, zijn bijgevoegd.

Andrey, 39 jaar oud
Simferopol

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, genotype 1, virale belasting - geen gegevens.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Lange tijd ging ik de behandeling in, maar besliste niet alles, het was niet duidelijk hoe ik ze moest bestellen in India, hoe het niet lukte om nep tegen te komen. Lange recensies bestudeerd, aanbiedingen gemonitord op internet. Ik besloot om dichter bij ons in Krasnodar te komen. Bovendien stuurden ze me een onder rembours, in welk geval ik kon weigeren.

Ik bestelde een cursus van 3 maanden - sofosbuvir, daclatasvir geproduceerd door Natco + Zydus, goede prijs-kwaliteitverhouding. Het pakket is binnen 4 dagen aangekomen. Het uiterlijk van het medicijn gerangschikt, allemaal gecontroleerd, batchnummer, certificaat. In het begin was er een lichte ongesteldheid, hij raadpleegde een dokter, hij zei dat het zou kunnen, zei meer om water te drinken en om vaker in de open lucht te zijn.

Een week later ging alles, gevolgd volgens de instructies. Meer stoorde me niet tijdens de cursus, stopte niet met roken. In de maand dat het virus niet meer werd gedetecteerd, werd aan het einde van de cursus het resultaat behaald. De dokter zegt dat het virus niet zal terugkeren. Hij zei dat hij nog eens zes maanden moest doorgaan.

Anna, 32 jaar oud
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, genotype 3, virale lading 3,2 miljoen, fibrose F2-F3.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 800 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Het hepatitis C-virus werd naar alle waarschijnlijkheid meegebracht tijdens de operatie, als dat zo was, dan ben ik in totaal dertien jaar ziek geweest. Dit was de tweede poging tot behandeling, de eerste was in 2010, ze voltooide een halfjaarlijkse cursus van interferontherapie Pegasys en Ribavirin, om zo te zeggen nauwelijks overleefd, omdat de backstage erg serieus voor me was, na 16 maanden keerde het virus terug. Een jaar geleden nam de arts contact met me op, die me al die jaren had geleid, aangeboden om nieuwe medicijnen te proberen, ik had niet veel vertrouwen na de niet-geslaagde therapie.

Ik heb op internet gelezen dat veel mensen al zijn behandeld door Indiase generieke geneesmiddelen Sofosbuvir en Daclatasvir en een stabiel resultaat hebben. De dokter gaf me het telefoonnummer en adres van de site, dus ik twijfelde niet aan het probleem van vertrouwen. De behandeling was eenvoudig, ik moet iets vergelijken. Ze slaagde voor de eerste tests op 15 dagen, toonde een sterke daling van de virale lading van 3,2 miljoen naar 700 duizend.In de loop van de maand werd het virus niet langer gedetecteerd. Op het moment van schrijven van mijn review, zijn 6 maanden verstreken sinds het einde van de therapie, een herhaalde analyse bevestigde de volledige genezing.

Bogdan, 41,
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, 1 a, b genotype, virale belasting 4,2 miljoen, fibrose F4, cyrosis.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Cursusduur - 24 weken.

Hepatitis is de helft van mijn leven. Leidde mijn lever tot bijna volledig instorten. De behandeling werd uitgesteld vanwege de ineffectiviteit van de eerder behandelde injecties, met mijn genotype kon een positief resultaat slechts in 50% van de gevallen worden bereikt. Vijf jaar geleden hoorde ik over de nieuwe behandeling met pillen, maar de prijs was transcendentaal. Dit jaar kreeg ik te horen over generieke geneesmiddelen uit India en het feit dat ze worden toegerekend prijzen, godzijdank voor de hindoes, maakte het mogelijk voor ons om te worden behandeld tegen een adequate prijs. De arts van SKIB schreef me een afspraak en na het consult ging ik naar het internet op zoek naar Sofosbuvir en Daclatasvir.

Er zijn veel aanbiedingen, maar de meeste van hen zijn in twijfel, onbegrijpelijke levering, lage prijzen, de verkoper is niet duidelijk waar, in Moskou of in het algemeen in India. Nadat hij de site van Medpharma had gevonden, bestelde hij de Natco Hepcinat- en Nuthak-pillen, het was hun arts die mij adviseerde, hij nam het een maand, om zo te zeggen, voor een monster. Een maand na het begin van de behandeling onderging hij testen en toonden ze een goede dynamiek, zoals mijn arts opmerkte.

Daarna kocht ik voor de resterende maanden. In de tweede maand was er al een volledige minus, hepatitis werd niet gedetecteerd. Nu is er een jaar verstreken na het einde van de behandeling, herhaalde testen vertoonden hetzelfde minpuntje, en het belangrijkste in een jaar rolde fibrose terug naar F3, hoewel de arts zei dat de veranderingen pas na 3 jaar kunnen zijn. Allen worden behandeld! Nu is het beschikbaar.

Victor, 57 jaar oud
Anapa

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, 1a genotype, virale belasting 2,5 miljoen, fibrose F1-F2.

arts benoeming:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Ik heb het internet heel lang gevolgd, op zoek naar een betrouwbare optie en een eerlijke prijs. De bestelling vanuit Moskou werd afgewezen, omdat ik alles wilde regelen zonder vooruitbetaling en ter plaatse.

Op deze site gestuit, bleken de jongens in de buurt te zijn. Ik heb een bestelling gemaakt, heb het zelf in Krasnodar genomen. Bij de eerste testen na de start van de behandeling was het een maand later - "het virus werd niet gedetecteerd" zo in het certificaat geschreven, er was geen kapel, na 6 jaar ziekte heb ik uiteindelijk het reptiel gedood.

Ik spreek mijn dank uit voor de hulp bij het kopen van medicijnen voor kinderen van MedPharma.

Vitaly Vitalyevich, 50 jaar oud,
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, 3-genotype, virale belasting 5,3x10 * 5, fibrose F4, cirrose.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Cursusduur - 24 weken.
Na drie maanden wordt het regime gewijzigd in Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, Ribavirin 1200 mg.

Ik heb een heel moeilijke zaak. Hepatitis bracht mijn lever in een deplorabele toestand, ik had cirrose aan het begin van de behandeling, om eerlijk te zijn, er was weinig hoop op herstel. Na het begin van de behandeling, in de derde maand werd het virus nog steeds gedetecteerd, bovendien begon de lading te stijgen, vermoedde de arts een mutatie.

Er was een vraag over het annuleren van de behandeling of het veranderen van medicijnen. Ik werd geholpen om de eerder verworven Sofosbuvir en daclatasvir voor Velpatasvir en Sofosbuvir uit te wisselen, deze combinatie is effectiever bij cirrose. Het verandering van het behandelingsregime gaf positieve resultaten, in een maand kwam mijn eerste negatieve reactie. Op het moment van schrijven, al na drie maanden, maakte ik de terrapie af.

