thiophane

Eten

Thiophane is een zeer actieve antioxidant ontwikkeld in Rusland. Deze stof kan worden gebruikt als een van de componenten van de complexe behandeling van vele ziekten en aandoeningen. Tegenwoordig is Thiophane beschikbaar in capsules en zetpillen die bedoeld zijn voor toediening aan het rectum, evenals in de vorm van een poeder waaruit een olie-oplossing wordt bereid.

Fabrikant van Tiofan: Russian Research Institute of Chemistry of NGPU Antioxidants.

Vormvrijgave: zetpillen, poeder, capsules.

Instructies voor Tiofan

Deze opmerking is slechts een korte instructie over het gebruik van Tiofan. Wees voorzichtig wanneer u het gebruikt en voordat u het gebruikt, moet u de dokter bezoeken en specifiek uw geval raadplegen.

Indicaties voor gebruik

  • goedaardige neoplasmata (prostaatadenomen, fibromen, lipomen, fibromen, mastopathie, cysten, verklevingen),
  • pyelonefritis,
  • dermatitis,
  • sinusitis,
  • kwaadaardige tumoren (long, borst, lever, geslachtsorganen, hersenen, organen van het maagdarmkanaal),
  • hepatitis,
  • bronchitis,
  • cholecystitis,
  • longontsteking,
  • gastritis,
  • tuberculose,
  • prostatitis,
  • colitis,
  • bronchiale astma,
  • cystitis,
  • ischemische hartziekte
  • duodenitis,
  • cerebrale circulatoire mislukking
  • gepatozy,
  • necrose,
  • cirrose van de lever,
  • vaatlijden (perifere) ledematen,
  • weefsel hypoxie.

Bijwerkingen

Niet genoteerd (niet geïdentificeerd).

Contra

Tiofan beoordelingen

Als u Tiofan gebruikte, zullen we u dankbaar zijn als u een beoordeling achterlaat en in de stemming aankruist of dit u heeft geholpen of niet.

Het medicijn "Tiofan M": beoordelingen van oncologen en patiënten

In eerste instantie ontving "Tiofan-M" in de jaren '80 op de afdeling in de Pedagogische Universiteit van Novosibirsk. Het Novosibirsk Institute of Organic Chemistry, genoemd naar N.N. Vorozhtsova SB RAS.

Tegenwoordig is een verbeterde versie van de voorbereiding "Tiofan-M" ontvangen (er zijn feedback van oncologen) en de versie van een aanvaardbare technologie voor de industriële productie is getest. De Bioantioxidant Foundation en het Wetenschappelijk Onderzoeksinstituut voor Chemie van NGPU Antioxidanten zijn de belangrijkste initiatiefnemers van onderzoek naar verschillende soorten bioactiviteit, die momenteel op grote schaal worden toegepast.

Structuur en samenstelling

"Tiofan-M" is een nieuwe zeer effectieve polyfunctionele antioxidant, die geen binnen- en buitenlandse analogen heeft. Het behoort tegelijkertijd tot de klassen zwavelhoudende en fenolische organische verbindingen.

"Tiofan-M" (beoordelingen van oncologen bevestigen dit) is een smaakloos, wit kristallijn poeder en tegelijkertijd kan het een chemische lichte geur hebben. Het medicijn is slecht oplosbaar in water, oplosbaar in alcohol (1 tot 20) en oplosbaar in organische oplosmiddelen en vetten.

Beknopte informatie

Tegenwoordig, de noodzaak om complexe preventie en behandeling van pathologische aandoeningen, die gepaard gaan met activering in het lichaam van oxidatieve processen, geneesmiddelen die een antioxidant effect hebben op te nemen. Met behulp van antioxidanten wordt de noodzakelijke activiteit van het antioxidantensysteem geboden - het systeem van het lichaam, dat een universeel regulerend systeem is dat het niveau van radicalaire oxidatieve reacties regelt en de accumulatie van toxines voorkomt. Dit wordt bevestigd door de instructies en beoordelingen van de instructie "Tiofan-M".

voordelen

Antioxidanten kunnen indirect of direct de transformatie van vitale bioactieve stoffen (hormonen, vitaminen, enzymen en andere) en synthese beïnvloeden, de activiteit van de belangrijkste regulerende systemen normaliseren en deelnemen aan de vorming van bepaalde elementen van de celstructuur. Ze worden direct opgenomen in de structuur van biologische membranen.

Een groot aantal werken in de afgelopen jaren laat zien dat antioxidanten niet genoeg zijn in het menselijk lichaam (oxidatieve stress of peroxidatiesyndroom), wat leidt tot de ontwikkeling van verschillende ziekten (huidziekten, atherosclerose, allergieën, coronaire hartziekten, ontsteking, goedaardige en kwaadaardige neoplasma's, bronchopulmonale ziekten, stralingsziekte, bronchiale astma en andere).

Antioxidanten worden met succes gebruikt als middel om de weerstand van het lichaam tegen nadelige milieu- en chemische factoren te verhogen, evenals hun gebruik als adaptogenen.

Het geneesmiddel "Tiofan-M" beoordelingen oncologen verzamelt alleen maar positief. Dit is een zeer effectieve polyfunctionele remmer van lipideperoxidatie (lipideperoxidatie) en aanvankelijk is de effectiviteit ervan hoger dan die van alle bekende geneesmiddelen. Een onderscheidend kenmerk van de antioxidant is het vermogen om niet alleen vrije radicalen effectief uit te doven, maar ook om hydroperoxide te inactiveren.

Het medicijn "Tiofan-M" is een niet-toxische verbinding die geen cumulatief effect heeft en geen immunotoxische eigenschappen en mutagene werking vertoont. Het activeert regeneratieve processen op membraan-cellulair niveau en wordt beschouwd als een effectieve inductor voor belangrijke biotransformatie-enzymen, inclusief intestinale monooxygenases en de lever. Bij gebruik van het medicijn "Tiofan-M" komt een significante toename van de functie van leverontgifting tot uiting, het hormoonmetabolisme is genormaliseerd, de oestrogeenonbalans is geëlimineerd, de humorale immuniteit is geactiveerd.

De tool heeft ook eigenschappen die zeer belangrijke biologische bloedparameters normaliseren, heeft anti-inflammatoire, antitumor-, anti-atherogene, hepatoprotectieve, immunostimulerende eigenschappen. Dit wordt bevestigd door het medicijn "Tiofan-M" door oncologen.

farmacokinetiek

De farmacokinetiek van geneesmiddelen werd bestudeerd in het laboratorium voor farmacologische studies van het Novosibirsk Institute of Organic Chemistry. NN Vorozhtsova SB RAS en het Research Institute of Pharmacology van het Tomsk Scientific Center van de Siberian Branch of the Russian Academy of Medical Sciences. Het bleek dat "Tiofan-M" vrij goed uit het maagdarmkanaal wordt geabsorbeerd en vervolgens de hersenen en het hartspierweefsel binnendringt, maar de accumulatie ervan vindt voornamelijk plaats in de lever.

Bij het uitvoeren van een experiment op ratten met orale toediening van een olieachtige oplossing van Tiofana-M met een dosis van 100 mg / kg, bereikte het medicijn de maximale concentratie in het hartweefsel na ongeveer 5 uur, in serum na ongeveer 7 uur, in de lever en hersenweefsels na 8 uur. Het medicijn wordt in zeven uur half uit de lever uitgescheiden, uit het hersenweefsel na 9, hartweefsel en serum na 11 uur. Dit wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing van de bereiding "Tiofan-M".

Voornamelijk wordt het medicijn uitgescheiden via het maagdarmkanaal. Er werd gevonden dat tijdens de eerste dag na een enkele intragastrische toediening van het medicijn, een dosis van 100 mg / kg 50% van de toegediende dosis afschoot. Verder is de eliminatie in de komende dagen 2,5% en op de zevende dag is er een aanzienlijke vertraging in het selectieproces. Vervolgens bevatte uitwerpselen 0,1% "Tiofana-M" uit de dagelijks geïnjecteerde dosis. In slechts een week tijd wordt 54% van het geneesmiddel uitgescheiden, de rest wordt uitgescheiden als metaboliet.

Het werd ook empirisch onthuld dat de mate van absorptie van het medicijn uit de olie-oplossing hoger is dan van de tabletten. De concentratie van het geneesmiddel in konijnen in het serum na inname van de tabletten bereikt het maximale niveau na 9,5 uur en de olie-oplossing na 6 uur. Wat wijst verder op de instructie "Tiofan-M" -instructie? Recensies zullen later worden bekeken.

Indicaties voor gebruik

Het medicijn is ontstaan ​​als een resultaat van onderzoek naar oncologie. Wetenschappers waren bezig met het zoeken naar middelen om gevaarlijke ziektes te weerstaan. In een aangepaste versie van het medicijn werden persistente resultaten vastgelegd tijdens tests op vrijwilligers en dieren. Een aantal ziekten is uitgebreid, waarvoor het gebruik van Tiofan-M het risico op complicaties en pathologieën verminderde.

Het medicijn wordt aanbevolen in de volgende gevallen:

  • Behandeling en preventie van neoplasmata.
  • Met chemotherapie om bijwerkingen te verminderen.
  • Als een extra antioxidant bij ontstekingsziekten van de organen.
  • Herstel van het cardiovasculaire systeem en de preventie van zijn ziekten.
  • Hormonale stoornissen.
  • Preventie van het optreden van aandoeningen van de schildklier en ziekten van het endocriene systeem. In deze gevallen is het raadzaam om "Tiofana M" te gebruiken.

Vrijwilligers hebben geholpen bij het identificeren van de effectiviteit van de drug tegen ziekten van het spijsverteringsstelsel, borstklieren, aandoeningen van de prostaat, nier- en leveraandoeningen. Ook "Tiofan-M" vertoonde goede resultaten bij aandoeningen van hersenactiviteit en atherosclerose.

Bij gebruik van het medicijn bij kankerpatiënten, werd de levensduur verlengd tijdens de laatste stadia van de ontwikkeling van kanker en het risico op uitzaaiingen werd verminderd.

Een ander gebied waarop het medicijn zich goed heeft aanbevolen, is de vermindering van toxiciteit tijdens de behandeling van verschillende vormen van tuberculose. Het wordt aanbevolen om de effecten van toxicose met drugs-, drugs- en alcoholvergiftiging te elimineren.

Net als natuurlijke tocoferol heeft het medicijn een verjongende werking. "Tiofan-M" vecht op cellulair niveau met tekenen van veroudering vrij effectief. Wetenschappers hebben ook het vermogen opgemerkt om de immuunrespons te verhogen en de functionele activiteit van cellen te verbeteren. Wanneer "Tiofana-M" wordt gebruikt voor chronische infectieziekten, neemt het risico op complicaties en pathologische bacteriële activiteit af.

Tijdens het uitvoeren van onderzoek werden geen bijwerkingen van het medicijn gevonden. Oncologen zeiden ook dat de tool geen negatief effect heeft, zelfs na jarenlang gebruik. Dit wordt bevestigd door de "Tiofan-M" -instructies voor gebruik en beoordelingen.

Vormen van vrijgave

Het heeft verschillende doseringsvormen die bijdragen aan het gebruiksgemak. In een plastic fles, waarvan het volume 200 ml is, wordt Tiofan-M in veel apotheken in Rusland verkocht. Het recept om dit medicijn te kopen is niet nodig. Er is zo'n fles van 300 roebel en hoger. Deze vorm is handig genoeg om een ​​olie-oplossing voor te bereiden in de omstandigheden van het huis.

Dit wordt gemakkelijk gedaan: 1 portie van het medicijn, dat is 1 fles, verdund in een waterbad in plantaardige olie onder een temperatuur van maximaal 60 graden. Je kunt elke soort geraffineerde spijsolie gebruiken. Het verloop van de behandeling met de voltooide oplossing mag niet langer zijn dan 1 maand en de resterende oplossing moet worden weggegooid. Dit wijst ook op de "Tiofan-M" beoordelingen van patiënten.

Een handiger vorm van het medicijn zijn capsules met vloeibare inhoud. Ze bevatten 0,1-0,2 g. actieve ingrediënt, waarmee u de gewenste dosering kunt selecteren en geen aanvullende vaardigheden vereist om het medicijn te nemen. Het pakket capsules bevat 30-100 stuks ter waarde van 400-1200 roebel.

Kaarsen "Tiofan-M" (reviews bevestigen) bevat extra componenten die nodig zijn om de structuur en de vorm te creëren: emulgator, 100 of 200 mg van de werkzame stof, paraffine, cacaoboter.

Zetpillen worden verkocht voor 10 stuks in een verpakking ter waarde van 500 roebel.

Normen en doseringen "Tiofan-M"

Als reductiemiddel en voor de preventie van verschillende ziekten, wordt het medicijn minstens 3 maanden per jaar ingenomen. Dit is voldoende om na een ziekte de slechte gezondheid te herstellen of het immuunsysteem te versterken. In overeenstemming met de instructies hangt de dosering af van de gezondheid en de doelen van de patiënt. Dit zal bevestigen aan de "Tiofan-M" beoordelingen van artsen. De hele waarheid over de dosering is hieronder weergegeven.