De resultaten van herhaalde testen toonden de afwezigheid van hepatitis B-virus in het bloed aan.

Igor, 24 jaar oud
Kurganinsk

Aan het begin van de behandeling:
3 genotype, Fibrosis F3, virale belasting - geen gegevens.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Het gevolg was dat de stormachtige jeugd als het ware de Hepatitis C ontving als beloning. Ik voelde niet zoveel, maar mijn ouders maakten zich grote zorgen. We besloten om geld in te zamelen en te worden behandeld. De dokter zei dat er nu Indiase medicijnen zijn en dat er een mogelijkheid is voor volledig herstel.

Ik begon drugs op het internet te zoeken, ik wilde geen geld naar het onbekende sturen en wachten op de kat in de zak en de drugs kopen tijdens een persoonlijke ontmoeting, ze onderzoeken, dus in Moskou durfde ik de Medpharm-website in Krasnodar niet te bestellen. Van alle voorstellen vond ik op de een of andere manier meteen hun site, alles is duidelijk, er is veel informatie en foto's van drugs. Maar ik was nog steeds bang om als het ware niet te worden gegooid. Ik heb gebeld, ze hebben me geraadpleegd, vragen gesteld over mijn fibrose, maar ik wist het niet, de dokter heeft het niet gecontroleerd, we weten weinig over deze medicijnen, ze snuffelen blijkbaar niet. Het bleek dat het heel belangrijk was voor de behandeling, het meisje vroeg me om dit probleem op een verantwoorde manier te benaderen, en om naar Krasnodar te komen om het in te leveren, gaven ze me het adres.

Het bleek dat ik F3 fibrose had, en ik had 3 genotypen, het meisje weer genoemd bij Medpharma, ze zei dat het met deze combinatie beter is om Ribavirin toe te voegen, het verhoogt het effect van de medicijnen om veilig te zijn, omdat de behandeling mogelijk niet effectief is en je aangeraden wordt contact op te nemen voor advies van een specialist in Krasnodar die deze voorbereidingen en al deze nuances beter begrijpt. Hij wendde zich tot de regionale besmettelijke ziekte, ze bevestigden en stelden allemaal vast dat ze Sofosbuvir, Daclatasvir en Ribavirin voor 1 maand moesten nemen, en dan volgens de situatie. Dit inspireerde me met vertrouwen in Medpharm, hielp me om de behandeling correct op te zetten en waar te keren, en ik zou geld en geld hebben gedronken. Ik kocht ze voor 60 tr. Ik kwam naar Krasnodar, de koerier ontmoette me op een geschikte plaats voor mij, onderzocht alles, kwaliteitsverpakkingen, er staat op de verpakking wat er bij Natco werd geproduceerd, certificaten werden bevestigd, betaald ter plaatse, in het algemeen alles wat ik wilde.

Hij startte de behandeling, na 2 weken slaagde hij voor de tests, er waren positieve veranderingen, nog een maand dat hij Ribavirin kreeg voorgeschreven, de laatste dronk niet de laatste. Aan het einde van de behandeling toonden tests aan dat het virus niet werd gedetecteerd. Vreugde kent geen grenzen, vooral voor ouders.

Inna, 36 jaar oud
Rostov aan de Don

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, genotype 2, virale belasting - 2,3x10 * 5.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Ze wist een paar jaar van haar ziekte, maar ze durfde geen behandeling te ondergaan, het was duur en de therapie was zwaar, te oordelen naar de beoordelingen.

Onlangs leerde ik via een vriend over deze medicijnen en maakte ik meteen een afspraak om naar een dokter te gaan. Ze hebben Sofosbuvir en Daclatasvir benoemd, waar ze me aanbevelen om via vrienden te kopen. Mijn man en ik reisden naar Krasnodar om op te halen, de koerier ontmoette ons op de door ons aangegeven plaats, er waren medicijnen en een certificaat in de zak. Ze namen Natco. allemaal van goede kwaliteit, we hebben van tevoren onderzocht hoe het product van dit bedrijf eruit zou moeten zien. Al in de tweede week, het virus werd niet gedetecteerd, ik was gelukkig uitgeademd, ik was nog steeds erg ongerust.

Ze voelde zich in principe zoals gewoonlijk, dronk veel water en voor het geval ze het dieet volgde. Reeds voorbij de herhaalde analyse 3 maanden na het einde van de therapie, is er geen virus in het bloed.

Inna, 27 jaar oud,
Primorsko-Akhtarsk

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, genotype 3, virale belasting - geen gegevens, F1-fibrose.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Waarschijnlijk was ze, net als velen, erg boos toen ze hoorde dat ik hepatitis had. Ik twijfel er niet aan dat het in de nagelstudio is gebeurd, er was gewoon nergens anders. Woede neemt een ongelooflijke, iemands onverantwoordelijkheid verlamt het leven van onschuldige mensen, die er ook geld voor betalen !! Nou dat is al in een vroeg stadium ontdekt, hoewel vrij toevallig.

Ik zocht op internet naar iemand die dit in Krasnodar doet, omdat ik daar een dokter had, hier begrijpen we deze medicijnen niet echt. Ik vond verschillende sites, ik belde overal, ik vond het leuk hoe ze Medpharm raadpleegden, omdat ik deze bedrijven niet echt begreep. Ze nam Alcem, goedkoper. Alles is duidelijk, begrijpelijk en plus gratis bezorging per koerier. Ik vond dat ik nergens heen hoefde te gaan, ze brachten me meteen naar de kliniek toen ik de dokter verliet. Aangename koerier, later kreeg ik praktische aanbevelingen over wat ik moest doen, zodat het niet slecht was, nou ja, en allerlei handige nuances waar de dokter niet over sprak.

Ze startte de behandeling alsof ze niets voelde, maar merkte dat wanneer ze vergat voldoende water te drinken, ze zich misselijk begon te voelen, het voldoende was om het verbruik op peil te houden, alles ging voorbij. De eerste analyse gebeurde ergens in 3 weken, maar daarvoor is het niet gelukt. De dokter zei goede dynamiek, drink goed verder. Na 3 maanden keek ik uit naar de resultaten, met onbeschrijfelijke vreugde kwam ik erachter dat het resultaat positief was, het virus niet werd gedetecteerd. Bedankt voor de hulp van de kwaliteit Medfarm !!

Postscriptum Ik doe nu manicure.

Lydia, 40,
Gelendzhik

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, genotype 1, virale belasting - 1,3x10 * 5

arts benoeming:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Overhandigde analyses en per ongeluk onthulde hepatitis C. Aanvankelijk erg van streek, maar ik wendde tot een hepatoloog. Ik hoorde dat hij nu met succes wordt behandeld met Indiase generieke geneesmiddelen. Ik ben blij dat ik in ieder geval al in een vroeg stadium heb geleerd, ik vermoed dat ze het tijdens de operatie hebben gebracht.

Ik rommelde door een heleboel aanbiedingen, ik was bang om te bestellen vanuit Moskou, ik vond een bedrijf in Krasnodar - Medpharma. Ik koos voor een bezorging als persoonlijke koerier, een beetje duurder dan wanneer ik door EMS was gestuurd, maar ik wilde als het ware door een persoon worden teruggebracht, zoveel rustiger. Ze nam het medicijn Ledipasvir van de Zydus-fabriek, hoorde er goede recensies over, een redelijk bekende Indiase plant.

Een vertegenwoordiger kwam op de afgesproken tijd aan, alle voorbereidingen zijn goed verpakt, het certificaat in het Engels was aanwezig. De behandeling verliep zonder bijwerkingen. Al binnen twee maanden werd het virus niet in het bloed gedetecteerd. Nu ben ik helemaal gezond!

Lidia Alexandrovna, 65l,
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, 3-genotype, virale belasting 2,3x10 * 6, fibrose F2.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, daclatasvir 60 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Ik vroeg mijn zoon om me te helpen een recensie te schrijven. Hij was op zoek naar drugs, zodat ze me niet zouden bedriegen, niet iets zouden laten vallen. De zoon zei dat hij een goede plek had gevonden, Medpharma, ik vertrouw hem. Hij koos voor drugs, hij nam me duurder, zorgt altijd dat ik het beste had.

Ik was erg ongerust als ik de therapie kon weerstaan, ik diabetes en druk heb. De dokter zei dat ik meer water moest drinken, het was erg moeilijk voor mij. Hij gaf zijn nummer en zei te bellen als het slecht zou zijn. Voor de gelijktijdige medicijnen die ik drink, zei ik dat alles als voorheen kan worden ingenomen. Ik was zeer verrast dat niets me echt hinderde, er was soms een zwakte, maar wat moest ik meenemen, de oude al. De zoon zei, drink het water, alles zal voorbij gaan, nou ja, op een of andere manier werd de waarheid gemakkelijker.

En het meisje van Medpharma dat ook gebeld had, was geïnteresseerd in hoe ik me voelde, hoorde over de resultaten en zei dat ik ook moest bellen als dat nodig was. In de tweede week werd het virus niet gedetecteerd, aan het einde van de cursus was het virus verdwenen. Ik was heel blij, zelfs als ik wat langer leef, wil ik mijn kleinkinderen zien.

Ik betuig mijn dankbaarheid aan Medpharm dat zulke fatsoenlijke mensen worden gepakt.

Michael, 55 jaar oud
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, genotype 3, virale belasting - 4.2 × 10 * 6

arts benoeming:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Ik besloot uiteindelijk om mijn lever te behandelen, hoewel ik me absoluut normaal voelde, maar toch zou ik niet willen sterven aan een vriendelijke moordenaar, en mijn vrouw was erg ongerust. Daarom begonnen ze geld te besparen zodra ze de voorbereidingen van de nieuwe generatie zonder bijwerkingen ontdekten. De arts bood een keuze uit twee schema's - Sofosbuvir en daclatasfir of sofosbuvir en velpatasvir (in één tablet).

Na het bestuderen van de informatie, realiseerde ik me dat Velpatasvir een nieuwe, effectievere vervanging is voor het eerste schema. Toegegeven, het is iets duurder, maar gezondheid is nog duurder. Bovendien waarschuwde de arts dat het 3e genotype de meest kieskeurige is van allemaal, en het is beter om niet te sparen, omdat er bestaat een risico dat het gewenste effect niet wordt bereikt. Daarom koos ik Velpatasvir van Hetero, een van de topfabrieken in India. Ik voelde de hele therapie zoals gewoonlijk, er waren geen kwalen, ik verloor mijn gewicht, ik was jonger, ik begon me nog beter te voelen aan het einde van de cursus.

Uiteindelijk ontving ik de felbegeerde analyse met het resultaat VIRUS NIET GEDETECTEERD.

Michael, 37 jaar oud
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, 3-genotype, virale belasting - geen gegevens, fibrose F0-F1.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Hij was erg van streek om te horen dat ik hepatitis C heb, van waar hij niet aan zichzelf kon denken... Blijkbaar heb ik het toevallig gevonden. Hij begon Indiase generieke geneesmiddelen te studeren, omdat het Amerikaanse origineel, dat in een apotheek wordt verkocht, een zeer grote hoeveelheid geld is.

En ik las dat de Indianen een patent ontvingen voor de productie en dat het medicijn absoluut identiek is, en dat zelfs de hele productie in India in de Natco-fabriek onder de controle van dit Amerikaanse bedrijf plaatsvindt.

Ik heb gekozen waar te lang te nemen, ik belde iedereen, koos Medpharma, omdat alles in detail is vastgelegd, het is duidelijk dat ze deze kwestie begrijpen, niet zozeer om te verkopen.Ik koos duur voor mijn eigen gemoedsrust, Sofosbuvir Hepcinat en Daclatasvir Natdak, zei dat er geen verschil was tussen de medicijnen maar toch zijn deze meer beroemd voor mij.

De bezorging is gratis in Krasnodar, ik zou zeker graag alles zelf komen bekijken, maar aan de andere kant is het duidelijk dat nu het internettijdperk, online winkels, een lagere prijs bieden, je moet vertrouwen. Nou, ik heb hier geen problemen mee, het is onze vroegere generatie die nog steeds bang is voor dit alles. Ze zeiden dat ter plekke, voor het betalen, alles kon worden onderzocht, ik controleerde de aanwezigheid van halo's, het batchnummer, de hele video keek naar hoe alles in dit specifieke medicijn zou moeten zijn.

Fabriekscertificaten waren ook bij de aankoop gevoegd. In principe was alles goed, hoewel het de verpakking was gerimpeld, de kosten van transport. Aan het begin van de receptie was er een lichte temperatuur, ik dacht eerst dat ik ziek werd, ze zeiden dat dit in zeldzame gevallen mogelijk was, toen ging alles weg en was er geen bijzondere kwaal. Na behandeling toonde de analyse de afwezigheid van het virus. Heeft de herhaalde analyse in een half jaar overgedragen.

Olga, 38 jaar oud
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, 1 genotype, laad virale lading 1,5x10 * 6, fibrose F0-F1.

arts benoeming:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Ze zette de behandeling heel lang uit, bang dat ik me na alle therapie slecht zou voelen en dat ik moest werken. Ik heb het eerste genotype, dus ik nam Ledipasfir, omdat het speciaal voor dit genotype was. Vond een site medfarma.info. Ik koos voor ZodusHeptiza, de prijs speelde een rol, maakte me geen zorgen over de kwaliteit, omdat bestudeerde deze vraag alleen. En dan is alles aan de hand, alleen NatkoHepcinatLP, al het andere is nep.