Aanbevolen om 1 theelepel te nemen. olie-oplossing 2 keer per dag met een verschil van ten minste 12 uur. Voor een maandelijkse cursus heeft u 2 porties van 2 g nodig. Drink het medicijn 30 minuten voor de maaltijd.

Voor profylactische doeleinden is het aanbevolen om 0,1 g capsules in te nemen. elke 12 uur 30 minuten voor de maaltijd.

Kaarsen worden eenmaal per dag gebruikt voor 0,1 g, maar het wordt aanbevolen om de behandeling 2 keer per jaar gedurende 2-3 maanden met dezelfde onderbreking uit te voeren.

Als de patiënt medische indicaties of pathologieën heeft, wordt hem aangeraden het medicijn in hogere doseringen te gebruiken. De vorm en omvang van de ziekte hangt af van het voorschrijven van een dosis van 2-4 g. drugs voor 1 receptie. Zonder de aanbeveling van een specialist die een verhoogde dosis neemt, wordt afgeraden.

Om de bijwerkingen van bestraling en chemotherapie voor kanker te verminderen, moet u het geneesmiddel 10 dagen voor het begin van de procedure innemen. De dagelijkse inname van het medicijn kan 500 mg bereiken. Voor de volledige behandelingsperiode. Strenge beperkingen voor de timing van het medicijn daar. Tijdens leverkanker, hepatitis, kan het medicijn tot 5 jaar zonder onderbreking worden gebruikt.

Dit wordt aangegeven aan het medicijn "Tiofan-M" beoordelingen van artsen.

Ontvangstduur


Als een profylactisch middel wordt het geneesmiddel "Tiofan-M" gedurende 2-3 maanden per jaar gebruikt. Om een ​​positief effect te bereiken voor de behandeling van een verscheidenheid aan chronische ziekten en goedaardige tumoren, wordt het medicijn gebruikt afhankelijk van hoe ernstig de ziekte is, gedurende twee tot zes maanden, soms loopt de periode op tot 12 maanden.

Opslagcondities

Volgens de instructies moet "Tiofan-M" op een koele plaats worden bewaard en niet in de buurt van zonlicht. De voltooide olie-oplossing kan worden bewaard bij kamertemperatuur niet hoger dan 25 ° C. En hoe zit het met zetpillen? Ze worden bewaard bij een temperatuur van niet meer dan + 10 ° C. Verhoogde temperatuur kan de verandering in vorm beïnvloeden, maar de geneeskrachtige eigenschappen en eigenschappen gaan niet verloren.

Interactie met medicijnen

Volgens studies heeft het medicijn op geen enkele manier invloed op het effect van andere geneesmiddelen die tegelijkertijd worden gebruikt. Maar er was een afname van de manifestaties van de bijwerkingen van toxische geneesmiddelen tijdens gelijktijdig gebruik met Tiofan-M. De samenstelling van de middelen is uniek.

beoordelingen

Wetenschappers die het medicijn hebben gemaakt, betogen dat wanneer u een nieuwe stof opent, het mogelijk zal zijn om een ​​effectieve therapie uit te voeren voor de frequente oncologische ziekten van organen. Ook werd dit medicijn het meest effectief tegen kanker genoemd.

Oncologen en patiënten zeggen dat het gebruik van dit medicijn heeft geholpen veel mensen hun levensduur te verlengen. Het is wetenschappelijk bewezen dat tot tweehonderd ziekten kunnen worden voorkomen door het oxidatieniveau in cellen te verlagen. Het is deze kwaliteit die wordt gebruikt in een nieuw medicijn voor behandeling en preventie. Voor het medicijn "Tiofan-M" zijn klantenrecensies alleen maar positief.

thiophane

Thiophane wordt gebruikt in de volksgeneeskunde!

beoordelingen

30-01-2016 Tatjana

Hallo, Julia Evgenievna!

Allereerst gefeliciteerd met het komende nieuwe jaar!

Terwijl we Chagu blijven drinken en Tiofan nemen. Hij voelt zich goed, maakt zich zelden zorgen over hypertensie, een goed humeur, matig actief, sociaal, normale eetlust.

Yulia Evgenievna, bedankt voor je professionaliteit, voor je steun, en ik wens je alle aardse voordelen in het nieuwe jaar.

11/09/15 Angelica

Hallo, lieve Julia Evgenievna!

Ik heb kruiden gekocht. Kaarsen Tiofan m besteld. Heel erg bedankt!

15/06/15 Lydia

Hallo, lieve Yulia Evgenievna! Ik hoop echt dat het goed met je gaat en dat je gezond bent!

Met betrekking tot mijn zus is er een geweldig nieuws: uitzaaiingen verdwenen en rechts m. alles is schoon.

Ik denk dat het belangrijk is dat ze het sacrament van Unholy boven haar heeft beleden en uitgevoerd.

De door jou aanbevolen collectie, ze bracht twee maanden door met drinken, ik voegde haar Adonis-veer, dillezaad, paardenstaart toe. Crème met akoniet die ze op de borst en de lymfeklieren had aangebracht. Paddestoel Reishi met Sagan Dayl is nu aan het brouwen. Digoxin heeft al die tijd niet gedronken, de geelzucht gebrouwen. Begon lantoside te drinken, de geelzucht drinkt nog niet. Kaarsen Tiofan m zetten 3 weken, terwijl een pauze. Nogmaals, ik begon de zoom van Boligolova, hoewel ik haar de infusie van Horticum Morison bracht.

Het belangrijkste is nu niet om te ontspannen, de vijand - de tumor is gebleven, zou je kunnen adviseren hoe je ermee kunt blijven vechten?

Ik denk dat we door zullen breken, vooral omdat er mensen zijn zoals jij en je geweldige team. Lage boog voor jullie allemaal.

Betreffende de zoon van haar zus: altijd drankjes verzamelen, want er waren al die tijd maar twee aanvallen van epilepsie. Heel erg bedankt.

Iets meer zal je kostbare tijd lenen. Dit jaar stond ik erop dat de kinderen (ik heb zes kleinkinderen) Vetom 1.1 tijdens een verkoudheid geven. in poeder en begraven Nozdrin in de neus, na januari, deed bijna geen pijn.

Ik hoop echt op een antwoord, elke brief die je voor me schrijft is een nerveuze opluchting.

17-03-15 Elena

Hallo, Julia Evgenievna! Wat vind ik het leuk om brieven van jou te ontvangen, zo'n lading van energie, ik wil onmiddellijk rennen om iets te doen)))

Vandaag, 28 d.ts., maandelijkse start op tijd, geen daub was dat niet. Vandaag heb ik een bestelling gedaan voor Tiofan-kaarsen en Tiofan-poeder, Vitarinol-capsules en Vitarinol-kaarsen, Vetom 2-poeder, Reishi Mushroom en hoe deze in te nemen?

03/08/15 Elena

Beste Julia Evgenievna. Ik feliciteer u en uw dierbaren hartelijk met de vakantie van de lente.

Ik wens je gezondheid, geluk, liefde, gemoedsrust, geduld, het allerbeste.

Een lage buiging voor jou, voor de warmte en zorg waarmee je met volkomen vreemden omgaat. Bedankt.

Ik haast me om op te scheppen met een pols, terwijl hij naar 94 springt, maar al in de ochtend was er gisteren een cijfer - 79, vandaag - 74. Er was nooit een zwelling.

Yulia Evgenievna, naast de kaarsen Tiofan m, wat anders te bestellen nuttig, nodig Tiofan-capsules? En Vetoms kan voor twee met haar man (zolang er een financiële kans is)?

Bedankt voor je werk.

Advies van een arts

19/04/18 Svetlana

Hallo beste dokter! Op 5 april 2018 stuurde ik je een update over de diagnose van mijn neef, Ilya. Ik heb het naar je e-mailadres gestuurd: [email protected] omdat ik anders niet alle analyses kon sturen die je hebt aangevraagd. Artsen zeggen dat de man zo'n fiasco had vanwege het feit dat tijdens mijn zwangerschap zijn moeder mijn zus hepatitis op haar benen had. Je hebt deze e-mail nog niet gelezen! Omdat het antwoord nog niet heeft gezien. We hopen en verheugen ons op uw hulp als specialist! Met betrekking tot u, ons hele gezin!

"Yulia Evgenievna! Goedemiddag! Ik heb je vandaag de laatste tests en echo's van mijn neef Ilya gestuurd, maar ik betwijfel of deze link zal openen, daarom stuur ik een tweede keer per e-mail.Niemand heeft ooit hepatitis of cirrose van de lever gediagnosticeerd. portale hypertensie van de aderen van de slokdarmvaten op 6-jarige leeftijd in Omsk, hoewel ze inwoners van Kazachstan zijn, daarom de verbinding tot nu toe.De verklaring na de operatie is bijgevoegd Ze hebben daarna een verbeterde behandeling voorgeschreven, maar het kind ging niet, het was sterk Maar hoge bloeddruk na het nemen van de medicijnen.Zijn moeder, mijn zus weigerde dit en stapte over op traditionele behandelmethoden samen met een kinderarts.Ilya voelt zich redelijk goed.Het werkt.Een preventief onderzoek toonde een toename van nierproblemen.Daarom keerden ze zich naar u.We hopen echt op uw hulp Op dit moment drinkt Ilya Tiofan in olijfolie "

Goede dag, Svetlana!

Je eerste brief is dat niet, daarom is het altijd nodig om vanaf één adres te schrijven. De tweede met de ontvangen analyse.

Gedurende 14 jaar is niets nieuws toegevoegd aan de belangrijke onderzoeken, het verloop van de operatie wordt herschreven voor aangeboren pathologie.

Nu heeft Ilya een hoog risico op slokdarmbloeding, een gerimpelde linkernier, die meestal nierfalen (cpn) manifesteert.

Hij moet dringend plassen volgens Nechiporenko; test voor glomerulaire filtratie (Reberg-test); bloed voor creatinine, ureum, cholesterol, urinezuur en serumeiwit, bilirubine.

Milt splenomegalie is sterk vergroot. Dit duidt indirect op leverfalen en loopt direct risico op miltruptuur tijdens inspanning.

Nummers nodig druk ochtend, werk, avond.

Zelfs zonder deze analyses stel ik een dergelijk schema voor

-50,0 gram gehakte vruchten worden in een schaal gedaan, giet 500,0 ml 70% alcohol. Sta 2 weken op een donkere plaats op kamertemperatuur, schud af en toe. Drink 25 druppels 3 keer per dag, een half uur voor de maaltijd. De cursus is 2 maanden, de pauze is 14 dagen en de cursus wordt herhaald. Houd minstens 3 cursussen per jaar.

DEALCOLISERING van alle tincturen is verplicht:

Om alcohol te verwijderen, druppelt u de tinctuur in 15,0-20,0 ml iets afgekoeld kokend water (ongeveer 70 graden) en drinkt u na 15 minuten. Gedurende deze tijd verdampt alcohol eenvoudig, waardoor alles op zijn plaats blijft.

Snijd gelijkmatig het gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. - aan het begin mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen; meng het gelijkmatig en neem de kruiden met een lepel.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden, verandering van kruiden.

3. Hofitol, Lespenfil. afwisselen

4. Distelbloem. 1 theelepel. drie keer per dag met een slokje warm water, het is 1,5 maand. Thiophane is goed, maar olijfolie met de lever is gecontra-indiceerd.

Er zijn kaarsen Tiofan. Maar wat is het doel van de applicatie? Thiophane lost hier helaas niets op. Hoe is Illya met een dieet en welke kruiden drinkt hij?

Als er specifieke tests zijn, stuur deze dan.

04/13/18 Jachthaven

!!Hallo Mijn naam is Marina. Mijn vader is 62 jaar oud. 3 jaar geleden werd hij verwijderd mol, bleek milonoma te zijn. Er werd geen behandeling uitgevoerd. Voordien onderging hij ook een operatie op het gezicht, was er een opleiding op het tandvlees, daarna was er bestralingstherapie. Nu is de toestand sterk verslechterd. Kunst toonde metastase - 5 in het hoofd en één in de long. Neurochirurgen zeggen dat een operatie niet mogelijk is. Chemie helpt ook niet - vanwege de locatie van de tumoren in het hoofd. Help me alsjeblieft met advies over hoe we het leven van papa makkelijker kunnen maken. Nu injecteren we twee keer per dag hormonen. We willen Tiofan kopen.

Ik voel! Maar wat is de verslechtering die wordt uitgedrukt, Marina? Zal je vader een sterk gif kunnen overdragen - Akonite Dzhungarsky in tinctuur? Heeft deze zeer kwaadaardige tumor precies Aconite nodig? En ik zou het al toevoegen:

- 50,0 g gemalen scheuten van Mistletoe en Sophora fruit losjes in een kom gedaan, giet 500,0 ml 70% alcohol. of apotheek gerboton en dring 3 weken aan op een donkere plaats bij kamertemperatuur.

Drink 30 druppels 4 keer per dag, een half uur voor de maaltijd. De cursus is 2 maanden, de pauze is 14 dagen en de cursus wordt herhaald. Houd minstens 3 cursussen per jaar.