Ik wil diegenen helpen die ook twijfelen, maar goedkoper willen. Ik voelde op een of andere manier intuïtief dat dit een soort stereotype onredelijk was. Ik vond informatie dat deze plant inderdaad een distributeur is van de Natko-fabriek en op zichzelf erg beroemd is in India en nog ouder (ik las het ergens op het forum), dus alle angsten over authenticiteit werden weggenomen, vooral toen ik mijn onderzoek raadpleegde.

In de eerste week had ik een aandoening die leek op een verkoudheid, een lichte zwakte in mijn temperatuur. Ik dacht: wel, alles wat bang was, kreeg het toen. Maar alles ging geleidelijk voorbij. In de tweede week, toen ik de kwantitatieve analyse passeerde, was er een aanzienlijke vermindering van de belasting, het was voor mij de eerste bevestiging dat ik me niet vergiste met het medicijn !!

Tijdens de resterende tijd voelde ik geen bijwerkingen meer. En de langverwachte kwam - het virus werd niet gedetecteerd.

Sergey, 34 jaar oud
Krasnodar

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, genotype 3, virale lading 5,5 miljoen, F3 fibrose, hepatische hepatosis.

arts benoeming:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Cursusduur is 12 weken.

Ik kocht Sofosbuvir en Daclatasvir in MedFarm op aanbeveling van een persoon die al hersteld is
en nam de drugs hier.

Bezorgde de bestelling de volgende dag, nam de productie van drugs samen Emcure en Natco.
De behandeling was moeilijk, omdat later bleek dat Ribavirin de hoofdbelasting later gaf.

Op eigen initiatief stopte ik ermee na twee weken, met mijn fibrose was het niet erg goed.
Minus ontving alleen in de derde maand van de behandeling.

Stanislav, 33,
Sochi

Aan het begin van de behandeling:
Hepatitis C, 1 genotype, virale belasting 3.0x10 * 5, fibrose F0.

Hij nam de drugs in Medpharm, voor 60 tr., De distributeur van Zydus Heptiza, ze zeiden dat er geen verschil is tussen de drugs, ze worden allemaal geproduceerd door Natco, alleen andere fabrieken kopen van hen en verkopen onder hun merk. Met een marketingteken besloot ik niet te veel te betalen, vooral omdat Zudus ook uitstekende recensies op internet heeft.

Om ver te gaan naar Krasnodar, heb ik besloten beter met het geld te besparen, laat me het afleveren aan Sotsji.
Hun koerier bracht me alles naar huis, betaald tijdens de vergadering.

De behandeling vond plaats zonder speciale bijwerkingen, zelfs een beetje sporten, ze zeiden dat zelfs minimale belastingen nuttig waren. Het was moeilijk om de hele tijd water te drinken, een fles bij me te dragen, om niet te vergeten. Ook geadviseerd in Medpharm, dat al deze vuiligheid naar buiten kwam.

Nadat de cursus was voltooid, werd er geen virus gedetecteerd. Wat en heel dankbaar!

Sofosbuvir beoordelingen behandeld

Goede dag voor iedereen! Vandaag is de dag dat ik begin met de strijd tegen hepatitis! Toen ik werd getest, bleek ik verhoogde ALAT en bilirubine te hebben. Verzonden om tests voor hepatitis, fibroscan te nemen. De resultaten beangstigden me - Hepatitis C werd ontdekt, waar ik de haken heb die ik nog steeds niet begrijp. In invitro zei de hepatoloog dat een behandeling zonder bijwerkingen alleen Indiase drugs is! En over interferon en spraak kan niet, nadat hij mij uitlegde over de bijwerkingen van interferon! Volgens mijn analyse werd een sofosbuvir + daclatasvir-schema gekozen. Enige tijd later hoorde ik via mijn vrienden over dit bedrijf, ik vond een website, belde en vertelde me het hele proces van het kopen van drugs! Te beginnen met het plaatsen van een bestelling, eindigend met hoe het medicijn in mijn handen zal zijn. Gekocht op vooruitbetaling, het kwam veel goedkoper uit! Over het algemeen heb ik de medicijnen al) Ik begin met de cursus! Ik zal in de volgende review over de resultaten schrijven! Allemaal goed!)

Ik wil het bedrijf GepaMed bedanken! Vandaag is mijn vakantie! Ik heb hepatitis C 3a, gelukkig is er geen fibrose! Na twee weken van de cursus zijn sofosbuvir en daclatasvir PCR-analyse negatief! In april van dit jaar leerde ik dat hepatitis C door Indiase generieke geneesmiddelen bijna zonder bijwerkingen wordt behandeld en begon te zoeken naar waar het medicijn te kopen. Na moeizame zoekacties op het internet en uit angst om nep-drugs tegen te komen, vond ze dit bedrijf. Ik belde telefonisch en Anna vertelde me alles over sofosbuvir en ook over het proces van het plaatsen van een bestelling bij de levering van medicijnen. Een bestelling geplaatst, een transfer naar India gemaakt en begonnen te wachten, het pakket volgend op het nummer van de track. 05/15/2018 de langverwachte medicijnen kwamen en ik begon meteen aan de loop van de behandeling. Ik merkte geen bijwerkingen tijdens het gebruik van de medicijnen! Bedankt allemaal en een goede gezondheid.

Ik dacht altijd dat hepatitis alleen voor dronkaards, drugsverslaafden en dergelijke kan zijn. Maar wanneer de medische raad die we elk jaar doorlopen op het werk, waar we testen doen, waaronder hepatitis, was het resultaat positief. Ik was zeer verrast en tot de laatste gedachte dat dit een soort grap was, maar helaas, het resultaat was echt. Lang gedacht waar ik deze infectie kon oppikken. Vervolgens, na alle vereiste testen te hebben doorstaan, werd bevestigd dat dit hepatitis C is, met het gevaarlijkste genotype 1b. Mijn specialist in besmettelijke ziekten schreef het behandeltraject voor Sofosbuvir + Ledipasvir voor. Ik bestelde de medicijnen op deze site en de volgende dag begon ik de cursus in overeenstemming met het dieet. Na 2,5 weken slaagde ze in de tests in Invitro, hoge kwaliteit PCR was negatief en biochemie weer normaal! Op dit moment ga ik verder met de behandeling, ik zal schrijven over eventuele wijzigingen. Maar het resultaat is zeer tevreden) Bedankt allemaal!)

Welkom! Een jaar geleden kreeg ik de diagnose hepatitis C 4 genotype. De resultaten van analyses en prognoses lieten veel te wensen over. Over Indiana-vrije interferon-medicatie, mijn vader kwam erachter dat hij van zijn leger kameraad was, overtuigend dat de medicijnen vrijwel geen bijwerkingen hebben en uitstekende resultaten geven. Er werd besloten om de strijd tegen het virus te beginnen. Ik ging naar de kliniek en geslaagd voor alle tests, volgens de resultaten die ik kreeg onder het behandelingsschema van sofosbuvir + ledipasvir. Beoordelingen lezen op internet kwam GepaMed tegen. Na een tijdje, na alle informatie over dit bedrijf te hebben bestudeerd, een lijst met vragen te hebben gemaakt, deed ik een aanvraag voor een gratis consult van een hepatoloog. Op eigen risico en prepaid besteld, omdat de prijs van medicijnen veel minder wordt. Het pakket arriveerde snel, elke dag keek ik naar de baan. De medicijnen zijn al bij de hand, verpakt meerlagig in een puistige film, qua uiterlijk net als in de beschrijving van de originele Indiase generiek. Ik hoop dat de medicijnen zullen helpen om het virus kwijt te raken!

Goede dag! Als een teken van dankbaarheid aan het bedrijf schrijf ik deze recensie! Ik ontdekte dat ik besmet was met hepatitis C in de medische raad toen ik in dienst was bij UFSIN. De dokters vertelden me dat het nu gemakkelijk behandeld kan worden met medicijnen uit India, wat me behoorlijk kalmeerde! Voor een avond zoeken op internet, kwam ik het bedrijf HepaMed tegen, belde ik een consultant, Alena, en zij legde me het hele proces van behandeling voor, hoe betaling en aflevering van medicijnen worden gemaakt. Na over alles te hebben nagedacht, alle tests te hebben doorlopen, door een gratis consult van een hepatoloog te hebben gehad, na overleg met familieleden, besloot ik een cursus te volgen met medicijnen die de hepatoloog mij aanbeval. Een bestelling geplaatst om een ​​transfer naar India te maken, heeft mij geholpen Alain. Het pakket arriveerde zoals beloofd, op tijd. Over het algemeen zijn PCR-tests voor de aanwezigheid van hepatitis C in het bloed na 4 weken onderzoek negatief! Na de resterende 8 maanden is het resultaat van de meest gevoelige PCR negatief! Ik wil speciaal dank zeggen aan consultant Alena en hepatoloog Sergey Vozhakov, een arts die alles correct en duidelijk uitlegde en ondersteunde!

Ik per ongeluk ontdekte over mijn diagnose! Dit nieuws heeft me natuurlijk enorm geschokt, omdat ik wist dat de behandeling meer kwaad dan resultaat oplevert! Ik zocht naar informatie op internet over de behandeling van hepatitis C en vond een video van Elena Malysheva, het programma "Live Healthy", waarin ze sprak over de drug uit India, Sofosbuvir, die bijna geen bijwerkingen heeft. Ik vond het bedrijf GepaMed op internet, belde het telefoonnummer op de website en Anna beantwoordde al mijn vragen, bedankt voor je geduld =) Eerlijk gezegd was het heel eng om drugs te bestellen, omdat ze veel geld kosten en op internet veel oplichting. Ik heb alle tests met succes doorstaan: genotype 3a, zonder fibrose. Hepatologist Sergey Vozhakov, een arts, adviseerde een behandelingsperiode van twaalf weken met medicijnen: Sofosbuvir, Daclatasvir. De volgende dag na het bestellen van de medicijnen, stuurden ze me een nummer, waarmee ik mijn pakket dagelijks volgde. De medicijnen kwamen in goede verpakking, er zijn geen deuken op de dozen, een holografische film op de plaatsen van uitpakken is gelijmd, in het algemeen is alles zoals op de foto. Na 3 weken van de cursus slaagde ze voor de PCR-analyse - het resultaat is negatief! Op dit moment is de cursus volledig voltooid, volgens de resultaten van de meest gevoelige analyse van PCR - negatief! Ik dacht dat het veel ingewikkelder zou zijn, maar het bleek. Misschien dat medicijnen in de toekomst ook behendig omgaan met kanker! Heel erg bedankt!

Twee jaar geleden leerde ik dat ik hepatitis C (genotype 3a) heb. Interferonbehandeling was uitgesloten. Na het bekijken van de informatie op het internet richtte mijn keuze zich op het bedrijf GEPAMED. Ik ontving het medicijn in Primorsky Krai in een week. Behandeling van bank + eend begon op 27 december 2017. Op 7 februari 2018 passeerde ik de eerste analyses (kwantitatief - NIET GEDETECTEERD, PCR - NIET GEDETECTEERD). Dank aan alle medewerkers van het GEPAMED-bedrijf, namelijk de manager Anna en de arts Sergey V., die altijd contact met elkaar hielden en me advies gaven over alle problemen die zich voordeden. Gezondheid voor u en uw gezin.
En mijn advies aan u is om nooit de eerste analyse na behandeling te doneren in de kliniek waar u bent geregistreerd, aangezien op 1 februari 2018 de analyse voor "kwaliteit" is geslaagd - het resultaat was positief (ik was in shock). Eenvoudig, konden onze "moedige" laboratoriumtechnici en artsen niet geloven dat deze ziekte geneesbaar is. En om zichzelf te beschermen en vervolgens niet "aan de kop" te komen, besloten ze om in de resultaten van de analyse te schrijven (+). Alle gezondheid en het allerbeste.

Welkom! Ik heb ongeveer 11 jaar hepatitis gehad. Ik hoorde over hepatitis sinds toen ik zwanger was, omdat iemand op mijn hoofd viel. Waar, waarom en waarom? Al die jaren leefde ze in een soort angst voor zichzelf, voor kinderen! Per ongeluk op het internet kwam deze wonderpillen tegen. Doordachte week! Toen bestelde ze, kwam snel. Het resultaat is geweldig! Ik raad je aan om snel van deze vreselijke ziekte af te komen. Alle gezondheid, geluk, welzijn.

Welkom! Ik besloot vandaag een recensie te schrijven voor diegenen die twijfelen of ze wel of niet worden behandeld. Ik ben sinds 2000 ziek met hepatitis C (genotype 1b). Ik ben een gepensioneerde en heb nog steeds besloten om een ​​kans te wagen. Als eerste kocht ik 1 pakje Ice. + Sof.. Snel gebracht. Dan denk ik dat ik de analyse in twee weken zal nemen en de rest zal bestellen. Maar na een week nam ik een kans en bestelde ik nog 2 pakken, omdat ik het 12 weken lang niet hoefde te drinken. Als een gepensioneerde maakte zelfs een korting. Nu heb ik maar een week om te drinken. Voordat het nieuwe jaar slaagde voor de tests. Hepatitis niet gedetecteerd. Toen de tests kwamen, was ik zelfs bang om de e-mail te openen. Hartelijk dank en consultant Anna en de site in het algemeen. Wie anders twijfelt! Aarzel niet, genees en wees gezond!