2. Met ernstige hoofdpijn en verminderde spraak; als antitumor, half hoef van de Europeaan:

-1 eetl. gemalen wortelstokken giet 200,0 ml water en kook gedurende 10 minuten. Instill 4 uur, stam

Lotion maken op het voorhoofd en de slapen.

Snijd gelijkmatig het gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. - aan het begin mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen; meng het gelijkmatig en neem de kruiden met een lepel.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden, verandering van kruiden.

4. Adenostop. Drink 20 druppels in de ochtend en tijdens de lunch, of voeg kruiden toe aan de infusie. De cursus is 1 maand, een pauze van 2 weken en herhaal. Tiofan-blik, in de vorm van rectale zetpillen!

19-02-18 Nina

Goede middag of avond!

Mijn naam is Nina. Ik kom uit Krasnojarsk en mijn moeder is erg ziek. Dus besloot ik je om hulp te vragen.

Mijn moeder kreeg een voorlopige diagnose een week geleden: eierstokkanker met verspreiding naar het baarmoederslichaam en lokale invasie van de dikke darm. CA - 125: 308 eenheden. We ondergaan nu een onderzoek om te registreren bij het oncologisch centrum, de dokter zegt dat je geen enkele dag moet verliezen, maar gezien de comorbiditeit van haar moeder, betwijfelt hij of de moeder een operatie kan ondergaan: ze heeft 1 graad hartfalen, problemen met de nieren, slechte bloedstolling. en cerebrale cavernous hemangioom. Hij betwijfelt ook of chemotherapie aangewezen zal zijn.

Het is een feit dat moeders cysten hebben door het hele lichaam: in de lever, in de nieren, mastopathie, evenals een poliep in de galblaas. Ze dronk verschillende kuren van de Aconite, tinctuur van aardappel spruiten, tinctuur van stinkende gouwe en werd zelfs behandeld met teer. Voor een tijdje was het goed, maar toen (ergens in het midden van de behandeling) kwam intolerantie en moest de behandeling met gifstoffen worden gestopt. Maar verschillende cursussen van Aconite, zoals het hoort, we hebben gedronken. Maar het hielp niet.

We worden willekeurig behandeld. Ik ontdekte de kaarsen en capulas van Vitaprinol en begon ze aan mijn moeder te geven: 1 kaars 's avonds en 10 capsules Vitaprinol gedurende de dag. Toen kwam ik erachter wat Tiofan was, ontlaadde het en vandaag zijn we gestopt met het drinken van Vitarinol en begonnen we Tiofan-m te drinken: 1 capsule, 0,2 mg elk. 3 keer per dag en we zullen Tiofana-m kaarsen (0,1 mg) overnachten. Ik heb ook geleerd dat het nuttig is om klysma's te maken en we hebben een week klysma's gezet: eerst met gras (een infusie van kamille met stinkende gouwe), en na een half uur doen we microclism met Vetom 1.23. Het reliëf dat is, dat is het niet.

Hoe verwijder metastasen? Mijn moeder is vrolijk en speels, altijd en in alles ondersteunt ze me, en ze is pas 60 jaar oud.

Vertel me alsjeblieft wat ik moet doen?

Met vriendelijke groet, Nina

Als de arts twijfelt, zoek dan naar een andere! Maar behandelen met een speermethode is het laatste.

Uit uw woorden, Nina, zie ik geen contra-indicaties voor de operatie. hartfalen wordt nu snel en eenvoudig behandeld, maar dan in het ziekenhuis, als voorbereiding op een operatie.

Begin met het maken van irrigatie met de stinkende gouwe groot en koop dringend een rode paddestoelentint. Het moet worden gedronken volgens het "schuif" -schema, dat de fabrikant in detail citeert.

1. Amanita tinctuur

2. Bevestig grasverzameling onmiddellijk

Snijd gelijkmatig het gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. - aan het begin mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen; meng het gelijkmatig en neem de kruiden met een lepel.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus 2 maanden.

5,0 gr. goed gehakte wortel, of het kruid Larkspur hoog giet 100.0 kokend water, kook gedurende 10 minuten. op een laag vuur onder het deksel, vul aan tot 100,0 ml met heet water en pers.

De procedure moet na defecatie worden uitgevoerd. Warme infusie van kruiden in een hoeveelheid van 50,0 ml. gerekruteerd in een rubberen peer met dezelfde capaciteit en rectaal geïntroduceerd. Na de procedure is het noodzakelijk om de knie-elleboogpositie gedurende 10 minuten te houden, zodat de oplossing niet uitlekt.

Slechts 10 behandelingen per dag.

30,0 gram droog gehakt gras van stinkende gouwe giet 1,0 liter kokend water, dring 3 uur aan, laat uitlekken en gebruik voor irrigatie.

De cursus bestaat uit 10 procedures, een pauze van 10 dagen en herhaling.

31-01-2018 Alexander

Hallo, Julia Evgenievna!

Alexander, 65 jaar oud, gewicht - 73 kg, hoogte - 173 cm Prostaatkanker.

In november 2017 had ik een TUR-operatie met blaashals. Histologisch onderzoek van het materiaal toonde aan dat ik prostaatkanker heb. De eerste studie van glas was 4 + 4 = 8, nog erger herhaald 4 + 5 = 9.

"In alle fragmenten van prostaatweefsel is er een uitgesproken infiltratieve groei van acetabulair adenocarcinoom van 9 (4 + 5) Gleason-scores met foci van intraductaal carcinoom, foci van necrose." De chirurg heeft Gazoreline 3 maanden voorgeschreven. 29 december maakte ik de eerste injectie van het medicijn.

Vóór de operatie, PSA - 3.2 gedurende het jaar, zijn bloedtesten normaal, er werden geen tekenen van kanker waargenomen. Het resultaat van histologie als sneeuw op zijn hoofd. MRI bekken toonden :. "Rectum onopvallend, zonder tekenen van verdikking van de wanden en de formaties in de sigmoïde colon - diverticula prostaatgrootte 35h29h34 mm prostatische urethra wordt vervormd en vergroot tot 10 mm, de klier structuur inhomogeen, subtotale vertegenwoordigd afwijkende signaalgebied (ongelijk verlaagd in T2), strekt zich uit tot de zaadblaasjes, tegen deze achtergrond is er een diffusiebeperkingssectie van 28x17 mm met tekenen van pathologisch contrast tussen de linker van het blaasje De buitencontouren van de klier zijn verschillend, ongelijk, het cellulaire weefsel rond het linker blaasje is diffuus verdicht, de wanden van het blaasje zijn onduidelijk, de linker neurovasculaire bundel is waarschijnlijk betrokken.

In de loop van de rechter interne iliacale vasculaire bundel (bovenste derde deel) worden cystic gemodificeerde lymfeknopen 12x7 mm gevisualiseerd. De blaas is matig gevuld, de wanden gelijkmatig verdikt tot 7 mm, de inhoud is homogeen, de onderste delen van de urineleiders zijn niet verwijd.

De bekkenbodems met een uitgesproken diffuse heterogeniteit van het MR-signaal, tegen deze achtergrond, in de schaambeenderen zijn er duidelijke focussen van diffusiebeperking tot 18x10 mm. Vrije vloeistof in het bekken is niet gemarkeerd.

Conclusie: de toestand in het proces van hormoontherapie, postoperatieve veranderingen. Mr foto van de prostaatklier met betrokkenheid van de linker zaadblaasjes tegen de achtergrond van uitgesproken fibreuze veranderingen, veranderde lymfeklieren, extreem suspensieveranderingen (mts) in de schaambeenderen. "

Op dit moment is het welzijn nog steeds goed. PSA - 0,4. Leukocyten in de urine worden overschreden - 41,5, de rest is normaal.

Bloed: hemoglobine - 172 g / l, hematocriet - 53%, bloedplaatjes - 565 10 * 9 / l, basofielen - 0,21 10 * 9 / l, ALT - 59 U / l, AST - 36 U / l, alpha amylase - 105 IE / l, gamma-GT - 354 IE / l. De resterende resultaten vallen binnen het normale bereik.

De druk van 150 tot 110 is al 20 jaar oud, ik neem geen medicijnen van de druk.

Scintigrafie op 28 metastasen liet niet zien.

Voorafgaand aan de operatie nam hij het aftreksel Flor-Essens. Nadat hij kanker had ontdekt, nam hij Tiofan en m-capsules.

Welk advies om behandeld te worden?

Hallo, beste Alexander!

Ik breng hulde aan uw kalmte en bedankt voor uw vertrouwen in de site!

Flor-Essens is een goed medicijn, maar er zijn weinig fyto-oestrogenen in, die nu heel belangrijk voor je zijn. Bovendien lost het het grootste probleem niet op. U moet de juiste keuze maken tussen chemotherapie, kruidentherapie en hormoontherapie om uitzaaiing te voorkomen. We moeten aandacht besteden aan de druk. Wat je ook kiest, ik stel deze optie voor:

Snijd gelijkmatig het gras en fruit tot 2-3 mm, wortels tot 3-5 mm. Aanvankelijk mechanisch tot kleine stukjes, dan op een koffiemolen. Roer gelijkmatig. Kruiden zonder een dosis moeten worden ingenomen in eetlepels.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus - 2 maanden.

Of breng het mengsel aan de kook en giet het in 10 minuten in een thermosfles gedurende de nacht.

- 20,0 g gehakte wortel giet 400,0 ml 40% alcohol gedurende 2 weken.

Schud het eens in de twee dagen. Zeef en drink 10 druppels 3 keer per dag 15 minuten voor de maaltijd. De cursus duurt minimaal 2 maanden met periodieke monitoring van PSA, TRUS, OAK en OAM.

3. Rectale zetpillen. Thiophane moet 2 maanden vol blijven en naar de kaarsen Chistobolin gaan.

Er zijn verschillende opties en we zullen ze proberen.

Klaar om voor je te zorgen, Alexander!

08/09/17 Tahir

Ik heb echt je hulp nodig om een ​​man van 66 jaar te behandelen.

De uroloog op basis van MRI-scans en rectaal onderzoek werd gediagnosticeerd met prostaatkanker. De patiënt wordt doorverwezen naar een oncologisch centrum voor verdere diagnose.

Papa heeft hevige pijn in zijn kruis, die zich uitstrekt tot zijn rechterbeen. Pijn begon begin juni van dit jaar, gepaard met frequent urineren. Rechter been - continue zwelling vanuit de heup, zwelling in het onderbeen 4 cm.

Urinalyse - normaal, volledig bloedbeeld - alle indicatoren binnen het normale bereik, met uitzondering van ESR - 35, hemoglobine - 104, totaal bloed PSA - 0,71.

Conclusie MRI van het bekken: mijn foto van de prostaatklier met invasie in de achterwand van de blaas en zaadblaasjes. Lymfadenopathie. mts in de linker vleugel van de ilia, van 5,0 * 1,9 * 5,5 cm. De prostaatklier is vergroot (5,0 * 4,4 * 5,5 cm). De structuur van de klier is heterogeen vanwege de aanwezigheid van massieve surround formatie. De formatie strekt zich uit tot de achterste wand van de blaas en de zaadblaasjes, 4,8 * 7,3 * 7,8 cm groot.

Nu neemt hij Alfuprost 1 tablet per dag, Lorista 100 mg (voor het verlagen van de bloeddruk 220/94), pijnstillers - het geneesmiddel Flamax 2 tabletten 2 maal per dag. Accepteert tinctuur van propolis op alcohol 40 druppels 2 keer per dag, koninklijke gelei, Hemlocktinctuur volgens het schema: van 1 druppel tot 40 en terug.

Kun je me alsjeblieft vertellen hoe ik papa kan helpen? Welke kruiden moeten worden ingenomen? En welke behandeling toe te voegen?

Met betrekking tot u, bij voorbaat dank voor uw antwoord.

Hallo, beste Tahir!

Ik zal proberen te helpen! Ik ben het volledig eens met het behandelingsregime, maar ik vind het noodzakelijk om kruiden aan de collectie toe te voegen om de druk te stabiliseren, de stemming en het welzijn te verbeteren; en verbinden lokale behandeling om tumorgroei in plaats en in straal te remmen:

1. Ga verder met de Hemlock Spotted Tincture en voer 3 dia's op een rij uit met pauzes van twee weken daartussen. Verhoog bij elke volgende dia de piekdosis tinctuur met 10 druppels.

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 eetl. het mengsel giet 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. loop van 1.5-2.5 maanden.

De standaardbedragen zijn in eetlepels.

3. Rectale kaarsen.

Begin met kaarsen op basis van de stinkende gouwe - Chistobolin (fabrikant in Kislovodsk). Zet op 1 kaars voor de nacht, de loop van 3 weken.

3.1. Ga verder met kaarsen die je zelf hebt gemaakt of bij een apotheek om te bestellen:

Maal de grondstoffen en combineer het mengsel met voorverwarmde cacaoboter in een verhouding van 5: 2. Zet in een kokend waterbad en kook onder een deksel, roer en laat het mengsel niet koken. Kooktijd - van 1,5-2 uur. Verwijderen, sta 1-2 uur op, zeef en giet in geïmproviseerde "kaarsen" uit voedselfolie. Bewaar in de koelkast, rectaal 1 keer per dag gedurende 10 dagen. Breek 2 weken en herhaal drie keer.

4. Voor langdurig gebruik, adviseer ik kaarsen Tiofan m, fabrikant in Novosibirsk.

Al de rest zal sequentieel worden opgelost.

Je code is NEE tegen kanker (schrijf aan het begin van de tekst van de brief, vóór de begroeting).

Voor communicatie, beste Tahir!

08/07/17 Darina

Julia, hallo!

Ik doe een beroep op je voor hulp.

Leeftijd - 45 jaar. Hoogte - 170 cm Gewicht - 95 kg (is 20 kg aangekomen in 4 jaar na vasten in 2013).

menstruatie vanaf 11 jaar, momenteel 28 dagen cyclus (+ - 1-2 dagen), regelmatig. Trouwde. De druk is altijd laag - 90/60, 100/65. Permanent verlaagd hemoglobine lager dan 95 (ik accepteer Ferroglobin). De stoel was normaal - dagelijks, en wanneer de vleesboom klein was - waren er problemen met constipatie, en nu, blijkbaar, zet het druk op de darmen.

Op de leeftijd van 17, de verwijdering van de fibroadenoma van de borstklier (vóór het begin van seksuele activiteit).

Bevalling in 20 jaar, zwangerschap zonder problemen en toxicose helemaal, zij is zelf bevallen. 1 mini-abortus

Het probleem is de groeiende meervoudige vleesbomen sinds 2006. Van 2005 tot 2007 heeft hij verschillende keren Postinor gebruikt, misschien was het een katalysator. Nu meer dan 12 weken.

Geen pijn, geen bloeding. maandelijks op het moment als klok, overvloedige eerste dag, dan normaal, ongeveer 4-5 dagen, dan nog een paar dagen ichor. Vóór de menstruatie wordt vocht vastgehouden in het lichaam (het verschil in gewicht is tot 3 kg), de maag wordt erg groot en elastisch.

Vreemde veranderingen in libido - een sterke toename tijdens de laatste dagen van menstruatie en onmiddellijk na de menstruatie 2-3 dagen. Dan - kom tot rust, ik wil niets. Aan het einde van de menstruatie en na hen voel ik me heel goed - mijn lichaam is licht, mijn hoofd is helder, mijn humeur is opgewekt, in de tweede helft van de cyclus is er geleidelijk gewicht, vermoeidheid, loomheid, slaperigheid enzovoort in een cirkel.

Artsen zijn ondubbelzinnig in hun oordeel - verwijdering van de baarmoeder. Er zijn nu geen problemen met de borst.

Zes maanden geleden controleerde ze de schildklier, testte op hormonen, TSH was normaal. De endocrinoloog zei dat alles normaal is, cholesterol is normaal (vanwege goede cholesterol) en dat gewichtstoename niet gerelateerd is aan hormonen.

Er verschenen kegeltjes op het lichaam, waarschijnlijk lipomen (op de voorkant van de dij, in de nek, op de arm), en de man heeft er over het algemeen veel van over zijn lichaam, ter grootte van een grote boon. Ik ging naar de dokter - ze zeiden, het is goed - deze zijn echt, je kunt het verwijderen of gewoon niet aanraken. Maar ze zijn veel en worden groter.

Ik voel zwakte, constante vermoeidheid, word 's ochtends wakker, alsof ik niet rust, energie nul is, krampen in mijn kuiten, voortdurende angst, zelfs zonder duidelijke reden. Constante stress, nerveus, krediet, de enige behuizing in de hypotheek, de angst om een ​​baan te verliezen en op straat te blijven (maar waarschijnlijk heeft iedereen het, het leven is nu zo). Na de nerveuze schokken, voel ik hoe de buik wordt gespannen en vergroot, de baarmoeder begint pijn te doen. Karakter mannelijk, beslissend, intellectueel werk. Soms zit er een zwaarte in de rechterkant. In de lente en de herfst, of wanneer het bevroren is, zijn er uitbarstingen van herpes.

Maaltijden zijn gewoontjes, groenten en fruit zijn constant, vlees of vis per dag, ik probeer gestoofd of gebakken, kwark, ontbijtgranen, ik hou van zuur en pittig, vaak zelfgemaakt gebak en snoep. Ik rook niet, soms kan ik 2-3 keer per week rode wijn drinken, een sportschool. Werk sedentair, op kantoor, op de computer. In haar jeugd was ze heel flexibel, behendig, ging dansen en nu bevroor alles in het bekken, versteend, de energie beweegt helemaal niet. Van erfelijkheid - de grootmoeder van de moeder had een struma (operatie) en een cyste (operatie).

Nadat de diagnose werd behandeld met verschillende folk methoden, tincturen, kruiden, is de Nieskruid effectief, maar het begin van de prikkeling van het hart is geannuleerd, Borovoy baarmoeder, rode borstel, vergoedingen in verschillende variaties). En van de Borovoy van de baarmoeder en de rode borstel voelde ze zich niet erg goed, maar de Potentilla-tinctuur hielp duidelijk). Uitgehongerd gedurende het jaar (2013) van 1-3 dagen tot een maximum van 21 dagen. Van de honger was er een significante afname van vleesbomen (verdubbeld ten opzichte van de eerste), maar toen keerde alles vanzelf terug. Zaagtinten van propolis, zilverwier, Sabelnik, maretak, walnoot, stinkende gouwe. Behandeld door Todicamp. Zag verschillende kruiden vergoedingen. Toegepaste zoutverbanden. Ze werd behandeld met sappen volgens Breis, bloedzuigers, homeopathie, acupunctuur. Misschien heeft er iets verkeerd gedaan? Nu accepteer ik niets, ik wil kruiden gaan gebruiken onder uw leiderschap.

Lees onlangs het boek "." Over de parasitaire theorie van kanker. Ze schrijft dat alle tumoren van parasieten Trichomonas, Chlamydia, Ureaplasma, etc. zijn. En het behandelingsregime omvat krachtige therapie met Metronidazol, antibiotica en Nystatine, met herhaalde kuren. Ze schrijft ook dat de gebruikelijke tests de aanwezigheid van een infectie niet zullen aantonen, omdat Trichomonas stil in de tumor zit. Vertel me, is het logisch om met pillen behandeld te worden en dan verder met kruiden of kan kruiden ook helpen met infecties?

Twee jaar geleden was er een verwijzing voor een operatie, een volledig onderzoek werd uitgevoerd, alle tests werden verzameld, maar op het laatste moment weigerde ik.

Mijn zoon: 25 jaar oud, lengte - 182 cm, gewicht - 100 kg.

Bodybuilding, niet getrouwd, maar seks was. Eten - veel vlees, kip, ontbijtgranen, kwark, ontbijtgranen, houdt van desserts. Acneproblemen overal op het achteroppervlak, sommige acne zijn ontstoken als steenpuisten, vooral tijdens het koude seizoen of tijdens onderkoeling. Acne komt periodiek voor in de lies en op het binnenoppervlak van de dij. haaruitval op het hoofd, de huid is dun, maar vettig. We behandelen met wisselend succes met zalven (salicylzuur-zink, zwavelzuur, chlorofylipt), stinkende gouwe, duindoorn (goed effect, misschien, demodecose, als het goed reageert op zuur?), Maar uiteindelijk - het kan niet worden genezen om de huid schoon te maken. In de kamer waar hij slaapt, ruikt hij 's morgens zwaar en heeft hij ook een wit patina op zijn tong. Een bloedtest vertoont een toename van leukocyten. In de kinderjaren waren Giardia (behandeld).

Ik vraag je om zoveel mogelijk te helpen in deze situatie.

Als uw FSH, LH, TSH en prolactine normaal zijn, is het mogelijk dat alleen sedentair werk en distress tot de ontwikkeling van een tumor hebben geleid.

1. Laten we beginnen met de tinctuur van het kruid van de stinkende gouwe en steeds groter worden. Stel in op de wortel van de Cupena Drug.

- 2,0 g gras giet 100,0 ml 60% alcohol, houd 7 dagen aan, zeef en drink 12 druppels 3 keer per dag, voor de maaltijd, in 1 eetl. water. De cursus is 1 maand, een pauze van 14 dagen en ga naar de Kitena-tinctuur.

Beide tincturen zijn matig giftig, volg gewoon het recept!

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. De cursus - 1,5 maand, controle echografie en ga verder met goede effecten.

De standaardbedragen zijn in eetlepels.

8 dagen voor de maandelijkse toevoeging aan de collectie van 2 st.l. Melissa officinalis en OrtoSiphon-meeldraden, of manchet vulgaris, 2 el.

Drink na elke maand gedurende 2 weken Totem en zoek naar een natuurlijk product "Iron Ashes" voor permanente prima (om hemoglobine te verhogen).

3. Rectale zetpillen Tiofan m, een kuur van 2-3 maanden (Novosibirsk).

3.1. Irrigatie, vanaf de eerste droge dag, 12 keer.

- 1 eetl. mengsel 400,0 ml water gieten, aan de kook brengen, 15 minuten op laag vuur laten koken, erop aandringen 30-40 minuten. Zeef, pers, vul aan tot 400,0 ml. Irrigatie vereist 150,0 ml warme oplossing. Bestrooi volgens alle regels, vul met een oplossingsspuit of een rubberen peer met een volume van 200,0 ml. Ga liggen in het bad, gooi je voeten op de zijkant (in de houding van de vrouw) en ga de oplossing in porties in, waarbij je elk gedurende 1-2 minuten vertraagt. Breng aan het einde van de procedure een tampon van katoengaas overvloedig aan en zet deze 's nachts aan.

Irrigatie herhalen in de volgende cyclus.

En vanaf ongeveer 17-26 d.ts. doe lotions op het suprapubische gebied met dezelfde infusie van kruiden.

De eerste echografiecontrole na 1,5 maand vanaf het begin van de ontvangst van het volledige schema (alle items op hetzelfde moment).

En alsjeblieft, Darina, stuur me twee jaar geleden al je analyses, ik wil één gok checken.

"." Met haar kankertheorie spreekt mij niet aan. En parasieten zijn te vinden als je jezelf zo'n doel stelt. Ik raad categorisch niet aan om behandeld te worden met Trihopol en andere chemicaliën, en zelfs herhaaldelijk. Het grenst aan waanzin.

Zoon. Hoewel ik advies zal geven - om endocriene pathologie uit te sluiten, naast obesitas; en androgene dermopathie, waarvoor bloed wordt gedoneerd voor LH, FSH, prolactine, cortisol, vrij testosteron.

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1,5 eetl mengsel giet een uur lang 500,0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 500,0 ml. Drink 150,0 ml 4 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. De cursus is 1,5 maanden.

Met de beste wensen, Darina, voor de communicatie!

07/04/17 Alexey

Hallo, beste Yulia Evgenievna.

Mijn diagnose: zaadbalkanker.

2.02.16 verwijderd, zes maanden later, werden metastasen gevonden in de para-aortische lymfeklieren in de buik, 4 kuren met chemotherapie en 1 kuur werd uitgevoerd, de knoop daalde van 65 mm naar 16 mm.

Vertel me alsjeblieft, waar te beginnen, in welke dosering, in welke volgorde en hoeveel tijd, en wat moet ik anders kopen.

tumoren moeten niet de minste kans krijgen. De focus zelf is afgenomen, maar het maakt niet zoveel uit - metastasen leven onafhankelijk. Daarom raad ik aan te beginnen met twee giftige tincturen (zie hieronder).

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. Natuurlijk - 2 maanden, verandering van kruiden.

De standaardbedragen zijn in eetlepels.

Meng kruiden voor niet meer dan 3-4 dagen, het kan nodig zijn om de collectie te corrigeren.

2. Ontvangst van giftige kruiden volgens het "heuvellandschap".

Het schema impliceert een startdosering van één druppel, gemeten met een oogdruppelaar, altijd in water. Elke dag moet u bij elke receptie een nieuwe druppel toevoegen. Piek "dia's" - dit is de maximale geprogrammeerde hoeveelheid, waarna de daling begint - met elke inname wordt één druppel verwijderd. Piek "dia's" doen terwijl 15 voor beide tincturen.

8 uur - Hemlock gespot, 1 druppel / 70,0 ml drinkwater, 30 minuten voor de maaltijd.

14 uur - Jungar Aconite, 1 druppel / 70,0 ml water, 30 minuten voor de maaltijd.

20 uur - Hemlock gevlekt, 1 druppel / 70,0 ml water, 30 minuten vóór de maaltijd.

Verder is het aantal druppels gelijk aan het kalendernummer. De tweede dag van opname - 2 druppels, de vijfde dag - 5 druppels, etc. Na 15 druppels (en per dag - 45 druppels van de ene en de andere tinctuur) daalt de score. En op de 16e opnamedag druppelt u al 14 druppels. Vergeet niet dat vanaf de 13de druppel de hoeveelheid water al 100,0 ml zal zijn!

Rectale kaarsen Tiofan m. Geproduceerd in Novosibirsk, op de afdeling Scheikunde van de Pedagogische Universiteit. De cursus duurt 2-3 maanden.