Welkom! Ik heb ongeveer 11 jaar hepatitis gehad. Ik hoorde over hepatitis sinds toen ik zwanger was, omdat iemand op mijn hoofd viel. Waar, waarom en waarom? Al die jaren leefde ze in een soort angst voor zichzelf, voor kinderen! Per ongeluk op het internet kwam deze wonderpillen tegen. Dacht je een week? Toen bestelde ze, kwam snel. Het resultaat is geweldig! Ik raad je aan om snel van deze vreselijke ziekte af te komen. Alle gezondheid, geluk, welzijn.

Dank aan het bedrijf Gepamed. Anna, Alena, ik buig voor je om je te steunen. Emoties overweldigd. Nadat vier weken behandeling van hepatitis C niet is ontdekt, hoop ik dat het na de hele cursus zo zal zijn. Hepatitis C wordt niet gedetecteerd. Het werkt echt. Ik geloofde niet vóór vandaag 12/21/2017. Veel geluk in de strijd tegen ziekte.

Veel dank aan het bedrijf HepaMed. Anne en Alyona speciale dank voor de steun, begrip en hulp bij mijn herstel. Ik wil mijn verhaal vertellen. Ik ben 50 jaar oud. Klein, slank. 19 juli 2017 op het werk merkten mijn collega's een gele kleur op in mijn ogen Ik rende naar het ziekenhuis. Heeft analyses doorstaan. Biochemie is verschrikkelijk ALT-600; AST-500. Diagnose is acute hepatitis. Een week later werden de tests bevestigd. Ik heb hepatitis C. Meteen in mijn hoofd is de vraag waar vandaan? In ons ziekenhuis hebben artsen verklaard dat hepatitis C niet wordt behandeld. tot september was ze in droppers: heptral en phosphogliv. Analyses zijn gehalveerd. Bilirubine is bijna normaal. Ontslagen uit het ziekenhuis met een levenslang dieet. Hoe geweldig dat we leven in het tijdperk van internet. Vrienden hebben iets gehoord over sommige Indiase pillen. En meteen kom ik op de site van Gepamed. Ik was zo bang, meteen de telefoon gebeld. En proost op de stem van Anna, die me hoop gaf. Hepatitis C wordt behandeld !! Ik bestelde de pillen. Kwam snel. Je hebt geen idee hoe ik op hen heb gewacht. Maar je hebt geen idee wat voor vreugde mijn familie en ik hadden toen mijn analyses na een week perfect werden. Na 8 weken passeerde ze de PCR en won opnieuw. Geen virus gedetecteerd. Veel dank en kowtow voor het bedrijf Gepamed. Speciale dank aan de dokter met een hoofdletter Voshakov Sergey Valerievich, die mijn behandeling begeleidde. Met zijn twintig jaar ervaring was ik de derde in zijn praktijk met acute hepatitis C. (Ik moet zeggen dat geeling met hepatitis C 5% van de gevallen is en ik ben in deze 5% terecht gekomen). Ik buig voor je, Sergey Valerievich. Gezondheid voor u en uw gezin. Successen in werk. Nogmaals hartelijk dank aan iedereen. Gelukkig nieuwjaar. Sorry voor de verwarring - het is van een overdaad aan gevoelens. Met respect, OLGA. Smolensk regio

Goede dag! Ik werd in 1998 ziek van hepatitis C en met deze ziekte ga ik bijna 20 jaar mee. En dus zou ik gelopen hebben totdat ik in het ziekenhuis aankwam met een diagnose van blindedarmontsteking, waar ze proeven namen en me eraan herinnerden dat dit virus in mij leeft. De chirurg zei dat de ziekte is behandeld en wordt geadviseerd om naar de specialist infectieziekten te gaan. Nadat ik uit het ziekenhuis was ontslagen, ging ik meteen naar de specialist infectieziekten. En meteen gevraagd hoe het kan worden genezen. Ze zei dat er een traditionele manier is en dat er een medicijn is zoals sofosbuvir en daclatasvir. Ze gaf aan hoeveel het kost en adviseerde om over dit prachtige medicijn te lezen. Ik zal niet blijven vertellen wat en hoe. Dientengevolge heb ik de tests met succes doorstaan ​​voordat ik deze kon nemen, waaruit bleek dat ik hepatitis C, genotype 3a heb. En dus begon ik dit medicijn te nemen, een maand later ging ik opnieuw testen, hier is het een wonder, het virus werd niet gedetecteerd. Wat een vreugde was het om deze woorden te lezen. Nu ga ik verder met de behandeling, ik heb de tweede maand gedronken. Het is natuurlijk vreemd waarom het onmogelijk is om dit medicijn in Rusland te legaliseren, omdat het echt werkt.

Vandaag is de eerste dag waarop ik kan zeggen dat ik niet langer ziek ben met het hepatitis C-virus. Bijna 30 jaar lang ben ik ziek geweest, heb ik in de verre negentiger jaren tijdens de operatie een bloedtransfusie opgelopen. Ik heb geleerd dat ik in 2005 ziek was. Schok, onderzoeken, tegelijkertijd heb ik het bedrag uitgedrukt dat nodig is voor de behandeling - opnieuw shock. Ze boden aan om in de rij te schrijven naar het quotum, ze beloofden te callen, ze belden niet. Een bekende chirurg adviseerde om de ziekte niet te adverteren, om niet lastig gevallen te worden op het werk, om het verhaal van zijn vriend te vertellen, waarvoor ik hem zeer dankbaar ben. Leven met een vreselijke ziekte die je voor anderen moet verbergen. Toenemende gezondheidsproblemen en geen hoop op herstel. En toen kwam het nieuws van deze wonderbaarlijke voorbereidingen uit India. Long koos de site, koos deze site en vergiste zich niet. Operatiemeisjes sloegen, evenveel tact, ze voelen dat je bang bent voor bedrog, geduldig alles uitleggen en interpreteren. Bedank ze heel erg! Ik wens ze geluk en gezondheid. Dank aan alle medewerkers van het bedrijf die mensen echt helpen herstellen van deze vreselijke ziekte. Vandaag ontving ik het resultaat van PCR-analyse voor hepatitis C-virus - 0. Totaal voor een maand behandeling. Aan het begin van de behandeling waren er 2,5 x 10 in de 6e graad, na twee weken inname was er 3,3 x 10 in de derde graad. Na een maand behandeling, 0. Ik wens jullie allemaal een succesvolle behandeling, het bedrijf GepaMed- welvaart!