Alle andere problemen worden in goede staat opgelost. Je code is geen kanker, Alexey (schrijf aan het begin van de tekst van de brief, voor de begroeting).

05.23.17 Katerina

Hallo, Julia Evgenievna!

Per ongeluk op je site geraakt en was verrast door het aantal dank aan je adres. Het is duidelijk dat je met aandacht en geduld iedereen behandelt die je aanspreekt.

Ik besloot om je hulp te vragen.

Mijn probleem is vergelijkbaar met de vele die op uw site worden beschreven, maar met zijn eigen nuances.

Toen ik de diagnose hoorde, raakte ik meteen betrokken bij dit probleem, maar een jaar later verscheen er weer een fibroom van 1 cm.

In de loop der jaren heb ik de behandeling geprobeerd in een homeopathische kliniek (met zowel complexe als individueel geselecteerde preparaten), cursussen vasten, vers geperst wortelsap drinken, bieten, aardappelen, ontkiemde zaden, een acupunctuurcursus ondergaan, nou ja, kruidengeneeskunde. Maar ze vond de kruidkundige niet, ze werd behandeld met gelezen recepten. Zaag Borovoy uterus (en infusies en tincturen, zowel in verzamelingen als één). De rode borstel (het geeft me druk en geeft hoofdpijn), Euphorbia pallas, brandnetel, aardbeiblad, calendula, melissa, Dushitsa en vele anderen. Zagen zoals klaar vergoedingen (Kaukasische, Krim vergoedingen van fibroids), en ze bereidde zich voor.

Maar een andere echografie test vond plaats, en in plaats van twee, werd één fibroom gevonden, maar dezelfde grootte als het was twee (6 weken), en endometriose verscheen, chronische bilaterale oophoritis, eierstokkanker, er zijn onregelmatigheden in de cyclus.

De endocrinoloog stelt hypothyreoïdie (schildklierhormonen zijn normaal, alleen TSH - 4,3, met een standaard van 4,0). Echografie van de schildklier leverde geen pathologie op, seleniumpreparaten werden voorgeschreven.

Zelfs in de afgelopen 3 jaar heb ik dramatisch gewicht gewonnen (met een groei van 164 cm - 65 kg, altijd 55-57 kg gewogen) op het zenuwstelsel (ik woon in de Donbas), ik eet constant (nee, ik eet niet - ik eet) en er is geen gevoel van verzadiging.

Ik zou graag uw mening willen weten, is het mogelijk om vleesbomen te genezen of ze gewoon snel te verwijderen.

Noodzaak om naar de root te kijken. Chronische ontsteking leidt altijd tot ovariumdisfunctie. Het trekt een cyclus in en de schildklier verlaagt progesteron in een toestand van milde hypothyreoïdie. En hier begint zich al de vleesboom te vormen.

De taak is om ontstekingen te verminderen, hormonen te normaliseren en anti-tumor kruiden te verbinden. Natuurlijk spelen de lever en het zenuwstelsel een belangrijke rol.

1. Cyclodinon, 1 tablet of 30 druppels in de ochtend. De cursus duurt 3 maanden.

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. De loop van 2-2,5 maanden.

De hoeveelheden kruiden zijn standaard in eetlepels.

Meng kruiden voor niet meer dan 3-4 dagen, het kan nodig zijn om de collectie te corrigeren.

2.1. Irrigatie vereist.

- 1 eetl. mengsel 400,0 ml water gieten, aan de kook brengen, 15 minuten op laag vuur laten koken, erop aandringen 30-40 minuten. Zeef, pers, vul aan tot 400,0 ml. Irrigatie vereist 150,0 ml warme oplossing. Bestrooi volgens alle regels, vul met een oplossingsspuit of een rubberen peer met een volume van 200,0 ml. Ga liggen in het bad, gooi je voeten op de zijkant (in de houding van de vrouw) en ga de oplossing in porties in, waarbij je elk gedurende 1-2 minuten vertraagt. Breng aan het einde van de procedure een tampon van katoengaas overvloedig aan en zet deze 's nachts aan.

Irrigatie wordt gedaan vanaf elke dag van de cyclus, 14 keer op rij. Herhaal in de volgende cyclus.

2.2. Ik raad aan om rectale kaarsen Tiofan aan te sluiten.

3. Praat over je dieet.

Het gevoel van verzadiging wordt veroorzaakt door voedsel dat in de maag zwelt.

Dit is in de eerste plaats een zemel, fruit, gedroogd fruit, ontbijtgranen, paddenstoelen.

En, natuurlijk, water. Elk hongergevoel vermindert een glas water, dronken heel langzaam en met smaak. Stel je voor dat je goddelijke nectar drinkt.

Een eenvoudige techniek om honger te verminderen is een volledige afwijzing van vleesdelicatessen, augurken en gerookt voedsel, en alleen worstjes, worstjes, worstjes. Verminder de hoeveelheid zout, en je zult snel de verbetering voelen. Houd geraspte appel met wortelen, koolsalade, een glas kefir voor een snack.

Spijsvertering verbetert pittige bitterheid - kurkuma, gember, komijn, venkel, zwarte peper. Ze dragen ook bij tot gewichtsverlies.

Een speciaal product voor snelle verzadiging is altijd kool geweest, al zijn soorten. En geef tenslotte witte suiker op. Gebruik fructose of rietsuiker. Uiteraard moeten we geleidelijk de producten met gist en bakken laten vallen.

Er is dus niets om je zorgen over te maken. Iedereen kan uw eetlust beteugelen!

En nu, GOED GELUK! Voor communicatie! :-)

05/16/17 Tatjana

Goedemiddag, Julia Evgenievna!

Aan het begin van de brief informeer ik je dat ik met spijsvertering en al het andere dat ik normaal heb -))) met dankbaarheid voor je buig!

Op dit moment heb ik jouw advies van mij en mijn man nodig.

Ik heb een C5-C6 cervicale hernia, mijn linkerarm en ernstige hoofdpijn werken niet, vaak links, bij de geringste verandering in het weer.

Nu over haar man: ook ernstige hoofdpijn. Ik stuur ook mijn echografie en de conclusie van een MRI-scan, en Andrei's echografie van de brachiocephalische vaten, en ik bevestig ook de echografie van het hart en de nieren van mijn man.

Op dit moment drinkt Andrew Noliprel-5, Rosart - een statine en onlangs heeft de arts Normodipin toegevoegd.

Zelfs mijn man heeft chronische prostatitis.

Sinds gisteren bereid ik hem voor op drinken. Inzameling: Moedermelk 2, Rozenbottel 1, Weegbree blad 1, Berkblad 1. Ontmoette u informatie dat mannen vaak druk hebben vanwege prostatitis? We maten de druk 's ochtends en' s avonds heb ik het opgenomen - ik stuur ook een foto.

Helaas bleek uit het onderzoek dat haar man, naast een niercyste, een gecombineerde hartaandoening, atherosclerose, had. Intravasale compressie, 'veroorzaakt door extravasculaire factoren', wordt vertaald als een knijpen in bloedvaten die bloed naar de hersenen transporteren. Ik denk dat er niets exotisch is, behalve de hernia's van Schmorl, zoals die van jou. En dit is op zijn beurt de uitgang van de cervicale tussenwervelschijven naar de periferie. Om te bevestigen moet je hetzelfde onderzoek doen, wat deed je, Tanya. Maar de druk wordt veroorzaakt door een niercyste, verminderde nier- en hersenbloeding en hartaandoeningen. prostatitis voegt negativiteit toe.

1. Echtgenoot. In de verzameling heb ik rekening gehouden met sclerose, prostatitis, hypertensie. Een verzameling met een berkenblad, je kunt dit eenvoudig toevoegen vóór het mixen - 1 eetl. het mengsel.

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. De cursus - vanaf 1,5 maand.

De standaardbedragen zijn in eetlepels.

Meng kruiden voor niet meer dan 3-4 dagen, het kan nodig zijn om de collectie te corrigeren.

2. Rectale zetpillen Tiofan m, natuurlijk - 1 maand.

3. Microclysters met schors extract van de espen.

Giet de gemalen schors met water 1:10 en verdamp in een waterbad tot de helft van het volume. In de ochtend na de ontlasting binnenkomen 50,0-70,0 ml warm extract. De cursus - om de dag, 15-18 procedures.

En jij, Tanya, voor een radicale verbetering, je hebt hardwareverlenging en dringende ontvangst van chondroprotectors nodig. Breek bijvoorbeeld onmiddellijk met de koers Rumalon; of begin met het geweldige medicijn Gelenk Narung.

Doe tegelijkertijd aan oefentherapie en dank God dat dit allemaal in een ziekenhuis ligt. Oefentherapie zal de uitgeperste zenuwwortel en pijn vrijgeven, gevoelloosheid zal geleidelijk verdwijnen. Het belangrijkste is een goede specialist.

Bereid 1 eetlepel / 200,0 ml water, drink 60,0 ml driemaal daags gedurende 1,5 - 2 maanden.

Ik was blij je te zien, ik zal blij zijn om te helpen!

04.04.17 Lyudmila

Hallo, Julia Evgenievna.

Ludmila uit Mtsensk schrijft je.

We hebben met je gesproken over mijn man, over de ziekte van multiple sclerose.

Behandeld met een folk remedie Mumiyo, propolis tinctuur en tinctuur Retinophobia (delphinium) tinctuur volgens het schema.

Momenteel loopt ze niet goed (haar benen heffen nauwelijks), zwakte (vouwt in de helft), haar benen worden opgezwollen.

Ik vraag je om te helpen in onze situatie.

Bestandsgeschiedenis (uittreksel) bijgevoegd bestand.

Goede middag, Lyudmila!

Ja, ik herinner me je goed! En ik herinner me dat ik je aanraadde om een ​​vrij grote hoeveelheid kruiden te bestellen met de voorwaarde dat je ze aan mij schrijft.

Nu, zoals ik het begrijp, overheerst de spierzwakte van mijn man. Maar hij neemt ook antihypertensiva - welke? Wat is zijn druk?

Begin niet met Larkspur High, maar met Mordovnik gewoon, maar de tincturen moeten beide zijn:

- 2 eetlepels gemalen zaden gieten 0,5 liter wodka, staan ​​2 weken op een donkere plaats, af en toe schudden, stam. Begin met 3 druppels driemaal daags en voeg elke dag druppelsgewijs toe, tot 3 keer per dag 20 druppels. Ga nog een week verder, neem een ​​pauze van 10-14 dagen. Dosering met een oogdruppelaar, verdund in 1 el. water. Cursussen herhaald waar nodig. Let op druk. Kleinere doses Mordovnik (10 druppels, 2 keer per dag) verhogen de druk, en groot (20 druppels) verlagen ze.

- 50,0 gram wortel Larkspur vermalen in een vleesmolen, giet 500,0 ml 40% alcohol, dring drie weken aan, schud 1 keer in 2-3 dagen. Zeef, drink volgens de "glijbaan":

Begin met 3 druppeltjes / 50 ml water 3 keer per dag. Voeg dagelijks 1 druppel toe bij elke receptie. 10 druppels druppelen in 70,0 ml water, 15 druppels al in 100,0 ml water. Bereik tot 20 druppels 3 keer per dag in 100,0 ml water en begin geleidelijk af te nemen, waarbij 1 druppel uit elke dosis wordt verwijderd. Cursus eindigt in 40 dagen, een pauze van 14 dagen.

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 volle eetlepel. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. Cursus 1,5-2 maanden.

De standaardbedragen zijn in eetlepels.

Meng kruiden voor niet meer dan 3-4 dagen, het kan nodig zijn om de collectie te corrigeren.

4. Visolie, 1 theelepel, driemaal per dag, op een plakje zwart brood, direct voor de maaltijd. Natuurlijk - 1 maand.

5. Vitaroln. Lees over hem en besluit in zijn voordeel of in het voordeel van Tiofan.

Voor de communicatie, Luda! WACHT!

04.04.17 Julia

Julia, hallo!

2 van mijn kinderen zijn niet besmet.

Ik weigerde om inpatient te behandelen.

Vertel me hoe ik met kruiden moet behandelen.

ASD heeft me geholpen. Ik wil het opnieuw proberen.

Kan ik Tiofan, Vetom, ASD drinken?

Sorry, en ik hoop dat je antiretrovirale therapie krijgt !! En nu is het nodig om de immunologische krachten van beide kinderen met kruiden te versterken, omdat ze ziek kunnen worden met tuberculose - er is Koch-bacillus in je sputum !! Ik zou Ftivazid toevoegen aan kruiden in profylactische doseringen.

1. Verzamel kruiden voor kinderen.

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml.

EEN FYTOOL VAN KINDEREN.

- Tot 1 jaar van het leven - 1/10 volwassen dosis (standaardinfusie van 1 eetlepel kruiden of een mengsel van kruiden per 200 ml kokend water).

- Van 6 maanden tot 1 jaar - 1/8.

- Van jaar tot twee jaar - 1/7.

- Van 2 tot 3 jaar - van 1/6 tot 1/4.

- Van 3 tot 4 jaar - 1/5.

- Van 10-12 jaar oud - 3/4.