Groeten aan iedereen die mijn recensie leest, mijn naam is Alexey en vele jaren leed ik aan een ziekte zoals Hepatitis C. In 2001 was het niet realistisch om deze ziekte te genezen, en in principe dacht men dat hepatitis niet kon worden behandeld. Voor steunzagen Essentiale, Mariadistel en andere kruidenkosten. Maar dit alles loste het probleem niet op en hepatitis bleef zachtjes mijn gezondheid en lever vernietigen. Ik hoorde over de nieuwe medicijnen sofosbuvir en daclatasvir uit India, besloot deze medicijnen te bestellen en ging op zoek naar een online apotheek. Ik stopte op de officiële site van Gepamed omdat ik veel echte recensies zag en bekwaam advies kreeg van vrouwelijke managers. Het werd meteen duidelijk dat deze mensen honderden mensen hielpen zoals ik en hebben een enorme ervaring, ik werd gestuurd voor analyse en hielp om te redden door de adressen van goedkope laboratoria te geven. Ik heb een bestelling voor vooruitbetaling rechtstreeks vanuit India gedaan, ik koos sofovir en daclahep voorbereidingen van het bedrijf "Hetero". Ik heb een overboeking gedaan op vereisten, alles was heel eenvoudig. er was een instructie. Na 2 dagen ontving ik het nummer van mijn pakket en ik keek dagelijks naar de beweging. Toen ik begon met het nemen van de pillen, voelde ik een lichte hoofdpijn, maar het konden geen bijwerkingen worden genoemd, al het ongemak stopte een week later toen ik, op aanbeveling van de arts, meer water begon te drinken. Het virus kwam uit in de vierde week en nu na de loop van de behandeling voel ik me veel beter, is vermoeidheid weg en lijkt het alsof er meer energie is. Ik raad iedereen aan gepredikt te bestellen, hier medicijnen te bestellen, je riskeert niets en krijgt echte steun van een team van artsen en professionals!

Goede dag voor iedereen! Ik ben oneindig blij dat het lot mij de gelegenheid heeft gegeven om een ​​positieve recensie over het bedrijf te schrijven! Ik ben gezond! Eerlijk gezegd stond ik achterdochtig tegenover nieuwe medicijnen (niet in een apotheek, nieuw, buitenlands). Ik weet uit de eerste hand dat er oneerlijke bedrijven zijn met slechts één doel: geld verdienen. Ik heb de informatie op het internet bekeken, aangezien sommige bedrijven gewoon drugs verkochten en verdwenen, geen contact meer hadden. Maar ik besloot toch om dat zelf te weten te komen - ik belde de hotline, het aangename meisje antwoordde, zei welke tests het beste zijn om te nemen, hoe de behandeling te starten, stuurde de details voor betaling. Bestel nu! Op vooruitbetaalde basis is het goedkoper) Het pakketnummer werd per sms verzonden, het werd binnen twee weken verzonden, zelfs eerder dan ze zeiden. De loop van de snee - hersteld) De waarheid was ooit een bijwerking - de arts na het bekijken verminderde de dosis ribavirine lichtjes, en dat was alles! Dit is de vraag wat er nodig is onder toezicht van een arts - trouwens in Gepamed en geadviseerd! Ik heb alles bewaard! Strikt! Wat wil je! Bedankt Gepamed, heel erg bedankt !!

Ik schrijf een recensie over het bedrijf Gepamed, hoewel ik nog een korte tijd in behandeling was. Mijn handen kriebelden de hele week - de resultaten van de tests zijn bemoedigend! De kliniek zei het plan allemaal! Er waren vragen over medicijnen, ik heb een slechte ervaring met de behandeling - intolerantie was te wijten aan bijwerkingen. Ik belde de hotline - de manager, Anna, antwoordde: ze zei dat in mijn geval, in plaats van 99 procent van de honderd, ze zich herstellen, volgens officiële statistieken, 97-98. Het cijfer is ook niet slecht, ik besloot het te proberen, vooral vanwege hun (hepamerende) statistieken, bijna iedereen die de regels van de eenvoudige behandeling volgde herstelde.Ik adviseer iedereen nu Trouwens, ik kocht na de derde oproep Ik stelde vragen... Om zeker te zijn. Dus raadpleeg telefonisch - het is gratis en op het niveau! We nemen er geld voor :)

Ik spreek mijn oprechte dank uit en een grote menselijke dank.

Hij was sinds 99 jaar ziek met hepatitis, kwam bij de tweede fibrose - 'officiële therapie' hielp niet, werd zo goed mogelijk behandeld, maar de ziekte werd geleidelijk beter. Ook verstoringen beïnvloed - ik raakte in 2005 geïnteresseerd in alcohol. Ik kwam amper uit de trechter! Toen stopte hij, alleen gerookt gerookt. Maar het is aan het tijdstip van de behandeling. Een hepatoloog werd waargenomen - in 2016 adviseerde hij het bedrijf Gepamed, dat zogenaamd veel genas. Ik was eerlijk gezegd erg blij! Omdat er veel aanbiedingen zijn - en de resultaten verschillen, wie zegt wat. De prijs is niet klein, dus niet willen kopen van iemand begrijpt het niet. En toen bestelde ik een telefoontje en maakte ik een applicatie tijdens het gesprek - een bank + eend. De managers zeiden dat het mogelijk was om ze in delen te kopen, maar ik nam nog steeds de hele cursus in één keer (en ik ben rustiger en het kwam goedkoper uit).

Ik kan nauwelijks geloven dat ik genezen was! Jongens, bedankt voor je vriendelijke woorden! Je doet zoiets! Ik werd onmiddellijk in het ziekenhuis verteld dat we nergens Sofosbuvir en Daclatasvir overal kunnen kopen - ik moet het op het internet bestellen... Ik heb geen medelijden met mezelf, maar je moet er zeker van zijn dat het goede komt en dat het komt! Een kennis (ook met hepatitis, alleen het genotype is anders), toen zijn arts werd geobserveerd, werd hij geadviseerd door uw bedrijf gepamed. En ik heb het bij hem besteld. Al regelmatig minus. Zowel met mij als met hem.. Ik ben je oneindig dankbaar, stop niet, ontwikkel niet, veel succes!

Saw-saw! Maar zo'n menselijke houding wordt nu zeer zelden aangetroffen! GepaMed is zelfs beter dan in reclame! Hulp bij elke stap, betalingen uitvoeren, het pakket volgen, bezorgen, etc. Sberbank maakte een fout bij het sturen van geld naar India, en het begon. Terwijl het geld wordt teruggegeven. Ik kreeg SOF. + DAKLAT. Vol vertrouwen en met respect voor de mens, Hartelijk dank aan de leiders van HepaMed en met name dank aan de specialist ALENA. Dat leidde de situatie zelfs met Sberbank, dit is geen week van ervaring, de ondersteuning en professionaliteit van het personeel is op zijn best, omdat ze niet met zo'n ziekte meegaan! Gebruik de diensten van HepAmed - dit is 100% vertrouwen in je herstel. Ik zou het iedereen aanraden! Van SW. Yuri. Nieuwe Urengoy. YANAO.