- Van 12 - volwassene.

De cursus is 1,5 maanden.

De standaardbedragen zijn in eetlepels.

Meng kruiden voor niet meer dan 3-4 dagen, het kan nodig zijn om de collectie te corrigeren.

2. En voor jou, Yulechka, laten we dit schema toepassen:

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. Cursus - 2 maanden.

De standaardbedragen zijn in eetlepels.

2.1. Inhalaties zijn koud met een concentraat van zilverwater, een sterk antisepticum; zilveren oplossing om te drinken. Het is bewezen dat zilverionen effectief zijn bij AIDS en tuberculose.

In Medtech kunt u een apparaat kopen, een huishoudelijke ionator om water en een inhalator te krijgen, en een vernevelaar is beter!

2.2. Thiofaan geeft de voorkeur aan sterk anti-tuberculosegeneesmiddel - Vitaroln, ook in een olie-oplossing. Drink 1 theelepel. drie keer per dag, natuurlijk - 3 maanden.

2.3. Als je antibiotica hebt gekregen, moet je je aanmelden bij Vetom - aan het einde van de cursus.

En als je de factie van de SDA leuk vindt, kun je meedoen!

Je code is KINDEREN (schrijf aan het begin van de tekst van de brief, vóór de begroeting). Houd me op de hoogte, Julie! Ik zal proberen om jou en de kinderen te helpen!

11/01/16 Victor

Goede middag, beste genezers en redacteuren van de site.

Ik wil Yulia Evgenevna bedanken voor hulp bij de behandeling van mijn moeder. We zijn begonnen met het drinken van kruiden die de dokter heeft geadviseerd, we wachten op goede resultaten.

Ik wil ook om hulp vragen bij het behandelen van mijn vader, geboren in 1953.

Hoofddiagnostiek: prostaatkanker stadium IV (adenocarcinoom microacinar) met hersenmetastasen. De MRI vertoont 2 laesies, waardoor parese van de linkerarm en gedeeltelijk van het linkerbeen plaatsvindt.

In november vorig jaar, een operatie, bilaterale orchiectomie. Vanaf januari 2015 nemen we Bicalutamide 150 mg, de totale PSA daalde van 300 tot 14 en vervolgens de laatste - 46 (10/07/2016).

Van chronische ziekten - hypertensie, sinusitis. sinusitis maakte zich de laatste tijd ook zorgen over neuscongestie, afscheiding.

Vraag ook om advies over sedativa. Er is een constante angst bij de vader, die een toename van de druk veroorzaakt. Levensstijl is dramatisch veranderd door ziekte, en de ziekte van de moeder, alles beïnvloedt het zenuwstelsel.

Bedankt voor uw hulp, ik wacht met de hoop op aanbevelingen!

Bedankt ook! Maar je hebt zo'n haast om te bedanken - de kruiden zijn net begonnen!)))

Hier is het schema voor je vader, in de verzameling heb ik rekening gehouden met al je wensen:

- 10,0 g gehakte droge wortel giet 0,5 liter 70% alcohol. Sta er 10 dagen lang op. Drink, het oplossen van 1 eetl. in 70,0 ml water 3 keer per dag, 30 minuten na de maaltijd. De cursus is 1,5 maand, de pauze is 2 weken. Tinctuur verandert in een andere - Mistletoe (zie hieronder), zet beide tegelijk.

1.1. Een afkooksel van de wortels van Tamus, terwijl de tinctuur wordt bereid:

- 1 theelepel gehakte droge wortels gieten 200,0 ml kokend water en laat ze gedurende 30 minuten in een kokend waterbad koken, laat ze 10 minuten intrekken, zeef. Drink 1 el. 3 keer per dag, 30 minuten voor de maaltijd.

2. Verzameling van kruiden (fyto-oestrogenen remmen de verspreiding van prostaatkanker).

Wortels: Zoethout - 1 (exact 10 dagen later, verminder de hoeveelheid tot 1 dec. En ga verder), Smeerwortel - 1; Alfalfa zaaien - 1.5, Ginkgo biloba - 1, Bedlepel - 2, Beginletter medicinaal - 2, Hopbellen - 2, droge vruchten van Rowan rood - 2, witte mistletoe scheuten - 1 theelepel

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. Cursus 1,5-2 maanden.

De standaardbedragen zijn in eetlepels.

- 100.0 g gemalen mistletoe-scheuten worden in een kom gedaan, giet 500.0 ml 70% alcohol. Sta 3 weken op een donkere plaats op kamertemperatuur, schud af en toe. Drink 30 druppels 4 keer per dag, een half uur voor de maaltijd. Cursus - 2 maanden.

3. Kaarsen rectale Tiofan m, 200 mg. Om de nachtcursus aan te doen - 2 maanden.

Afspoelen met bouillon kruiden Herb brief. Als er pus is, komt het eruit.

- 1 eetl. gehakte kruiden giet 400,0 ml heet water en bak op laag vuur gedurende 20 minuten. Sta 15 minuten aan, zeef en spoel de neus af met een spuit met een spuitmondje. Cursus - 3 weken.

Het allerbeste en vriendelijke voor het hele gezin! Good luck! Tot ziens, Victor!

10.26.16 Valeria

Goedemiddag, Julia Evgenievna!

Mijn moeder, 66 jaar oud, had 2 jaar geleden borstkanker. Er was een operatie, chemie, bestralingstherapie.

Eind augustus, na een cryoballoon isolatie van de mond van de longaderen, voelde de moeder een scherpe achteruitgang in haar gezondheid. misselijkheid, aanhoudend braken, zwakte, onvermogen om vloeistof en voedsel te nemen. de huid werd geel, jeukende huid, het wit van de ogen werd geel. Urine is donkere, lichte uitwerpselen. Scherp gewichtsverlies, meer dan 10 kg.

MRI-resultaten: matige hepatomegalie. De vorming van de rechter lob van de lever met de overgang naar de poort van de lever (hepatocellulaire c-r?) Mts in de lever. MSCT tekenen van biliaire hypertensie. "Slib" -syndroom van de galblaas. diffuse veranderingen van de pancreas. Cicatriciale misvorming van de rechter nier. ascites.

De artsen wilden een afvoer maken voor de uitstroom van gal uit de lever, maar dat deden ze niet, ze werden ontslagen omdat ze het niet mogelijk achtten.

Hoogte - 158 cm, gewicht nu - minder dan 50 kg.

Thuis zetten ze schoonmaak druppelaars met Hemodez, Reamberin, Reopolyglyukin, nu zetten we Remaxol.

We drinken homeopathie (volgens de aanbeveling van een homeopathische arts uit St. Petersburg).

We geven Vetom, Tiofan, soda, peroxide, de verzameling kruiden van ascites uit uw eerdere aanbevelingen op de site, vitamine C, vers geperste sappen van groenten en fruit.

Mam eet nu alleen granen, babyvoeding, Nutridrink-drankjes.

De resultaten van bloedonderzoek van 10/18/16 (gedeeltelijk vanaf 06/05/16): trombokriet - 2,08, ALAT - 121,65, ASAT - 316,75, totaal bilirubine - 445,57, direct bilirubine - 199,74, gamma GT - 155,59, glucose - 3,55, creatinine - 58, ureum - 2,8, totaal eiwit - 47, cholesterol - 8,13, alkalische fosfatase - 617, kalium - 3,02, natrium - 128,61, chloor - 90, hematocriet - 36,5, hemoglobine - 120, erytrocyten - 3,92, bloedplaatjes - 318, leukocyten - 4,6, lymfocyten - 15,3, monocyten - 6,1.

Aanvullende informatie: bloedgroep 1+. cyste van de schildklier.

Chronische gastritis, maagzweer. aritmie, snelle pols, bloeddrukdaling.

Yulia Evgenievna, geef alsjeblieft aan wat we moeten nemen van ascites en hoe de conditie te handhaven met een dergelijke diagnose? Is het mogelijk om albumine in te zetten? Furosemide werkt praktisch niet, ze begonnen Diuver van gisteren te geven.

Heel erg bedankt, wachtend op je antwoord!

Als je moeder het ermee eens is, is het noodzakelijk om chirurgie te zoeken om een ​​uitstroom van gal te creëren. Gal in deze situatie zal niet alleen helpen, maar ook schaden. Er is geen andere manier, Valeria. Doe je best, wees volhardend, zoek naar zo'n dokter.

In de tussentijd moet u uw moeder Phenobarbital geven, 1,0 g 2 keer per dag. Dit vermindert de jeuk, de mate van geelzucht en laat je ontspannen.

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet 200,0 ml koud drinkwater gedurende een uur, breng dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 200,0 ml. Drink 50,0 ml 4 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. De cursus is 1,5 maanden.

De standaardbedragen zijn in eetlepels.

2. Galstena. Probeer voorzichtig tweemaal daags 10 druppels te geven. U kunt tot 15 druppels driemaal per dag verhogen, vóór de maaltijd. Voeg gepureerde soepen, sap met pulp - pompoen, appel. Een apart gesprek over bietensap. Het is een cardioprotector met eigenschappen tegen kanker. Zorgvuldig geven, alleen vers geperst en in de koelkast gelegd voor minimaal een uur. Begin met driemaal daags 30,0 ml. Alle activiteiten onder controle van bilirubine om de 7 dagen. De cursus duurt niet minder dan een maand.

2.1. Onder de tong moet Limfomiozot druipen. Begin met 10 druppels driemaal per dag. Dit zal de intoxicatie sterk verminderen.

2.2. Diuver liet ons om de dag, in combinatie met 2 tabletten van Veroshpiron.

Maar dit zijn halve maatregelen! Ik herhaal, op zoek naar een chirurg - beslissend, maar echt humaan, die periodiek ascites vloeibaar zal maken.

En meer, Valeria. Met deze cijfers beïnvloedt de bilirubine-intoxicatie de hersenen. Wees voorbereid op manifestaties van encefalopathie.

Het allerbeste! GOED GELUK!

23-08-2016 Ivan

Hallo, Julia Evgenievna.

Op dit moment wordt het libido verlaagd, treedt er regelmatig pijn op in de prostaat en het linker scrotum.

Ik heb veel gezocht naar vragen en antwoorden, maar daar is jouw aanpak heel individueel voor iedereen. Ik heb echt jouw aanpak van de behandeling nodig. Help alstublieft.

Iedereen heeft zijn eigen prostaatontsteking!)) Maar er zijn gemeenschappelijke punten in kruidenbehandelingen - dit zijn lokale procedures, zonder welke de drinkkosten niet goed werken; herstel van de immuniteit na antibiotica en de fundamentele afwijzing ervan. Allen die niet van rectale zetpillen houden, keren microclysters terug naar de artsen of naar de site. De behoefte aan lokale behandeling ligt voor de hand. loopneus elimineert druppels in de neus; oorpijn - turunds in het oor; conjunctivitis - oogdruppels, etc. En we zullen beginnen met het herstel van de intestinale immuniteit:

1. Tinctuur van knoflook.

- Snijd de teentjes van 3 middelgrote knoflookhoofdjes ruw en giet 300,0 ml sterke wodka. Sta tien dagen in het donker. stam, knijp. Drink 30 druppels in 1 el. melk, drie keer per dag, 15 minuten vóór de maaltijd. OF gebruik Allilsat-tinctuur. Natuurlijk - 1 maand.

2. Verzamel kruiden om te drinken.

Snijd het gras gelijkmatig tot 2-3 mm, de wortels en vruchten - tot 3-5 mm, meng gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Braden in een laag vuur of kokend waterbad, afgedekt, gedurende 15 minuten. Verwijder en eis uur op. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. De cursus is 1,5 maanden.

De standaardbedragen zijn in eetlepels.

2.1. Tribestan, drink 4 maal daags 1 tablet. Natuurlijk - 1 maand.

3. Lokale behandeling.

Maal tot ongeveer 3 mm, mix.

- 1 theelepel het mengsel giet 100,0 ml water, breng aan de kook, laat het 15 minuten op laag vuur koken, houd het 30-40 minuten aan. Zeef, knijp, vul aan tot 100,0 ml. De procedure moet na defecatie worden uitgevoerd. Een warme infusie in een hoeveelheid van 70,0 ml wordt verzameld in een rubberen peer met dezelfde capaciteit en wordt rectaal ingebracht. Na de procedure is het noodzakelijk om gedurende 15 minuten een knie-elleboogpositie of een rugligging met opgeheven en gesloten benen aan te houden, zodat de oplossing niet naar buiten komt. Cursus - 14

3.1. Aan het einde van de cursus PSA-, urine- en bloedtests uitvoeren en overschakelen naar Tykveol of OR Tiofan zetpillen, 200 mg.

Je gezondheid en analyse bepalen alles.

Gedurende de gehele duur van de behandeling alcohol, gekruid en gekruid voedsel en smaakmakers uitsluiten; oploskoffie. Drink een afkooksel van haver.

Heb een goede start, Ivan!

Om de eerste 10 dagen van feedback in te stellen, plaatst u een opmerking UPDATED aan het begin van de tekst van de brief, vóór de begroeting. In de toekomst zal het niet handelen, maar alle herhaalde brieven gaan automatisch naar de dokter.

05.25.16 JULIA

Hallo, Julia Evgenievna.

Ik ben 39 jaar oud. Hoogte - 167 cm, gewicht - 70 kg.

Ik had poliepen, drie keer geschraapt.

De laatste keer schaafde in september 2013. Daarna zei de dokter dat hij constant hormonen zou drinken, omdat ze cyclisch groeien, om de zes maanden om een ​​echo te maken voor poliepen (daarvoor dronk ik zes maanden). Drink tot nu toe.

In november 2014 werd een knoop gevonden op de achterkant van de baarmoeder. Ze registreerden niets, alleen om in acht te worden genomen, om een ​​echoscopie en een bloedtest te doen. Het knooppunt groeit langzaam.

Dit jaar besloot Badan om mee te drinken met Peony's tinctuur, douchen en tampons (dronk 8 weken).

De voorlaatste echografische resultaten: knooppunt 40x35. En voor het laatste onderzoek begon de echoscopie onkruid te drinken, dronk twee weken en ging op een echoscopie, het resultaat: knooppunt 37x39. De dokter zei dat myoma niet groeit, bloedtesten zijn goed, zei ze om binnen 8 maanden te komen.

Ik las in de baarmoeder van José Borovoy dat velen myoma met haar behandelen. Maar ze is hormonaal en ik drink hormonen, ik ben bang om ze te gooien, zodat de poliepen niet opnieuw groeien. Op internet vond Ineta uw site, ik besloot te schrijven.

Wat zou u mij adviseren, wat moet ik doen? Alvast bedankt.

Je hebt de Solomon-beslissing genomen - zowel hormonen als kruiden. In dit geval, ben ik blij om u te informeren dat de Borovoy uterus geen fyto-oestrogenen of fytoandrorogenen bevat en kan worden gebruikt in combinatie met Kok. Bevestig het voorzichtig aan de verzameling kruiden die je al drinkt.

Tinctuur of infusie, kies:

- 50,0 gram gemalen bladeren (5 eetlepels) Borovoy baarmoeder giet 500,0 ml hoogwaardige wodka, sta 2 weken op een donkere plaats, af en toe schuddend. Drink 30 druppels 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus - 2 maanden.

- 2 eetlepels gemalen 2-3 mm bladen van de Borovoy baarmoeder giet 2 kopjes kokend water, dek af, wikkel en laat gedurende 15 minuten intrekken, laat uitlekken. Drink 100,0 ml 4 maal daags, 30-40 minuten voor de maaltijd. Cursus - 2 maanden.

U kunt een lokale behandeling hechten in de vorm van kaarsen Tiofan m, kijk op de website van de fabrikant); irrigatie met kruiden, bijvoorbeeld Kruipende Mieren, Gewone koolzaad, Marsh sabelnik, Marsh Aire, infusie van kliswortel. En voeg in elke verzameling Sporysh of Paardestaart toe. Er zijn veel opties, Julia!

Je kunt het aan! GOED GELUK!

25/05/16 Elena

In december 2015 ontdekten ze oncologie.

MSCT van de buikholte vanaf 12/20/2015: hepatomegalie. vette degeneratie van de lever. Intra-abdominale lymfadenopathie. ca hepatische hoek van de dikke darm met de verspreiding naar de twaalfvingerige darm en de vorming van fistulous passage.

In februari 2016 was ze in het ziekenhuis voor behandeling.

Datum van operatie: 02/03/2016. Laparatomie, proefmobilisatie van de rechterhelft van de dikke darm. Het opleggen van ileotransverse anastomose.

De diagnose van het ziekenhuis (februari 2016): kanker van de lever buiging van de dikke darm III graad. Fase: T4NxM0.

Complicaties: ernstige bloedarmoede, 12-duodenale fistels.

Gelijktijdige ziekten: lymfostase van de onderste ledematen.

Histologisch onderzoek, cytologie vanaf 02/03/2016: in uitstrijkjes van het sediment bloed met tekenen van hemolyse, weinig dystrofisch veranderde cellen van het mesothelium.

Behandeling: alleen chirurgisch.

02/27/2016 bij ontslag uit het ziekenhuis, een bloedtest: Hb - 104, er - 3.6, bilirubine - 14.93, eiwit - 43.8.

Hemoglobine wordt verminderd, verhoogd in het ziekenhuis door bloedtransfusie en rode bloedcelmassa. Opgegroeid tot 80-90.

03/30/2016 bij ontslag, bloedonderzoek: Hb - 81, er - 10 * 12 / l, bilirubine - 4,8 mmol / l, eiwit - 43,9 g / l, ureum - 9,5 mmol / l.

Na 2 weken daalde de hemoglobineconcentratie:

04/11/2016, bij opname, bloedonderzoek: Hb - 54, bilirubine - 3,8 mmol / l, eiwit - 45,7 g / l, ureum - 9,7 mmol / l.

MSCT van de borst op 04/05/2016: tekenen van formaties van de middelste en onderste lobben van de rechterlong en de onderste lob van de linker long, hoogstwaarschijnlijk secundair aan mts c-r leverhoek van de dikke darm).

Van 16 tot 20 mei 2016 werd de eerste chemotherapiecursus met het fluorouracil-medicijn uitgevoerd. Is goed overgedragen: toename van de lichaamstemperatuur van 16 tot 25 mei is zeer zeldzaam, niet hoger dan 37,2. Leukocyten zijn normaal, het hemoglobine "leed" een beetje - het zakte naar 85.

Algemene toestand op 25/04/2016: stabiel, met hemoglobine 80-86 en hoger.

Om hemoglobine normaal te behouden, gebruik ik ijzersupplementen (tabletten, capsules), producten die ijzer bevatten, maar het hemoglobine neemt periodiek af. Het is logisch om hemoglobine-injecties thuis te behouden, misschien om te veranderen: drink een kuur met capsules (3-4 maanden), verander in injecties (1-2 maanden)?

Ik hoop echt op het medicijn Tiofan. Maar bij kaarslicht zal het zeer problematisch zijn, aangezien de ontlasting frequent is (8-12 keer per dag) gedurende de dag (ook 's nachts). En vaak niet gevormd. Misschien is er Tiofan in druppels, in capsules?

Accepteer alstublieft onze oprechte en diepe sympathie en maak je geen zorgen meer over de wachtrij. U ontvangt binnen een paar dagen antwoord (om dit te doen, aan het begin van de tekst van de brief, vóór de begroeting, zet u het codewoord oncologie).

Laten we samen nadenken en beginnen met bloedarmoede. Nee, het is noodzakelijk om het beenmerg zelf te stimuleren en het niveau van ferritine te verhogen tot de gemiddelde snelheid. Alleen injecties kunnen dit doen. Kies, Lena, tussen Erythropoietin en Ferrum Lek / Venof / Ferinzhekt. En dan om hemodial te houden, in de zomer is het gemakkelijk; en drink een verscheidenheid aan stropen met 2-waardig ijzer. Het is gemakkelijker te dragen. En dan versterkt diarree de ijzervoorbereiding zelf om te drinken!

zwelling veroorzaakt door grote lymfeklieren in de buikholte. Ze blokkeren het pad van lymfedrainage. er zal diarree zijn totdat de fistel geëlimineerd is en de darmen het verlies van hun deel niet accepteren. Dit alles vereist grote kracht. Laten we op deze manier beginnen, en dit zal je alleen maar helpen met chemotherapie:

- 50,0 gram geraspte wortels giet 500,0 ml 70% alcohol of apotheek Aceptolina (u kunt de havertint van de apotheek gebruiken!). Sta op een donkere plaats in een goed afgesloten container gedurende 10 dagen, af en toe schuddend. Drink 25-30 druppels 3 keer per dag, voor de maaltijd, gedurende 2 maanden.

Maal de grondstof gelijkmatig tot 2-3 mm en meng het gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet 200,0 ml koud drinkwater een uur lang aan de kook. Stoof op een laag vuur of kokend waterbad onder een deksel gedurende 15 minuten, sta erop. Zeef, knijp, vul aan tot 200,0 ml en giet 1 cl. L in elk deel van de infusie. Befungin! Drink 70,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus - 2 maanden.

Het aantal kruiden wordt standaard aangegeven in eetlepels.

2.1. Thiophane. Een waardige antioxidant, het wordt geproduceerd in Novosibirsk in de vorm van zowel kaarsen als poeder, die moet worden verdund met plantaardige olie. Ik denk niet dat je het goed zult verdragen met zo'n diarree. Er zijn 0,2 gram capsules, ik vind ze minder actief.

Kissels met spinazie, brandnetelsap, rijst en bosbessensoep; apotheekextract van psyllium, brandnetelsap (fabrikant Biolith, Tomsk); niet-gefrituurde levergerechten (paté), en wees niet bang, ze worden alleen getoond voor leveraandoeningen; Fruits of the Strawberry Forest (droog voor de toekomst!). Brood, gebak en alles dat gist bevat, uitsluiten; evenals zoete sappen, mineraalwater met gas.

Adsorptiemiddelen zijn nodig, bijvoorbeeld Karbohit, Rekitsen RD; blauwe klei.

3. Lokaal. Het is noodzakelijk om de groei van metastasen op te schorten en tegelijkertijd de lymfeklieren te verminderen.

- 20,0 gram van de wortels, geplet tot granen, giet 200,0 ml 60% alcohol gedurende 14 dagen, schud af en toe. Zeef, drink 15 druppels, opgelost in 70,0 ml water, twee keer per dag. De cursus - terwijl 2-3 weken.

- Mix 1: 2 tinctuur en farmacie ricinusolie, kloppen. 'S Nachts op de maag aanbrengen.

Ben je het eens met zo'n plan, Helen? Ik wacht! Voor communicatie!

04/06/16 Oksana

Hallo, Julia Evgenievna.

Ik heb je advies echt nodig.

Mijn tante is ziek, de diagnose is melanoom van de huid, metastasering van het parenchym van beide longen, axillaire lymfeklieren aan de rechterkant, het rechter ileum.

Artsen hebben het al opgegeven. Haar rug doet zeer pijn, de metastase onder haar arm groeit. Nu krijgt hij geen behandeling. Hij drinkt pijnstillers, Euphorbia pallas en tinctuur van Aconite Jungar, maar geen verbetering.

Ik zou je tijd dankbaar zijn.

Helaas hoeven we nu niet te wachten op een serieuze verbetering (((Het is noodzakelijk om verslechtering te voorkomen. Naar mijn mening is dit wat er nodig is:

1. Tinctuur van de wortel Ginseng, apotheek. Drink 's morgens en tijdens de lunch gedurende 7-10 druppels gedurende de maand.

2. Voeg een verzameling kruiden toe om te drinken.

Maal de grondstof gelijkmatig tot 2-3 mm en meng het gelijkmatig.

- 1 volle eetlepel. mengsel giet gedurende een uur 300,0 ml koud drinkwater, breng aan de kook. Stoof gedurende 15 minuten op laag vuur, giet het in een thermosfles, stoom af en laat het een uur staan. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus - 2 maanden.

Het aantal kruiden wordt standaard aangegeven in eetlepels.

3. Lokaal. Maak boter.

De wortels van Sabelnik-moeras, Burnet Drug, Bedrock Sabre-worm (kan worden vervangen door gras, maar neemt twee keer zoveel). Vermalen tot graangewas, neem in gelijke hoeveelheden en giet 1: 5 plantaardige olie. Zet 's nachts in een oven, verwarmd tot 70 graden, aandringen warm, spanning. Bewaren in de koelkast.

Meng voor gebruik 1: 2 met tinctuur van Aconite Jungar en breng het aan op alle zichtbare haarden van de tumor en lymfeklieren - twee keer per dag gedurende 3 weken.

4. Rugpijn. Probeer de Comfrey-medicinareeks 911 voor de eindcrème aan te brengen.

Dit, Oksanochka, is een minimum! Het is lente, laat de tante de krachten ondersteunen met jonge greens, theeën van knoppen en bladeren, en zorg ervoor dat het medicijn Tiofan in poeder wordt toegevoegd. Geproduceerd in Novosibirsk, tel. +7 38322915488.

Dit is alles voor nu. Ik zou blij zijn om op de een of andere manier te helpen.

GOED GELUK! Tot snel!

24-04-2016 Svetlana Alekseevna

Lieve Julia Evgenievna!

Hoogte - 180 cm, gewicht

110 kg. De druk is gemiddeld 130/85, de puls is maximaal 80 slagen / min.

16 dagen geleden werden ze (voor de eerste keer) uit het ziekenhuis ontslagen met de diagnose van goedaardige prostaathyperplasie, het volume van de prostaatklier was 92 cm. Een operatie werd uitgevoerd - trocar-cystostomie (drainage functioneert naar tevredenheid).

Geen medische behandeling werd uitgevoerd in het ziekenhuis.

In de richting van de uroloog van de districtskliniek, dronk hij antibiotica (monural en ciprofloxacine) en nam Omnik en Fitolysin.

Daarnaast drinken we dagelijks 2 gram Tiofan, een olie-oplossing, 1 theelepel en 1 kaars voor de nacht.

Helaas gaat de urine niet vanzelf - vandaag is het al 20 dagen.