Hallo, in 2015 bleek dat ik antistoffen tegen hepatitis C had. Onze specialist in besmettelijke ziekten zei een analyse uit te voeren om het genotype van het virus te bepalen. De analyse toonde Genotype 3a en de arts zei dat ik een interferonbehandeling moest ondergaan en daarvoor de test voor opistorchis moest ondergaan, de opisthorchiasis behandelen. De dokter zei meteen dat je je mentaal moet voorbereiden, want er zullen bijverschijnselen zijn zoals hoofdpijn, koorts, die alcohol en vet voedsel moeten opgeven.
De bijwerkingen beangstigden me, ik haastte me niet naar de behandeling en stelde het uit tot later, tot op een dag mijn vrienden uit India arriveerden. Ze vertelden me over nieuwe geneesmiddelen voor hepatitis C, generieke sofosbuvir en daclatasvir. Ze namen ze ergens in Goa en het contact werd niet bewaard. Ik ging op zoek naar de officiële website van natco pharma in Rusland, waar je sofosbuvir en daclatasvir uit India kon bestellen. Nadat ik de aanbiedingen had bestudeerd, koos ik voor het bedrijf Gepamed en bestelde ik de prepaidgeneesmiddelen Hepcinate en Natdak uit India, omdat het veel goedkoper was. Het was ook gemakkelijk om te betalen: ik betaalde via Alfa-Click online. Kreeg een volledig gratis consult van de arts Vodhakov Sergey, hij stuurde me naar testen bij Invitro. Kwantitatief laden toonde meer dan een miljoen kopieën van het virus en 2 fibrose. De medicijnen kwamen binnen 20 dagen, onmiddellijk begonnen met de behandeling. In week 3 heb ik een kwalitatieve analyse van PCR doorstaan ​​met een gevoeligheid van 60 eenheden. en het resultaat was negatief, dus de biochemie keerde terug naar normaal in slechts 3 weken! Na het drinken van een kuur met sofosbuvir gedurende 12 weken, passeerde ik de meest gevoelige analyse van 15 eenheden. en hij vertoonde "negatief", 3 maanden na de behandeling toonde de analyse hetzelfde - NEGATIEF.
Dank aan het Gepamed-team voor hulp en zorg tijdens de behandeling, moge God u en uw dierbaren zegenen, want het is het waard, u geeft hoop.

Het medicijn Sofosbuvir "HEPCINAT LP" kocht voor een persoon die heel dicht bij me stond, om eerlijk te zijn, tot onlangs niet in "MIRACLE" geloofde, dacht ik, zoals altijd, aan iemand anders zijn ongeluk, maar na twee weken, na ontvangst van een NEGATIEF resultaat, huilde ik gewoon, maar het er waren tranen van vreugde. Immers, als mensen dichtbij ons in orde zijn, dan is alles in orde, LICHT HEEFT GEEN DERGELIJKE WOORDEN DANKZEG GEPAMED En dankzij het meisje ANNE voor altijd tijd vinden om te luisteren en advies te delen GOOD LUCK ALL! En dat in uw leven niet Chilos, het belangrijkste is niet om af te breken en vol vertrouwen naar VICTORY te gaan;)

Hallo, mijn naam is Marina, wil je weten hoe ik hepatitis C in twee weken heb genezen? In februari van dit jaar ging ik naar het ziekenhuis en tijdens het onderzoek kreeg ik de diagnose 'hepatitis C 3 a genotype'. Het is vreselijk om mijn gevoelens met woorden te beschrijven, omdat ik geen idee heb waar hij het heeft gevangen, ik een gezonde levensstijl leid, sporten en geen contact heb gehad met artsen. Tijdens de testmaand en de slapeloze nachten verloor ik 6 kg, ik reikte tests in het laboratorium voor Hemotes en de beheerder adviseerde me om naar de sofosbuvir-medicatie-site te gaan. Ik heb alle informatie verzameld, de recensies gelezen en ben op zoek gegaan naar een huisarts voor infectieziekten. Ik woon op de Krim en we hebben geen dokter die met deze medicijnen zou werken, en als die er is, dan bleef hij mij onbekend. Dit maakte het erg gecompliceerd en zette me op de been en ik besloot een risico te nemen: ik had geen andere keus dan medicijnen te bestellen op het internet bij GepaMed! En hier is mijn telefoontje naar de hotline.. Raadgever Alain antwoordde, legde alles in detail uit, beantwoordde al mijn vragen en stelde de nodige analyses voor. Ik besliste om hier met een consultant en deze drugs behandeld te worden, ik ging niet naar een lokale informant en registreerde mij niet, en redde mijzelf van het gaan naar de pijniging! De dag kwam dat ik klaar was om een ​​bestelling te plaatsen en Anna werd mijn consultant. Ze liet haar persoonlijke telefoonnummer achter en vroeg me om vragen te stellen. Na 6 dagen ontving ik het pakket, ze openden het bij mij, ik controleerde de beschikbaarheid en pas daarna betaalde ik het. Volgens het genotype werd ik sofosbuvir en daclatasphyre voorgeschreven, in het algemeen wordt het door mij gemakkelijk verdragen van de enige kant hoofdpijn, die ik met citramon ontlast. De eerste test twee weken na de start van de receptie en de eerste resultaten! Gisteren, 12/04/17, belde een telefoontje van de dokter van het meest hemotest laboratorium dat ze mijn analyse aan het onderzoeken was en dat er GEEN virus in het bloed zit. om te verduidelijken of ik een antiviraal middel slikte, ik had twee weken geleden een virus in mijn bloed, ik zei dat alles goed was, ze feliciteerde me hartelijk en ik, en ik heb kippenvel van tranen van vreugde en ongebreideld gevoel van euforie! Ik belde Anna meteen op om het goede nieuws te delen, mijn kwantitatieve analyse was 0. Ik wil mijn grote dank uitspreken aan de medewerkers van het bedrijf GepaMed voor het feit dat ze eerlijk werken mensen de vreugde van herstel en altijd in contact brengen! Zo fijn om met competente mensen om te gaan! Ik ben bang om me mijn behandeling zonder hen voor te stellen, zodat ik alleen maar zou kunnen raden. Ik bestelde de pillen voor de tweede maand van de behandeling, omdat de cursus drie is, dus aan de voorkant en alleen aan de voorkant, over twee weken ga ik naar kwaliteit! Nogmaals bedankt dat je bent! Met vriendelijke groet, Marina P. G. Evpatoria