In de mochesbornik gaat het zonder problemen.

Lieve Julia Evgenievna!

Help ons alstublieft: hoe de prostaat te genezen en vooral - om een ​​operatie te voorkomen! Er zijn tenslotte zulke gevallen. Misschien als aanvulling op kruidendrankje!

Hallo, Svetlana Alekseevna!

Ik hoop echt op kruiden, vooral voor vrouwen. Vandaag is bewezen dat door het verlagen van het niveau van "slechte" testosteron, ze de grootte van de klier verkleinen.

- 1 eetl. een mengsel van gemalen wortels en fruit giet een uur lang 300.0 ml koud drinkwater en breng het dan aan de kook. Stoof gedurende 15 minuten op laag vuur, giet 1 eetl. mengsel van kruiden, breng aan de kook en giet in een thermoskan. Laat stoom af en sta erop 1,5-2 uur. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, voor de maaltijd, in kleine slokjes. De cursus is 1,5 maanden, controle van PSA.

Het aantal kruiden wordt standaard aangegeven in eetlepels.

2. Microclysters met Chagoy.

- 1/2 kop gehakte champignon giet 3 kopjes heet water (niet meer, en ten minste 50 graden) en sta erop in een thermoskan voor een dag. Zeef, knijp. Infusie kan 3-4 dagen worden bewaard en gebruikt. Voor microclysters is 50,0 ml warme bouillon vereist. De procedure moet na defecatie worden uitgevoerd. Een warme infusie in een hoeveelheid van 50,0 ml wordt opgevangen in een rubberen peer met dezelfde capaciteit en rectaal ingebracht. Na de procedure is het noodzakelijk om gedurende 15 minuten een knie-elleboogpositie of een rugligging met opgeheven en gesloten benen aan te houden, zodat de oplossing niet naar buiten komt. De cursus - 15 procedures in de huidige maand en herhaal het volgende.

3. Rectale zetpillen Tykveol, 's morgens en' s nachts op vrije dagen van de maand. Cursus - 2 maanden.

4. Voeding heeft een grote kennis - om vlees te beperken, en niet om te bakken, maar om te bakken; geven de voorkeur aan vis, zeevruchten, kool, bieten, wortel, groene appelsap; gebakken groenten, vooral pompoen, courgette, aubergine. Papillen op water uit haver, spelt, boekweit, gerst. Sluit het gebruik van gebak en gistbrood uit. En vermijd constipatie. Ik denk dat alles goed komt!

Veel geluk voor ons! Happy 8 maart, Svetlana Alekseevna!

01/13/16 Constantijn

Hallo, lieve Julia Evgenievna!

Mijn vader is 61 jaar oud.

In oktober 2015 kreeg hij de diagnose pancreaskanker, stadium 4 met levermetastasen. Dit gaat gepaard met obstructieve geelzucht. Na alle tests gingen we naar het regionale kankercentrum. Ze probeerden een klep te plaatsen om geelzucht te verwijderen, maar konden vanwege de tumor niet, zoals ik het begrijp, niet. Ze stuurden naar huis en zeiden dat ze niet konden helpen.

Daarna proberen we onszelf te behandelen. Weken drie namen frisdrank. Nu (vanaf 11/01/16) begon ik met Tiofan-m (in olie-oplossing), de monastieke verzameling (vader George, 16 kruiden) in plaats van thee in deel Chagu.

Over het algemeen verslechtert de toestand, gedurende 2,5 maanden verloor ik ongeveer 20 kg - nu is het gewicht genormaliseerd, ongeveer 59 kg. Vanwege zwakte begon hij over het algemeen te gaan liggen, de druk was laag, voortdurend jeuk. Het lijkt erop dat niets heel veel pijn doet, maar het is moeilijk om te bewegen (het zegt zwakte in de benen, duizelig). De stemming is van nature slecht. Onlangs, vanaf het begin van het nieuwe jaar, is de maag opgezwollen en daarom kan hij niet normaal eten. Hoewel niet een sterke eetlust, is er, maar nogmaals, hoe te eten met een "volle" maag.

Help alsjeblieft met wat je kunt, want slechts 61 jaar oud. Ik begrijp dat dit niet kan worden genezen, maar het kan op een of andere manier worden ondersteund. Ik heb ergens gelezen dat de tinctuur van Rhodiola Rosea en Peony helpt bij geelzucht, is dit waar?

Familieleden zeggen dat het niet nodig is om het te vullen met een grote set kruiden, zeggen ze, en zo hard. Nadat ik veel oproepen en antwoorden heb gelezen, ben ik van mening dat integendeel sterke weerstand ("druk") op de ziekte noodzakelijk is.

Adviseer hoe om te gaan met voedsel en welke andere kruiden kun je nemen, en nog belangrijker, kun je allemaal samen? Dus als een dringende kwestie, misschien kunt u via e-mail met u communiceren?

Bij voorbaat dank.

Het eerste wat u moet doen, is de districtsarts bellen en vragen om een ​​uittreksel van een recept voor Phenobarbital, dat in hoeveelheden van 1,0-1,5 gram per dag onmiddellijk geelzucht en jeuk vermindert. jeuk en geelzucht worden veroorzaakt door de opeenhoping van bilirubine onder de huid. Jammer genoeg kunnen de choleretic kruiden niet worden genomen, zullen zij geelzucht verder intensifiëren - de output van gal wordt geblokkeerd door een tumor van de pancreaskop! Een oedemateus vocht wordt verzameld in de buikholte, de zogenaamde ascites.

De situatie is serieus, maar je kunt een beetje van alles eten behalve gebakken, grove cellulose en gistbrood. De spijsvertering van voedsel zal verbeteren - Mezim of Creon, Panzinorm, Pancreatin. Gouden wortel in de tinctuur kan alleen worden gegeven om de kracht te behouden, maar de andere wortel is veel correcter:

- 50,0 gram gehakte wortel giet 0,5 liter hoogwaardige wodka, laat 2 weken op een donkere plaats staan ​​en schud af en toe. Zeef, drink 30 druppels 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Laatste opname - 5 uur voor het slapen gaan. Tijdelijk, Kostya, totdat de bereidheid van de infusie in de verzameling van 1 theelepel wordt gestopt. gemalen rode wortel. En zoek naar een speciale wortel in deze lokalisatie van kanker - de wortel van Iris bleek.

2. Verzamel kruiden om te drinken.

Maal de grondstof gelijkmatig tot 2-3 mm en meng het gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet 200,0 ml koud drinkwater een uur lang aan de kook. Stoof op laag vuur gedurende 15 minuten, sta op uur. Zeef, knijp, vul aan tot 200,0 ml. Drink 70,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. Cursus - 2 maanden.

Het aantal kruiden wordt standaard aangegeven in eetlepels.

2.1. Bereide maaltijd (distelmeel), eet 1 theelepel. 4-5 keer per dag een slok water drinken. Water is tot een minimum beperkt, zodat de ascites niet toenemen.

2.2. Ridderspoor hoog, anti-kanker en anti-oedemateus middel. Numb. Pas op voor gif. De dosis niet overschrijden!

- 1 theelepel fijngehakt droog gras of wortel giet 300.0 ml kokend water en kook op laag vuur gedurende 20 minuten. Stam. Drink 1 el. 4 keer per dag. Bevochtig het 3-laags gaas met het residu en leg het op de lever tweemaal daags gedurende 1-1,5 uur. Cursus - 3 weken.

3. Ik vind het nodig om reinigingsklysma's te reinigen. De dokter kan en moet een verpleegster naar het huis sturen. De eerste keer dat ze het laat zien, dan - zichzelf.

3.1. Na 5 dergelijke klysma's, is het noodzakelijk om microclysters voort te zetten. Andere manieren om ascites en effecten op het lichaam te verminderen, behalve druppelaars, nee.

- 1 eetl. het mengsel giet 100,0 ml water, breng aan de kook, laat het 15 minuten op laag vuur koken, houd het 30-40 minuten aan. Zeef, knijp, vul aan tot 100,0 ml. De procedure moet na defecatie worden uitgevoerd. Een warme infusie in een hoeveelheid van 50,0 ml wordt opgevangen in een rubberen peer met dezelfde capaciteit en rectaal ingebracht. Na de procedure moet u gedurende 15 minuten op uw rug liggen met uw benen omhoog en gesloten, zodat de oplossing niet uitlekt. Cursus - 10 procedures.

Het aantal kruiden wordt standaard aangegeven in eetlepels.

4. Lymphomyosot, 5 druppels onder de tong, drie keer per dag, gedurende een maand.

In de loop van de behandeling, en zelfs nu, zullen een aantal vragen rijzen. En nu - hoe versta je mij, Kostya? Schrijf naar het adres waar je deze brief hebt ontvangen, het is niet nodig om te wachten tot de site wordt geopend.

10.26.15 Irina

Lieve Julia Evgenievna!

Ik doe een beroep op u voor de eerste keer, zeer veel rekenend op uw hulp.

39 jaar oud, heb een kind van 15 jaar.

menstruatie vanaf de leeftijd van 11, overvloedig, pijnlijk begin.

Onlangs gediagnosticeerd met de volgende zweren. Echografie van de bekkenorganen (16e dag van de cyclus) toonde: multi-knoop myomen van de baarmoeder, 7 weken. In de dikte van de achterwand bevindt zich een intramurale submukeuze knoop van 20 * 20 mm, twee samenvoegende intramurale subserie-knooppunten met een totale afmeting van 38 * 24 mm. Cervicale kanaal zonder kenmerken, veel cysten met een diameter van 4-6-10-13 mm. De rechter eierstok - follikels 5-7 bij de snede, diameter 5-15 mm. De linker eierstok - follikels 7-8 bij de snede, diameter 4-8 mm. Vrije vloeistof in het bekken tot 15 mm. Focale hyperplasie van het endometrium, dikte van het endometrium tot 13 mm.

Er is cervicale erosie.

Een uitstrijkje is goed (zoals de dokter zei), cytologie zonder kenmerken.

de cyclus werd wisselvallig, enigszins verminderd (van 28 dagen tot 25-26).

Na de loop van de behandeling toonde de echografie voor 2011: de structuur van de borstklieren zonder pathologische veranderingen.

In juli 2015: de structuur van de klieren komt overeen met de leeftijd en fase van de menstruatiecyclus, bestaat uit een vezelachtig vet en een glandulair bestanddeel. Geen tekenen van knobbeltjes gevonden. De kanalen zijn niet verlengd. Enkele cyste aan de rechterkant gedurende 6 uur.

Mammologist benoemd: mastodinon, Askorutin, Magne B6.

De gynaecoloog adviseerde eenmaal per jaar een echografie van de bekkenorganen en dronk thee die de groei van vleesbomen vertraagt ​​(zonder details).

Wat raad je aan? Ik wil myoma niet aan het toeval overlaten. Ik heb gehoord dat de kruiden er goed mee omgaan. Is het mogelijk om het gebruik van kruiden en medicatie, voorgeschreven door een borstspecialist, te combineren?

En nog een vraag: is Tiofan m in mijn geval aangegeven en zo ja, hoe lang en in welke dosering (kaarsen 0,1 of 0,2 g)?

Hier moet je voor je gezondheid zorgen en niet kijken!

- Op 25,0 gram vermalen Borovoy uterus en rode borstel giet 500,0 ml wodka gedurende 3 weken. Schud krachtig om de andere dag. Giet, 250,0 ml wodka opnieuw inschenken. Bereid tinctuur om 1 theelepel te drinken. 3 keer per dag, een pauze - alleen voor periodes. De cursus duurt 3 maanden.

Maal de grondstof tot 3-4 mm gelijkmatig en meng het gelijkmatig.

- 1 eetl. mengsel giet gedurende een uur 300,0 ml koud drinkwater, breng aan de kook. Stoof op laag vuur gedurende 15 minuten, sta op uur. Zeef, knijp, vul aan tot 300,0 ml. Drink 100,0 ml 3 keer per dag, vóór de maaltijd. De loop van 1,5-2 maanden, de controle van echografie.

- 1 eetl. mengsel 400,0 ml water gieten, aan de kook brengen, 15 minuten op laag vuur laten koken, erop aandringen 30-40 minuten. Zeef, pers, vul aan tot 400,0 ml. Irrigatie vereist 150,0 ml warme bouillon. Spuit op alle regels, lig in de badkamer, gooi zijn benen op de zijkant (in de houding van de vrouw), minstens 10 minuten. Aan het einde van de procedure een katoengaas tampon rijkelijk weken met dezelfde samenstelling. Zet een tampon in de nacht en herhaal in de volgende cyclus.

Het aantal kruiden wordt standaard aangegeven in eetlepels.

3.1. Rectale zetpillen Tiofan m, 200 mg. Om de nacht natuurlijk 2 maanden aan te doen.

3.2. Prostozhel, aangebracht op de borst volgens de instructies.

Dit is het schema van complexe therapie, Ira, dat compatibel is met de benoemingen van andere artsen.

Als iets niet duidelijk is, Ira, schrijf dan een brief gemarkeerd UPDATED (helemaal aan het begin van de tekst van de brief, vóór de begroeting).